Jualan Kedua Deck Steam Pernah: Sekarang, sehingga $ 130 off – The Verge, Valve kini menjual dek Steam yang diperbaharui – The Verge

Injap kini menjual dek stim yang diperbaharui

.

Jualan Kedua Dek Steam Pernah: Sekarang, ia adalah sehingga $ 130 off

Sehingga 13 Julai, Valve mendiskaunkan pelbagai konfigurasi dek stim sebagai sebahagian daripada jualan musim panas stimnya. .

Oleh Sheena Vasani, seorang penulis yang meliputi perdagangan, e-pembaca, dan berita teknologi. Dia sebelum ini menulis tentang segala -galanya dari pembangunan web ke AI di dalam.

Jun 29, 2023, 6:54 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Sekiranya anda membeli sesuatu dari pautan Verge, Vox Media boleh mendapat komisen. Lihat pernyataan etika kami.

Dek Steam jarang dijual, itulah sebabnya anda mungkin ingin memanfaatkan perjanjian ini di PC permainan mudah alih semasa panas. Sebagai sebahagian daripada Jualan Musim Panas Steam, Valve mengambil sehingga 20 peratus dari dek stim di Amerika Syarikat dan juga di peringkat antarabangsa. Anda boleh membeli dek stim bermula pada $ 359..

Berkaitan

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak storan, anda mungkin ingin mempertimbangkan membeli model 256 atau 512GB. Seperti yang ditunjukkan oleh rakan sekerja Sean Hollister, anda boleh menaikkannya dengan mudah dengan SSD baru, tetapi ada sedikit risiko kerosakan jika anda tidak berhati -hati. Terlebih lagi, model 256GB dijual dengan harga $ 449.65 ($ 79 off), yang lebih murah daripada jualan yang pertama.

.20 ($ 130 off), satu lagi harga rendah sepanjang masa. Dek wap tertinggi ini dilengkapi dengan skrin anti-silau, yang mengurangkan beberapa pantulan tetapi, kami dapati, sedikit kurang berwarna daripada model berkilat. Ketiga -tiga geladak datang dengan kes -kes yang dibundel, walaupun 512GB mempunyai logo yang sedikit lebih berwarna dalam kesnya.

Deck Steam

Deck Steam adalah konsol pegang tangan mudah alih yang boleh anda gunakan untuk bermain permainan PC.

Sekiranya anda tidak dikenali dengan dek stim Valve, ia pada dasarnya merupakan konsol pegang tangan yang menyerupai Nintendo Switch. Walau bagaimanapun, ia memainkan permainan PC dan jauh lebih kuat, dengan jumlah kawalan yang dapat disesuaikan. Dan, terima kasih kepada beberapa kemas kini utama, anda boleh menggunakannya untuk memainkan pelbagai permainan, termasuk Yang terakhir dari kita Bahagian I, Spider-Man Remastered dan Spider-Man: Miles Morales, Halo Infinite, Di antara kita, dan banyak lagi. Kami telah menguji Yang terakhir dari kita Bahagian I Sekali lagi, dan nampaknya berjalan lancar di dek stim sekarang di 30fps yang hampir terkunci. Baca Ulasan Dek Steam kami.

Ia bukan semua mengenai dek stim. Sebagai sebahagian daripada Jualan Musim Panas Steam, Valve juga mendiskaunkan banyak permainan yang serasi, termasuk beberapa kegemaran kami seperti Survivor Vampire ($ 3.74), Hi-Fi Rush ($ 23.99), Membunuh spire ($ 8.49 – Sean mengatakan ia adalah permainan yang hebat di mana dek anda boleh bertahan lima jam dengan bayaran), Elden Ring ($ 41.99), Dewa Perang ($ 29.99), dan Octopath Traveler II ($ 41.64). Anda juga boleh membeli Dock Deck Steam Rasmi untuk $ 71.20 ($ 18 off).

Injap kini menjual dek stim yang diperbaharui

Mereka boleh didapati dengan diskaun yang bagus berbanding dengan peranti baru.

Oleh Jay Peters, editor berita yang menulis mengenai teknologi, permainan video, dan dunia maya. Dia mengemukakan beberapa cadangan emoji yang diterima kepada Konsortium Unicode.

8 Ogos 2023, 6:23 PM UTC | Komen

Kongsi cerita ini

Sekiranya anda membeli sesuatu dari pautan Verge, Vox Media boleh mendapat komisen. Lihat pernyataan etika kami.

Injap kini menjual dek stim “diperbaharui” yang kos yang kurang daripada jika anda membeli jenama PC permainan genggam baru. Injap menjanjikan dek yang diperbaharui “diuji sepenuhnya di kemudahan injap” dan menawarkan “jaminan 1 tahun yang sama sebagai dek baru.”

Sekiranya anda ingin memesan dek stim yang diperbaharui, lihat halaman Steam Valve untuk peranti. Seperti yang dinyatakan dalam penyenaraian yang muncul di hadapan pelancaran rasmi, unit -unit yang diperbaharui menawarkan beberapa penjimatan yang bagus ke atas harga yang baru:

 • 64GB: $ 319 diperbaharui berbanding $ 399 untuk BARU
 • 256GB: $ 419 diperbaharui berbanding $ 529 untuk BARU
 • 512GB: $ 519 diperbaharui berbanding $ 649 untuk BARU

Injap memberi amaran bahawa “bekalan adalah terhad” dan bahawa ia menjangkakan mereka akan “masuk dan keluar dari stok yang tersedia,” jadi bergantung pada ketika anda memeriksa halaman, mereka mungkin tidak dapat membeli.

Berkaitan

“Setiap dek stim yang diperbaharui telah diuji dengan teliti dengan standard tinggi yang sama seperti unit runcit kami,” kata Valve. “Setiap peranti melalui tetapan semula kilang lengkap, kemas kini perisian, dan peperiksaan yang luas yang melibatkan lebih dari 100 ujian di salah satu kemudahan Valve. Antara ujian adalah semua input pengawal, sistem audio, skrin, dan dalaman. Kesihatan bateri juga dinilai untuk memastikan fungsi dan panjang umur yang betul.”

Walaupun syarikat itu mengatakan bahawa “semua unit yang diperbaharui memenuhi atau bahkan melebihi piawaian prestasi unit runcit baru,” katanya mengatakan bahawa dek yang diperbaharui “mungkin mempunyai kecacatan kosmetik kecil.”

. Walau bagaimanapun, injap mencatatkan bahawa “unit -unit tersebut diperbaharui di kemudahan GameStop dan akan datang dengan jaminan mereka sendiri.”Deck Steam di GameStop hanya tersedia untuk pelanggan GameStop Pro.

Kemas kini 8 Ogos, 2:42 PM ET: Menambah bahawa dek stim GameStop hanya tersedia untuk pelanggan Pro.

У sebagai

Вы можете подключаться к периферийным устройствам, передавать картинку на большой экран и делать всё то, что вы ожидаете от обычного ПК.

Мощный

Deck stim с ёёadualю запаеает новейшие ыокоюою ю т г г г г г г г з з з з з з з ° з з з dada.

“. Долгие иро с с с с до и г до ио го го го доqub иовыы. Без ко menumpafkan.

Вы можете подключаться к периферийным устройствам, передавать картинку на большой экран и делать всё то, что вы ожидаете от обычного ПК.

Va беблиотека
Deck Steam

Steam, без ко menumpafkan


т т н н н н н н н н н т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т т ini!

Три варианola оаа паima

В в в и н з з з з цы цы цы цы ы ы ы ы ы ы ы ы н н н н н н н н н н н н н н н н н н н з з з з з з з з з з з з з з зуу.

64 г

 • 64 г в в н г г г г г г г г г г г г г г г г г
 • Ч, л

256 г

 • 256 г в в н г г г г г г г г г г г г г г г г г
 • Бо hanya ы ы х н н eh н н но х н н н х х х хо х но х но х но х хо х хо х хо х хо хо хо хо хо хо хо хо хо хоыq х бо хоыaf ы хо хоыaf ы хо хоыaf ы х хо af ы х хо af х х хо af х х хо хо хо хоыqо х х muka
 • Ч, л
 • Э э э н н э э э э э э э э э э э semula

512 г

 • 512 г в в н г г г г г г г г г г г г г г г г г
 • Саоо ы ы нто х н… хыоол
 • Первоклаа arah хmiчеси т (
 • Э э э н н э э э э э э э э э э э semula

Фактическая ёмкость устройства может варьироваться в зависимости от операционной системы и технологии форматирования. Ё ёоот ююйй мод можно u увелиokasi с помощщ карты microsd.

Н ketika dek stim.

В какие сраны о о щ ° о щ щ с ° щ д с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с с

Ы дооллллл deck stim в ш ш, канад к и е и и и с с с ё с е е е е е е е е ini к ёное королевево. Кр тог awak, жители яонии, южной кореи, тайваня и г г н н н н н °anjang н юж юж юж южaf ini. Сaib р р б н н к п пura th:.

Tuan -тниче acara характерисики

З з н… носоыоыа вода,.

Характерисики

Deck

Заполчите свой deck!

Н ketika dek stim.

Характерисах продта воз вожны з з з нненениach Jery.

© 2022 Valve Corporation. В права зaca. Все торговые марки являются собственностью соответствующих владельцев в США и других странах. Steam, логотип Steam, Steam Deck и логотип Steam Deck являются торговыми марками и/или зарегистрированными товарными знаками Valve Corporation в США и/или других странах.