Janggut di Skyrim Nexus – Mod dan Komuniti, Mod Skyrim ini menjadikan kuasa janggut anda sehingga 11 | Pcgamesn

Mod Skyrim ini menghidupkan kuasa janggut anda sehingga 11

. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Janggut

Yang paling popular (dan hanya?) mod retexture janggut untuk skyrim, janggut – dari siri estetik Hvergelmir kini tersedia untuk Skyrim: Edisi Khas dan Xbox One!
Janggut juga membolehkan gaya janggut yang tidak tersedia sebelum ini Bethesda ditinggalkan dari permainan (untuk alasan yang baik?)

Mod ini tidak mempunyai kebergantungan yang diketahui selain permainan asas.

Mod yang memerlukan fail ini

Nama mod Nota
Argus Fanis – Preset Racemenu
Pratetap Dracula
Rumah Pratetap Poli Tinggi Grecia
Pratetap elf tinggi Warpaints dan tatu yang mendalam
JENSSEN – Pratetap Racemenu untuk Nord Terutama untuk pratetap “Anak Skyrim”, kerana ia menggunakan janggut dari mod ini
Pratetap racemenu redguard lelaki
Marius – Pratetap Vampire Imperial Poly Tinggi .
Max – Pengikut Pahlawan
Metal Gear Solid Skyrim Preset – Ular Venom atau Big Boss
Metal Gear Solid Skyrim Preset – Les Enfants Terribles
Pratetap Elf Wood saya untuk Racemenu
Opeth – Tyrion – Pelbagai Pengikut MER
Preset Pagan Racemenu
Perek Preset Redguard
Raccan – Racemenu Preset untuk Redguard Pilihan – mempunyai janggut yang sama seperti yang dilihat pada tangkapan skrin
Solitar serigala tunggal
Book of Faces Breton Spunky – Edisi Breton
Book of Faces Breton – Edisi Nordik
Book of Faces Breton Spunky – Edisi Redguard
Book of Faces Breton – Edisi Tiefling
Sven membaik pulih

Kebenaran dan kredit

Anda biasanya tidak perlu meminta saya kebenaran untuk menggunakan aset siri estetika saya dalam mod pengikut atau mod yang mengedit satu atau beberapa aksara. Sebagai peraturan, selagi anda tidak memasukkan semua atau sebahagian besar tekstur dari salah satu mod estetika saya dalam mod anda, anda baik untuk pergi. Sekiranya anda melakukan mod pembaikan watak yang besar, saya lebih suka jika anda membuat mod saya sebagai keperluan. Terima kasih kerana memahami. Jika tidak, jika ragu -ragu, berunding dengan saya terlebih dahulu dan kami dapat menyelesaikannya.

Anda boleh menggunakan aset mod estetik Hvergelmir untuk mod anda sendiri di bawah keadaan tertentu; anda mesti memberikan kredit yang betul. Anda mesti menghubungkan kembali ke halaman mod asal dari anda, dengan pautan yang jelas, anda tidak boleh melepaskan mod anda dengan aset mod saya di luar tempoh Nexus.

.Bersih – Jangan minta kebenaran untuk pelabuhan mod saya ke Bethesda.bersih atau stim, jawapannya tidak.
Sekiranya ragu -ragu, rujuk senarai cermin, jika tapak dipaparkan di sana, saya mempunyai kebenaran untuk mengedarkan mod saya.

Kredit fail

Semua tekstur dalam fail ini telah dicat tangan sendiri.

Sistem Mata Derma

Mod ini dipilih untuk menerima mata sumbangan

Versi 5.0

 • Redid semua tekstur dan normals dari awal. Tidak pernah berpuas hati dengan versi sebelumnya yang saya bergegas ketika SSE dibebaskan.
 • Dibersihkan di XEDIT (hanya dalam kes, dan seperti yang saya fikir ia tidak diperlukan)
 • Sekarang dengan pemasang fomod

Versi 4.1

 • Dikeluarkan 4.0 untuk Edisi Khas Skyrim
 • Tekstur baru yang dibuat dari Skratch.
 • Peningkatan ketumpatan janggut.
 • Peningkatan kontras janggut.
 • Peningkatan tahap (lebih cerah) janggut.

Versi 2.0

 • Adakah mengecat semula semua tekstur janggut – kini lebih banyak foto realistik
 • Kebanyakan jika tidak semua masalah sebelum ini mengadu tentang sekarang tetap (khususnya dagu dan kawasan bibir atas)
 • .esp dari awal, menambah beberapa gaya tambahan yang tidak tersedia sebelum ini
 • Nota: Kerana membina semula .esp anda mungkin perlu mengedit watak anda untuk mencari gaya janggut anda yang betul lagi

Versi 1.1

 • Bahagian bibir atas yang berubah dari satu janggut tertentu untuk melihat lebih lengkap.
 • Menukar tekstur janggut yang lebih lengkap untuk melihat lebih lengkap.
 • Versi pemilihan pilihan ditambah

Versi 1.

 • Pelepasan awal

Kedua -dua sumbangan lurus dan sumbangan keahlian premium diterima

. Sekiranya anda tidak menggunakan janggut untuk Skyrim, anda sama ada petani atau tinggal di bawah batu sehingga sekarang. Kenisan disediakan untuk Legacy Skyrim, Edisi Khas dan Skyrim di Xbox One. Tetapi anda sudah mengenali janggut dan apa yang berlaku, jadi tergesa -gesa dan muat turun!

Janggut adalah sebahagian daripada siri estetika Hvergelmir, siri mod yang bertujuan untuk menggantikan semua tekstur generasi vanila skyrims, termasuk (dan tidak terhad kepada) kening, rambut, mata, janggut, topeng warna (cat perang), parut dan peta terperinci. Ini selalu menjadi rancangan, dan perlahan -lahan, tetapi pasti saya merayap ke arah tujuan akhir.
Beard menggantikan semua tekstur janggut vanila Skyrim (termasuk “janggut” khajiit), dengan resolusi tinggi yang baru, dicat tangan (dari awal), tekstur. . . Tekstur vanila asal malangnya mengalami resolusi rendah dan kualiti dan ia menjadikan janggut dalam permainan sangat tidak menarik.
Janggut juga termasuk pilihan (tetapi sangat disyorkan) .. Gaya janggut ini, yang kebanyakannya memaparkan pilihan gaya janggut yang dikepala mungkin ditinggalkan dari permainan kerana jadual pelepasan dan di mana malangnya tidak pernah selesai sepenuhnya (dan tetap) untuk penyesuaian karakter. Ada yang kelihatan cukup berguna, tetapi dengan kemahiran dan kemahiran menggunakan racemenu, mungkin menggunakan alat pengukir untuk keluar dan memperbaiki gaya janggut ini. Saya mungkin memberikan tutorial video pada masa itu, jika permintaan tinggi. Perlu diingat bahawa saya tidak memodelkan gaya janggut, mereka dibuat oleh Bethesda, jadi jangan mengusik saya tentang membetulkannya.

Satu perkara yang pasti tentang janggut, walaupun anda tidak memainkan watak lelaki, ia akan menjadikan semua NPC berjanggut kelihatan lebih baik, dan lebih realistik, jadi tidak ada alasan untuk tidak menggunakan janggut!

 • Tekstur janggut vanila adalah 256² (512² untuk pek tekstur resolusi SSE dan tinggi).
 • .
 • Pek High Beard datang pada tahun 2048 dan disyorkan untuk Rig Moden Rata -rata.
 • Kemudian ada pek rendah pada 1024 (dengan norma 2k) dan disyorkan untuk PC akhir bawah. Anda mungkin tidak dapat melihat perbezaan antara semua varian melainkan jika anda mengezum dengan sangat dekat.

Rancangan masa depan yang berpotensi:


  .
  Berpotensi menambah fizik HDT untuk mengatakan gaya janggut baru – saya masih perlu belajar.
  Mungkin memperbaiki gaya janggut braided/manik vanila. .

[Kembali kemudian untuk video pameran! ]

Adalah disyorkan untuk memasang janggut dengan pengurus mod vorteks, ia memudahkan prosesnya dan juga menjadikannya mudah untuk menyahaktifkan atau menyahpasang lagi jika diperlukan. Janggut kini masuk ke dalam pemasang fomod untuk membuat pemasangan lebih mudah.

Untuk memasang janggut secara manual, gunakan sama ada Winrar atau 7-zip untuk mengekstrak fail ke
Steam/SteamApps/Common/Skyrim
Sekiranya diminta untuk mengatasi, klik ya. .

Untuk menyahpasang janggut secara manual, padamkan folder janggut di dalam folder tekstur yang terdapat di sini
Steam/SteamApps/Common/Skyrim/Data/Textures/Pelakon/Watak
. Sekiranya anda tahu apa yang anda lakukan, anda boleh memasukkan folder janggut dan memadam setiap tekstur secara manual seperti yang anda lihat sesuai.

Sekiranya anda menyukai kerja saya, saya akan sangat menghargai jika anda memberi komen atau menghantar tangkapan skrin yang memaparkan kerja saya! Saya juga menghargai sokongan yang diberikan, kerana saya menghabiskan banyak masa untuk mod ini

Baca halaman profil saya jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai saya, atau cari mod saya yang lain.


Apabila anda memikirkannya, Skyrim adalah salah satu permainan paling logam sepanjang masa. Naga? Periksa. ? Periksa. Pedang? Periksa. Walau bagaimanapun, ada satu ciri utama Skyrim telah hilang selama bertahun -tahun. Janggut. Ya, terdapat beberapa janggut di Skyrim, tetapi mereka hampir tidak dibandingkan dengan apa yang ditawarkan dalam janggut mod kuasa.

. Tidak Lagi Akan Assassin’s Creed Valhalla’s Eivor Mengambil Mahkota Untuk Paling Epik Janggut – Sekarang watak Skyrim anda akan memerintah tertinggi. Memasang Mod Power Beard akan memberi anda akses kepada beberapa janggut dan kumis yang panjang, sesuai untuk Dragonborn yang terakhir.

Anda mungkin melihat seseorang dalam kehidupan sebenar dengan janggut yang dikepala, tetapi adakah anda pernah melihat janggut yang dikepala dengan tengkorak kecil di antara? Itulah yang diberikan oleh Beard of Power Mod – kekuatan yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk bahagian bawah wajah watak anda. Peminat ZZ Top akan menyukai mod ini kerana akhirnya anda boleh membuat versi Billy Gibbons yang tepat.

Janggut kuasa boleh didapati di mod nexus dan berfungsi dengan sempurna sebagai mod mandiri. Yang dikatakan, janggut kuasa tidak berfungsi bersama mod animasi wajah ekspresif Niroku jika anda ingin memberikan watak anda beberapa bakat tambahan. Manusia, Orcs, dan Elves Semua mempunyai akses kepada janggut yang kuat, walaupun pengguna Khajiit mungkin mendapati pilihan mereka sangat terhad hasilnya.

Jika anda mencari lebih banyak mod, kami mempunyai senarai 100 mod Skyrim terbaik yang akan membuat anda dihiburkan selama berjam -jam. Mempunyai cukup skyrim selama satu hari? Kami juga mendapat senarai permainan Dragon terbaik di PC untuk memastikan bahawa getaran logam itu mengamuk bersama.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.