Jalan Tarkov – Pelarian rasmi dari Tarkov Wiki, melarikan diri dari Tarkov: Setiap titik pengekstrakan di jalan -jalan di Tarkov

Melarikan diri dari Tarkov ‘: Setiap titik pengekstrakan di jalan -jalan di Tarkov

Jalan -jalan di Tarkov, peta terbaru permainan, mempunyai pelbagai ekstrak yang mengelirukan sehingga menjadikannya lebih mudah dan memberi anda sedikit harapan untuk menghancurkan rampasan yang berharga itu, Nme telah melawat setiap pengekstrakan untuk mencuba dan mengerjakan bagaimana anda sepatutnya menggunakannya. Peraturan yang baik ialah jika anda dapat melihat pita bahaya hitam dan kuning, anda sudah bersedia untuk mengekstrak. Walau bagaimanapun, kerana ia Tarkov, ini tidak selalu benar.

Jalan -jalan di Tarkov

Jalan -jalan di Tarkov adalah lokasi di . Ia adalah peta kesembilan yang ditambah ke dalam permainan.

Kandungan

Penerangan []

Downtown Tarkov menempatkan bank, pusat membeli -belah, dan hotel, serta semua kemudahan lain yang mungkin diperlukan oleh metropolis.

Ciri-ciri [ ]

Kekunci yang boleh digunakan []

Legenda Jadual []

Ikon Makna
Selamat
Medcase/medbag SMU06
Kotak bom tangan
Laci
Daftar tunai
Kotak peluru kayu
Keratan kayu
Kotak Senjata (4×4)
Kotak Senjata (5×2)
Kotak Senjata (5×5)
Kotak Senjata (6×3)
Jaket
Kotak alat
Barang berharga longgar (rantai leher emas, bitcoin fizikal, patung, dll)
Mata wang longgar
Loot Loot (Meds, Mod Senjata, Peruntukan, dll)
Rak senjata berdiri

Bos []

Nama Gambar Lokasi Peralatan yang ketara Pengikut
Kaban Di pengedar kereta Lexos Kalashnikov PKM 7.62x54r Machine Gun
Kalashnikov PKP 7.Pistol Mesin Infantri 62x54r
RPK-16 5.45×39 senapang mesin ringan
6 pengawal bersenjata dan perisai yang berat dan 2-3 penembak tepat

Pengekstrakan []

Nama Puak Sentiasa ada Penggunaan tunggal Keperluan Nota
BasementdescentExtraction Keturunan bawah tanah Scav
Entrancetocatacombsextraction Pintu masuk bawah tanah Scav
Exfil Cardinal Kompleks Pangsapuri Kardinal PMC
Tempat letak kereta Kardinal Tempat letak kereta kompleks pangsapuri kardinal Scav
CollapsedCraneExtraction Kren runtuh PMC
CourtyardExtraction Halaman PMC Suar hijau = terbuka
StreetscrashSiteExtract Tapak kemalangan PMC
Rusedhouseextraction Rumah yang rosak PMC
Exfil Expo Expo Checkpoint PMC
KlimovstreetExtraction Jalan Klimov PMC Tembak suar hijau ke langit sementara di dalam kawasan suar isyarat. tidak akan buka.
Suar:
Handheld RSP-30 Hijau Flare
Pistol isyarat menembak suar hijau 26x75mm

Hanya satu orang di antara kumpulan buatan lobi yang perlu menembak suar untuk membuka pengekstrakan untuk semua ahli kumpulan.

Maksimum 4 pemain

Terdapat penembak tepat sempadan di luar kenderaan.

Peta []

Peta Interaktif []

Klik untuk skrin penuh. Halaman peta berasingan di sini.

‘Escape from Tarkov’: Setiap titik pengekstrakan di jalan -jalan di Tarkov

Melarikan diri dari Jalan Jalan Tarkov

Bahagian terpenting dari mana -mana Melarikan diri dari Tarkov RAID adalah tempat untuk mengekstrak. .

Jalan -jalan di Tarkov, peta terbaru permainan, mempunyai pelbagai ekstrak yang mengelirukan sehingga menjadikannya lebih mudah dan memberi anda sedikit harapan untuk menghancurkan rampasan yang berharga itu, Nme telah melawat setiap pengekstrakan untuk mencuba dan mengerjakan bagaimana anda sepatutnya menggunakannya. Peraturan yang baik ialah jika anda dapat melihat pita bahaya hitam dan kuning, anda sudah bersedia untuk mengekstrak. Walau bagaimanapun, kerana ia , ini tidak selalu benar.

Jalan di peta Tarkov

Untuk rujukan, kami akan menggunakan peta buatan komuniti ini oleh Jindouz. Ini menunjukkan lokasi semua ekstrak PMC, dan kami akan merujuk kepada perkara -perkara dengan orientasi yang ditunjukkan dalam peta juga. Anda dapat melihat bahawa terdapat ekstrak di hampir setiap jalan utama di peta, walaupun tidak semuanya boleh didapati sepanjang masa.

Jadi, inilah cara untuk mengekstrak dari jalan-jalan di Tarkov, bermula mengikut arah jam dari pengekstrakan kiri-paling.

Jalan Tarkov: Ekstrak Crane Runtuh

Melarikan diri dari Jalan Tarkov di Tarkov

Kren yang runtuh betul -betul seperti yang muncul – di kawasan pembinaan terdapat serpihan dari kren yang runtuh. Scavs bertelur di sini, jadi jelaskannya dan kemudian masuk ke dalam keberanian kren sehingga pemasa pengekstrakan muncul di skrin.

Anda tidak boleh ketinggalan ini, cari kren gergasi yang berehat di bangunan. Berhati -hati dengan Scavs di bangunan pembinaan utama itu sendiri, kerana mereka akan mempunyai pukulan yang sempurna untuk membawa anda keluar semasa anda menunggu pemasa ekstrak itu untuk ditandakan.

Jalan di Tarkov: Ekstrak pemeriksaan Scav

Escape Extract Tarkov Scave Checkpoint

Yang ini mudah, menuju ke zon hijau, tolak utara dan anda akan melihat pusat pemeriksaan sebenar. Ambil hak – mengikuti pita oren itu – dan anda harus mula mengekstrak. Tidak ada yang perlu dipertimbangkan di sini, di luar berapa banyak pemain skaven dan PMC akan menjelajah kawasan hijau itu. Tetap selamat di luar sana.

Jalan Tarkov: Ekstrak Bawah Bawah

Jalan -jalan dari ekstrak bawah tanah Tarkov

Ini berada di bawah jalan Klimov. Di setiap sisi jalan utama – Primorskij Ave – anda akan dapat melihat tangga yang mengetuai seperti yang digambarkan, perhatikan tanda biru dengan langkah -langkah yang menuju ke bawah.

Kepala di sini, ambil hak dan anda akan baik -baik saja. Beri amaran bahawa kadang -kadang mengekstrak berkemah bersembunyi di sini dan berhati -hati untuk tidak melewati pintu masuk ini kerana anda akan ditembak mati oleh penembak tepat Klimov Street dan semua rakan anda akan mentertawakan anda.

Jalan Tarkov: Ekstrak Jalan Klimov

Melarikan diri dari Ekstrak Jalan Tarkov Klimov

Mari kita mulakan dengan sedikit penting. Jangan berjalan melepasi tanda yang ditunjukkan di sini tanpa menembak suar hijau atau anda akan dibunuh. Prosedur yang betul untuk mengekstrak di sini adalah untuk berhenti sebelum tanda ini, tarik keluar suar hijau anda dan api ke langit. Sebaik sahaja ia berada di udara, anda boleh berlari ke hadapan dan anda harus mula mengekstrak apabila anda lulus lindung nilai di hadapan anda.

Banyak mengenai ekstrak ini masih memerlukan sedikit percubaan. Tidak jelas sama ada satu suar sudah cukup untuk seluruh skuad – atau memang mana -mana pemain di peta – atau sama ada satu suar setiap orang, tetapi ia telah disahkan untuk bekerja untuk satu orang. Menyediakan anda mendapatkan masa yang betul. Dapatkan salah dan anda akan kehilangan STM yang anda sukai kerana anda berlari ke arah yang salah.

Anda perlu mendapatkan hak ini untuk menghentikan api! pencarian.

Jalan Tarkov: Ekstrak Sungai Pembetung

Jalan Ekstrak Sungai Pembetung Tarkov

Tarkov tikus anda, ekstrak sungai pembetung adalah cara untuk pergi. Untuk mengekstrak di sini, anda perlu menuju ke lubang yang digambarkan di tanah dan terus berjalan sehingga pemasa pengekstrakan muncul.

Perkara yang perlu diingat: Ini adalah pengekstrakan terbuka yang luar biasa dengan cara yang anda datangi, dengan garis penglihatan yang baik untuk sesiapa sahaja yang mempunyai optik setengah yang layak untuk melibatkan diri anda. .

Digabungkan dengan lokasi di sudut kawasan perindustrian yang sibuk, ini adalah salah satu pengekstrakan terburuk di peta.

Jalan -jalan di Tarkov: Ekstrak Rumah yang rosak

Melarikan diri dari ekstrak rumah yang rosak Tarkov

Terletak di sebelah pawagam, rumah yang dimusnahkan ini akan memberi anda ekstrak cepat dengan kekecohan yang sangat sedikit. Sekiranya anda melihat imej di atas, anda dapat melihat rumah separuh yang dihapuskan di sebelah kenderaan pembinaan. Nip di sana, lari ke lorong tertutup dan pemasa pengekstrakan anda akan mula berdetik.

Tidak ada yang perlu dibimbangkan di sini, tetapi Scavs boleh dan akan menembak anda dari sisi kawasan pawagam, sementara scav sniper yang terletak di atas pawagam itu sendiri juga boleh merosakkan hari anda, tetapi jika tidak, ini adalah cara yang sejuk untuk mendapatkan jika anda cukup bernasib baik untuk bertelur dengannya.

Jalan Tarkov: Ekstrak halaman

EXACT EXACT EXTRACT

Halaman adalah pengekstrakan yang terbuka kepada semua orang, tetapi untuk menggunakan ekstrak anda perlu mempunyai suar hijau aktif di luar. Gambar di atas adalah lorong di sebelah kedai ayam fck di sebelah pawagam. Sekiranya suar ini hijau, pengekstrakan dibuka dan anda boleh menuju ke lorong ini untuk mengekstrak.

Kepala ke lorong di sebelah suar dan anda akan melihat bantuan pintu terbuka yang ditandakan. Berjalan di sini dan anda akan memulakan pemasa ekstrak anda.

Melarikan diri dari pintu pengekstrakan halaman Tarkov

Jalan Tarkov: Ekstrak Teksi Primorsky Ave

Melarikan diri dari ekstrak teksi Tarkov Primorsky Ave

Anda akan melihat bahawa imej ini tidak mengandungi kereta. Itu kerana teksi Primorsky Ave tidak pernah berdarah di sini.

Sekiranya anda menemuinya, anda perlu menggali selama 60 saat dengan penutup yang sangat sedikit sebelum pengekstrakan. Solo, ini sukar kerana anda berada di sebelah beberapa kawasan trafik tinggi. Dengan kumpulan anda dapat mengawal ruang sedikit lebih baik, tetapi ingatlah untuk kembali ke ekstrak sebelum pemasa berjalan atau anda akan ditinggalkan. Setiap pemain memerlukan sekurang -kurangnya 5,000 rubel, tetapi kos ini mungkin lebih tinggi atau lebih rendah berdasarkan kemahiran pagar dan kemahiran karisma anda.

Usaha ini diperlukan untuk berjaya melengkapkan Quest Jalan Berbahaya, yang memerlukan ekstrak yang berjaya melalui tempat teksi Primorsky Ave.

Jalan Tarkov: Ekstrak Zon Pemindahan

Melarikan diri dari Ekstrak Zon Pemindahan Tarkov

Zon pemindahan adalah mudah, berjalan ke pita oren dan hitam dan anda akan mula mengekstrak. .

Untuk lebih banyak pertolongan dengan Melarikan diri dari Tarkov, Lihat 6 petua teratas kami untuk membuatnya keluar dari peta baru hidup.

  • Topik-topik yang berkaitan
  • Permainan Battlestate
  • Melarikan diri dari Tarkov
  • Pc