Jadi tiada skate 4 … Terima kasih EA: Off Topic, Skate 4 Release Date Rumors | Butiran Playtest dan Trailer Pertama | Radio Times

Rumor Tarikh Skate 4 Rumor: Butiran Playtest dan Treler Pertama

Skate akan datang ke PC, konsol terdahulu dan semasa, dan mudah alih, dan akan menyokong sepenuhnya silang dan silang silang di semua platform, termasuk mudah alih. Masih tidak ada tanda tarikh pelepasan -Mcculloch berkata ia akan melancarkan “apabila sudah siap” – tetapi jika anda tidak sabar -sabar untuk memberikannya, anda boleh mendaftar untuk ditembak di beta tertutup.

EA SKEE 4

Tetapi kita bebas bermain sampah. Permainan ini akan dipanggil hanya skate dan mungkin akan dimonetkan ke neraka. Terima kasih EA kerana merosakkan francais legenda ini

Seni Elektronik telah mendedahkan lebih banyak mengenai reboot skate (dibuka dalam tab baru) yang akan datang, termasuk ia akan menjadi permainan langsung percuma-dan mengapa ia tidak dipanggil Skate 4.

Kami sebenarnya telah memanggilnya Skate 4 untuk sementara waktu sekarang, kerana terdapat tiga permainan sebelumnya ketika EA pertama mula mengusik yang satu ini, dan urutan berangka umumnya bagaimana industri berfungsi. Tetapi pengarah kreatif Cuz Perry menekankan bahawa skate baru adalah sesuatu yang sama sekali berbeza.

“Ini bukan sekuel. Ia bukan pembuatan semula. Itu bukan reboot, prequel, bukan apa -apa pun. Ini bukan pembuatan semula atau remaster, apa sahaja yang boleh anda lakukan, “kata pengarah kreatif Cuz Perry. “Ini bermakna kita bukan tajuk berulang. Tidak akan ada skate 5 hingga 10, kami tidak akan mengepamnya sepanjang masa. Kami akan melakukan ini, kami akan mendengar apa yang anda katakan sepanjang masa, dan meletakkan ciri -ciri yang anda mahukan.”

Dan McCulloch, pengurus besar pemaju skate Full Circle, menggambarkan permainan baru sebagai “evolusi sahih francais skate yang dapat dinikmati oleh semua pemain untuk tahun yang akan datang.”Ini bermakna ia akan menjadi permainan secara langsung, dengan kemas kini biasa, kandungan baru, dan titisan bermusim yang dirancang” selama bertahun -tahun yang akan datang.”Ia juga akan bebas bermain, disokong oleh microtransactions -tetapi bukan kotak rampasan.

“Kami tahu bahawa untuk menyokong dunia skate yang tidak pernah berakhir, sentiasa berubah, percuma, kita perlu melihat model yang berbeza untuk permainan itu sendiri, yang bermaksud bahawa akan ada microtransactions. Dan kita tahu bahawa ini adalah subjek yang sensitif. Itulah sebabnya ketika kami memutuskan untuk meneroka model ini, kami membuat beberapa peraturan yang sukar untuk diikuti.”McCulloch berkata, peraturan itu tidak termasuk pilihan bayar untuk menang, tiada sekatan permainan atau peta di belakang paywalls, tiada jualan” kelebihan permainan yang mengubah permainan, “dan tiada kotak rampasan.

Skate akan datang ke PC, konsol terdahulu dan semasa, dan mudah alih, dan akan menyokong sepenuhnya silang dan silang silang di semua platform, termasuk mudah alih. Masih tidak ada tanda tarikh pelepasan -Mcculloch berkata ia akan melancarkan “apabila sudah siap” – tetapi jika anda tidak sabar -sabar untuk memberikannya, anda boleh mendaftar untuk ditembak di beta tertutup.

Rumor Tarikh Skate 4 Rumor: Butiran Playtest dan Treler Pertama

Skate 4

Keliru? Kamu tidak keseorangan. “Ini bukan sekuel,” pemaju dari Full Circle menyatakan di laman web rasmi permainan, menjelaskan mengapa ia tidak dipanggil Skate 4. “Ini adalah skate., disegarkan dengan penglihatan selama -lamanya.”

baik. Kami akan mengambil perkataan mereka untuknya. Masih belum ada banyak maklumat di luar sana mengenai skate 4 skate., Tetapi EA telah mula mengeluarkan butiran secara beransur -ansur.

Sekiranya anda tertanya -tanya tentang skate 4 – maaf, skate. – tarikh pelepasan, yang belum disahkan. Walau bagaimanapun, kami mempunyai beberapa maklumat lain yang mungkin anda dapati. Terus membaca untuk mengetahui lebih lanjut!

?

Tarikh pelepasan skate 4 belum disahkan, dengan khabar angin di web menunjuk ke arah 2023 pada satu ketika. Atau mungkin juga 2024.

Perkembangan permainan skate terkini telah berlangsung selama beberapa waktu sekarang, yang mungkin membuat anda berfikir bahawa ia akan datang tidak lama lagi, tetapi sayangnya anda perlu menunggu lebih lama lagi.

Bolehkah saya pra-memerintahkan skate 4?

Belum lagi! Pra-pesanan belum dimulakan untuk skate 4 pada ketika ini.

!

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Cara memohon skate 4 playtest

Beberapa pemain bertuah akan dapat mengakses skate 4 awal dengan playtest rasmi – satu fasa ini telah berlaku, tetapi kami menjangkakan ada lebih banyak skate 4 playtests di masa depan.

Sekiranya anda ingin mengambil bahagian dalam skate 4 playtest, anda perlu Daftar di laman web rasmi Dan harap anda dipilih untuk dimasukkan!

Platform apa yang boleh anda dapatkan skate 4 di?

Skate 4 akan tersedia di PC, PS4, PS5, Xbox One dan Xbox Series X/S, EA telah mengesahkan. Kerja juga dijalankan pada versi mudah alih, tetapi belum ada perkataan lagi pada pelepasan Nintendo Switch.

Skate 4 Gameplay

Anda dapat melihat beberapa rakaman permainan permainan awal yang sangat awal di treler di bahagian bawah halaman ini! . Sudah tentu, permainan skateboarding percuma yang akan mengambil sedikit amalan untuk menguasai!

Adakah terdapat treler untuk skate 4?

Memang ada treler untuk skate 4. Lihatlah video promo ‘masih mengerjakannya’ di bawah, dan ia harus menggembirakan anda dengan baik semasa anda menunggu tarikh pelepasan skate 4 diturunkan.

Lapar untuk lebih banyak permainan? Lawati jadual pelepasan permainan video kami, atau swing oleh hub kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 12 isu untuk hanya £ 1 dengan penghantaran ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar Radio Times View dari Sofa Podcast saya.