Иы Fight Night – Oper? Permainan tinju stim baru yang tidak dipertikaikan telah dilindungi | Pcgamesn

Miss Fight Night? Permainan tinju stim baru yang tidak dipertikaikan telah anda tutupi

Sekiranya anda seorang peminat Juara Malam Fight, permainan tinju baru di Steam, Undisputed, pasti akan mengisi lubang itu di hati anda dengan pelepasan akses awal.

Malam perjuangan

Выйый на р в в ч ч ч ч й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й йoti н й й йаoti. Ирайте зawa новичов ии легенд бока и и о и ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющ ющх. Juara malam juara bertarung malam bertahan di hadapan фной н н н н н н dada, род ы с с са и и и иы.

О ц ц ц й й й й й й й й й й й йqe пии с й жлжжажжж – Fight Night Round 2

Вакансии Руководители Экологический отчёт Наши обязательства vk facebook twitter instagram twitch Библиотека игр Подписка Активировать код EA app Информация Специальные возможности Помощь Австрия Бельгия Болгария Хорватия Кипр Чехия Дания Эстония Финляндия Франция Германия Греция Венгрия Исландия Ирландия Италия Латвия Лихтенштейн Литва Люксембург Мальта Нидерланды Норвегия Польша Португалия Румыния Словакия Словения Испания Швеция Швейцария United States United Kingdom Australia France Deutschland Italia 日本 Polska Brasil Россия España Česká republika Canada (En) Canada (Fr) Danmark Suomi México Nederland Norge Sverige 中国 대한민국 繁體中文 Türkiye Юридическая информация и конфиденциальность Пользовательское соглашение Правила соблюдения конфиденциальности информации и идентификации пользователя (в sebelah конанценццнβь) uaran

Miss Fight Night? Permainan tinju stim baru yang tidak dipertikaikan telah anda tutupi

Sekiranya anda seorang peminat Juara Malam Fight, permainan tinju baru di Steam, Undisputed, pasti akan mengisi lubang itu di hati anda dengan pelepasan akses awal.

Miss Fight Night? Permainan tinju stim baru yang tidak dipertikaikan telah anda tutupi

Diterbitkan: 14 Feb, 2023

Sekiranya anda telah menunggu selama satu dekad untuk permainan tinju baru sejak pelepasan Juara Malam Fight, Steam Awal Access Game Undisputed adalah benar -benar untuk anda. Menggalakkan visual yang sangat sahih, permainan realistik, dan pelan jalanan 2023 yang dipenuhi dengan kemas kini, dan pejuang seperti Tyson Fury dan Muhammad Ali, Undisputed adalah permainan sukan untuk mengawasi mata anda.

Tanpa permainan tinju PC utama yang kelihatan sejak sekian lama, tidak dapat dipertikaikan bukan sekadar pelepasan stim selamat datang, ia adalah salah satu yang banyak telah mengoceh sejak ia dilancarkan. Dibangunkan oleh Steel City Interactive, Tidak dipertikaikan kini di Steam untuk $ 29.99 USD (£ 24.99).

Permainan tinju baru mempunyai lebih daripada 4,000 ulasan, hampir 80% daripadanya positif. Anda dapat melihat tindakan yang tidak dipertikaikan di bawah dengan pertarungan antara Muhammad Ali dan Joe Frazier.

Thumbnail YouTube

Sebagai penggemar besar juara malam Fight Night, permainan tinju yang saya mengekalkan masih kelihatan dan bermain secara fenomenal selama satu dekad kemudian, yang tidak dapat dipertikaikan kelihatan untuk mengambil mahkota yang diturunkan oleh EA.

Permainan Steam Access Awal juga mempunyai peta jalan 2023 yang cukup besar, yang ditetapkan untuk menambah banyak petinju baru, ciri, dan daging keluar keseluruhan permainan.

Permainan tinju yang tidak dipertikaikan 2023 Roadmap

  • Peninju baru
  • Pengimbangan permainan
  • Lebih banyak pukulan dan pindah set
  • Penyesuaian pejuang
  • Pencipta watak
  • Fungsi kebolehcapaian
  • Mod Kerjaya Single-Player

Walaupun undisputed kini berada dalam akses awal, yang bermaksud ia tidak menawarkan keluasan penuh mod dan butiran pelepasan seperti Fight Night Champion, sekurang -kurangnya dalam perjalanan. Pada masa ini terdapat lebih daripada 50 peninju, enam tempat, mod dalam talian dan luar talian, dan banyak lagi yang akan datang.

Tidak dipertikaikan memerlukan anda bermain dengan pengawal, kerana permainan tinju baru tidak berfungsi dengan papan kekunci dan tetikus. Walaupun ini akan mengecewakan sesetengah orang, saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa permainan seperti ini berfungsi dengan baik dengan pengawal di tangan anda.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak permainan yang mengambil realisme dengan serius, kami mempunyai senarai permainan simulasi terbaik yang boleh anda mainkan di PC sekarang, walaupun tidak semuanya semata -mata mengenai tinju.

Will Nelson dari Starfield ke Cyberpunk 2077, Will Loves tersesat di dunia yang mendalam. Seorang bekas penulis berita untuk NME Gaming, dia akan mengambil apa sahaja yang anda lemparkan kepadanya, terutama Roguelikes.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.