Itemisasi di Diablo Immortal – Diablo Immortal – Blizzard News, Diablo Immortal Legendary Farming: How to Dapatkan Gear Legendary in Diablo Immortal | Senapang patah kertas batu

Diablo Immortal Legendary Farming: Cara Mendapatkan Gear Legenda di Diablo Immortal

Enam item ini adalah sebahagian daripada wizard abadi yang terbaik untuk dibina untuk ko-op pve, yang memberi tumpuan kepada kawalan orang ramai untuk melambatkan musuh, menjadikannya lebih mudah untuk memukul sekutu anda. Fang Sylvra menghilangkan harta pengisian Arcane Wind dan menambah kesan penyejukan, yang sesuai untuk binaan ini. Gale yang tidak bersuara juga meningkatkan berapa banyak susunan angin arcane yang anda harus membuang mantra beberapa kali sebelum menunggu cooldown.

Itemisasi di Diablo Immortal

Itemisasi di Diablo Immortal

Alpha Teknikal adalah ujian kecil, awal Diablo Immortal yang akan termasuk pemain dari Australia. Anda boleh mendapatkan lebih banyak maklumat mengenai alpha teknikal di kami Blog pengumuman Alpha, Tetapi walaupun rantau anda bukan sebahagian daripada ujian, kami tidak akan meninggalkan anda dalam kegelapan.

Tiada permainan Diablo selesai tanpa sistem rampasan yang mendalam, kaya, dan bermanfaat. Diablo Immortal bertujuan untuk menjadi kenyataan kepada akar itemisasi semasa menolak sampul surat-tetapi ia mempunyai keperluan dan matlamat yang berbeza daripada tindakan tradisional-rpg. Kami ingin memberi anda pilihan yang menarik dan banyak fleksibiliti supaya anda dapat membina watak anda dengan cara anda, dengan pemahaman bahawa tidak ada dua permainan Diablo (atau sepatutnya).

Diablo Immortal masih dalam pembangunan aktif, jadi apa yang akan anda baca adalah tertakluk kepada perubahan.

Pembuatan barang

Falsafah: Item adalah salah satu bahagian yang paling penting di Diablo. Item Diablo Immortal bertujuan untuk memberi anda peluang berterusan untuk maju, sama ada dengan kedudukan mereka untuk membuka kunci potensi mereka, atau dengan menggantikan mereka dengan gear yang lebih baik. Item bonus stat yang disediakan harus membantu watak anda berasa lebih berkesan pada satu atau lebih aspek pertempuran.

Gear di Diablo Immortal biasanya mempunyai tiga jenis statistik: statistik asas, atribut, dan atribut sihir. Di samping itu, barang -barang yang benar -benar kuat boleh mempunyai soket, atribut legenda, dan banyak lagi.

itembonustooltips.png

Statistik asas disenaraikan di sebelah ikon item dan boleh termasuk kehidupan, kerosakan, perisai, penarafan kesalahan, penarafan pertahanan, potensi, dan rintangan.

 • Hidup Meningkatkan mata hit anda.
 • Kerosakan Meningkatkan kerosakan yang ditangani oleh senjata, dan ia meningkat dengan atribut utama anda.
 • Perisai Memberi pengurangan kerosakan terhadap serangan bukan ajaib musuh.
 • Penembusan perisai mengurangkan keberkesanan perisai musuh terhadap serangan anda.
 • Penilaian kesalahan Meningkatkan kerosakan anda dengan peratusan berdasarkan penilaian pertahanan lawan anda.
 • Penarafan Pertahanan Mengurangkan kerosakan anda yang diambil oleh peratusan berdasarkan penarafan kesalahan lawan anda.
 • Potensi menjadikan debuff anda pada musuh bertahan lebih lama.
 • Rintangan mengurangkan tempoh debuff pada anda.

Atribut Sertakan kekuatan, kecerdasan, ketabahan, daya hidup dan kemahuan.

 • Kekuatan adalah atribut utama untuk Barbarian, Monk, dan Demon Hunter.
 • Kecerdasan adalah atribut utama untuk penyihir.

Semua atribut meningkatkan penarafan kesalahan dan pertahanan anda. Atribut utama meningkatkan kerosakan, sementara atribut tidak primer memberikan manfaat pertahanan tambahan.

 • Ketabahan Meningkatkan penembusan perisai dan perisai anda sebagai tambahan kepada kesalahan dan penarafan pertahanan.
 • Daya hidup Meningkatkan hidup anda sebagai tambahan kepada kesalahan dan penarafan pertahanan.
 • Kemahuan Meningkatkan Potensi dan Rintangan Anda Selain Penilaian Kesalahan dan Pertahanan.

Atribut sihir Tambahkan kuasa khusus ke item, seperti kelajuan serangan atau pengurangan cooldown, untuk membolehkan penyesuaian penalaan dan playstyle lebih jauh lagi.

Melengkapkan semua yang anda boleh

. Kami ingin memastikan barang -barang legenda berasa sangat istimewa, jadi mereka dikhaskan untuk slot item yang lebih baik menyerlahkan penampilan dan kuasa mereka yang unik.

paperdolltooltip.png

Di Diablo Immortal, watak mempunyai akses kepada 12 slot gear. Slot gear utama akan menampilkan gear legenda dengan kesan yang berubah-ubah, sementara slot gear sekunder akan membantu menambah dan menyesuaikan binaan anda dengan statistik tambahan dan atribut sihir.

Slot gear utama

 • Kepala
 • Kaki
 • Badan
 • Senjata
 • Bahu
 • Senjata di luar tangan/sekunder

Slot gear sekunder

Barang yang tidak biasa

Falsafah: Item dari semua kualiti harus memberikan insentif yang cukup untuk anda menjemput mereka. Tidak kira kualiti item, anda tidak sepatutnya merasakan usaha anda untuk mengumpul item dibazirkan kerana setiap item boleh dilengkapi, atau digunakan untuk meningkatkan bahan api untuk item anda yang lain.

Grafik memaparkan item kualiti sihir Grafik memaparkan item yang jarang berlaku

Di Diablo Immortal, Item Equippable berkisar dari kualiti terendah hingga tertinggi: normal (putih), sihir (biru), jarang (kuning) atau legenda (oren). Tetapkan item (hijau) tidak akan berada di Diablo Immortal, kerana kami mahu meninggalkan ruang untuk pemain untuk mencampur dan memadankan kuasa legenda mereka dengan cara yang mereka mahukan.

Semakin tinggi kualiti item, semakin baik dan lebih banyak statistik yang ada. Barang sihir dan jarang ditanam dengan afiks bernama yang menandakan sifat sihir (jenis stat daya) item yang dipersoalkan. Contohnya, “Pedang Pihak Berkuasa Pendek” yang disucikan menandakan pedang pendek (jenis item asas) yang dipertingkatkan dengan awalan “disucikan” (tambah kepada setan) dan “kuasa” (kekuatan dan kekukuhan bonus).

Ciri -ciri sihir yang mungkin termasuk beberapa suspek biasa seperti kelajuan serangan, kerosakan dan bonus perisai, dan lain -lain. Atribut baru termasuk peluang untuk menipu kematian (seperti kebolehan pasif di Diablo® III), tempoh buff meningkat, peluang untuk menangani peningkatan kerosakan kepada musuh yang berada pada peratusan kesihatan yang rendah, dan banyak lagi. Kami merancang lebih daripada 30 atribut sihir yang berbeza pada pelancaran dengan potensi untuk berkembang lebih jauh.

. Ini biasanya mengubahsuai kemahiran kelas dalam beberapa cara, meningkatkan kebolehannya; Ada yang mempunyai kesan kosmetik. Setiap item legenda khusus kelas, mempunyai nama yang unik dan rawatan visual, dan kesan kemahiran yang unik.

LegendaryItemtooltip.png

Pangkat item

Falsafah: Peringkat item harus memberi anda cara untuk terus memperbaiki item yang anda sukai, menjadikannya lebih baik, bukannya memaksa anda untuk membuangnya untuk naik taraf berangka. Sekiranya anda menyukai item legenda, kedudukan item itu membolehkan anda terus menggunakannya dan menyimpannya relevan untuk kandungan yang anda mainkan.

Item yang jarang dan legenda dapat ditingkatkan lagi melalui sistem baru yang kami panggil item. Item jarang (kuning) jatuh pada pangkat 0, dan boleh dinaikkan sehingga pangkat 5 dengan melawat pereka yang sesuai dan membelanjakan bahan kerajinan yang diperlukan. Setiap pangkat tambahan menambah statistik ke item tersebut. Item legenda boleh mempunyai pangkat sehingga 20, dan mereka mempunyai manfaat tambahan yang kami panggil atribut bonus; Lebih banyak mengenai perkara itu di bawah.

Grafik memaparkan item yang ditingkatkan ke peringkat 5 Grafik memaparkan item yang ditingkatkan ke peringkat 20

Menggilap semua senjata anda

Falsafah: Item hanya satu bahagian kuasa watak anda. Pesona, Permata, dan Bahan Peningkatan Item yang lain akan membantu anda menentukan lagi apa yang anda mahukan wira anda menjadi baik dan memberikan laluan alternatif.

Pesona

. Anda boleh memecahkan pesona yang tidak diingini ke dalam batu kemahiran, yang kemudiannya boleh digunakan untuk membuat semula bonus pada pesona lain.

UpgradedCharmTooltip.png

Oleh kerana pesona dapat mengubah suai sehingga lima kemahiran yang berbeza dari mana -mana kelas, anda akan mahu menggunakan proses rerolling untuk memberikan bonus kemahiran khusus yang anda inginkan. Pesona menduduki slot item mereka sendiri, dan anda hanya boleh melengkapkan satu demi satu, jadi pastikan anda adalah yang betul!

Runes

. Terdapat 15 rune yang berbeza, lebih sukar diperoleh daripada yang lain. Runes digunakan dalam resipi yang berkaitan dengan permata dan barang legenda.

Imej Rune PlaceHolder Imej Rune PlaceHolder Imej Rune PlaceHolder

Permata dan soket barang

Permata biasa masing -masing meningkatkan statistik asas tertentu item yang mereka sumpu masuk. Permata boleh mempunyai sehingga sepuluh pangkat; Sama seperti dalam permainan Diablo sebelumnya, permata dinaik taraf dengan menggabungkan tiga permata pangkat yang sama untuk mendapatkan satu permata yang lebih tinggi. Sebagai contoh, anda boleh melawat seorang tukang di bandar untuk menggabungkan tiga kedudukan 3 permata menjadi satu kedudukan 4 permata.

Slot Max soket normal # Socket Legenda Max # Warna soket/jenis
Kepala N/a 1 Legenda
Badan N/a 1 Legenda
Bahu N/a 1 Legenda
Kaki N/a 1 Legenda
Senjata N/a 1 Legenda
N/a 1 Legenda
Leher 3 N/a Merah, kuning, biru
1 N/a Rawak
Tangan 3 N/a Kuning
Pinggang 3 N/a
Kaki 3 N/a
Jumlah 13 6

Slot item legenda adalah kes khas. Walaupun slot item ini hanya dibenarkan satu soket setiap item, mereka juga hanya menerima permata legenda, terperinci di bawah.

Bahan penyelamatan

Setiap item yang anda kumpulkan yang tidak berguna boleh dipecahkan di tukang besi sebagai pertukaran untuk bahan salvage. Anda kemudian boleh menggunakannya untuk meningkatkan pangkat item, atau dalam resipi kerajinan.

Khazanah yang tidak ternilai: permata legenda

Falsafah: Permata Legenda harus memberikan kuasa tambahan kepada wira anda, dan meningkatkan prestasi mereka dalam pertempuran, sambil menyediakan jalan perkembangan yang lain untuk anda fokus.

LegendaryGemtooltip.png

Permata legenda terutama diperolehi melalui pelukan yang lebih tua dengan puncak legenda atau melalui kerajinan. Setiap permata memerlukan bahan tertentu (termasuk runes) dan resipi permata yang sesuai untuk membuat kraf. Permata legenda memberikan manfaat unik yang tidak terdapat dalam barang -barang lain (sama seperti cara mereka bekerja di Diablo III).

Sebaik sahaja anda memperoleh atau membuat permata legenda, anda boleh meletakkannya dalam apa-apa item yang menduduki item slot legenda (item yang dilengkapi dilengkapi di kepala, batang badan, bahu, kaki, senjata, atau slot di luar) dan dapatkan faedah dengan segera.

Menaik taraf permata legenda

Permata legenda akan memainkan peranan yang besar dalam perkembangan item anda, dan oleh itu kedudukan mereka sangat penting. Proses asas untuk menaik taraf permata legenda adalah untuk menggabungkan permata yang sama untuk menghasilkan permata baru yang lebih kuat dari jenis itu. Anda juga boleh berdagang permata yang anda tidak perlukan di pasaran. .

Upgradedlegendarygemtooltip.png

Membina senjata muktamad

Item terbaik mutlak di Diablo Immortal akan mengambil masa dan usaha untuk mencapai. Setiap item mesti diperoleh dan diberi kuasa oleh penggunanya, dan hanya yang paling berdedikasi akan mendapat akses ke senjata penuh barang -barang yang dinaik taraf. Matlamat kami adalah untuk anda sentiasa mempunyai sesuatu untuk diingini, dan untuk sistem ini memberi anda banyak jam permainan kerana anda dengan teliti mempertimbangkan pilihan anda.

Atribut bonus dan reforging

Falsafah: Salah satu objektif kami untuk Diablo Immortal adalah untuk memastikan anda mempunyai banyak matlamat untuk meneruskan. Kedudukan item legenda hanyalah salah satu daripada banyak laluan perkembangan; Atribut reforging dan bonus dapat membantu anda mengubah item legenda yang sangat baik yang anda nikmati menjadi sesuatu yang benar-benar satu-of-a-kind.

RankedLegendaryItemTooltip1.png

Sebarang item legenda tunggal mempunyai pangkat item maksimum 20. Peringkat item sehingga 6, 11, dan 16 menambah atribut bonus ke item tersebut. Laluan khas ini dilancarkan dari kumpulan enam kumpulan yang berbeza.

reforgedlegendarytooltip.png

Sebaik sahaja item mencapai pangkat 6, anda boleh menukarkannya. Reforging membolehkan anda mengulangi sifat bonus item legenda untuk menyempurnakannya untuk membina anda. Anda membantah barang -barang sama ada dengan batu reforge biasa, yang boleh anda temukan melalui permainan, atau dengan batu reforge khusus, yang boleh anda beli dan gunakan untuk reroll kurang rawak dari harta benda itu. Perhatikan bahawa batu reforge khusus tidak akan memberi anda sifat yang lebih baik -hanya sedikit kawalan ke atas atribut bonus yang mungkin dimiliki oleh item yang anda reforasi.

Anda akan membuat banyak keputusan semasa anda mengejar rampasan unik di Diablo Immortal. Kami mahu sistem itemisasi menjadi kaya dan kompleks sambil mengekalkan keupayaan anda untuk bermain dengan pantas dan membuat kemajuan yang berterusan, bermakna. Seperti yang teruja kerana kami memasuki fasa ujian awam pertama kami, sila ingat bahawa apa yang kami tunjukkan adalah . .

Artikel seterusnya

Diablo Immortal Legendary Farming: Cara Mendapatkan Gear Legenda di Diablo Immortal

Diablo imej abadi menunjukkan barbar di sebelah kanan dan kata -kata

Mahu memulakan pertanian legenda di Diablo Immortal? Gear Legenda sangat penting jika anda ingin bertahan dengan kesukaran tertinggi di Diablo Immortal, tetapi ia juga sangat jarang berlaku. Gear Legenda boleh didapati dalam enam slot untuk membina anda: kepala, dada, bahu, kaki, tangan utama, dan di luar tangan. Setiap keping gear legenda yang anda pelengkap akan menawarkan beberapa skor atribut yang meningkat, kesan sihir rawak, dan kesan legenda yang unik. Kesan legenda yang unik biasanya mengubah atau meningkatkan salah satu kebolehan kelas anda, yang bermaksud anda ingin mencari gear legenda yang bersinergi dengan kemahiran dan kebolehan anda sekarang.

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan bagaimana untuk mendapatkan gear legenda dan bagaimana untuk memulakan pertanian legenda di Diablo Immortal. Kami juga akan meliputi cara menaik taraf dan mengubah gear legenda, supaya anda dapat memastikan anda sentiasa mempunyai gear terbaik yang dilengkapi. Akhirnya, kami juga akan memecahkan item gear set dan di mana untuk mencari mereka, kerana mereka lebih mudah untuk menjejaki dan sama penting untuk membina anda.

Diablo Tentara Salib Immortal memakai set lengkap gear legenda di skrin pratonton

 • Bonus legenda dan ditetapkan dijelaskan
 • Cara Menanam Gear Legenda di Diablo Immortal
 • Di mana untuk mencari item yang ditetapkan di Diablo Immortal
 • Cara menggunakan pemindahan intipati untuk mendapatkan peralatan legenda yang lebih baik

Diablo lokasi pertanian legenda abadi

Sekiranya anda ingin memulakan pertanian legenda di Diablo Immortal, Berikut adalah lokasi pertanian legenda terbaik:

 • Alam penghinaan, dataran siksaan: Ini adalah salah satu tempat terbaik untuk diablo pertanian legenda abadi sekarang. Cukup berjalan di sekitar gelung utara di dataran siksaan dan slaugher setiap setan yang muncul semasa mengaktifkan mana -mana kuil berdekatan. Syaitan respawn dengan cepat di dataran siksaan dan perusuh cenderung memasukkan banyak raksasa elit, membuat gear legenda jatuh lebih kerap daripada zon lain.
 • Bilefen, Crimsonblade Haven: Sekiranya dataran siksaan sibuk, maka menuju ke zon Bilefen dan cari kapal di Crimsonblade Haven. Ini adalah satu lagi tempat pertanian legenda yang baik, kerana terdapat beberapa perusuh yang bertelur dengan sangat dekat dan mempunyai kadar respon yang cepat. Ini bermakna anda dapat dengan cepat menembus setiap kumpulan dan diharapkan dapat mencari peralatan legenda lebih kerap daripada yang anda lakukan di zon lain.
 • Laut Shassar, Domain of Horror: Jika dua pilihan sebelumnya penuh dengan pemain lain, pergi ke dua bilik di sebelah utara Laut Shassar, di Domain of Horror. Setiap bilik ini bertindak sebagai bulatan yang boleh anda jalankan, sama dengan dataran tempat siksaan. Banyak syaitan bertelur di ruang lain, menjadikannya tempat yang ideal untuk pertanian gear legenda.

Berikut adalah beberapa petua untuk Diablo Immortal Legendary Farming:

 • Bermain dengan rakan untuk membunuh perusuh lebih cepat.
 • Main dengan kesukaran yang lebih tinggi untuk melawan lebih banyak raksasa elit dan dapatkan lebih banyak peralatan legenda.
 • Cuba selesaikan hadiah semasa pertanian legenda.
 • Sekiranya anda mencari tempat pertanian legenda yang lain, cuba cari tempat yang mempunyai kadar respon raksasa yang sama tinggi ke lokasi di atas. Anda juga ingin mencari tempat yang terletak berhampiran pengenal, supaya anda dapat melihat gear tepat yang anda peroleh dengan cepat semasa bertani.

Cara Meningkatkan Gear Legenda di Diablo Immortal

Gunakan pemindahan intipati untuk menghancurkan dua item legenda bersama dan dapatkan bahagian terbaik kedua -duanya dengan memindahkan sifat legenda ke item dengan statistik yang lebih baik.

Untuk memulakan pemindahan intipati, lawati Pedagang pemindahan Essence di barat daya Westmarch. Pilih item dengan sifat legenda yang anda mahukan, kemudian bayar 3,000 emas untuk mengeluarkan intipati. Ini memusnahkan item dan memberi anda intipati terperinci yang boleh anda gunakan untuk barang -barang legenda lain di slot yang sama. Sebagai contoh, anda boleh memindahkan inti dari perisai ke perisai yang lain, tetapi bukan dari perisai ke topi keledar.

Seterusnya, pergi ke tab Vendor’s Warriat Transfer dan cari item yang mempunyai roll atribut yang lebih baik tetapi tanpa sifat legenda yang dikehendaki. Anda kini boleh menggunakan intipati legenda anda untuk item itu, mengubah namanya, penampilan, dan sifat legenda dengan intipati yang anda pilih. Peraturan dan kedudukan naik tarafnya akan kekal tidak berubah, meninggalkan anda dengan item legenda yang mempunyai sifat dan statistik yang anda mahukan.

Biarawan memakai set lengkap perisai legenda di Diablo Immortal

Titisan gear legenda adalah sepenuhnya rawak, tetapi gear set adalah sasaran dengan belas kasihan. Setiap item yang ditetapkan di Diablo abadi jatuh dari penjara bawah tanah tertentu, dengan kesukaran yang diperlukan minimum. Menanam item yang anda perlukan mungkin mengambil sedikit masa, tetapi terdapat kurang rawak yang terlibat daripada dengan gear legenda atau permata legenda.

Berikut adalah senarai semua item yang ditetapkan di Diablo Immortal dan lokasi drop mereka:

Lokasi drop set pek baron Baron

 • The Subjugator (Amulet): Akhir Destruction, Neraka 2+
 • Turnkey (cincin): makam Fahir, neraka 4+
 • Banduan (cincin): Menara Terlupa, Neraka 4+
 • The Dail Fist (Sarung Tangan): Kikuras Rapids, Neraka 2+
 • The Gaoler (Belt): Kuil Namari, Neraka 1+
 • The Tyrant (Boots): Cavern of Echoes, Hell 1+

Rahmat lokasi drop set bendera

 • Potong Tekak (Amulet): Akhir Pemusnahan, Neraka 2+
 • Ibu jari yang terputus (cincin): Kuil Namari, neraka 4+
 • Palm Broken (cincin): Kikuras Rapids, neraka 4+
 • Tangan berdarah (sarung tangan): gua gema, neraka 2+
 • Buka usus (tali pinggang): lubang penderitaan, neraka 1+
 • Torn Sole (Boots): Pelanggaran Mad King, Neraka 1+

Issatar ditetapkan set drop lokasi

 • +
 • Issatar dibatalkan (cincin): gua gema, neraka 4+
 • Issatar Marah (Cincin): Pit of Maduish, Neraka 4+
 • Tangan Terbuka Issatar (Sarung Tangan): Menara Terlupa, Neraka 2+
 • Issatar terkandung (tali pinggang): makam Fahir, neraka 1+
 • Issatr The Brute (Boots): Akhir Destruction, Neraka 1+

Panggilan Gembala ke Lokasi Drop Wolves Set

 • Gembala dan Architech (Amulet): Makam Fahir, Neraka 2+
 • Gembala dan Ibu (cincin): Pelanggaran Mad King, Neraka 4+
 • Gembala dan Bapa (cincin): Menara Terlupa, Neraka 4+
 • Gembala dan Beastmaster (Sarung Tangan): Akhir Destruction, Neraka 2+
 • +
 • Gembala dan Pemimpin (Boots): Kuil Namari, Neraka 1+

Lokasi drop set mountebank yang tidak dapat disentuh

 • Mountebank’s Flurish (Amulet): Cavern of Echoes, Hell 2+
 • MUSTEBANK’S MISDIRICE (RING): Kuil Namari, Neraka 4+
 • Marvel Mountebank (Ring): Kikuras Rapids, Hell 4+
 • Shirking Mountebank (Sarung Tangan): Pit of Maduish, Hell 2+
 • Bravado Mountebank (Belt): Pelanggaran Mad King, Neraka 1+
 • Slyness Mountebank (Boots): Menara Terlupa, Neraka 1+

Vithu’s Dorges Set Lokasi Drop

 • Dorongan Awakener (Amulet): Kikuras Rapids, Neraka 2+
 • Dorongan tidak tahu malu (cincin): Makam Fahir, neraka 4+
 • Dorongan sederhana (cincin): akhir kemusnahan, neraka 4+
 • +
 • Dorongan Exemplar (Belt): Cavern of Echoes, Neraka 1+
 • Dorongan Beacon (Boots): Pit of Maduish, Neraka 1+

War Rags of Shal’Baas Set Drop Lokasi

 • +
 • Resting Fangs of Shal’baas (Ring): Kuil Namari, Neraka 4+
 • Ramuan Ular Shal’baas (Ring): Cavern of Echoes, Hell 4+
 • Dozen Strikes Shal’baas (Sarung Tangan): Pelanggaran Mad King, Neraka 2+
 • Strom-Tack of Shal’baas (Belt): Menara Terlupa, Neraka 1+
 • Trods angin Shal’baas (Boots): Makam Fahir, Neraka 1+

Lokasi Drop Perfection Set Kesempurnaan Windloft

 • Windsom’s Edge (Amulet): Menara Terlupa, Neraka 2+
 • Fairfleet (cincin): Pelanggaran Mad King, Neraka 4+
 • Foulfleet (cincin): Pit of Maduish, neraka 4+
 • Keluli Hurlling (Sarung Tangan): Makam Fahir, Neraka 2+
 • Whipcrack (Belt): Akhir Destruction, Neraka 1+
 • Stump-stir (Boots): Kikuras Rapids, Neraka 1+

Yang membungkus panduan kami tentang cara mendapatkan gear legenda di Diablo Immortal. Oleh kerana anda boleh menukar kelas mengikut kehendak, pastikan untuk menyemak senarai peringkat kelas Diablo Immortal kami untuk memastikan anda menggunakan playstyle terbaik untuk setiap senario. Sekiranya anda ingin mengukur setiap kelas dengan cepat, lihatlah bagaimana untuk tahap cepat di Diablo Immortal.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Blizzard Entertainment ikut
 • Diablo Immortal Ikuti
 • MMO Ikut
 • Netease Games ikut
 • RPG Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Barang legenda Diablo abadi terbaik

Best Diablo Immortal Item: Beberapa manusia berjuang melawan setan di tengah -tengah hutan berkabus

Anda memerlukan yang terbaik Diablo item legenda abadi Jika anda ingin membuat Diablo Immortal yang terbaik dibina, kerana ia tidak mencukupi untuk memberikan kemahiran yang optimum, memperuntukkan permata legenda untuk soket, dan mengedarkan mata ke dalam atribut. Mencari gear terbaik dalam permainan boleh menggembirakan kemahiran anda atau morph binaan anda menjadi satu yang dapat menghapuskan musuh di PvP dan PVE. Kami mendapat maklumat mengenai semua item legenda yang sesuai dengan binaan terbaik, bersama-sama dengan butiran bagaimana untuk menanam gear yang paling dicari.

Menjelang debut Musim 2, kekalahan 36 barang legenda Diablo abadi telah ditambah ke permainan RPG, untuk sejumlah enam item tambahan setiap kelas. Walaupun terdapat beberapa penambahan yang membolehkan eksperimen yang lebih bervariasi, kami tidak percaya mana -mana kumpulan barangan terkini yang digugurkan oleh Blizzard boleh menggulingkan barang -barang legenda yang kami telah disenaraikan di bawah.

Terbaik Diablo Immortal Item: Seorang barbar berputar -putar dengan palu di tangannya, memukul beberapa imps sementara setan menghidupkan giginya

Barang legenda barbarian yang paling abadi yang terbaik

Walaupun Barbarian tidak banyak terkena musuh, anda dapat mengurangkan kekurangan ini dengan memukul mereka lebih keras dengan DPS yang tinggi, memperkuat kemahiran mereka untuk membantu musuh adunan di jarak. Item Legenda Barbarian Diablo yang terbaik adalah:

 • Tempest
 • Yang teringat
 • Nafas kedua
 • Ribut yang akan datang
 • Perhimpunan itu
 • Rancangan Juggernaut

Untuk membuat binaan barbarian yang terbaik diablo, anda harus mempunyai angin ribut sebagai senjata utama anda kerana ia meningkatkan jejari kemahiran angin badai anda untuk sedikit kelajuan pergerakan. Digabungkan dengan perhimpunan itu, anda boleh menarik musuh -musuh yang berdekatan ke dalam angin badai anda, mengimbangi beberapa penalti pergerakan dari Tempest.

. Yang diingati membolehkan tukul kemahiran kuno untuk memanggil roh -roh yang menimbulkan musuh berdekatan. Nafas Kedua Meningkatkan Tempoh Sprint, dan ribut yang akan datang memberikan kemarahan berserker sebanyak 15% pengurangan cooldown. Akhir.

Best Diablo Immortal Item: A Crusader memotong setan di kawasan yang ditutupi dengan tulang

Barang -barang legenda Tentara Salib Immortal Terbaik

Tentara Salib mempunyai salah satu statistik pertahanan keseluruhan tertinggi dalam permainan, dengan beberapa kemahiran menyokong yang hebat untuk mencegah kerosakan kepada sekutu, sementara juga mampu memukul musuh dengan mengejutkan. Item Legenda Tentara Salib Immortal Terbaik adalah:

 • Mana -mana senjata utama legenda
 • Pavise sepuluh sayap
 • Arrowkeeper
 • Pauldrons berang-berang
 • Plat yang tidak ternilai
 • Squire’s Trews

Barang -barang ini harus selalu mempunyai salib salib diablo abadi terbaik yang dibina dalam fikiran ketika memilih yang menjadi penggemar. Malangnya, tidak ada pilihan yang baik untuk senjata utama kerana kami tidak menggunakan mana-mana kemahiran yang dimilikinya, jadi hanya dengan tahap tertinggi yang anda dapati. Untuk di luar tangan, Pavise of Ten Wings memanggil semangat Diablo 2 Paladin ‘Hammerdin’ membina, hanya membuat perisai spiral di sekeliling anda dan tidak kembali selepas itu, terima kasih kepada kemahiran perisai berputar.

Helm Arrowkeeper menyebabkan spanduk suci anda bergerak bersama anda, memberi anda penggemar di mana sahaja anda berada. Plat yang tidak ternilai menjadikan penyambungan cahaya bertahan lebih lama dan melindungi anda dan sekutu anda di kawasan yang ditetapkan, manakala Pauldrons berongga angin meningkatkan tempoh kemahiran sebanyak 30%. Kedua -dua bentuk bangun mereka mengurangkan cooldown sebanyak 10% setiap satu. Squire’s Trews membolehkan anda membawa penumpang tambahan semasa cabutan dan suku dan mengurangkan keterampilan kemahiran sebanyak 10% jika anda mempunyai borang yang dibangkitkan.

Best Diablo Immortal Item: Pemburu setan membuka dada dengan emas dan ikat pinggang di dalamnya. Terdapat jalan berlumpur yang membawa kepada jambatan kayu

Barang -barang legenda Hunter Demon Immortal Terbaik

Walaupun mempunyai pertahanan yang paling lemah dalam permainan, Demon Hunter adalah kelas tangkas yang mampu menjadi kuasa besar DPS, semuanya terus bergerak ke kedudukan yang berfaedah. Item Legenda Hunter Demon Immortal Terbaik adalah:

 • Nafas musim sejuk
 • The Hungerer
 • Visi Yang Hilang
 • Hailstone bahu
 • Jantung membalas dendam
 • Fury yang tidak henti -henti Coff

Kesemua enam barang ini mungkin membentuk pemburu setan Diablo abadi yang terbaik, mampu membekukan kumpulan musuh di PVE dan lawan yang mengecewakan di PVP. Nafas Musim Sejuk Menambah MultiTishot anda dengan Frost untuk melambatkan musuh dan menangani kerosakan sejuk, sementara The Hungerer memberikan serangan utama anda sebagai kesan menusuk.

Selebihnya gear dapat membantu dengan keupayaan membina ini untuk membekukan musuh di tempat. Di samping itu, apabila anda membangkitkan sepenuhnya barang -barang legenda ini, ia akan mengurangkan kemahiran membalas dendam. Bagi bonus tertentu, visi yang hilang memanjangkan tempoh dendam, kemarahan yang tidak henti -henti Coff menambah serangan roket untuk setiap dua serangan utama, dan bahu batu hujan mengasyikkan hujan kemahiran membalas dendam dengan kesan sejuk yang serupa dengan nafas musim sejuk.

Best Diablo Immortal Item: Seorang biarawan menumbuk naga ais sambil berdiri di atas ais

Barang legenda Monk Immortal Terbaik

Biarawan di Diablo Immortal boleh menyesuaikan diri dengan banyak peranan yang berbeza tetapi cemerlang sebagai kelas sokongan, mampu mengawal gerombolan musuh dan membantu sekutu di PvP dan PVE. Item Legenda Monk Immortal Terbaik adalah:

 • Rod gema
 • Keluhan Jeda
 • Berkat empati
 • Mana -mana bahu legenda
 • Semangat ribut
 • Melodi Companion

Potongan gear legenda ini sangat sesuai untuk membina Monk Immortal Diablo yang terbaik, kerana mereka membantu meningkatkan tempoh dan mengurangkan Cooldown untuk beberapa kemahiran penting. Sebagai contoh, Rod Echoes mengurangkan cooldown sekutu mistik sebanyak 15%, manakala melodi Companion meningkatkan tempoh sekutu mistik sebanyak 25%. Dengan barang -barang legenda ini dilengkapi, anda boleh memanggil sekutu semangat lebih kerap, dan mereka tetap aktif lebih lama. Untuk pilihan senjata di luar tangan anda, nafas jeda meningkatkan tempoh tempat perlindungan dalaman sebanyak 30%, yang membolehkan anda dan rakan kongsi anda terus hidup lebih lama dengan sifat pencegahan kerosakannya.

Bercakap tentang tempat perlindungan dalaman, Helm berkat empati mengubahnya menjadi tempat perlindungan yang diberkati yang meningkatkan semua kerosakan yang ditangani oleh anda atau sekutu anda. . . Tidak ada pilihan untuk slot bahu dengan kemahiran dalam binaan ini, jadi jangan ragu untuk melengkapkan barang legenda yang serasi di sini.

Best Diablo Immortal Item: Necromancer memusnahkan beberapa musuh dalam crypt

Barang legenda necromancer yang terbaik diablo ablo

Necromancer mungkin salah satu kelas Diablo Immortal yang lebih perlahan, tetapi mengapa anda memerlukan kelajuan apabila anda hanya boleh duduk dan membiarkan anak -anak anda melakukan kerja keras? Item legenda Necromancer yang terbaik adalah:

 • Piercehammer
 • Dominasi dari habuk
 • Tanda Visitant
 • Rotspur
 • Tidak ada apa -apa
 • Ketakutan proksimal

Anda mahukan gear yang melengkapkan kemahiran yang diberikan kepada Bangunan Nekromancer Diablo Immortal Terbaik. Contohnya, dengan Piercehammer sebagai senjata utama anda, anak -anak anda dipanggil dengan kerangka perintah mendapat kenaikan 10% dalam kerosakan yang ditangani oleh musuh anda. .

. Covet tidak ada yang mempunyai kerangka kemahiran perisai tulang anda berhampiran musuh ketika diaktifkan, bersama -sama dengan meningkatkan berapa banyak kerosakan yang mereka ambil untuk masa yang singkat. Tanda Lawatan Meningkatkan Tempoh Kemahiran Golem Perintah sebanyak 20%, sementara ketakutan proksimal menyebabkan musuh -musuh yang terjejas oleh bentuk Wraith anda melarikan diri, merosakkan mereka ketika mereka mengasyikkan.

Best Diablo Immortal Item: Wizard yang melemparkan rasuk cahaya terhadap sekumpulan musuh di padang pasir, sementara dua serigala menyelinap padanya

Barang legenda wizard ablo terbaik

Sebagai salah satu kelas yang lebih rapuh di Diablo Immortal, Wizard membentuk bingkai mereka yang lebih lemah dengan mantra kuat yang mampu memusnahkan sebarang musuh yang berani mendekati. Item Legenda Wizard Diablo Immortal Terbaik adalah:

 • Fang Syldra
 • Pakaian Frostweaver
 • Frostwalkers
 • Bahu bencana
 • Kebijaksanaan resonan Lyan

Enam item ini adalah sebahagian daripada wizard abadi yang terbaik untuk dibina untuk ko-op pve, yang memberi tumpuan kepada kawalan orang ramai untuk melambatkan musuh, menjadikannya lebih mudah untuk memukul sekutu anda. Fang Sylvra menghilangkan harta pengisian Arcane Wind dan menambah kesan penyejukan, yang sesuai untuk binaan ini. Gale yang tidak bersuara juga meningkatkan berapa banyak susunan angin arcane yang anda harus membuang mantra beberapa kali sebelum menunggu cooldown.

Pakaian Frostweaver meningkatkan serangan peluru berpandu sihir anda dengan elemen fros, sementara Frostwalkers mengubah mantra meteor yang berapi -api ke dalam komet yang berais, menjadikannya sebagai ejaan kawalan kerumunan AoE yang berkesan. Di samping itu, anda boleh menambah kerosakan 20% kepada meteor anda dengan melengkapkan bahu bencana. Akhirnya, kebijaksanaan resonan Lyan menambah kerosakan kilat AOE pada teleport anda.

Cara Memantau Diablo Immortal Item Legendary

Walaupun terdapat beberapa cara untuk menanam barang -barang legenda di Diablo Immortal, mungkin yang terbaik adalah membuka Codex dalam menu Pilihan dan mengetahui yang mana penjara bawah tanah muncul dalam senarai pencarian anda. Pergi ke penjara bawah tanah yang ditandakan ini dan selesaikannya untuk mempunyai peluang yang tinggi untuk mencari barang legenda.

Sebagai alternatif, anda boleh bersiar -siar di sekitar kawasan tertentu untuk mengisar membunuh musuh dengan harapan mereka menjatuhkan barang -barang legenda, tetapi pastikan anda telah menyelesaikan usaha utama dan mencapai tahap 60 pertama. Berikut adalah Tempat Pertanian Item Legendary yang terbaik:

 • Alam Damnation – Lingkaran di sekitar dataran siksaan atau hutan kesengsaraan.
 • Bilefen – Dari Port Justinian Waypoint, kepala dalam bulatan di sekitar rantau ini, tetapi jangan melawat mana -mana penjara bawah tanah.
 • Perpustakaan Zoltun Kulle – Pastikan pusat peta, tetapi anda juga boleh melawat kedua -dua sarang Hydra dan arkib rahsia jika anda kehabisan musuh.
 • Gunung Zavain – Loop dalam bulatan sama ada di utara dekat dengan teres atas dan biara bumi yang disucikan atau di arah arah jam dari Lembah Misty melalui ke arah perlindungan.

Apabila anda tiba di mana -mana tempat ini, ubah tahap kesukaran untuk sekurang -kurangnya ‘neraka 2’ untuk menanam musuh yang lebih keras. Sudah tentu, semakin tinggi anda menetapkan kesukaran, semakin sukar musuh -musuh akan menjadi, tetapi dengan membuat permainan lebih banyak cukai, anda juga mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mencari barang legenda ketika Anda membunuh mereka.

Satu -satunya kelemahan adalah bahawa pemain lain akan muncul untuk ladang legenda ladang. Anda boleh menjemput segelintir parti anda, jadi anda tidak bersaing untuk item, tetapi akhirnya, ia akan menjadi terlalu penduduk. Sekiranya anda menjumpai terlalu banyak pemain di kawasan pilihan anda, pindah ke salah satu kawasan lain untuk melihat apakah ia agak kurang sesak.

Anda boleh Juga lengkap untuk membunuh banyak raksasa dan mengambil bahagian dalam acara zon – seperti membangkitkan Diablo Immortal Hydra dan Golem – atau menjalankan Elder Rift Events untuk peluang menerima barang -barang legenda. Walau bagaimanapun, kaedah ini tidak memberi anda kemungkinan terbaik.

. Bercakap tentang barang -barang yang berharga, anda mungkin ingin menyikat cara mencari Diablo Immortal Horadrim Vessels and Charms, yang akan melayani anda dengan baik terhadap bos dunia seperti Mimpi Buras Kuno.

Walaupun item legenda Musim 2 meninggalkan kita sejuk untuk sebahagian besar, ia juga memperkenalkan Sistem Kelas Perubahan Diablo Immortal. Sekiranya anda duduk di atas emas legenda, lihat senarai Tier Diablo Immortal kami untuk melihat apakah ia mungkin berbaloi untuk beralih.

Akhirnya, semasa anda berada di sini, anda boleh mengejar berita terkini mengenai tuntutan undang -undang Activision Blizzard dan selepasnya dalam jawatan Roundup kami.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.