Incantations Terbaik di Elden Ring – Gamespot, Best Elden Ring Incantations: Besar Iman dan Mantra Arcane untuk Permainan Awal dan Lewat | VG247

Insantasi Cincin Elden Terbaik: Kepercayaan yang hebat dan mantra Arcane untuk permainan awal dan lewat

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Dari pilihan permainan awal yang kukuh hingga mantra permainan lewat yang dikuasai, mantera ini dapat membawa anda melalui permainan dari awal hingga akhir.

pada 18 April 2022 jam 5:29 PM PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Sebelum ini dari permainan perisian, Faith Builds tidak pernah membuatnya menjadi status peringkat. Walau bagaimanapun, ujian rangkaian tertutup Elden Ring menunjukkan segelintir mantera yang benar -benar patah yang membuat masyarakat tertanya -tanya jika iman akhirnya akan melihat waktunya di bawah sinar matahari. Sekarang bahawa habuk telah diselesaikan, jelas bahawa sementara mantera mungkin tidak dapat ditumpukan terhadap kuasa mentah ahli sihir, mereka lebih daripada membuatnya dengan utiliti dan fleksibiliti, menjadikan iman membina strategi yang berdaya maju untuk membawa anda melalui pengalaman PVE dan Malah ke PvP.

Berikut adalah 10 mantera teratas di Elden Ring. Daripada memberi tumpuan kepada kuasa mentah sahaja, kami telah mengambil kira kemudahan penggunaan, fungsi, dan berapa awal dalam permainan anda boleh mendapatkan tangan anda pada mantra.

Klik untuk menyahpesar

 • Bermula pada:
 • Berakhir di:
 • Autoplay
 • Gelung

Mahu kami ingat tetapan ini untuk semua peranti anda?

Sila gunakan penyemak imbas yang berkebolehan video HTML5 untuk menonton video.
Video ini mempunyai format fail yang tidak sah.
Maaf, tetapi anda tidak dapat mengakses kandungan ini!

Sila masukkan tarikh lahir anda untuk melihat video ini

Dengan mengklik ‘Enter’, anda bersetuju dengan Gamespot
Terma penggunaan dan dasar privasi

Bermain sekarang: Elden Ring – Trailer Lore

Tombak kilat

Tombak kilat

. Dengan kos FP yang sederhana, jarak jauh, dan masa angin yang cepat, ia adalah antara cara terbaik untuk memilih musuh yang lebih kecil dalam satu kumpulan dari jauh, atau menarik ancaman yang lebih besar untuk mengambil satu demi satu. Dengan ini dalam senjata anda, anda boleh melalui keseluruhan permainan tanpa perlu bergantung pada membuang pisau atau anak panah. Berhati -hati dengan animasi Windup, walaupun; Watak anda akan mengambil langkah besar ke hadapan apabila melepaskan bolt, yang boleh menghantar anda dari tebing jika anda tidak berhati -hati.

. Menyerahkannya kepada Brother Corhyn atau Miriel, pendeta Vows untuk membeli.

Aspek Crucible: Ekor

Aspek Crucible: Ekor

Ketiga -tiga Incantation Crucible boleh dimainkan, tetapi aspek yang boleh dikendalikan: ekor adalah yang terbaik dari sekumpulan. Ia menangani kerosakan mogok berat untuk memecahkan set perisai yang sukar, dan bahkan boleh dikenakan sehingga menambah sapu susulan yang lebih luas, lebih luas ke serangan. Masa boleh menjadi agak rumit untuk kuku, tetapi sebaik sahaja anda melakukannya, aspek-aspek yang boleh dilepaskan: ekor boleh menjadi salah satu mantra serangan yang paling berkesan terhadap kedua-dua musuh dan kumpulan tunggal melalui permainan awal dan pertengahan. Ia juga disandarkan oleh perisai yang boleh dipertikaikan!

Mendapatkan tangan anda di mantra tidak akan mudah. Ia digugurkan oleh ksatria yang crucible di stormhill evergoal, yang mudah adalah salah satu pergaduhan paling sukar yang akan anda hadapi pada awal di limgrave.

Nafas busuk

Nafas busuk

Sekiranya ada satu mantera Perjamuan Dragon, anda akan mahu akses ke Elden Ring, nafas busuk adakah ia. Menimbulkan jumlah yang menghancurkan kaum merah di kawasan yang besar dalam beberapa saat, ia dapat membuat beberapa pergaduhan yang paling sukar di seluruh permainan terasa seperti jenaka. Malah RADAHN akan dikalahkan oleh ejaan sendiri, sebagai contoh. Waktu angin panjang boleh membuatkan anda terdedah, jadi melepaskannya mestilah tepat pada masanya. Tetapi apabila anda melakukannya, dapatkan jarak dan biarkan kesan status melakukan semua kerja. Rotten Nafas-and-Run adalah strategi cheesy yang anda mahukan akses sehingga kredit roll.

Anda boleh mendapatkan ejaan untuk hati naga tunggal dari naga persekutuan alter.

Api, membersihkan saya

Walaupun bukan yang paling terang dari semua mantera dalam senarai ini, Flame, Cleanse Me boleh dikatakan mantra utiliti yang paling penting dalam permainan. Ia mengurangkan pembentukan dan penyembuhan kedua -dua racun dan kikuk untuk kos FP yang tidak dapat diabaikan. Beberapa cabaran alam sekitar yang paling sukar (misalnya, bos) dan bos (lihat: Melania) dalam permainan dibuat dengan tidak berkesudahan dengan kesan status yang mematikan ini. Mempunyai cara untuk menyembuhkan diri anda dengan cepat tanpa bergantung pada bahan habis seperti bolus sangat tidak ternilai.

Cari Mantra di Kem Monk Api berhampiran Gereja Vows di Liurnia of the Lakes.

Sling bestial

. Ia merebak selepas pemutus, menjadikannya cara yang baik untuk menangani kumpulan musuh di PVE, dan juga cara terbaik untuk menyerang lawan PvP dan menghukum mereka kerana terlalu dekat dan agresif. Sling yang sangat murah dan boleh spam, bestial adalah mantap serangan yang mesti ada. Sepasangnya dengan meterai clawmark atau stonebarb retak air mata untuk meningkatkan kerosakan sikap yang sudah tinggi yang mampu ditimbulkan.

Anda boleh mengambil mantra dari Gurranq, pendeta binatang setelah menyampaikan deathroot kedua anda.

Burung pecah

Burung pecah

FRENZIED BURST adalah salah satu mantra paling sukar dalam permainan untuk mengelak. Selepas angin kencang yang sederhana, ia membakar rasuk laser yang sangat cepat dari mata kastor, menyebabkan pembentukan kegilaan dan mampu memukul sasaran jarak jauh. Ini adalah pilihan yang kukuh untuk memungut musuh dari jauh di Pve, tetapi di mana pecah kegilaan benar -benar bersinar di PvP. Anda boleh menjaga jarak anda dan mengekalkan lawan anda pada pertahanan, memaksa mereka untuk bimbang tentang menghindari pecah seterusnya daripada menggunakan strategi serangan mereka sendiri.

Burung kegilaan digugurkan oleh scarab air mata di selatan gereja perencatan di Liurnia tasik.

Erdtree sembuh

Erdtree sembuh

Sekiranya anda ingin bermain dengan mantra sembuh, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada erdtree sembuh. Ia mungkin mempunyai keperluan iman yang tinggi (42) dan kos FP (65), tetapi ia berbaloi dengan jumlah besar HP ia mengembalikan. Mantra ini sangat berguna dalam permainan koperasi, kerana ia menyembuhkan watak anda dan sekutu berdekatan yang anda mainkan.

Setelah mengalahkan Malekith, Blade Blade of Death, kembali ke tempat tidur Queen di Leyndell untuk mencari mantra.

Berenang lalat

Bukan rahsia bahawa Bleed adalah salah satu strategi yang paling patah di Elden Ring, dan Swarm of Flies adalah sebahagian daripada apa yang menjadikannya begitu. Melepaskan kawanan darah sebelum kastor yang menimbulkan kesan status pendarahan ke atas musuh yang dihubungkan dengan, kawanan lalat adalah mantera terbaik untuk membina apa -apa yang berdarah dengan iman untuk membuangnya. Strategi yang hebat adalah untuk memulakan pemotongan dengan mantra dari jauh, kemudian selesaikan musuh dengan senjata pilihan anda (kami mengesyorkan sungai darah) setelah meter pembentukan telah diisi. Sepasangnya dengan topeng putih atau keberanian tuan darah untuk kesan yang lebih buruk.

Anda boleh menemui kawanan lalat di atas mayat di utara Istana Pendekatan Ledge-Road Grace of Grace di Istana Mohgwyn.

Mogok Kilat Naga Purba

Naga kuno

Pemogokan Lightning Naga Purba mampu menangani beberapa kerosakan tertinggi di kawasan besar dari mana -mana mantera dalam permainan. Jampi itu menimbulkan serangan kilat merah, memukul musuh apa pun yang anda terkunci, dan menangani kerosakan AOE besar -besaran di sekelilingnya. Walaupun dalam permainan lewat, anda boleh membersihkan seluruh perusuh dengan satu pelakon. Hanya 36 FP, ia adalah yang terbaik untuk mendapatkan wang anda ketika menghadapi kawanan musuh di PVE.

Mantra ini ditemui dalam buku doa naga kuno di farum azula runtuh. Masuk ke Brother Corhyn atau Miriel, pastor sumpah untuk mendapatkan akses.

Giantsflame mengambil anda

Giantsflame mengambil anda

Sekiranya anda mencari bola api terbaik dalam permainan, jangan cari lebih jauh daripada GiantSflame ambil anda. Mantra melemparkan bola api besar di sasaran, yang mampu mengeluarkan pelbagai musuh yang ditangkap di jalannya dan menyebabkan letupan AOE besar di mana ia mendarat. Memandangkan bilangan bos yang lemah untuk api di seluruh Elden Ring, Giantsflame Take Engkau pastinya merupakan mantera yang anda mahukan akses ke. Ia mungkin tidak begitu cerah seperti api tuhan yang jatuh, tetapi lebih murah, lebih cepat untuk dibuang, memerlukan kurang kepercayaan, dan akhirnya mantra terbaik untuk mages api.

Untuk mendapatkan akses, anda memerlukan buku doa gergasi. Cari di atas garnisun Guardian di puncak gunung Giants.

Panduan Elden Ring

 • Apa yang Berlaku di Elden Ring? Kisah Permainan, Bahagian 1: Limgrave
 • Elden Ring Rune Farming: Kawasan awal terbaik untuk tahap cepat
 • Apa Yang Perlu Dilakukan Pertama di Elden Ring: Laluan Terbaik, Senjata, dan Lokasi Peta Penting
 • + Tunjukkan lebih banyak Pautan Panduan Elden Ring (7)
 • Elden Ring: Senjata Terbaik yang anda dapati awal di Limgrave
 • Elden Ring: Cara Meningkatkan Senjata – Smithing Stones Dijelaskan
 • Petua Elden Ring untuk Pemula: Mempelajari Cara Tanah Antara
 • Cara Tahap Di Elden Ring, Statistik Jelaskan
 • Elden Ring: Kenang -kenangan Terbaik untuk Dipilih Semasa Penciptaan Watak
 • Peta Elden Ring: Di mana untuk mencari serpihan peta pertama anda

Insantasi Cincin Elden Terbaik: Kepercayaan yang hebat dan mantra Arcane untuk permainan awal dan lewat

Hanya yang paling sia -sia yang boleh memanggil kuasa mentah mantera terbaik di elden cincin.

Sama ada ia memanggil bolt yang dahsyat dari kilat retak atau buffing watak anda dengan kuasa suci, watak -watak yang setia mempunyai lebih daripada beberapa helah unik sehingga lengan jubah mereka. Kuasa terbaik di Elden Ring agak lebih rumit untuk difikirkan berbanding dengan rakan -rakan mereka yang menghiasi.

Inilah yang ingin kita lihat dalam sekuel cincin elden.

Incantations sukar digunakan dengan berkesan terima kasih kepada masa pemutus yang panjang, keperluan FP yang tinggi, dan kerosakan yang sering terhad. Ramai yang terbaik dikunci di belakang kandungan permainan lewat, tetapi walaupun dengan mereka, anda akan mahu ketangkasan yang tinggi dan jimat ikon radagon untuk memendekkan masa pemutus anda.

Apakah mantera cincin elden terbaik?

 • Tangkap api
 • Sling bestial
 • Api kegilaan
 • Bolt yang diasah
 • Pereputan Ekzykes
 • Giantsflame mengambil anda
 • Terbakar, o api
 • Menggoda api hitam
 • Nafas Magma
 • Batu Gurranq
 • Kemarahan Emas
 • Sumpah Emas

Tangkap api

Anda harus mendapatkan tangan anda untuk menangkap api secepat mungkin, melainkan jika anda seorang nabi, dalam hal ini anda mulakan dengannya. Semua orang boleh membelinya dari Brother Corhyn di Roundtable Hold untuk hanya 600 runes atau kemudian di Altus Plateau jika anda telah maju usahanya tanpa membeli mantera. Keterangan Tangkap Flame’s In-Game agak samar-samar dan menanggalkan mantra. Ia mencetuskan api di tangan anda dan menembaknya ke hadapan dalam kerucut kecil. Kos fp rendah dan masa pemutus cepat menjadikannya tidak ternilai awal, terutamanya sejak sling api mengambil masa yang lama untuk dibuang, dan hanya memerlukan 8 iman, yang setiap kelas kecuali ahli astrologi dan vagabond bermula dengan pula.

Sling bestial

Bestial Sling adalah salah satu mantera binatang pertama yang anda dapat dari Gurranq setelah memberinya Deathroot, dan ia sangat serba boleh. Ia membakar semburan batu di arka pendek di hadapan anda, dan walaupun ia mungkin tidak terdengar seperti banyak, hampir tidak ada masa pemutus. . .

Api kegilaan

Di Gereja Pembaptisan Callu di Semenanjung Tenun terletak mayat, dan pada mayat itu adalah api mantan kegilaan. Dengan keperluan iman hanya 16, ia adalah satu yang paling iman yang dibina dapat digunakan dengan segera, dan ia akan melihat anda melalui seluruh permainan juga. Selepas masa pemutus singkat, anda akan menembak rasuk api dari mata anda yang merosakkan semua musuh di hadapan anda dalam jarak yang cukup luas. Terdapat beberapa kelemahan, walaupun. Ia tidak menimbulkan musuh, bermakna mereka masih akan terus bergerak ke arah anda semasa mantra, dan ia membina meter kegilaan anda. .

Bolt yang diasah

Honed Bolt adalah salah satu yang anda boleh ambil di bahagian awal permainan pertengahan, dan ia akan melayani anda dengan baik sepanjang permainan dan bahkan dalam perlawanan PvP. Ia menghasilkan mogok kilat pada sasaran anda dan, tidak seperti mogok kilat dan tombak kilat, lebih sukar bagi musuh untuk mengelak. .

Bolt yang diasah memerlukan 24 kepercayaan untuk digunakan.

Pereputan Ekzykes

Anda boleh menukar ini dengan nafas busuk jika anda tidak merasa seperti mengalahkan ekzykes, walaupun ia tidak begitu berkesan. Sama ada, maksudnya sama. Penguasaan saman kepala naga yang menghancurkan nafas di kawasan yang luas di hadapan anda dan dalam kuantiti yang hampir dijamin sasaran (s) akan berakhir dengan reput merah. Sebilangan besar bos, Malenia mengetepikan, mudah terdedah kepada membusuk merah, jadi ini adalah yang berguna untuk menarik diri semasa pergaduhan besar. .

Pereputan Ekzykes boleh didapati di Katedral Naga Perjamuan selepas anda mengalahkan naga itu sendiri, dan anda boleh membeli nafas busuk di sana tanpa perlu mengalahkan Ekzykes..

Giantsflame Take Engkau adalah salah satu yang anda tidak akan dapati sehingga lebih lama kemudian dalam permainan, tetapi ia adalah pilihan yang sangat baik untuk mana -mana pengguna kebakaran. Anda perlu mendapatkan buku doa gergasi dari Guardian Arghanthy berhampiran garnisun Guardians di puncak gunung Giants, barat daya tapak Jalan Whiteridge Grace.

. Ia melemparkan bola api besar yang meletupkan hubungan, menangani kerosakan berat. Ia boleh dikenakan dan, lebih baik lagi, ia lebih cepat daripada sling api, jadi anda boleh menggunakannya dalam kebanyakan situasi.

Terbakar, o api

Burn, O Flame adalah salah satu pilihan yang anda dapatkan untuk memberi Enia peringatan gergasi api di meja bulat. Ia mempunyai keperluan kepercayaan yang lebih rendah daripada mantera Giantsflame (27) dan menembak api dari tanah ke semua arah di sekeliling anda. Lokasi agak rawak, dan memerlukan sedikit masa untuk dibuang, tetapi output kerosakan terhadap musuh yang lebih besar menjadikannya pilihan yang baik untuk iman membina pula.

Menggoda api hitam

Menyentuh api hitam berasal dari rasul dragonskin di kampung kincir angin dan memerlukan 28 kepercayaan untuk digunakan. Yang ini menembak arka api hitam di hadapan anda. Ia asas, tetapi berkesan dan mempunyai masa pemutus yang agak singkat.

Strike Lightning Dragon Purba

Anda tidak akan mendapat ini sehingga runtuh Farum Azula, di mana anda dapat menemui buku Doa Dragon Kuno berhampiran Tapak Grace Grace Beast yang runtuh. . Jika anda telah melawan Fortissax, anda akan mempunyai idea umum apa yang dilakukannya. Selepas masa pemutus singkat, anda akan melepaskan kilat merah dalam bulatan di sekeliling anda. Ia dikenakan dan mempunyai keperluan iman yang rendah sebanyak 26, menjadikannya pilihan yang kukuh ketika anda menuju ke endgame.

Nafas Magma

Anda boleh membeli nafas magma dari katedral naga persekutuan setelah mengalahkan magma wyrm berhampiran Fort Laiedd, dan ia benar -benar bernilai usaha. Ia menyeru kepala wyrm yang memuntahkan magma di hadapan anda, dan magma berlegar, merosakkan musuh yang berdiri di dalamnya. Ia hanya memerlukan 14 iman dan 10 rintangan, jadi bahkan tidak mempunyai kepercayaan dapat meletakkannya dengan baik.

Batu Gurranq

Selepas anda memberikan pendeta terbaik enam deathroot, dia akan menyerahkan batu Gurranq Incantation. Ejaan kuat ini lobs batu besar di musuh dan menangani kerosakan berat, semuanya untuk harga yang sedikit sebanyak 15 fp. Anda hanya memerlukan 13 kepercayaan untuk menggunakannya juga, jadi walaupun agak rumit untuk dikawal, hasilnya berbaloi.

Nafas yang boleh dibuang

Semua mantera yang boleh dikendalikan patut digunakan, termasuk ekor, tetapi kami mengesyorkan aspek yang boleh dikawal: nafas di atas semua. Ini membolehkan anda menghirup api keemasan di arka yang luas dan boleh dikenakan bayaran lebih lama, dan tidak seperti mantra nafas naga, yang ini juga mempunyai masa pemutus yang lebih pendek. Anda perlu mengalahkan Rykard – sama ada anda melengkapkan Quest Manor Volcano tidak penting – dan kemudian kembali ke arena bos dan membunuh Tanith. Ini mencetuskan pertengkaran dengan ksatria, dan dia menjatuhkan aspek selepas anda menang. Ia memerlukan 27 kepercayaan untuk digunakan.

Kemarahan Emas

Terletak di Hutan Wormfaces Altus Plateau adalah runtuhan hutan, terus ke timur Erdtree kecil. Tekan lantai di tengah -tengah untuk mendedahkan tangga yang membawa anda ke ruang di mana anda akan menemui murka mantan emas. Ini mantra yang kuat, tetapi satu dengan kaveat. Seperti kebanyakan mantera Erdtree, ia mempunyai kos FP yang tinggi (40) dan keperluan iman yang tinggi (32). Selepas masa pemutus yang singkat, Wrath of Gold mengeluarkan gelombang kejutan emas yang mendorong musuh dan menangani kerosakan dalam radius yang luas, jadi ia adalah tradeoff yang adil dengan menganggap FP anda dapat menahan hit.

Sumpah Emas

Sumpah emas bagus untuk Pve tetapi benar -benar bersinar di PvP. Ia tersembunyi di gubuk corpse-stench, yang akhirnya anda akan sampai jika anda mengikuti jalan barat Windmill Village. Terdapat pencerobohan NPC di sini dan beberapa anjing yang mematikan, jadi sedar bahawa sebelum anda mula meneroka santai. . Ia cukup situasional, kerana anda boleh menggunakan sebotol Physik yang mengagumkan untuk penggemar anda sendiri, tetapi ia juga berguna dalam secubit.

Sekiranya anda mencari lebih banyak bantuan di tanah di antara, lihat set Komprehensif Elden Ring Guides kami.

!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!