Impak Genshin Versi 3.4 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Lebih – Dexerto, Genshin Impact 3.4 Tarikh Siaran, Wilayah Desert Baru, dan banyak lagi | Pcgamesn

Genshin Impact 3.4 Tarikh Siaran, Wilayah Desert Baru, dan banyak lagi

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Impak Genshin Versi 3.4 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Lebih Banyak

Hu Tao dan Yelan 3.4 Karya Seni

Hoyoverse

The Genshin Impact 3.4 kemas kini akhirnya di sini, Memberi akses pelancong ke spanduk watak baru, lokasi peta, dan kandungan lain yang menarik. Inilah segala -galanya di Genshin Impact 3.4, termasuk tarikh pelepasannya dan banyak lagi.

Kesan kelainan 3.4 kemas kini telah hidup, yang bermaksud pemain kini boleh melancarkan Banner Alhaitham Permainan. Selain daripada penambahan Dendro 5-bintang baru, terdapat juga pembebasan Yaoyao dan pulangan yang sangat dinanti-nantikan dari Festival Hak Lantern.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemain juga boleh mendapatkan beberapa primogem percuma melalui kod impak Genshin baru, sementara kulit Ayaka yang lama ditunggu-tunggu dan kulit Lisa akhirnya masuk ke dalam permainan. Jadi, jika anda ingin mengetahui segala -galanya yang ada dalam versi 3 Genshin Impact 3.4 Kemas kini, maka kami telah menyusun semua butiran di satu tempat untuk anda di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Genshin Impact 3.4 tarikh pelepasan
 • Genshin Impact 3.4 aliran langsung
 • Genshin Impact 3.4 spanduk
 • Kulit Ayaka dan Kulit Lisa
 • Kemas Kini Peta Sumeru: Gurun Hadramaveth
 • Genshin Impact 3.4 Acara & Festival Ritus Lantern
 • Kad Klee & Beidou TCG

Genshin Impact 3.4 tarikh pelepasan

Kesan kelainan 3.4 Kemas kini dikeluarkan pada 18 Januari 2023, dan memberi pelancong banyak masa untuk menuntut beberapa primogem percuma yang diperlukan untuk menjimatkan sepanduk watak yang akan datang.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.4 aliran langsung

Genshin Impact 3.4 Banner Screenshot

Alhaitham adalah pelepasan bintang 5 untuk 3.4.

Kesan kelainan 3.4 spanduk melihat pembebasan Alhaitham, watak Dendro 5-bintang misteri yang menggunakan pedang-Xiphos ‘Moonlight. Keupayaan Alhaitham disesuaikan dengan mencipta cermin cahaya, yang sangat meningkatkan output kerosakannya dan membolehkannya memusnahkan musuh -musuhnya dengan serangan AOE yang mematikan.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Alhaitham juga disertai oleh Yaoyao dan Xiao dalam Fasa 1, manakala Fasa 2 dari 3.4 kemas kini akan melihat Hu Tao dan Yelan muncul sekali lagi. Ini adalah berita baik untuk mana -mana pelancong yang telah terlepas dari rerun ini atau hanya ingin mendapatkan akses kepada konstelasi mereka yang kuat.

Kulit Ayaka dan Kulit Lisa

Kulit Ayaka di Genshin Impak

Ayaka dan Lisa akhirnya menerima kulit mereka sendiri dalam 3.4.

Kedua -dua Ayaka dan Lisa telah menerima kulit mereka sendiri di Genshin Impact 3.4 Kemas kini. Pakaian alternatif Ayaka, Springbloom Missive, berdasarkan pakaian rantau Fontaine yang digambarkan dalam novel ringan dan dikatakan “menggambarkan gaya hidup wanita yang betul” yang tinggal di rantau itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Sementara itu, Mage Electro 4-bintang, pakaian Lisa (sobriquet di bawah naungan) diilhamkan oleh pakaian seragamnya yang lama sejak dia belajar di Sumeru Akademiya. Pakaian dikatakan sebagai “keseimbangan sempurna antara kepraktisan dan keanggunan.”

Artikel berterusan selepas iklan

Kemas Kini Peta Sumeru: Gurun Hadramaveth

Gurun tangkapan skrin Hadramaveth

Gurun Hadramaveth adalah POI terkini.

Poi utama 3.4 Kemas kini adalah padang pasir Hadramaveth, yang terkenal dengan jurang berbentuk scimitar yang memotong dataran padang pasir. Bandar yang hilang dikatakan tersembunyi di dalam kawasan ini, tetapi pelancong perlu menavigasi badai pasir yang keras dan melawan musuh -musuh baru untuk menemui rahsia -rahsianya.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Salah satu musuh baru ini ialah Setekh Wenut, bos seperti ular yang mematikan yang menggunakan pancang tajamnya untuk memukul musuhnya ke tanah. Pelancong perlu bersedia jika mereka ingin mengalahkan binatang baru ini dan menuntut penurunan bahan yang jarang berlaku.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.4 Acara & Festival Ritus Lantern

Genshin Impak Tangkapan Watak Percuma

Pelancong boleh memilih watak liyue percuma dalam 3.4.

Banyak permainan mini yang berbeza juga boleh didapati semasa Ritus Lantern tahun ini, dengan Sparks berseri menjadi permainan perlumbaan terkini di mana pemain mempunyai keupayaan untuk menjadi sebahagian daripada paparan bunga api yang indah. Di samping itu, terdapat banyak peristiwa yang berlaku di seluruh Inazuma.

Artikel berterusan selepas iklan

Pertama dalam senarai Genshin Impact 3.4 Acara adalah Arataki Yang Maha Kuasa Luar Biasa dan Senang Beetle Brawl. Seperti namanya, pelancong boleh bertarung dalam pergaduhan 1v1 intensif menggunakan kumbang mereka (onikabuto) untuk menuntut hadiah.

Sementara itu, pertandingan “Roh Warrior” akan menyaksikan pertarungan peserta menggunakan teknik pedang tradisional, di mana mereka boleh mengambil pertandingan pameran antara tetamu khas dan Kamisato Ayaka dalam pakaian barunya.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan menyelesaikan acara dan cabaran musim ini, ganjaran termasuk Fates yang Dihubungkan,
watak Liyue empat bintang, dan pakaian baru Lisa semuanya boleh dituntut secara percuma.

Artikel berterusan selepas iklan

Kad Klee & Beidou TCG

Beidou berdiri di atas Alcor di Genshin Impact

Beidou dan Klee akan menerima kad TCG mereka sendiri.

Dua kad watak baru, Klee dan Beidou telah ditambah ke Genshin Impact TCG dalam 3.4 Kemas kini. Walaupun masih terlalu awal untuk memberitahu sama ada mereka mempunyai apa yang diperlukan untuk dipaparkan di kalangan kad TCG impak Genshin terbaik, Hoyoverse mengumumkan bahawa peraturan khas akan dilaksanakan untuk TCG semasa versi 3.4.

Peraturan masa terhad adalah untuk melangkau fasa roll dan mendapatkan 8 dadu omni secara langsung. Mekanik ini bertujuan untuk menggoncang cara pemain mendekati setiap perlawanan, dan harus menambah lebih banyak kombo letupan dan bermain ke dalam campuran.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Jadi, di sana anda memilikinya, itulah yang kita tahu mengenai Genshin Impact 3.4 Kemas kini. Sementara itu, pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua berita dan panduan terkini. Juga, jangan lupa untuk menyemak beberapa kandungan sedia ada kami di bawah.

Genshin Impact 3.4 Tarikh Siaran, Wilayah Desert Baru, dan banyak lagi

Genshin Impact 3.4 Tarikh Siaran: Yaoyao tersenyum ketika dia melihat balkoni

The Genshin Impact 3.4 tarikh pelepasan betul -betul di sekitar sudut dan ditetapkan untuk memasukkan rantau padang pasir yang memaparkan bos sandworm yang dipenuhi dengan bahan kenaikan, watak baru, dan banyak lagi.

Peminat permainan PC percuma mungkin dikelirukan mengenai penambahan kawasan padang pasir baru ketika kami diperkenalkan ke Sumeru tidak lama dahulu. Sekiranya kebocoran itu benar, 3.4 dan 3.6 kemas kini akan mengembangkan rantau Sumeru secara drastik, berpotensi meliputi sehingga 60% daripada peta Teyvat yang boleh dimainkan. Inilah segala yang kita tahu mengenai Impak Genshin 3.4 tarikh pelepasan setakat ini.

Genshin Impact 3.4 tarikh pelepasan

Kesan kelainan 3.4 Tarikh Siaran ialah 18 Januari 2023. Antara 3.0 dan 3.3 kemas kini, pemaju memendekkan masa antara kemas kini dari irama enam minggu yang biasa hingga lima minggu.

Sekiranya anda tidak pasti berapa lama anda mungkin perlu menunggu sehingga proses kemas kini selesai, lihat Panduan Penyelenggaraan Impak Genshin kami untuk belajar apabila pelayan kembali dalam talian.

Thumbnail YouTube

Genshin Impact 3.4 Arkib Livestream

Kesan kelainan 3.4 livestream berlangsung pada 6 Januari pukul 4 pagi pt / 7am ET / 12pm GMT. Anda boleh menonton siaran yang diarkibkan di YouTube.

Genshin Impact 3.4 kawasan baru

Rantau pasir baru dipanggil padang pasir Hedramaveth dan bersedia untuk mengembangkan Gurun Sumeru. Hedramaveth menampilkan Setekh Wenut, bos sandworm besar yang berpotensi untuk menangani kerosakan besar kepada pemain. Bos ini mungkin mengandungi bahan kenaikan Alhaitham yang dia perlukan untuk membawanya ke tahap 90.

Kebocoran kesan Genshin menunjukkan Alhaitham akan datang lebih awal dari yang dijangkakan: Lelaki Anime dengan Rambut Kelabu dan Pakaian Hijau

Genshin Impact 3.4 watak baru

Alhaitham dan Yaoyao adalah watak terbaru yang ditetapkan untuk menyertai permainan anime. Yayyao pernah belajar sebagai tukang masak di bawah Xiandling sebelum dia menjadi pembantu Ganyu, tetapi kami tidak pernah melihatnya dalam permainannya. Pemain yang kembali boleh mengenali Alhaitham sebagai salah satu NPC dari pencarian cerita Sumeru – dia adalah sebahagian daripada Sumeru Akademiya, institut yang paling berprestij di Teyvat.

Genshin Impact 3.4 spanduk

Separuh pertama kesan Genshin 3.4 Banner termasuk Alhaitham atas Perhatian dengan Keyakinan Banner, dan Xiao atas jemputan ke Banner Kehidupan Mundane. Yaoyao muncul di kedua -dua spanduk, bersama dua watak lain yang belum diturunkan.

Separuh kedua 3.4 Kemas Kini Termasuk Banner Reruns untuk Hu Tao dan Yelan, dua watak terbaik di senarai peringkat Genshin kami. Kami tidak tahu watak mana yang akan muncul bersama Yelan dan Hu Tao pada sepanduk ini, tetapi kami menjangkakan maklumat itu akan diturunkan dalam tempoh dua minggu akan datang.

Genshin Impact 3.4 acara baru

Empat acara telah disahkan untuk Genshin Impact 3.4, termasuk acara Lantern Lite yang popular yang memberi semua pemain peluang untuk membuka kunci satu watak Liyue secara percuma. Berikut adalah acara yang datang ke Genshin Impact 3.4:

 • Malam yang indah
 • Arataki Yang Maha Kuasa Luar Biasa dan menggembirakan Beetle Brawl
 • Semangat Warrior
 • Mekar kedua

Genshin Impact Lisa Skin Datang Percuma Dalam 3.4 Kedua Acara Mekar: Gadis Anime Dalam Pakaian Hijau Memegang Purple Rose

Genshin Impact 3.4 pakaian

Walaupun sistem Skins tidak digunakan seperti peminat yang suka dalam Genshin Impact, setiap beberapa bulan pakaian baru tersedia. Ayaka akan menerima pakaian impak Genshin baru yang berkaitan dengan acara Lantern Rite yang berlaku semasa 3.4 Kemas kini. Kulit Lisa akan tersedia secara percuma dalam acara Blooming kedua di mana pemain mesti menyelesaikan lima cabaran berasaskan pasukan tempur.

Yukizero telah mendedahkan kulit Klee akan datang ke permainan dan ia akan menjadi bertema Halloween, walaupun ini akan mencadangkan kulit tidak akan tiba sehingga Oktober pada awalnya.

Razer Deathadder V2 Pro - Genshin Impact Edition

Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer $ 139.99 Beli Sekarang Rangkaian dan Mendapat Suruhanjaya Gabungan dari Jualan Kelayakan.

Itu semua yang anda perlu tahu mengenai kesan Genshin 3.4 tarikh pelepasan. Sekarang anda tahu tentang beberapa watak yang mungkin tiba dalam kemas kini, sudah tiba masanya untuk memulakan penimbunan primogem tersebut. Lihatlah Panduan Kod Impak Genshin kami untuk menyimpan seberapa banyak primogem dan mora segera. Kami juga mempunyai panduan mengenai Genshin Impact Genius Invokation Card Game jika anda belum mencuba mod baru ini dalam 3.3 kemas kini.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Genshin Impact 3.4 Masa pelepasan, dan semuanya datang dengan ritus tanglung yang dijelaskan

Genshin Impak Alhaitham Build: Seorang lelaki anime dengan rambut perak pendek, memakai jubah hitam dengan tanjung hijau, berdiri di sebelah bunga kuning dan memakai ekspresi bijak di wajahnya

Impak Genshin Versi 3.4 sedang membungkus banyak kandungan baru dengan kembalinya Festival Ritus Lantern, Oleh itu, pemain yang kembali mempunyai banyak usaha untuk bekerja sebaik sahaja kemas kini jatuh.

Seperti biasa dengan setiap kemas kini kesan Genshin baru, terdapat beberapa watak baru, pencarian baru, serta sepanduk hasrat baru untuk pemain untuk melancarkan.

Halaman ini menggariskan Impak Genshin Versi 3.4 Masa pelepasan dan semua yang anda perlu nantikan semasa pemburu.

Impak Genshin Versi 3.4 Masa / Tarikh Siaran

The Impak Genshin Versi 3.4 Tarikh Siaran adalah Rabu, 18 Januari.

Terima kasih kepada akaun Twitter Impact Genshin rasmi, kami tahu tepat ketika penyelenggaraan Genshin Impact Version 3.4 akan bermula dan berakhir. Ini bermaksud kita tahu tepat ketika pemain di seluruh dunia dapat melompat terus ke kandungan baru.

Seperti semua kemas kini, tempoh penyelenggaraan sering berakhir lebih awal daripada yang dijadualkan. Oleh itu, anda mungkin mahu melompat dalam talian sedikit lebih awal daripada masa di atas jika anda ingin mendapatkan dalam talian bersama -sama dengan canggih pemain.

Apa yang baru dalam Genshin Impact Version 3.4?

Seperti semua kemas kini utama dalam kesan Genshin, terdapat watak baru untuk dikumpulkan. Kali ini terdapat dua: Yaoyao dan Alhaitham.

Yaoyao adalah watak polearm Dendro 4 bintang yang memanggil kelinci untuk merosakkan musuh dan menyembuhkan sekutu, sementara Alhaitham adalah tambahan lima bintang kemas kini, membungkus pedang dan kebolehan dentro yang kuat. Anda akan dapat memperoleh kedua -duanya dari spanduk Fasa 1 dalam versi 3.4, jadi kami harap anda menyelamatkan permata primo itu!

Terdapat juga pencarian cerita baru, yang membawa anda lebih jauh ke padang pasir ketika anda mengungkap lebih banyak runtuhan bawah tanah dan rahsia tersembunyi di bawah pasir. Terdapat juga bos dunia baru yang perlu dilakukan, jadi pemain akan mahu melompat ke dalamnya secepat mungkin untuk bersaing dengan perkembangan naratif terkini.

Kemudian kami mendapat Festival Ritus Lantern, yang membuat Kemas Kini Kembali ini. Di samping itu, terdapat sekumpulan acara bertema yang akan menjaringkan anda banyak permata primo percuma, mora, dan menaik taraf bahan -bahan justi n untuk spanduk baru.

Adakah anda akan melompat ke versi 3.4? Beritahu kami di bawah, dan juga bahagian kemas kini yang paling anda sukai!

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Free-to-Play Ikuti
 • Impak Genshin Ikut
 • Hoyoverse Ikut
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • RPG Ikut

Ikuti semua topik Lihat 4 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.

Connor adalah penulis kakitangan perkhidmatan langsung VG247. Dia menulis artikel mengenai beberapa permainan terbesar di luar sana sekarang. Dia juga peminat permainan pertempuran yang ghairah, terpaku pada genre dan komuniti. Dia adalah tragis pemain yang bergelora.