Impak Genshin Versi 3.2 tarikh pelepasan. Dan semua yang datang dalam kemas kini dijelaskan | VG247, Genshin Impact 3.2: Tarikh Akhir, Peristiwa, Karakter, Panduan Primogem, Kebocoran, Sepanduk, & Berita Terkini

Genshin Impact 3.2: Tarikh Akhir, Watak, Kebocoran, Banner, Ramalan, & Berita Terkini

Walau bagaimanapun, Liben Box of Marvels hanya tersedia selama 24 jam, jadi pastikan untuk melawat pedagang setiap hari. Hari ini, dia meminta pinecones. Periksa lokasi item ini di sini.

Impak Genshin Versi 3.2 tarikh pelepasan. Dan semua yang datang dalam kemas kini dijelaskan

Inilah ketika anda dapat mengangkat tangan pada versi 3.2 kemas kini, dan apa yang diharapkan.

Genshin Impact Version 3.2 Header Image (Scaramouche)

Berita oleh penulis kakitangan Connor Makar
Diterbitkan pada bulan Oktober. 23, 2022
Ikuti kesan Genshin

Impak Genshin Versi 3.2 baru sahaja memiliki sendiri Pameran livestream Bungkus, mengamalkan kita sekarang tahu tentang semua watak, spanduk watak, acara, dan kod livestream.

Seperti yang biasa untuk kesan Genshin Impact Livestreams, kami mendapat kerosakan ringkas tetapi besar pada semua kandungan baru yang akan datang ke permainan, wehich kami telah dipecah di bawah ke bahagian yang berbeza untuk kemudahan membaca.

Halaman ini juga menggariskan Impak Genshin Versi 3.2 tarikh pelepasan, Oleh itu, anda tahu tepat apabila anda boleh melompat masuk!

Nahida di Genshin Impact Versi 3.2

Impak Genshin Versi 3.2 Juga dilengkapi dengan dua watak baru, kedua -duanya dapat diperoleh melalui sepanduk Wish semasa masa run kemas kini.

Yang pertama adalah Nahida, pengguna Dendro Archon dan pemangkin. Kemahiran Nahida’Selemental dapat ditoreh atau dipegang untuk mod yang bertujuan. Memegang tanda -tanda musuh, dan apabila musuh yang ditandakan dipukul dengan kemahiran, kesan kerosakan terikat besar -besaran mencecah semua musuh yang ditandakan untuk banyak kerosakan. Kemahiran Elemental Nahida juga boleh merebut bahan -bahan yang boleh dikumpulkan di dunia, yang boleh membuat sumber pengumpulan lebih mudah.

Mengenai pecahnya unsurnya, Nahida memperluaskan bidang khas di sekelilingnya. Ini memberikan satu siri penggemar kepada kuasa Nahida bergantung kepada penjajaran unsur parti anda, jadi anda perlu membina pasukan anda dengan teliti jika anda ingin memanfaatkan watak.

Kemudian anda mempunyai Layla, pengguna pedang cryo empat bintang yang membuat sebahagian besar udpate ini.

Kemahiran Elemental Layla mencipta perisai di sekeliling anda watak aktif. Perisai ini menjana bintang malam dari masa ke masa. Apabila anda mempunyai empat bintang, mereka menembak dan memukul musuh berdekatan. Setiap kali bintang dicipta, kekuatan perisai juga meningkat, menjadikannya gabungan besar dan pertahanan.

Bagi Layla’s Elemental Burst, anda mengeluarkan turet, yang menembak bintang di musuh setiap kali anda menjana bintang menggunakan Perisai Kemahiran Elemental. Ketika ini ditempatkan dan perisai sudah selesai, anda akan menunjukkan kerosakan tambahan pada musuh yang anda sedang berjuang.

Versi 3.2 spanduk watak

Layla di Genshin Impact

Versi 3.2 spanduk watak dibahagikan kepada dua fasa:

 • Fasa 1: Nahida dan Yoimiya Sebagai watak bintang lima
 • Fasa 2: Yae Miko dan Tartagula / Childe Sebagai watak lima bintang, dengan Layla Sebagai bintang empat yang diketengahkan

Versi 3.2 peristiwa

Untuk Versi 3.2 peristiwa, Terdapat beberapa yang dinantikan: Kegilaan kulat yang hebat: Pemungut raksasa gaya Pokemon, di mana anda keluar dan menangkap musuh kulat tertentu di Sumeru, melatih mereka, namakan mereka, dan hantar mereka ke laluan tempur untuk permata primo dan ganjaran berguna yang lain. Laluan pengembara: Satu siri cabaran pertempuran dan teka -teki yang telah anda mengeluarkan musuh tertentu atau menavigasi halangan untuk mengumpul duit syiling. Simfoni hypostatic: Satu siri cabaran pertempuran terhadap bos dunia Cube Elemental, dengan kesukaran pengubah suai untuk mereka yang mahukan ganjaran tambahan Di luar kanvas, di dalam lensa: Perjalanan dunia dan ambil gambar lokasi yang ditetapkan. Kemas kini Pot Serentea: Pemain kini boleh berkongsi kod periuk serentea, membolehkan anda menyalin periuk teh yang dibina pemain untuk digunakan untuk diri sendiri.

Kod livestream

 • 6SP942Z3XVWH
 • KS6QL3YJFCWM
 • Gs6rlkgkwuer

Versi 3.2 tarikh pelepasan

Impak Genshin Versi 3.2 akan dikeluarkan pada 2 November 2022

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Genshin Impact 3.2: Tarikh Akhir, Watak, Kebocoran, Banner, Ramalan, & Berita Terkini

Sudah tiba masanya untuk Dendro Archon untuk menunjukkan kekuatannya.

Genshin Impact 3.2 berakhir, meninggalkan rekod Nahida sebagai spanduk terlaris dalam permainan.

Hoyoverse juga mengharapkan untuk mengumpul beberapa hadiah dalam beberapa hari semasa Anugerah Permainan 2022, yang mungkin bermakna pemain akan memperoleh beberapa ganjaran percuma yang besar juga!

Dan bagi mereka yang tidak mempunyai peluang untuk memainkan pencarian cerita, patch semasa memperkenalkan bab terakhir Dendro Archon Story dan pertempuran terakhir menentang Akademiya dan Fatui Harbingers.

Apa yang tersisa di Genshin Impact 3.2?
Genshin Impact 3.2 tarikh akhir
Genshin Impact 3.2 spanduk
Genshin Impact 3.2: peta sumeru
Genshin Impact 3.2 peristiwa

Dengan begitu banyak yang masih berlaku, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Genshin Impact 3.2.

Apa yang tersisa di Genshin Impact 3.2?

Kami kini menghampiri penghujung impak Genshin 3.2. Walau bagaimanapun, masih terdapat tiga peristiwa aktif di mana pemain boleh mendapatkan primogem dan bahan lain.

 • Kanvas luar di dalam lensa
 • Symphony Hypostatic: Ayat Dissonant
 • Barangan yang mengagumkan

Semua acara akan berakhir pada masa yang sama, 5 Disember 2022, Selepas pelayan harian menyegarkan.

Walau bagaimanapun, Liben Box of Marvels hanya tersedia selama 24 jam, jadi pastikan untuk melawat pedagang setiap hari. Hari ini, dia meminta pinecones. Periksa lokasi item ini di sini.

Genshin Impact 3.2 tarikh akhir

Kesan kelainan 3.2 hari terakhir adalah 7 Disember 2022. Tetapi lulus pertempuran, spanduk, dan komisen harian akan selesai sehari sebelum pada 6 Disember.

Genshin Impact 3.2 Panduan Primogem

Dengan watak -watak penting dalam perjalanan mereka seperti Dendro Archon dan Alhaitham, kami telah mengira primogem yang terdapat di Genshin Impact 3.2 untuk membantu mengetahui di mana untuk membelanjakannya.

 • Jumlah kiraan akhir untuk primogem F2P baru dalam kesan Genshin 3.2 adalah kira -kira 8890 Primogems + 14 Takrifan Kenaikan.
 • Bagi pemain yang dapat membersihkan jurang lingkaran dengan 3 bintang di setiap lantai, mereka akan mendapat 10690 Primogems
  • Jumlah primogem menjamin watak 5 bintang dan sebahagian besar kasihan seterusnya.

  Semak panduan kami di sini untuk mengetahui cara mendapatkan semua primogem ini.

  Genshin Impact 3.2 spanduk

  Hoyoverse telah mengesahkan bahawa Nahida dan Layla adalah dua watak baru yang memulakan debutnya dengan Genshin Impact 3.2 spanduk. Nahida adalah Dendro Archon, dan Layla adalah pelajar Akademiya di Sumeru.

  • The Pencerahan Mongrass, Banner akan menampilkan Nahida, watak Dendro Catalyst 5 bintang.
  • Permohonan api emas adalah spanduk rerun Yoimiya, pengguna Pyro Bow 5 bintang.
  • Kedua-dua sepanduk akan berkongsi 4-bintang berikut:
   • Bennet – Pyro 4 -Bintang, Pengguna Pedang
   • Noelle – 4 -bintang Geo, pengguna Claymore
   • Razor – 4 -bintang Electro, pengguna Claymore

   Kami mendapat semua archon dalam patch berturut -turut, zhongli dalam 3.0, Venti dalam 3.1, Nahida dalam 3.2, dan Raiden dalam 3.3.

   Banner Senjata

   Banner Senjata Pertama akan menampilkan pemangkin bintang 5 yang baru, Seribu Impian Terapung. Senjata tandatangan Nahida, bersama dengan busur 5 bintang, Nadi guntur.

   Senjata 4-bintang berikut melengkapkan sepanduk:

   • Karat – tunduk
   • Seruling – pedang
   • Favonius Lance – Poliarm
   • Widsith – pemangkin
   • Pedang pengorbanan yang hebat – Claymore

   Untuk Separuh kedua kesan Genshin 3.2, Kami tidak akan mendapat debut, sebaliknya reruns yae miko dan tartaglia anak.

   • Everbloom Violet Adalah Banner Rerun dari Grand Sakura Shiestess Shiestess, Yae Miko, watak pemangkin elektro 5 bintang.
   • Perpisahan Snezhnaya Akan Menjadi Rerun Ketiga Genshin Impact 3.2 Menampilkan Fatui Harbinger Tartaglia, watak Hydro Bow 5 bintang.

   Banner Senjata Kedua

   Banner Senjata Kedua akan menampilkan busur 5 bintang Bintang kutub & pemangkin 5 bintang Kagura’s Valty, kedua -dua senjata yang kuat.

   Senjata 4-bintang berikut melengkapkan sepanduk:

   • Tanpa tali – tunduk
   • Dragon’s Bane – polearm
   • Loceng – Claymore
   • Pedang Favonius – Pedang
   • Favonius Codex – Pemangkin

   Genshin Impact 3.2: peta sumeru

   Kami tidak mendapat rantau baru; Sebaliknya, kami akan menemui kawasan rahsia dari Gurun Rainforest dan Sumeru.

   Musuh baru

   Semasa kesan Genshin 3.2 livestream, dua bos baru diturunkan. Dendro Hypostasis dan Scaramouche Fatui Harbinger.

   Dendro hypostasis

   • Hypostasis Dendro adalah yang terakhir dari tujuh kiub elemen.
    • Kebocoran mendakwa kesukaran akan sama dengan Hydro Cube di Pulau Watatsumi.
    • Dendro Hypostasis dilaporkan akan menurunkan bahan Ascension untuk Dendro Archon.