Impak Genshin Versi 3.2 Butiran: Tarikh Siaran, Banner Watak, Acara, Lebih – Dexerto, Genshin Impact 3.2 Masa pelepasan, sepanduk, dan watak baru | Pcgamesn

Genshin Impact 3.2 Waktu pelepasan, spanduk, dan watak baru

The Great Mujina Youkai adalah acara utama dalam Genshin Impact 3.2, yang akan melibatkan kedua -dua Yoimiya dan Childe. Menurut satu pemecah, acara itu bermula ketika anaknya menuju ke Inazuma dan menghentikan anak dari menuju ke beberapa raksasa. Setelah menyelamatkannya, anak itu membawanya ke Yoimiya di mana dia menjadi “Pakar Anti-Mujina.”

Impak Genshin Versi 3.2 Butiran: Tarikh Siaran, Sepanduk Watak, Acara, Lebih Banyak

Hoyoverse

Genshin Impact 3.2 Kebocoran sudah mula berkembang dalam talian, memberikan pengembara pandangan awal pada sepanduk, reruns, tarikh pelepasan yang akan datang, dan kandungan lain yang menarik. Inilah segala yang kita tahu setakat ini.

Genshin Impact 3.2 berada di cakrawala dan komuniti permainan sudah bersemangat dengan kebocoran. Kemuncak utama 3 yang akan datang.2 Patch adalah pembebasan Nahida, Dendro Archon dan Kapal Less Lord Kusanali.

Nahida juga akan disertai oleh beberapa rerun spanduk 5 bintang, sementara Layla juga telah disahkan untuk membuat debutnya dalam permainan. Jadi, jika anda ingin mengetahui segala yang datang ke kesan Genshin dalam versi 3.2, maka kami telah menyusun semua butiran di satu tempat untuk anda di sini.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

  • Genshin Impact 3.2 tarikh pelepasan
  • Genshin Impact 3.2 livestream
  • Genshin Impact 3.2 spanduk
  • Genshin Impact 3.2 acara
  • Genshin Impact 3.2 4-bintang percuma
  • Genshin Impact 3.2 Liben kembali
  • Boss Scaramouche bertarung

Genshin Impact 3.2 tarikh pelepasan

The Genshin Impact 3.Kemas kini 2 akan dikeluarkan pada 2 November 2022. Ini mungkin kelihatan seperti menunggu yang agak lama, tetapi ia akan memberi peluang kepada pelancong untuk menyelamatkan banyak primogem untuk spanduk watak yang akan datang.

Genshin Impact 3.2 livestream

Kesan kelainan 3.2 livestream terus hidup 23 Oktober 2022. Ini bermakna pelancong telah melihat rasmi semua kandungan yang digariskan di bawah.

Kesan kelainan 3.2 livestream disiarkan di saluran Twitch rasmi dan kemudian dimuat naik ke YouTube sekiranya anda terlepas rancangan langsung. Di samping itu, tiga kod baru diturunkan semasa aliran, jadi pastikan anda menyemak halaman kod kami untuk semua maklumat terkini mengenai cara mendapatkan percuma dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.2 spanduk

Nahida Duduk di Genshin Impak

Nahida akan membuat debutnya di Genshin Impact 3.2.

Hoyoverse secara rasmi mengesahkan sepanduk yang akan datang dalam versi 3.2. Kedua-dua Nahida dan Layla akan menyertai jadual Genshin Impact yang sentiasa berkembang dengan kemas kini seterusnya. Nahida dikenali sebagai Dendro Archon di Genshin Impact, sementara Layla adalah pelajar Rtawahist Darshan – salah satu daripada enam sekolah utama Sumeru Akademiya .

Selain itu, Childe, Yae Miko, dan Yoimiya akan kembali ke permainan dengan rerun spanduk mereka sendiri. Nahida dan Yoimiya akan dipaparkan semasa fasa pertama kemas kini manakala Layla, Childe, dan Yae Miko akan membuat penampilan mereka semasa fasa kedua kemas kini.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.2 peristiwa

Mujina youkai yang hebat

Yoimiya dengan Heizou

Genshin Impact 3.2 akan merangkumi sebilangan sepanduk rerun.

The Great Mujina Youkai adalah acara utama dalam Genshin Impact 3.2, yang akan melibatkan kedua -dua Yoimiya dan Childe. Menurut satu pemecah, acara itu bermula ketika anaknya menuju ke Inazuma dan menghentikan anak dari menuju ke beberapa raksasa. Setelah menyelamatkannya, anak itu membawanya ke Yoimiya di mana dia menjadi “Pakar Anti-Mujina.”

Acara ini pasti akan dipenuhi dengan banyak humor dan monster-slaying yang biasa, tetapi kami akan mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja kami mendengar lebih banyak maklumat.

Artikel berterusan selepas iklan

Ujian pengembara

Karya Seni Impak Genshin Rasmi

Acara Percubaan Genshin Impact Adventurer akan menampilkan banyak minigames.

Menurut tangkapan skrin yang bocor, acara percubaan Adventurer Impact Genshin akan merangkumi 18 minigames. Ini terdiri dari Boulder Run, yang melihat Yelan menggunakan kemahiran elemennya untuk bergerak dengan cepat dan mengelak pinballs gergasi.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat juga minigame hatrik superfast, bahawa tugas -tugas pelancong dengan mengetuk slimes ke dalam matlamat anggur dengan mencetuskan reaksi yang dibebankan dengan serangan Yanfei dan Klee. Pelancong mungkin akan diberi ganjaran dengan primogem dan barang-barang dalam permainan lain untuk mengambil bahagian dalam permainan ini.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Kegilaan kulat yang hebat

Kulat Kulat Hebat adalah acara di mana pelancong dapat menangkap dan melatih pelbagai kulat, yang kemudiannya boleh digunakan untuk membunuh perusuh musuh dan mempertahankan monolit garis ley. Butiran mengenai bagaimana kulat dapat diperoleh tidak diketahui, tetapi Hoyoverse kemungkinan akan mendedahkan butiran lanjut dalam beberapa minggu dan bulan yang akan datang.

Di samping itu, pemaju juga mengesahkan bahawa anda akan dapat menuntut Dori secara percuma dengan hanya bermain melalui acara ini.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.2 4-bintang percuma

Dori terapung

Dori membuat debutnya dalam 3.0 dan boleh menjadi watak percuma seterusnya.

Semasa Dori membuat debutnya bersama Ganyu dan Kokomi dalam 3.0 Banner Reruns, Hoyolabs telah mengesahkan bahawa watak Electro Claymore akan diberikan secara percuma dalam 3.2. Pelancong perlu bermain melalui acara kegilaan kulat yang hebat untuk membukanya, jadi pemain yang belum membuka kunci Dori boleh merawat jika kebocoran harus dipercayai.

Artikel berterusan selepas iklan

Genshin Impact 3.2 Liben kembali

Pedagang Perjalanan Genshin Impact, Liben, juga boleh membuat pulangannya yang lama ditunggu-tunggu. Sudah tujuh bulan sejak penampilan terakhirnya dalam permainan, jadi penampilannya dalam 3.2 pasti akan dialu -alukan.

Lagipun, Liben menawarkan pelancong primogem percuma untuk menyelesaikan beberapa pencarian mudah, yang akan membantu membeli nasib yang diperlukan untuk melancarkan sepanduk yang akan datang.

Artikel berterusan selepas iklan

Boss Scaramouche bertarung

Scaramouche digoda sebagai pertarungan bos semasa kesan Genshin 3.1 livestream, tetapi kini kebocoran telah mempamerkan perjuangan bos menjelang pembebasannya. Ahli keenam dari Eleven Fatui Harbingers nampaknya menggunakan mecha raksasa, yang melepaskan serangan Electro, Pyro, dan Cryo.

Artikel berterusan selepas iklan

Semasa rakaman di atas, kita dapat melihat bagaimana Scaramouche yang mematikan, dengan pemain yang dibombardir dengan serangan AOE yang mematikan. Bukan sahaja saiz kolosalnya memberikannya banyak jangkauan, tetapi ia juga menjadikan hitsnya lebih sukar untuk mengelak.

Oleh itu, di sana anda memilikinya, itulah yang kita ketahui sekarang mengenai Genshin Impact 3.2 kemas kini. Pastikan anda menyemak halaman kesan Genshin kami untuk semua berita dan panduan terkini.

Genshin Impact 3.2 Waktu pelepasan, spanduk, dan watak baru

Genshin Impact 3.2 Tarikh Siaran

Tertanya -tanya apa Genshin Impact 3.2 Masa pelepasan adalah? 3.2 kemas kini membawa watak, senjata, dan bos impak baru, inilah yang kita tahu.

Layla dan Nahida Sertai permainan selepas berminggu-minggu spekulasi dari masyarakat, menambah lebih banyak watak ke senarai yang semakin meningkat, dengan Nahida kini tersedia dan Layla datang dalam fasa kedua kemas kini. Sekarang kita tahu tepat ketika Genshin Impak 3.2 Masa pelepasan adalah, anda boleh merancang acara mana yang anda merancang untuk menangani apabila kemas kini dilancarkan. Inilah segala yang kita tahu mengenai Impak Genshin 3.2 tarikh pelepasan dan semua yang tiba dalam kemas kini.

Genshin Impact 3.2 Masa pelepasan

Kesan kelainan 3.2 tarikh pelepasan ialah 2 November, 2022 pada pukul 5 petang PDT / 8PM EST / 10PM GMT. Selepas lima jam penyelenggaraan, pemain harus dapat menyambung semula ke pelayan permainan.

Genshin Impact 3.2 Leak membawa kami ke dalam domain sementara baru: Anime Girl With White Hair and Green Eyes

Genshin Impact 3.2 watak yang akan datang

Kesan kelainan 3.2 Livestream mengesahkan bahawa Layla dan Nahida akan menyertai permainan anime dalam kemas kini seterusnya.

Layla adalah watak cryo, walaupun kita tidak tahu banyak tentang dia, dia telah digambarkan sebagai “setengah bertahan, setengah tidur, semua tidak percaya”. Nampaknya kebolehan Layla telah bocor pada Honey Hunter, memberi kita idea yang baik tentang apa yang kelihatan seperti binaannya.

Watak seterusnya tidak mengejutkan, Lord Kusanali yang lebih rendah, yang dikenali sebagai Dendro Archon dan Nahida. Kami telah menjangkakan Dendro Archon membuat penampilan sejak 3.0, tetapi semua tanda menunjukkan dia menyertai permainan dalam 3.2.

Genshin Impact 3.2 Banner Reruns

Kesan kelainan 3.2 spanduk adalah Nahida dan Yoimiya dan yang berada di spanduk fasa pertama, dengan Layla, Yae Miko dan Childe ditetapkan untuk kembali ke spanduk fasa kedua.

Genshin Impact 3.2 treler

Kesan kelainan 3.2 Treler ‘Akasha Pulses, Kalpa Flame Rises’ menunjukkan kedua -dua Scara dan Nahida dalam tindakan, bersama -sama dengan peristiwa baru dan senjata yang dapat diharapkan oleh pemain dalam kemas kini seterusnya. Anda boleh menontonnya di bawah:

Thumbnail YouTube

Genshin Impact 3.2 livestream

Genshin Impact Livestream hidup pada 23 Oktober dan dapat ditonton lagi di saluran YouTube Impak Genshin.

Razer Iskur X - Edisi Impak Genshin

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499.00 Beli Sekarang Rangkaian N memperoleh komisen gabungan dari jualan yang layak.

Itu semua yang kita tahu mengenai impak tong 3.2 kemas kini, tetapi kami akan mengemas kini panduan ini apabila kami mengetahui lebih lanjut. Jika anda ingin membuka kunci watak -watak baru, jangan lupa untuk menyemak Panduan Kod Genshin Impak kami untuk menebus beberapa primogem.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.