Impak Genshin Versi 2.0: Semua tentang Inazuma -, Genshin Impak INAZuma Tarikh, Peta, dan Lokasi | Pcgamesn

Genshin Impak INAZuma Tarikh, Peta, dan Lokasi Pelepasan

Sementara itu, musuh bos baru akan ditambah ke peta untuk pelancong untuk mencabar dan mendapatkan lebih banyak ganjaran. Keluarga hypostasis akan melihat ahli pyro baru menyertai – hypostasis pyro. Cukup aneh, pelbagai mekanikal berterusan dan beberapa mesin berbentuk aneh lain yang serupa dengan pengawal kehancuran di Mondstadt dan Liyue juga akan muncul di Inazuma. Sebagai tambahan kepada musuh baru, selepas penampilan sulungnya dalam versi 1.6, Maguu Kenki juga akan dijumpai sebagai bos dunia dan sumber bahan tahap watak di Inazuma.

Impak Genshin Versi 2.0: Semua Mengenai Inazuma

Genshin Impact Version 2.0: Semua Mengenai Inazuma

Mac ke bandar utama ketiga Teyvat dipenuhi dengan landskap, cerita, watak, dan misteri baru.

Pengarah Teknikal Zhenzhong Yi Studio, Hoyoverse

Helo, pelancong! Bagi pihak seluruh pasukan impak Genshin, kami sangat gembira untuk berkongsi dengan anda bahawa Inazuma, bandar ketiga yang sangat dinanti-nantikan di tujuh bandar utama, akhirnya akan tiba dengan versi 2 yang akan datang.0 Tuhan yang tidak bergerak dan euthymia abadi pada 21 Julai.

Hari ini, untuk pertama kalinya, kami akan membawa anda dalam lawatan singkat ke landskap budaya yang unik di bandar utama ini yang dikelilingi oleh lautan, dan makhluk -makhluk yang menghuninya. Sementara itu, kami juga ingin berkongsi beberapa ciri terkini dan sokongan ditambah kepada PlayStation, termasuk fungsi silang di antara PlayStation, PC, dan mudah alih.

Genshin Impact Version 2.0

Bangsa yang mencari “keabadian”

Sementara Mondstadt percaya dalam Kontrak Kebebasan dan Liyue, Inazuma dan penguasanya, Raiden Shogun, Electro Archon, mengejar keabadian. Tetapi apa yang menjadikan Archon dengan kuasa kilat yang singkat mencari keabadian? Seperti cerita yang dibentangkan, ini akan menjadi tema yang berjalan melalui pengembaraan anda di Inazuma.

Genshin Impact Version 2.0

Berbeza dengan pengejaran keabadian Shogun yang maha kuasa, Inazuma adalah tempat di mana anda dapat mencari kecantikan yang tidak lama lagi di mana -mana. Tidak seperti hari -hari cerah yang cerah di Mondstadt dan Liyue, cuaca di Inazuma berubah dengan cepat dan drastik, memancarkan landskap dengan angin laut yang kuat, cahaya berkedip dan bayang -bayang, dan mengamuk ribut petir dalam sekejap mata.

Genshin Impact Version 2.0

Genshin Impact Version 2.0Genshin Impact Version 2.0

Kawasan Inazuma terdiri daripada enam pulau utama dan satu siri pulau yang tersebar di lautan, masing -masing dengan landskap dan sejarah yang unik. Anda boleh melawat Kuil Grand Narukami dan Sakura Suci di gunung Pulau Narukami, atau mengagumi bunga ceri yang mekar dan Tenshukaku yang indah di mana Shogun tinggal di Inazuma City. Anda juga boleh menyaksikan kerangka gergasi dan aura yang dapat dirasakan oleh Tatarigami di Pulau Yashiori di mana Raiden Shogun berjuang dengan ular yang hebat, atau melintasi pantai yang sepi di mana terdapat reruntuhan perang di Tatarasuna di Tatarasuna. Anda juga mungkin tersesat di kawasan yang diselubungi ribut petir, atau tersandung ke kawasan bawah tanah misteri yang besar dan runtuhan yang tersembunyi di bawah permukaan laut.

Genshin Impact Version 2.0

Dengan versi 2.0, kami hanya melepaskan tiga daripada enam pulau utama Inazuma. Terdapat banyak lagi mercu tanda dan lokasi dengan pemandangan, cerita, rahsia, dan hubungan masing -masing dengan sejarah Inazuma dan Electro Archon menunggu pengembara untuk meneroka.

Makhluk Hidup di Inazuma

Inazuma diperintah oleh Electro Archon, jadi ungu telah menjadi warna dominan bagi banyak spesies tempatan yang terjejas oleh kuasa elemen elektro.

Genshin Impact Version 2.0Genshin Impact Version 2.0

Tanah yang luas ini diasingkan oleh lautan juga merupakan rumah kepada beberapa haiwan yang unik dan damai yang sangat berbeza dari makhluk -makhluk Liyue dan Mondstadt. Oleh kerana lokasi dan tradisi yang unik Inazuma, anda juga boleh menjumpai beberapa haiwan yang indah yang bersesuaian dengan harmoni dengan penduduk tempatan.

Genshin Impact Version 2.0Genshin Impact Version 2.0

Namun, tidak semua makhluk datang dengan aman. Di seluruh Kepulauan Inazuma, pelancong pasti akan menemui Samurais yang mengembara dan juga cawangan baru Fatui.

Genshin Impact Version 2.0Genshin Impact Version 2.0

Sementara itu, musuh bos baru akan ditambah ke peta untuk pelancong untuk mencabar dan mendapatkan lebih banyak ganjaran. Keluarga hypostasis akan melihat ahli pyro baru menyertai – hypostasis pyro. Cukup aneh, pelbagai mekanikal berterusan dan beberapa mesin berbentuk aneh lain yang serupa dengan pengawal kehancuran di Mondstadt dan Liyue juga akan muncul di Inazuma. Sebagai tambahan kepada musuh baru, selepas penampilan sulungnya dalam versi 1.6, Maguu Kenki juga akan dijumpai sebagai bos dunia dan sumber bahan tahap watak di Inazuma.

Bab Perjalanan Baru

Kami berharap dapat meninggalkan lebih banyak keseronokan kawasan baru termasuk pencarian Archon terkini serta pencarian sampingan untuk pemain untuk meneroka. Tetapi sebelum anda memulakan pengembaraan baru yang baru, kami ingin memperkenalkan tiga sahabat baru Ayaka, Yoimiya, dan Sayu dari Inazuma, yang boleh menyertai pesta anda. Bukan sahaja ketiga -tiga watak ini menjadi aset berharga dalam pertempuran harian dan penerokaan harian anda, Ayaka dan Yoimiya juga akan membuat debut mereka dalam pencarian Archon yang akan datang.

Genshin Impact Version 2.0

Kamisato Ayaka adalah watak yang lama ditunggu-tunggu yang sudah biasa dengan banyak peminat sejak ujian beta tertutup. Ayaka adalah anak perempuan Kamisato Clan Kamiso Yashiro, cabang tri-komisi di bawah Raiden Shogun. Memakai kekuatan Cryo dan pedang, Ayaka sering dikandung sebagai bermaruah, elegan, bijak, dan kuat. Walau bagaimanapun, dia juga mempunyai kebimbangan dan keinginannya sendiri seperti gadis -gadis muda yang lain pada usianya.

Genshin Impact Version 2.0

Yoimiya adalah watak lima bintang lain yang menyertai versi 2.0. Dia seorang pemanah pyro dan pakar dalam bunga api. Dikenali sebagai The Queen of the Summer Festival, Yoimiya cemerlang dalam kerajinannya untuk mencipta bunga api yang melambangkan harapan dan impian orang. Watak terakhir, Sayu adalah watak ninja empat bintang yang menggunakan visi anemo. Walaupun ketegangannya, dia dapat menggunakan tanah liat gergasi yang lebih besar daripada dirinya sendiri.

Genshin Impact Version 2.0

Semasa perjalanan, anda juga akan menemui pelbagai permainan penyelesaian teka-teki baru. Tidak seperti teka -teki di Mondstadt dan Liyue, teka -teki Inazuma tidak memerlukan anda mempunyai watak dalam pasukan anda yang boleh menggunakan kuasa elemen tertentu untuk menyelesaikan teka -teki. Berjaya menyelesaikan teka -teki hanya memerlukan sedikit kebijaksanaan anda untuk memanfaatkan semua petunjuk dan barang di sekeliling anda!

Sekiranya anda ingin berehat dalam perjalanan anda, kami sangat mengesyorkan meninjau semula alam anda di periuk serenitea anda. Dengan versi 2.0, kini anda boleh mengumpul benih tumbuhan melalui alat kontena khas, dan tumbuh tumbuhan yang berbeza di alam anda apabila anda telah menanam beberapa bidang dengan bantuan montel, semangat teko.

Genshin Impact Version 2.0: Semua Mengenai Inazuma

Main video

Pengalaman yang dinaik taraf di PlayStation

Terima kasih kepada usaha rakan kongsi kami Sony dan seluruh pasukan impak Genshin, kami sangat bangga mengumumkan bahawa bermula dari versi 2.0, semua pelancong akan dapat berkongsi kemajuan permainan di seluruh PS5, PS4, dan semua platform lain yang tersedia.

Sementara itu, kami juga mempunyai lebih banyak berita baik untuk pemain PlayStation. Senarai trofi baru akan ditambah dengan versi 2.0. Selain itu, beberapa pemain PS5 mungkin sudah menyedari bahawa kami telah menambah sebahagian daripada ciri maklum balas haptik pada pengawal wayarles dualsense sejak pembebasan versi PS5 asli pada bulan Mei. Sebagai contoh, apabila laras mudah terbakar meletup, anda dapat merasakan gempa yang lebih kuat jika anda lebih dekat dengan letupan. Dengan versi 2.0, anda boleh mengharapkan lebih banyak maklum balas sentuhan dengan pengawal dualsense anda apabila anda melukis busur, gunakan peluncur angin anda, bergegas ke dalam hutan, dan melakukan pelbagai tindakan dalam permainan.

Kami juga meningkatkan teduhan watak supaya kesan pencahayaan masa nyata dapat ditunjukkan dengan lebih jelas pada watak anda. Ketika anda mandi di bawah matahari dan berjalan -jalan di jalan -jalan di bawah pokok -pokok sakura Inazuma, watak -watak anda akan berwarna merah di cahaya matahari terbenam, dengan daun bergoyang yang memancarkan bayang -bayang mereka ke atasnya.

Genshin Impact Version 2.0

Kami sangat bangga akhirnya membawa semua pemain dan pengembara bandar baru dan pengalaman permainan yang lebih baik di platform PlayStation, selepas berbulan -bulan usaha oleh seluruh pasukan. Inazuma adalah kawasan besar yang dikelilingi oleh laut, dengan geografi, orang, dan budaya yang sangat berbeza. Semua muzik yang akan didengar oleh pemain di rantau Inazuma juga baru, yang disusun oleh Yu-Peng Chen dan dilakukan oleh Orkestra Philharmonic Tokyo. Kami hanya menunjukkan bahagiannya dalam versi 2.0, dan ada lebih banyak kejutan yang menanti anda pada masa akan datang. Dan itu semua buat masa ini, pelancong! Kami harap anda akan bersenang -senang meneroka Inazuma pada musim panas ini.

Adakah anda suka ini? Seperti ini

Genshin Impak INAZuma Tarikh, Peta, dan Lokasi Pelepasan

Kepala ular rangka besar yang muncul dari lereng bukit

Mencari Tarikh Siaran Inazuma untuk Wilayah Seterusnya Genshin Impact? Mihoyo mengumumkan bahawa Wilayah Inazuma akan datang ke Genshin Impact 2.0 kemas kini, bersama watak -watak kesan Genshin baru.

Tidak seperti kawasan lain, Inazuma terdiri daripada enam pulau utama, yang mengalami angin kencang dan ribut petir dari cuaca pantai yang sederhana. Ia dikenali sebagai Nation of Eternity, dan sangat diilhamkan oleh Jepun; Ia juga dikaitkan dengan elemen elektro – rantau ini diperintah oleh Electro Archon, Baal, ahli tujuh yang berusaha menghapuskan semua ancaman keabadian dengan mengisytiharkan apa -apa penglihatan di Inazuma dirampas dan bertatahkan pada patung. Nampaknya Baal akan menjadi watak utama dalam cerita, sama seperti peranan Zhongli dan Venti sebagai kapal untuk Archon yang lain, dan mungkin akan melibatkan usaha Archon.

Di samping tiga watak yang boleh dimainkan baru menyertai pertandingan dalam 2.0 Sebagai sebahagian daripada Spanduk Impak Genshin Seterusnya, pulau ini juga menjadi tuan rumah kepada musuh baru, bos, dan rampasan. Mari kita lihat semua kawasan yang ada untuk diterokai di Inazuma.

Genshin Impak Tarikh Siaran Inazuma

Genshin Impact INAZuma Tarikh pelepasan adalah 21 Julai, 2021, sebagai sebahagian daripada 2.0 Kemas kini, dan pembebasan Banner Ayaka.

Genshin Impak Peta Inazuma

Sudah ada peta interaktif yang tersedia untuk Inazuma, yang harus dikemas kini dengan barang -barang baru yang dapat ditemui sekali INAZUMA membuka kunci. Peta hanya menunjukkan tiga daripada enam pulau pertaingan – menurut laporan Genshin, tiga pulau yang tinggal – Seirai, Tsurumi, dan Watatsumi, akan tiba di kemas kini berikutnya.

Genshin Impak lokasi Inazuma

Enam Kepulauan di Inazuma adalah:

  • Pulau Narukami
  • Pulau Yashiori
  • Pulau Serai
  • Pulau Tsurumi
  • Pulau Watatsumi
  • Kannazuka

Pulau Narukami digambarkan sebagai ‘senyap yang disaksikan oleh semua perjalanan masuk ke Inazuma. Kuil Grand Narukami dan Sakura Suci di Gunung, dan Kota Inazuma di Pantai.’Ia menunjukkan kuil clifftop, dan air terjun yang indah mengalir ke padang rumput hijau. Tenshukaku, Inazuma City telah mengambil inspirasi seni bina dari Jepun, ‘Berdiri tinggi di titik tertinggi bandar.’Ia dikelilingi oleh pokok -pokok bunga dan kelihatan seperti ia akan menjadi kawasan yang paling menarik untuk diterokai kerana ia’ mengawasi semua di bawah Dominion Electro Archon.’

Pulau Yashiori – ‘Kerangka ular yang hebat terletak di pulau ini. Kehadiran kejahatan dapat dirasakan di sini.’ – akan menjadi lokasi lain untuk diterokai. Kita dapat melihat sisa -sisa kerangka gergasi ular, dengan taring panjang melekat bumbung mulut lebar, ular yang dibunuh oleh Raiden Shogun. Selebihnya pulau itu ditutupi dengan serpihan tulang, dengan pecahan tulang yang menonjol dari bahagian tanah dan garis pantai yang diliputi dalam kapal karam.

The Mikage Furnace adalah kemudahan peleburan yang dikelilingi oleh Rocky Mountains. Walaupun ‘perang telah membawa pengeluaran berhenti.’Tatarasuna, Kannazuka adalah kawasan gunung yang mengelilingi relau mikage. Blossoms terus berkembang di sini, tidak tahan terhadap kesan perang.’Seni konsep menunjukkan kawasan yang indah dan aman di dalamtazuma yang diliputi dalam keadaan pucat merah jambu pucat.

Pulau Serai Nampak seperti kawasan Inazuma yang berbahaya, dimakan oleh ribut abadi. Pulau Watatsumi kelihatan damai dan tenang, padat dalam flora biru muda.

Akhirnya, Pulau Tsurumi, Walaupun ditinggalkan selama bertahun-tahun, dapat dikunjungi dan diselubungi misteri, dengan cawangan yang layu dan tumbuh-tumbuhan seperti bulu.

Itu sahaja yang kita tahu mengenai negara seterusnya dalam kesan Genshin, Inazuma. Sementara itu, berikut adalah beberapa kod impak Genshin untuk primogem percuma, serta watak terbaik dalam senarai peringkat Genshin Impact kami.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.