Impak Genshin Terbaik 4.0 Karakter: Senarai Tahap (Ogos 2023) – Charlie Intel, Genshin Impact Tier Senarai: Watak Terbaik dalam V3.5 April 2023 | Senapang patah kertas batu

Senarai Tier Impak Genshin: Watak Terbaik untuk Versi 3.5 April 2023

Contents

Watak Sumeru dalam kesan Genshin terkenal dengan pengetahuan dan kebijaksanaan mereka.

Impak Genshin Terbaik 4.0 Karakter: Senarai Tahap (Ogos 2023)

Scaramouche, Ganyu, dan Zhongli dalam kesan Genshin

Hoyoverse

Impak Genshin Versi 4.0 adalah salah satu kemas kini terbesar dalam sejarah permainan kerana ia menambah Fontaine serta sekumpulan watak dari rantau ini. Di tengah -tengah perubahan berterusan pada jadual, mari kita lihat kesan Genshin terbaik 4.0 aksara pada bulan Ogos 2023.

Impak Genshin kini telah keluar selama hampir tiga tahun dan pada masa ini, permainan telah berkembang secara drastik. Peta ini mempunyai lima dari tujuh kawasan utama termasuk fonatine, dan pemain lebih dekat dari sebelumnya untuk menyelesaikan jalan cerita.

Artikel berterusan selepas iklan

Di samping kawasan baru dan mekanik permainan, kemas kini kesan Genshin juga telah menambahkan satu tan watak -watak yang boleh dimainkan baru. Terdapat lebih daripada 50 unit yang boleh dimainkan dengan masing -masing mempunyai set kemahiran mereka sendiri.

Artikel berterusan selepas iklan

Sememangnya, memilih pasukan empat ahli dari jadual yang pelbagai boleh membingungkan bagi pendatang baru dan juga veteran. Untuk membantu anda dengan ini, inilah senarai peringkat Genshin Impact yang memaparkan watak -watak yang paling berkuasa seperti versi 4.0.

 • Genshin Impak Senarai Tahap Watak Terbaik
  • Watak-watak SS-Tier dalam Genshin Impact
  • Watak s-tier dalam kesan Genshin
  • Watak a-peringkat dalam kesan Genshin
  • Watak b-peringkat dalam kesan Genshin
  • Watak C- dalam kesan Genshin
  • Watak D-peringkat dalam kesan Genshin

  Seni Promo Impak Genshin yang menampilkan Scaramouche

  Impak Genshin mempunyai lebih daripada 50 watak yang boleh dimainkan oleh tujuh elemen.

  Genshin Impact 4.0 Senarai Tahap Watak Terbaik (Ogos 2023)

  Di bawah, anda akan dapati setiap watak impak Genshin di bawah peringkat di mana SS adalah yang paling kuat dan d adalah yang paling lemah.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kazuha, Yelan, dan Bennett di Genshin Impact

  Peniaga kerosakan lima bintang biasanya paling popular di kalangan pemain impak Genshin.

  Kazuha

  Kazuha dan kebolehannya yang menguasai orang ramai kemungkinan besar tidak akan pernah keluar dari trend dalam kesan Genshin. Selain itu, penggemar elemental yang diberikannya kepada peniaga kerosakan utama anda boleh dikatakan yang terbaik dalam permainan.

  Berikutan pelepasan Dendro, Kazuha boleh berputar musuh yang ditimbulkan oleh Aura Quicken dan memancarkan output kerosakan dengan memburukkan atau menyebarkan reaksi. Sehubungan itu, dia masih watak meta yang anda suka membuka kunci.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Ini bukan untuk mengatakan Kazuha tidak boleh menjadi peniaga kerosakan utama sendiri kerana dia juga boleh memimpin pertuduhan. Secara keseluruhan, anda tidak akan menemui watak yang lebih serba boleh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bennett

  Ramai pemain impak Genshin menganggap Bennett watak enam bintang dan kami tidak dapat bersetuju lagi. Walaupun kurang dihargai pada mulanya, Bennett kini telah mengukuhkan tempatnya sebagai watak sokongan terbaik yang menyembuhkan dan memelihara ahli parti anda pada masa yang sama dengan pecah unsurnya.

  Bennett juga bagus untuk aplikasi pyro cepat dan dia mendapat mata tambahan untuk menjadi watak empat bintang yang boleh diakses.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Petua cepat – Jika anda tidak mahu Bennett anda bekerja di pasukan pyro, elakkan membuka kunci buruj keenamnya.

  Eula

  Eula, peniaga kerosakan fizikal terbaik dalam kesan Genshin, pasti layak menjadi unit SS-tier. Anda boleh memasangkannya dengan Raiden Shogun untuk jumlah kerosakan yang tidak nyata tetapi walaupun sendiri, output kerosakan Eula sudah cukup untuk mengalahkan musuh maksimum.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Eula bukan pengguna Claymore tradisional anda kerana kelajuan serangannya lebih tinggi daripada watak lain yang menggunakan senjata yang sama. Untuk memanfaatkannya, lihat senarai Claymores Terbaik dalam Impak Genshin juga.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Xiandling, Xiao, dan Xingqiu dalam kesan Genshin

  Xiandling dan Xingqiu adalah dua watak empat bintang terbaik dalam kesan Genshin.

  Ayaka

  Untuk sekurang -kurangnya, Ayaka adalah watak cryo yang ideal dalam kesan Genshin. Kedua -dua kemahiran elemen dan pecah unsurnya menggunakan elemen secara berterusan dan output kerosakan juga tinggi.

  Ayaka bekerja dengan cemerlang dalam pasukan beku di mana anda hanya membekukan musuh tanpa perlu risau tentang serangan mereka.

  Anda juga boleh menggunakan Ayaka dalam pasukan berasaskan cair dengan Xiandling. Untuk hasil terbaik, gunakan sokongan anemo seperti sukrosa, venti, atau kazuha yang meningkatkan kerosakan melalui penguasaan unsur.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Raiden Shogun

  Electro Archon Raiden Shogun adalah watak elektro terbaik dalam kesan Genshin kerana banyak sebab. Dia dapat menyediakan pasukan dengan kerosakan elektro luar lapangan melalui kemahirannya dan pecah unsur adalah apa yang benar-benar membuatnya terlalu kuat.

  Dengan pecahnya, dia melepaskan jumlah kerosakan elektro (berdasarkan ER) dan menghasilkan tenaga yang cukup untuk mengaktifkan pecah unsur semua watak dalam parti.

  Raiden Shogun boleh menjadi sebahagian daripada komposisi pasukan. Ada yang menggunakannya sebagai DPS dan bateri pecah sementara yang lain membuat pasukan di mana Archon adalah DPS utama dan watak -watak lain yang memancarkan kerosakannya.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Raiden Shogun dalam bentuk Shadowlord Balefulnya

  Raiden Shogun adalah watak yang boleh dimainkan dan bos di Genshin Impact.

  Xiandling

  Mendapatkan Xiandling secara percuma melalui jurang lingkaran di Genshin Impact terasa seperti kod cheat. Pengguna polearm pyro empat bintang ini benar-benar cemerlang jika anda sedang mencari sub-dps/dps. Walaupun kemahiran unsur tidak terlalu besar (Guoba adalah comel, walaupun), pecah unsur adalah semua tentang berurusan dengan banyak kerosakan pyro aoe untuk masa yang lama.

  Anda boleh dengan mudah mendapatkan konstelasi untuk Xiandling dan dia semakin baik dengan mereka. Mencairkan dan menguap pasukan comps adalah di mana watak ini benar-benar mempamerkan kemampuannya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Xiao

  Ramai pemain meremehkan kebolehan DPS Xiao kerana dia sudah lama keluar tetapi dia adalah contoh sempurna dari unit DPS utama yang boleh membawa pasukan secara satu-tangan. Tidak seperti banyak watak lain, membina Xiao bukanlah masalah dan anda boleh mendapatkan hasil yang luar biasa walaupun tanpa memberinya set artifak yang betul.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Tidak seperti peniaga kerosakan lima bintang dalam senarai ini, Xiao sangat baik tanpa sebarang watak sokongan, menangani jumlah kerosakan yang kukuh tanpa pelaburan yang tinggi.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kerosakan Anemo Xiao adalah keterlaluan dan pecah unsur adalah salah satu yang terbaik dari segi menangani kerosakan AOE. Pemain baru yang belum menanam apa-apa untuk Yaksha kini boleh mengisar untuk vermillion selepas ini yang disesuaikan untuknya.

  Karakter Impak Genshin Xiao Menonton Wilayah Liyue

  Genshin Impact Open World mengandungi kawasan yang unik seperti Mondstadt, Liyue, Inazuma, Sumeru, dan Chasm

  Xingqiu

  Walaupun Yelan adalah sub dps hidro yang lebih baik, xingqiu adalah watak ss-tier kerana dia adalah bintang empat dan mendapatkan burujnya lebih mudah. Watak Sword Hydro ini sangat sesuai untuk memohon elemen dan anda tidak akan menyesal menggunakannya dalam pasukan berdasarkan menguap.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Menggunakan xingqiu dan hu tao bersama -sama adalah peraturan yang tidak tertulis terhadap kesan Genshin, dan kami mencadangkan anda mengikutinya juga.

  Zhongli

  Walaupun kesan Genshin memperkenalkan musuh yang kuat terhadap perisai, Zhongli terlalu kuat untuk dikeluarkan dari peringkat SS. Jumlah kerosakan yang anda boleh blok dengan perisainya menghilangkan keperluan penyembuh dan anda akan dapat menangani kerosakan dengan lebih bebas.

  Perhatikan bahawa semua pertahanan ini berasal dari kemahiran Zhongli sahaja dan pecahnya juga menyediakan satu tan geo dmg sementara juga petrifying musuh. Secara keseluruhannya, Zhongli adalah salah satu watak DPS/Burst DPS/Shield yang paling boleh dipercayai dalam permainan dan dia milik Geo tidak akan menjadi masalah.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Nahida

  Nahida Tiba di Genshin Impact Version 3.2 dan pengguna pemangkin Dendro lima bintang ini seolah-olah seperti peniaga kerosakan dendro yang kita semua tunggu. Kitnya menggalakkan pemain untuk memasangkannya dengan Nilou atau Cyno kerana dia sangat bergantung pada sifat -sifat seperti kerosakan elemental, serangan, dan penguasaan unsur.

  Nahida adalah tuan dalam berurusan dengan kawanan musuh kerana anda boleh menargetkan lapan musuh sekaligus dengan kemahirannya. Secara keseluruhan, dia adalah watak dendro yang padat dan hebat untuk peranan DPS/Sub-DPS.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Nahida tersenyum dalam kesan kelainan

  Nahida adalah Dendro Archon di Genshin Impact.

  Wanderer (Scaramouche)

  Scaramouche boleh terbang dengan kemahiran unsurnya yang menjadikannya menonjol di antara semua watak dalam kesan Genshin. Di samping Heizou, dia juga satu -satunya watak lelaki untuk menggunakan pemangkin dalam pertempuran.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Playstyle Scaramouche adalah unik tetapi tidak akan menghalang keupayaan anda untuk menangani banyak kerosakan anemo AOE melalui dia. Seperti majoriti watak anemo, dia cukup fleksibel untuk dipasangkan dengan unit Pyro, Hydro, Cryo, Electro, dan Dendro.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Wanderer/Scaramouche bukan sahaja dapat menangani kerosakan letupan tetapi juga menghindari banyak serangan musuh melalui terbang. Secara keseluruhannya, membuka kunci Scaramouche di Genshin Impact adalah bernilai setiap sen jika anda mencari DPS untuk membawa pasukan anda melalui cabaran yang paling sukar.

  Scaramouche dalam kesan Genshin

  Pertempuran impak Genshin sebahagian besarnya berdasarkan reaksi unsur.

  Ganyu

  Ganyu telah keluar selama lebih dari setahun, dan kami masih tidak dapat mencari watak yang lebih rosak dalam kesan Genshin. Kerosakan cryo yang boleh anda dapatkan dari serangan watak busur ini cukup untuk menghapuskan orang -orang seperti Azhdaha dan mengalahkan bos mingguan benar -benar menjadi sekeping kek dengannya.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Pertempuran berkisar adalah wajar dalam kesan Genshin kerana anda dapat mengelakkan kerosakan dan kami ragu -ragu ada watak yang lebih baik daripada Ganyu untuk ini.

  Hu Tao

  Tidak mungkin tempat Hu Tao sebagai dps pyro akan terjejas. Pengguna polearm ini menangani pyro dmg yang konsisten dengan serangannya yang dikenakan dan menjadi tidak dapat dihalang di C1 kerana serangan itu tidak akan memakan stamina anda.

  Hu Tao adalah unit DPS semata-mata dan anda tidak sepatutnya mengharapkan dia menangani kerosakan di luar lapangan. Walaupun dia akan kehilangan banyak hpnya dengan menggunakan kemahiran unsur, pecah unsur dapat membantu mendapatkannya dalam beberapa saat.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Semuanya, kit seimbang Hu Tao benar -benar menghiburkan dan output kerosakan adalah seperti ceri di atas.

  Hu tao bermain dengan hantu

  Setiap watak Genshin Impact yang boleh dimainkan mempunyai jalan cerita yang unik.

  Yelan

  Xingqiu sendiri adalah unit peringkat SS di Genshin Impact dan Yelan adalah versi yang ditingkatkan lima bintangnya. Aplikasi hidro luarnya lebih baik dan penggemar kerosakan juga lebih kuat. Pecutan elemen berasaskan dash tidak diragukan lagi unik dan menyeronokkan dan jika anda mempunyai DPS pyro seperti Hu Tao atau Diluc, kami mengesyorkan menggunakan Yelan dengan mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Watak s-tier dalam kesan Genshin

  Diluc, Venti, dan Tighanri dalam Impak Genshin

  Watak dalam Genshin Impact memainkan peranan yang berbeza seperti peniaga kerosakan dan penyembuh.

  Lyney

  Lyney mempunyai salah satu set kemahiran yang paling cemerlang dalam kesan Genshin jika anda ingin menangani kerosakan pada satu sasaran. DPS pyro ini mempunyai topi dan boleh berubah menjadi kucing, dan sebaik sahaja anda mendapat sambutan hangat, dia mempunyai salah satu permainan yang paling menyeronokkan dalam permainan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Masalah dengan Lyney adalah keserasian pasukan. Impak Genshin pada masa ini tidak mempunyai unit hidro atau cryo yang boleh bersinergi dengan baik dengan watak fonatin ini dan dia sebenarnya menangani lebih banyak kerosakan apabila dipasangkan dengan unit pyro lain.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Walaupun kekurangannya, Lyney adalah watak S-tier kerana output kerosakan yang tinggi. Selain itu, kerana lebih banyak watak Fontaine dibebaskan, Lyney mungkin mendapat unit sokongan khusus yang akan meningkatkan kedudukannya.

  Venti

  Satu -satunya sebab mengapa Venti bukan SS Tier ialah Kazuha. Pada pelancaran Genshin Impact, Anemo Archon mengagumkan pemain dengan keupayaannya untuk mengawal kawanan musuh dan membuat jurang lingkaran kelihatan bodoh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Building Venti adalah salah satu perkara yang paling mudah dalam kesan Genshin, memandangkan dia hanya memerlukan penguasaan unsur untuk melakukan tugasnya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Fischl

  Fischl sudah menjadi watak sokongan elektro yang cemerlang tetapi dengan pembebasan Dendro, dia menjadi sebaik Bennett dan Xingqiu. Sekiranya anda menjalankan pasukan Dendro, kami sangat mengesyorkan meletakkan Fischl di dalamnya kerana anda akan dapat terus mencetuskan dan memburukkan lagi reaksi.

  Aplikasi elektro yang ditawarkan oleh Fischl terlalu baik untuk diabaikan, kerana semuanya adalah di luar bidang. Anda boleh menggunakan kemahirannya dengan mudah dan kemudian beralih ke unit DPS utama.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Alhaitham

  Alhaitham di Genshin Impact adalah pengguna Dendro Sword lima bintang yang berfungsi dengan baik sebagai peniaga kerosakan. Sejak dibebaskan dalam 3.4 Kemas kini, pelancong telah menyukai sinergi Alhaitham dengan Electro dan unit Dendro lain.

  Keupayaan DPS Alhaitham tidak pasti mengesankan dan dengan reaksi unsur yang betul, dia dapat dengan mudah membawa pasukan. Walau bagaimanapun, anda mesti mempelajari playstyle berasaskan ketepatannya yang kompleks sebelum menyelam ke lantai jurang lingkaran yang paling sukar.

  Alhaitham boleh berfungsi dengan cemerlang dalam komposisi pasukan tertentu yang merangkumi sokongan elektro seperti Fischl atau Kuki Shinobu. Setelah mengatakannya, dia diletakkan di peringkat S (dan bukan SS) kerana PlayStyle yang sukar untuk Master dan pilihan pasukan terhad.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Alhaitham di Genshin Impact

  Watak baru dikeluarkan dengan hampir setiap kemas kini kesan Genshin.

  Diona

  Diona boleh menyembuhkan watak, memohon cryo, menjana tenaga, dan memberi anda perisai. Apa lagi yang boleh kita harapkan dari watak sokongan dalam kesan Genshin?

  Penyembuhan dan perisai Diona skala dari stat HPnya supaya anda tidak akan berjuang semasa membinanya. Output kerosakan watak ini rendah tetapi faedah lain yang dibawa ke meja lebih kompensasi untuknya.

  Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
  Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

  Diluc

  Diluc adalah watak DPS Pyro yang lain yang pemain dapat mengetahui semasa perjalanan mereka di Mondstadt dan dia adalah salah satu watak Genshin Impact yang paling popular yang pernah ada. Kembali pada hari itu, dia boleh dikatakan sebagai peniaga kerosakan terkuat tetapi dengan pembebasan Xiao, Eula, Hu Tao, dan Itto, ramai pemain telah melupakan betapa baiknya Diluc.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Diluc masih merupakan dps pyro letupan yang mudah sesuai dengan cair dan menguap komposisi. Dia mudah dibina, boleh menangani kerosakan AOE, dan pecah hanya memerlukan 40 tenaga. Atas sebab -sebab ini, kami masih mempercayai keupayaan Diluc sebagai DPS utama.

  Diluc Petting A Bird in Genshin Impact

  Setiap spanduk impak Genshin kekal hidup selama tiga minggu.

  Yoimiya

  Yoimiya adalah peniaga kerosakan pyro yang teruk. Dia mungkin tidak cemerlang terhadap kumpulan musuh tetapi output kerosakan terhadap sasaran tunggal cukup baik untuk menjadi pemecah perjanjian. Juga, anda boleh mendapatkan aoe pyro dmg yang baik dari unsur pecah pula.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Yoimiya boleh dipasangkan dengan watak elektro seperti Raiden Shogun untuk membuat pasukan yang menangani reaksi beban. Aplikasi pyro dari kemahiran elemental cukup berguna dan dia pasti boleh menjadi dps utama anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Kokomi

  Populariti Kokomi telah meningkat dengan ketara di kalangan pemain impak Genshin dalam beberapa bulan yang lalu. Walaupun kadar kritikan negatifnya adalah penyembuh, dia adalah penyembuh terbaik dalam keseluruhan permainan dan juga aplikasi hidro lebih baik daripada yang seperti Ayato dan Yelan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Dengan Dendro, anda boleh membuat pasukan berdasarkan reaksi mekar dan tiada watak hidro lebih sesuai daripada kokomi. Anda juga boleh mengeluarkan shielder dari pasukan anda dan menggantikannya dengan sub dps/dps sebagai penyembuhan kokomi akan menjaga seluruh parti hidup dengan mudah.

  Baizhu

  Baizhu dengan ularnya dalam kesan Genshin

  Baizhu dibebaskan dalam kesan Genshin semasa fasa kedua 3.6 kemas kini. Sekiranya anda mengikuti tradisi, tidak akan mengejutkan bahawa Baizhu adalah penyembuh dan peranan utamanya adalah untuk menyokong pasukan dengan penyembuhan dan perisai.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Perisai Baizhu tidak menyerap jumlah kerosakan yang tertinggi tetapi anda masih boleh menikmati rintangan gangguan untuk jangka masa yang panjang. Selain itu, Baizhu menjadi penyembuh yang sangat baik dengan membina max HP dan aplikasi dendronya juga sangat berguna dalam pertempuran.

  Baizhu memerlukan banyak tenaga untuk berfungsi dengan baik jadi pastikan anda memberi dia cukup tenaga semula melalui senjata atau artifak. Secara keseluruhan, penyembuh dari Liyue adalah unit sokongan yang kuat tetapi tidak mengharapkan jumlah kerosakan yang keterlaluan daripadanya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Arataki itto

  Arataki itto mudah menjadi salah satu peniaga kerosakan terbaik dalam kesan Genshin. Kami tidak meletakkannya di peringkat SS kerana dia hanya cemerlang dalam pasukan GEO dan melainkan jika anda mempunyai watak sokongan yang ideal seperti Albedo dan Gorou, anda mungkin tidak dapat menyaksikan kekuatan sebenar watak ini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Arataki itto memerlukan jumlah pelaburan yang tinggi tetapi anda tidak akan menyesal. Seperti Eula, kelajuan serangan Itto sangat mengejutkan untuk pengguna Claymore dan kekuatan superlatif menjadikannya sangat menyeronokkan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Juga, ushi adalah mekanik tempur yang paling comel dalam kesan Genshin. Dia bekerja seperti Guoba Xiandling dan menangani lebih banyak kerosakan.

  Beidou

  Beidou dan mekanik serangan balasnya unik dan teruk. Seperti semua watak elektro, dia mendapat lebih baik dengan Dendro dan kini boleh dengan mudah memainkan peranan sub-DPS di luar lapangan.

  Beidou semakin baik dengan buruj, terutama buruj kedua dan keempat. Memandangkan dia adalah empat bintang, buruj ini harus cukup mudah diperoleh.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Beidou Memegang Kebanggaan Skyward dalam Impak Genshin

  Karakter impak Genshin menjadi berguna hanya setelah anda membinanya dengan betul.

  Tighnari

  Tujuan utama Tighnari adalah untuk memperkenalkan Dendro kepada Genshin Impact dan telah mewakili elemen terkini dengan indah. Watak busur lima bintang tidak dapat membawa pasukan sendiri tetapi dengan sokongan elektro seperti Fischl atau Kuki Shinobu, kerosakan hampir dua kali ganda dengan reaksi seperti Quicken dan Spread.

  Tighnari benar -benar berkembang apabila digunakan dengan sokongan elektro. Matlamatnya adalah untuk memberitahu masyarakat bagaimana reaksi Dendro berfungsi dan tidak ada aduan di sini.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Tighnari dan Kollei dalam kesan Genshin

  Dendro adalah elemen terakhir yang akan diperkenalkan di Genshin Impact.

  Tartaglia (Childe)

  Tidak ada yang salah dengan Childe sebagai sub-dps/dps hidro, tetapi kita tidak boleh meletakkannya di tier impak ss ss kerana watak-watak yang dikeluarkan selepasnya sedikit lebih baik.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Anda boleh menangani kerosakan huru -hara dengan kemahiran elemen Childe dan setakat ini, ia adalah salah satu kebolehan yang paling berguna pada unit busur. Dia adalah unit serba boleh yang boleh anda pasangkan dengan watak elektro dan pyro untuk membuat banyak pasukan yang berkuasa.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Dendro Traveller

  Adalah adil untuk mengatakan bahawa Dendro Traveller adalah versi terkuat pengembara setakat ini dan pemain impak Genshin akhirnya mendapat keyakinan terhadap kemahiran mereka.

  Pengembara Dendro membantu dengan aplikasi Dendro di luar bidang dan ini adalah kemahiran yang sangat berguna untuk mencetuskan reaksi.

  Cyno

  Cyno agak serupa dengan Tighnari kerana dia juga memerlukan sokongan dendro untuk mempamerkan potensi pengeditan kerosakan sebenar. Walaupun ini bukan perkara yang buruk, ia memaksa kita untuk meletakkan dps utama ini lebih rendah dalam senarai ini kerana Hu Tao, Ganyu, dan juga Xiao boleh mengatasi dia tanpa sebarang unit sokongan.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Sumber utama kerosakan Cyno adalah pecah unsurnya dan anda tidak akan menyesal melabur di dalamnya. Pastikan pasukan anda mempunyai unit sokongan seperti Dendro Traveller, Fischl, dan Kazuha.

  Ayato

  Ayato adalah Jack Genshin Impact All Trades. Dengan kemahiran unsurnya, anda boleh menangani kerosakan hidro cepat dengan serangan slash, dan memasangkan kemahiran ini dengan sesuatu seperti pecah Xiangling adalah strategi peringkat teratas.

  Ayato juga boleh memohon Hydro Off-Field dengan pecah unsurnya yang bagus jika anda ingin mencetuskan reaksi secara berterusan. Secara keseluruhannya, semuanya datang kepada pemain yang menyukai PlayStyle Ayato kerana kitnya adalah salah satu yang paling seimbang dalam permainan tanpa apa -apa yang ‘dikuasai.’

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Watak a-peringkat dalam kesan Genshin

  Pelancong dan Yae Miko di Genshin Impact

  Pengembara di Genshin Impact dapat bergema dengan semua elemen.

  Jean

  Jean adalah salah satu watak pertama yang akan anda hadapi dalam perjalanan anda dan penyembuh anemo lima bintang ini bernilai setiap sen dalam permainan awal di mana anda memerlukan penyembuh banyak. Selepas itu, Jean juga boleh memainkan peranan sub DPS kerana pecah unsurnya sangat bagus untuk menangani kerosakan AOE.

  Klee

  Pada pelancaran, Klee dianggap sebagai salah satu peniaga kerosakan terbaik dalam kesan Genshin. Walaupun naratif ini telah berubah dengan pembebasan watak -watak baru, dia masih merupakan dps pyro yang hebat yang serangan AOE dapat dengan mudah mengendalikan kawanan musuh.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Noelle

  Ketuanan Noelle telah meningkat secara drastik dengan pencarian acara hangoutnya dan pelepasan sekam set artifak impian mewah. Pengguna Claymore empat bintang menjadi peniaga kerosakan yang berdaya maju dengan set baru dan pencipta seperti Tenha bahkan menggunakannya untuk membersihkan jurang lingkaran.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Playstyle Noelle agak mudah dan anda tidak akan berjuang untuk memahami kebolehannya.

  Noelle dengan Stonethresher Redhorn dalam Impak Genshin

  Watak Geo dalam Impak Genshin adalah yang terbaik untuk membuat perisai.

  Sukrosa

  Sucrose dan semua unit anemo yang berfungsi di High EM telah mendapat manfaat daripada Dendro. Karakter empat bintang yang diremehkan ini adalah pengganti yang sempurna untuk Venti dan Kazuha. Anda tidak akan mendapat banyak kerosakan tetapi peminat yang mengawal dan kerosakan orang ramai pasti diinginkan.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Yaoyao

  Yaoyao adalah penyembuh dendro pertama dalam kesan Genshin kerana dia dengan serta -merta menjadi watak meta. Dia mungkin kelihatan tidak berbahaya, tetapi penduduk Liyue yang comel ini adalah watak sokongan di lapangan yang cukup berkebolehan.

  Yaoyao boleh didapati melalui sepanduk serta peristiwa yang pasti menjadikannya lebih mudah daripada unit empat bintang lain.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Yaoyao dari Genshin Impact tersenyum di Artowrk

  Watak Sumeru dalam kesan Genshin terkenal dengan pengetahuan dan kebijaksanaan mereka.

  Mona

  Dari mobiliti hingga keupayaan untuk mengelakkan serangan, Mona membawa beberapa kelebihan unik ke meja dan betul -betul salah satu watak sokongan terbaik dalam kesan Genshin. Anda boleh menggunakannya dalam pasukan Freeze kerana aplikasi hidro tetap sesuai untuk penyerang cryo.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Pisau cukur

  Razor adalah pengguna Electro Claymore empat bintang dengan kerosakan fizikal yang luar biasa seperti Eula. Dia tidak menangani banyak kerosakan unsur yang mengapa ketibaan Dendro belum meningkatkan kedudukannya sebagai unit DPS. Walau apa pun, kerosakan fizikal Razor selalu baik dan pecah unsur juga meningkatkan kelajuan serangannya.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Razor mempunyai salah satu gaya permainan yang paling menarik dalam kesan Genshin dan tidak mengecewakan jika dinilai sebagai watak empat bintang. Secara keseluruhannya, dia adalah pilihan yang baik untuk pasukan anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Pisau cukur dengan prototaip kuno

  Claymores dalam kesan Genshin adalah yang terbaik untuk memecahkan perisai dan bahan keras.

  Rosaria

  Rosaria mungkin lebih tinggi dalam senarai jika dia mempunyai serangan dan kerosakan yang sedikit lebih baik tetapi penggemar kadar kritinya, kemahiran elemen yang unik, dan kerosakan AOE Cryo yang pecah sudah cukup untuk mendapatkannya di peringkat.

  Kujou Sara

  Kujou Sara, Electro Bennett of Genshin Impact, menggunakan unsur -unsurnya untuk menangani AOE Electro DMG dan memancarkan ATK anggota parti dalam jejarinya. Kemahiran Elemental juga memberikan buff ATK yang memerlukan serangan yang dikenakan.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Untuk menghapuskan keperluan serangan yang dikenakan, Kujou Sara mesti membuka kunci konstelasi kedua yang tidak sepatutnya sukar untuk mendapatkan.

  Layla

  Layla tiba di Genshin Impact Version 3.2 bersama Nahida. Anda boleh menggunakannya sebagai penyokong cryo atau shielder dan bernasib baik, output kerosakannya lebih baik daripada Diona yang mempunyai playstyle yang sama.

  Layla adalah watak yang sangat fleksibel dan banyak unit DPS seperti Klee, Hu Tao, Ganyu, Diluc, dan Yoimiya dapat melakukan yang baik dengannya. Memandangkan dia adalah unit empat bintang, anda tidak akan banyak berjuang dalam mendapatkan burujnya yang terus meningkatkan sokongan dan kebolehan DPSnya.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Layla di Genshin Impact

  Dungeons di Genshin Impact Grant Artifak, Buku Bakat, dan Bahan Tahap Senjata.

  Yae Miko

  Yae Miko adalah watak elektro yang hebat yang gagal memenuhi jangkaan tinggi peminat. Animasi pecah unsur adalah luar biasa tetapi kami berharap bahawa pengganda kerosakan sama -sama baik.

  Dari mekanik penargetan yang lemah hingga output kerosakan yang rendah dari kemahiran, terdapat banyak masalah mengapa yae miko tidak diletakkan lebih tinggi. Beidou dan Fischl dengan mudah boleh mengisi kasutnya yang bukan sesuatu yang anda harapkan dari unit lima bintang.

  Heizou

  Heizou fleksibel dan tidak seperti unit anemo lain, dia memberi tumpuan lebih kepada kerosakan dan bukannya kawalan orang ramai dan merosakkan penggemar. Dia adalah DPS di lapangan tetapi ada banyak watak yang lebih baik daripada dia pada ini.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Oleh itu, gunakan Heizou jika anda suka playstyle dan mahukan DPS yang melakukan sesuatu yang berbeza daripada reaksi.

  Kuki Shinobu

  Kuki Shinobu dikeluarkan oleh Yelan pada pelancaran tetapi dengan Dendro, dia akhirnya mendapat kepercayaan pemain. Watak elektro empat bintang ini sama dengan Diona kerana anda tidak akan menggunakannya untuk kerosakan, tetapi untuk utiliti pasukan tambahan seperti penyembuhan, tenaga, dan aplikasi elektro.

  Watak b-peringkat dalam kesan Genshin

  Kaeya, Collei, dan Dori di Genshin Impact

  Unsur Dendro dan Cryo tidak bertindak balas bersama dalam kesan Genshin.

  Watak-watak B-Tier dalam Genshin Impact termasuk Kaeya, Ningguang, Collei, Dori, Shenhe, Yun Jin, Yanfei, dan Gorou. Watak -watak ini tidak buruk tetapi sama ada mereka mudah diganti (Kaeya dan Ningguang) atau mereka terlalu niche (seperti Gorou dan Shenhe).

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Tambahan terbaru kepada B-tier ialah Kaveh yang diperkenalkan di Genshin Impact v3.6 kemas kini. Pengguna Dendro Claymore empat bintang adalah yang terbaik untuk peranan DPS dan sub-DPS, tetapi dia dapat dengan mudah digantikan dengan orang-orang seperti Alhaitam dan Yaoyao.

  Dari aplikasi Dendro dan penyembuhan untuk menangani kerosakan, Kaveh dapat melakukan banyak perkara tetapi malangnya, terdapat banyak watak yang mengalahkannya dalam aspek -aspek ini.

  Watak C-Tier dalam Impak Genshin

  Lisa, Sayu, dan Candace di Genshin Impact

  Dendro dan Electro Membuat beberapa reaksi elemen terkuat dalam kesan Genshin.

  Watak C-tier dalam kesan Genshin termasuk Lisa, Barbara, Sayu, Thoma, Chongyun, Qiqi, Xinyan, Candace, dan Nilou. Kami tidak fikir melabur sumber anda dalam unit ini akan bernilai usaha.

  Artikel berterusan selepas iklan
  Artikel berterusan selepas iklan

  Semua watak -watak ini dapat diganti dengan mudah dan dengan masa, anda akan mula merasakan perbezaan kuasa. Juga, orang -orang seperti Qiqi dan Barbara telah menjadi agak tidak relevan kerana mereka hanya menyediakan pasukan dengan sembuh.

  Watak D-peringkat dalam kesan Genshin

  Aloy dan Amber, dua watak terburuk dalam kesan Genshin

  Aloy adalah satu -satunya watak impak Genshin tanpa jalan cerita sendiri.

  Adalah selamat untuk mengatakan bahawa Amber dan Aloy adalah dua watak terburuk dalam kesan Genshin. Walaupun bekas itu adalah unit busur pyro dengan output dan kemahiran kerosakan yang mendalam, yang terakhir adalah watak kerjasama dari Horizon Zero Dawn yang masih mencari tujuannya di Teyvat.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Nah, ini adalah segala -galanya untuk mengetahui tentang watak -watak terbaik dalam kesan Genshin dan kami berharap ini membantu anda semasa jurang lingkaran seterusnya. Untuk lebih banyak kandungan pada tindakan RPG, lihat:

  Senarai Tier Impak Genshin: Watak Terbaik untuk Versi 3.5 [April 2023]

  Mencari senarai peringkat terkini dari watak-watak kesan Genshin yang terbaik? Genshin Impact menawarkan peluang untuk mendapatkan beban keseluruhan watak -watak seluar mewah melalui menggunakan sistem gacha dengan memperoleh (atau membayar) hasrat. Adakah budak anime baru anda yang sejuk dan dia kelihatan dalam peperangan? Sukar untuk mengatakan – jarang bagi setiap watak tidak semestinya sesuai dengan kualiti dan statistik mereka.

  Dengan itu, inilah senarai peringkat kami dari watak -watak impak Genshin terbaik (sehingga dan termasuk tambahan terkini Dehya dan Mika) – Saya harap tarikan anda berada di atas!

  Arataki Itto dari Genshin Impact, seperti yang dilihat pada kad wataknya

  Arataki itto

  Salah satu penambahan Genshin Impact yang paling dinanti-nantikan, Arataki Itto telah terbukti lebih daripada sekadar wajah yang cantik. Pemimpin geng Arataki mendakwa dikhuatiri di Inazuma, dan sementara itu mungkin campuran kegembiraan dan pemikiran yang ingin tahu di pihaknya, tidak dapat menafikan bahawa Wielder Geo Claymore ini memotong angka yang menakutkan dalam pertempuran. Walaupun kebanyakan watak geo sesuai untuk menyokong peranan, ITTO berjaya menjadi calon yang kuat untuk dps utama anda, dengan serangan biasa yang dapat mengurangkan musuh dengan mudah.

  Kami telah mengikuti ITTO dengan minat sejak dia diumumkan, dan sekarang dia di sini kami telah mengumpulkan halaman Arataki Itto Build yang paling komprehensif untuk kesenangan anda.

  Seni promosi watak Bennett dari Genshin Impact

  Bennett

  Bennett mengisi peranan watak klasik anak -anak yang kasar ‘n’ dengan semua tenaga untuk mencipta takdirnya sendiri. Bersenjata dengan pedang pyro, dia adalah satu -satunya ahli ‘Pasukan Pengembaraan Benny’ selepas semua orang berhenti padanya, tetapi Guild Pengembara telah menyimpan pasukan di sekitar. Bukan kerana dia sangat kuat, hanya kerana dia akan sedih sebaliknya. Walaupun begitu, kebolehan penyembuhan dan kerosakan Bennett telah mendarat di bahagian atas senarai peringkat kami.

  Sekiranya anda bernasib baik kerana telah menarik Bennett, pastikan anda menuju ke Panduan Bina Bennett terbaik kami!

  Cyno

  Cyno

  Cyno watak Lore telah menyertai jadual yang boleh dimainkan oleh Genshin Impact yang lama, dan nampaknya dia layak menunggu! Bucking trend watak-watak elektro biasanya menjadi pemegang penglihatan yang paling lemah, Cyno adalah pejuang DPS yang kuat yang sangat sesuai untuk bekerjasama dengan rakan-rakannya Sumeru untuk beberapa reaksi dendro letupan.

  Sekiranya anda baru-baru ini telah menarik Cyno dari Gacha, pastikan anda menyemak panduan Cyno Build terbaik kami untuk larian terperinci kitnya.

  Ganyu

  Walaupun dia tenang dan tersusun, ketika bersenjata dengan senjata yang kuat dan artifak pepejal, kebolehan cryo liyue qixing Emmisary Ganyu menjadikannya salah satu watak DPS yang paling kuat Genshin Impak. Menambah Ganyu kepada pasukan anda akan membantu anda mengatasi musuh kecil dan bos berkat kebolehannya yang unik.

  Lihatlah Panduan Membina Ganyu terbaik kami untuk maklumat lanjut mengenai kebolehan watak ini.

  Kamisato Ayaka

  Kamisato Ayaka adalah wanita yang mempunyai status tinggi di Inazuma, tetapi itu tidak bermakna dia takut mendapat tangannya sedikit kotor untuk menyokong pasukan anda. Pengguna Pedang Cryo yang baik sangat baik dalam pertempuran terima kasih kepada kebolehannya, yang berfungsi dengan baik apabila dipasangkan dengan unsur -unsur lain untuk membentuk reaksi unsur.

  Jika anda menarik Ayaka, lihat nasihat membina Ayaka kami di sini!

  Di hutan yang bersinar, impak Genshin

  Nahida

  Nahida comel sebagai butang, tetapi jangan biarkan ketegangan kecilnya menipu anda: sebagai kapal hidup Lord Lord Kusanali, Tuhan Sumeru, dia adalah salah satu individu yang paling berkuasa di Teyvat. Seperti archon rakannya, Nahida membuat tambahan yang kukuh untuk praktikalnya pasukan. Kit serba boleh menjadikannya sesuai untuk tugas dps, sub-dps, atau elemental, atau peranan yang bercampur-campur. Yang penting adalah untuk memastikan reaksi dendro mengalir, yang tidak akan menjadi masalah dengan kekasih kecil ini!

  Sekiranya anda mempunyai nasib baik untuk menarik Dendro Archon sudah, pastikan anda menyemak panduan binaan Nahida terbaik kami!

  Tighnari dari Genshin Impact terhadap latar belakang hijau abstrak, dengan permainan

  Tighnari

  Mereka tidak memanggilnya “Dendro Ganyu” tanpa apa -apa! Unit Dendro yang boleh dimainkan terlambat ke pesta di Genshin, dan sebagai Dendro 5-bintang pertama permainan selain pengembara, Tighnari pasti membuat kesan pertama yang kuat. Kitnya mencerminkan Ganyu yang dahulu unik, menjadikannya hanya wielder busur kedua dalam permainan untuk melakukan pelbagai tembakan yang diperluaskan dengan visi unsurnya.

  Tighnari juga akan menjadi watak bintang 5 yang pertama sejak pelancaran ditambahkan ke kolam renang Wish Standard Wanderlust. Ini bermakna anda akan berpeluang menariknya dari Gacha pada bila -bila masa, jadi lihat panduan kami untuk membina Tighnari terbaik untuk mempelajari semua tentang kitnya sepenuhnya.

  Venti

  Venti the Bard sangat kuat. Mungkin dia mendapat rahsia di atas lengannya. Kemampuan anginnya (anemo) menjadikannya watak jenis sokongan yang hebat yang cemerlang dalam kawalan orang ramai dan debuffing musuh. Dengan kuasa Anemo, dia juga boleh menggunakan unsur -unsur lain kepada kumpulan musuh yang besar, sesuatu yang dapat dilakukan oleh beberapa watak lain.

  Sekiranya anda mempunyai Venti di sebelah anda, lihat nasihat Venti kami di sini!

  Zhongli

  Sebagai archon bersama Venti, tidak menghairankan bahawa Zhongli mempunyai kuasa seperti Tuhan. Pengguna Geo Polearm telah membuktikan sangat bijak terhadap semua musuh (walaupun kemahiran pengurusan wangnya yang mengerikan), yang bermaksud dia akan membuat tambahan hebat kepada mana -mana pasukan.

  Sekiranya anda bernasib baik kerana mempunyai Geo Archon di dalam pasukan anda, lihat nasihat Zhongli Build kami di sini!

  Watak peringkat dalam kesan Genshin

  Impak Genshin

  Alhaitham

  Dengan Dendro 5-Stars masih jarang, tidak hairanlah bahawa Alhaitham telah meningkat begitu tinggi dalam meta berikutan pengenalannya. Pentadbir peringkat tinggi di Sumeru Akademiya mungkin telah menarik perhatian anda hanya dengan menjadi orang yang sangat tampan, tetapi dia mengekalkan tradisi watak baru 5-bintang yang menjadi DPS yang sangat kuat yang sesuai dengan pelbagai komposisi pasukan. Dia mudah (jika mahal) untuk membina dengan baik, tetapi watak yang sukar untuk menguasai dalam pertempuran terima kasih kepada masa yang tepat yang diperlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya serangannya, yang membuatnya keluar dari SS eksklusif kami.

  Seni promosi watak Barbara dari Genshin Impact

  Barbara

  Barbara adalah sesuatu yang ‘idola’, dipuja oleh semua rakyat Mondstadt dan memiliki kebolehan penyembuhan yang sangat kuat. Dia mengambil kesempatan daripada kebebasan dan kebebasan di bandar itu untuk terus bersungguh -sungguh untuk pergi dari sifar ke pahlawan di hati penduduk, dan sekarang seluruh bandar bergetar untuk lagu -lagunya. Terima kasih kepada kebolehan penyembuhannya yang sangat baik dan buruj yang mudah diperoleh, Barbara adalah penyembuh kegemaran kami.

  Barbara mempunyai perbezaan yang dipersetujui secara meluas untuk menjadi watak bebas untuk bermain Genshin Impact. Untuk mengetahui bagaimana untuk mendapatkannya secara percuma dan apa yang membuatnya begitu istimewa, lihatlah Panduan Pembina Barbara terbaik kami.

  Impak Genshin

  Collei

  Jangan biarkan klasifikasi luasnya sebagai “The Dendro Amber” meletakkan anda: Collei dengan mudah melampaui mentor dan rakannya dari segi kuasa mentah, walaupun kit mereka adalah cermin antara satu sama lain. Sebagai bintang Dendro 4 yang pertama ditambah kepada permainan, Collei membuat pameran yang kuat untuk elemen baru dan mengejutkan kuat walaupun pada tahap yang lebih rendah, terutamanya jika dia dipasangkan dengan ahli pasukan yang visi elemennya bertindak balas dengan dirinya.

  Collei sangat mudah diperoleh semasa versi 3.0, dan kemungkinannya baik jika anda bermain dalam tempoh ini anda sudah mendapatnya (ditambah mungkin beberapa burujnya). Memandangkan itu, anda mungkin menyukai panduan kami untuk membina Collei terbaik.

  Diluc

  Diluc Ragnvindr adalah mesin yang merosakkan kerosakan. Anak lelaki yang kaya ini dapat mengeluarkan tanah liat dan hujan mutlaknya mati pada musuh, dengan kerosakan asas yang besar yang hanya tumbuh dengan kebolehannya – kedua -dua serangan normalnya dan kebolehan pyro melakukan kerosakan besar -besaran jika anda membinanya dengan baik.

  Diluc adalah lelaki yang kuat, walaupun dia hanya sebaik binaan anda. Sekiranya anda ingin membina Diluc anda, lihat Panduan Pembina Diluc terbaik kami.

  Eula

  Sebagai keturunan klan Lawrence yang terkenal, Eula tidak betul -betul disayangi oleh semua orang di Mondstadt. Walau bagaimanapun, kemampuan Eula, kebolehan Eula menjadikannya peniaga kerosakan bintang.

  Sekiranya anda mempunyai Eula berais Mondstadt di sebelah anda, anda akan mahu membinanya sebaik mungkin untuk mencapai potensi penuhnya. Inilah panduan binaan eula terbaik kami!

  Hu Tao

  Anda akan paling sering mendapati Hu Tao bekerja di salon pengebumian Wangsheng, di mana dia berkhidmat sebagai pengarah ke -77. Semasa dia mengambil pekerjaannya dengan serius, di luar kerja dia adalah penjaga terbesar Liyue dan selalu mempunyai semangat di sisinya, beberapa di antaranya dia bahkan membawa ke dalam pertempuran. Secara luar biasa, Hu Tao perlu berada di HP yang lebih rendah untuk menangani kerosakan yang ketara, yang boleh menjadikan komposisi partinya sukar untuk mengimbangi dengan baik kerana sukar untuk memasangkannya dengan penyembuh. Tetapi dengan membina yang betul, dia adalah pilihan yang kuat untuk menambah pasukan anda terima kasih kepada kebolehan polearm pyro beliau.

  Tidak kira siapa yang ada di dalam pasukan anda, Hu Tao yang berapi -api akan membuat tambahan yang kukuh kepada krew anda jika anda telah membinanya dengan betul. Sekiranya anda sedang mengusahakan binaan anda, mengapa tidak menyemak panduan binaan Hu Tao terbaik kami?

  Kaedehara Kazuha

  Kaedehara Kazuha adalah watak pertama Genshin Impact dari Inazuma dan ahli sementara krew Beidou. Dia sering terdiri dan menikmati menghabiskan masa di luar, namun, dia juga tidak asing untuk memanfaatkan kekuatan anemo dalam pertempuran untuk melakukan beberapa langkah pembunuh – dia juga mempunyai kebolehan kawalan orang ramai yang serupa dengan Venti!

  Sekiranya anda ingin meningkatkan membina kazuha anda, lihat nasihat Kazuha kami di sini!

  Banner Pengenalan yang memaparkan Kamisato Ayato dalam Genshin Impact

  Kamisato Ayato

  Kamisato Ayato adalah ketua klan Kamisato dan kakak Ayaka. Walaupun temperamen mereka yang berbeza, adik -beradik ini mempunyai banyak persamaan: mereka berdua sangat disukai dan memberikan mereka semua dalam perkhidmatan rakyat Pulau Narukami, dan mereka berdua membuat DPS yang sangat baik. Kemahiran Ayato sebagai pedang hidro bermaksud dia juga boleh membuat watak sokongan kelas atas, jika anda lebih suka.

  Sekiranya anda menarik Ayato, lihatlah nasihat terbaik kami untuknya di sini.

  Klee

  Klee adalah seorang gadis ajaib kecil yang menggunakan mantra pyro untuk membakar musuh. Sangat nakal, Klee adalah ahli Knights of Favonius, tetapi menjadi anak yang gila dengan kuasa api telah dikunci dalam pengasingan bersendirian untuk keselamatan semua orang di sekelilingnya. Dia suka bermain dengan bahan peledak hidup, yang dia gunakan dengan ketepatan dalam pertempuran untuk melakukan kebakaran yang mengagumkan.

  Sekiranya anda bernasib baik untuk mempunyai Klee, lihat nasihat Klee kami di sini!

  Tutup Raiden Shogun, Genshin Impact

  Raiden Shogun (Baal)

  Archon yang boleh dimainkan oleh Genshin, Raiden Shogun, pastinya yang paling sejuk dari Archons. Walaupun begitu, dia akan menghairankan bersedia untuk menyertai pasukan anda dan meminjamkan tangan, walaupun kami tidak akan menarafkannya cukup tinggi sebagai archon yang lain.

  Sekiranya anda bernasib baik untuk mempunyai Electro Archon di sebelah anda, lihat nasihat Raiden Shogun kami di sini!

  Seni promosi cukur watak dari Genshin Impact

  Pisau cukur

  Razor adalah budak lelaki yang misterius, jarang dilihat oleh penduduk Mondstadt. Dia sebaliknya bergerak di sekitar hutan dengan sekumpulan serigala, disebut sebagai ‘Wolf Boy’ oleh beberapa. Peknya adalah keluarganya, dan berusaha membalas dendam hanya kepada mereka yang membahayakan keluarganya (keluarga menjadi sekumpulan serigala). Terima kasih kepada Razor’s Hunger untuk membalas dendam dan serangan normalnya yang kuat, dia adalah salah satu watak bintang terbaik di luar sana.

  Adakah anda baru -baru ini menambah pisau cukur ke dalam pek anda? Anda perlu melengkapkannya dengan senjata yang kuat dan artifak yang sesuai untuk mencapai potensi penuhnya – lihat apa yang kami cadangkan dalam panduan binaan cukur terbaik kami.

  Shenhe dari Genshin Impact, seperti yang dilihat pada kad wataknya

  Shenhe

  Watak eksklusif lain, Cryo Polearm Wielder Shenhe Bucks Trend Terkini untuk Karakter DPS 5-Bintang yang kuat, sebaliknya bersinar terang apabila diletakkan dalam peranan yang lebih menyokong. Jangan biarkan kerendahan hati ini menipu anda, walaupun: dikerahkan dengan betul, exorcist yang tenang dan misteri ini adalah kekuatan yang harus diperhitungkan.

  Sekiranya anda berjaya menariknya dari gacha, pastikan anda menyemak panduan kami untuk membina Shenhe terbaik.

  Seni promosi sukrosa watak dari kesan Genshin

  Sukrosa

  Sucrose adalah seorang alkimia yang mengembara ke dunia yang menyelidik ‘Kebenaran Ultimate’. Dia mempunyai cara yang pelik untuk menunjukkannya, menyebabkan penduduk Mondstadt menjadi ketakutan kerana eksperimennya menjadi liar. Dia juga suka menimbulkan kekacauan dalam peperangan, cuba menggunakan kebolehan anemo untuk menggagalkan musuh dengan mantra sihirnya yang bernama kreatifnya. Sama dengan Venti dan Kazuha, kebolehan anemo Sucrose meminjamkan kuasa kawalan orang ramai, sesuatu yang berguna ketika berurusan dengan kumpulan besar musuh.

  Sekiranya anda menambah sukrosa ke pasukan anda, pastikan anda bersedia! Binaannya agak berbeza dari watak kawalan orang lain, sesuatu yang kami jelaskan dalam panduan membina sukrosa terbaik kami.

  Tartaglia (Childe)

  Tartaglia, yang kadang -kadang dikenali sebagai “Childe,” tidak dapat diramalkan: anda akan melihatnya menjaga adiknya satu minit dan muncul sebagai bos mingguan yang seterusnya. Dia terkenal dengan menggunakan busur walaupun paling lemah dengan satu – segala yang dilakukannya adalah untuk keseronokan perjuangan. Playstyle yang uniknya membolehkan pertempuran jarak dekat dan jarak jauh, menjadikannya watak yang kuat dalam hampir semua keadaan.

  Mempunyai anak di sisi anda adalah salah satu langkah terbaik yang boleh anda buat untuk pasukan anda. Dia agak sukar untuk membina. Sekiranya anda ingin membina Childe, inilah panduan binaan anak terbaik kami!

  Seni Utama Wanderer a.k.a. Scaramouche dalam Genshin Impact Version 3.3, dalam abstrak pose menunjukkan keadaan fikirannya yang patah

  Mengembara

  Walaupun sejarahnya sebagai antagonis kepada pengembara dan sahabat mereka, Wanderer telah datang jauh sejak zamannya sebagai Fatui Harbinger Scaramouche. (Dalam bentuknya yang boleh dimainkan, sekurang -kurangnya; anda masih boleh menghadapi menentang bentuk bos mingguannya yang buruk.) Backstory bersimpati Wanderer telah memperolehnya banyak peminat, seperti yang mempunyai potensi kerosakan yang kuat di peringkat yang lebih tinggi ketika dia bergabung dengan pasukan anda dengan pemangkin anemonya. Ia memerlukan banyak pelaburan untuk membinanya sebagai DPS anda, tetapi jika anda sanggup meletakkan banyak masa, sumber, dan primogem, anda pasti melihat hasil yang besar.

  Xiao

  Xiao kelihatan seperti seorang lelaki muda, tetapi dia sebenarnya beribu -ribu tahun. Dia jenis yang tidak masuk akal, menjaga mulutnya ditutup dan membiarkan senjatanya berbual. Kemampuan Anemo Xiao dan serangan menjunam yang mengagumkan sering meminjamkannya ke atas. Rupa-rupanya, dia berjuang untuk menahan pertempuran kerana dia biasa melawan pasukan gelap yang kuat. Menakutkan.

  Sekiranya anda mempunyai Xiao di pasukan anda, lihat nasihat Xiao Build kami di sini!

  Seni promosi watak Xingqiu dari Genshin Impact

  Xingqiu

  Seorang budak lelaki yang lemah lembut dan tenang di permukaan, Xingqiu mempunyai bahagian yang lebih jauh, nakal kepadanya. Terkenal sekitar Pelabuhan Liyue, dia adalah anak kepada salah seorang peniaga terkaya di kawasan itu. Belajar dan berbakat, dia dipasangkan untuk menjadi aset yang hebat untuk perniagaan ayahnya. Walau bagaimanapun, bakatnya terletak di tempat lain. Seorang artis dan pejuang yang berminat, Xingqiu mencari keadilan di dunia semasa menjadi watak sub-DPS yang hebat.

  Di samping Bennett, Barbara, dan Razor, Xingqiu adalah salah satu watak terbaik yang menarik dari gacha. Oleh itu, pastikan anda menyemak panduan kami untuk membina xingqiu terbaik ketika dia menyertai pasukan anda!

  Seni Promosi Yae Miko dari Genshin Impact

  Yae Miko

  Lama ditunggu oleh peminat, Yae Miko adalah pengawas Grand Narukami Shrine dan pemilik YAE Publishing House. Adakah kitnya patut ditunggu? Jawapan ringkasnya adalah ya-sementara dia bukan DPS terbaik dalam permainan, dia masih mempunyai pecah unsur yang kuat dan berfungsi sebagai alternatif yang lebih baik untuk pemangkin elektro Lisa (maaf, Lisa).

  Sekiranya anda baru -baru ini menambah yae miko ke pasukan anda, anda mungkin memerlukan beberapa artifak baru dan pemangkin yang kuat. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara terbaik untuk menggunakan Kuasa Kilat Yae Miko, pergi ke Panduan Membina Yae Miko Terbaik kami!

  Yelan dari Genshin Impact muncul dalam demo wataknya

  Yelan

  Yelan misteri mempunyai kecenderungan untuk menyimpan butiran mengenai hidupnya yang dikaburkan. Keperibadiannya sering berubah, dia sering hilang, dan dia juga berbohong tentang pekerjaannya. Tidak ada yang berbohong tentang kemahirannya, walaupun – pecah unsur kuat Yelan menjadikannya sub dps yang hebat yang sesuai dengan hampir mana -mana pasukan.

  Sekiranya anda baru -baru ini telah menambah Yelan ke pasukan anda, maaf, kami tidak dapat membantu anda membongkar identiti sebenarnya. Walau bagaimanapun, kami dapat membantu anda mendapatkan yang terbaik dari kitnya dengan panduan membina Yelan terbaik kami.

  Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

  Watak peringkat dalam kesan Genshin

  Albedo

  Sebagai ketua alkimia untuk Knights of Favonius, Albedo sentiasa mengusahakan projek, sama ada seni atau alkimia. Kekuatannya sebagai seorang alkimia, bagaimanapun, sangat kuat sehingga dia menganggap dirinya sebagai ancaman kepada Mondstadt dan sering menjalankan eksperimennya di Dragonspine. Walaupun Albedo bimbang tentang ancaman kebolehan alkimianya berpose kepada manusia, dia tidak takut untuk membawa mereka ke dalam peperangan, menjadikannya sub-dps yang hebat.

  Untuk nasihat mengenai cara menubuhkan Albedo Jika anda cukup bernasib baik untuk menangkapnya untuk pesta anda, lihat Panduan Pembina Albedo Terbaik kami.

  Candace

  Candace

  Guardian Village Guardian Fierce Candace adalah watak polearm Hydro First Genshin Impact, dan semasa dia adalah jiwa yang luar biasa, dia akan membuat tambahan yang kukuh kepada pasukan anda. Walaupun menggunakan perisai, dia sebenarnya lebih banyak daripada watak sub-dps/sokongan, dan bahkan dapat dengan mudah menyertai pasukan anda sebagai DPS jika anda memfokuskan pada aksara 4-bintang.

  Baru sahaja menambah Candace ke arkib anda? Pastikan anda melihat panduan membina Candace terbaik kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dia.

  Impak Genshin

  Faruzan

  Faruzan adalah salah satu daripada banyak watak dalam kesan Genshin yang mendapati diri mereka sedikit tidak teratur dalam ruang dan masa. Namun, dia berhadapan dengan berani, dan peranannya sebagai profesor di Sumeru Akademiya bermakna dia mungkin lebih daripada sedikit teruja untuk berpeluang untuk terus bermain -main dengan mesinnya dalam abad yang baru. Dalam satu pasukan, pengguna Anemo Bow ini sesuai dengan peranan sokongan yang berdedikasi, dan mungkin watak sokongan pertama yang mengkhususkan diri dalam menyokong DPS Anemo, yang masuk akal kerana dia memulakan debutnya bersama Wanderer.

  Gorou dari Genshin Impact dalam dekat. Teks dalam Bacaan Imej

  Gorou

  Jeneral Gorou Tentera Watatsumi mungkin kelihatan seperti anak anjing literal, tetapi jangan tertipu: dia mengambil peranannya dalam perlawanan pertaingan yang sangat serius. Kedua-dua dalam kanon dan sebagai ahli parti anda, dia lebih sukar daripada dia muncul. Sekiranya anda tidak menemui kombo elemen/senjata Geo dan tunduknya sangat memberi inspirasi, anda mungkin terkejut: kebolehannya membolehkannya meningkatkan pertahanan pasukannya, menjadikannya sangat berharga sebagai watak sokongan. Juga, lihat telinga kecilnya.

  Di Rarity 4-Star, anda mungkin akan menemui Gorou untuk diri sendiri lambat laun. Lihat halaman Gorou Build terbaik kami untuk mengetahui bagaimana untuk mengadakannya untuk pesta anda.

  Jean

  Dia keras seperti kuku dan bertindak Grand Master of the Knights, yang dikenali sebagai ‘Dandelion Knight’. Pada asasnya, dia adalah polis utama Mondstadt. Jangan biarkan itu membuang anda walaupun, kemampuan pedang dan anemonya dapat menangani kumpulan musuh yang besar, dan keperibadiannya teguh terhadap kesalahan.

  Mendapatkan Jean di pesta anda adalah sedikit rampasan kuasa, jadi pastikan untuk memanfaatkannya dengan bantuan panduan binaan Jean terbaik kami.

  Keqing

  Keqing adalah watak berasaskan Liyue yang menggunakan pedang elektro. Pendekatannya yang ragu -ragu terhadap kehidupan dan dasar menjadikannya kasar tetapi membantu. Dia mengendalikan Liyue sementara Rex Lapis duduk di sekitar tidak melakukan banyak tahun, jadi difahami bahawa dia merasakan manusia Liyue harus mempunyai lebih banyak kata di masa depan mereka daripada beberapa Tuhan rawak. Keupayaan elektro Keqing akan membantu anda dalam pertempuran, dan gerakannya juga membolehkan teleportasi.

  Sekiranya gacha terbaru anda menarik anda keqing, pastikan anda menyemak Panduan Binaan Keqing terbaik kami untuk maklumat yang lebih terperinci.

  Potret dekat Kuki Shinobu dari Genshin Impact

  Kuki Shinobu

  Wielder Electro-Sword Kuki Shinobu adalah geng kedua dalam geng Arataki, dan dia pasti yang paling berkepala. Seorang bekas sulung kuil bertukar pemberontak dengan penyebabnya, Shinobu sangat setia, seperti yang ditunjukkan dalam kitnya yang luar biasa yang membolehkannya mengorbankan sebahagian HP sendiri untuk menyembuhkan rakan sepasukannya dan menangani kerosakan elemen kepada lawan dalam satu langkah yang lancar. Seperti rakan-rakan HP-Sacrificer Hu Tao, dia boleh menjadi sukar untuk membina, tetapi kerana dia penyembuh sendiri juga ia adalah keluk pembelajaran yang lebih memaafkan.

  Sekiranya anda baru -baru ini menambahkan Shinobu ke Arkib Karakter anda, pastikan anda melihat panduan membina Kuki Shinobu terbaik kami untuk membantu anda mengetahui bagaimana dia bekerja.

  Impak Genshin

  Layla

  Seperti semua pelajar lulusan, Layla secara kekal di ambang tidur di perpustakaan, jadi ia bernasib baik kerana dia mampu melakukan perisai spesialnya semasa mati ke dunia. Impak Genshin tidak betul-betul mengalami kekurangan watak sokongan 4-bintang cryo, tetapi Layla mempunyai keupayaan pertahanan yang baik dan dapat bersaing dengan yang terbaik, terutama jika anda merancang untuk meletakkannya bersama cryo dan/atau hidro DPS sebagai Sebahagian daripada Comp Team Freeze.

  Mika dari Genshin Impact terhadap latar belakang namecardnya, yang menonjolkan ikon buku

  Mika

  Mika adalah sokongan/penyembuh yang keberkesanannya terikat dengan kuat pada buruj tertinggi. C0 Mika pada umumnya dipersetujui untuk tidak menjadi tempat di pasukan anda, tetapi di C6 dia menjadi salah satu penyembuh terbaik dalam permainan, mengalahkan Bennett atau Barbara jika anda menyusun satu pasukan untuk menyokong salah satu permainan banyak induk cryo 5 bintang. Walau bagaimanapun, kegunaannya di luar situasi itu akan terhad, tetapi sekurang-kurangnya dengan jarang bintang C6 constellationnya agak dapat dicapai secara realistik.

  Mona

  Mona adalah ahli astrologi, dan dia harus menambah saya di bintang bersama. Dia sering bersungguh -sungguh dan enggan mendapat keuntungan dari astrologinya. Saya sebenarnya tidak pasti apa astrologi Genshin Impact atau sama ada bintang mereka sama, tetapi hari lahirnya adalah 31 Ogos menjadikannya Virgo. Seperti saya! Walaupun Mona cukup keren, dia bukan bintang terbaik 5, dan kami akan mengesyorkan menyimpan tarikan anda untuk orang lain.

  Sekiranya anda mempunyai Mona dalam jadual anda yang boleh dimainkan, pastikan anda melihat halaman kami yang memperincikan binaan Mona terbaik!

  Nilou menari dengan kuasa airnya di sebuah oasis padang pasir dalam kesan Genshin

  Nilou

  Namanya nilou dan dia menari di atas pasir. Sebagai bintang Teater Zubayr Sumeru, Nilou adalah Wielder Sword Hydro yang anggun yang membuat watak DPS yang sukar. Seperti kebanyakan negara, Nilou bekerja dengan baik pada pasukan dengan komponen Dendro yang kuat; Dan sebenarnya, dia boleh berjuang dengan komposisi pasukan yang lebih pelbagai. Walau bagaimanapun, dikerahkan dengan betul, dia sudah pasti menjadi kekuatan yang harus diperhitungkan.

  Seni promosi watak Ningguang dari Genshin Impact

  Ningguang

  Ningguang, The Flying Geo Magic Lady yang memiliki ruang Jade Liyue, benar -benar dimuatkan dan menggunakannya untuk kelebihannya, dengan semua orang di Liyue tinggal di sisi yang baik. Udara mistiknya bermakna tiada siapa yang tahu apa yang dia lakukan. Ningguang sangat rumit untuk dibina, tetapi jika anda tahu apa yang anda lakukan, dia boleh menjadi binatang.

  Ningguang adalah salah satu daripada beberapa watak geo yang sesuai untuk digunakan sebagai DPS utama parti anda, jadi pastikan anda menyemak halaman binaan Ningguang terbaik kami untuk semua yang anda perlu tahu.

  Qiqi

  Qiqi, seorang perantis dan pengumpul herba di Bubu Pharmacy, adalah pedang-wielder yang juga nampaknya zombie yang tidak dapat dikalahkan. Qiqi adalah penyembuh yang kukuh, walaupun anda lebih baik berharap untuk seseorang seperti Barbara, yang burujnya lebih mudah diperoleh.

  Untuk nasihat kami mengenai senjata terbaik Qiqi, artifak, rakan sepasukan, dan banyak lagi, pastikan anda menyemak halaman binaan Qiqi terbaik kami.

  Sangonomiya kokomi mengapung di bawah air, dikelilingi oleh ubur -ubur dan makhluk akuatik lain

  Sangonomiya kokomi

  Sangonomiya Kokomi adalah watak yang terhad pada acara 5 bintang, jadi anda harapkan dia cukup bagus. Pemimpin pemberontak akuatik ini berpotensi menjadi penyembuh atau pejuang sokongan yang paling kuat, tetapi ingin tahu dia benar.

  Untuk nasihat kami mengenai binaan terbaik untuk kokomi, lihat panduan kami!

  Kad watak untuk Shikanoin Heizou dalam kesan Genshin. Ia menunjukkan seorang lelaki berambut merah muda yang memakai perisai yang diilhamkan oleh Jepun

  Shikanoin Heizou

  Heizou adalah detektif Sherlock Holmes-esque yang bekerja untuk Suruhanjaya Tenryou di Inazuma. Yang agak pelik memandangkan Suruhanjaya Tenryou tidak betul -betul lelaki yang baik, tetapi hei, politik fiksyen dan moral masih dibenarkan menjadi rumit, saya rasa. Sebagai pengguna pemangkin anemo Heizou menjadi watak impak Genshin pertama untuk menggunakan fisticuffs dalam pertempuran, dan juga pemegang visi anemo pertama yang dapat memegang sendiri dalam peranan DPS dengan sedikit perancangan. Untuk kebaruan sahaja, kami akan menilai dia dipotong di atas banyak watak 4-bintang yang lain dalam permainan; Tetapi dengan pembentukan yang betul, anda akan mendapati dia benar -benar kuat.

  Menarik heizou dari gacha? Pastikan anda melihat panduan kami untuk membina shikanoin terbaik.

  Thoma

  Thoma

  Pengguna Polearm Pyro Thoma berfungsi sebagai versi Zhongli yang lebih lemah, walaupun dia adalah pengganti yang hebat di Rarity 4-Star. Terima kasih kepada pengalamannya sebagai penahan ketua Kamiso Kamisato Inazuma, Thoma sentiasa bersedia untuk memberi bantuan dalam pertempuran, sama ada dengan perisai kuatnya atau set serangan pyro yang serba boleh.

  Sekiranya anda mempunyai Thoma yang baik di pasukan anda, mengapa tidak merapikannya dengan Panduan Pembina Thoma Terbaik kami?

  Xiandling

  Xiandling adalah seorang chef yang sangat berjaya yang mungkin anda telah membantu dalam usaha untuk memasak makanan pedas yang sempurna. Ketika dia tidak melakukan ini walaupun, dia sedang menjahit penjahat dengan polearm pyro dan temannya Guoba. Dia bermula dengan set kebolehan yang agak sederhana, tetapi ketika anda maju melalui burujnya, anda akan mendapati dia menjadi lebih kuat daripada kuasa awalnya mungkin mencadangkan.

  Xiandling adalah salah satu daripada beberapa watak bukan permulaan dalam kesan Genshin yang boleh anda tuntut secara percuma. Untuk mengetahui cara melakukan ini – dan cara terbaik untuk mengembangkan kemahirannya sebaik sahaja anda memilikinya – periksa panduan binaan Xiangling terbaik kami.

  Impak Genshin

  Yaoyao

  Yaoyao mempunyai perbezaan watak dendro pertama yang boleh dimainkan oleh Genshin Impact yang tidak berpusat di Sumeru. Sebaliknya, penduduk Liyue ini telah memenangi hati dan minda mereka yang berpusat di sekitar pelabuhan tengah negara, dan tidak sukar untuk melihat mengapa. Walaupun tahun-tahun yang lembut, Yaoyao lebih mampu menarik tugas berganda dalam sebuah parti, bertindak sebagai penyembuh luar lapangan yang cekap dan sokongan Dendro Elemental di lapangan. Walaupun dia secara meluas boleh direka sebagai Dendro Xiandling, Yaoyao benar.

  Yanfei

  Sebagai salah satu adepti Liyue, Yanfei mempunyai kuasa yang tidak wajar. Walau bagaimanapun, Yanfei tidak memberi perhatian kepada warisan adeptalnya, sebaliknya bekerja sebagai penasihat undang -undang yang berapi -api dan keluar. Dia selalu gembira untuk memberi pinjaman kepada orang -orang dalam masalah undang -undang, dan dia akan lebih bahagia untuk membantu anda dalam pertempuran dengan gerakan pyro yang serupa dengan Klee.

  Menarik yanfei dari gacha? Lihat panduan binaan Yanfei terbaik kami untuk cadangan kami tentang cara terbaik untuk menambahkannya ke dalam pesta anda.

  Yoimiya

  Pengguna Pyro Bow Yoimiya Keperibadian Bubbly Berjalan dengan bunga api yang dia jual di Fireworks Naganohara. Walaupun kitnya telah dikritik oleh pemain, Yoimiya berfungsi sebagai versi Amber yang lebih kuat (maaf, Amber …) dan akan membuat DPS utama yang unik sesuai untuk hampir mana-mana pasukan.

  Sekiranya anda menarik Yoimiya, lihat nasihat Yoimiya kami di sini!

  Yun Jin dari Genshin Impact, seperti yang dilihat pada kad wataknya

  Yun Jin

  Yun Jin adalah penghibur yang dilahirkan, sama ada dia menyanyi dan menari di kepala rombongan opera Yun Han atau membakar jenama minumannya sendiri yang lazat di Heyu Tea House. Lebih-lebih lagi, polymath yang memegang polearm ini sedang menunggang gelombang meta geo yang menyapu kesan Genshin, dengan kuasa unsurnya yang mendorongnya lebih tinggi daripada senarai peringkat ini daripada banyak watak 4-bintangnya.

  Oleh kerana Yun Jin tidak lama lagi akan menyertai pangkat dan fail pada Banner Wish Standard, sekarang adalah masa yang tepat untuk menyikat persembahannya dengan Panduan Pembina Yun Jin terbaik kami.

  B -Watak Bahagian dalam Impak Genshin

  Aloy dari Horizon Zero Dawn ketika dia muncul dalam kesan Genshin

  Aloy

  Walaupun Aloy adalah watak crossover, dia masih membuat tambahan yang kukuh kepada pasukan anda, bahkan kedudukan di atas beberapa Genshin sendiri. Wielder bow cryo asalnya berasal dari Horizon Zero Dawn, Dan dia bebas mendapatkan pemain di atas kedudukan pengembaraan 20 semasa versi 2.2 (dari Oktober hingga November 2021). Malangnya waktunya dalam permainan kini telah berlalu, tetapi sesiapa yang mendakwa dia ketika dia berada di sekitar dapat menyimpannya dalam senarai parti mereka.

  Sekiranya anda mencari nasihat membina mengenai 5 bintang pertama Genshin (selain pengembara), lihat Panduan Build Aloy kami di sini!

  Seni promosi watak Beidou dari Genshin Impact

  Beidou

  Beidou cukup keren. Electro Claymore gergasinya benar -benar boleh menjadi musuh -musuh yang sangat baik jika anda mengukurnya dengan betul, dan sebagai kapten tongkat – armada pelaut di pelabuhan liyue, dia mendapat peluang untuk melakukannya dengan kerap. Dicintai oleh krewnya dan ditakuti oleh musuhnya, dia juga mendapat gerakan yang cukup hebat.

  Sekiranya anda telah menarik Beidou dari Gacha, pastikan anda melihat panduan binaan Beidou terbaik kami.

  Seni promosi watak Chongyun dari Genshin Impact

  Chongyun

  Chongyun adalah pengarang profesional. Tidak pasti bagaimana seseorang masuk ke dalam kerja itu, tetapi jika syaitan takut kepadanya maka siapa saya untuk menilai? Memikirkan semula, reskill, reboot, saya rasa. Keluarganya semua exorcists (sekali lagi, apa? Tidak peduli) tetapi Chongyun selalu lebih kuat daripada selebihnya terima kasih kepada kebolehan cryonya dan tanah liat besar -besaran.

  Sekiranya anda mempunyai pemilikan Chongyun, lihatlah Panduan Pembina Chongyun terbaik kami.

  Impak Genshin

  Dehya

  Dehya memegang perbezaan yang menarik sebagai watak bintang 5 pertama yang ditambahkan ke kolam keinginan standard yang elemennya sesuai dengan bintang 5 yang sedia ada di kolam tersebut. Betul: Masih ada Geo 5-Stars di The Wanderlust Invocation, tetapi peluang anda untuk menarik Claymore Pyro 5-Star secara khusus telah berlipat ganda.

  Namun, tidak perlu menahan ini terhadap Dehya. Sebagai Wielder Claymore, dia tetap menghairankan mudah alih dalam pertempuran dekat, dan bakatnya mempunyai tumpuan AOE yang membolehkannya untuk mengetepikan musuh -musuh yang dikelompokkan dengan mudah. Walau bagaimanapun, statistiknya yang berkuasa dan isu penjejakan yang mengehadkan keberkesanan pecah unsurnya bermakna bahawa dia tidak begitu dicari kerana ia berdiri.

  Diona

  Walaupun dia adalah bartender di ekor kucing Mondstadt, anak perempuan separuh kucing yang muda Diona tidak begitu menghina industri wain, menyalahkannya kerana alkoholisme ayahnya. Diona tidak takut untuk membawa kebolehan bartendingnya ke dalam peperangan, namun, walaupun anda tidak akan mendapat satu daripada mereka kecuali anda menguasai seni membina watak -watak rumit.

  Sekiranya anda mempunyai Diona di pesta anda, lihatlah Panduan Pembina Diona Terbaik kami untuk mengetahui cara terbaik untuk menggunakannya.

  Dori

  Dori

  Contoh terbaru dari sub-genre Genshin yang popular “gadis kecil yang menggunakan tanah liat besar”, Dori adalah seorang saudagar dari Sumeru. Visi elektronya membolehkannya mencetuskan beberapa reaksi yang kuat dengan dunia bertema dendro di sekitar kawasan rumahnya. Dia agak rapuh walaupun pada tahap yang lebih tinggi, bagaimanapun, sehingga menghantarnya ke lapangan boleh menjadi strategi berisiko tinggi; Tetapi penyembuhannya yang kuat bermaksud ada peluang untuk ganjaran yang tinggi juga.

  Sekiranya Dori menyertai pasukan anda, pastikan anda melihat panduan Genshin Impact Dori terbaik kami untuk mempelajari segala -galanya tentang dia yang perlu anda ketahui.

  Fischl

  Fischl adalah seorang gadis berkuasa elektro yang berkuasa yang mengembara ke dunia dengan Oz, Raven Malamnya. Raven malam juga mempunyai kebolehan elektro. Dia adalah lass yang pelik, tetapi pada jarang bintang, anda mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk mendapatkannya di pasukan anda berbanding dengan orang-orang seperti Venti dan Diluc.

  Jika Fischl (dan Oz) berada di dalam pasukan anda, lihat nasihat Fischl kami di sini!

  Kaeya

  Diperkenalkan pada awal cerita, Kaeya adalah seorang budak anime yang memakai eyepatch yang sangat setia untuk bertindak jean grand jean dari ksatria favonius. Anda sering akan mendapati dia melakukan kerja kotor Jean, tetapi tidak pernah mengeluh mengenainya – sikapnya yang menawan dan yakin selalu bersinar. Kuasa beraisnya berguna dalam pertempuran juga jika anda menggunakannya dengan baik.

  Oleh kerana Kaeya adalah salah satu watak percuma yang lebih baik dalam permainan, anda mungkin mahu menyimpannya sedikit demi sedikit. Lihatlah Panduan Membina Kaeya terbaik kami untuk maklumat lanjut.

  Penutup Kujou Sara, Genshin Impact

  Kujou Sara

  Kujou Sara pada dasarnya adalah rakan tunduk Baal. Dia pasti tidak begitu kuat seperti Baal 5 bintang, walaupun Kujou Sara lebih mudah diperoleh. Pasti ada watak elektro yang lebih kuat daripada Kujou Sara, walaupun dengan jadual elektro terhad Genshin, memperoleh orang lain mungkin sukar.

  Sekiranya anda menarik Kujou Sara, jangan cari lebih jauh! Ketahui cara membinanya dengan membaca panduan membina Kujou Sara kami di sini.

  Seni promosi watak Noelle dari Genshin Impact

  Noelle

  Noelle adalah watak yang mungkin anda peroleh dari Bundle Wish The Beginner. Dia seorang pembantu rumah dengan pedang besar, menangani kerosakan geo dan bermimpi masa depan bintang sebagai ksatria Favonius. Dia seorang pekerja keras dan akan sentiasa membantu dengan apa sahaja, yang juga mengingati statistiknya yang biasa -biasa saja. Jangan risau – Noelle masih boleh membungkus pukulan.

  Walaupun Noelle bukanlah salah satu watak permulaan Genshin Impact, kemungkinan anda menariknya dari Gacha adalah luar biasa tinggi. Lihat panduan binaan Noelle terbaik kami untuk melihat cara terbaik untuk meletakkannya di dalam pesta anda.

  Rosaria

  Sebagai adik perempuan Gereja Favonius yang paling edgi, Rosaria menghabiskan waktunya melangkau peristiwa gereja dan melupakan nama Archonnya (“Berkat dari Anemo Archon Barsalato? Tunggu. tidak, itu bartobas. “). Walaupun hubungannya ke sisi agama gereja lemah, dia bertindak sebagai seorang hitman untuk gereja, menghapuskan ancaman di sekitar Mondstadt dan membantu anda dalam pertempuran dengan polearm cryo beliau.

  Sekiranya anda telah mengambil Rosaria untuk pesta anda, pastikan anda menyemak panduan kami untuk membina Rosaria terbaik untuk membantu anda memilih senjata, artifak, dan banyak lagi.

  Sayu

  Sayu kecil adalah ninja yang cenderung menghabiskan hari -harinya tidur tinggi di pokok -pokok Inazuma. Walaupun kemalasannya, dia dapat menggulung bola dan menangani kerosakan dengan melancarkan lawan, memberikannya salah satu gerakan Genshin yang paling unik hingga kini.

  Sekiranya anda mempunyai Sayu, periksa nasihat SADU kami di sini!

  C Lara Afters dalam Impak Genshin

  Seni promosi watak amber dari impak Genshin

  Amber

  Amber adalah seorang smiley yang menyambut anda dengan kecurigaan sebelum segera menyertai pesta anda atas sebab tertentu. Serangan busurnya kelihatan kukuh pada mulanya, tetapi sebaik sahaja anda mula mengisi jadual anda sedikit lagi, anda mungkin akan mendapati dia sangat berguna untuk menyelesaikan teka -teki terima kasih kepada statistik asasnya yang rendah. Sekiranya anda berjaya mengalahkan kemungkinan dan membuka kunci konstelasi keenamnya, bagaimanapun, dia menjadi sangat berguna sebagai watak sub-dps/sokongan.

  Amber adalah watak kedua yang anda buka kunci semasa prolog Genshin Impact. Dia pasti akan berada di pesta anda sekurang -kurangnya seketika, jadi pastikan anda melihat panduan binaan amber terbaik kami.

  Seni promosi watak Lisa dari Genshin Impact

  Lisa

  Sebagai pustakawan yang riang dan flirty dari Knights of Favonius, Lisa akan menyertai senarai anda awal dalam permainan kerana dia adalah watak bebas. Dia kemungkinan besar akan menemani anda ketika anda membiasakan diri dengan impak Genshin, menggunakan kemahirannya yang menyamar untuk membantu anda dalam pertempuran awal dalam permainan. Sebaik sahaja anda mula memperoleh lebih banyak watak, walaupun, mungkin Lisa akan kehilangan tempat di pasukan anda, yang mungkin lebih baik (maaf, Lisa. ).

  Semak panduan membina Lisa terbaik kami untuk maklumat lanjut mengenai cara memanfaatkan masa anda dengannya.

  Kedua -dua versi lelaki dan wanita kesan keldai

  Pengembara

  Ini adalah watak pemain anda. Tersedia dari awal, anda boleh membentuk keperibadian mereka tetapi anda mahu dengan pilihan dialog, dan terjebak dengan Paimon Screeching di telinga anda tanpa henti. Anda juga boleh menggunakan elemen yang berbeza dengan pengembara – anemo, geo, atau elektro – yang boleh anda beralih ke dan dari dengan menggunakan patung elemen yang relevan. Oleh kerana pengembara adalah watak starter anda, selamat untuk mengatakan anda mungkin hanya akan menggunakannya untuk menyelesaikan teka -teki.

  Sekiranya anda tertanya -tanya cara terbaik untuk membangunkan watak permulaan anda, kami telah mengumpulkan panduan mengenai pengembara terbaik untuk membantu anda.

  Xinyan

  Sebagai bintang rock pemastautin Liyue, sikap Punk yang tidak tradisi Xinyan bertukar lebih daripada beberapa kepala. Walau bagaimanapun, dia juga mendapat fanbase yang signifikan terima kasih kepada acuan yang dia patah di sepanjang jalan, dan dan anda akan mendapat banyak riff gitar yang sejuk (dan perisai yang tepat) jika anda menambahkannya ke pasukan anda.

  Sekiranya anda telah menarik Xinyan dari Gacha, lihatlah panduan membina Xinyan terbaik kami untuk mengetahui cara memanfaatkan kekuatannya.

  Itu sahaja untuk senarai peringkat watak Genshin Impact kami! Ini yang besar, tetapi semoga anda mempunyai lebih banyak idea tentang ke mana untuk pergi dengan pilihan watak anda. Sekarang, mengapa tidak menyemak Panduan Kod Impak Genshin kami untuk mendapatkan diri anda beberapa primogem percuma, atau mengetahui cara mendapatkan lebih banyak primogem untuk meningkatkan kemungkinan anda menarik beberapa watak peringkat?

  SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

  Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

  Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
  Topik dalam artikel ini

  Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Impak Genshin Ikut
  • Mihoyo Limited mengikuti
  • RPG Ikut

  Tahniah atas ikut pertama anda!

  Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

  Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

  Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.