Impak Genshin: Sumeru, The Chasm, dan butiran pengembangan peta lain yang didakwa bocor, impak kelainan boleh melangkau kemas kini 2.9 & mempunyai Banner Dendro Pertama dalam Kemas kini 3.0

Impak Genshin boleh melangkau kemas kini 2.9 & mempunyai Banner Dendro Pertama dalam Kemas kini 3.0

Bagi tarikh pelepasan, nampaknya Sumeru tidak akan tersedia dalam tindakan mihoyo-rpg sebelum 2.9 patch.

Impak Genshin: Sumeru, jurang, dan perincian pengembangan peta lain yang didakwa bocor

Dunia terbuka yang indah di Genshin Impact akan menjadi lebih besar dan lebih baik dengan kawasan seperti Sumeru dan jurang. Pemain benar-benar menyukai Enknomiya dan mekaniknya yang unik, dan kini mempunyai jangkaan langit dari pengembangan peta yang akan datang.

Kebocoran sekitar sumeru dan jurang telah terapung untuk masa yang lama. Kawasan -kawasan ini telah disebut oleh Dansleif dan beberapa NPC yang menambah rasa ingin tahu pemain.

Inilah ketika masyarakat dapat mengharapkan kawasan baru tiba di Genshin Impact.

Wilayah Sumeru mungkin dikeluarkan dalam Genshin Impact Version 2.9

Seorang pemecah yang betul meramalkan bos Weekly Raiden Shogun kini mendapat perhatian pemecah yang boleh dipercayai seperti Ubatcha. Mereka percaya bahawa kebocoran lain oleh orang ini juga boleh menjadi kenyataan.

Kebocoran 15 mata yang disusun oleh Ubatcha bercakap mengenai satu tan kandungan yang akan datang termasuk Sumeru, The Chasm, Yaoyao, Heizou, dan banyak lagi.

Nampaknya, Sumeru City akan terletak berdekatan dengan jurang. Orang -orang di rantau ini menyembah Kusanali yang merupakan Dendro Archon, dan pemain telah menunggu watak -watak Dendro selama berbulan -bulan.

– pelepasan sumeru dalam 2.9
– betul -betul di sebelah jurang
– Kemungkinan Heizou/Kuki dengan Visi Dendro
– Yaoyao percuma

Kebocoran selanjutnya menyatakan bahawa Heizou atau Kuki Shinobu akan menjadi watak Dendro. Memandangkan Heizou mungkin dibebaskan dengan Ayato dalam Patch 2.6, tidak mungkin dia adalah unit dendro.

Bagi tarikh pelepasan, nampaknya Sumeru tidak akan tersedia dalam tindakan mihoyo-rpg sebelum 2.9 patch.

Akhir sekali, untuk sampai ke pelabuhan Sumeru, pemain perlu berlayar ke arah barat dari titik jalan di sebelah kiri Pulau Watatsumi.

Pemain Genshin Impact mungkin mendapat Yaoyao secara percuma dengan pembebasan jurang

Rantau Chasm di Genshin Impact kini ditutup, tetapi kebocoran menunjukkan bahawa Yun Jin, Baizhu, dan Yaoyao akan membantu pelancong dan Paimon pergi ke sana. Antara watak-watak ini, Yaoyao mungkin unit empat bintang percuma.

Jalur telah disebutkan dalam jalan cerita pada beberapa kesempatan, dan digambarkan sebagai salah satu kawasan paling berbahaya di Teyvat. Tidak kira, pemain teruja untuk mengambil cabaran ini secepat mungkin.

Kembar yang telah mendarat di tempat -tempat yang berasingan di Teyvat membuat banyak rasa … kedua -dua tempat itu menjadi Jasm dan Starfell Lake

Selain daripada Jasm dan Sumeru, Leaker juga telah dibuka pada Ekspasi Mondstadt dan Liyue. Seperti yang ternyata, kedua -dua wilayah belum dikeluarkan sepenuhnya, dan kawasan seperti Dandelion Sea, Dornman Port, dan Adepti’s Adobe akan tiba tidak lama lagi.

Nota: Semua maklumat yang disebutkan di atas adalah berdasarkan kebocoran yang dipersoalkan, dan pembaca mesti mengambilnya dengan sebiji garam.

Impak Genshin boleh melangkau kemas kini 2.9 & mempunyai Banner Dendro Pertama dalam Kemas kini 3.0

Impak Genshin boleh melompat terus ke kemas kini 3.0. Oleh itu, pemain boleh mengalu -alukan watak Dendro yang pertama dalam dua bulan kemudian.

  • Top 6 watak terbaik untuk digunakan dengan Yelan dalam kesan Genshin
  • 5 Watak Terbaik untuk Digunakan dalam Genshin Impact 2.7 jurang spiral
  • Kesalahan 6 mesti-Avoid semasa menggunakan Yelan dalam kesan Genshin

Menurut kebocoran, Genshin Impact 2.9 boleh dilangkau. Kemudian, impak Genshin boleh melompat terus untuk mengemas kini 3.0. Oleh itu, pemain boleh mengalu -alukan watak Dendro yang pertama dalam dua bulan kemudian.

Isi kandungan

Akan mengemas kini 2.9 dilangkau?

Seperti yang bocor, kesan Genshin 2.8 akan dikeluarkan pada 13 Julai, 2022, diikuti dengan kemas kini 3.0 pada sekitar 24 Ogos, 2022. Ini bermaksud bahawa sekarang terdapat versi 2.9 berdasarkan jadual kitaran enam minggu kesan Genshin.

Watak baru dalam kemas kini 3.0

Selain itu, watak Dendro yang boleh dimainkan pertama boleh debut dalam permainan dalam kemas kini itu. Dia kemungkinan besar Collei, seorang gadis muda dengan kuasa dan kebolehan yang gila. Menurut cerita di manga, Collei disuntik dengan sisa Archon oleh Fatui. Jadi, dia boleh menjadi sangat kuat.

Genshin Impact Collei

Pemain boleh mendapatkan versi Collei yang lebih lama dalam kemas kini itu – pemanah 4 bintang. Selain itu, Cyno boleh menjadi watak baru dalam kemas kini 3.0. Dia secara teorinya adalah watak elektro polearm 5 bintang. Tetapi Cyno mungkin datang sebagai watak pyro kerana dia mempunyai penglihatan merah dalam beberapa gambar yang bocor.

Banyak pemain juga mengharapkan Kusanali tiba sebagai watak Dendro. Dia adalah Dendro Archon, juga dikenali sebagai Tuhan Kebijaksanaan. Kusanali juga merupakan salah satu protagonis utama dalam kisah Teyvat. Oleh itu, dia mungkin sebagai watak 5 bintang dengan cerita panjang untuk pelancong untuk meneroka di Sumeru.

Genshin Impact Cyno

Sumeru Release

Di samping itu, Negara Dendro – Sumeru – juga dikeluarkan dalam Genshin Impact 3.0. Terdapat banyak khabar angin dan kebocoran mengenai tanah misteri ini sehingga kini. Kebocoran ini akan disahkan atau ditumpaskan pada pembebasan rasmi Sumeru pada pertengahan bulan Ogos.

SU Watak Baru

Genshin Impact boleh melancarkan Su

Menurut beberapa kebocoran di Genshin Impact baru -baru ini, SU boleh menjadi watak baru sebagai penyesuaian dari Honkai Impact 3. Impak Genshin juga membocorkan penampilan watak ini.

Su Genshin

  • Su mempunyai reka bentuk yang hampir sama seperti Kamisato Ayato dan Zhongli. Dia mempunyai mata kecil dengan eyeliner merah atas dan bawah. Selain itu, Su kelihatan lebih baik dengan sepasang anting -anting panjang.
  • Dia memakai baju lengan pendek hitam. Baju leher rendah membolehkan anda melihat otot di dadanya dan juga absnya. Penampilannya yang panas dan menarik menjadikan banyak pemain teruja.
  • Dia mungkin watak Dendro 5 bintang dalam Genshin Impact 3.0. Tetapi senjata dan kebolehannya masih belum diketahui.

Watak ini akan memenjarakan dirinya di dalam benih Sumeru menurut manga Honkai Impact 3. Ini bermaksud bahawa dia mungkin muncul di dunia kesan Genshin setelah Sumeru dibuka. Menurut beberapa kebocoran, Su mempunyai hubungan erat dengan Dendro Archon dan kedudukan yang tinggi di negara ini.