Impak Genshin: Raiden Shogun, Baal, Ei, Beelzebub, dan Makoto menjelaskan, yang merupakan Baal dalam kesan Genshin?

Siapa Baal dalam Impak Genshin

Ironinya, nama terkenal Electro Archon adalah yang paling tidak tepat untuk menggambarkannya pada masa ini.

Impak Genshin: Raiden Shogun, Baal, EI, Beelzebub, dan Makoto menjelaskan

Inazuma Electro Archon adalah seorang wanita dari banyak nama. Dia menyertai Impak Genshin cerita dalam versi 2.0. Sejak pengenalannya, Archon telah menjadi watak kegemaran peminat, tetapi ia membingungkan tentang apa yang harus anda panggil pemimpin Inazuma. Pada mulanya, Baal adalah nama yang paling biasa digunakan di kalangan fandom, selepas Zhongli merujuknya dengan demikian di Liyue.

Selepas beberapa wahyu cerita dalam versi 2.1, kita belajar Baal mungkin bukan nama yang paling tepat untuk wataknya. Jadi apa yang anda panggil Inazuma Archon? Dan mengapa mereka mempunyai semua nama ini?

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai pelbagai nama.

Spoiler utama untuk jalan cerita Inazuma Ikuti.

Siapa Baal di Impak Genshin?

Ironinya, nama terkenal Electro Archon adalah yang paling tidak tepat untuk menggambarkannya pada masa ini.

. Dia binasa semasa kemusnahan Khaenri’ah. Anda juga mungkin tahu acara itu sebagai Cataclysm Besar.

Baal adalah saudara kembar Electro Archon semasa. Dia dan Electro Archon semasa memerintah Inazuma bersama. Baal menyediakan imej awam utama, sementara archon elektro semasa bertindak sebagai badannya berganda. .

Ketika Baal binasa, kakaknya tidak menjelaskan kepada orang ramai dan terus memerintah di bawah namanya.

Tidak seperti Archon semasa yang kekal selama -lamanya, Baal mengejar impian transcience. Tidak jelas apa yang dicadangkan ini, tetapi ada yang dapat mentafsirnya sebagai “sekarang.”Baal mungkin cuba melihat dunia dari luar perspektifnya sebagai tuhan abadi, menambahkan dirinya dengan ajak sekarang.

Baal digambarkan oleh Yae Miko sebagai orang yang lembut yang menghina keganasan. Tidak diketahui ketika dia mula tidak menyukai keganasan ketika dia dan elektro archon sekarang terkenal memenangi Perang Archon bersama.

Siapa makoto di Impak Genshin?

Makoto adalah nama sosial untuk Baal. Impak Genshin Archons sering menggunakan satu nama untuk pengikut mereka dan satu lagi untuk interaksi sosial – fikirkannya seperti identiti rahsia.

Sebagai contoh, Mondstadt memanggil Archonnya “Barbatos,” sementara kita bertemu dengan watak dalam cerita sebagai “Venti.”Archon Liyue dipanggil Rex Lapis dan Morax oleh pengikutnya, tetapi kita kenal dia sebagai Zhongli. Nama -nama yang lebih intim ini tidak kelihatan dikenali secara meluas oleh orang awam.

Siapa Ei di Impak Genshin?

EI adalah nama Electro Archon dan kakak Makoto semasa. Dia tersilap dirujuk sebagai Baal – itu kerana orang ramai tidak tahu bahawa Electro Archon sebelumnya sebenarnya telah tewas berabad -abad yang lalu.

Ei jarang aktif memerintah inazuma. Kesedarannya biasanya disembuhkan dalam bidang euthymia, membolehkannya secara dramatik memanjangkan hidupnya.

Pesawat Euthymia bertindak sebagai refleksi kesihatan mental EI sendiri. Ia boleh berubah bergantung pada bagaimana perasaan EI pada hari tertentu. EI sering dalam meditasi yang mendalam, jadi satah euthymia jarang berubah.

Tidak seperti Makoto, matlamat utama EI adalah untuk mencapai “keabadian,” yang ada untuknya. Dia mengasingkan dirinya untuk memberi tumpuan kepada mencapai matlamat ini. EI nampaknya melihat matlamat ini sebagai sesuatu yang dia sanggup dicapai dengan cara yang diperlukan. Motivasinya mungkin disebabkan oleh trauma sengit yang dia alami semasa Perang Archon, mengakibatkan kematian kakak dan kawan rapatnya. Anda boleh menonton permainan ini dalam treler watak EI.

Walaupun EI adalah Shogun, tugas sehari-hari untuk memerintah Inazuma ditangani oleh boneka yang canggih yang dicipta selepas kematian Makoto. Menurut Lore, EI telah memisahkan dirinya ke pesawat Euthymia selama berabad -abad. Nombor tepat tidak diketahui.

Siapa yang Beelzebub masuk Impak Genshin?

Beelzebub adalah nama sosial asal EI. Sebab perubahan itu tidak diketahui. .

Siapa Raiden Shogun di Impak Genshin?

Raiden Shogun terutamanya merujuk kepada boneka yang telah diprogramkan untuk memerintah Inazuma di tempatnya. Raiden Shogun juga merupakan versi Inazuma’s Archon yang boleh dimainkan.

Sebahagian besarnya, Raiden Shogun adalah badan berongga yang dapat dikawal dengan mudah. Ia tidak mempunyai kehendak bebas dan terutamanya bertindak untuk menjaga orang -orang Inazuma di cek. Ia dicipta oleh EI selepas banyak percubaan untuk menyalin dirinya.

Lelaki ini adalah klon EI.

Bagaimana scaramouche dan archon elektro berkaitan Impak Genshin?

Fatui Harbinger Scaramouche adalah percubaan pertama Ei untuk mencipta boneka sendiri. Dia boleh memusnahkan badan itu, tetapi dia sebaliknya menutup kuasa sebelum membuangnya. Badan yang dibuang itu ditemui oleh fatui, sehingga mencipta scaramouche.

Perincian tepat bila dan bagaimana perkara itu berlaku sekarang tidak diketahui. Spesifik mungkin akan diturunkan dalam kemas kini kemudian.

Nama apa yang harus anda gunakan untuk Impak Genshin Electro Archon?

Sebaik -baiknya, anda harus memanggil watak cerita EI dan watak yang boleh dimainkan Raiden Shogun. Anda boleh menggunakan beelzebub atau beel dan bukannya baal jika anda suka bunyi “b”.

Siapa Baal dalam Impak Genshin ?

Siapa Baal dalam Impak Genshin?

Semasa anda tiba di Inazuma, anda pasti pernah mendengar namanya Baal lebih dari sekali. Nama ini nampaknya merujuk kepada Electro Archon. Walau bagaimanapun, seperti kisahnya, anda mendapati bahawa ini tidak berlaku. Archon sebenarnya tidak lain Ei, yang juga dipanggil Beelzebub. , Siapa Baal dalam Impak Genshin ? Inilah yang kita nyatakan dalam artikel ini.

Identiti bola kesan Genshin

Baal adalah Archon Electro Pertama. Tetapi rakyat Inazuma berfikir bahawa dia masih bertanggungjawab terhadap mereka. Baal sebenarnya mempunyai adik kembar: Ei (Beelzebub). Dia mengorbankan dirinya untuk membenarkan kakaknya memerintah. Tetapi apabila dia menjadi Archon, Baal membawanya kembali. Kedua -dua Raidens memerintah bersama -sama dengan Inazuma. Baal bertanggungjawab terhadap urusan politik, sementara Beelzebub lebih suka tindakan dan oleh itu berjuang.

Genshin Impact Raiden Shogun Visual

Selepas kematian Baal di Genshin Impact, EI terus memerintah sendiri atas namanya. Baal mempunyai nama kedua: Makoto. Dikatakan bahawa ini adalah nama “sosial “nya, lebih intim. Dengan cara yang sama seperti rakyat Mondsdadt, Archon Anemo Venti.

Kisah Baal

Beelzebub dan Baal mempunyai cita -cita yang berbeza. Namun, mereka memerintah dengan harmoni atas Inazuma. Malangnya, Baal terbunuh semasa serangan Khaenri’ah, 500 tahun yang lalu. Malangnya, EI tiba terlambat.

EI dan Baal dalam kesan keahas

Oleh itu, dia menjadi Kedua Inazuma Archon, Tanpa sesiapa yang mengetahuinya. Bagi rakyat, itu adalah Baal yang terus memerintah mereka. Atas sebab ini, Baal adalah nama yang paling sering digunakan dalam kesan Genshin untuk merujuk kepada Electro Archon.

Bolehkah kita bermain Baal dalam Impak Genshin ?

Genshin Impact 2. ditandai Raiden Shogun Ketibaan ke dalam permainan. Dia adalah salah satu watak terbaik dalam RPG. Anda boleh mengetahui cara memainkannya dan melengkapkannya dalam panduan penuh kami. Walau bagaimanapun, Raiden Shogun bukan Baal atau Beelzebub, tetapi boneka yang dicipta oleh EI.

Tiga Raiden: EI, Raiden Shogun dan Baal

Dalam Sejarah Impak Genshin, Baal meninggal 500 tahun yang lalu. Tidak mungkin untuk mewujudkannya dan sayangnya sangat sedikit yang diketahui mengenainya. Tetapi menurut Yae Miko, dia adalah Tuhan yang baik dan lembut. Pasifik, dia tidak suka keganasan, lebih suka berminat dalam kehidupan manusia. Tidak seperti EI, dia percaya bahawa segala -galanya mesti berakhir dan oleh itu tidak percaya keabadian.

Untuk masa yang lama dia cuba meyakinkannya. Baal mewarisi pedangnya, Musou Isshin, di mana dia meninggalkan sebahagian jiwanya. Ia tidak terbangun sehingga berabad -abad kemudian, ketika EI akhirnya meninggalkan idealnya keabadian dengan menghadapi Magatsu Mitake Narukami no Mikoto, boneka yang pernah diciptakannya.

Genshin Impact EI Visual, The Baal

Itu sahaja untuk artikel ini mengenai Baal dari Genshin Impact. Jadi anda tahu siapa Baal dan Raiden yang terdapat di RPG. Jangan ragu untuk menyemak artikel tambahan kami untuk maklumat lanjut mengenai EI dan Makoto.

Adakah anda mendapati artikel ini berguna?

Klik pada bintang untuk menilai! Terima kasih! “

Skor purata 3.8/5. Bilangan undi: 10

Tidak ada undi setakat ini! Jadilah yang pertama menilai siaran ini.

Tolong, beritahu kami bagaimana kami dapat memperbaiki artikel ini.

Atau jika anda mempunyai cadangan lain mengenai jeumobi. “

Marilah kita menjadikannya lebih baik! (Untuk pertolongan atau pertanyaan, pergi ke bawah di bahagian komen)

Baal

Wira wiki

Wira ini dicadangkan dan diluluskan oleh benang Heroes Wiki’s Pure Good Proposals. Sebarang perbuatan menghapuskan wira ini dari kategori tanpa cadangan penyingkiran hendaklah dianggap vandalisme (atau percubaan “jahat” untuk menafikan watak tersebut) dan pengguna akan mempunyai peluang yang tinggi untuk menjadi Smitten disekat. Anda tidak boleh membuat cadangan penyingkiran tanpa kebenaran daripada pentadbir terlebih dahulu.
Notis tambahan: Templat ini dimaksudkan untuk hanya. Pengguna yang menyalahgunakan templat akan disekat selama seminggu minimum.

Nama penuh

Alias ​​(es)

Archon elektro sebelumnya

Asal

Pekerjaan

Penguasa Inazuma
Electro Archon (semuanya dahulu)

Kuasa / kemahiran

Hobi

Matlamat

Tanaman Sakura Sacred untuk melindungi Inazuma dari jurang (berjaya).

.

Keluarga

Rakan / sekutu

Musuh

Jenis wira

, Dikenali dengan nama sebenarnya Raiden Makoto, adalah protagonis selepas kematian dari permainan Impak Genshin . . Dan di mana dia berkhidmat sebagai salah satu protagonis overaching Bab II Archon Quests, di sepanjang yae miko.

Penampilan []

Baal sama dengan kakak kembarnya EI yang mempunyai rambut ungu dengan aksesori bunga dan mempunyai mata ungu. Dia memakai kimono ungu ringan dan biasanya memegang payung.

Makoto dan kakak kembarnya Ei adalah dua penguasa Inazuma dengan aman. 500 tahun yang lalu, Cataclysm yang hebat bermula dan Makoto akhirnya mati dari raksasa dan Ei mendapati dia mati dan meratapi kematiannya. Kesedaran Makoto dipenuhi dengan pedang Musou Isshin dan kakak kembarnya EI mencipta tempatnya sendiri, satah euthymia untuk bermeditasi untuk mengelakkan hakisan.

Selepas Ei mengalahkan boneka sendiri, kesedaran Makoto muncul dan Makoto memberikan kembarnya benih sakura suci dan menyerahkan kewujudannya untuk pokok suci suci untuk tumbuh selama -lamanya dan menghalang makhluk gelap dari menyerang Inazuma.

Navigasi []

Durandal | Cecilia Schariac | Carole Peppers | Rita Rossweisse | Susannah Menat | Timido comel | Ragna Lothbrok | Shub-Niggurath

Watak lain
Puteri Xuanyuan | Sirin
Satu lagi honkaiverse
Fischl von Luftschloss Narfidort | Keqing