Ikuti peta harta karun yang terdapat di Shifty Shafts – Fortnite Season 5 Minggu 9 Cabaran | GamesRadar, Shifty Shafts Treasure Map – Cara Melengkapkan Fortnite Season 5 Minggu 9 Cabaran | Shacknews

Shifty Shafts Treasure Map – Cara Melengkapkan Fortnite Musim 5 Minggu 9 Cabaran

. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu pergi ke sana sama sekali untuk mengambil harta itu – ikuti arahan di bawah.

Ikuti peta harta karun yang terdapat di Shifty Shafts – Fortnite Season 5 Minggu 9 Cabaran

Minggu ini mengikuti peta harta karun yang terdapat dalam cabaran shifty aci akan membawa anda ke gunung berhampiran divot berdebu dan mata air masin untuk mencari bintang pertempuran percuma. Ini adalah salah satu cabaran Fortnite Battle Pass anda dan cara mudah untuk mendapatkan beberapa bintang, dan satu peringkat pertempuran baru.

Inilah peta shifty aci dan ia adalah tumpukan batu yang sangat biasa, ia.

Cara mengikuti peta harta karun yang terdapat dalam aci shifty

Jelas sekali anda ingin meletakkan pemandangan anda di gunung -gunung tersebut, jadi lompat ke mana -mana di sekitar kawasan divot/mata air masin yang berdebu dan kepala untuk titik yang ditandakan di bawah

1. Menuju ke gunung

Anda boleh melompat ke mana sahaja di tengah -tengah peta untuk sampai ke gunung tersebut. Hanya bertujuan untuk lingkaran merah sebaik sahaja anda membersihkan bas dan semuanya harus bersuara.

2.

. . Atau, secara bergantian, tanah di atas dan melompat ke bawah.

3. Ambil Bintang Pertempuran!

Walau bagaimanapun, anda sampai ke tebing, bintang -bintang akan muncul sebaik sahaja anda sampai di sana jadi ambil ’em dan bersiap sedia untuk bertarung. Biasanya terdapat beberapa dada di lekuk -lekuk sekitar sehingga mungkin mencuba dan bersiap sebelum anda pergi.

Tertanya -tanya apa lagi yang ada dalam perjalanan, inilah yang terkini Kebocoran Fortnite Dengan khabar angin Skin Eksklusif Android, sangkar perangkap dan semua zip baru.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Shifty Shafts Treasure Map – Cara Melengkapkan Fortnite Musim 5 Minggu 9 Cabaran

Shifty Shafts Treasure Map - Cara Melengkapkan Fortnite Musim 5 Minggu 9 Cabaran

Fortnite’s Season 5 Week 9 Challenge mencari pemain mengikuti petunjuk di peta harta karun untuk mencari bintang pertempuran tersembunyi.

7 September 2018 2:10 PM

Fortnite Season 5 Cabaran telah menjaga pemain sibuk, dan pemain Tugas Cabaran Minggu 9 yang terkini dengan bukan sahaja mencari peta harta karun Shifty Shafts baru, tetapi juga menggunakannya untuk mencari bintang pertempuran tersembunyi Cabaran. Inilah cara menyelesaikan cabaran.

Fortnite Season 5 Week 9 Battle Star Challenge mengandungi dua objektif berasingan: yang pertama adalah mencari peta harta karun, dan yang kedua adalah mengikutinya untuk mencari bintang pertempuran tersembunyi. Peta itu sendiri boleh didapati di aci shifty, tetapi pemain akan diampuni tidak mengetahui lokasi mana yang ditunjuk.

Terdapat beberapa petunjuk di peta: harta karun berada di atas keranjang berbatu yang lebih rendah yang memaparkan beberapa pokok yang berbeza, dengan pembentukan batu bawah yang memegang harta yang ditemui di hujung selatan kawasan tersebut.

Sekiranya kelihatan biasa, mungkin kerana pemain Fortnite menjumpai sepanjang masa. Peta harta karun Shifty menunjukkan bintang pertempuran yang tersembunyi di hujung barat daya Dusty Divot, hanya cara yang singkat di utara dan barat Salty Springs. Inilah lokasi yang ditandakan peta:

Pemain Fortnite sebenarnya tidak perlu pergi ke Shifty Shafts dan mencari peta harta karun sebelum mencari bintang pertempuran tersembunyi; Sebaliknya, mereka hanya boleh menuju ke lokasi berhampiran Dusty Divot dan mengambilnya, menghapuskan sebahagian besar masa yang diperlukan untuk menyelesaikan Cabaran Minggu 9. Cukup mencari pemain lain yang mungkin mencari bintang pertempuran atau peluang untuk membunuh mudah pada pemain yang terganggu.

Dengan peta harta karun shifty dan bintang pertempuran tersembunyi selesai, pemain harus berjalan lancar. Untuk kekal di atas cabaran dan berita lain mengenai gelaran Battle Royale yang melanda permainan Epic Games, pastikan anda berhenti di halaman rumah Shacknews ‘Fortnite.

Kevin Tucker adalah komponen teras pasukan pembangunan panduan kuat ShackNews. Untuk pertanyaan, kebimbangan, tip, atau untuk berkongsi kritikan yang membina, dia boleh dihubungi di Twitter @dukeofgnar atau melalui e-mel di [email protected].

 • Panduan
 • Fortnite
 • Fortnite: Battle Royale
 • Fortnite Season 5

Fortnite – Shifty Shafts Treasure Peta Lokasi

Di mana untuk mencari peta harta karun dalam aci shifty dan ganjaran yang membawa kepada di Fortnite.

Panduan oleh Penyumbang Matthew Reynolds
Dikemas kini pada 29 Nov 2018

Mencari Lokasi peta harta karun shifty adalah objektif salah satu cabaran mingguan Fortnite.

Melengkapkannya akan memberi anda XP tambahan untuk membantu menuju ke Ganjaran Musim 5 anda.

Perhatikan anda perlu menjadi pemegang lulus pertempuran untuk melaksanakan cabaran ini.

Perhatikan cabaran ini tidak lagi dapat diselesaikan. Apa yang baru? Bab 4 Musim 2 telah tiba! Penambahan baru termasuk Rails Grind dan Bilah Kinetik, bersama dengan Pass Battle, Koleksi Watak dan Kulit Eren Jaeger. Adalah idea yang baik untuk mengetahui cara mendapatkan XP cepat di Fortnite.

Bagaimana peta harta karun shifty berfungsi

Untuk minggu 9 cabaran, anda ditugaskan dengan yang berikut:

 • Ikuti peta harta karun yang terdapat dalam aci shifty (1 jumlah, 10 bintang pertempuran)

Satu lagi cabaran minggu ini ialah lokasi kepala batu.

Shifty Shafts menyembunyikan peta yang membuka jalan ke harta karun yang tersembunyi. Perhatikan hanya mereka yang mempunyai pas pertempuran akan dapat melihatnya, dan di peta mempunyai gambarajah di mana harta itu dapat dijumpai.

Walau bagaimanapun, anda boleh melangkau langkah pertama ini dan terus ke lokasi harta karun – seperti yang dijelaskan kemudian di halaman ini – jika anda lebih suka melakukannya.

Seperti cabaran lain, anda mesti melakukan ini semasa anda bermain perlawanan – anda tidak boleh memasuki peta tanpa pemain lain – jadi anda perlu mengelakkan pertemuan pertempuran ketika anda cuba mencari setiap lokasi.

Fortnite Bab 4 Musim 4 ada di sini! Untuk membantu anda memulakan dengan musim bertema ini, kami mempunyai panduan bagaimana untuk memberi amaran kepada kamera sekuritri, selamat data dari ramalan menara dan memusnahkan dinding yang lemah atau pintu keselamatan. Terdapat juga payung kemenangan baru! Sementara itu, pelajari apa senjata terbaik, penambahan semasa, bagaimana untuk mendapatkan XP cepat, gunakan tetapan PC terbaik dan dapatkan mahkota kemenangan.

Lokasi peta harta karun shifty

Shifty Shafts terletak di pusat kasar peta – di selatan menara condong. Walau bagaimanapun, anda tidak perlu pergi ke sana sama sekali untuk mengambil harta itu – ikuti arahan di bawah.

Anda perlu pergi ke gunung yang hanya di barat daya divot berdebu. Ia tidak seperti yang lain – tinggi dan nipis, dengan pelbagai tebing berjalan kaki, ada yang mempunyai tapak perkhemahan di atasnya. Ia berada di peta kuadran f6.

Anda mencari tebing kira-kira separuh ke atas, di sebelah selatan-timur. Sekiranya anda terbang dari utara-timur, ia adalah di sebelah kiri, seperti itu:

Tanah di sana, dan di pinggir luar, harta karun akan muncul ketika anda cukup dekat. Ambil dengan butang butang dan itu milik anda.

Sudah dilakukan? Terdapat banyak cabaran lain yang perlu diambil pada minggu ini – termasuk lokasi kepala batu – jadi terus bermain!

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Pengembaraan Tindakan Ikut
 • Fortnite Ikut
 • IOS Ikut
 • Nintendo Switch Ikut
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • Xbox One Ikuti

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

.

Panduan Matthew Reynolds dan perkara -perkara lain yang berguna di Eurogamer dari 2010 – 2023. Ketika dia tidak berbuat demikian, dia keluar dan bermain Pokémon pergi atau terus mengumpulkan koleksi amiibonya.