Idea Istana Minecraft Terbaik: 45 Reka Bentuk Istana Untuk Dibina pada tahun 2022 | Beebom, 40 Idea Istana Minecraft Terbaik – Senarai Ultimate – WhatifGaming

40 Idea Istana Minecraft Terbaik – Senarai Terbaik

Contents

Dengan gua baru minecraft 1.18, semakin banyak pemain sedang membina pangkalan mereka di bawah tanah. Terima kasih kepada pengedaran bijih yang pelbagai, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak membina sebuah istana di bawah tanah juga. Dan dengan bantuan tutorial YouTuber ThemythicalSausage, anda boleh membuatnya dengan mudah dengan lereng, penyimpanan, stesen pembuatan bir, dan segala-galanya di antara.

Idea istana minecraft terbaik: 45 reka bentuk istana yang mesti anda bina

44 Idea Istana Minecraft yang mesti anda bina pada tahun 2022

Minecraft adalah rumah kepada pencipta terbesar dalam komuniti permainan. Mereka mencipta rumah yang paling unik, beberapa peta pengembaraan terbaik, dan juga model bumi dalam Minecraft. Tetapi semua itu kelihatan remeh di hadapan idea -idea istana minecraft terbaik yang boleh anda bina. Sebahagian daripadanya cukup besar untuk mengalahkan istana di Disneyland. Sementara itu, yang lain lebih mudah dibuat dan boleh dibina di dunia anda dalam masa sejam. Idea istana yang anda pilih untuk hidup, pastikan untuk melengkapkan kulit minecraft terbaik yang sesuai dengan gaya hidup diraja anda. Setelah mengatakannya, mari kita berhenti mengalahkan semak belukar dan meneroka idea -idea istana minecraft terbaik sepanjang masa.

Idea Istana Minecraft Teratas (2022)

1.

Benteng Abad Pertengahan Rasmi

Tahun yang lalu, Mojang mengeluarkan panduan bangunan rasmi untuk membantu pemain membuat pelbagai struktur dalam permainan. . Ia bukan sahaja mempunyai eksterior terperinci tetapi juga bilik berdedikasi, termasuk bilik takhta. . Selain itu, ia bergantung kepada blok yang digunakan di rumah penduduk kampung. Oleh itu, anda boleh menggabungkannya dengan mudah di kampung -kampung Minecraft yang terbaik.

2. Istana Disney

Istana Disney

Sama ada anda peminat filem MCU yang penuh aksi mereka atau Magic Pixar, anda mesti biasa dengan Disney. Selain daripada watak -wataknya yang popular, studio mega ini juga terkenal dengan istana ikoniknya. Dan sekarang anda boleh mendapatkannya dalam Minecraft. Terdapat banyak tutorial untuk mewujudkannya, tetapi YouTuber Bubbaflubba adalah yang masuk ke dalam butiran.

3.

Istana gunung

Terima kasih kepada Minecraft 1.18 Kemas kini Gua & Cliffs, Kawasan Minecraft kini lebih bergunung dari sebelumnya, dan biji gunung terbaik berfungsi sebagai bukti untuk itu. Seperti yang ditangkap oleh thebestcubehd, asas yang tinggi berfungsi sebagai tempat yang sempurna untuk melihat beberapa pangkalan yang lebih kecil. .

4. Istana Lembah Sungai Gothic

Istana Lembah Sungai Gothic

. Ia termasuk dua struktur besar berasingan yang dihubungkan dengan jambatan, yang tergantung di atas sungai. Hasil akhir kelihatan tidak kurang dari adegan filem. Tetapi apa yang lebih baik ialah anda boleh memuat turun peta istana ini secara langsung dari Geet-Builds dan bukannya menciptanya dari awal.

5. Istana Jepun

Istana Jepun

Tidak seperti kebanyakan permainan, Minecraft mempunyai salah satu komuniti antarabangsa yang paling kolaboratif. Dan ini membawa peluang untuk penghargaan budaya yang hebat. Memperluas itu, inilah idea istana gaya Jepun di Minecraft. .

6. Istana akhir di Minecraft

Istana akhir

Hampir semua idea istana minecraft mengambil inspirasi dari dunia nyata untuk mencipta sesuatu yang hebat. Tetapi entri seterusnya kami hanya mengambil dimensi akhir dan membina istana dari blok dimensi itu. Ladang enderman dan portal akhir juga merupakan sebahagian daripada binaan ini dan membantu menyelesaikan intipati. Mengenai proses bangunan, YouTuber Lex the Builder telah menutupi anda.

7. Runtuhan Istana

Runtuhan Istana

Sekiranya istana Minecraft perlu mencerminkan kehidupan sebenar, maka senarai kami tidak dapat dilengkapkan tanpa runtuhan istana. Reka bentuknya mewakili Istana yang ditinggalkan dengan alam semula jadi mengambil alih. Ia menonjol dalam senarai istana baru yang berkilat sambil menawarkan pandangan yang lebih dekat. Lebih -lebih lagi, terima kasih kepada tutorial oleh BigTonymc, ia juga merupakan salah satu idea istana yang paling mudah untuk dibawa ke kehidupan.

8.

Istana dalam satu bahagian

Sebilangan besar istana Minecraft dibina di kawasan besar dan melanjutkan beberapa ketulan. . Tetapi jika anda sudah mempunyai pangkalan, istana yang satu ini adalah sederhana, menyeronokkan, menjimatkan masa, dan senang disesuaikan. Semua yang anda perlukan adalah kawasan terbuka kecil dan tutorial ini oleh pixlriffs untuk memulakan.

9. Istana Survival di Minecraft

Istana Survival

Apabila anda cuba membuat istana Minecraft, sebaiknya melakukannya dalam mod kreatif. Tetapi bagi pemain yang dunia sudah berada dalam mod survival atau tegar, idea istana minecraft ini sempurna. Istana ini bukan sahaja mudah dibuat tetapi juga berfungsi sebagai asas taktikal. . Pastikan anda mengikuti tutorial BigTonymc dengan teliti.

.

Istana merah jambu

Melangkah jauh dari tema tradisional, idea istana seterusnya kami mempromosikan tema comel. Reka bentuknya mengambil inspirasi dari bunga ceri dan mempunyai estetika merah jambu dan putih. Selain warna, reka bentuk istana juga mempunyai tasik di sekelilingnya dengan jambatan yang menghubungkan istana ke tanah besar. Terima kasih kepada pilihan blok dan tutorial terperinci oleh YouTuber MMH, hasil akhir adalah cantik seperti keseluruhan konsep.

11. Istana air di Minecraft

Istana air

Istana seterusnya kami adalah untuk semua orang yang suka biomes laut Minecraft. Idea ini adalah untuk mewujudkan istana yang jauh dari-segi yang tidak dapat diakses dengan mudah. Istana seperti itu bukan sahaja kelihatan unik tetapi juga bagus untuk mengelakkan penyerang dan perusuh bermusuhan tanpa banyak usaha. Tetapi anda perlu tahu bagaimana membuat bot di Minecraft sebelum mengikuti tutorial BigTonymc untuk membina istana ini.

12. Istana Dover

Istana Dover

Istana Dover adalah salah satu istana perubatan paling popular di England. Dan terima kasih kepada amal warisan Inggeris, kini anda boleh mencipta semula dalam minecraft dengan mudah. Perhatian terhadap perincian sangat mengagumkan dalam reka bentuk ini. Jadi, jika anda ingin mengalami dunia royal British tanpa melangkah keluar dari bilik anda, idea Minecraft Castle ini adalah untuk anda.

13. Pendaratan Raja

Raja

Sekiranya kita membincangkan istana paling epik di Minecraft, senarai kami tidak dapat lengkap tanpa Pendaratan King dari Game of Thrones. Reka bentuk istana ikonik ini benar -benar memberi inspirasi dari segi perincian, gaya, dan saiz besar. Tetapi bahagian terbaik mengenai pendaratan raja ialah Ia adalah sebahagian daripada pelayan dalam talian Westeroscraft. Oleh itu, anda boleh bermain di atasnya dengan rakan anda tanpa meletakkan usaha untuk membina istana ini.

14. Idea istana minecraft gelap

Dengan penambahan Warden di Minecraft, permainan akan menjadi menakutkan. Mengekalkan semangat itu, kami mempunyai reka bentuk untuk istana gelap oleh YouTuber LionCheater. Istana bergantung kepada Blackstone dan blok gelap lain dalam permainan untuk mencipta getaran jahat. Biasanya, reka bentuk ini akan menonjol dalam kebanyakan bioma minecraft, tetapi anda boleh membuat rumah seram dari reka bentuk yang kuat ini di gua -gua gelap yang mendalam.

15. Istana dengan perangkap

Istana dengan perangkap

Mewujudkan istana Minecraft bukan sahaja mengenai penampilannya, dan tutorial oleh Ryannotbrian membuktikannya dengan baik. Reka bentuk istana mereka semata -mata memberi tumpuan kepada musuh menjebak dan melindungi sumber anda. Istana ini mempunyai sekumpulan perangkap pintar yang boleh dengan serta -merta membunuh mana -mana penjahat dan juga perusuh bermusuhan. Jadi, walaupun anda tidak akhirnya membuat istana yang sama, anda masih boleh menggunakan banyak idea ini untuk melindungi istana anda.

16. Idea Istana Minecraft Terapung

Istana Terapung

Terima kasih kepada graviti unik Minecraft, anda juga boleh membuat istana di udara, selain air dan tanah. Tutorial YouTuber Twin Saw merangkumi istana seperti yang terbaik. Reka bentuk ini memberi tumpuan kepada mewujudkan beberapa pulau terapung dengan bahagian istana utama di atas. Dan kemudian, jika itu tidak mencukupi, pulau -pulau terapung mempunyai bahagian bawah tajam. Gaya ikonik ini membuatkan istana berasa seperti ia ripped dari tanah untuk terapung di langit.

. Istana Estet Rom

Istana Estet Rom

Semasa membuat istana di Minecraft, anda tidak perlu berpegang pada reka bentuk tradisional. Terima kasih kepada idea oleh YouTuber Trydar, anda boleh membina a Istana bergaya istana moden yang mengikuti a Reka bentuk seni bina Rom. Reka bentuk ini termasuk air pancut, rumah manor, taman, paviliun, dan istana roman besar.

18. Istana ais beku Elsa

Elsa

Salah satu istana yang paling ikonik dalam budaya pop ialah istana Elsa dalam filem Frozen. Mengambil inspirasi dari yang sama, kami mempunyai idea istana seterusnya oleh YouTuber Sjin. Ini Istana kebanyakannya terdiri daripada blok ais dan salji dengan perhatian serius terhadap perincian. Sama seperti filem, ia terbaik dibuat di pergunungan bersalji minecraft. Tidak lupa, ini satu -satunya struktur eksklusif yang boleh kita dapatkan dalam biome pada masa ini, dan kita tidak termasuk igloos.

19.

Istana Gladiator

Banyak istana kuno yang diketahui mempunyai arena terbuka untuk tujuan hiburan dan latihan. Tetapi tidak banyak istana Minecraft bersaing dengan idea itu. Nasib baik, istana yang boleh dimuat turun ini berfungsi untuk kami. Ia mempunyai reka bentuk yang unik yang menggabungkan kehijauan dengan seni bina zaman pertengahan. Tetapi seperti yang anda harapkan, bahagian terbaiknya adalah arena gladiator yang besar di mana anda dan rakan anda boleh bertempur.

20. Minecraft Desert Castle

Istana Desert

Walaupun dengan kampung dan kuil, padang pasir Minecraft agak kosong. Walau bagaimanapun, idea Minecraft Castle ini bertujuan untuk mengubahnya dengan reka bentuk yang unik. Istana ini mengambil tema padang pasir dan menolaknya. Ia adalah modular dan mudah untuk dibuat jika anda menggunakan tutorial YouTube Bluebits.

21. Istana bawah tanah

Istana bawah tanah

.18, semakin banyak pemain sedang membina pangkalan mereka di bawah tanah. Terima kasih kepada pengedaran bijih yang pelbagai, anda tidak mempunyai alasan untuk tidak membina sebuah istana di bawah tanah juga. Dan dengan bantuan tutorial YouTuber ThemythicalSausage, anda boleh membuatnya dengan mudah dengan lereng, penyimpanan, stesen pembuatan bir, dan segala-galanya di antara.

22. Istana asas Nether

Di dunia vanila minecraft, alam Nether adalah satu-satunya tempat yang mempunyai struktur seperti istana dalam bentuk kubu. Membina itu, YouTuber Reimiho datang dengan idea asas istana di dimensi yang lebih rendah. Ia mengikuti tema yang sama dengan kubu dan sesuai dengan dunia yang ada. .

23. Istana Pewdiepie

Istana Pewdiepie

Adalah fakta umum bahawa salah satu promotor terbesar dan pencipta kandungan minecraft adalah pewdiepie. Jadi, tidak hairanlah bahawa pangkalan utamanya dibina dalam gaya istana Jepun. Disana ada ladang automatik, kawasan perdagangan, dan juga sistem penyortiran tersuai. Dan terima kasih kepada ralat pencipta YouTube, anda boleh mencipta semula dengan mudah dalam masa yang singkat.

. Bodiam Swamp Castle

Antara biomes baru Minecraft 1.19, Rombongan Paya Mangrove adalah yang paling popular di kalangan masyarakat. Tetapi walaupun begitu, bioma paya masih tidak mempunyai struktur yang unik. Nasib baik, Bodiam Swamp Castle dari siri filem Monty Python Fit. Ia mempunyai lebih daripada 40 bilik, termasuk penjara, pasar, dan juga sebuah gereja. Lebih-lebih lagi, semuanya mengikuti tema terbengkalai yang berjalan seiring dengan biome. Bahagian terbaik ialah anda boleh memuat turun reka bentuk istana ini dari oxyligen sekarang.

25. Istana Oak di Minecraft

Istana Oak di Minecraft

Cegukan utama yang dihadapi oleh pemain semasa membuat istana atau struktur besar adalah sumber. Tetapi bagaimana jika anda boleh membuat seluruh istana dengan kayu sahaja? . .

26. Istana Piston Redstone Minecraft

. Tetapi jika anda tahu cara menggunakan Redstone dengan betul, anda juga boleh membuat istana automatik dan berfungsi. Terima kasih kepada YouTuber Mumbo Jumbo, anda boleh dengan mudah membuat istana dengan pintu automatik, jambatan yang berkembang sendiri, dan banyak lagi.

. Cinderella Castle

Cinderella Castle

Kebanyakan orang diperkenalkan kepada konsep istana melalui cerita dongeng. . Pencipta YouTube Sjin menangkap konsep ini dengan baik dan mencipta semula istana cinderella turun ke tee. Gabungan warna, pencahayaan, dan juga jambatan utama adalah benar kepada reka bentuk istana filem. Dengan butiran sedemikian, anda boleh menjangkakan bahawa ia akan mengambil banyak masa dan usaha untuk mencipta semula.

28. Idea Istana Menara Wizard

Menara Wizard - Idea Istana Minecraft

Melangkah keluar dari konsep istana besar, mari fokus pada istana menara sedikit. Ini padat, lebih mudah dibina, dan biasanya mencerminkan watak terpencil atau pemberontak. YouTuber Brokenpixelsk telah menutup satu istana seperti dalam tutorial mereka dengan tema Wizard Forest di Fokus. Reka bentuk memberi tumpuan kepada a Menara gaya zaman pertengahan yang boleh menjadi sebahagian daripada peta fantasi dan juga pelayan berasaskan sihir.

. Istana Minecraft yang paling selamat

Istana Minecraft yang paling selamat

Sebaik sahaja anda selesai membina struktur minecraft, langkah seterusnya adalah melindungi mereka. Terima kasih kepada tutorial YouTube Bblocks, anda hanya perlu melaksanakan beberapa perangkap pintar dan beberapa kejutan yang sejuk untuk menangani semua jenis musuh. Reka bentuk perangkap berfungsi terhadap pemain lain dan juga orang yang bermusuhan.

30.

Istana Kaca di Minecraft

Hampir semua idea istana minecraft dibina di sekitar blok berwarna -warni dan tema visual. Tetapi bukan yang ini. Ia menumpahkan semua warna dan tekstur untuk membentangkan kita dengan istana telus yang diperbuat daripada blok kaca sahaja. Direka oleh YouTuber Paulgg, istana ini bukanlah yang paling taktikal, tetapi ia pasti menonjol di dunia struktur tegar.

31. Istana Swordhaven

Swordhaven

Idea istana minecraft ini mendapati tempat yang manis antara binaan asas dan tema salji. Direka oleh Rayman03, ini adalah di tempat yang betul. Ia termasuk pokok ais, pembetung, halaman, dan juga dewan yang berdedikasi untuk pelbagai aktiviti diraja.

32. Istana Mountainside

Istana Mountainside

Seperti yang anda perhatikan, kebanyakan idea istana Minecraft berada di atas gunung dalam permainan. . Nasib baik, BigTonymc mempunyai kompromi dalam bentuk istana gunung. Reka bentuk istana mereka adalah bentuk lanjutan rumah zaman pertengahan yang dilindungi dari 3 sisi oleh gunung.

33.

Idea istana minecraft mudah

Sekiranya anda baru membina struktur dalam permainan, kebanyakan reka bentuk istana dapat terasa hebat. . Reka bentuk mereka mudah diikuti, menggunakan blok asas, dan anda boleh mudah terraform ke dalam reka bentuk yang kompleks. Malah, anda juga boleh membuatnya dalam mod permainan tegar atau survival.

. Bawah Air Minecraft Castle

Beberapa istana adalah unik kerana ciri keselamatan mereka sementara yang lain mempunyai reka bentuk yang menonjol. . Reka bentuk istana ini memberi tumpuan kepada kerajaan bawah air yang menggunakan tema monumen lautan ke Buat dunia yang setanding dengan rumah Aquaman. Tetapi pastikan anda mempunyai ramuan air yang cukup sebelum anda mula membinanya.

35.

Castle Farm House

Sekiranya anda ingin menggunakan idea -idea istana minecraft sebagai pangkalan utama anda, mereka mesti menyokong pelbagai ladang makanan untuk memastikan anda pergi. Mengingati itu, reka bentuk istana seni bina salji YouTuber mencipta rumah ladang dalam bentuk istana. Anda boleh menanam gandum, kentang, buluh, dan banyak makanan lain di minecraft.

36. Ide Dungeon Castle Minecraft

Idea Dungeon Castle Minecraft

Sebilangan besar istana dalam sejarah manusia tidak lengkap tanpa penjara bawah tanah bawah tanah. Oleh itu, tidak ada alasan bahawa orang -orang di Minecraft tidak sepatutnya mempunyai penjara bawah tanah. Berikutan tanggapan itu, YouTuber Nodaksmack telah mencipta reka bentuk penjara istana yang sangat terperinci. . Jika anda tahu bagaimana untuk mengalahkan warden, tempat ini dengan mudah boleh menjadi pangkalan pertempuran terbaik seterusnya di Minecraft.

37. Taj Mahal

Taj Mahal

Melangkah jauh dari istana fiksyen, sudah tiba masanya untuk meraikan keajaiban kuno, Taj Mahal dari India. Istana Mughal ini memberi penghormatan kepada kebesaran arkitek dari masa itu. Walau bagaimanapun, jika anda tidak melihat perkara sebenar, anda masih boleh membinanya di Minecraft. . Anda mesti mengikuti siri tutorial lengkap oleh Dyceus untuk mewujudkannya. Tetapi apabila sudah siap, hasil akhir bernilai semua usaha dan masa yang masuk ke dalamnya.

38. Istana Vitruvian

Vitruvian Castle - Idea Istana Minecraft

untuk reka bentuknya. Ia menghidupkan semula getaran kebangkitan istana Eropah kuno sambil mengekalkan ciri -ciri uniknya. .

39. Gothic City and Castle

Gothic City and Castle

Idea Istana Minecraft seterusnya kami mengambil langkah lebih jauh dengan membina sebuah bandar di sekitar istana. Direka oleh Geet Builds, kedua -dua Castle dan City mengikuti tema yang sama. Terdapat lorong -lorong yang berdedikasi, rumah individu, dan juga tempat terbuka yang melengkapkan getaran. Kemudian seolah -olah semua itu tidak mencukupi, kawasan istana ini terapung di langit.

40. Istana cendawan

Istana Cendawan - Idea Istana Minecraft

Memecah dari tema stereotaip, reka bentuk istana minecraft seterusnya kami menggunakan cendawan sebagai tema utamanya. Hasil akhirnya masih mencerminkan istana tetapi semua blok dan skema warna mewakili cendawan. Sekiranya anda dapat mencari biome medan cendawan, reka bentuk istana ini sesuai untuk estetika. Anda boleh menggunakan tutorial oleh YouTuber JJaaxxTheLegend untuk membinanya dengan mudah.

41. Epic Minecraft Castle

Epic Minecraft Castle

. Mereka adalah salah satu pencipta minecraft yang paling popular dan terkenal kerana mewujudkan struktur zaman pertengahan. Dan di antara semua ciptaan mereka, yang paling epik adalah istana lengkap ini. Reka bentuknya mempunyai penjara bawah tanah, menara, bilik, penjara, dan segala yang dapat anda temui di istana sebenar.

.

Istana Seaside

Anda tidak sepatutnya memilih antara membuat istana yang indah dan membuat yang mudah. Sekiranya anda merancangnya dengan betul, reka bentuk istana oleh satu pasukan adalah istana yang paling mengagumkan yang boleh dibuat oleh mana -mana pemain. Mereka untuk struktur dan blok lain untuk perlindungan. Oleh kerana istana ini dibina di atas laut, anda tidak perlu bimbang tentang perlindungan dari perusuh bermusuhan. Yang perlu anda fikirkan adalah cara membina ladang makanan, dan ini boleh menjadi asas kelangsungan hidup anda yang seterusnya.

43. Istana Minecraft yang comel

Istana comel - Idea Istana Minecraft

Moden atau retro, hampir semua idea istana minecraft cuba mencerminkan tema yang ketat dan tidak baik. Ada yang melakukannya untuk mewakili kuasa diraja, sementara yang lain melakukannya untuk tema gelap. . Dengan pemikiran itu, kami mempunyai reka bentuk istana comel Katherine Elizabeth untuk anda di sini. Istana ini mempunyai tema mainan comel, dan setiap blok reka bentuk ini terasa seperti sesuatu yang diperbuat daripada blok tanah liat.

.

. . YouTuber Planet Dragonod telah merangkumi keseluruhan proses bangunan istana ini secara terperinci, tetapi walaupun dengan itu, ia dapat dengan mudah membawa anda hari, jika tidak berminggu -minggu, untuk mewujudkannya. Walau bagaimanapun, apabila sudah siap, anda boleh dengan mudah mencipta filem Harry Potter dalam permainan terima kasih kepada perhatian terhadap perincian dalam konsep ini.

45.

Sebilangan besar dongeng yang melibatkan istana dan kerajaan di dunia kita tidak lengkap sehingga naga membuat penampilan. Oleh itu, tidak ada sebab yang sama tidak sepatutnya berlaku di dunia Minecraft. Dengan pemikiran itu, idea istana anda yang seterusnya memberi tumpuan kepada pulau naga yang terasa seperti sesuatu dari filem.

Castle Dragon di Minecraft

. Kedua -dua naga ini diperbuat daripada blok tetapi berasa benar -benar nyata dari jarak yang singkat. Butiran di istana sangat mengagumkan seperti naga. .

Bina idea reka bentuk istana minecraft terbaik

Dengan itu, anda mempunyai senarai lengkap idea -idea istana minecraft terbaik yang anda ada. . Tetapi sebelum anda mula membina mereka, pastikan anda tahu cara memuat turun dan memasang peta minecraft untuk menggunakan beberapa istana siap sedia. Kemudian, anda juga boleh memasang pek tekstur di Minecraft untuk menyesuaikan bagaimana penampilan istana anda. . Setelah mengatakannya, membuat istana bukan jenaka. . Jadi, kami tidak akan menyimpan anda di sini lagi. Tetapi sebelum pergi, idea istana Minecraft mana yang anda merancang untuk mencipta semula? Beritahu kami dalam komen!

40+ Idea Istana Minecraft Terbaik – Senarai Terbaik

Idea Istana Minecraft

Memulakan Dunia Minecraft Baru Datang Dengan Banyak Peluang dan Cabaran. ? Atau adakah anda ingin memberi tumpuan kepada membina sebuah kampung yang indah dan rumah yang selesa untuk menetap dan menjalani kehidupan yang aman?

Tidak ada jawapan yang salah di sini. . Kami fikir itulah sebabnya terdapat begitu banyak tutorial video untuk idea -idea istana minecraft – peluangnya tidak berkesudahan!

Sejak membina sebuah istana dari awal adalah satu peristiwa penting bagi mana -mana pemain, kami ingin menunjukkan kepada anda 40 idea untuk membina sebuah istana di Minecraft. . Mari kita mulakan!

Mini Cherry Castle

Mini Cherry Castle

Sekiranya anda bosan dengan istana abad pertengahan atau penyihir, lihat reka bentuk istana ceri ini dari Stevler.

. . Sebilangan besar bahan yang digunakan untuk istana adalah blok ceri baru dan batu bata untuk aksen.

Selain reka bentuknya yang menakjubkan, istana ceri mini ini sangat praktikal. Ia mempunyai kandang haiwan, melihat dek untuk mengumpulkan intel, dan jambatan yang menghubungkan istana ke tanah besar.

Bagi pedalaman, anda akan mempunyai banyak ruang untuk meletakkan kawasan kerajinan, bilik tidur, bilik penyimpanan, dan banyak lagi.

Istana padat

Istana padat

Reka bentuk ini dari Zaypixel menunjukkan bahawa kita tidak perlu menduduki grid 50 × 50 untuk membuat istana kelihatan menakjubkan. Duduk di susun atur 12 × 11, istana padat ini adalah salah satu binaan yang paling mudah yang boleh anda buat semasa anda memulakan perjalanan minecraft anda.

Istana ini juga menggunakan sumber umum seperti batu bata dan rempah, menjadikannya asas yang ideal jika anda ingin meneruskan dengan perkara lain yang lebih cepat.

Dari segi kemudahan, istana padat ini bukan slouch sama ada. .

.

Istana Terapung

Minecraft Castle Ideas Struktur Terapung

Terima kasih kepada mekanik permainan ikonik Minecraft, membina struktur terapung hanyalah masalah kekuatan dan kesabaran. Tutorial video berikut oleh Twin Saw adalah yang pertama dari empat segmen yang mempamerkan istana terapung yang menakjubkan di tengah tasik. Anda boleh menemui Bahagian B, Bahagian C, dan D semasa anda melengkapkan setiap struktur luar. . Seperti biasa – kami berharap anda berhati -hati semasa membina ini dalam hidup dengan melengkapkan elytra dan meletakkan banyak perancah!

Grand Medieval Castle

Grand Medieval Castle

Sekiranya anda mencari istana zaman pertengahan yang mencetuskan royalti dan kemegahan, anda harus menyemak reka bentuk ini dari neatcraft.

Seluruh istana diperbuat daripada batu bata dan kayu merapikan. .

. Setiap menara juga boleh diakses melalui dek luar di sekitar istana. Menara tertinggi menyediakan pandangan 360 istana anda, menjadikannya lebih mudah untuk melihat musuh, perusuh, dan titik penjarahan yang berpotensi.

daxar123_builds telah datang dengan istana yang dibina dengan dinding pertahanan simetri, yang akan memudahkan proses bangunan dengan jauh. . Dimensi dan kerumitannya menjadikannya cabaran yang menarik untuk pemain biasa.

. Sudah tentu, anda tidak perlu meletakkan istana anda di dalam tasik. Sama ada anda memutuskan untuk meletakkannya di atas badan air yang lain atau meletakkannya di darat, anda tidak boleh menafikan bahawa istana secara keseluruhan kelihatan hebat.

Cara Membina Istana Desert dalam Tutorial Minecraft

Bangunan di Desert Biome bukanlah pilihan pertama bagi banyak pemain untuk idea pembinaan mereka. Walau bagaimanapun, terdapat banyak potensi dengan blok batu pasir untuk mencipta sesuatu yang megah. Jika anda sedang mencari templat untuk membuat asas survival baru, tutorial video berikut oleh Bluebits akan membuat anda dalam perjalanan untuk menghasilkan Minecraft Desert Castle yang sempurna. . .

Istana Jepun

Ramai pencipta kandungan suka memuat naik rendisi istana Jepun mereka kerana senibina begitu ikonik. Bluebits membentangkan kami dengan tutorial video ini yang memerlukan anda memperuntukkan kawasan blok 59 x 75 agar sesuai dengan istana yang mencapai 67 x 48 x 39 blok lebar, panjang, dan ketinggian, masing -masing. . .

Istana Musim Sejuk 2-Player

Multiplayer Idea Mountain Castle Minecraft

. Lihatlah lagi! Kami mempunyai cetak biru istana musim sejuk yang daxar123_builds telah dimuat naik di saluran mereka, dengan dua bilik tidur dan semua keperluan survival ditutup. Anda dan pemain lain boleh mencari Cliff Mountain yang sempurna untuk meletakkan asas -asas dan membuat istana yang paling kuat.

Ketahui cara memperuntukkan lebih banyak RAM ke pelayan Minecraft sehingga anda tidak pernah mempunyai masalah prestasi semasa bermain dalam talian dengan rakan!

Blackstone Castle

Reka Bentuk Istana Minecraft Blackstone

. Satu -satunya kelemahan utama datang dari betapa kompleksnya untuk mengumpulkan sumber dari Nether berbanding dengan batu permata. . Jika anda bermain di pelayan, ini boleh menjadi sarang yang sempurna untuk kumpulan rakan anda semasa anda melintasi tanah Minecraft dan melawan pemain dan perusuh lain. Mudah -mudahan, semua orang dapat meminjamkan tangan dalam mengumpulkan semua blok dan barang yang diperlukan untuk pembinaannya!

Istana cendawan zaman pertengahan

Istana Minecraft Cuthroom Comel untuk 1.18 Tutorial Video CottageCore

Blok cendawan sempurna untuk mencapai getaran Cottagecore di dunia Minecraft anda. Walau bagaimanapun, daripada datang dengan kabin kecil atau pangkalan bawah tanah, mengapa tidak pergi semua dengan reka bentuk istana yang luar biasa? Tutorial video ini oleh JJaaxXTheLegend adalah penampilan yang bijak dari formula klasik. Yayasan ini mempunyai kombinasi blok batu yang berleluasa dan biasa yang sempurna dengan tema.

Dindingnya terdiri daripada calcite, bulu putih dan serbuk konkrit putih, menambah tekstur yang kaya ke struktur. Sudah tentu, anda mungkin mengambil sedikit masa untuk merobek domba yang cukup dan mengumpul tulang yang cukup untuk konkrit, tetapi melihat hasil akhir menjadikannya semua berbaloi. . Jangan lupa untuk menyemak bahagian 2 tutorial!

Istana abad pertengahan yang besar

. Cuba membina istana zaman pertengahan minecraft dari awal adalah sesuatu yang semua orang telah cuba lakukan pada satu ketika dalam kehidupan mereka, betul? Sekiranya anda berminat dengan cetak biru istana dengan menara wizard, gudang, dua menara pertahanan, koral kuda, dan dinding yang diperkaya tengah, ada video lain oleh Stevler yang akan menjadi tempat yang sempurna untuk memulakan ingatlah bahawa anda memerlukan lebih daripada 4500 blok batu dalam format yang berbeza dan menggunakan kayu balak dan papan untuk butiran kayu. Memperuntukkan kawasan blok 40 x 37 untuk asas, dan mula meletakkan blok!

Beberapa biomes sering diabaikan ketika mencari tempat yang ideal untuk menyelesaikannya. Walau bagaimanapun, meletakkan pangkalan anda di bahagian atas gunung boleh menjadi cara terbaik untuk melihat sepenuhnya persekitaran anda tanpa menjejaskan keselamatan. Jika keterangan itu menarik perhatian anda, anda harus menyemak tutorial video BigTonymc di istana gunung di Minecraft. Dengan batu, blackstone, dan blok rempah, anda juga boleh mempunyai asas cantik ini di dunia anda dan memerintah kerajaan anda dengan penumbuk besi – yang terakhir adalah pilihan! Kami berharap bahawa anda mempunyai cukup dada atau kotak shulker untuk membawa banyak blok ke tapak pembinaan … kecuali anda menggunakan mod penyimpanan untuk membantu anda dengan itu!

Anda telah menemui kawasan pantai yang bagus di mana anda ingin membina istana batu yang indah. Sekiranya anda menghadapi cabaran, tutorial video ini oleh satu pasukan akan membimbing anda setiap langkah dalam membuat penampilan hebat istana zaman pertengahan dengan halaman tengah. Ia tidak akan menjadi tugas kecil – reka bentuk dinding yang rumit dan dimensi keseluruhan boleh menjadi sangat cepat untuk pemain survival!

Berkaitan: Adakah anda mencari lebih banyak inspirasi mengenai cara menghiasi bahagian dalaman projek anda? Kami boleh mencadangkan 10 reka bentuk lantai minecraft yang indah untuk anda periksa!

Istana akhir

Idea Reka Bentuk Minecraft Istana Akhir

. . Tutorial video berikut oleh Lex the Builder mempamerkan pembinaan yang menakjubkan yang mencapai kira -kira 18 atau 19 blok tinggi, dengan kaca berwarna ungu untuk tingkap. Palet warna sangat sesuai untuk akhir, dan ia adalah cara terbaik untuk melampirkan portal akhir sebaik sahaja anda menemuinya di bawah tanah … jika anda ingin meletakkan usaha!

Istana Jepun yang besar

. Cortezerino telah menghasilkan tutorial video ini menggunakan batu, papan melengkung dan konkrit putih sebagai bahan utamanya. Kita semua boleh bersetuju bahawa Yayasan Batu menjadikan seluruh bangunan menonjol lebih banyak lagi, betul?

. Walaupun ia hanya memberi tumpuan kepada struktur luaran dan tidak memberikan butiran lanjut untuk pedalaman, ambil sebagai peluang untuk menambah kilauan anda sendiri.

Minecraft Istana Runtuhan Idea Cara Membina

Istana yang murni, berkilat tidak mempunyai daya tarikan yang sama seperti yang kuno, lama dilupakan apabila anda menganggap usaha di belakang menjadikannya kelihatan seperti itu. ? Membuat penampilan lain dalam senarai kami, tutorial video ini berasal dari BigTonymc, mempamerkan istana yang terkoyak oleh masa dan cuaca dengan satu menara yang berdiri. Strukturnya menambah banyak daya tarikan kepada alam sekitar dan keseluruhan pembinaan tidak akan mengambil masa yang terlalu banyak jika anda sudah mempunyai balak batu dan oak yang terletak di sekeliling dada anda. Sudah tentu, anda boleh menukarkan pedalamannya sebagai asas survival permulaan, tetapi sebagai hiasan mandiri berfungsi dengan baik juga.

Istana Hill

Cara Membina Tutorial Video Hill Castle Minecraft

Diddihd memutuskan untuk keluar dalam tutorial video ini yang mempamerkan istana besar -besaran di Minecraft yang ditetapkan di tebing gunung untuk semua orang mengagumi dari jauh. Seperti yang anda harapkan dari istana Minecraft Hill dengan dimensi ini, anda juga perlu menyemak bahagian kedua, ketiga, dan keempat yang dimuat naik di saluran mereka untuk arahan penuh. .75 kelajuan sekiranya anda tersesat dalam proses. Nasib baik, anda boleh memuat turun skema untuk rujukan. Kami dapat memberi jaminan hasilnya akan 100% berbaloi. !

Blackstone Medieval Castle

Minecraft Blackstone Medieval Castle Blueprints Design

1.16 Kemas Kini Nether Memperkenalkan beberapa blok tampan untuk menambah lebih banyak variasi ke dunia Minecraft anda. Sekiranya anda ingin menjauhkan diri dari pembinaan istana zaman pertengahan Minecraft klasik, Stevler menggunakan Blackstone dan Basalt untuk tafsiran mereka tentang konsep klasik ini. Perhatikan bahawa keseluruhan tutorial dibahagikan kepada tiga video: satu untuk struktur utama, satu lagi untuk dinding kubu, dan bahagian akhir mempamerkan reka bentuk dalaman. !

Adakah anda sudah memasang Optifine untuk meningkatkan grafik dan prestasi permainan anda? Lihat panduan kami mengenai cara memasang Optifine di Minecraft jika anda belum!

Pangkalan istana kecil

Cara Membina Tutorial Little Castle Minecraft

Bolehkah anda meneka siapa yang seterusnya dalam senarai kami? Betul, BigTonymc membuat penampilan lain dalam senarai kami dengan gambaran yang lebih padat dari Istana Batu untuk Minecraft. Jangan tertipu walaupun – anda masih perlu menghabiskan beberapa jam untuk membina keseluruhan pembentukan jika anda merancang untuk melakukannya di dunia kelangsungan hidup anda. Perhatikan bahawa penulis telah menerbitkan dua lagi video untuk pembinaan ini untuk mempamerkan butiran struktur tambahan dan hiasan dalaman. Ulasan itu menghiburkan dan harus memberi anda banyak arahan untuk menyelesaikannya dalam masa yang singkat!

Istana kecil

Kadar Minecraft Medieval Kecil Minecraft 1.17

Dalam beberapa kes, kurang lebih banyak lagi. . Atas sebab yang sama, Themythicalsausage telah menghasilkan tutorial video istana kecil Minecraft yang selesa untuk pemain survival, sambil menambah banyak watak ke dalam konsep dengan cerobong, koral kuda kecil, kawasan dapur, dan bilik tidur. .

Berkaitan: Adakah anda ingin menambah beberapa ciri tersuai ke permainan Minecraft anda? Lihat 20 senarai mod Minecraft Fabric terbaik kami untuk beberapa cadangan yang hebat!

Istana Tuhan

Tutorial video asas zaman pertengahan klasik Castle Castle Castle Classic

Memiliki tanah yang tidak berkesudahan dan menjadi Tuhan boleh menjadi fantasi yang hebat untuk hidup melalui minecraft, betul? Di sini kita mempunyai tutorial video yang menakjubkan untuk istana Tuhan di Minecraft oleh LionCheater, yang menunjukkan susun atur asas, dinding dan bumbung pembinaan melalui masa lapang. Sebagai rujukan, video berjalan selama 45 minit, jadi kami mencadangkan anda melambatkannya jika anda menghadapi masalah berikut.

Dua pintu akan menjaga akses ke halaman, dan sementara Pencipta tidak menunjukkan sebarang cadangan untuk hiasan dalamannya, kami fikir ia adalah peluang yang sempurna untuk menambah percikan anda ke istana!

Kubu Gurun

Minecraft Fortress Desert Castle Cara Membina

Seperti yang telah kita sebutkan tadi, menetapkan pangkalan di biome padang pasir boleh mencabar jika anda menganggap kekurangan sumber semula jadi dan sekam yang menacing selalu memikat walaupun pada siang hari. . Tutorial video ini untuk istana padang pasir Minecraft dengan membuat getaran menunjukkan kawasan 33 x 33 blok dengan empat menara pertahanan, rumah utama, dan halaman dalaman. Susun atur Istana akan membolehkan anda mengayunkan perusuh dari jauh menggunakan busur atau silang anda dengan mudah. Kami suka bagaimana daun dan anggur menambah hanya sentuhan hijau yang diperlukan ke seluruh istana!

Lurus dari fantasi, kerdil sangat dikaitkan dengan perlombongan, gunung dan bawah tanah. ? BigTonymc telah memuat naik istana Minecraft Dwarven yang hebat menggunakan blok batu dan blackstone. Seluruh video berlangsung sekitar 21 minit dan penjelasannya sangat mudah difahami.

Palet warna dan reka bentuk luaran membuat asas yang elegan, dan pedalamannya mempunyai ruang yang cukup untuk memenuhi semua keperluan hidup anda. Kami mengesyorkan mengembangkan bawah tanah atau terus menggali ke gunung jika anda kekurangan ruang!

Istana Survival Mudah

Minecraft survival survival kastil asas tunggal singleplayer

Bagaimana jika anda ingin mencabar diri anda untuk mewujudkan struktur yang lebih kecil yang masih dapat memenuhi keperluan kelangsungan hidup anda? Membina istana kecil minecraft boleh menjadi projek yang menyeronokkan yang tidak memerlukan banyak jam untuk disiapkan. . Penulis bahkan melangkah lebih jauh dengan membina keseluruhan perkara dalam hidup, menggunakan perancah untuk mencapai kawasan yang lebih kompleks. Kami sentiasa menghargainya apabila mereka menenggelamkan mod kreatif untuk menetapkan jangkaan yang realistik mengenai pembinaan!

Lihat senarai muktamad kami dengan 80 idea bangunan minecraft jika anda mahukan inspirasi tambahan!

Istana satu chunk

Jika anda ingin menyimpan perkara yang kecil untuk menjimatkan masa dan usaha, kami mencadangkan anda mengikuti tutorial video ini oleh PixLriffs yang menampilkan empat menara dan dua kawasan utama untuk ruang makan dan bilik tidur. Apa yang mengagumkan ialah bagaimana mereka menjadikannya sesuai dengan kawasan 16 × 16, menjadikannya pilihan yang sempurna untuk pelayan survival dengan plot.

Daripada berkembang ke sisi, perbezaan ketinggian antara depan dan belakang menambah kesan dramatik ke istana Minecraft yang kelihatan menakjubkan dari jarak atau dekat. .

Kadar Survival Compact

Tutorial asas survival Castle Minecraft

Jika anda mempunyai kira -kira 22 atau 23 susunan batu batu dan batu permata, maka anda akan bersedia untuk mengikuti bersama video seterusnya oleh Encik Smoose. Tutorial Castle Minecraft ini juga termasuk bendera merah gergasi di atas bangunan dan berfungsi dengan hebat sebagai asas hidup untuk pemain tunggal. Perlu diingat bahawa tutorial tidak termasuk arahan untuk hiasan dalaman, tetapi itu hanya akan memberi anda lebih banyak kebebasan untuk menafsirkan dan menyesuaikannya untuk keperluan anda.

Adakah anda ingin menguji kemahiran bangunan anda di bawah air? Mengapa tidak memilih salah satu daripada 15 idea asas bawah air terbaik yang telah kami kumpulkan untuk anda sebagai titik permulaan?

Istana yang diperkaya

Sekiranya anda hanya ingin membina istana batu klasik, kami telah dilindungi dengan tutorial video ini oleh Heyimrobby. Walaupun mereka tidak mendedahkan jumlah sumber yang diperlukan untuk keseluruhan projek, anda masih boleh bergantung pada banyak batu dan blok batu permata untuk membina istana 4 menara dengan parit. Kami mencadangkan anda melambatkan video ke x0.75 kelajuan supaya anda dapat melihat bilangan blok yang diletakkan dengan betul dan lokasi mereka di dalam pelan tindakan. Reka bentuknya adalah seperti yang mudah kerana ia boleh mendapatkan, jadi anda tidak perlu bimbang tentang bentuk kompleks dan blok lapisan selepas blok!

Starter Nether Castle

Asas Survival Minecraft Castle Nether

Pemain yang sampai ke tahap pertama untuk pertama kalinya boleh diserang oleh bahaya yang tidak berkesudahan dan kumpulan berbahaya yang tinggal di alam itu. Walau bagaimanapun, ia juga memegang sumber yang berharga yang akan membantu mereka maju lebih jauh ke dalam permainan. ? Themythicalsausage kembali ke senarai kami dengan struktur yang terbuat dari Blackstone dan bata nether. Mengimbangi Warna Gelap dengan Lantern Soul, ia berfungsi sebagai ibu pejabat jahat yang sempurna untuk merancang skim yang paling mengerikan yang boleh anda fikirkan. Kami memberikan jempol kami dan kami menggalakkan semua orang menggunakan blok nether lebih kerap di bangunan mereka!

Berkaitan: Bercakap tentang Lanterns Soul, apakah cara terbaik untuk menerangi dalaman Minecraft Castle anda dalam 1.17? Anda boleh melompat ke penyusunan sumber cahaya minecraft terbaik kami yang boleh anda gunakan di mana sahaja untuk beberapa idea!

Diorite Castle Minecraft Design Tutorial Cara Membina 1.18

Tidak banyak pemain seperti membina pangkalan mereka dengan diorite, dan kita tidak boleh menyalahkan mereka. Walaupun benar itu lebih mudah dibina dengan batu atau kayu, mengapa tidak memberi diorite sebagai percubaan? Tutorial video berikut oleh Stevler mempunyai idea istana minecraft yang sejuk yang anda boleh cuba jika anda mempunyai beberapa susunan yang mengumpul habuk di storan anda.

Seluruh tutorial dibahagikan kepada tiga bahagian, jadi pastikan untuk memeriksa Bahagian 2 dan 3 untuk mempunyai rundown penuh pada reka bentuk istana. .

Istana Survival dengan Poat

Satu Pasukan Membawa Kami Tutorial Video berikut untuk Minecraft Simple Castle, sesuai untuk mereka yang ingin mempunyai banyak ruang untuk stesen penyimpanan dan kerajinan mereka. Untuk struktur ini, anda perlu membersihkan kawasan blok 25 x 20 dan cincin luar kira -kira 3 atau 4 blok untuk pintu masuk dan pintu masuk. Kami suka bagaimana bumbung termasuk kawasan tanaman kecil di mana anda boleh menanam makanan anda, walaupun terdapat banyak potensi untuk menggunakan idea perabot lain untuk menambah kedalaman ke dalam bangunan ini.

Istana Quartz

Minecraft Quartz Castle Design Cara Membina Tutorial

Quartz adalah sumber yang indah yang terdapat di dalamnya, dan teksturnya yang lancar menjadikannya pilihan yang sempurna untuk reka bentuk istana minecraft berikut. Jika anda mencari pendekatan yang lebih moden untuk formula klasik, tutorial video ini oleh QueenHaleyBee dan Flobro mempunyai beberapa cap waktu sepanjang video untuk mudah melompat ketika anda mengikuti masa berlalu.

Kami suka kolam kecil yang dipenuhi dengan karang dan acar laut, menjadikannya pilihan yang sangat baik jika anda ingin membina pangkalan anda berhampiran pantai. !

Pintu istana

Minecraft Castle Gate 1.17 Tutorial Video

. Tutorial video ini oleh Bluenerd Minecraft menunjukkan langkah demi langkah bagaimana membina pintu istana yang boleh anda bina sebagai struktur mandiri atau penggunaan dengan idea -idea istana minecraft lain. Walaupun pintu masuk ini tidak termasuk alat ganti Redstone untuk membuka dan menutup pintu gerbangnya, ia masih boleh menjadi tambahan yang indah di mana -mana bandar abad pertengahan yang diperkaya.

Berkaitan: ? Kami telah melengkapkan 10 idea kampung minecraft terbaik untuk anda!

Minecraft Mini Castle Cara Membina Tutorial

Kami selalu mengatakan bahawa tidak perlu pergi ke laut untuk menghasilkan idea yang bagus. Berlanjut dengan cetak biru istana yang lebih kecil, kami berkongsi tutorial video oleh ThemythicalSausage. Mereka telah memberi cabaran sendiri di mana mereka hanya boleh menggunakan kawasan blok 8 x 8 untuk keseluruhan pembentukan. Hasilnya adalah pangkalan mini-castle dengan lantai atas di mana anda boleh meletakkan katil dan beberapa dada dan lantai utama dengan setiap penting yang penuh dengan ruang kecil ini. Anda sentiasa boleh mengembangkan reka bentuk asal seperti yang anda kehendaki, tetapi kami fikir ia adalah idea yang bijak dan selesa untuk istana mini minecraft yang mungkin anda ingin uji sendiri.

Istana bumbung tembaga

Reka bentuk tutorial video blackstone tembaga kecil

Istana zaman pertengahan adalah sambutan hangat dalam komuniti Minecraft, memandangkan betapa mudahnya untuk mendapatkan batu dan kayu untuk mencapai getaran itu. ? Apa yang menjual istana ini adalah bumbung tembaga yang megah, yang kami cadangkan varian teroksida melainkan anda lemas dalam lilin lebah.

. Tidak kira sama ada anda memutuskan untuk menangani projek bangunan ini dalam pengembaraan solo atau di pelayan peribadi, hasilnya tidak dapat dinafikan hebat.

Istana Starter Survival

Cara Membina Istana Abad Pertengahan untuk Minecraft

Datang seterusnya, tutorial video lain oleh BigTonymc boleh membimbing anda dengan satu lagi penampilan klasik istana zaman pertengahan di Minecraft. . Video ini juga akan membimbing anda melalui hiasan dalaman, sesuatu yang tidak semua pencipta kandungan memberi tumpuan kepada tutorial mereka. Selalu dihargai untuk melihat bagaimana untuk membina sebuah istana di Minecraft dengan suara suara yang mengulas mengenai proses itu, terutama jika anda tidak dapat melihat corak tertentu hanya dari rakaman.

Istana Abad Pertengahan Ultimate

Minecraft Castle Reka Bentuk Reka Bentuk Abad Pertengahan

Kami bertaruh pemain Minecraft veteran sentiasa mencari projek bangunan yang bercita -cita tinggi untuk dunia tegar bertahan hidup mereka. Lagipun, membual tentang mempunyai istana abad pertengahan raksasa yang berbeza apabila anda telah melakukannya tanpa mati sekali – kita semua telah jatuh ke azab kami sebelum perancah ditambah ke permainan. . Jenis -jenis Minecraft Castle Builds memerlukan banyak sumber untuk sepenuhnya keluar, memang benar. Walau bagaimanapun, memandangkan bagaimana ia mempunyai bilik penyimpanan, kawasan haiwan dan pertanian, bilik pembuatan bir, kawasan meja yang mempesonakan, dan juga beberapa bilik yang boleh diperkembangkan jika anda memerlukan ruang tambahan, anda akan ditetapkan untuk pengembaraan anda!

Istana merah jambu

Rangka Tindakan Istana Minecraft berikut tidak mengikuti corak yang sama dengan selebihnya. Atau harus kita katakan palet warna? Saluran Rumah Minecraft saya telah datang dengan istana merah jambu yang comel untuk dunia survival anda, menggunakan bata konkrit, batu, dan balak birch sebagai sumber utama. Untuk mengikuti tutorial video, anda sepatutnya mempunyai kawasan blok 25 x 17 yang tersedia untuk dibina. Reka bentuk tidak menjauhkan diri dari apa yang diharapkan dari istana Minecraft, tetapi warna merah jambu adalah sentuhan yang bagus dalam formula. ! Biarkan imaginasi anda berjalan liar dengan hiasan dalaman – mungkin anjing dan kucing anda boleh mempunyai ruang untuk diri mereka di dalamnya?

Istana zaman pertengahan klasik

Minecraft Stone Medieval Castle Idea Bangunan Asas

Batu permata dan batu mestilah blok paling banyak terdapat di minecraft selepas kotoran. Mereka juga merupakan sumber yang sempurna untuk membina istana zaman pertengahan standard dengan dinding pertahanan, menara pemanah, dan parit untuk melindungi diri anda dari penceroboh. Kami fikir tutorial Minecraft Castle ini oleh Magma sangat sesuai untuk mana -mana peta Pvp, terutamanya untuk menangkap senario bendera. Selain itu, anda boleh menyesuaikan sepanduk depan dan tiang bendera dengan warna atau corak keinginan anda.

Sekiranya anda menikmati bermain PvP, mungkin sudah tiba masanya untuk menaik taraf UI anda untuk mempunyai kelebihan taktikal terhadap lawan anda. Lihat pek tekstur PvP Minecraft terbaik dan naik papan pendahulu!

Kubu Pulau

Pulau Island Castle Survival Base Minecraft Design

Anda telah menemui tempat yang sempurna di pantai untuk mula membina pangkalan baru anda, tetapi anda tidak pasti lokasi yang tepat. Mungkin meletakkan asas kelangsungan hidup anda di atas badan air dapat membantu anda melambatkan perusuh dari tiba di tempat persembunyian anda dan membolehkan anda memiliki kelebihan strategik untuk menembak anak panah. Sekiranya anda berfikir sama, Istana Pulau Minecraft seterusnya oleh BigTonymc boleh menjadi apa yang anda perlukan. Menetapkan asas di bawah air akan membawa rupa yang lebih realistik, dan secara keseluruhan, reka bentuknya sangat mudah untuk menyimpan semua item anda dan banyak lagi. Perhatikan bahawa BigTonymc telah memuat naik bahagian kedua yang memperincikan hiasan dalaman jika anda ingin mengikuti arahan mereka daripada pergi dengan susun atur anda sendiri.

Istana Fantasy Simple

Minecraft Fantasy Castle Idea Survival Base

Akhir sekali, kami mempunyai istana tematik yang berfungsi dengan hebat dengan mana -mana dunia minecraft fantasi. Sekiranya anda mempunyai beberapa mod sihir yang dipasang dan ingin berpura -pura anda seorang penyihir yang kuat, anda harus melengkapkannya dengan persembunyian yang hebat untuk status anda, betul? . Seperti yang telah kami sebutkan tadi, jika anda tidak mempunyai prismarine gelap untuk melengkapkan pelan tindakan bangunan, anda boleh bergantung pada batang yang melengkung untuk mengekalkan warna bumbung yang sama seperti yang asal.

Phew! Sekarang itu adalah senarai panjang. Lagipun, begitu banyak pencipta telah membuat banyak semangat dan usaha untuk mempamerkan penampilan mereka tentang keberkesanan klasik sepanjang masa. . Atau mungkin anda ingin menyesuaikannya dan tampil dengan susun atur yang sama sekali berbeza? Terpulang kepada anda untuk membuat keputusan! Kami hanya tahu bahawa reka bentuk istana minecraft sangat menyeronokkan untuk dibuat.

Adakah mana -mana idea istana minecraft ini menarik perhatian anda? ? Kami ingin mendengar pendapat anda dalam komen di bawah!