Hunt: Acara Showdown “Serpent Moon” menawarkan pemburu legenda yang berkembang dan banyak ular, memburu: acara Serpent Moon baru SHOWDOWN menambah lebih banyak gigitan | Shacknews

Hunt: acara Serpent Moon baru menambahkan lebih banyak gigitan

Hunt: Acara “Serpent Moon” menawarkan pemburu legenda yang berkembang dan banyak ular

Bersedia untuk pemaju Crytek yang memanggil pemburu terbesar: acara pertunjukan lagi, sebagai “Serpent Moon” kini hidup. Acara ini berpusat di sekitar Viper, pemburu legenda baru yang berkembang yang boleh anda berevolusi dengan titik acara yang diperolehi dengan menangkap dan mengorbankan ular yang mematikan yang kini meluncur di sekitar peta. Terdapat juga varian senjata baru, kandungan cerita untuk mengejar, dan beberapa acara eksklusif DLC. Anda boleh menyemak treler untuk acara Serpent Moon, di bawah.

Hunt: Kemas kini Showdown 1.9 Menambah kawasan yang boleh dimainkan baru, menghilangkan papan pendahulu

. Ular yang mematikan muncul di Snake Dens di seluruh bayou, dan ia turun kepada anda untuk menangkap ular dan mengorbankan mereka di mezbah. .

. “Beastface” mengurangkan pelbagai reaksi ular yang membolehkan anda lebih dekat. . Anda juga akan diberi ganjaran untuk menyiasat petunjuk dan keretakan acara, menghapuskan bos dan merampas mayat pemburu.

Memperkenalkan Viper

Setiap orang yang menyertai acara “Serpent Moon” akan dapat bermain dengan pemburu legenda baru kami, “Viper.. Bilangan peringkat Viper akan berubah melalui bergantung pada laluan yang anda pilih. .

Pilihan percuma menawarkan dua peringkat perkembangan Viper, ditambah dengan peluang untuk mendapatkan senjata dan bon darah semasa acara tersebut. The Standard Gilded Path Battle Pass menyediakan segala -galanya di peringkat bebas, empat peringkat evolusi Viper untuk pengalaman, lebih banyak senjata dan ganjaran untuk membuka kunci, dan cashback bon darah. . !

Jalan percuma

 • Pemburu Legenda – The Viper, Peringkat 1
 • Kontrak tersirat Chary – Booster 2 Jam
 • Contoh 1x Legendary Alert Trip Mine – Lagu Miner
 • Pemburu Legenda – The Viper, Peringkat 2
 • Sparks Pistol Unlock
 • Kontrak tersirat Chary – Booster 2 Jam
 • 50 Bloodbonds
 • 100 Bloodbonds
 • Legendary Vetterli 71 Silencer – Lucidus

 • Segala -galanya termasuk dalam laluan percuma, ditambah ..
 • Pukulan Penawar Legenda – Ward Minyak Ular
 • Contoh 3x Legenda Romero 77 Alamo – Coluber
 • Legenda Berthier MLE 92 – Earthshine
 • Legenda Romer 77 Alamo – Coluber
 • Pistol Sparks Legenda – Snakeshot
 • 50 Bloodbonds
 • Contoh 3x Legenda Vetterli 71 Silencer – Lucidus
 • 100 Bloodbonds
 • Pemburu Legenda – The Viper, Peringkat 3
 • 100 Bloodbonds
 • Legenda Winfield M1873 Swift – Slither
 • Pemburu Legenda – The Viper, Peringkat 4

Varian senjata baru

Romero 77 Alamo

. Ia memegang sehingga lima cengkerang pada satu masa, termasuk yang ada di ruang. Peranti pemuatan baru membolehkan tambah nilai yang lebih lancar, menjadikan senjata menjadi senapang berulang kos rendah.

LRR Sparks dipotong menjadi pistol kecil, pistol Sparks menyampaikan tembakan yang sama kuat dengan jarak pendek hingga sederhana. Walaupun kecil dan mudah dibawa, ia kehilangan kekuatannya secara drastik di jauh lebih jauh, dan mempunyai mundur yang sangat kuat kerana stok yang hilang.

.

Hunt: Showdown boleh didapati di PC, Xbox One, dan PS4, dan dimainkan melalui keserasian belakang pada Xbox Series X/S dan PS5. Acara Ular Moon akan berlangsung dari hari ini (27 Julai) hingga 26 September.

Hunt: Acara Moon Serpent baru Showdown menambah lebih banyak gigitan

Hunt: Showdown

Ular Moon diikuti dari Bulan Pengkhianat, menambah senjata baru, pemburu, serta tweaking sistem titik acara di Hunt: Showdown.

Serpent Moon Is Hunt: Acara permainan terbaru Showdown berikutan dari bulan pengkhianat. . ShackNews baru -baru ini bersenang -senang menyelam ke dalam persekitaran ujian untuk menyemak Ular Moon dan saya berjalan dengan penuh harapan menjangkakan kedatangan acara Snakey ini pada 27 Julai.

Segera, Serpent Moon terasa lebih baik daripada peristiwa sebelumnya di Hunt: Showdown. .

Hunt Showdown Ular Moon Previwe

. Pemain boleh maju melalui pangkat dengan mengumpul mata acara, yang memberikan ganjaran seperti penawar minyak ular Snake Ward menembak kulit, antara lain. Bagi mereka yang membeli versi premium, ganjaran tambahan akan diberikan di sepanjang jalan. . Setiap pangkat baru datang dengan wawasan naratifnya sendiri ke dunia Hunt: Showdown.

. Pemain akan memberi tumpuan kepada mencari bakul ular yang boleh dimusnahkan untuk titik acara atau, jika pemain ingin berisiko meracuni dan digigit, ular dapat dikumpulkan. Ambil ular ini ke mezbah dan mengorbankan mereka untuk menggandakan titik acara. Ini adalah elemen ganjaran risiko yang pemain perlu menyesuaikan diri dan harus melihat satu lagi lapisan ketegangan yang ditambah pada perlawanan.

. .

Acara Ular Moon juga akan memperkenalkan pistol Sparks. Ini adalah versi gergaji LRR Sparks yang hebat yang sama kuatnya dengan rakan snipingnya, walaupun dengan julat yang berkurangan, pengendalian yang lebih buruk, halaju muncung yang lebih perlahan, dan menangani kurang kerosakan dari huru-hara. ? . Dengan hanya satu peluru di ruang, anda tidak akan terlepas.

Satu lagi senjata yang ditambahkan ke kolam renang ialah Romero 77 Alamo, versi auto-loading senapang yang dominan. Syukur. Walaupun kadar kebakarannya lebih perlahan daripada Romero, dan memuat semula sepenuhnya mekanisme itu lebih perlahan daripada memuatkan satu pusingan, kelebihannya ialah anda tidak perlu memuat semula secara manual selepas setiap pukulan.

. . .

Hunt Showdown The Prescient Night DLC

Dengan acara Serpent Moon yang datang ke Hunt: Showdown pada 27 Julai, hanya ada masa yang singkat untuk menunggu sebelum pemain dapat menenggelamkan taring mereka ke dalam acara yang gemuk ini. Crytek juga baru saja melancarkan DLC baru, malam prescient, yang dikeluarkan pada masa yang sama. Pastikan ia dikunci ke ShackNews ketika kami membawa anda lebih banyak di Hunt: Showdown.

Pratonton tangan ini didasarkan pada binaan stim pra-pelepasan yang ditawarkan oleh pemaju.

Bercakap dari tanah di bawah, Sam Chandler membawa sedikit bakat hemisfera selatan untuk karyanya. Selepas melantun beberapa universiti, memperoleh ijazah sarjana muda, dan memasuki industri permainan video, dia menemui keluarga barunya di ShackNews sebagai editor panduan. Tidak ada yang dia suka lebih daripada membuat panduan yang akan membantu seseorang. Sekiranya anda memerlukan bantuan dengan panduan, atau perhatikan sesuatu yang tidak betul, anda boleh tweet kepadanya: @samuelchandler