HTC Vive Pre-order Date, di mana anda boleh pra-memerintahkan Vive XR Elite?

Di mana anda boleh pra-memerintahkan vive xr elite

Twitter LinkedIn Icon Perkataan “In”.

Pertandingan utama untuk alat dengar VR Facebook baru sahaja mendapat tarikh pelepasan

Ikon e -mel sampul surat. Ia menunjukkan keupayaan untuk menghantar e -mel.

Kongsi ikon anak panah melengkung menunjuk ke kanan.
Ikon Twitter Burung yang bergaya dengan mulut terbuka, tweeting.

Twitter LinkedIn Icon Perkataan “In”.

Ikon LinkedIn Fliboard Surat bergaya f.

Flipboard facebook ikon huruf f.

Ikon e -mel facebook Sampul surat. Ia menunjukkan keupayaan untuk menghantar e -mel.

Ikon pautan e -mel gambar pautan rantai. Ia menyegarkan url pautan laman web.

Satu lagi alat dengar realiti maya mewah akan dijual dalam masa terdekat.

HTC Vive-kerjasama antara syarikat perkakasan Taiwan HTC dan syarikat permainan Amerika Valve perisian-adalah alat dengar terkini untuk mendapatkan tarikh pelepasan: Pra-pesanan bermula pada 29 Februari, menurut laporan dalam Telegraph.

Seperti Oculus Rift dari Oculus VR milik Facebook, HTC Vive memerlukan PC yang kuat untuk menjalankan aplikasi realiti maya. Pengguna pasangkan alat dengar ke dalam komputer Windows, memuatkan permainan atau pengalaman, dan hampir melawat apa sahaja yang mereka lihat.

Apabila pra-pesanan HTC Vive mula tiba di rumah pada bulan April, pembeli boleh mengharapkan bukan hanya alat dengar, tetapi juga sistem penjejakan rumah api dan satu set pengawal gerakan. Ini adalah pakej keseluruhan:

Tidak ada harga yang diberikan, tetapi Headset Oculus Rift Facebook membawa tag harga $ 600, datang tanpa pengawal gerakan, dan dijual “dengan kos.”Kami meneka bahawa kos HTC Vive di kawasan kejiranan $ 800, tetapi menganggap bahawa sedikit lebih daripada tekaan yang berpendidikan buat masa ini-kita perlu melihat di mana HTC menetapkan harga apabila pra-pesanan dibuka pada akhir Februari.

Syarikat itu berada di Las Vegas minggu lepas di pameran Elektronik Pengguna Tahunan yang mempamerkan prototaip terbaru – Steven Tweedie Insider Business Insider menulis tentang pengalamannya menggunakan alat dengar di sini. Walaupun HTC secara tradisinya dikenali untuk membuat telefon seperti HTC One, Ketua Pegawai Eksekutif Cher Wang mengatakan VR adalah sempadan utama seterusnya untuk syarikatnya – Wang memberitahu Telegraph, “Ya, telefon pintar adalah penting, tetapi untuk mewujudkan lanjutan semula jadi kepada peranti lain yang berkaitan seperti Pakai dan realiti maya lebih penting.”

Di mana anda boleh pra-memerintahkan vive xr elite?

Di mana anda boleh pra-memerintahkan Vive XR Elite?

Anda mungkin tertanya -tanya di mana anda boleh pra-memerintahkan vive xr elite Berikutan dari pengumuman produk baru -baru ini di CES 2023.

Vive XR Elite kini telah diumumkan secara rasmi dan diumumkan, dengan laman web Vive mencadangkan tarikh pelepasan Q1 2023. Di samping itu, produk ini telah disenaraikan di laman web rasmi Vive untuk pra-pesanan dengan bonus 5 tajuk popular yang dibundel dengannya. Produk ini juga di Amazon.com yang merangkumi bonus pra-pesanan. Walaupun, Laman Web Vive AS atau Penyenaraian Amazon jelas mengenai tarikh pelepasan untuk Vive XR Elite di Amerika Syarikat hanya mengisyaratkan pada pelancaran ‘awal Mac 2023’.

Sekiranya anda berada di UK, ia boleh diperintahkan dari imbasan dengan tarikh akhir 28 Februari, atau dari Amazon UK dengan tarikh pelepasan 25 Februari.

Pra-pesanan Vive XR Elite dari peruncit berikut:

  • HTC Vive XR Elite dari Amazon
  • HTC Vive XR Elite dari Amazon UK
  • HTC Vive XR Elite dari Vive UK
  • Htc vive xr elit dari vive kami
  • Htc vive xr elit dari imbasan

Jika anda ingin pra-memerintahkan HTC Vive XR Elite, anda akan membayar $ 1,099 di AS dan £ 1,299 di UK. Harga ini jauh lebih rendah daripada Meta Quest Pro, yang berharga $ 1,499 / £ 1,499. Vive XR Elite mungkin mempunyai kelebihan di sini, kerana ia menawarkan spesifikasi yang serupa dengan alat dengar VR utama Meta.

Adakah bonus pra-pesanan elit vive xr?

Sekiranya anda ingin mendahului permainan dan meletakkan pra-pesanan anda untuk Vive XR Elite sekarang, anda akan beruntung kerana mereka sedang menawarkan bonus yang menyusun 5 tajuk popular di atas VR Bundle Headset. Namun, anda mesti pra-memerintahkan alat dengar sebelum 15 Februari untuk merebut bonus ini.

HTC Vive XR Elite dari Vive UK dengan Bonus Pra-Pesanan

  • HTC Vive XR Elite dari Vive Us dengan Bonus Pra-Pesanan
  • Bonus pra-pesanan bernilai $ 100+ dan termasuk permainan: Green Hell VR, Lesmills Bodycombat, Gitar Udara Unplugged, Figmin XR, dan Gila. Sekiranya anda sedang mencari alat dengar VR berat yang mampu mengukuhkan ke Meta Quest Pro, permainan bonus tambahan pasti mengayunkan pendulum dalam HTC yang memihak.