Honkai: Star Rail Dan Heng Build, Terbaik Dan Heng – Imbibitor Lunae Membina Di Honkai Star Rail: Relik, Cones Light, Eidolons, & Kemampuan – Dexerto

Terbaik Dan Heng – Imbibitor Lunae Membina Di Honkai Star Rail: Relik, Cones Light, Eidolons, & Kemampuan

Tawaran angin dmg sama dengan 240% daripada ATK Dan Heng kepada musuh tunggal. Sekiranya musuh diperlahankan, pengganda DMG Ultimate meningkat sebanyak 72%.

Honkai: Star Rail Dan Heng Build

Dan Heng

Pencarian

[Objek Objek] HP

Hp

[Objek Objek] ATK

ATK

[Objek Objek] DEF

Def

[Objek Objek] Kelajuan

Kelajuan

Bahan menaik taraf Dan Heng

Anak panah pemburu binatang

Peninggalan terbaik Dan Heng

Eagle of Twilight Line

Eagle of Twilight Line

Eagle of Twilight Line

Eagle of Twilight Line

Musketeer gandum liar

Musketeer gandum liar

Musketeer gandum liar

Musketeer gandum liar

Stesen Pengedap Angkasa

Stesen Pengedap Angkasa

Arena Rutilant

Dan Heng Cahaya Cahaya Terbaik

Pada waktu malam

Tidur Seperti Orang Mati

Pelayaran di laut bintang

Pelayaran di laut bintang

Hanya kesunyian kekal


Kaki:
Lingkaran Planar:
Pautan Tali: Kadar Regen Tenaga / ATK%

Kemahiran Dan Heng

Teknik Spear Knight: Angin Utara

ATK Asas

Tawaran angin dmg sama dengan 50% daripada ATK Dan Heng kepada musuh tunggal.

Teknik Spear Knight: Torrent

Kemahiran

Teknik Spear Knight: Torrent

Sasaran tunggal

Tawaran angin dmg sama dengan 130% daripada ATK Dan Heng kepada musuh tunggal. Pada hit kritikan, terdapat peluang asas 100% untuk mengurangkan SPD sasaran sebanyak 12% untuk 2 giliran.

Impian ethereal

Impian ethereal

Sasaran tunggal

Tawaran angin dmg sama dengan 240% daripada ATK Dan Heng kepada musuh tunggal. Sekiranya musuh diperlahankan, pengganda DMG Ultimate meningkat sebanyak 72%.

Keunggulan jangkauan

Bakat

Keunggulan jangkauan

Meningkatkan

Apabila Dan Heng adalah sasaran keupayaan sekutu, pena angin serangannya akan meningkat sebanyak 18%. Kesan ini dapat dicetuskan lagi selepas 2 giliran.

Memisahkan kepala pepak

Teknik

Memisahkan kepala pepak

Meningkatkan

Selepas Dan Heng menggunakan teknik, ATKnya meningkat sebanyak 40% pada permulaan pertempuran seterusnya untuk 3 giliran.

Tangkapan skrin dari permainan Honkai Star Rail

Hoyoverse

Dan Heng -Imbibitor Lunae adalah DPS 5 -bintang khayalan baru di Honkai Star Rail yang berasal dari jalan kehancuran. Berikut adalah panduan binaan terperinci untuk watak dalam Honkai Star Rail.

DPS khayalan baru Honkai Star Rail, Dan Heng – Imbibitor Lunae adalah megah dan bintang untuk mengatakan paling sedikit. Dia boleh dikatakan DPS terbaik dalam permainan dan mengatasi orang -orang seperti Blade dan Seele.

Dia adalah unit yang mesti ada dan pilihan yang baik untuk mana-mana pemain percuma untuk bermain di luar sana. Oleh itu, jika anda yakin dan ingin menariknya, anda perlu membinanya dengan baik agar output kerosakannya menjadi optimum.

Artikel berterusan selepas iklan

Di sinilah panduan ini akan berguna kerana ia meliputi semua yang anda perlu tahu termasuk kemahiran, bakat, eidolon, kerucut cahaya terbaik, set relik, dan banyak lagi.

 • Kebolehan lunae Imbibitor
 • Imbibitor Lunae Eidolons
 • Imbibitor Lunae Relics
 • Imbibitor Lunae Comp Team Terbaik
 • Imbibitor Lunae Trailer

Dan Heng – Kebolehan Lunae Imbibitor

Tangkapan skrin dari permainan Honkai Star Rail

Imbibitor Lunae mempunyai kebolehan yang sangat kuat dalam permainan

 • Serangan Asas– Lotus yang bermanfaat: .
 • Sasaran Sasaran Asas Sasaran 2 – Transendensi.
 • Ledakan – Spear Ilahi: . .
 • Melepaskan serangan 7-hit, berurusan DMG khayalan sama dengan 250% daripada Dan Heng-Imbibitor Lunae’s ATK ke sasaran musuh tunggal. Dari hit keempat seterusnya, secara serentak menangani dmg khayalan bersamaan dengan 90% Dan Heng – Imbibitor Lunae’s ATK ke sasaran bersebelahan.
 • . . Menggunakan keupayaan ini tidak menggunakan mata kemahiran dan tidak dianggap sebagai kemahiran. Meningkatkan ATK Asas “Lotus Berfungsi” 1 Masa Mengubah ATK Asas menjadi “Transendensi…. Setiap timbunan outroar meningkatkan Dan Heng – Imbibitor Lunae’s Crit DMG sebanyak 6% untuk maksimum 4 susunan. .
 • Melepaskan serangan 3-hit, menangani dmg khayalan bersamaan dengan 180% daripada Dan Heng-Imbibitor Lunae’s ATK ke sasaran musuh tunggal, dan khayalan DMG sama dengan 84% daripada Dan Heng-Imbibitor Lunae ATK ke sasaran bersebelahan, dan memperoleh 2 Squama sacrosancta. Maksimum 3 Squama Sacrosancta boleh dimiliki pada bila -bila masa. Dan Heng -MBIBITOR Lunae mungkin mengambil jumlah sakramen Squama yang setara dan bukannya mata kemahiran. .
 • Dan Heng – Imbibitor Lunae memperoleh 1 timbunan hati yang soleh setelah masing -masing melanda yang dilepaskan semasa serangan. Hati yang soleh meningkat dmgnya dengan 5.0% hingga 6 susunan. Susunan ini bertahan sehingga akhir gilirannya.
 • Selepas menggunakan tekniknya, Dan Heng – Imbibitor Lunae memasuki Naga Leaping State selama 20 saat. Semasa berada di The Leaping Dragon State, menggunakan serangannya menyebabkan dia bergerak maju dengan cepat untuk jarak yang ditetapkan, menyerang semua musuh yang dia sentuh dan menyekat semua serangan masuk. Selepas memasuki pertempuran melalui menyerang musuh di negara naga yang melompat, Dan Heng – Imbibitor Lunae menangani DMG khayalan sama dengan 120% daripada ATKnya kepada semua musuh, dan keuntungan 1 Squama Sacrosancta.
 • Keupayaan bonus – Jolt baru: Kadar pengkritik watak ini meningkat sebanyak 24% apabila berurusan DMG ke sasaran musuh dengan kelemahan khayalan.
 • Keupayaan bonus – Aqua Reign: Meningkatkan peluang untuk menahan debuff kawalan orang ramai sebanyak 35%.
 • Pada permulaan pertempuran, segera menjana semula 15 tenaga.

Dan Heng Imbibitor Lunae Eidolons

 • : Meningkatkan bilangan susunan jantung yang stackable dengan 4, dan 1 timbunan tambahan hati yang benar akan diperolehi untuk setiap serangan setiap serangan.
 • Tahap 2 .
 • Tahap 3 – Berpakaian di awan. +2 hingga maksimum LV. . Asas Atk Lv. +1 hingga maksimum LV. 1
 • Tahap 4 – Kebahagiaan Zephyr.
 • Tahap 5 – Kejatuhan adalah kebanggaan. +2 hingga maksimum LV. 15. . +. 15
 • Tahap 6 – pemerintahan, kembali: Setelah sekutu lain menggunakan penampalan mereka yang paling tinggi, pena khayalan Dan Heng – Imbibitor Lunae’s Fulgurant Leap Serangan meningkat sebanyak 20%, sehingga 3 susunan.

Cones Cahaya Terbaik Untuk Dan Heng- Imbibitor Lunae

Kon tandatangan Cone Imbibitor Lunae memberikan rangsangan besar untuk mengkritik kadar

Kerucut cahaya terbaik untuk lunae Dan heng-imbibitor adalah Lebih cerah daripada matahari. Ini adalah tandatangan kerucut cahaya 5-bintangnya dan meningkatkan kadar kritikan pemakai sebanyak 18%-30%. Apabila menggunakan ATK asas, pemakai akan mendapat 1 timbunan panggilan naga yang akan bertahan selama 2 giliran.

Artikel berterusan selepas iklan

Setiap timbunan panggilan naga meningkatkan ATK pemakai sebanyak 18%-30%dan kadar regenerasi tenaga meningkat sebanyak 6%-10%. Kerucut cahaya ini hanya dapat diperolehi dari spanduk warp acara dan terhad dari segi ketersediaan.

Artikel berterusan selepas iklan

adalah pilihan yang sangat baik. . Pilihan 4-bintang, Anda juga boleh pergi untuk Cone Con Battle Pass Tiada tempat untuk lari.

Artikel berterusan selepas iklan

Dan Heng-Ombibitor Lunae adalah DPS khayalan yang bermaksud set relik terbaik untuknya Wastelander dari Gurun Banditry. Bonus yang ditetapkan untuk set artifak ini ialah:

Bonus 2-keping: DMG khayalan dipertingkatkan sebanyak 10%

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Bonus 4-keping: Setelah menyerang musuh -musuh yang debuff, kadar pengkritik pemakai dipertingkatkan sebanyak 10%, dan dmg mereka dipertingkatkan sebanyak 20% terhadap musuh yang dipenjarakan.

Artikel berterusan selepas iklan

Perhiasan planar terbaik yang ditetapkan untuk lunae Dan heng-imbibitor akan menjadi Arena Rutilant. Set perhiasan ini akan memberikan rangsangan besar -besaran untuk mengkritik kadar dan juga meningkatkan atk asas lunae imbibitor.

Artikel berterusan selepas iklan

Dan Heng- Imbibitor Lunae adalah unit DPS yang bermaksud seluruh anggota partinya akan melihat untuk menimbulkan kerosakannya. Watak terbaik untuk dipasangkan dengan lunae imbibitor adalah .

. . .

Artikel berterusan selepas iklan

Yukong Bailu. Anda juga boleh menggunakan Bronya kerana dia akan menjadi sokongan hebat untuk lunae imbibitor. , Sekiranya anda mahu menggunakan Yukong, anda memerlukannya di Eidolon 6 dan Bronya di Eidolon 1.

. Bronya dan Yukong juga sangat berpengalaman di E0, yang boleh menyebabkan ketidakseimbangan dalam pesta.

. Sekiranya anda belum menontonnya, sila periksa dari pautan yang disediakan di bawah:

Honkai: Star Rail Wiki

Selamat datang ke !
Ayuh dan sertai perselisihan kami untuk membincangkan permainan atau penyuntingan!
Untuk pengguna mudah alih, sila gunakan versi desktop untuk mempunyai pengalaman membaca penuh.

Tidak mempunyai akaun?

Honkai: Star Rail Wiki

 • Watak bintang 4
 • Watak memburu
 • Watak angin
 • Watak yang boleh dimainkan
 • Yang tidak bernama
 • Watak Ekspres Astral
 • Ditambah dalam versi 0.
 • .0

Dan Heng

“Galaxy adalah luas di luar membandingkan, mengandungi bilangan kemungkinan yang tidak terhingga.”
Komuniti kami memerlukan lebih banyak maklumat di halaman ini! Bolehkah anda membantu? Klik di sini untuk menambah lebih banyak.
Gambaran Keseluruhan Pertempuran Media Lore Lore Suara

. Untuk bentuk lunae imbibitornya, lihat Dan Heng • Imbibitor Lunae.

Dan Heng

 • Seni Splash

Jarang

Jalan

Jenis tempur

Jenis

Puak

Korea

. Kesedihan yang kita kongsi adalah nyata, tetapi tidak ada yang istimewa mengenainya.”[1]

: 丹恒) adalah watak yang boleh dimainkan di .

Pengawal kereta api dan arkivis yang sejuk dan terpelihara dari Astral Express. Memakai tombak bernama Cloud-Piercer, dia menyertai kru ekspres untuk melarikan diri dari masa lalu yang terpencil.

Dia boleh diperoleh secara percuma semasa misi trailblaze Mata ribut .

 • 1 ketersediaan
  • .1 Starlight Exchange
  • 1.2 acara Warps

  Adanya

  • Diperoleh semasa langkah pergi ke lif di kawasan tengah.
  • Warp bintang (tidak terbatas)
  • Warp Berlepas (tidak terbatas sehingga semua 50 warps dibuat)
  • Semua acara Cone Cone Warps

  Dan Heng .

  Dan Heng telah dinaikkan pangkat atau dipaparkan dengan peningkatan kadar drop Warp acara:

  Dan Heng

  Bahasa Nama rasmi
  Bahasa Inggeris Dan Heng
  Cina
  丹恒
  Cina
  (Tradisional)
  丹恆
  Jepun 丹 タン 恒 コウ
  Korea 단항
  Sepanyol
  Perancis
  Rusia Д ketika
  Thai Dan Heng
  Dan Heng
  Jerman
  Portugis

  Perubahan sejarah

  • Dan Heng dibebaskan.
  • Kemas kini kepada nama watak:
   • Nama yang dikemas kini.
    • Danheng
    • : Dan Heng
    • Tua : Diperoleh secara lalai dalam misi trailblazePelancong pada malam musim sejuk.
    • Baru : Diperoleh secara lalai dalam misi trailblazeMata ribut.
    • Danheng telah ditambah.

    Rujukan

    1. .01.11.Halaman watak 2Dan Heng, Honkai: Laman Web Rasmi Star Rail. Diperoleh pada 28 April 2023.
    2. ↑ 角色, 《崩坏: 星穹 铁道》 官方 网站 . Diperoleh pada 1 Mei 2023.
    3. ↑ 캐릭터, 공식 사이트 . Diperoleh pada 28 April 2023.