Hollow Knight Silksong Release Ramalan, Permainan, Treler, dan Lagi., Hollow Knight: Tarikh Siaran Silksong, Permainan dan Berita Terkini

Hollow Knight: Tarikh Siaran Silksong, Permainan dan Berita Terkini

Treler kedua diikuti semasa pameran Xbox dan Bethesda yang disiarkan pada tahun 2022. Yang ini memberikan pandangan yang lebih mendalam mengenai pertempuran, dan menunjukkan beberapa bos baru.

Hollow Knight Silksong Release Ramalan, Permainan, Treler, dan Lagi

Hollow Knight Silksong Release Ramalan, Permainan, Treler, dan Lagi

Alex Raisbeck

Dikemas kini pada 21 Ogos 2023 oleh Alex Raisbeck

Tertanya -tanya bila Tarikh Siaran Silksong Hollow Knight akan jadi? Asalnya dirancang sebagai DLC untuk permainan ksatria yang pertama, Silksong akhirnya menjadi cukup besar sehingga ia lebih masuk akal untuk menjadikannya permainan penuh dengan haknya sendiri. Dan dengan itu kini lebih dari enam tahun sejak pelepasan Knight Hollow Pertama, peminat berharap dapat mendapatkan tangan mereka di sekuel tidak lama lagi.

Ia bukan satu -satunya peminat permainan utama yang menantikan, jadi lihat apa yang kita tahu mengenai tarikh pelepasan Fallout 5 serta tarikh pelepasan fabel juga. Buat masa ini, kami berada di sini untuk bercakap mengenai The Hollow Knight: Tarikh Siaran Silksong, serta permainan dan treler permainan.

Hollow Knight Silksong Tarikh pelepasan: Hornet melawan dua raksasa

Ramalan Tarikh Keluaran Silksong Hollow Knight

Kami mengharapkan tarikh pelepasan untuk Hollow Knight Silksong pada akhir 2023, walaupun ini belum disahkan. Permainan ini pada asalnya dijadualkan untuk dibebaskan pada separuh pertama tahun 2023. Walau bagaimanapun, pengumuman pada bulan Mei dari Matthew Griffin, ketua penerbitan dan pemasaran Team Cherry, mengesahkan bahawa permainan itu semakin besar dari yang diharapkan dan mereka menolak tarikh pelepasan untuk memastikan permainan itu sebaik mungkin.

Hollow Knight Silksong Tarikh pelepasan: Hornet berjuang melawan raksasa

Permainan Silksong Knight Hollow

Hollow Knight Silksong mempunyai Hornet sebagai protagonis permainan, watak dari permainan asal. Hornet jauh lebih cepat daripada protagonis dari yang asal, jadi permainan Silksong kelihatan lebih cepat daripada yang asal. Ia juga kelihatan seperti pemain akan mempunyai akses kepada sejumlah besar kuasa baru, serangan dan pilihan pergerakan, seperti menggunakan sutera untuk menggerakkan kebolehan, senjata, dan perangkap mereka,

Permainan teras Silksong kelihatan sangat mirip dengan yang asal, dengan gaya penerokaan Metroidvania, yang memerlukan anda mengambil pelbagai musuh baru ketika anda maju melalui tahap. Pergaduhan Boss juga membuat pulangan, dengan pelakon bos baru untuk menentang. Bagi ciri permainan tertentu, kami tidak tahu terlalu banyak.

Mengenai cerita itu, plot melihat Hornet diculik dan dibawa ke kerajaan bernama Pharloom. Di sini, dia bermula dari bahagian bawah Kerajaan Baru, dan mesti naik ke atasnya untuk mencapai Citadel Shining di puncak Kerajaan, untuk mengetahui siapa yang berada di belakang penculikan.

Treler Silksong Knight Hollow

Sekilas pertama Hollow Knight Silksong datang pada tahun 2019 dengan treler mendedahkan permainan. Treler itu menunjukkan banyak rakaman permainan, memberi kita gambaran yang baik di beberapa bandar, musuh, bos, dan NPC baru permainan.

Treler kedua permainan datang pada Pameran Xbox & Bethesda Jun 2022. Treler permainan, ia jauh lebih pendek, tetapi memberikan pandangan yang lebih terperinci mengenai pertempuran, hampir secara eksklusif memaparkan rakaman Hornet mengambil pelbagai musuh dan bos. Ia juga mengesahkan bahawa permainan akan datang ke Pas Game.

Pembangunan Silksong Knight Hollow

Sebelum pembangunan di Hollow Knight Silksong bermula, pemaju pasukan Cherry pada asalnya membayangkan Silksong menjadi DLC untuk permainan Knight Hollow Pertama. Walau bagaimanapun, pasukan menyedari bahawa apa yang mereka kerjakan dengan cepat menjadi terlalu besar untuk DLC, dan membuat keputusan untuk mengubahnya menjadi permainan tersendiri.

Sejak itu, Silksong telah berubah menjadi permainan yang boleh dikatakan lebih besar daripada yang asal, dengan treler mencatatkan lebih dari 150 musuh dan bos baru, serta peta baru, dan banyak mekanik permainan baru, seperti kerajinan.

Itulah segala yang kita tahu setakat ini mengenai tarikh pelepasan Silksong Knight Hollow. Sementara itu, tarikh pelepasan Starfield dan tarikh pelepasan Mortal Kombat 1 cepat menghampiri.

Bilakah pelepasan ksatria berongga?

Hollow Knight pertama kali dikeluarkan pada 24 Februari 2017 untuk PC, sebelum datang ke Nintendo Switch pada 12 Jun 2018, dan PS4 dan Xbox One pada 25 September 2018.

Adalah sekuel Knight Silksong yang berongga?

Ya, Hollow Knight Silksong adalah sekuel kepada ksatria berongga asal, walaupun bukannya mengawal ksatria, anda mengawal Hornet sebaliknya.

Tarikh Siaran, Silksong ‘Tarikh Siaran, Permainan dan Berita Terkini

Knight Hollow: Silksong

Knight Hollow: Silksong Sudah lama datang, pada awalnya dirancang sebagai pengembangan kepada permainan asal yang dilancarkan pada tahun 2014. Anda akan bermain sebagai Hornet, yang muncul dalam asal. Selepas merancang untuk memasukkan Hornet di Knight Hollow DLC berkembang, pasukan memutuskan untuk memberi mereka permainan mereka sendiri. Knight Hollow: Silksong kemudian diturunkan pada tahun 2019.

  • Baca lebih lanjut: ‘The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom’ Ulasan

Silksong Nampaknya menjadi permainan yang jelas kepada pendahulunya. Hornet adalah protagonis yang lebih tangkas daripada ksatria dari Knight Hollow. Mereka boleh menggunakan sutera untuk kemampuan kuasa, dan bahkan dapat membuat senjata dan perangkap.

Inilah yang kita tahu Knight Hollow: Silksong Setakat ini, termasuk ramalan tarikh pelepasan, melihat permainan, dan semua berita terkini.

Hollow Knight: Ramalan Tarikh Siaran Silksong

Knight Hollow: Silksong Pada masa ini tidak mempunyai tarikh pelepasan. Kemas kini terbaru datang pada bulan Mei 2023, ketika pasukan pemaju Cherry mengumumkan bahawa permainan itu telah ditangguhkan dari separuh pertama 2023. Anda boleh melihat tweet di bawah:

Hollow Knight: Platform Silksong

Dari segi platform, Knight Hollow: Silksong kini telah disahkan untuk PS5 dan PS4, sebagai tambahan kepada platform PC dan Xbox yang sudah kita ketahui. Lebih baik, Silksong akan tersedia hari pertama di Xbox Game Pass.

Treler

Setakat ini, terdapat dua treler yang dikeluarkan Knight Hollow: Silksong. Yang pertama adalah treler mendedahkan yang memulakan debutnya pada tahun 2019. Rakaman 2 minit ini menunjukkan bandar, rakan dan musuh baru. Semak di bawah:

Treler kedua diikuti semasa pameran Xbox dan Bethesda yang disiarkan pada tahun 2022. Yang ini memberikan pandangan yang lebih mendalam mengenai pertempuran, dan menunjukkan beberapa bos baru.

Permainan

Kedua -dua treler yang telah diturunkan setakat ini Silksong telah mengandungi permainan. Permainan ini sebenarnya kelihatan sangat berbeza dengan yang pertama, dengan Hornet menjadi watak yang lebih cepat daripada ksatria. Akibatnya, Silksong kelihatan menjadi permainan yang lebih cepat, dengan gerakan yang lebih pelbagai sejauh pergerakan dan traversal berkenaan.

Pergaduhan bos kelihatan bersedia untuk membuat pulangan besar Silksong, Dengan treler yang mempamerkan beberapa musuh dan bos baru yang pemain akan menentang. Permainan kelihatan serupa untuk pergaduhan bos, kecuali hakikat bahawa Hornet mempunyai lebih banyak kebebasan bergerak di arena.

Berita terkini

Sebagai maklumat lebih lanjut diturunkan Knight Hollow: Silksong, Senarai di bawah akan dikemas kini. Buat masa ini, inilah yang kita tahu mengenai permainan:

  • ‘Hollow Knight: Silksong’ telah ditangguhkan
  • ‘Hollow Knight: Silksong’ akan dikeluarkan untuk Konsol PlayStation
  • ‘Hollow Knight Silksong’ disahkan sebagai Hari Satu Hari Xbox Games Pass Release

Itu sahaja yang kita tahu Knight Hollow: Silksong setakat ini. Semasa kami maju sepanjang tahun, kami mungkin akan mendengar lebih banyak mengenai permainan. Sebaik sahaja kami lakukan, anda akan dapati halaman ini dikemas kini dengan semua berita terkini.