Hogwarts Legacy Voiceover Talent Terungkap dengan Simon Pegg disahkan sebagai Headmaster Black | Wizarding World, Simon Pegg memainkan Hogwarts Guru Besar Popular di Hogwarts Legacy

Simon Pegg memainkan Hogwarts Guru Besar Popular di Hogwarts Legacy

Sebastian Croft dan Amelia Gething menyediakan dua pilihan suara untuk avatar yang boleh dimainkan oleh permainan, yang boleh disesuaikan lagi kepada penyihir atau penyihir pilihan pemain.

Hogwarts Legacy Voiceover Talent diturunkan dengan Simon Pegg disahkan sebagai Guru Besar Hitam

Hari ini kita dapat mendedahkan beberapa artis suara yang berbakat yang akan menampilkan di Hogwarts Legacy. Anda juga boleh melihat penampilan pertama anda di Simon Pegg yang menggambarkan Phineas Nigellus Black, yang akan berkhidmat sebagai Guru Besar Hogwarts dalam permainan.

Dengan Hogwarts Legacy melepaskan dalam masa yang singkat sekarang, inilah beberapa berita menarik mengenai pelakon permainan, bersama -sama pratonton Guru Besar Hogwarts pada masa itu, yang dimainkan oleh Simon Pegg yang cemerlang. Simon Pegg akan disertai oleh senarai bakat suara, termasuk yang akan menyuarakan avatar anda sendiri dalam permainan. Sebastian Croft memainkan salah satu pilihan suara avatar anda, sementara Amelia Gething menyuarakan yang lain. Dalam permainan, suara anda boleh disesuaikan, membolehkan pemain menyempurnakan watak mereka dengan terperinci sepenuhnya.

Ramai peminat Harry Potter akan sangat akrab dengan nama peranan Simon Pegg, Phineas Nigellus Black: Ini adalah salah satu nenek moyang Sirius Black, yang dinyatakan sebagai salah satu daripada Guru Besar yang paling disukai dalam Sejarah Hogwarts. Di dalam buku -buku itu, Phineas yang marah dan tidak suka muncul sebagai potret yang tergantung di pejabat Profesor Dumbledore, yang enggan membantu menghantar mesej ke potret kembarnya di Grimmauld Place, rumah keluarga hitam. Dalam permainan, kita akan belajar semua tentang bagaimana dia mendapat reputasi buruk dalam sejarah Hogwarts. Satu lagi nama biasa yang muncul dalam video pratonton yang pasti akan mendapat peminat yang bersungguh -sungguh adalah mendedahkan Profesor Matilda Weasley, yang dimainkan oleh pemenang Anugerah SAG, Lesley Nicol. Seperti topi penyortiran yang pernah berkata: “Satu lagi weasley?”Kami tahu keluarga Ron adalah keluarga ajaib kuno yang berpunca dari dekad – adalah Matilda seorang nenek moyang lama? Peminat juga akan teruja untuk mempelajari kembali Luke Youngblood ke Wizarding World, yang akan menyuarakan peranan Ravenclaw Everett Clopton dalam permainan. Ini bukan rodeo pertama Luke: Pelakon muda tentu saja menjadi terkenal sebagai Lee Jordan dalam filem Harry Potter! Asif Ali memainkan pelajar Ravenclaw yang lain, Mahendra Pehlwaan, seorang pelajar kelahiran Muggle dengan kegemaran untuk melekat pada peraturan. (Mengingatkan anda kepada sesiapa?) Menghadapi sisa pengumuman suara adalah Kandace Caine, yang memainkan peranan ganda pelajar Gryffindor Natsai dan ibunya, Profesor Ramalan Onai. Kakitangan Hogwarts lain termasuk Profesor Satyavati Shah, yang mengajar astronomi, disuarakan oleh Sohm Kapila. Dan akhirnya, Jason Anthony akan meminjamkan suaranya kepada dua watak yang sudah kita kenal dan suka: topi penyortiran dan hampir tanpa kepala. Kami tidak sabar untuk bertemu dengan kedua -dua Mainstays Hogwarts ini sekali lagi – dan sememangnya, memenuhi senarai watak yang menarik ini! Hogwarts Legacy dijadualkan dilancarkan di seluruh dunia untuk PlayStation®5, Xbox Series X | S dan PC pada 10 Februari, PlayStation®4 dan Xbox One akan dilancarkan pada 4 April dan Nintendo Switch pada 25 Julai. Lawati laman web rasmi untuk maklumat lanjut-atau lawati halaman kami di sini, di mana anda boleh mengejar semua kemas kini dan treler terkini, dan belajar bagaimana untuk menghubungkan akaun kelab Harry Potter anda untuk beberapa barang tambahan dalam permainan.

Simon Pegg Hogwarts Legacy

Heidi cenderung bersandar ke permainan indie, RPG, dan permainan dunia terbuka di Xbox, dan ketika tidak bermain Disney Dreamlight Valley, dengan gembira memasang setiap permainan yang baik yang muncul di Xbox Game Pass, sebelum menyelam kembali ke kegemaran seperti The Witcher 3. Dia menantikan usia mitologi yang diceritakan semula, everwild, fable, dan avowed di ufuk Xbox. Heidi lulus dengan MA dalam kesusasteraan Inggeris sebelum menyertai pasukan Trueeachievements.

Dapatkan berita Xbox terbesar yang dihantar terus ke peti masuk anda setiap minggu.
Daftar sekarang secara percuma

Daftar secara percuma sekarang untuk mempunyai pencapaian dan statistik permainan dikesan.

Urus koleksi permainan anda, mengukur kemajuan anda di seluruh siri permainan, malah menetapkan matlamat pemarkahan dan siap dan kami akan mencatat percubaan anda untuk mencapai mereka!

Kami juga menjalankan lebih daripada 700,000 sesi permainan untuk membantu ahli kami membuka kunci berjuta -juta pencapaian dan membuat rakan baru.

Dan, kami selamat dan mesra mudah alih sepenuhnya.

 • © 2023 Truegaming Network Ltd, Hak Cipta Terpelihara
 • Terma & Syarat | Dasar Privasi | Urus tetapan kuki
 • Mengiklankan mengenai Trueeachievements
 • Senarai penuh permainan Xbox
 • Permainan Windows dengan pencapaian
 • Senarai permainan Xbox
 • Status Live Xbox
 • Pencapaian Pembuat Meme Tidak Dikunci
 • Jumpa pasukan
 • TrueTrophies untuk PlayStation
 • TrueSteMachievements untuk PC

Simon Pegg menyertai Harry Potter dunia sebagai nenek moyang sirius hitam di Hogwarts Legacy

Simon Pegg menyertai dunia sihir Harry Potter dalam peranan yang juga memberikan pandangan lebih lanjut mengenai yang luas Hogwarts Legacy permainan video.

The Akhir dunia dan Misi yang mustahil Pelakon mengambil peranan Phineas Nigellus Black, nenek moyang Sirius Black. Khususnya, dia adalah datuk besar Sirius. Dia juga mempunyai reputasi sebagai Guru Besar yang paling popular di Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry.

Watak itu diturunkan Rabu dalam video pengumuman dari penerbit permainan, yang juga melancarkan sembilan pelakon lain yang akan menyuarakan watak dalam permainan.

Simon Pegg; Hogwarts Legacy
Simon Pegg akan memainkan Phineas Nigellus Black dalam ‘Hogwarts Legacy.’
| Kredit: Dave Benett/Getty Images; Warner Bros. Permainan dan perisian Avalanche

“Kami melihat Phineas dalam buku dan dalam filem. Dia adalah potret di pejabat Dumbledore, “nota Pegg dalam video. Sudah diumumkan bahawa Hogwarts Legacy akan berlangsung pada tahun 1800 -an, tetapi Pegg kini mengesahkan “Ini pada masa [Phineas] sebenarnya aktif Guru Besar.”

Keterangan watak rasmi untuk Phineas memanggilnya “cantankerous” dan seseorang yang memuji “dari keturunan panjang slytherins.”

“Guru Besar Hitam dibenci oleh para pelajar, yang mana dia juga mempunyai penghinaan yang besar,” ia berbunyi. “Sakit liar yang sesuai dengan pekerjaannya, matlamatnya adalah untuk melakukan sedikit pekerjaan yang mungkin dan mengelakkan pendedahan kepada badan pelajar – lebih suka memberi tumpuan kepada statusnya di dunia sihir dan janggutnya yang dibedah secara pembedahan.”

Pemain akan memulakan kisah Hogwarts Legacy Sebagai pelajar tahun kelima. Di dalam permainan dunia terbuka ini, mereka dapat meneroka lokasi baru dan biasa di dunia sihir di sekitar Hogwarts, menemui binatang ajaib, berkembar dalam ramuan, mantra induk, dan bahkan menyelidiki ke dalam seni gelap.

Menyertai Pegg dalam permainan adalah rombongan pelakon, termasuk Harry Potter Filem alum.

Sebastian Croft dan Amelia Gething menyediakan dua pilihan suara untuk avatar yang boleh dimainkan oleh permainan, yang boleh disesuaikan lagi kepada penyihir atau penyihir pilihan pemain.

Downton AbbeyLesley Nicol, yang sebenarnya mengikuti audisi untuk peranan Molly Weasley dalam filem -filem, kini akan menyuarakan Weasley di Hogwarts Legacy. Nicol akan memainkan Profesor Matilda Weasley, seorang Gryffindor dan Timbalan Ketua Headmistress of Hogwarts. Dia “membantu pemain dalam menangkap pelajar lain dengan memberi mereka panduan lapangan wizard dan menunjukkan kepada mereka bilik keperluan,” menurut keterangan.

Kandace Caine Akan Memainkan Profesor Onai, yang pernah menjadi guru ramalan di Uagadou, sekolah sihir terbesar di dunia yang terletak di Uganda. Dia adalah “seorang pelihat berbakat yang kepercayaannya di hadapannya digoncang oleh fakta bahawa dia tidak meramalkan kehilangan suaminya,” keterangannya berbunyi. “Memutuskan untuk meninggalkan kenangan yang menyakitkan di belakang, dia menerima jemputan oleh Profesor Weasley untuk mengajar ramalan di Hogwarts.”

Luke Youngblood, yang bermain Lee Jordan dalam siri filem, membuat pulangan untuk Hogwarts Legacy Untuk menyuarakan pelajar Ravenclaw Half-Blood Everett Clopton, yang digambarkan sebagai “pemutus peraturan dan penunggang yang kurang bernasib baik.”

Sohm Kapila (Pertunjukan pagi, Hospital awam) memainkan Satyavati Shah, profesor astronomi; Asif Ali (Wandavision, Jangan risau sayang) akan memainkan pelajar Ravenclaw Worm-Worm Amit Thakkar; Adam O’Connor akan memainkan Ravenclaw Peer Ravenclaw Muggle Mahendra Pehlwaan; dan pelakon suara veteran Jason Anthony akan memainkan kedua -dua Nick dan topi penyortiran yang hampir tidak berkepala.

Hogwarts Legacy Akan dilancarkan di seluruh dunia di PlayStation 5, Xbox Series X | S, dan PC pada 10 Februari. Versi PlayStation 4 dan Xbox One akan tiba 4 April, dan Nintendo Switch Drop akan datang 25 Julai.

Pembetulan: Versi terdahulu artikel ini menyatakan bahawa pelakon Asif Ali akan memainkan watak Mahendra Pehlwaan di Hogwarts Legacy, Berdasarkan siaran akhbar. Seorang wakil untuk Warner Bros. Permainan dan perisian Avalanche sejak itu menjelaskan bahawa pelakon Adam O’Connor menyuarakan Mahendra, sementara Ali menyuarakan watak berasingan bernama Amit Thakkar.

Mendaftar untuk Surat Berita Harian Percuma Hiburan Mingguan Untuk mendapatkan berita TV Breaking, penampilan pertama eksklusif, rekap, ulasan, wawancara dengan bintang kegemaran anda, dan banyak lagi.

Kandungan Berkaitan:

 • Dobby the Stoned Elf: Snoop Dogg berkongsi potret peliknya sebagai Harry Potter watak
 • Harry Potter tidak akan wujud tanpa Willow, Kata pencipta siri Disney+
 • Helena Bonham Carter mempertahankan ‘hounded’ j.K. Rowling, kata Johnny Depp ‘benar -benar dibuktikan’