Hogwarts Legacy Troll Bogeys dan lokasi mereka | PCGamesn, Cara Dapatkan Bogey Troll – Panduan Warisan Hogwarts – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Itu semua yang anda perlukan untuk mengumpul bogey troll di warisan Hogwarts. . Anda juga akan memerlukan mantra Wingadrium Leviosa yang terkenal, ini memerlukan anda untuk melakukan perjalanan ke lokasi Hogwarts Legacy Dogweed dan Deathcap untuk mengambil beberapa bahan penting. .

Hogwarts Legacy Troll Bogeys adalah beberapa bahan ramuan yang paling sukar untuk dicari, jadi kami telah memudahkan anda dengan menandakan lokasi troll di peta.

Hogwarts Legacy Troll Bogeys: Troll berdiri menacingly di hadapan api unggun

Diterbitkan: 5 Mei 2023

Adakah anda sedang memburu bogey troll warisan hogwarts? Tidak banyak musuh yang menakutkan dan berbahaya seperti troll dalam warisan Hogwarts, dan untuk alasan yang baik. Bukan sahaja boleh mengetuk kolam kesihatan anda dalam satu serangan, tetapi mereka juga sangat kukuh kerana mereka mempunyai beribu -ribu mata kesihatan berbanding dengan anak -anak lain yang lain. Sekiranya anda sangat beruntung, anda mungkin perlu melawan pelbagai musuh sekaligus, menjadikan pertempuran troll sangat sukar.

Anda akan mahu mengelakkan pertemuan dengan troll melainkan anda selepas bogey troll berharga untuk membiakkan ramuan warisan Hogwarts anda sendiri. Anda juga mungkin perlu menyelesaikan tugasan Profesor Onai yang mengharuskan anda untuk mengumpul bogey troll, memaksa anda untuk mengalahkan troll di alam liar. Berjuang dengan troll di Hogwarts Legacy adalah cara yang dijamin untuk mengumpul beberapa lendir likat, jadi kami telah menyerlahkan lokasi dalam permainan dunia terbuka di mana anda dapat mencari bogey troll.

Hogwarts Legacy Troll Bogeys: Pelajar Slytherin berdiri di hadapan timbunan bogey troll di rumput tinggi

Hogwarts Lokasi Bogey Legacy Troll

Walaupun pertemuan dengan troll mungkin kelihatan rawak, mereka sebenarnya dijamin bertelur di lokasi tertentu di peta warisan Hogwarts. . Kami sangat mengesyorkan terbang di Hogwarts Legacy Broom anda untuk membuka kunci semua lokasi Floo Flame di rantau ini terlebih dahulu.

Membuka Floo Flames di sekitar Feldcroft mendedahkan semua ikon di rantau ini di peta, termasuk ikon troll lair yang tepat di mana anda dapat menemui raksasa besar ini. Anda akan tahu anda telah sampai ke lokasi yang tepat jika anda dapat melihat struktur seperti khemah besar yang terbuat dari pokok lama. Larian troll mengandungi dada tersembunyi di dalam khemah troll, tetapi anda mungkin menghadapi masalah untuk mencapainya kecuali anda membersihkan kawasan itu terlebih dahulu.

. Kami mengesyorkan meneroka Feldcroft terlebih dahulu kerana ada peluang yang kuat yang mungkin anda telah melawat kawasan ini dan sudah dekat dengan Hogwarts Castle. Jangan ragu untuk terbang ke lokasi lain, pastikan anda menandai setiap api api di setiap kawasan untuk mendedahkan semua ikon di setiap rantau.

Ramuan Legacy Hogwarts: J. Pippin

Jika anda tidak perlu mengalahkan troll untuk Profesor Onai, anda boleh menyelamatkan diri anda dengan banyak kerumitan dengan membeli bogey troll terus dari J. Kedai Ramuan Pippin di Hogsmeade. Hanya ada jumlah bogey troll yang terhingga walaupun, jadi anda mungkin tidak mahu membersihkan kedai pemilik melainkan anda sangat perlu membuat beberapa ramuan yang tidak dapat dilihat. Troll Bogeys akan membuat anda kembali 100 galleon, tetapi itu adalah harga yang kecil untuk membayar untuk mengelakkan diri untuk membunuh troll.

. . . Dan jika anda mencari pengalaman yang sama sekali baru, senarai permainan PC terbaik kami mempunyai semua yang anda perlukan untuk menghiburkan anda selama berbulan -bulan.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. . mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. .

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. .

Cara mendapatkan bogey troll

Dunia

Cuba melengkapkan usaha sampingan Profesor Onai untuk membuka kunci mantra decendo di Hogwart Legacy? .

Syukurlah, bogey troll agak mudah untuk mendapatkan tangan anda, kerana anda boleh memilih sama ada membeli mereka agak murah atau pergi mencari mereka di kawasan selatan Highlands. Jadi, inilah yang perlu anda ketahui tentang mencari troll dan membeli bogey troll di Hogsmeade.

J Pippin's Potion Peta Location.png

. . Ditemui di bawah bahagian ramuan kedai, bahan -bahan yang agak menjijikkan ini akan menjadikan anda kembali 100 galleon.

Cara Mencari Bogey Troll

. .

Tugasan Profesor Onai.jpg

.

Sebaik sahaja anda telah mengumpul bogey troll, kembali ke Profesor Onai untuk membuka kunci Decendo.

  • Lihat Panduan Tugasan Profesor Onai yang berguna untuk langkah demi langkah yang lengkap.