Hogwarts Legacy Mounts dan Bagaimana Membuka Kunci Mereka | PCGamesn, Mounts – Hogwarts Legacy Guide – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

The gunung pertama anda akan mendapat akses kepada penyapu anda, yang anda akan dapatkan setelah melengkapkan Kelas terbang usaha utama. Usaha ini berfungsi sebagai pengenalan pada penerbangan penyapu dan mengajar anda mekanik terbang di sekitar istana Hogwarts dan seterusnya.

Hogwarts Legacy Mounts dan Bagaimana Membuka Kunci Mereka

Cara Membuka Kunci Hogwarts Legacy Mounts dan semua makhluk yang anda boleh naik, termasuk semua gunung terbang yang kini tersedia dalam permainan terbuka dunia.

Hogwarts Legacy Mounts: Highwing terbang melewati Hogwarts

Diterbitkan: 4 Mei 2023

Mengetahui Cara Membuka Kunci Hogwarts Legacy Mounts adalah maklumat yang berharga jika anda bosan berlari di mana -mana atau mewah sesuatu yang lebih mendebarkan daripada sapu anda. Beberapa binatang yang berbeza tersedia untuk anda sebagai gunung, tetapi mereka terkunci di belakang misi cerita tertentu sehingga anda dapat menunggangnya.

Disana ada banyak Hogwarts Legacy Beasts dalam permainan dunia terbuka yang boleh anda simpan dalam vivarium di bilik keperluan anda. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa jenis binatang yang berlainan dalam warisan Hogwarts yang boleh anda naik, termasuk gunung terbang, yang sangat membantu untuk mendapatkan peta warisan Hogwarts. Ini adalah semua yang anda perlu ketahui mengenai Legacy Mounts Hogwarts dan bagaimana untuk membuka kunci mereka.

Cara Membuka Kunci Gunung di Hogwarts Legacy

Untuk mendapatkan pemasangan di warisan Hogwarts, anda perlu melengkapkan misi ‘The High Keep’, yang akan memberi ganjaran kepada anda dengan Highwing, Poppy Sweeting’s Hippogriff.

The High Keep adalah misi cerita utama jadi jangan risau jika anda masih tidak sampai ke tahap itu – anda akan membuka kunci gunung akhirnya. Anda fikir Poppy akan berminat untuk terus bertahan, tetapi nampaknya, dia lebih bersedia untuk berpisah dengan mereka untuk faedah anda.

Hogwarts Legacy Mounts: Terbang di Highwing

Senarai Legacy Mount Hogwarts

Terdapat tiga jenis binatang yang boleh anda gunakan sebagai gunung dalam warisan Hogwarts:

Seperti yang dijelaskan, Highwing Hippogriff dibuka selepas misi ‘The High Keep’. Jika anda pra-memerintahkan warisan Hogwarts, anda juga akan mempunyai akses ke Caligo, Onyx Hippogriff.

Edisi Deluxe Hogwarts Legacy termasuk sepulchria, thestral gelap. Akhirnya, anda akan menerima graforn yang dipanggil Lord of the Shore untuk menyelesaikan usaha ‘San Bakar’s Trial’. Graphorn adalah satu -satunya gunung dalam warisan Hogwarts yang tidak dapat terbang, namun, anda boleh menggunakan kekuatannya untuk menangani kerosakan kepada pelbagai musuh dengan merampasnya. Highwing adalah gunung lalai anda, tetapi anda boleh mengubahnya melalui skrin inventori gear.

Hogwarts Legacy Mounts: Highwing semasa Keep High

Sudah tentu, anda juga mempunyai penyapu warisan Hogwarts terbaik untuk menunggang, yang akan anda perolehi sebelum mana -mana gunung. Penyapu sesuai untuk tunggangan pendek terima kasih kepada kelembutan mereka, sementara gunung sering lebih baik jika anda melakukan perjalanan lebih jauh. Sama dengan gunung, terdapat beberapa penyapu yang berbeza dalam permainan, tetapi mereka semua bergerak dengan kelajuan yang sama antara satu sama lain.

Sekarang anda tahu semua butiran mengenai The Mounts in Hogwarts Legacy, adakah anda tahu tentang semua mantra, ramuan, dan bakat warisan Hogwarts dalam permainan RPG? Sebagai alternatif, kami mempunyai butiran permainan PC terbaik yang tersedia untuk dimainkan sekarang jika anda suka berehat dari sekolah sihir dan sihir.

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Christian Vaz di barat London, dilahirkan dan dibesarkan, Christian menghabiskan sebahagian besar hari -harinya bermain permainan seperti Elden Ring dan Genshin Impact. Anda juga akan mendapati dia meneroka alam semesta di Starfield dan mengamalkan kombo di Street Fighter 6.

Gunung

Dunia

Disana ada Tiga gunung Tersedia untuk anda di Hogwarts Legacy (Empat jika anda telah membeli edisi mewah atau pengumpul permainan). Anda akan mendapat gunung pertama anda cukup awal dalam permainan tetapi perlu bermain lebih jauh melalui kisah utama untuk membuka kunci yang lain dari gunung. Ketahui lebih lanjut mengenai setiap gunung, termasuk bagaimana untuk mendapatkan gunung, dalam panduan di bawah.

Graphorn Shiny.jpg

Penyapu

The gunung pertama anda akan mendapat akses kepada penyapu anda, yang anda akan dapatkan setelah melengkapkan Kelas terbang usaha utama. Usaha ini berfungsi sebagai pengenalan pada penerbangan penyapu dan mengajar anda mekanik terbang di sekitar istana Hogwarts dan seterusnya.

Selepas anda Selesai Pencarian, Pergi ke Keperluan Sukan Spinwitch di Hogsmeade untuk membeli penyapu pertama anda Untuk 600 Galleon. Awak boleh Meningkatkan penyapu anda sehingga tiga kali untuk meningkatkan pengalaman terbang anda Dengan melengkapkan perlumbaan tiga kali perlumbaan: ujian penerbangan, menyapu persaingan, dan langit adalah had.

Broom Mount.jpg

HIPPOGRIFF

HIPPOGRIFF adalah binatang yang akan anda perolehi selepas melengkapkan usaha utama yang dipanggil Yang tinggi menyimpan. Manakala tidak seperti tangkas seperti penyapu anda, mereka dapat naik dan turun dengan cepat. Pada nota sampingan, anda juga boleh membuka kunci Onyx Hippogriff jika anda telah menyusun semula warisan Hogwarts.

HIPPOGRIFF MOUNT.JPG

Graphorn

Graphorns adalah hanya tanah gunung anda akan mempunyai akses ke dalam permainan. Anda akan menjumpai graforn selepas menyelesaikan percubaan utama percubaan San Bakar, di mana anda perlu melawan graforn dan menurunkan HP sebelum menjadi sekutu anda dan gunung tetap. Graphorns tidak agak terbaik untuk perayauan di sekitar peta dengan cepat tetapi mereka dapat menangani kerosakan pada musuh seperti yang mereka kenakan.

Graphorn Mount.jpg

Thestral (hanya tersedia untuk edisi mewah dan pengumpul)

Thestral adalah seekor binatang yang dibuka selepas menyelesaikan pencarian utama yang tinggi, sama seperti hippogriff. Anda hanya dapat memasang thestral jika anda telah membeli editon deluxe atau pengumpul daripada warisan Hogwarts. Selain itu, Thestral mempunyai corak tingkah laku yang sama seperti hippogriff.