Hogwarts Legacy ‘Mendapat tarikh pelepasan suis yang benar -benar jauh, Hogwarts Legacy PS4 dan Xbox One Release Date ditolak – CNET

Hogwarts Legacy PS4 dan Xbox One Release Tarikh ditolak kembali

Imad adalah wartawan kanan yang meliputi budaya google dan internet. Mengucapkan Hilang dari Texas, Imad memulakan kerjaya kewartawanannya pada tahun 2013 dan telah mengumpulkan sampingan dengan The New York Times, The Washington Post, ESPN, Panduan Tom dan Wired, antara lain. Dia juga menjadi tuan rumah FTW dengan Imad Khan, podcast berita esports dalam hubungan dengan dot eSports.

‘Hogwarts Legacy’ mendapat tarikh pelepasan suis yang benar -benar jauh

Hogwarts Legacy dilancarkan pada PS5, Xbox Series X/S dan PC pada 7 Februari 2023. Kemudian, ia datang ke konsol terakhir PS4 dan Xbox One pada 5 Mei 2023. Sekarang? Versi Nintendo Switch akhirnya mempunyai hari pelepasan, dan ia akan menjadi yang lain enam bulan lagi.

Hogwarts Legacy dilancarkan untuk Nintendo Switch 14 November 2023, Pada dasarnya enam bulan hingga hari dari hari ini. Kelewatan ini memberi tumpuan kepada “mewujudkan pengalaman terbaik” aka, cuba mencari cara untuk menjalankan permainan pada perkakasan yang lebih kurang dua setengah generasi lama pada ketika ini. Hogwarts Legacy adalah RPG yang luas, dan apa yang kebanyakan permainan lakukan adalah semacam versi aliran awan permainan di Switch, dan bukannya permainan berjalan secara asli di sana. Saya tidak pasti yang berlaku di sini, tetapi saya rasa dengan kelewatan sembilan bulan ini, mereka mungkin memikirkan cara menjalankannya pada perkakasan sebenar.

Sememangnya, jika warisan Hogwarts dapat melakukannya, ia benar -benar mahu datang ke suis yang mempunyai asas pemasangan 125 juta yang kuat. Begitu juga mengapa ia datang ke konsol terakhir gen akhirnya, seperti antara PS4 dan Xbox One, itu mungkin 180 juta lagi. Ia cukup liar bahawa Hogwarts Legacy berjaya menjual 12 juta salinan dalam dua minggu pertama pada hanya PS5, Xbox Series X/S dan PC, dan kemudian 15 juta dalam masa tiga bulan, tepat pada pelancaran versi gen yang terakhir.

Memandangkan hakikat bahawa permainan itu berusia lima tahun, dengan enam platform yang berbeza, saya benar-benar percaya bahawa pencapaian seperti Elden sebanyak 20 juta jualan pada tahun pertama akan berlaku, tetapi kita perlu menunggu dan melihat.

Hogwarts Legacy PS4 dan Xbox One Release Tarikh ditolak kembali

Pemilik sistem gen terakhir perlu menunggu lebih lama sebelum mereka dapat melompat ke alam semesta Harry Potter.

Wartawan Kanan Imad Khan

Imad adalah wartawan kanan yang meliputi budaya google dan internet. Mengucapkan Hilang dari Texas, Imad memulakan kerjaya kewartawanannya pada tahun 2013 dan telah mengumpulkan sampingan dengan The New York Times, The Washington Post, ESPN, Panduan Tom dan Wired, antara lain. Dia juga menjadi tuan rumah FTW dengan Imad Khan, podcast berita esports dalam hubungan dengan dot eSports.

Kepakaran Google, Budaya Internet
7 Mac, 2023 8:00 a.m. Pt

HIPPOGRIFFS bersayap terbang di atas tasik, dengan penunggang manusia di pelana, dalam warisan Hogwarts

Hogwarts Legacy, permainan terbuka dunia yang berlaku di Harry Potter Universe, akan bergerak melepasi PlayStation 5 dan Xbox Series X dan S dan terapung ke sistem gen yang terakhir pada 5 Mei, kata akaun Twitter rasmi permainan pada hari Isnin. Permainan ini pada asalnya dijadualkan dibebaskan pada 4 April.

Ini bermaksud bahawa mereka yang belum dinaik taraf ke sistem gen seterusnya akan dapat berjalan di sekitar Hogwarts pada konsol PlayStation 4 dan Xbox One mereka. Akaun Twitter Hogwarts Legacy mengatakan pasukan memerlukan lebih banyak masa untuk memberi pemain “pengalaman terbaik.”Akaun tidak memberikan perincian tambahan untuk versi Switch, yang dijadualkan pada 25 Julai.

Kami terharu dengan rasa syukur atas respons kepada Hogwarts Legacy dari peminat di seluruh dunia. Pasukan bekerja keras untuk memberikan pengalaman terbaik di semua platform dan kami memerlukan lebih banyak masa untuk melakukan ini. Hogwarts Legacy akan dilancarkan untuk PS4 dan Xbox One 5 Mei 2023. gambar.Twitter.com/ujeipxdzj2

– Hogwarts Legacy (@hogwartslegacy) 6 Mac, 2023

Warner Bros. Permainan tidak segera menjawab permintaan untuk memberi komen.

Hogwarts Legacy dikeluarkan pada Februari. 10 dan menjual 12 juta unit dalam dua minggu pertama di pasaran . Ini walaupun komen dibuat oleh pencipta siri j.K. Rowling mengenai masalah transgender . Pemaju permainan menjauhkan diri dari Rowling, mengatakan pada FAQ permainan bahawa dia tidak terlibat dengan penciptaan permainan tetapi pasukannya telah dirujuk untuk memastikan ia masih sesuai dengan penglihatan asalnya.

Walaupun Hogwarts Legacy telah dijual dengan baik di PS5, siri Xbox dan PC, masih terdapat banyak sistem gen terakhir di bawah televisyen orang. Dengan 117 juta PS4s dan 51 juta sistem Xbox One yang wujud, ia tidak terlalu mengejutkan WB Games membuat usaha menghasilkan versi terakhir Hogwarts Legacy. Secara grafik, permainan akan kelihatan terbaik pada konsol gen semasa .

Bagi mereka yang berminat untuk melompat masuk, pastikan anda menyemak lima petua ini sebelum memainkan warisan Hogwarts .