Hogwarts Legacy diselesaikan oleh lokasi dan penyelesaian loceng | PCGamesn, Hogwarts Legacy: ‘Diselesaikan oleh Bell’ Side Quest Walkthrough – Polygon

Hogwarts Legacy ‘Diselesaikan oleh Bell’ Side Quest Walkthrough

Uji kemahiran membaca peta anda di beberapa Hogwarts Legacy ‘s Quests Side Hure Lain Treasure seperti “Hantu Cinta Kita,” “Baik, Baik, Baik,” dan “Cache di Istana.”

Hogwarts Legacy diselesaikan oleh lokasi dan penyelesaian loceng

Pelancaran warisan Hogwarts yang diselesaikan oleh Bell Side Quest, termasuk di mana untuk mencari peta muzik dan lokasi yang dipaparkan untuk mendapatkan harta itu.

Hogwarts Legacy diselesaikan oleh loceng - peta muzik yang menunjukkan lokasi, beberapa loceng, dan beberapa nota muzik

Diterbitkan: 16 Feb, 2023

Ingin tahu bagaimana menyelesaikannya Hogwarts Legacy diselesaikan oleh loceng Pencarian sampingan? Anda boleh menemui banyak rahsia pada tahun pertama anda di sekolah sihir dan sihir yang terkenal, tetapi mungkin yang paling misteri adalah cara Henrietta, salah satu daripada banyak penjara bawah tanah yang tersebar di sekitar kawasan permainan di Highlands Scotland. Walaupun penampilan pertama, kubur kubur ini menjadi salah satu teka -teki yang lebih jahat untuk penyihir muda atau penyihir untuk menyelesaikannya.

Ini adalah gaya cabaran yang sangat serupa dengan Legacy Hogwarts yang dikutuk Tomb Treasure Side Quest, hanya lebih banyak muzik. Apabila memasuki Jalan Henrietta, salah satu kawasan rahsia permainan terbuka dunia, anda akan melihat dadu di atas alas dan kekaki kosong di sebelah kiri. Berpaling ke kiri untuk melihat brazier yang tidak berbaloi. Menyalakannya dengan mana-mana mantra warisan Hogwarts berasaskan api anda untuk mengaktifkan mekanisme di dalamnya, dan memutar tiang untuk mendedahkan dadu tersembunyi. Cast Wingardium Leviosa dan gerakkan kiub ke alas kosong. Akhir. . Kepala atas dan belok kiri untuk mencari perangkap lantai yang beralih, yang boleh anda lumpuhkan dengan melemparkan momentum penangkapan. Pukul Ashwinders di bilik sebelah sebelum menghantar Revelio untuk mencari ruang tersembunyi dan menuntut peta muziknya, yang bermula diselesaikan oleh Bell Quest.

Hogwarts Legacy diselesaikan oleh loceng - peta dengan pin oren yang menunjukkan lokasi loceng untuk diselesaikan oleh teka -teki loceng

Peta yang anda dapati di dalam bilik ini menunjukkan pulau besar dan sembilan loceng, bersama -sama dengan coretan kecil muzik lembaran. . . Anda mula -mula ingin menghapuskan semua musuh di sini, termasuk salah satu musuh Hogwarts Legacy yang terkenal yang menjadikan Gereja ini ditinggalkan asas mereka.

. Mendaki tangga kayu dan tebing untuk mendekati mereka. Sekiranya anda dapat membaca muzik, kini anda harus dapat memainkan nota dan dapatkan harta itu muncul. Walau bagaimanapun, untuk menjadikannya semudah mungkin untuk anda, kami telah melabel setiap loceng dengan nombor supaya anda dapat menelefonnya dalam urutan:

8, 5, 3, 4, 5, 1, 2, 4

Ya, itu bukan imaginasi anda bermain helah pada anda. Jawapan kepada warisan Hogwarts yang diselesaikan oleh peta muzik loceng adalah nota pembukaan kepada tema Harry Potter. Anda kini harus melihat dada di sebelah kiri anda yang mengandungi item kosmetik longcoat harta karun. Ini bukan satu -satunya usaha sampingan dalam permainan RPG di mana anda dapat menemui harta karun tersembunyi, anda juga mendapat mantel yang mencolok sebagai ganjaran untuk menyelesaikan kedua -dua cache di istana dan Hogwarts Legacy Daedalian Side Quests. .

Pencipta siri Harry Potter, JK Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. .

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Hogwarts Legacy ‘Diselesaikan oleh Bell’ Side Quest Walkthrough

Johnny Yu (dia/dia) adalah penulis panduan di Polygon. Dia telah menulis tentang permainan seperti Legenda Zelda: Air mata Kerajaan, , dan Lambang api terlibat.

Sekiranya anda mendapati diri anda di tempat persembunyian Henrietta di Hogwarts Legacy, Anda mungkin menjumpai peta muzik yang menunjukkan harta karun tersembunyi di suatu tempat di dataran tinggi. Semasa anda membaca peta, anda akan menyedari bahawa anda perlu membaca muzik lembaran untuk mendapatkan harta. Sekiranya anda bukan individu yang paling cenderung muzik, anda mungkin menghadapi masalah bermain lagu yang betul. Ikuti perjalanan langkah demi langkah kami untuk usaha sampingan “diselesaikan oleh loceng” dengan mudah mencari peta muzik dan menyelesaikan teka-teki loceng dengan bermain melodi yang biasa.

 • Grafik: Johnny Yu/Polygon | Imej Sumber: Perisian Avalanche/Warner Bros. Permainan
 • Grafik: Johnny Yu/Polygon | Imej Sumber: Perisian Avalanche/Warner Bros. Permainan
 • . Permainan
 • . Permainan
 1. Buat jalan anda ke Perembunan Henrietta di bahagian selatan Cape Manor. .
 2. Teruskan jalan di dalam persembunyian Henrietta, dan tetapkan Brazier di hadapan patung di sebelah kiri dengan api sama ada menggunakan mantraConfringo atau .
 3. Accio atau Wingardium leviosa .
 4. Cast Incendio di kiub di sebelah kiri dan Glacius di kubus di sebelah kanan.
 5. .
 6. Teruskan tangga berpaling dan terus ke hadapan untuk melihat musuh tersapu di lantai.
 7. Cast untuk mengelakkannya daripada menyapu anda.
 8. Pindah ke bilik sebelah dan mengalahkan semua penyihir gelap di dalamnya.
 9. Semasa menghadap patung besar di dalam bilik, belok kanan dan bergerak ke arah dinding batu patah yang akan dibuka mendedahkan bilik rahsia di belakangnya.
 10. Kumpulkan di atas meja di sebelah dinding untuk memulakan pencarian “.”
 11. Kembali ke permulaan untuk keluar dari tempat persembunyian Henrietta.

Lokasi teka -teki loceng dalam ‘Solved by the Bell’

Lokasi Istana Clagmar di Hogwarts Legacy untuk usaha sampingan yang diselesaikan oleh loceng

 1. Mengembara ke Istana Clagmar yang terletak di Clagmar Coast.
 2. .
 3. .

Memainkan lagu ‘Harry Potter’ di loceng

Diselesaikan oleh Bell Side Quest di Hogwarts Legacy's Bell Order yang digambarkan oleh peta harta karun dan imej anotasi

 1. . Anda akan memainkan lagu yang biasa dengan peminat siri ini, dan dada akan bertelur ke kiri anda.
 2. .”

Uji kemahiran membaca peta anda di beberapa Hogwarts Legacy ‘s Quests Side Hure Lain Treasure seperti “Hantu Cinta Kita,” “Baik, Baik, Baik,” dan “Cache di Istana.

Pada banyak kesempatan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, jutawan dan pencipta Harry Potter J.K. Rowling telah mengambil pendirian awam terhadap undang-undang transgender inklusif dan hak trans, dan telah menulis fiksyen yang telah dikutuk oleh organisasi LGBTQ+ untuk penggunaan tropes anti-trans yang berbahaya. Jenayah benci, serta undang -undang yang menafikan hak orang trans, telah menjadi lebih lazim di u.K. Sejak 2019, dan, lebih baru -baru ini, di Amerika Syarikat juga.

Menurut Soalan Lazim dari Hogwarts Legacy Penerbit Warner Bros. Interaktif – syarikat induk perisian avalanche, pemaju permainan – Rowling adalah “tidak terlibat secara langsung” dengan penciptaan Hogwarts Legacy. . Untuk penjelasan yang lebih mendalam mengenai kontroversi selama bertahun-tahun Siaran, Baca Kerosakan Polygon.