Hogwarts Legacy Depulso Puzzle Room 2 Solution & Lokasi, Hogwarts Legacy Depulso Puzzle Room 1 dan 2 Solutions | Pcgamesn

Hogwarts Legacy Depulso Puzzle Room 1 dan 2 penyelesaian

Lompat ke sebelah kiri dari tebing dan gunakan Accio untuk menyeret t besar dari belakang ke hadapan bilik. Cast Accio di blok tunggal di belakang anda untuk membawanya ke belakang bilik. Melompat melintasi jurang ke kanan dan menuju ke platform. Gunakan Accio untuk memanggil dua blok di sebelah kanan bilik ke arah pusat.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki Bilik 2 Penyelesaian & Lokasi

Depulso Puzzle Room 2 adalah bilik rahsia di warisan Hogwarts. Ia mengandungi dada koleksi tersembunyi yang membuka konjurasi rawak, diperlukan untuk menyelesaikan semua koleksi untuk “edisi pengumpul” trofi & pencapaian.

Untuk bilik ini tersedia, anda mesti terlebih dahulu selesai Quest Side: Dewan Herodiana. Anda masih boleh melakukan ini pada bila -bila masa kemudian dalam permainan, ia masih boleh didapati selepas cerita. Bilik teka -teki ini terletak di sayap menara loceng Hogwarts Castle.

Panduan Berkaitan:

Buka kunci keperluan bilik teka -teki depulso 2

Untuk membuka kunci ini, anda mesti selesai mencari sampingan: dewan herodiana. Anda melakukan bilik teka -teki yang serupa semasa usaha itu, maka bilik teka -teki lain di sekitar istana Hogwarts boleh dimasukkan. Sehingga itu dinding ke bilik tidak dapat dibuka.

Tempat mencari lokasi bilik teka -teki depulso 2

Perjalanan pantas ke Hogwarts> The Bell Tower Wing> Bell Tower Courtyard. Dari mana anda bertelur, belok kiri, naik hanya set pertama tangga dan lurus ke depan melalui pintu. Terus terus melalui pintu terbuka kelas. Di dalam bilik darjah ini adalah pintu dengan Level 1 Lock, membukanya (memerlukan Alohomora Spell yang dibuka dari Utama Utama: The Lunar Lunar Lament). Setelah melalui pintu, periksa dinding di sebelah kanan (kawasan itu kelihatan seperti ruang Mesir kuno). Cast Depulso di dinding marmar di sudut.

Walkthrough video

Sekiranya pada bila -bila masa anda merasa seperti anda membuat kesilapan, anda boleh menetapkan semula bilik dengan menembak lampu kuning di bahagian atas bilik dengan mantra serangan standard anda ( : R2:/ : RT:). Apabila anda menyusun kiub yang salah bersama -sama atau menggerakkan kiub yang salah, anda mungkin perlu menetapkan semula bilik. Juga pastikan anda tidak berdiri di jalan ketika menarik kiub dengan accio, jika anda memukul diri sendiri, ia menetapkan semula bilik dan memberi responkan kepada anda pada permulaan.

Bilik Pertama – Teka -teki #1 (Dapatkan Dada):

 1. Di hadapan anda akan menjadi kiub berbentuk “t” besar. Tarik sekali dengan Accio ke arah pintu masuk (ke arah mana anda memasuki bilik / di mana anda bermula).
 2. Jatuhkan di sebelah kiri bilik. Terdapat kiub di sebelah kiri pada permulaan bilik, tarik dengan accio.
 3. Accio di dua kiub di sebelah kanan bilik untuk menarik mereka ke blok hitam di tengah.
 4. Depulso pada dua kiub yang sama sekali lagi untuk menolaknya ke dinding belakang.
 5. Depulso sama dua kiub lagi untuk menolaknya ke sudut kiri, untuk menyambungkannya ke satu kiub tunggal yang anda tarik dengan accio. Anda kini mempunyai 3 kiub yang disusun yang kelihatan seperti bentuk “L” ke sisi.
 6. Accio pada 3 kiub yang disambungkan untuk menarik mereka ke arah pintu masuk (menjadikannya slaid di sepanjang dinding kiri).
 7. Anda kini boleh memanjat blok hitam di tengah -tengah bilik, dari sana melompat ke 3 kiub dan memanjat dinding di sebelah kiri bilik. Buka dada di atas. Ia akan menetapkan semula bilik.

Bilik Pertama – Teka -teki #2 (Bilik Keluar):

 1. Setelah membuka dada, ia akan menetapkan semula bilik secara automatik dan mendedahkan beberapa kiub baru. Gunakan Accio pada kiub berbentuk “T” besar untuk menarik mereka ke arah pintu masuk (sama seperti yang anda lakukan sebelum ini).
 2. Di bawah kiub berbentuk “T” kini akan menjadi dua kiub di sudut, satu di aras tanah dan satu di atasnya. Semasa menghadapi dua kiub, berdiri di sebelah kanan mereka, di dinding (penting untuk menghadapi mereka dari sudut yang betul). Accio di atas kiub untuk menolaknya ke tepi sehingga duduk di dinding.
 3. Accio Same Cube lagi untuk menariknya ke seberang bilik ke seberang.
 4. Accio kiub bawah di bawah yang kami tarik. Ini akan membawanya ke seberang bilik (setelah menariknya, anda akan melihatnya sebenarnya 2 kiub yang disambungkan).
 5. Depulso di atas kiub dua kali kita tarik. . Ini mewujudkan bentuk “L” 3 kiub yang disambungkan.
 6. .
 7. Accio lagi pada 2 kiub yang sama untuk menariknya ke dinding di hujung bilik (dinding di mana kami menggunakan depulso dalam langkah #5).
 8. Depulso pada 2 kiub yang sama untuk menyambungkannya ke blok berbentuk 3 “L” yang kami buat. Anda kini mempunyai 5 kiub yang disambungkan yang kelihatan seperti “l” besar di lantai dengan kiub lain di atas.
 9. Accio 5 blok yang disambungkan untuk menarik mereka di sepanjang dinding kiri, ke blok hitam.
 10. Accio lagi pada 5 blok yang sama untuk menarik mereka ke seberang bilik, ke dinding kanan bilik.
 11. Menghadapi blok berbentuk “T” besar, Cast Accio untuk menarik mereka ke kiri (ke kiri ketika melihat ke arah blok berbentuk “T”).
 12. Accio lagi pada blok berbentuk “T” yang sama untuk menarik mereka ke arah anda, ke dalam 5 blok yang disambungkan untuk menjadikannya menyambung. Ini mewujudkan struktur besar kiub yang disambungkan.
 13. Anda kini boleh memanjat kiub tersebut ke pintu keluar. Semasa menghadap kiub, anda mesti melompat melintasi jurang kecil di sebelah kiri (di antara dinding blok yang tidak digunakan di sebelah kiri dan struktur besar yang anda buat). Dari sana anda boleh memanjat blok peringkat tanah, kemudian terus memanjat dari satu blok ke seterusnya sehingga anda sampai ke puncak. Pergi melalui pintu masuk untuk memasuki bilik sebelah.

Bilik Kedua – Dapatkan Semua 3 Dada & Bilik Keluar:

 1. Depulso pada 3 kiub disusun di sebelah kiri untuk mendorong mereka ke hadapan.
 2. Accio di platform berbentuk “U” di sebelah kanan untuk menariknya ke arah anda.
 3. Lompat ke platform berbentuk “U”, Cast Accio pada 3 kiub yang disusun untuk menariknya ke dinding kanan.
 4. Dari platform berbentuk “U”: Lompat ke 3 kiub yang disusun yang anda tarik. Dari situ naik untuk membuka Dada pertama.
 5. Lompat kembali ke platform berbentuk “U”. Cast Depulso pada 3 kiub yang disusun untuk mendorong mereka ke hadapan ke sudut kanan.
 6. .
 7. Dari platform berbentuk “U”: Accio lagi pada banyak kiub yang disambungkan untuk menarik mereka sedikit betul, mereka mesti terjebak di tiang hitam besar.
 8. Dari platform berbentuk “u”: depulso pada garis 4 kiub yang disambungkan untuk mendorong mereka ke dinding kiri.
 9. Dari platform berbentuk “U”: Accio garis 4 kiub yang disambungkan untuk menarik mereka ke sudut kiri depan (sudut di mana banyak kiub yang disambungkan berada dalam langkah #6).
 10. Dari platform berbentuk “U”: Accio pada 3 kiub yang disusun untuk menarik mereka dari sudut kanan ke sudut kiri. Ini akan menghubungkan mereka ke garisan 4 kiub di sudut. Sekarang anda mempunyai 7 kiub yang disambungkan.
 11. Accio di 7 kiub yang anda sambungkan untuk menarik mereka kembali ke pintu masuk bilik.
 12. Kini boleh memanjat kiub tersebut untuk melompat ke dinding kiri dan membuka Dada kedua.
 13. Depulso pada 7 kiub yang disambungkan untuk mendorong mereka kembali ke sudut kiri, di mana mereka berada selepas langkah #10.
 14. Dari platform berbentuk “U”: Accio pada 7 kiub yang disambungkan untuk menariknya ke kanan. Mereka secara automatik akan berhenti separuh jalan dan menyambung ke bentuk kiub yang panjang yang terjebak di tiang hitam.
 15. Dari platform berbentuk “U”, anda kini boleh melompat ke blok hitam di tengah, dari sana melompat ke kiub yang disambungkan pada akhir dan naik ke pintu keluar. Buka dada koleksi untuk menerima konjurasi secara rawak.

Sekarang anda boleh keluar dari bilik. Ini menamatkan Depulso Puzzle Room 2 di Harry Potter: Hogwarts Legacy.

Untuk teka -teki Depulso yang lain, rujuk Depulso Puzzle Room 1 Walkthrough. Untuk semua rahsia lain dan panduan penyelesaian 100%, lihat Hogwarts Legacy 100% Penyelesaian Wiki.

Hogwarts Legacy Depulso Puzzle Room 1 dan 2 penyelesaian

Kami mempunyai jawapan untuk kedua -dua Hogwarts Legacy Depulso Puzzle Rooms 1 dan 2, jadi anda tidak perlu mengambil lompatan mental dalam logik untuk menyelesaikan teka -teki setan ini.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Wizard berdiri di bahagian atas bilik teka -teki

Diterbitkan: 21 Feb, 2023

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki Bilik 1 dan 2 tersembunyi di kampus sekolah. Ini tidak boleh dikelirukan dengan teka -teki yang akan anda selesaikan semasa Dewan Herodiana Side Quest tetapi bekerja dengan cara yang sama. Menamatkan cabaran -cabaran ini memerlukan anda menguasai blok memanipulasi untuk mencapai dada harta karun yang dipenuhi dengan gear yang berharga.

Oleh kerana butang -butang ini hanya muncul sebaik sahaja anda telah menyelesaikan Hogwarts Legacy Hall of Herodiana Side Quest, anda perlu menyelesaikan usaha itu terlebih dahulu untuk memberi anda idea bagaimana untuk menggerakkan blok di seberang bilik, bagaimana menggunakan blok tetapan semula membantu menyelesaikan teka -teki, dan bagaimana menggabungkan blok berfungsi. Pekerjaan pertama anda adalah untuk mencari setiap dua bilik dalam permainan dunia terbuka, tetapi sebaik sahaja anda melakukannya, anda perlu bekerja melalui bilik-bilik ini dengan bantuan dua mantra warisan Hogwarts penting: Accio dan Depulso. Berikut adalah semua penyelesaian kepada dua pilihan bilik teka -teki Hogwarts Legacy Depulso.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki Bilik 1

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Pintu masuk ke bilik teka -teki Depulso yang pertama, turun tangga dari kelas Ramuan. Terdapat butang yang memerlukan anda menekan Depulso untuk mengaktifkannya

Lokasi

Untuk memasuki Depulso Puzzle Room 1, menuju ke bawah dari Potion Classroom Floo Flame lokasi dan menuju ke pintu terkunci di hujung koridor. . Tolak dengan depulso dan kepala ke dalam.

Hogwarts Legacy Depulso Puzzle - Konfigurasi tangga menuju ke dada pertama di Bilik Teka -teki 1

Dada #1

Mendapatkan dada pertama memerlukan anda melompat dari bahagian atas platform ke lantai. Gunakan accio di blok di dinding kanan supaya ia berada di belakang anda. Selepas ini, pergi ke sebelah kiri dua blok bergerak di tengah dan depulso mereka sehingga mereka bergerak ke dinding di mana blok sebelumnya yang anda bergerak dulu. Mendaki kedua -dua blok ini akan membawa anda ke dada pertama.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Bahagian dalam membuat tangga ke dada kedua di bilik teka -teki 1. Blok atas dari sisi lain bilik kini berada di atas tangga

Dada #2

. Kemudian, mensasarkan blok yang sama di sebelah kanan bilik, membuang Accio supaya ia bergerak melintasi bilik, di bawah butang reset, dan kemudian Accio untuk memindahkannya ke belakang bilik. Seterusnya, pergi ke sebelah kanannya dan depulso ke sudut kiri dari tempat anda memasuki bilik, kemudian membuang Accio untuk membawanya ke hadapan. Anda kini harus mempunyai satu blok yang dua ruang di atas satu set dua.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Dada kedua kini boleh diakses melalui tangga yang dibuat

Kepala ke blok terapung Anda boleh bergerak di tengah -tengah bilik dan membuang accio atau depulso untuk menggerakkannya di bawah butang reset. Seterusnya, gerakkannya ke belakang bilik dengan Accio, kemudian ke sudut kiri bawah dengan Depulso. Dapatkan kedua-dua blok dari bahagian bawah tangga sementara yang anda buat dengan Accio, kemudian hantar struktur berbentuk L kembali ke bawah blok tertinggi yang anda beralih ke tempat terlebih dahulu. Akhirnya, putar dan hantar blok di dinding belakang ke sudut kiri belakang dengan Depulso dan selesaikan tangga dengan Accio, yang boleh anda naik untuk mendapatkan dada kedua.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Tiga blok bergerak ke tempat di hujung bilik teka -teki pertama

Dada #3

Dari blok terapung di tengah -tengah bilik, cast accio untuk membawanya ke bawah butang reset, kemudian lemparkan depulso untuk menghantarnya ke dinding di hadapan. Blok nakal bersembunyi berhampiran dinding kiri, jadi kepala di sekelilingnya dan lemparkan Accio untuk menghantarnya ke dinding depan, kemudian Accio bergerak di bawah blok sebelumnya. Seterusnya, pergi ke blok di tengah-tengah bilik yang ada di tanah dan depulso ke dinding kiri. Dari sana, Cast Accio dua kali untuk menyambungkannya ke blok lain, membentuk bentuk l terbalik.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Selepas membuat jambatan dengan garis panjang blok, Wizard memanjat mereka untuk menyeberangi jurang dan sampai ke tangga ke dada ketiga

Pergi ke blok di belakang bilik dan depulso di sebelah dua blok yang lain. Cast Accio untuk menggabungkan tiga blok bersama -sama supaya blok tunggal masih menentang dinding belakang, kemudian membuang Accio untuk menghantarnya ke dinding kanan belakang. Cast Accio lagi untuk menghantar tiga blok ke dekat dada pertama, sekali lagi untuk membawa mereka ke tengah -tengah bilik. Seterusnya, gunakan Depulso untuk menghantar tiga blok ke dinding depan, Depulso sehingga ia bertentangan. Akhirnya, menggunakan Depulso sekali lagi mewujudkan jambatan sementara yang boleh anda lintaskan. Mendaki bentuk l terbalik untuk mendapatkan hadiah anda. Akhir.

Hogwarts Legacy Teka -teki Bilik 2

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Lokasi set kedua bilik adalah berhampiran hieroglif Mesir kuno

Lokasi

Dari halaman transfigurasi Flame Floame, pergi melalui pintu ke barat laut dan menuju ke sejarah kelas sihir di hujung koridor. Buka kunci pintu terkunci tahap 1 dengan alohomora. Kemudian di hujung ruang penyimpanan dengan tiang Mesir berhampiran Sphinx, ada satu lagi butang untuk menekan. Tolaknya untuk memasukkan set teka -teki baru ini.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Di bilik teka -teki kedua, blok ini menggantikan T dan akan dipindahkan dengan Depulso ke sudut

Dada #1

Lompat ke sebelah kiri dari tebing dan gunakan Accio untuk menyeret t besar dari belakang ke hadapan bilik. Cast Accio di blok tunggal di belakang anda untuk membawanya ke belakang bilik. Melompat melintasi jurang ke kanan dan menuju ke platform. Gunakan Accio untuk memanggil dua blok di sebelah kanan bilik ke arah pusat.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Melengkapkan tangga ke dada teka -teki pertama

Cast Accio untuk meletakkan dua blok di bahagian belakang bilik, kemudian menuju ke sebelah kanan kedua -dua blok untuk membuang Depulso di blok tunggal untuk meletakkannya di sudut. Cast Depulso sekali lagi di dua blok dan menggabungkan tiga blok ini ke dalam bentuk L. Cast Accio untuk menyeretnya ke tengah -tengah bilik sementara masih memeluk dinding kiri. Mendaki struktur ini untuk merebut dada pertama.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Membuat bentuk yang pelik di sudut dengan beberapa kepingan teka -teki

Teka -teki #1

Pintu ke permulaan bilik akan muncul di belakang anda sebelum beralih ke seluruh bilik. Menginap di atas tebing, Cast Accio pada struktur blok T untuk menghantarnya ke kanan dari tempat anda berdiri. Melompat ke bawah dan melihat ke kanan. . Lompat melintasi jurang ke tengah dan bergerak ke arah Depulso di dua blok di atas tanah untuk menggabungkan tiga blok ke bentuk l terbalik.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Menggabungkan bentuk pelik dan bentuk t menjadikan tangga ini. Ia bermula dengan melompat melintasi jurang, diikuti oleh sebuah klamber di atas blok ke kanan

Dapatkan dua blok dari teka -teki pertama di dinding yang bertentangan dengan Accio, kemudian membuang Accio kali kedua untuk menyeretnya ke dinding di belakang anda. Cast Depulso untuk menghantar dua blok untuk menggabungkan timbunan tiga. Dengan struktur lima blok baru anda, Cast Accio untuk membawanya ke dinding belakang, memeluk dinding di hadapan anda, dan kemudian Accio lagi untuk mendapatkannya ke arah anda. Matikan perhatian anda ke struktur berbentuk T dan cast accio di sebelah kirinya untuk menghantarnya terbang ke dinding yang bertentangan. Cast Accio sekali lagi untuk menggabungkan bentuk T dengan struktur lima blok anda. Kepala melalui tengah -tengah struktur blok untuk mencari ruang untuk memulakan pendakian anda. Kepala melalui pintu ke teka -teki seterusnya.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki 2 - Seorang penyihir melompat merentasi blok ke dada kedua

Dari permulaan bilik, Cast Depulso di lajur dua blok (sebenarnya tiga tetapi seseorang di bawah lantai) untuk menghantarnya ke tiang ke hadapan, bawa blok besar ke kanan ke arah anda dengan Accio, kemudian gunakan Accio untuk menghantar lajur tiga ke dinding yang bertentangan. Letakkan blok lain yang anda pindah ke mana ia berada dengan depulso. Cast Accio di barisan empat blok untuk membawanya ke dinding di belakang anda, kemudian Accio sekali lagi untuk mendapatkannya di blok yang menonjol. Mendaki di atas dan di belakangnya untuk membuang Depulso untuk membuka jalan ke dada kedua.

Hogwarts Legacy Depulso Teka -teki - Penyelesaian kepada teka -teki ketiga

Tetapkan semula teka -teki, kemudian tolak lajur dua ke arah tiang, menunjukkan ketiga -tiga blok. Cast Accio di kelompok di sebelah kanan bilik untuk memindahkan mereka ke arah yang lain dari jurang, kemudian membuang Accio pada kelompok di dinding jauh ke kiri. Letakkan satu siri accios dan depulsos di lajur tiga untuk menggerakkannya di sudut kanan belakang bilik. Cast Accio untuk merebut kluster ke kiri dan pin ke lajur. Sekarang hantar barisan empat blok ke sebelah kiri bilik, kemudian ke dinding kiri belakang. Akhirnya, Cast Accio untuk menyertai blok kanan belakang dengan blok kiri belakang, dan Cast Accio untuk membuat tangga ke dada akhir.

Hogwarts Legacy Depulso Puzzle - Membuat laluan ke pintu keluar bilik di bilik kedua Teka -teki 2

Teka -teki #2

Dari permulaan bilik, lompat ke bawah dan menuju ke kiri. Gunakan Accio untuk menyeret blok di belakang ke arah anda, kemudian letakkan Accio sekali lagi untuk memindahkannya ke kanan sebelum menggunakan Depulso untuk menghantarnya kembali ke dinding. Berpaling ke kanan, mendaki blok, dan gunakan accio di blok berhampiran tiang kanan untuk membawa mereka ke tiang lain berhampiran anda. Cast Depulso di kedua -dua blok ke kiri untuk membuat mereka memukul tiang di sebelah kiri belakang bilik, kemudian membuang Accio untuk menghantar lajur blok yang terbang ke sebelah kanan. Cast Depulso di blok yang sama untuk membuat mereka pergi ke sudut. Lompat ke blok berdekatan yang anda bergerak lebih awal untuk membuang Accio di blok tiga untuk menghantarnya ke kiri anda.

Hogwarts Legacy Depulso Puzzles 2 - Wizard berjalan melintasi jambatan sementara dengan blok

Cast Depulso di blok yang baru dibentuk untuk menghantarnya ke kiri. . Cast Depulso untuk melemparkannya ke dinding di belakang mereka, kemudian Depulso sekali lagi untuk berhubung dengan blok lain. Kami hampir berakhir sekarang kerana anda hanya perlu membuang Accio untuk membawa seluruh struktur ke arah tiang. Anda boleh memanjatnya untuk mencapai dada, jatuh ke bawah, sekali lagi untuk membawanya ke kanan untuk menetapkannya untuk keluar. Mendaki struktur seperti jambatan yang baru terbentuk sebelum menghantar depulso di mana-mana blok yang disambungkan untuk menghantar seluruh jambatan ke dinding belakang. Anda kini harus dapat memanjat dan melarikan diri dengan yang lain sebagai hadiah anda.

Dengan itu, anda sepatutnya menyelesaikan semua bilik teka -teki Hogwarts Legacy Depulso. Sebarang butang depulso lain yang anda dapati di kampus membawa kepada lebih banyak harta tetapi tidak ada lagi brainteasers. Kemungkinan besar jika anda mencari lebih banyak perkara yang perlu dilakukan, anda akan sampai ke akhir perjalanan anda melalui permainan RPG. Jika ya, kami mempunyai senarai permainan PC terbaik jika anda mahukan sesuatu yang sama sekali berbeza atau beberapa cadangan untuk mod warisan Hogwarts untuk memuat turun untuk menyegarkan permainan.

. Warner Bros. mempunyai lesen untuk membuat permainan berdasarkan Harry Potter. Walaupun butiran perjanjian itu tidak diketahui secara umum, dan permainan WB mengatakan “J.K. Rowling tidak terlibat secara langsung dalam penciptaan permainan “, kemungkinan bahawa, sebagai pencipta dan pemilik Harry Potter IP, dia akan mendapat royalti dari jualannya. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai kesamaan transgender atau memberi sokongan anda, berikut adalah dua badan amal penting yang kami menggalakkan anda untuk menyemak: Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat, dan Mermaids di UK.

Dave Irwin Dave adalah sebahagian daripada jiwa gelap atau pemburu raksasa, dan jika dia tidak bermain permainan pertempuran seperti Street Fighter 6, anda akan mendapati dia mengambil musuh dengan haiwan kesayangannya di Diablo 4, meneroka ruang di Starfield dan Dunia Fantasi Gerbang Baldur 3.

Bilik teka -teki depulso adalah teka -teki pilihan dalam warisan hogwarts yang memerlukan anda menyelesaikan teka -teki platform untuk mencapai dada harta karun. Teruskan membaca untuk maklumat lanjut mengenai bilik teka -teki Depulso, lokasi mereka, dan banyak lagi!

Senarai kandungan

 • Lokasi bilik teka -teki depulso
 • Ganjaran bilik teka -teki depulso
 • Adakah bilik teka -teki depulso 3?
 • Apa itu bilik teka -teki depulso?
 • Panduan berkaitan warisan Hogwarts
Panduan bilik teka -teki depulso
Semua bilik teka -teki depulso Penyelesaian Teka -teki Depulso 1 Penyelesaian Bilik Teka -teki Depulso 2

Bilik teka -teki depulso di istana hogwarts

Bilik teka -teki depulso 1

Hogwarts Legacy - Depulso Room 1 Lokasi Peta

Hogwarts Legacy - Depulso Room 1 Lokasi Dunia

Depulso Puzzle Room 1 terletak di rantau Lampiran Perpustakaan Hogwarts Castle. .

Walkthrough video

Bilik teka -teki depulso 2

Hogwarts Legacy - Depulso Room 2 Lokasi Peta

Hogwarts Legacy - Depulso Room 2 Lokasi Dunia

Depulso Puzzle Room 2 terletak di rantau sayap menara loceng Hogwarts Castle. Terdapat empat dada harta karun di dalam bilik ini termasuk yang anda dapat untuk membuka semua dada. Bilik ini juga mempunyai teka -teki yang lebih kompleks berbanding yang pertama!

Walkthrough video

Ganjaran bilik teka -teki depulso

Dada harta

Terdapat beberapa peti harta karun yang terdapat di dalam bilik teka -teki depulso yang mengandungi gear atau barang koleksi.

Di samping itu, jika anda berjaya membuka semua dada di dalam bilik, dada harta karun lain akan muncul di hujung bilik.

Tiada ganjaran untuk membersihkan semua bilik

Malangnya, tidak ada ganjaran besar untuk menyelesaikan semua dua bilik teka -teki depulso. Anda hanya dapat menyimpan barang -barang yang anda dijarah di dada harta karun di dalam bilik.

Adakah bilik teka -teki depulso 3?

Tidak ada bilik teka -teki depulso 3

Terdapat tiada bilik teka -teki depulso ketiga Dalam warisan Hogwarts. Anda hanya boleh mencari dua bilik teka -teki depulso bernombor di istana hogwarts, yang pertama di lampiran perpustakaan dan yang kedua di sayap menara loceng.

Satu -satunya bilik teka -teki yang boleh dianggap sebagai bilik teka -teki depulso yang lain adalah dewan herodiana, walaupun anda mungkin sudah menyelesaikan teka -teki ini jika anda sudah dalam perjalanan untuk membersihkan bilik teka -teki lain. Dewan teka -teki Herodiana terlibat dalam usaha sampingan dengan nama yang sama yang membuka dua bilik teka -teki depulso yang lain setelah memulakannya.

Apa itu bilik teka -teki depulso?

Teka -teki Platform Pilihan di Istana Hogwarts

Bilik teka -teki depulso adalah teka -teki yang mencabar yang terdapat di dalam istana hogwarts. Untuk mengakses bilik -bilik ini, selesaikan tugasan Profesor Sharp 1 untuk membuka kunci Depulso, dan memulakan Hall of Herodiana Side Quest

Teka -teki di dalam bilik -bilik ini serupa dengan yang terdapat di pencarian sampingan Herodiana, di mana anda perlu bergerak di sekitar platform dengan accio atau Depulso untuk mencapai dada harta karun.

Buka dada harta karun untuk rampasan

Hogwarts Legacy - Depulso Room Treasure

Terdapat beberapa peti harta karun di dalam bilik teka -teki depulso. Gunakan blok yang terdapat di bilik teka -teki untuk membuat platform untuk mencapai dada ini dan dapatkan rampasan di dalamnya!

Sekiranya anda dapat membuka semua dada di dalam bilik teka -teki, dada harta karun terakhir akan muncul berhampiran pintu masuk!

Panduan berkaitan warisan Hogwarts

Hogwarts Legacy - Teka -teki

Panduan teka -teki Hogwarts

Semua teka -teki istana hogwarts
Cara menyelesaikan teka -teki pintu haiwan Semua Rahsia dan Penyelesaian Teka -teki Hogwarts
Cara Membuka Pintu Unicorn di Menara Jam Cara menyelesaikan teka -teki jambatan
Cara membuka pintu terkunci berhampiran pejabat Guru Cara menyelesaikan teka -teki menara loceng
Semua bilik teka -teki depulso Penyelesaian Teka -teki Depulso 1
Penyelesaian Bilik Teka -teki Depulso 2