Hogwarts Legacy – Cara Menangkap Binatang Untuk Vivarium Anda – Gamespot, Menangkap Beasts Keyboard: хогварт acara. Насадие ощие обенениhat

Cara Menangkap Binatang di Hogwarts Legacy

 • Setiap vivarium memegang sehingga 12 binatang.
 • Anda terhad kepada empat spesies yang berbeza.
 • Ini bermakna anda boleh mempunyai 11 puffskeins dan 1 hippogriff. .

Hogwarts Legacy – Cara Menangkap Binatang Untuk Vivarium Anda

Dunia sihir dipenuhi dengan pelbagai makhluk ajaib dan, dalam warisan Hogwarts, anda akan menemui banyak daripadanya. Akhirnya, anda akan membuka kunci cara menjinakkan mereka yang terdapat di alam liar. Inilah panduan Beasts Legacy Hogwarts kami untuk membantu anda menangkap haiwan untuk vivarium anda di bilik keperluan.

Keperluan pencarian untuk membuka kunci vivarium

Mekanik Vivarium dan Beast Capture di Hogwarts Legacy menjadi setengah melalui kempen. Setelah anda menyelesaikan usaha utama yang dipanggil Percubaan Percival Rackham, Beberapa lagi akan muncul:

 • Helm of Urtkot – Ini membawa anda ke makam di mana anda perlu menyelesaikan teka -teki pintu rama -rama/rama -rama.
 • Lunar Lunar Caretaker – Ini memberikan anda mantra Alohomora supaya anda boleh membuka kunci pintu dan dada. Begitu juga, ia membawa kepada sisi yang di mana anda perlu mengumpulkan bulan -bulan demiguise untuk menaik taraf Alohomora.
 • Kelas Binatang – Ini adalah kali pertama anda akan menghadiri kelas ini. Di sini, anda akan belajar tentang petting dan memberi makan makhluk ajaib.

Sebaik sahaja anda telah melakukan perkara di atas, anda harus menerima usaha utama yang disebut Elf, The Nab-Sack, dan The Loom. Ini adalah bahagian di mana anda diajar bagaimana untuk menangkap binatang di warisan Hogwarts.

Anda

Elf, Nab-Sack, dan Loom

Deek the House Elf akan menunjukkan kepada anda tali, memberikan anda mantra yang disebut Nab-Sack. Inilah inti:

 • Fikirkan Nab-Sack sebagai sama dengan pek proton dari Ghostbusters. Anda mendekati makhluk dan api rasuk yang menarik mereka ke dalam nab-sack. Dan, tidak, ia tidak berfungsi pada hantu di istana Hogwarts (yang akan salah di banyak peringkat).
 • Untuk membuat perkara lebih mudah, anda ingin mengaktifkan stealth dengan kekecewaan. Ini menghalang haiwan daripada mengesan pendekatan anda.
 • Apabila anda cukup dekat dengan haiwan, anda boleh menggunakan ejaan lain untuk memaksakannya secara sementara.
  • Levioso mengangkat sasaran dan menggantungnya di udara selama beberapa saat.
  • Momentum penangkapan akan berhenti dan melambatkannya.
  • GLACIUS, bagaimanapun, cenderung menjadi salah satu pilihan terbaik. Ini akan membekukan sasaran anda dan menyebabkan mereka jatuh, dengan animasi yang berlangsung selama beberapa saat.
 • Sebaik sahaja anda membuang mantra Nab-Sack anda, butang butang akan muncul, jadi pastikan untuk menekannya. Pelbagai pip mewakili berapa kali anda perlu berjaya menekan butang.
 • Haiwan akan bergegas dan melarikan diri, jadi anda perlu mengejar mereka, membuang mantra immobilizing, dan menggunakan NAB-SACK sekali lagi. Sekiranya anda mengambil masa terlalu lama, pips akan habis dan anda perlu memulakan semula.
 • Ada kes ketika haiwan terlalu takut dan mereka lari atau terbang. Cukup perjalanan pantas untuk membuat mereka respawn.

Binatang

The Elf, The Nab-Sack, dan The Loom Quest hanya mempunyai anda berurusan dengan haiwan peliharaan yang jinak seperti Puffskein, Jobberknoll, dan Mooncalf. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak binatang yang boleh anda tangkap dalam warisan Hogwarts. Sekiranya anda menyemak peta, anda akan melihat ikon kaki haiwan yang mewakili kepingan binatang spesies yang berbeza. Ini termasuk makhluk yang lebih jarang seperti unicorn dan hippogriff.

Terdapat sekitar selusin spesies unik untuk anda cari di dunia permainan

Vivarium

Setelah melengkapkan objektif awal anda, kembali ke bilik keperluan. Ini adalah ketika anda akan membuka kunci Vivarium di Hogwarts Legacy, tempat perlindungan untuk semua binatang yang anda ambil.

Anda boleh melepaskan haiwan yang ditangkap di sini, tetapi terdapat beberapa kaveat:

Vivarium mempunyai batasan, tetapi anda

 • Setiap vivarium memegang sehingga 12 binatang.
 • Anda terhad kepada empat spesies yang berbeza.
 • . Sebagai alternatif, jika anda mempunyai 1 puffskein, 1 jobberknoll, 1 mooncalf, dan 1 hippogriff, anda tidak akan dapat menambah makhluk lain dari spesies yang berbeza.

Petting dan makan

. Gunakan berus anda dan beri mereka hidangan. .

Berikut adalah beberapa butiran tambahan:

Semak semula makhluk anda yang dijinakkan dari semasa ke semasa

 • Bahan -bahan itu sendiri boleh dibeli dari kedai brood dan peck di sudut timur laut Hogsmeade. Ini dapat menjimatkan masa anda sekiranya anda belum menemui beberapa makhluk.
 • Ia juga mungkin untuk membeli pelindung beast feeder and beast toybox dari kedai tomes dan tatal di bahagian selatan Hogsmeade. Anda boleh membina struktur ini di vivarium dengan menghantar ejaan Evanesco.
 • Sedikit kemudian dalam permainan, anda akan menerima usaha yang membolehkan anda membiak haiwan sehingga mereka dapat memiliki anak.
 • Juga, perkembangan selanjutnya dalam Hogwarts Legacy Beast Capture and Taming Arc membuka kunci Biomes Vivarium tambahan.

Hogwarts Legacy dibangunkan oleh Avalanche Software, anak syarikat Warner Bros. Hiburan interaktif. Permainan ini telah terlibat dalam kontroversi kerana kenyataan transfobik dari pengarang Harry Potter JK Rowling. Walaupun dia tidak terlibat secara peribadi dengan perkembangannya, dia mendapat keuntungan dari kejayaannya. Untuk lebih lanjut, baca artikel kami yang mendalam tentang bagaimana komen Rowling telah memberi kesan kepada komuniti trans. Dalam artikel ini, anda juga akan menemui pautan kepada pencipta yang anda boleh menyokong, serta badan amal yang anda boleh mendermakan.

Cara Menangkap Binatang di Hogwarts Legacy

7 мil в 17:59

Menangkap keyboard Beasts?

Baiklah mungkin ketangkasan saya di papan kekunci tidak mencukupi untuk tugas ini. Sebelum ini dimainkan melalui cerita baik -baik saja.

Sekarang pada replay saya fikir perbezaan sistem dalam menangkap binatang memerlukan ‘mashing’ yang ditakuti atau mungkin merosakkan papan kekunci saya yang lebih cenderung dan permainan seperti ini saya biasanya berakhir ‘sampah’ atau mengelakkan kerana ia seolah -olah memihak kepada pengguna konsol atau playstation.

Puffskein mudah dan triple ditoreh f untuk mendapatkan jobberknoll okay tetapi mooncalf nampaknya memerlukan panjang atau lebih cepat mashing untuk pencarian deeks.

Soalan saya ialah; Adakah mereka semua berbeza secara sistematik setiap papan kekunci, atau merupakan tip cepat yang sah yang dapat membantu?

7 мil 18:19

Anda hanya tekan f apabila bulatan penuh seberapa banyak yang diperlukan. Ia mengisi sendiri.

Pastikan anda membuang mantra perlahan atau levitating pada mereka sebelum anda cuba menangkap mereka.

Menangkap binatang tidak rumit dengan cara apa pun. Anda hanya menunggu prompt (f untuk saya) dan tekannya. Gunakan levioso untuk memastikan mereka bergerak kemudian gunakan beg. Beberapa binatang mengambil 5 arahan untuk menangkap dan jika mereka tergelincir menggunakan Levioso lagi. Saya mengalahkan permainan M & K!

9 tersebut 0:54

Saya akan menjawab soalan saya sendiri sebagai menjalankan lebih banyak tugas dan dengan mudah menangkap semua makhluk sehingga unicorn telah berlaku sekarang dan mudah untuk melihat bahawa ia memang penggunaan sistematik kunci F dalam bahagian cahaya dan individu yang tidak menekan Mashing atau Hold Down yang juga berbeza dengan setiap binatang atau saiz kebanyakannya dan juga apa yang saya hantar.

Saya rasa kedua -dua unicorns yang saya ‘dibungkus’ selepas menyiarkan pertanyaan ini masing -masing 6 lampu atau paip dan saya juga dapat mengekalkan beberapa lampu ketika saya berlari selepas mereka melengkapkan lingkaran lampu. Ringkas tetapi bijak bekerja tanpa mashing bodoh dari banyak permainan lain.

Semua binatang di warisan Hogwarts dan bagaimana menangkap mereka

Hogwarts Legacy menyampaikan pengalaman RPG tindakan yang memikat yang memaparkan dunia terbuka yang luas dengan ciri -ciri geografi yang boleh dibezakan. Walaupun menjadi bahagian penting dalam permainan, Hogwarts School of Wizardry dan Witchcraft hanya menduduki sebahagian kecil daripada peta besar, yang menempatkan empat belas wilayah utama.

Sebagai tambahan kepada pelbagai jenis flora, dunia yang menarik dari warisan Hogwarts adalah rumah kepada tiga belas jenis binatang yang ajaib dan mengagumkan yang boleh menjadi sahabat ramah dan membantu. Kebanyakan makhluk ini boleh didapati mencari tempat perlindungan di kawasan yang tersebar di seluruh hutan terlarang dan kawasan Hogwarts Selatan.

Sekiranya anda mencari senarai ringkas makhluk yang terdapat di warisan Hogwarts dan proses menangkap mereka, artikel ini telah dilindungi.

Semua binatang luar biasa di seluruh dunia sihir Hogwarts Legacy yang menarik dan bagaimana anda dapat menangkap mereka

Untuk menangkap binatang di warisan Hogwarts, pemain mesti membuka kunci Nab-Sack terlebih dahulu. Anda boleh membuka kunci NAB-SACK dengan melengkapkan pencarian utama ke-24-elf, nab-sack, dan tenun. Ia juga akan mengajar anda bagaimana untuk menangkap seekor binatang menggunakan Nab-Sack.

Untuk memudahkan menangkap binatang yang terkenal, pemain boleh menggunakan mantra tambahan seperti momentum arresto, levioso, dan glacius untuk menyekat binatang itu. Mereka juga boleh mendekati binatang yang tidak curiga dengan senyap menggunakan mantra kekecewaan. Beberapa yang agresif mesti dikalahkan menggunakan mantra sebelum diselamatkan.

Lihatlah senarai binatang yang muncul di Hogwarts Legacy:

1) Diricawl

Ini adalah burung yang menggemaskan, berisi, tanpa penerbangan yang dapat lenyap dan muncul semula untuk melindungi diri mereka dari bahaya. Pemain boleh mencari Datawl Dens di rantau Hogwarts Selatan.

2) fwooper

Menampilkan kot yang boleh dibezakan merah jambu yang terang, FWOOPER adalah burung yang terkenal dengan lagunya yang boleh menyebabkan kegilaan di kalangan orang. Pemain dapat mencari den fwooper di rantau Hogwarts Selatan.

3) Kaki ungu gergasi

Binatang -binatang aneh ini berguna untuk membuat ramuan tertentu atau menaik taraf gear anda. Pemain dapat menjumpai toad dens berhampiran Aranshire dan di Hutan Terlarang.

4) Graphorn

Binatang besar dan agresif ini terkenal dengan penampilan mereka yang megah. Di Hogwarts Legacy, pemain dapat mencari graforn yang mengembara di sepanjang pantai Clagmar setelah menyelesaikan usaha utama percubaan San Bakar. Melengkapkan Percubaan San Bakar akan membuka kunci Graphorn sebagai Binatang Mountable.

5) Hippogriff

HIPPOGRIFF ADALAH BEAST MOUNTABLE DI HOGWARTS LEGACY. Ini adalah makhluk terbang yang mengagumkan dengan belakang kuda dan depan helang dan boleh didapati di hutan yang dilarang. Pemain juga boleh menyelamatkan satu dan membuka kunci potensi gunungnya dengan melengkapkan pencarian utama.

6) Jobberknoll

Jobberknolls adalah burung unik yang tidak membuat apa -apa bunyi sehingga kematian mereka. Mereka boleh didapati di hutan terlarang.

7) Kneazle

Kneazles adalah makhluk seperti kucing yang terkenal dengan sifat-sifat mereka yang bijak yang dapat membenderakan orang yang tidak percaya dan mencurigakan. Mereka boleh menjadi haiwan peliharaan yang sangat baik bagi mereka yang memenangi kepercayaan mereka. Pemain dapat menemui Kneazle Dens di Laut Selatan Bog.

8) Mooncalf

Mooncalf boleh diselamatkan pada waktu malam, satu -satunya masa makhluk -makhluk pemalu ini bertelur dalam warisan Hogwarts. Mereka boleh didapati di Hogwarts Selatan dan Kawasan Hutan Terlarang.

9) Niffler

Binatang kecil dan berbulu ini suka mengumpul objek berkilat dan menyimpannya di dalam kantung mereka. Pemain boleh mencari nifflers di rantau Hogwarts Valley.

10) Phoenix

Phoenix adalah binatang yang jarang berlaku di warisan Hogwarts, kerana ia tidak bertelur untuk diselamatkan seperti orang lain dalam senarai ini. Pemain dapat menyelamatkan burung yang elegan ini dengan melengkapkan pencarian utama Phoenix.

11) Puffskein

Puffskeins adalah binatang yang comel dan lembut yang merupakan haiwan kesayangan yang biasa di kalangan penyihir dan ahli sihir. Mereka adalah makhluk penyelenggaraan yang rendah dan suka makan bogies. Pemain boleh menyelamatkan puffskein dari kawasan Horamden Forest dan South Hogwarts.

12) Thestral

Thestral adalah makhluk seperti kuda yang unik yang hanya dapat dilihat oleh mereka yang menghadapi kematian. Hanya ada dua thestral dens dalam permainan – satu di pinggir utara dan yang lain di selatan.

Thestral sukar untuk menyelamatkan dan menghendaki pemain menggunakan banyak mantra untuk menyekat mereka. Pastikan untuk mendekati mereka secepat mungkin.

13) Unicorn

Unicorns tidak memerlukan pengenalan kepada dunia sihir. Di Hogwarts Legacy, makhluk -makhluk kuda yang indah ini hanya dapat dijumpai di hutan yang dilarang.

Perhatikan bahawa binatang yang anda pendekatan mungkin cuba melarikan diri dari tempat kejadian. Dalam hal ini, anda mesti mencuba menyelamatkan mereka beberapa kali. Binatang yang diselamatkan mesti dikeluarkan di bilik vivarium keperluan, di mana anda boleh berinteraksi – haiwan kesayangan dan makanan – dengan mereka.