Hogwarts Legacy: Cache di Castle Side Quest – Gamerpillar, Hogwarts Legacy Landmark Lokasi | Beban

Lokasi mercu tanda warisan Hogwarts

Diterbitkan: 17 Feb, 2023

Hogwarts Legacy: Cache di Castle Side Quest

Laluan ini akan membimbing anda melalui semua objektif pencarian sampingan Cache di istana Dalam permainan Hogwarts Legacy.

Cara Memulakan Cache Di Castle Side Quest

Keperluan: Pencarian tersedia setelah anda selesai Pencarian Utama: Selamat Datang ke Hogsmeade

Untuk memulakan kepala pencarian ke satu tingkat di atas kelas Profesor Fig dan bercakap dengan Arthur. Arthur mempunyai dua peta harta karun dan ingin memberi anda salah satu peta harta karun supaya anda dapat mengetahui di mana ia memimpin.

Bercakap dengan Arthur Plummly

Anda boleh menemui Arthur dengan patung besar di luar kelas Charms di sayap astronomi. Ia adalah satu tingkat di atas kelas Profesor Fig. Arthur akan memberikan anda salah satu peta harta karun. Tiga ciri utama peta harta karun: Patung badak, air pancut naga, dan pintu. Untuk mencari harta itu, anda perlu melawat setiap tiga lokasi ini.

Tanda tangan pertama yang diberikan dalam peta harta karun Arthur adalah rangka badak. Ia terletak di tingkat bawah pertahanan melawan kawasan seni gelap di sayap astronomi. Anda hanya perlu turun tangga di hadapan Arthur.

Landmark ke -2 yang diberikan dalam peta harta karun Arthur adalah rangka dinosaur. Ia boleh didapati di halaman transfigurasi sayap astronomi. Patung Fountain Dragon betul -betul di tengah -tengah halaman.

Tanda -tanda ketiga dan terakhir yang ditunjukkan dalam Peta Harta Arthur adalah lukisan yang terletak di tangga North Hall. Ikuti penanda pencarian di belakang patung dinosaur dan pergi melalui pintu besar untuk memasuki Dewan Utara. Kepala tangga ke kanan untuk mencari lukisan di dinding.

Lokasi mercu tanda warisan Hogwarts

Dapatkan idea semua lokasi mercu tanda warisan Hogwarts sehingga anda dapat menyelesaikan usaha Arthur di Istana Hogwarts pada awal permainan.

Lokasi Landmark Legacy Hogwarts: Arthur dapat dilihat

Diterbitkan: 17 Feb, 2023

Salah satu pencarian awal dalam permainan akan meminta anda mencari semua Lokasi mercu tanda warisan Hogwarts bertaburan di sekitar sayap astronomi di istana. Tetapi, di mana sebenarnya mereka, kerana mereka sukar untuk mencari jika anda tidak tahu di mana hendak melihat.

Untuk menyelamatkan anda daripada mencari, kami mempunyai lokasi di sini dalam panduan ini di bawah, dengan imej untuk membantu anda. Melengkapkan sebutan ini akan membolehkan anda menaikkan warisan Hogwarts dan dapatkan beberapa gear baru untuk inventori anda. Lokasi -lokasi ini ditemui di Playthrough Kajian Hogwarts Legacy kami.

Terdapat tiga lokasi mercu tanda warisan Hogwarts untuk mencari menggunakan peta harta karun Arthur. Mereka berada di tempat berikut:

Landmark One – Pertahanan Terhadap Kawasan Seni Gelap

Tanda tangan pertama yang diberikan dalam peta harta karun Arthur adalah rangka badak. Ini boleh didapati di tingkat bawah pertahanan terhadap kawasan seni gelap di sayap astronomi.

Perjalanan ke Pertahanan Melawan Dark Arts Classroom Flame Flame dan kepala di sepanjang lorong untuk mencari tangga ke tahap yang lebih rendah. Di sini anda akan menemui rangka dinosaur besar yang dipamerkan. Berjalan ke mercu tanda untuk beralih ke langkah pencarian seterusnya.

Lokasi Landmark Legacy Hogwarts: Lokasi boleh dilihat

Landmark Two – Laman Transfigurasi

Tanda -tanda kedua yang disebutkan dalam peta harta karun Arthur adalah patung air pancut naga yang anda pasti akan mengenali. Sekiranya anda terlupa di mana lokasi ini, ia boleh didapati di halaman transfigurasi sayap astronomi.

Perjalanan ke halaman transfigurasi Flame Floame dan anda akan menemui patung Dragon Fountain tepat di tengah -tengah halaman. Sekali lagi, berjalan ke sana untuk meneruskan usaha.

Lokasi Landmark Legacy Hogwarts: Lokasi boleh dilihat

Landmark Three – North Hall Stairwell

Tanda -tanda ketiga dan terakhir yang ditunjukkan dalam peta harta karun Arthur adalah lukisan, yang mungkin yang paling sukar dicari. Syukurlah, tangga North Hall tidak jauh dari mercu tanda kedua di halaman transfigurasi sayap astronomi.

Dari halaman transfigurasi Flame Floame, kepala melalui pintu besar di belakang patung Dragon Fountain dan pokok untuk memasuki Dewan Utara, rumah dengan sejarah kelas sihir. Tuju tangga ke kanan untuk mencari lukisan di dinding, yang akan disebutkan watak anda ketika berdekatan. Gunakan Accio pada lukisan untuk mendedahkan bilik dengan dada yang mengandungi pakaian seragam sejarawan yang sahih.

Lokasi Landmark Legacy Hogwarts: Lokasi boleh dilihat

Sekarang anda mempunyai mereka semua, anda boleh kembali ke Arthur dan dapatkan beberapa gear serta beberapa XP.

Yang merangkumi lokasi mercu tanda warisan Hogwarts di Hogwarts sendiri. Untuk lebih banyak panduan pencarian, lihatlah Walkthrough Legacy Hogwarts kami yang penuh dengan petua dan maklumat yang berguna.

Hogwarts Legacy telah membuat kritikan yang besar semasa perkembangannya, sebahagian besarnya disebabkan oleh fakta bahawa pencipta siri Harry Potter, J.K. Rowling, telah membuat beberapa ucapan transfobik di media sosial dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

Walaupun Avalanche telah mengesahkan bahawa J.K. Rowling tidak “terlibat secara langsung” dalam pembangunan Hogwarts Legacy, ia bekerja dengan “pasukannya” dan Portkey Games, Warner Bros. label yang didedikasikan untuk melancarkan pengalaman baru yang diilhamkan oleh J.K. Cerita Asal Rowling. Pada masa ini tidak jelas sama ada dia akan mendapat apa -apa royalti dari penjualan permainan, tetapi mungkin diberikannya berdasarkan badan asalnya.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai hak transgender atau memberi sokongan kepada anda, kami akan menggalakkan anda untuk menyemak Pusat Kebangsaan untuk Kesaksamaan Transgender di Amerika Syarikat dan Mermaids di UK.

Lebih banyak dari beban

Rory Norris Ketika tidak bermain kereta api bintang honkai, takdir, atau mana-mana penembak rooter lain, Rory menulis tentang mereka dengan tegas. Sebenarnya, setelah memainkan penembak Bungie’s Looter sejak dilancarkan, ia adalah salah satu permainan yang paling dimainkan sepanjang masa, dengan beribu-ribu jam tenggelam ke dalam alam semesta yang kaya. Cintanya untuk semua perkara rampasan, RPG, dan pencarian membawanya untuk memulakan kerjaya sebagai wartawan permainan bebas sebelum menjadi penulis panduan sepenuh masa untuk LOADOUT. Sejak itu, dia menulis beratus -ratus panduan yang meliputi segala -galanya dari kegemaran lamanya ke tajuk baru seperti FC 24 dan Assassin’s Creed Mirage. Terdapat juga peluang yang tinggi bahawa dia menggunakan ijazah sejarahnya untuk membuat beberapa sambungan liar ke sejarah sebenar dalam permainan yang kita cintai di PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Dia terpesona dengan hubungan antara Perang Dingin dan perkembangan permainan video ‘benar’ yang pertama, dan cara pengalaman kita membentuk industri permainan dan bagaimana kita berinteraksi dengannya. Saat ini hilang meneroka alam semesta di Starfield dan membuat keputusan yang sukar di Baldur’s Gate 3 sambil menunggu Call of Duty MW3 untuk disiarkan ke tangan kita.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.