Hogwarts Legacy 2 Dilaporkan dalam Pembangunan Sudah Selepas Kejayaan Rekod Rekod Gam

Hogwarts Legacy 2: Permainan Seterusnya Pemaju yang Dilihat dalam Penyenaraian Kerja

Bukan rahsia lagi Hogwarts Legacy adalah salah satu permainan paling popular sepanjang tahun setakat ini, dan telah membuat kira -kira satu dolar untuk Warner Bros. Walaupun peminat bersetuju ia pasti jauh dari permainan yang sempurna, mereka sudah memikirkan potensi sekuel dunia terbuka yang lebih besar, yang direka khas untuk konsol gen baru, telah.

Hogwarts Legacy 2 dilaporkan dalam pembangunan sudah selepas kejayaan rekod-rekod

Permainan WB

Selepas kejayaan monumental Hogwarts Legacy, kini kelihatan bahawa sekuel sedang dalam perjalanan. Orang dalam industri telah melaporkan pembangunan kini sedang dijalankan di Hogwarts Legacy 2.

Hogwarts Legacy memukul rak kedai pada bulan Februari 2023, membolehkan peminat untuk menjalani fantasi Harry Potter mereka dengan menjadi pelajar Hogwarts.

Dan sekarang, nampaknya peminat Hogwarts Legacy akan mendapat peluang lain untuk kembali ke Hogwarts selepas orang dalam industri yang dihormati “Mytimetoshineh” tweet: “Sumber mengesahkan bahawa sekuel warisan Hogwarts berada dalam kerja -kerja.”

Artikel berterusan selepas iklan

Berita itu seharusnya tidak mengejutkan peminat permainan pertama, terutamanya memandangkan kejayaan rekod itu.

Artikel berterusan selepas iklan

Sumber mengesahkan bahawa sekuel warisan Hogwarts berada dalam gambar kerja.Twitter.com/lqekfmupo9

– mytimetoshinehello (@mytimetoshineh) 2 September 2023

Nombor bercakap untuk diri mereka sendiri. Hogwarts Legacy menjual 15 juta salinan yang menakjubkan dan menjana pendapatan $ 1 bilion. Dalam masa dua minggu pertama pelancarannya pada bulan Februari 2023, permainan itu telah menjual 12 juta salinan tersebut.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Berita ini datang dalam setahun yang tidak begitu hebat untuk industri permainan. Dengan Starfield yang sangat dinanti-nantikan untuk dibebaskan penuh pada 6 September dan Baldur’s Gate 3 dan Zelda yang diiktiraf secara kritikal: Tears of the Kingdom, yang mendapat pujian yang menggembirakan, 2023 sedang membentuk tahun banner. Namun, itu adalah warisan Hogwarts yang menetapkan kadarnya, menghancurkan rekod pada pembebasannya pada bulan Februari.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun peminat berharap untuk kandungan DLC tambahan, nampaknya pemaju, yang dijangka menjadi perisian Avalanche lagi, kini bertujuan lebih tinggi dengan sekuel. Soalan besar ialah apa yang diperlukan oleh sekuel. Sekiranya pemain akan kembali selama bertahun -tahun di Hogwarts, permainan ini mungkin perlu memperkenalkan aktiviti dan kawasan baru untuk memastikan permainan segar dan menarik.

Memandangkan kejayaan pemecah rekod permainan dan landskap permainan semasa, sekuel kelihatan seperti langkah seterusnya yang logik. Walau bagaimanapun, perisian Avalanche mungkin perlu membawa sesuatu yang baru ke meja untuk pemain yang kembali.

Hogwarts Legacy 2: Permainan seterusnya pemaju melihat dalam penyenaraian pekerjaan

Hogwarts Legacy 2: Permainan seterusnya pemaju melihat dalam penyenaraian pekerjaan

Sekuel ke Harry Potter RPG 2023 Hogwarts Legacy mungkin telah disahkan lebih awal melalui penyenaraian pekerjaan, dalam apa yang hanya dapat digambarkan sebagai berita paling tidak mengejutkan sepanjang masa.

Bukan rahsia lagi Hogwarts Legacy adalah salah satu permainan paling popular sepanjang tahun setakat ini, dan telah membuat kira -kira satu dolar untuk Warner Bros. Walaupun peminat bersetuju ia pasti jauh dari permainan yang sempurna, mereka sudah memikirkan potensi sekuel dunia terbuka yang lebih besar, yang direka khas untuk konsol gen baru, telah.

Lihatlah Hogwarts Legacy Dalam tindakan di bawah, seolah -olah anda belum melihatnya seribu kali:

Memandangkan tumpukan lemak wang tunai Hogwarts LegacY telah dibuat, kebanyakan kita menganggap sekuel adalah kesimpulan yang terdahulu.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa Warner Bros. dan perisian Avalanche pemaju tidak benar -benar mengesahkan RPG Harry Potter secara kedua. Pada peringkat ini yang kita tahu ialah terdapat “rancangan jangka panjang” untuk lebih banyak permainan, yang boleh bermakna apa -apa.

Peminat Harry Potter berharap untuk permainan kedua di dunia Hogwarts Legacy Tidak perlu risau, namun: penyenaraian pekerjaan baru -baru ini di Warner Bros. Laman web mengesahkan bahawa perisian avalanche kini sedang dikendalikan untuk “tajuk AAA profil tinggi”.

Salah satu iklan pekerjaan adalah untuk jurutera perisian bersekutu, sementara yang lain adalah untuk artis teknikal watak senior. Menggali sedikit lagi, penyenaraian mengesahkan bahawa calon yang berjaya akan membantu “mencipta apa yang akan datang”, yang mencadangkan ini tidak semestinya pengembangan untuk Hogwarts Legacy Tetapi sesuatu yang baru.

Walaupun benar bahawa projek misteri boleh dikaitkan dengan francais lain sepenuhnya, yang lain telah menunjukkan bahawa iklan pekerjaan itu menyenaraikan pengalaman dengan Unreal Engine 4 yang diperlukan. Memandangkan ini adalah enjin yang sama yang digunakan untuk berkembang Hogwarts Legacy, satu boleh Surmise bahawa mereka ingin menggunakan enjin yang sama untuk menggunakan semula unsur -unsur tertentu dari permainan terakhir mereka – amalan biasa untuk sekuel langsung.

Ini hanyalah spekulasi pada ketika ini, secara semulajadi, jadi buat masa ini mengambil segala -galanya dengan garam garam yang lebih besar sehingga kita mendengar pasti apa yang dilakukan oleh Avalanche pada masa akan datang. Sekiranya ia bukan kaitan dengan Harry Potter? Baiklah, saya akan makan topi penyusun saya.