Hari sebelum dilancarkan pada 21 Jun, 2022 untuk PC, menambah versi PS5 dan Xbox Series – Gematsu, Hari Sebelum: Tarikh Siaran, Gameplay & More | Permainan awal

Permainan survival baru pada dasarnya adalah yang terakhir dari kami MMO

Zombie baru, mmo survival pasca apokaliptik diumumkan: hari sebelumnya. Sekiranya anda belum melihatnya, pada dasarnya bahagian ini memenuhi yang terakhir dari kami. Serius. Bukannya kita mengadu. Itu perkara yang baik.

Hari Sebelum Dilancarkan 21 Jun, 2022 untuk PC, menambah versi PS5 dan Xbox Series

Survival Terbuka Survival Multiplayer Game Online Hari sebelum Akan dilancarkan untuk PC melalui Steam pada 21 Jun, 2022, penerbit Mytona dan pemaju FNTASTIC mengumumkan. Permainan ini juga akan datang ke siri PlayStation 5 dan Xbox pada tarikh yang tidak diumumkan.

Berikut adalah gambaran keseluruhan permainan, melalui halaman Steam:

  • Bertahan di semua kos – Cari kenderaan, rumah, dan pencakar langit yang ditinggalkan semasa anda membuang sumber.
  • Masukkan tempat tidak ada orang lain yang berani – menghancurkan pemain yang dijangkiti dan lain dengan senjata yang realistik, menjadi legenda dunia baru.
  • Cari dunia pasca-pandemik yang luas – Terokai tempat yang indah namun berbahaya dengan kenderaan terperinci yang menakjubkan.
  • Cari koloni yang selamat – ambil bahagian dalam pemulihan bekas masyarakat sebelum terlambat. Di koloni yang selamat, anda boleh menjual barang rampasan anda dan berkomunikasi dengan selamat dengan pemain lain.

.

Permainan survival baru pada dasarnya adalah yang terakhir dari kami MMO

Berapakah hari sebelumnya, survival-mmo yang akan datang yang kelihatan seperti The Last of Us dan Bahagian?

Hari sebelum

[Kemas kini: 15 Jun]

Laporan awal kami pada hari sebelumnya sudah lebih dari setahun. Sejak itu banyak berlaku dengan zombie-survival-mmo. Ya, ia masih kelihatan seperti bahagian dan yang terakhir dari kita. Itu hanya perkara, tidak akan berubah dalam masa terdekat. Tetapi itu bukan perkara yang buruk! Permainan ini kelihatan baik dan kami mendapat lebih banyak maklumat di sini.

Hari sebelum tarikh pelepasan

ThHari E sebelum akan dikeluarkan pada 1 Mac untuk Steam, Xbox Series X | S dan PlayStation 5. Sehingga baru -baru ini, hanya versi Steam yang disahkan. Tetapi penerbit Mytona telah mengumumkan bahawa versi konsol ada dalam karya sekarang juga.

Permainan telah ditangguhkan kerana pemaju Fntastik berubah dari Unreal Engine 4 ke Unreal Engine 5. Anda tahu maksudnya, betul? Mega Grafik Hebat. Kami meleleh ke atas grafik yang ditunjukkan pada awalnya, dan dengan betul. Hari sebelum sudah kelihatan tidak siuman.

Maklumat lanjut mengenai permainan telah diturunkan. Dunia Terbuka Besar akan menampilkan beberapa kenderaan yang berbeza, sistem cuaca dinamik juga dirancang. Awak boleh lihat .

[Artikel Asal]

Zombie baru, mmo survival pasca apokaliptik diumumkan: hari sebelumnya. Sekiranya anda belum melihatnya, pada dasarnya bahagian ini memenuhi yang terakhir dari kami. Serius. Bukannya kita mengadu. Itu perkara yang baik.

Anda mungkin tidak memerlukan kami memberitahu anda bagaimana permainan survival zombie asas dibuat: anda mengambil New York, anda meletakkan beberapa teksi terbengkalai di jalan -jalan yang terlalu banyak, dengan beberapa bangunan runtuh di sana sini dan palet warna kelabu. Itu pada dasarnya Hari sebelumnya – mmo survival baru yang dibuat oleh fntastik. Anda ingat pertama treler bahagian dari perjalanan pulang? Yup, itu pada dasarnya apa ini. Kami tidak bergurau.

Divison sehari sebelum Neu berskala

Mengapa kita terkejut kira -kira sehari sebelumnya

Kerana ia adalah mmo survival zombie. Mari kita hadapi: tidak pernah cukup. Tidak sampai seseorang mendapatnya dengan betul. Ya, anda boleh menikmati grafik 1999 anda Karat, Tetapi ada di antara kita yang mahukan sesuatu yang lebih digilap. Hari sebelum sebenarnya kelihatan Seperti yang terakhir dari kami dan dari apa permainan kecil yang kita lihat, ia kelihatan sakit.

  • Baca lebih lanjut: Rust adalah permainan video paling ketagihan yang pernah ada

Sekarang, Cyberpunk & CDPR memberi kami bola biru yang selama -lamanya mencederakan kami dan membuat gembar -gembur ini datang dengan label ‘berhati -hati’, tetapi: Permainan ini kelihatan segar, grafiknya hebat, dunia kelihatan terpenuhi Dan adakah kita menyebut grafiknya? Mereka baik. Juga, permainan ini mempunyai grafik yang sangat bagus. Malah, kami sangat kagum dengan grafik, dengan pengesanan sinar yang indah dan butiran di mana -mana sahaja.

Sekarang kita mempunyai bahagian saksama treler MMO yang sejuk dengan pelakon yang bercakap dalam ciri-ciri untuk senario skrip dan semua itu, tetapi. kita tidak dapat menahan diri tetapi dihantui. Ya realitinya adalah bahawa tidak ada seorang pun dalam permainan yang akan bercakap seperti itu. .

Hari sebelumnya: Apa yang boleh kita pelajari dari treler

Hari sebelum

Menjadi MMO Survival, permainan ini jelas berpengalaman dengan rakan -rakan. Kita juga dapat melihatnya Terdapat unsur -unsur PvP, serta unsur -unsur Pve dalam bentuk zombi, yang mereka panggil yang dijangkiti. Off-Topic: Mengapa semua orang datang dengan nama alternatif rawak dan bukan hanya memanggil mereka zombi? Kami tidak akan faham. Bagaimanapun:

Hari sebelumnya adalah pada orang ketiga dan menggunakan sistem penutup seperti setiap permainan orang ketiga moden. Dari segi masa untuk membunuh, permainan nampaknya lebih banyak di sisi tegar: beberapa peluru melakukan silap mata. Ia akan menarik jika ini tetap berlaku untuk pvp. Terdapat juga mekanik ‘pembalut-ke-stop-the-bleeding’ standard anda, jadi jelas ada beberapa elemen kelangsungan hidup yang lebih serius .

Sehari sebelum

MMORPGS yang akan datang di Galeri Lihat 2021

Betapa tegarnya sehari sebelumnya? ? Adakah anda bertelur? ? Adakah terdapat mod permainan lain selain daripada dunia terbuka? Kami tidak tahu. Kami berharap bahawa permainan survival zombie dunia terbuka yang sepatutnya: Semua orang sentiasa dalam satu dunia, hanya berusaha untuk bertahan.

Setakat ini permainan kelihatan menjanjikan dan jika anda tidak pasti tentang grafik: mereka hebat (adakah kami menyebutnya?. Di dalam treler, anda juga melihat watak yang memerlukan lampu suluh, zombi bertindak balas dengan betul dan seluruh dunia dan bangunan kelihatan agak interaktif. Tetapi: berhati -hati dengan rakan -rakan saya. Gembar -gembur peringatan.

Baca lebih lanjut:

Hari sebelum tarikh & platform pelepasan

Permainan ini akan dikeluarkan pada suku kedua 2021 dan setakat ini hanya dirancang untuk dikeluarkan melalui Steam. Itu bermakna itu, Setakat ini, hari sebelumnya hanya diumumkan untuk PC. Tidak ada perkataan pada versi PS4, PS5 atau Xbox Series X | S.

Di sini berharap ia juga dikeluarkan untuk 3DS.

Itu adalah jenaka, kerana anda tahu apa yang tidak dapat dikendalikan oleh 3DS.