Hantu mencipta bilik melarikan diri untuk mempromosikan album baru |, adakah permainan teka -teki hantu memegang rahsia masa depan papa emeritus iv? | Lebih kuat

Adakah permainan teka -teki hantu memegang rahsia masa depan Papa Emeritus IV

Dalam permainan, pemain pergi ke kementerian dan menerima mesej dari Sister Imperator mengenai pengubahsuaian yang dirancang. Pemain dapat meneroka kementerian, menghadapi beberapa teka -teki dan membaca fakta menarik mengenai band. Kedua-dua Imperator Sister yang disebutkan di atas dan watak-watak lain yang disebutkan dalam permainan adalah watak-watak terkenal dari The Ghost Universe.

Hantu mencipta ruang melarikan diri untuk mempromosikan album baru

Hantu mencipta ruang melarikan diri untuk mempromosikan album baru

Promosi menggunakan bilik melarikan diri bukanlah sesuatu yang baru. Banyak syarikat besar telah membuat keputusan mengenai promosi seperti ini sebelum ini. Perlu diperhatikan di antara mereka ialah Marvel Studio, yang mempromosikan filem Avengers dengan cara ini. Kali ini teka -teki digunakan untuk mempromosikan album muzik. Bolehkah anda melarikan diri dari kementerian?

Ghost band logam Sweden, tersembunyi di belakang penyamaran dan topeng, mencipta bilik melarikan diri dalam talian Melarikan diri dari kementerian untuk mempromosikan EP terbaru mereka Phantomime. Album ini menampilkan 5 penutup pemuzik yang terkenal seperti Tina Turner, Kejadian dan Stranglers. Semasa anda bergerak melalui permainan, anda dapat mendengar semua lagu -lagu ini.

Dalam permainan, pemain pergi ke kementerian dan menerima mesej dari Sister Imperator mengenai pengubahsuaian yang dirancang. Pemain dapat meneroka kementerian, menghadapi beberapa teka -teki dan membaca fakta menarik mengenai band. Kedua-dua Imperator Sister yang disebutkan di atas dan watak-watak lain yang disebutkan dalam permainan adalah watak-watak terkenal dari The Ghost Universe.

Permainan ini tidak mengandungi teka -teki yang sukar dan ia tidak begitu luas, tetapi ia adalah merawat peminat band. . Periksa sendiri!

Adakah permainan teka -teki hantu memegang rahsia masa depan papa emeritus IV?

Hantu

Rupa -rupanya tidak berpuas hati dengan arena headlining di seluruh dunia, menyerang carta album antarabangsa dan melihat lagu mereka menjadi virus, superstar syaitan Sweden Ghost kini telah mengumumkan nama video mereka sendiri.

Dibebaskan sebagai ikatan ke yang baru Phantomime Ep, Melarikan diri dari kementerian adalah permainan dalam talian berasaskan teka-teki dan klik di mana peminat meneroka ibu pejabat misteri band itu, dengan amaran yang tidak diingini bahawa mereka mesti melarikan diri sebelum mereka mendapat tahu.

Ia semua hubungan dengan tradisi yang lebih luas dan mitos yang mengelilingi band yang telah dikongsi di seluruh bab (separa) -pengerat di YouTube, dengan petunjuk penampilan dari anggota keluarga hantu yang lebih luas termasuk Sister Imperator dan garis keturunan Papa Emeritus sebelumnya.

Bersenjata dengan kamera (yang boleh memuat turun imej terus ke desktop anda), pemain berjalan di sekitar HQ HQ mengumpul petunjuk dan mesej yang mungkin memberi petunjuk ke arah apa yang ada di dalamnya. Logam berat berlaku Penyelesaian teka -teki gaya, Permainan ini boleh dimainkan dalam talian dan melalui VR.

Walaupun band ini tetap menjadi ketat yang ketat tentang apa yang dipegang masa depan, terdapat banyak petunjuk bahawa band itu bersiap untuk membunuh papa emeritus semasa – IV – seperti yang mereka miliki secara tradisional antara setiap kitaran album.

IV tetap menjadi anomali dalam bahasa hantu, sebagai satu -satunya watak untuk berfungsi sebagai papa yang belum ‘dibunuh’ antara album (setakat ini, sekurang -kurangnya). Memang, ketika Copia diperkenalkan pada bulan April 2018, dia hanya Cardinal Copia, sebelum naik ke Papa-dom penuh pada bulan Mac 2020 semasa pertunjukan di Mexico.

Saat ini hantu mempunyai tarikh lawatan berjalan sehingga Oktober, bermain di Eropah, Amerika Utara dan Australia, termasuk penampilan di festival Eropah sepanjang musim panas.

Dalam permainan, sebuah bilik yang didedikasikan untuk empat PAPA sebelumnya (Papa I – III dan Papa Nihil, pemula yang jelas dari band) termasuk kekaki kosong dengan mesej yang tidak menyenangkan “Di bawah pembinaan, alas ini akan diisi pada masa yang akan datang”.

Kami tidak akan merosakkan mana -mana teka -teki untuk anda, tetapi cukup untuk mengatakan hubungan keseluruhan permainan Phantomime Dalam beberapa cara yang cerdik dan mempunyai banyak telur Paskah dari seluruh sejarah band.

Sememangnya, itu juga memulakan gelombang spekulasi baru mengenai masa depan yang mungkin berlaku untuk band itu – dan sementara kita belum mendapat jawapan, kita mengesyaki ia akan menjadi sangat menggelikan apabila semuanya datang ke kepala.

Hantu sedang dalam lawatan sepanjang tahun 2023, untuk senarai penuh tarikh melawat mereka . Untuk bermain melarikan diri dari kementerian, lawati https: // kementerian.Hantu-rasmi.com/

Daftar di bawah untuk mendapatkan yang terbaru dari Metal Hammer, ditambah tawaran istimewa eksklusif, terus ke peti masuk anda!

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Rich Hobson

Penulis Kakitangan untuk Metal Hammer, Rich tidak pernah memenuhi ciri yang dia tidak suka, yang juga berlaku ketika meliputi segala -galanya rock, punk dan logam untuk kedua -dua cetak dan dalam talian, sama ada acara legenda seperti Rock in Rio atau Clash Dari Titans atau mencari kumpulan baru yang menarik seperti Sembilan khazanah, jinjer dan token tidur.

Lebih banyak mengenai Hammer Metal

“Pertunjukan tidak terkawal kerana hampir tidak ada yang tahu apa yang dilakukan oleh Moshing.”Dave Mustaine pada kekacauan konsert logam thrash awal

“Saya percaya pada sesuatu yang disebut cinta memberi inspirasi

“Anda lelaki dengan sembilan ahli? Bolehkah saya menjadi nombor 10?”Masa Ozzy Osbourne bertanya kepada Corey Taylor jika dia boleh menyertai Slipknot

Metal Band Ghost baru saja mengumumkan permainannya sendiri, serius

Metal Band Ghost telah melancarkan melarikan diri dari kementerian, permainan teka-teki pelayar yang ditetapkan di gereja Papa Emeritus IV fiksyen, frontman anti-Pope band.

Hantu Melarikan diri Permainan Kementerian: Copia, Papa Emeritus IV, duduk di telefon semasa permainan di loungewear

Diterbitkan: 18 Mei 2023

05/19/2023 Permainan Hantu, Escape the Ministry, kini tinggal di kementerian.Hantu-rasmi.com, dan boleh dimainkan di VR atau Desktop. Log masuk ke Spotify dan meletakkan fon kepala untuk pengalaman terbaik, dengan permainan meraikan artis legenda dari Iron Maiden ke Tina Turner, yang lagu -lagunya muncul di album Cover baru band, Phantomime.

Saya cuba bertenang di sini, tetapi Hantu – Ya, The Metal Band – telah mengusik nama video sendiri, Escape the Ministry. Terletak di dewan suci gereja setan, banyak permainan teka-teki akan menjadi biasa kepada peminat Titans Metal dan siri video Lore Lore mereka, dengan peminat kegemaran Papa Emeritus IV, yang dikenali sebagai ‘C’, mungkin mungkin ‘ berlaku sebagai protagonis kami.

Penggoda 30 saat mendedahkan sedikit tentang permainan, selain itu anda akan berpeluang untuk “meneroka kementerian” dan “menyelesaikan misteri”, tetapi kami menjangkakan permainan gaya bilik yang pendek dan melarikan diri. Dalam klip audio terus dari bab 16 hantu, kita mendengar copi, papa semasa, mengambil telefon ke kakak Imperator, yang mencadangkan kedua -duanya akan memainkan peranan mereka dalam cerita.

Jika tidak, kita melihat patung Papa III lewat, pintu rahsia, dan petunjuk pada nota pasca-tetapi sedikit lagi. Sama ada ini akan menjadi permainan survival yang masih harus dilihat, tetapi dengan persatuan setan band, kami pasti berharap ada sesuatu yang sedikit menyeramkan.

Thumbnail YouTube

Permainan ini dibebaskan untuk bertepatan dengan pelepasan album terbaru band, Phantomime, yang menampilkan penutup seperti Iron Maiden dan juga Tina Turner. The Melarikan diri Tarikh Siaran Kementerian adalah 19 Mei 2023, Sama seperti phantomime, dan anda diminta untuk melawat kementerian.Hantu-rasmi. untuk bermain. Laman ini pada masa ini meminta anda mendaftar untuk surat berita, diberitahu apabila permainan berjalan secara langsung.

Walaupun permainan ini sedikit lebih daripada alat pemasaran, kami sangat teruja untuk melihat Ghost bercabang di era permainannya – saya menjaga jari saya menyeberang untuk Hantu untuk muncul di Metal Hellsinger DLC seterusnya sekarang. Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai backstory yang panjang dan semakin kompleks, ambil kesempatan untuk menonton 17 bab tradisi di saluran YouTube hantu sebelum melarikan diri dari kementerian dibebaskan.

Sekiranya anda dijangkiti logam, mungkin, mungkin anda ingin menghidupkan keinginan muzik dan permainan anda dengan beberapa permainan irama terbaik di sekitar.

Danielle Rose Tolong jangan tanya Danielle apa permainan atau genre PC kegemarannya, dia tidak akan memberikan jawapan yang sama. Pada masa ini, anda akan mendapati dia bermain Minecraft, Disney Dreamlight Valley, Dead by Daylight, dan Starfield – tidak semestinya semua pada masa yang sama.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.