Hantu dari Tarikh Siaran Deep: Bilakah Destiny 2 Musim 21 Dungeon Release? Dot Esports, Destiny 2 Season 21 Dungeon Baru Tarikh dan Time – Gamerevolution

Destiny 2 Season 21 Tarikh dan Masa Pelepasan Dungeon Baru

Destiny 2’s Musim Deep membawa satu lagi tambahan kepada senarai Dungeons yang semakin meningkat (dan senarai paywalls yang juga berkembang). Pemain yang memiliki Cahaya Kunci Dungeon atau Membeli Lulus Tahunan Tahun Enam boleh menyelam ke kedalaman baru di hantu penjara yang mendalam.

Hantu dari Tarikh Siaran Deep: Bilakah Destiny 2 Musim 21 Dungeon Release?

Destiny 2’s Musim Deep membawa satu lagi tambahan kepada senarai Dungeons yang semakin meningkat (dan senarai paywalls yang juga berkembang). Pemain yang memiliki Cahaya Kunci Dungeon atau Membeli Lulus Tahunan Tahun Enam boleh menyelam ke kedalaman baru di hantu penjara yang mendalam.

Seperti yang dibuktikan oleh namanya, Musim Deep mempunyai nada maritim yang kuat, yang berpotensi membawa Guardian ke dalam perairan berbahaya yang dapat mengingatkannya yang mengasyikkan, yang disebabkan oleh thalassophobia yang disebabkan oleh ketakutan dari Subnautica, Bioshock, atau Soma. Hantu Deep mungkin akan meneruskan tema itu, membawa kengerian baru dan ganjaran baru untuk penjaga yang berani cabaran.

Hantu dalam Deep mungkin akan ditetapkan di Titan, sama seperti bagaimana Spire of the Watcher Dungeon berlaku di poket Marikh. Walaupun kawasan peronda tidak membuat pulangan, pemain mungkin perlu berani keganasan di bawah lautan metana, yang selaras dengan tema aktiviti menyelam yang mendalam.

Berikut adalah ketika hantu penjara yang mendalam akan dibebaskan Takdir 2.

Takdir 2 Hantu Tarikh dan Masa Pelepasan Deep Deep Deep

Musim Deep Dungeon akan dilancarkan di Reset Harian pada hari Jumaat, 26 Mei, berikutan corak pelancaran Dungeon baru -baru ini Bungie pada hari Jumaat pertama musim baru. Dengan Musim 21 menendang pada hari Selasa, 23 Mei, ini meninggalkan pemain dengan jumlah masa yang terhad untuk mengisar sebelum menyelam ke tanah pada penetapan semula Jumaat pertama musim baru.

Nasib baik untuk penjaga, walaupun, Bungie tidak akan meningkatkan topi kuasa pada musim yang mendalam. Sekiranya anda semua terperangkap dan pada tahun 1810, pengisar yang lebih besar mungkin akan mendapatkan bonus kuasa dari artifak bermusim, yang ditetapkan semula pada setiap musim baru.

Pelancaran Musim 21 Dungeon juga merupakan peluang bagi Bungie untuk berpindah dari insiden semasa pembebasan Spire of the Watcher Dungeon pada Nov. 9, 2022. Spire bermula dengan putus dan kesilapan berskala besar, yang hanya bertambah baik selepas Bungie melumpuhkan API dan integrasi pihak ketiga berikutan pelancaran penjara bawah tanah. API tidak tersedia sehingga Disember. 13, meninggalkan pemain tanpa beberapa alat pihak ketiga yang membantu selama beberapa hari.

Pukul berapa hantu pelepasan penjara yang mendalam?

The Ghosts of the Deep Dungeon akan dilancarkan pada pukul 12 malam CT pada hari Jumaat, 26 Mei, yang sepadan dengan masa Reset Harian. Sebaik sahaja The Dungeon berjalan secara langsung, pemain perlu mengambil usaha yang berkaitan dari Suraya Hawthorne di Menara, sama seperti bagaimana pemilik dualitas diperlukan untuk memulakan pencarian benang tunggal sebelum melompat ke penjara bawah tanah. Jangan lupa untuk mendapatkan gear anda lebih awal daripada masa sekiranya berlaku Takdir 2 Isu -isu API.

Pedro Adakah Dot Esports ‘Destiny Writer. Dia seorang penulis lepas sejak 2019, dan legenda memilikinya anda boleh memanggilnya dengan memancarkan R-301 atau menjemputnya untuk menjalankan serbuan di Destiny 2 (walaupun dia mungkin mempunyai nasib RNG yang lebih buruk daripada pasukan D2 yang digabungkan). Apabila dia tidak menembak kelembut, anda dapat melihat dia membangkitkan orang mati di Diablo IV, mendapat pihak ketiga di DMZ, atau gagal dalam heist stealth dalam Payday 3. Cari ramblingsnya di Twitter @ggpedroperesnya.

Destiny 2 Season 21 Tarikh dan Masa Pelepasan Dungeon Baru

Takdir 2 Musim 21 Dungeon Tarikh Tarikh Keluaran

Baru Takdir 2 musim 21 penjara bawah tanah Akhirnya mempunyai tarikh dan masa pelepasan yang disahkan oleh Bungie. Pemaju mendedahkan bahawa musim Deep akan mendapat penjara bawah tanah misteri sebagai sebahagian daripada Roadmap Destiny 2 untuk 2023. Tidak banyak yang diketahui tentang apa yang akan diperlukan oleh penjara bawah tanah ini, kerana Bungie mahu ia menjadi kejutan. Yang berkata, inilah ketika penjara bawah tanah baru akan tiba untuk Destiny 2 Musim 21.

Berapakah tarikh dan masa pelepasan Destiny 2 Season 21 Dungeon?

Dungeon baru untuk Destiny 2 Musim 21 akan menjadi 26 Mei 2023 pukul 10 pagi PT / 1 PM ET. Ini telah disahkan oleh Bungie dalam jawatan Twab untuk 11 Mei. Malangnya, Bungie tidak berkongsi apa -apa butiran mengenai apa yang akan berlaku, walaupun tidak menghairankan jika ia berlaku di beberapa gua bawah air atau sebuah pulau yang dikelilingi oleh air. Maksud saya, pemaju mungkin bersandar ke seluruh musim yang mendalam sebelum berakhir. Salah satu perkara yang kita tahu mengenai penjara bawah tanah baru ini ialah ia akan datang dengan “senjata eksotik dan koleksi ganjarannya sendiri,” menurut laman web rasmi Lightfall.

Penjara bawah tanah baru ini pertama kali dibuka dengan kunci penjara bawah tanah yang kini tersedia untuk pembelian. Pemain perlu menunggu sehingga musim 23 untuk mengetahui apa penjara kedua. Mereka yang telah membeli pas tahunan cahaya akan mendapat kunci penjara cahaya yang dilepaskan. Yang mengatakan, jika anda tidak pasti tentang membeli DLC tambahan ini untuk 2000 perak (yang kira -kira $ 20), mungkin bernilai menunggu beberapa pemain untuk livestream atau pasca permainan di penjara ketika tiba. Untuk lebih banyak panduan mengenai Destiny 2 Season 21, ini adalah bagaimana untuk mendapatkan mata wang baru yang disebut DeepSight Harmonizer dan mengapa peminat kecewa dengan kenaikan harga pas musim baru.

Nick Tan adalah penulis utama SEO untuk Gamerevolution. Suatu ketika dahulu, ibu bapanya pernah menghilangkan Super Nintendo sebagai hukuman. Dia telah membalas dendam sejak itu.