Halo Infinite Season 4 akan menambah sistem perkembangan baru yang dipanggil Rank Career | VGC, Memahami Halo Infinite Rank: Kerosakan Lengkap

Memahami Halo Infinite Rank: Pecahan Lengkap

Kedudukan Kerjaya akan sama dengan Sistem Kemajuan di Halo: Reach dan Halo: Koleksi Ketua Master, walaupun dikatakan paling seperti yang terakhir.

Halo Infinite Season 4 akan menambah sistem perkembangan baru yang disebut Rank Career

Musim Keempat Halo Infinite akan memperkenalkan sistem perkembangan baru kepada permainan.

.

Kedudukan Kerjaya akan sama dengan Sistem Kemajuan di Halo: Reach dan Halo: Koleksi Ketua Master, walaupun dikatakan paling seperti yang terakhir.

“Untuk membuat kemajuan melalui pangkat baru ini, yang perlu anda lakukan adalah bermain,” kata Pengurus Komuniti Kanan John Junyszek di blog.

“Sama ada anda melompat ke dalam senarai main kegemaran anda solo atau memancarkan dengan rakan -rakan anda, setiap permainan membuat pertandingan yang lengkap membawa anda ke hadapan.

“Selain itu, Rank Kerjaya menggunakan perkembangan berasaskan prestasi yang diambil secara langsung dari skor peribadi anda dalam setiap perlawanan. Lebih baik anda bermain, semakin cepat anda akan menduduki tempat.”

Seperti yang dilihat dalam imej perkembangan, pemain bermula sebagai rekrut, dan bekerja melalui enam ‘tier’ yang berbeza – gangsa, perak, emas, platinum, berlian dan onyx, sebelum mencapai gelaran akhir wira.

Setiap peringkat dibahagikan kepada ‘pangkat’ gaya tentera, yang masing-masing berpecah menjadi kenaikan yang lebih kecil yang disebut ‘gred’.

Peringkat pemain akan dapat dilihat semasa intros perlawanan, pada profil pemain dan semasa laporan pembunuhan beramai-ramai permainan.

“Secara umum, di kebanyakan tempat di mana anda melihat papan nama penuh pemain, sepanduk dengan pangkat kerjaya mereka juga akan dipaparkan,” kata Jeyyszek.

Kedudukan Kerjaya tidak akan menjejaskan pembuatan jodoh dalam apa cara sekalipun, dan tidak akan ditetapkan semula pada akhir setiap musim – “Ia bertujuan untuk mengesan kemajuan keseluruhan anda di Halo Infinite,” junyszek menjelaskan.

Memahami Halo Infinite Rank: Pecahan Lengkap

Setiap pemain ingin mendapatkan tahap pencapaian atau kepuasan dengan bermain permainan; di mana kebanyakan permainan menambah sistem pangkat, di mana pemain bersaing untuk mendapatkan ganjaran dan membuat reputasi mereka dalam komuniti permainan. Tidak mungkin, permainan halo lain, pemaju menambah sistem pangkat yang mantap dalam multiplayer Halo Infinite. Mari kita lebih terperinci dengan membincangkan setiap perkara yang mungkin, jadi anda menutup semua dan membuat usaha terbaik anda pada pangkat Halo Infinite dan kemajuan Furthe

Halo Infinite Rank: Kunci Takeaways

 • 1) Terdapat enam pangkat CSR di Halo Infinite, dengan setiap pangkat yang mempunyai enam sub-peringkat, kecuali Onyx.
 • 2) Onyx adalah pangkat tertinggi di Halo Infinite, tanpa sub-peringkat dan tiada topi keras.
 • 3) Pemain mula tidak bertahan dan mesti menyelesaikan 10 perlawanan kelayakan untuk mendapatkan CSR awal.
 • 4) Kedudukan anda ditentukan oleh prestasi anda dalam setiap perlawanan, dan prestasi buruk dapat memberi kesan negatif terhadap kemajuan anda ke arah pangkat seterusnya.
 • 5) Proses pembuatan jodoh di Halo Infinite menggunakan trueskill2, perlawanan benar, dan penarafan jodoh (MMR) untuk memastikan pengalaman permainan yang adil dan menyeronokkan untuk pemain.

Di Halo Infinite terdapat enam pangkat CSR, masing-masing mempunyai enam sub-ranks untuk membantu anda melihat bagaimana anda maju tangga.

Jika anda ingin mengambil kemahiran permainan anda ke peringkat seterusnya atau berhubung dengan pemain yang berfikiran sama, lihat Z League. Z Liga sangat sesuai untuk pemain yang ingin berkongsi pemikiran mereka, membuat kawan baru, dan bersaing dengan orang lain dalam permainan seperti Halo Infinite dan banyak lagi.

Kisah terus di bawah

Isi kandungan

Memahami Sistem Halo Infinite dan Sub-Ranks

Hai Jalan Peringkat 1

 • Setiap pangkat mempunyai enam sub-ranks, dengan 1 menjadi pangkalan dan 6 yang tertinggi, kecuali onyx.
 • Onyx adalah pangkat tertinggi di Halo Infinite, dan pemain ditunjukkan penarafan CSR berangka bermula pada 1500.
 • Tidak ada sub-peringkat dalam onyx, dan tidak ada topi keras pada pangkat ini.
 • Pemain mula tidak bertahan dan mesti bermain 10 perlawanan kelayakan sebelum memperoleh CSR awal.
 • Pemain tangga teratas biasanya boleh mendapatkan CSR permulaan di peringkat berlian.

 • Kedudukan Halo Infinite anda ditentukan oleh prestasi anda dalam setiap perlawanan, yang mempengaruhi berapa banyak mata yang anda peroleh atau kalah ke arah pangkat seterusnya.
 • Untuk memanjat pangkat, fokus bermain dengan baik dalam setiap perlawanan arena peringkat dengan menghapuskan musuh Spartans, membantu rakan sepasukan anda, dan menyelesaikan objektif.
 • Mod Arena Peringkat merangkumi empat jenis permainan pada putaran: Slayer, Tangkap Bendera, Oddball, dan Benteng.
 • Setelah menamatkan sepuluh perlawanan dalam mod arena peringkat, anda akan mendapat pangkat permulaan pada beberapa papan pendahulu.
 • Perlu diingat bahawa kemajuan pangkat anda setelah setiap pertandingan bergantung pada prestasi anda, dan pertunjukan yang buruk dapat memberi kesan negatif terhadap kemajuan anda ke arah pangkat seterusnya.

Bagaimana sistem pangkat Halo Infinite berfungsi?

Terdapat beberapa perkara lain yang berfungsi untuk menentukan siapa yang akan sepadan dengan siapa dan ini adalah beberapa faktor yang mana kerja halo tak terhingga untuk melakukan pembuatan jodoh dengan betul

1) Trueskill2

Trueskill2 menentukan tahap kemahiran pemain dengan menganalisis prestasi mereka dalam perlawanan berbilang pemain menggunakan pelbagai data, termasuk kemenangan, kerugian, pembunuhan, dan kematian. Ia membuat pelarasan yang baik untuk penilaian kemahiran, yang dikenali sebagai MMR, yang terutama digunakan semasa membuat pertandingan.

Kisah terus di bawah

CSR adalah konsep berasingan dari MMR dalam sistem ranking Halo Infinite. Ia disimpan sebagai penarafan berangka bermula pada 0 (gangsa 1) dan dapat dilihat pada 1500 (Onyx). CSR wujud secara berasingan dari MMR kerana perubahan jangka pendek kepada MMR tidak selalu sesuai dengan hasil dalam permainan, menjadikan CSR perwakilan yang lebih tepat dari pangkat pemain.

3) Perlawanan Benar

Di Halo Infinite, Perlawanan Benar digunakan untuk menyesuaikan parameter pembuatan jodoh berdasarkan faktor -faktor seperti populasi pemain dan tahap kemahiran, memastikan pemain dipadankan dengan lawan kemahiran yang sama dan memberikan pengalaman permainan yang adil dan menyeronokkan.

Kisah terus di bawah

4) Penarafan MatchMaking (MMR).

Di Halo Infinite, pangkat pemain ditentukan oleh tahap kemahiran mereka, yang diwakili oleh penarafan jodoh mereka (MMR). MMR adalah nilai berangka yang mencerminkan prestasi pemain dalam senarai main tertentu, memastikan bahawa mereka dipadankan dengan pemain tahap kemahiran yang sama. Sistem ini membantu mewujudkan pertandingan yang sama dan adil, memberikan pengalaman yang mencabar dan menyeronokkan untuk pemain.

CBQ59E7WXKGSRF9MSDD9DF

Secara keseluruhan, sistem ranking di Halo Infinite adalah aspek penting dalam mod multiplayernya. Dengan enam pangkat CSR dan enam sub-peringkat di setiap, pemain mesti melengkapkan 10 perlawanan kelayakan untuk mendapatkan CSR awal. Memahami sistem ranking dan memberi tumpuan kepada peningkatan prestasi dalam setiap perlawanan dapat membantu pemain memanjat pangkat dan mencapai tahap kepuasan permainan yang lebih tinggi.