Halo Infinite menambah peta tercinta dari Halo 3 – GameSpot, klasik Halo 3 peta lubang yang datang ke Halo Infinite |

Klasik halo 3 peta lubang yang datang ke halo tak terhingga

Halo 3’s The Pit akan datang ke Halo Infinite, Reimagined sebagai Empyrean.

Halo Infinite menambah peta yang dikasihi dari Halo 3

.

Oleh Eddie Makuch pada 6 Disember 2022 jam 11:24 pagi PST

Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Kemas kini baru yang besar untuk Halo Infinite telah tiba, mengantar penyemak imbas permainan adat yang lama ditunggu-tunggu, beberapa perbaikan pepijat dan perubahan kualiti hidup, dan, mungkin yang paling menarik dari semua, peta baru. .

Versi peta Halo Infinite dipanggil Empyrean, dan ia digambarkan sebagai “reimagining” lubang, yang menampilkan “estetika segar..

Empyrean Halo Infinite jelas tidak akan bermain sama seperti sebelumnya, kerana permainan baru mempunyai peralatan dan mekanik traversal baru yang tidak dipaparkan dalam tajuk Halo yang lalu. Empyrean boleh didapati sekarang dalam pertandingan biasa dan permainan tersuai.

Juga ambil perhatian, Halo Infinite akhirnya mendapat penyemak imbas permainan adat yang lama ditunggu-tunggu, yang sepatutnya membantu menghidupkan kehidupan baru ke dalam permainan. Dengan penyemak imbas permainan tersuai, pemain boleh mencari semua jenis peta dan mod yang dibuat menggunakan alat Forge, seperti Beer Pong. Lihat video di atas untuk melihat penyemak imbas dalam tindakan.

Penyemak imbas permainan adat tidak sepatutnya tiba sehingga 2023 pada musim 3, tetapi studio mengatakan ia merasakan ia harus menjadi keutamaan dan pasukan itu melancarkan pembebasannya. 343 memanggilnya “v1,” jadi pemain harus mengharapkan ia mempunyai “beberapa tepi kasar,” kata pemaju itu.

“Tetapi kami merasakan lebih penting lagi bahawa kami mendapat ini di tangan pemain lebih cepat daripada kemudian. .

Kemas kini baru juga membuat perubahan kepada penyesuaian yang diminta oleh peminat. . . Pemain hanya perlu log masuk ke permainan untuk mencari teras dan salutan yang ditambahkan ke perpustakaan kosmetik mereka secara automatik.

. . 343 juga telah membuat beberapa penambahbaikan rangkaian untuk mengurangkan kemungkinan desyncing. Terlebih lagi, “Logik Melee Clang” untuk Pedang Tenaga telah dikemas kini. Sekarang, jika kedua -dua pemain yang menggunakan pedang tidak mempunyai perisai dan melakukan huru -hara, mereka akan mati.

Untuk lebih lanjut, lihat Rundown Penuh 343 tentang apa yang baru kemas kini baru Halo Infinite.

. 343 sebelum ini menggambarkan pelancaran permainan sebagai serupa dengan pelari tersandung dan jatuh di garisan penamat perlumbaan.

“Tahun pertama Halo Infinite ini telah menjadi salah satu daripada banyak pelajaran yang sukar dipelajari, tetapi kami yakin bahawa kami menghidupkan sudut itu pada tahun 2023 ketika kami berharap dapat menyampaikan musim 3 dan lebih banyak-lebih banyak kandungan, lebih banyak ciri dan pilihan, lebih banyak senjata , lebih banyak kosmetik, lebih banyak kemas kini-pada irama biasa yang membuat gembar-gembur halo bergulir sepanjang tahun, “kata 343.

Peta multiplayer klasik Halo 3 Pit Perjalanan ke Halo Infinite, Microsoft telah mengumumkan.

Pembuatan semula lubang, yang dianggap oleh beberapa untuk menjadi salah satu peta multiplayer Halo yang paling hebat sepanjang masa, dibina menggunakan alat Forge baru Halo Infinite, yang keluar pada bulan November ini dalam bentuk beta setahun selepas Halo Infinite dilancarkan.

Video di bawah memberi kita gambaran di paparan baru lubang di Halo Infinite (ia kelihatan sangat berbeza!):

Dan inilah flythrough versi peta kerja yang sedang berjalan:

Halo Infinite Developer 343 baru-baru ini mengumumkan permainan berhampiran dengan pelan hala tuju jangka sederhana, mengesahkan mod Forge dalam beta untuk 8 November, dan kempen kempen dalam talian pada suatu ketika antara 2 November dan 7 Mac 2023. .

Di tempat lain, kemas kini musim sejuk Halo Infinite termasuk peta baru dan mod permainan baru yang dipanggil Covert One Flag.

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. .

  • 343 industri mengikuti
  • Segala -galanya Halo Ikut
  • PC Ikut
  • Penembak Ikut
  • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Wesley suka berita, wawancara, dan lebih banyak berita. Dia juga menyukai Street Fighter lebih daripada sesiapa sahaja yang dapat membawanya.