Halo 5 tidak datang ke PC, 343 mengesahkan selepas Nvidia Leak – GameSpot, Halo 5 secara rasmi tidak akan datang ke PC – anda perlu menunggu Halo Infinite | Panduan Tom

Halo 5 secara rasmi tidak datang ke PC – anda akan menunggu Halo Infinite

Oleh kerana ia juga terdapat pada konsol Xbox One spec rendah, keperluan PC Halo Infinite difahami rendah. Anda memerlukan CPU permainan yang kuat seperti Intel i5-4440 atau AMD Ryzen 5 1600, sebagai tambahan kepada versi 64 bit Windows 10 dengan kemas kini Redstone 5.

Halo 5 tidak datang ke PC, 343 mengesahkan selepas kebocoran Nvidia

Halo 5 untuk PC dimasukkan ke dalam kebocoran Nvidia tetapi tidak berlaku.

Oleh Eddie Makuch pada 15 September 2021 jam 12:08 PDT PDT

Pada masa ini tidak ada tawaran yang ada
Gamespot boleh mendapatkan komisen dari tawaran runcit.

Kebocoran Permainan Nvidia Besar termasuk Halo 5: Guardians untuk PC, tetapi pemaju 343 Industries kini mengesahkan ia tidak mempunyai rancangan untuk melancarkan permainan 2015 di PC.

Pengarah Komuniti Brian Jarrard berkata di Twitter (melalui VGC) bahawa Halo 5 mungkin telah ditunjukkan dalam kebocoran kerana mod Forge Halo 5 boleh didapati di PC. Tetapi permainan penuh tidak menuju ke PC. “Mungkin ini untuk H5: Forge tetapi saya dapat mengesahkan tidak ada rancangan untuk membawa H5 ke PC,” kata Jarrard. Ia juga perlu diperhatikan bahawa Nvidia sendiri mengakui bahawa senarai itu terdiri daripada tajuk “spekulatif” dan permainan yang telah dikeluarkan.

Jarrard terus mengatakan bahawa 343 memahami terdapat “beberapa permintaan” di kalangan komuniti halo untuk membawa Halo 5 ke PC. Walau bagaimanapun, seperti yang dikatakan oleh studio sebelum ini, ini adalah “tidak dalam kad” kerana 343 adalah “fokus sepenuhnya” untuk melancarkan Halo Infinite pada bulan Disember dan sokongan berterusan untuk Halo: Koleksi Ketua Master. Yang dikatakan, Jarrard berkata pintu tidak ditutup sepenuhnya pada Halo 5 yang datang ke PC suatu hari nanti.

“Tidak akan pernah mengatakan tidak pernah, tetapi tidak ada yang sedang berjalan pada masa ini,” kata Jarrard.

Halo 5: Forge Datang ke PC pada tahun 2016 sebagai permainan percuma yang termasuk editor peta penuh Forge dan sokongan multiplayer untuk permainan tersuai. Walau bagaimanapun, kempen Halo 5 tidak pernah dikeluarkan di PC, dan juga tidak mempunyai suite pembuatan jodoh penuh.

Sebagai tambahan kepada pelepasan penuh Halo 5 di PC, peminat telah bertanya sama ada 343 mungkin menambah Halo 5 ke Halo: Koleksi Ketua Master, tetapi itu tidak berlaku sama ada.

Walaupun Halo 5 mungkin tidak akan datang ke PC, Halo Infinite akan dilancarkan untuk PC pada Hari Satu Disember ini bersama Edisi Xbox. Menurut Microsoft, Halo Infinite “dibina dari bawah untuk PC.”Ia akan mempunyai” tetapan grafik lanjutan “dan sokongan untuk monitor ultrawide dan super ultrawide, bersama-sama dengan mengikat tiga kunci dan ciri-ciri seperti skala dinamik dan kadar bingkai berubah-ubah. Berikut adalah keperluan PC Halo Infinite.

Produk yang dibincangkan di sini dipilih secara bebas oleh editor kami. Gamespot boleh mendapatkan bahagian pendapatan jika anda membeli apa -apa yang dipaparkan di laman web kami.

Mendapat tip berita atau ingin menghubungi kami secara langsung? Berita e [email protected]

Halo 5 secara rasmi tidak datang ke PC – anda perlu menunggu Halo Infinite

Halo 5 penjaga PC

Terdapat berita buruk untuk semua peminat Halo yang lebih suka bermain permainan di salah satu PC permainan terbaik kami, kerana pemaju 343 Industries telah mengisytiharkan tidak ada rancangan untuk membawa Halo 5 ke PC.

Penjelasan ini berlaku terima kasih kepada senarai bocor dari pangkalan data Nvidia GeForce Now, yang mencadangkan Halo 5 akan membuatnya ke Windows PC dalam masa terdekat. Tetapi itu nampaknya tidak berlaku, walaupun setiap permainan halo lain tersedia di PC terima kasih kepada Halo yang sangat baik: Koleksi Ketua Master. Singkat.

  • Semua yang anda perlu tahu mengenai halo tak terhingga
  • 5 perkara yang saya mahukan dari Halo Infinite
  • Plus:Battlefield 2042 akan ditangguhkan sehingga November

Menurut Nvidia, GeForce kini bocor sebenarnya sah, tetapi di sinilah ia menjadi pelik. Syarikat itu memberitahu Wccftech bahawa tajuk dalam senarai itu hanya “dilepaskan dan/atau tajuk spekulatif” yang “hanya digunakan untuk penjejakan dan ujian dalaman.”Lebih banyak lagi, berada dalam senarai itu adalah” tidak mengesahkan atau pengumuman mana -mana permainan.”

Antara permainan yang disenaraikan di dokumen GeForce Now adalah permainan yang cukup jauh seperti Half Life 2 Remastered, Bioshock 2022, Titanfall 3, dan Remasters PS2 Grand Theft Auto Trilogy: GTA 3, Naib Bandar, dan San Andreas. Malah versi Steam Alan Wake Remastered, yang akan menjadi ganjil memandangkan permainan tertentu diterbitkan oleh Epic Games, yang mempunyai kedai dan platform dalam talian sendiri.

Bagi Halo 5, 343i Pengarah Komuniti Brian Jarrad mempunyai disahkan Halo 5 itu tidak datang ke PC. Dia membuat spekulasi bahawa penyenaraian mungkin ada kaitan dengan Halo 5: Forge, yang dilancarkan pada PC kembali pada tahun 2016, tetapi bukan permainan penuh.

Mungkin ini untuk “H5: Forge” tetapi saya dapat mengesahkan tidak ada rancangan untuk membawa H5 ke PC. Kami tahu ada permintaan untuknya, tetapi seperti yang telah kami nyatakan sebelum ini, bukan dalam kad kerana studio itu difokuskan sepenuhnya pada Infinite dan MCC. Tidak akan pernah mengatakan tidak pernah, tetapi tidak ada yang sedang dijalankan pada masa ini 13 Disember 2021

Jarrad juga menambah bahawa pemaju benar.”

Adalah masuk akal untuk 343i untuk membawa Halo 5 ke PC akhirnya, melihat bagaimana semua permainan halo yang lain tersedia di Steam atau Microsoft Store. Tetapi memandangkan kempen Halo 5 tidak diterima dengan baik, pastinya tidak akan menjadi keutamaan yang sangat tinggi.

Multiplayer mungkin menjadi cerita yang berbeza, tetapi dengan Halo Infinite datang ke PC pada 8 Disember, dan hakikatnya koleksi Ketua Master sudah tersedia, bermakna mungkin tidak banyak keperluan untuk multiplayer Halo 5 untuk membuat lompat sama ada.

Dengan kata lain, jika ada yang mahu bermain Halo 5 dalam masa terdekat mereka akan keluar dan membeli konsol Xbox. Syukur.

  • Lebih:Saya marah dengan siri Xbox Halo Infinite X

Mengapa Won T Halo 5 Datang ke PC?

Walau bagaimanapun, pemaju 343 industri telah bercakap untuk menjelaskan bahawa port Halo 5 PC tidak dirancang. Walaupun rancangan tersebut dapat berubah pada masa akan datang, nampaknya tidak mungkin para pemaju melakukannya.

Mengapa Halo 5 tidak termasuk dalam Koleksi Ketua Master?

Juga tidak, “itu koleksi utama utama bukan koleksi spartan locke!”Respons. Inilah jawapan anda: tidak. Halo 5 tidak akan pernah berada di MCC kerana bukan sahaja saiz fail MCC menjadi lebih besar (200+ GB), tetapi ia juga akan menjadi tidak stabil sehingga tidak dapat dimainkan.

Mengapa Won T Halo dilancarkan di PC?

Isu ini timbul kebanyakannya disebabkan oleh pemandu yang sudah lapuk, keperluan sistem yang tidak terpenuhi, dan beberapa sebab lain. Halo Infinite mungkin tidak dilancarkan di PC kerana kempen kurang upaya, keperluan sistem yang tidak terpenuhi, pemacu grafik yang sudah lapuk dan perkhidmatan permainan, dan beberapa sebab lain.

Adakah Halo 5 datang ke MCC PC?

Tidak, tidak ada rancangan untuk membawa Halo 5 ke MCC.

Antara Permainan: Dari Halo 5 hingga Infinite | Primer Halo Infinite

Adakah Halo 5 di GamePass?

+Menawarkan pembelian dalam aplikasinya. Multiplayer dalam talian di konsol memerlukan Xbox Game Pass Ultimate atau Xbox Live Gold (langganan dijual secara berasingan).

Adakah Halo akan berada di PC?

Halo: Koleksi Ketua Master di Steam. Perjalanan ikonik Ketua Sarjana termasuk enam perlawanan, dibina untuk PC dan dikumpulkan dalam satu pengalaman bersepadu. Sama ada anda peminat lama atau bertemu Spartan 117 buat kali pertama, koleksi utama utama adalah pengalaman permainan halo yang pasti.

Apa permainan halo di pc?

Terdapat berita buruk untuk semua peminat Halo yang lebih suka bermain permainan di salah satu PC permainan terbaik kami, kerana pemaju 343 industri telah menyatakan tidak ada rancangan untuk membawa Halo 5 ke PC.

Adakah pelayan halo 1 pc masih ada?

343 Industries telah mendedahkan bahawa pelayan Halo Online Legacy akan ditutup pada Januari 2022.

Bagaimana saya melancarkan Halo di Steam?

Muat turun Halo Infinite dan Main

Yang perlu anda lakukan ialah pergi ke kedai Steam di mana -mana peranti, dapatkan Halo Infinite, maka, sebaik sahaja ia berada di perpustakaan anda, muat turun ke dek Steam.

Adakah Ketua Sarjana Buruk di Halo 5?

Dia berkhidmat sebagai protagonis utama untuk majoriti permainan halo, serta beberapa buku halo. Walaupun dia biasanya digambarkan sebagai heroik, bahkan Spartan Super-Soldier jauh dari wajah yang baik secara moral. Kadang-kadang walaupun ketua induk yang pernah coklat dan stoik boleh salah.

Mengapa saya diharamkan dari Koleksi Ketua Master?

Sebab termasuk, tetapi tidak terhad kepada, menipu atau permainan yang tidak adil, berhenti atau melahu semasa perlawanan dalam talian, atau kesukanan yang lemah. Sebilangan larangan, seperti larangan untuk berhenti semasa perlawanan, dihasilkan secara automatik. Pemain juga boleh melaporkan orang lain jika mereka menyaksikan tingkah laku yang melanggar kod tingkah laku kami.

Bolehkah anda bermain Halo 5 di luar talian?

Tidak seperti penembak orang pertama yang terdahulu dalam francais Halo, Halo 5 tidak menampilkan keupayaan multiplayer luar talian, seperti kempen koperasi split-skrin dan mod multiplayer, dan tidak mempunyai pilihan rangkaian tempatan.

Adakah Halo 5 akan datang ke PC selepas halo tidak terbatas?

Penulis jawapan ini telah meminta penyingkiran kandungan ini.

Yang melambangkan halo ke pc?

Pemaju: Dibangunkan oleh Bungie Studios. Port ke Windows oleh Perisian Gearbox.

Apa yang paling banyak dimainkan Halo PC?

Halo: Koleksi Ketua Master kini mempunyai lebih banyak pemain di Steam daripada Halo Infinite, tetapi mungkin ada banyak sebab untuk ini dan kemungkinan Halo Infinite mengambil kembali mahkota tidak lama lagi.

Adakah halo menurun tak terhingga?

Walaupun pelancaran awal yang berjaya, Count Player Steam Halo Infinite telah dicelup ke wilayah yang berbahaya – lebih rendah daripada Battlefield 2042.

Mengapa Halo Infinite Crash di PC?

Permainan high-end yang terhempas sering disebabkan oleh pemacu grafik yang sudah lapuk di PC. GPU adalah salah satu sumber terpenting yang digunakan oleh mana -mana permainan untuk berjalan lancar. Terutama tajuk seperti Halo Infinite memerlukan grafik yang tinggi kerana ia adalah permainan berorientasikan grafik.

Adakah halo tidak terbatas permainan pc akhir rendah?

Oleh kerana ia juga terdapat pada konsol Xbox One spec rendah, keperluan PC Halo Infinite difahami rendah. Anda memerlukan CPU permainan yang kuat seperti Intel i5-4440 atau AMD Ryzen 5 1600, sebagai tambahan kepada versi 64 bit Windows 10 dengan kemas kini Redstone 5.

Adakah halo tak terhingga selamanya?

Adakah pertempuran berlalu di Halo Infinite pernah tamat tempoh? Tidak. Semua Pass Battle di Halo Infinite tersedia secara kekal dan menaik taraf ke Premium Battle Pass selalu menjadi pilihan. Kemajuan musim digunakan untuk mana-mana pertempuran lulus pemain telah dipilih sebagai aktif dalam permainan.

Adakah akan ada halo 5?

Microsoft telah mengumumkan bahawa Halo 5: Penjaga akan dibebaskan pada musim luruh ini pada 27 Oktober, tepat pada waktunya untuk menyelesaikan pakaian ketua tuan anda untuk Halloween. Treler baru menunjukkan ketua utama dalam versi perang yang terkoyak dari salah satu dunia koloni, mempersoalkan tindakan protagonis terbaru Spartan Locke siri siri.

Berapa tinggi ketua induk?

Ketua Master berdiri kira -kira 7 kaki (2.13 m) tinggi dan berat 1,000 pound (450 kg) dalam perisai; Tanpa itu, dia berdiri 6 kaki, 10 inci (2.08 m) tinggi dan beratnya 287 paun (130 kg).

Mengapa Cortana bertukar kejahatan?

Pada akhir Halo 2 Cortana dijangkiti wabak logik. Ini menyebabkan dia menjadi apa yang dilakukannya pada akhir Halo 4 dan 5.

Adalah ketua utama manusia?

Ketua Sarjana adalah manusia yang telah banyak ditambah terima kasih kepada program Spartan yang menjadikannya seorang askar super. Dia sedang berkhidmat kepada UNSC dan dicipta untuk melawan pemberontak dan kemudian perjanjian.