Guns Warzone, Best Warzone Caldera Senjata: Senarai Tahap Terbaik dengan Meta Loadouts – Dexerto

Senjata Caldera Warzone Terbaik: Senarai Tahap Terbaik dengan Meta Loadouts

Membundarkan kategori peralatan maut adalah item yang berdiri sendiri: pisau membuang. Ia tidak mempunyai hasil letupan, tetapi boleh menurunkan musuh, tanpa mengira kesihatan atau perisai, dalam satu hit.

Senjata

Bahagian ini merangkumi setiap aspek menu senjata, termasuk pecahan beban (dan titisan beban), jenis senjata primer dan menengah, faedah, bom maut dan taktikal, jam tangan, senjata api dan senjata api.

Dengan cara yang sama dengan Call of Duty®: Peperangan Moden® Multiplayer dan Co-op, semua pengendali boleh menyesuaikan beban mereka, senjata khas dan pilihan peralatan yang boleh diakses dalam Warzone Dalam dua cara yang berbeza:

Semasa pertandingan Battle Royale, loadouts boleh didapati dengan membuka kotak drop loadout yang boleh diangkut ke persekitaran Verdansk. Ini adalah peti besar yang jatuh ke dalam peperangan yang mengandungi mana-mana loadout yang telah disediakan sebelum ini. Ini boleh muncul secara rawak, atau dibeli di stesen beli menggunakan wang tunai.

Semasa perlawanan bayaran balik, beban boleh dibawa ke dalam bidang pertempuran pada permulaan perlawanan, dan titisan beban tidak berlaku.

Di laluan perkembangan dalam permainan anda, anda tidak akan dapat membuat beban tersuai sehingga anda mencapai pangkat IV Private (Rank 4) di pangkat yang disenaraikan. Sebaliknya, anda mempunyai pilihan antara beberapa kit pra-set yang kompetitif. Walau bagaimanapun, setelah anda memperoleh pengalaman yang mencukupi untuk mencapai pangkat ini, banjir penyesuaian terbuka.

Perlu mengetahui lebih lanjut mengenai kedudukan? Kepala di sini.[HD1]

Mereka yang memiliki akaun di Peperangan moden akan menemui beban mereka yang terdapat di Warzone… Walaupun terdapat beberapa kaveat, yang kami akan terperinci dalam pecahan awal beban (dan titisan beban):

Menu Senjata: Rumah anda untuk beban dan banyak lagi

Semasa berada di bahagian utama Warzone menu, tab satu menu untuk mengakses menu senjata. Di sini, anda dapat melihat senjata api senjata api anda, pilih jam tangan … dan, di bahagian paling atas menu, edit beban anda.

Mengklik ini akan membawa anda ke bangku pistol, di mana anda boleh menyemak pilihan perkakasan yang anda pilih dan melihat keseluruhan beban anda. Semasa anda menyesuaikan beban yang anda pilih, kemas kini visual bangku pistol untuk memadankan pilihan anda.

Dalam Warzone, Loadouts direka untuk membolehkan mana -mana pemain, dengan mana -mana playstyle, banyak pilihan permainan. Untuk memulakan, anda boleh memilih dari beberapa beban tersuai, yang boleh anda disesuaikan dengan jenis tembakan yang anda hankering selepas. Mungkin anda mahukan beban sniper? Atau pakar tempur rapat? Atau sesuatu di antara? Ada beban adat yang sedia untuk anda!

Sistem loadout ada di sini untuk menyediakan menu yang cepat, mudah difahami dan mudah untuk menavigasi menu untuk membuat anda bahagian atas dan ke dalam tindakan dengan segera. Atau selepas tinkering yang panjang dengan mod senjata api: Ini semua mengenai keutamaan anda.

1. Loadouts dan Loadout Drops (Penyediaan)

LOADOUTS (digunakan dalam Battle Royale dan mod Payback), dan titisan yang akan anda terima dalam mod Battle Royale Warzone, terdiri daripada perkara berikut:

Senjata Utama – Sumber Utama Utama Kerosakan Berurusan. Senjata utama boleh menjadi senapang serangan, pistol submachine (SMG), senapang patah, senjata mesin ringan (LMG), senapang penembak, senapang sniper, atau huru -hara (khususnya perisai rusuhan).

Senjata sekunder -ini biasanya berfungsi sebagai persenjataan back-up dan biasanya mempunyai tujuan yang berbeza. Senjata sekunder boleh menjadi pistol, pelancar, atau senjata huru -hara, seperti pisau tempur.

Sama ada senjata boleh mempunyai lampiran yang ditambahkan kepada mereka, jika jenis senjata membenarkannya.

Faedah -Juga dikenali sebagai faedah pengendali, ini diwakili oleh satchels dengan patch yang dijahit di bangku pistol, dan secara kolektif menawarkan pelbagai manfaat pengendali anda menerima dalam permainan (sekali penurunan beban telah diakses dalam mod pertempuran Royale). Faedah dipecahkan kepada tiga kategori, dan hanya satu perkhemahan yang boleh dipilih setiap kategori.

Dalam Warzone, Terdapat banyak faedah yang mempunyai kesan yang berbeza berbanding dengan mekanik mereka yang dipaparkan dalam multiplayer dan ops khas. Ambil mereka hanya setelah memahami bagaimana mereka bekerja jika anda sedang menyiapkan beban anda Warzone!

Peralatan Lethal – Item ini direka untuk memaksimumkan kemudaratan kepada musuh anda. Dalam menu ini, anda dirawat dengan tutorial supaya anda dapat dengan cepat mempelajari asas -asas untuk mengambil musuh dengan bom tangan atau bahan peledak lain.

Peralatan taktikal – Pujian untuk peralatan yang mematikan, barang -barang ini sering digunakan untuk mengelirukan atau menimbulkan musuh atau menawarkan manfaat yang unik di medan perang.

Mahu melihat contoh beban yang disesuaikan? Perhatikan beban lalai; Mereka adalah guideposts yang berfungsi sebagai inspirasi yang berpotensi untuk apa yang boleh dilakukan oleh senjata dalam permainan anda!

Bagaimana saya boleh mengakses titisan beban saya?

Tidak seperti pengalaman berbilang pemain atau ops khas yang terdapat dalam permainan penuh, loadout jatuh Warzone’s Mod pertempuran royale hanya dapat diperoleh dengan mencari pakej drop loadout di dunia, setelah anda Warzone Perlawanan telah bermula.

Berhati-hati untuk memberi amaran dan isyarat audio di skrin yang menunjukkan penghantaran drop loadout, dan pastikan mata anda dikupas untuk penanda di Overworld-dan di peta TAC anda-yang menunjukkan tepat di mana ia berada.

Catatan: Titisan beban tidak berlaku dalam mod bayaran balik.

2. Senjata senjata api dan pelan tindakan

Setelah memilih senjata utama atau menengah untuk beban (dan dengan lanjutan, penurunan beban), anda boleh mengakses menu Gunsmith. Di sini, anda dibentangkan dengan banyak pilihan untuk membuat persenjataan yang anda pilih dari versi asasnya ke senjata yang lengkap dan disesuaikan (kecuali peluncur, yang tidak mempunyai lampiran).

Dalam skrin Gunsmith utama (lampiran), anda akan melihat:

Dilengkapi: Ini menunjukkan berapa banyak (sehingga) lima pembesaran yang telah anda tambah. Anda boleh memilih untuk melampirkan kurang daripada lima lampiran, atau tidak sama sekali. Terpulang kepada anda. Perhatikan bahawa beberapa senjata mungkin mempunyai kurang atau lebih daripada lima slot lampiran.

Lampiran: Menggunakan senapang serangan sebagai contoh, terdapat lapan kawasan yang berbeza pada senjata yang dapat anda tambahkan: muncung, laser, optik, stok, cengkaman belakang, majalah, underbarrel, dan laras. Di samping. Perlu diingat bahawa lampiran yang tersedia berbeza dengan senjata.

Semasa anda bermain dengan senjata yang diberikan, ia akan mendapat senjata XP, yang akhirnya menaikkannya. Setiap tahap senjata sepadan dengan lampiran baru atau perkhemahan, dan dalam beberapa kes, camo senjata.

Statistik senjata: Carta bar memaparkan enam statistik yang penting untuk dinilai semasa memilih senjata anda. Statistik ini ..

· Ketepatan – Betapa tepatnya senjata ketika dipecat dari pinggul.

· Kerosakan – Kerosakan musuh yang diambil ketika ditembak oleh senjata.

· Julat – sejauh mana senjata boleh api sebelum ketepatan ekor.

· Kadar kebakaran – Seberapa cepat senjata dapat menembak.

· Mobiliti – Betapa anda boleh bergerak, serta mensasarkan senjata.

· Kawalan – Sway dan mundur senjata itu; semakin kurang lebih baik.

Umumnya, semakin tinggi setiap bar stat adalah, semakin baik senjata anda.

Pratonton: Anda boleh berputar, zum dan kuali di sekitar senjata yang anda sesuaikan dengan senjata api untuk memastikan anda gembira dengan penampilan keseluruhan.

Sesuaikan: Satu tab dari menu Gunsmith utama adalah pilihan penyesuaian. Di sini, anda boleh memilih untuk memakai senjata anda dengan mana -mana camo, reticle, pesona, dan pelekat adat yang anda buka kunci.

Perincian Senjata: Contoh Pembesaran

Ambil penambahan senjata satu langkah lebih jauh dan periksa lampiran individu. Klik pada nama lampiran; Anda dapat memeriksa kawasan senjata itu. Dari sana, anda boleh melalui lampiran yang tersedia yang anda dapat melengkapkan ke lokasi tersebut.

Dalam contoh senapang serangan kami, kami mengklik menu optik, dan mempunyai pilihan pelbagai optik untuk melampirkan senjata. Tuding ke atas setiap lampiran individu untuk membaca penerangan ringkas, pro dan con menggunakannya, dan bagaimana statistik senjata anda akan berubah jika anda melengkapkan lampiran.

Kami memilih Optik Pengakap Merc dan melampirkannya ke senapang serangan. Ini memberi kita reticle ketepatan dengan pembesaran 3x untuk digunakan dalam semua keadaan cahaya, serta peningkatan Gambar Penglihatan Bertujuan (PRO) dengan mengorbankan kelajuan ADS yang lebih perlahan (CON).

Melihat dengan cepat statistik baru senjata menunjukkan peningkatan ketepatan dan julat, untuk menjejaskan kawalan. Optik hanya satu kawasan, tetapi ia adalah cara semua lampiran menggabungkan yang menentukan keupayaan senjata keseluruhan. Gunsmith menyediakan lengkung pembelajaran yang mendalam dan menghiburkan yang pernah dikuasai dapat membuat perbezaan dalam cara anda mendekati pertandingan dan mungkin juga membantu anda memenangi pertarungan. Sekiranya anda ingin menaik taraf senjata anda dengan cara yang anda lihat sesuai yang benar -benar masuk ke dalam butiran, anda benar -benar boleh pergi ke bandar di Gunsmith. Ingatlah, terdapat banyak kawasan senjata untuk diperiksa dan digunakan!

Sebutan khas juga mesti dibuat dari faedah senjata. Bukannya lampiran kelima, anda boleh memilih untuk melengkapkan perkampungan. Dalam contoh senapang serangan, anda boleh memilih FMJ Perk untuk senjata (yang meningkatkan penembusan peluru dan kerosakan terhadap peralatan dan killstreaks), atau kehadiran minda untuk pengendali (membolehkan mereka menahan nafasnya selama -lamanya yang menambah Fokus anda semasa mencuba Takedowns Ranged).

Walaupun ia adalah submenu terakhir dalam senjata, senjata api itu sinonim dengan senjata api.

Sebaik sahaja anda selesai mengetuk senjata di senjata api, anda boleh menyimpannya sebagai mod senjata. Ikuti arahan di skrin untuk membuat mod senjata baru keluar dari senjata yang dibuat khas anda, namakan ciptaan anda, dan tekan Simpan.

Di dalam gudang senjata, anda boleh melihat dan mengedit mod senjata di bahagian bawah menu senjata, serta melihat cetak biru yang mungkin anda terima semasa multiplayer, ops khas, dan/atau Warzone pengalaman.

Mod Senjata vs. Cetak biru

Sama seperti mod senjata, pelan tindakan adalah variasi senjata asas dalam Peperangan moden. Cetak biru mempunyai nama yang berbeza daripada rakan asas mereka – i.e. Daripada Model 680, Model 680 Blueprint boleh dipanggil “1337 Skeet”. Walau bagaimanapun, tidak seperti mod senjata senjata asas, cetak biru boleh mempunyai perbezaan kosmetik kepada rakan sejawat senjata asas mereka (seperti cat, atau kemampuan untuk membakar peluru jejak warna, misalnya) dan mungkin dilengkapi dengan lampiran.

Lampiran ini diberikan kepada anda pada pelan tindakan khusus ini tanpa perlu meningkatkan senjata untuk mendapatkannya. Dengan cara ini, anda boleh menggunakan lampiran sejuk tertentu sebelum anda memperolehnya dengan meratakan. Anda masih boleh mendapatkan semua lampiran senjata secara organik dan bertukar – atau tambah – lampiran ke cetak biru yang diperolehi secara organik melalui meratakan senjata itu.

Dengan kata lain, cetak biru kelihatan sejuk dan menawarkan beberapa lampiran yang mungkin belum anda miliki untuk senjata itu tetapi masih dapat memperoleh dalam jangka masa panjang. Anda boleh membuka kunci cetak biru sama ada dengan melengkapkan misi, mencapai pangkat pegawai, atau menerimanya dalam tiang lulus pertempuran atau dengan membeli bundel kedai.

Selain itu, anda juga boleh membuat mod senjata daripada cetak biru; Cukup edit cetak biru yang ingin anda gunakan dalam loadout menggunakan senjata api dan simpannya seperti yang anda lakukan untuk mod senjata.

Diapit di antara menu loadout dan senjata, jam tangan adalah submenu yang sepenuhnya dikhaskan untuk apa yang dipakai oleh pengendali anda di pergelangan tangan mereka dalam pertempuran.

Tidak kira apa pengendali yang anda pilih, jam tangan yang dilengkapi dalam menu ini akan dipakai oleh operator anda dalam permainan. Pada masa ini terdapat puluhan jam tangan yang ada dalam permainan, dengan masing-masing mempunyai bakat sendiri dan ada bahkan mempunyai elemen yang berinteraksi.

Mahu mengemukakan pasukan Liga Call of Duty kegemaran anda? Ada jam tangan untuk itu. Bagaimana dengan jam tangan mewah yang bagus dan bersih yang memperincikan masa nyata dan tarikh sehingga kedua? Ada jam tangan untuk itu. Bagaimana dengan jam tangan yang membolehkan anda menetas dan menjaga raksasa haiwan kesayangan anda sendiri? Yup, anda fikirkan, ada jam tangan untuk itu (dan ia dipanggil tomogunchi).

Anda boleh membuka kunci jam tangan dengan menerimanya dalam tiang lulus pertempuran atau dengan membeli bundle kedai.

5. Senjata utama

Walaupun Warzone adalah yang baru Panggilan tugas mod, mereka yang telah bermain Peperangan moden akan berada di rumah dengan senjata biasa dari permainan penuh.

Di alam liar, senjata adalah senjata; pengemis tidak boleh menjadi pemilih ketika merampas sekitar Verdansk dalam mod pertempuran royale, dan sama ada anda mencari sidearm atau senapang serangan, lebih baik mempunyai senjata daripada ditangkap tanpa seorang pun.

Walau bagaimanapun, dalam loadouts dan titisan beban, terdapat beberapa segmentasi antara senjata utama dan senjata menengah. Senjata utama adalah, secara utama Peperangan moden Pengalaman, The utama cara menangani kerosakan pada musuh.

Berikut adalah semua tujuh jenis senjata utama-senapang serangan, pistol submachine (SMGs), senapang, senapang mesin ringan (LMGs), senapang penembak, senapang sniper, dan huru-hara-yang anda akan dapati kedua-duanya di Verdansk dengan yang ditetapkan lampiran di mana berkenaan, serta beban anda untuk meningkatkan dan menyesuaikan sepenuhnya ke keutamaan peribadi anda:

Rifles Assault

Daripada semua kategori senjata utama, senapang serangan adalah raja dengan saiz semata -mata sahaja. Tidak ada kategori lain yang hampir dengan bilangan senapang serangan unik, kerana ia adalah satu-satunya kelas dengan senjata unik dua angka.

Kategori senjata terbesar adalah yang paling pelbagai; Dari senapang pertempuran kerosakan tinggi hingga senapang padat menembusi cepat, seseorang secara teorinya dapat mencipta pelbagai beban dengan setiap senapang serangan dan masih sesuai dengan hampir setiap situasi pertempuran. Dan semasa menjadi bicu semua perdagangan kadang -kadang boleh bermaksud “tuan tidak ada,” senjata dalam kategori ini hebat untuk pertunangan jarak sederhana.

Ambil senapang serangan pertama yang akan anda buka – Kilo 141 – sebagai contoh. Di satu pihak, ia boleh disesuaikan untuk menjadi pilihan CQB (Close Quarters Battle) yang tersembunyi terima kasih kepada tong penindas bersepadu ..

Tetapi, dengan empat lampiran yang sama sekali berbeza, reka bentuknya menyerupai pistol mesin ringan, terutama dengan drum 100 bulat.

Tidak kira bagaimana anda menyesuaikan senjata ini-dan majoriti senapang serangan, untuk perkara itu-biasanya akan menjadi 3-5 pukulan yang boleh dipercayai dalam beberapa dozen meter terhadap lawan dengan sifar perisai.

Senapang serangan standard biasanya akan dilengkapi dengan majalah 30 pusingan, yang membolehkan anda mendapatkan pelbagai pertunangan secara berturut-turut. Majalah -majalah ini dan saiz keseluruhan senjata ini menghalang pergerakan pengendali anda sedikit, tetapi biasanya meletakkan mereka di tengah -tengah pek berbanding dengan pengendali yang memegang senjata lain.

Semasa mengambil senapang serangan di alam liar, tidak mengapa untuk menganggap semua generalisasi di atas. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa kad liar yang duduk dalam kategori ini, bermula dengan yang dilabelkan sebagai “senapang pertempuran,” atau mempunyai keterangan yang menyoroti “kerosakan tinggi” atau “kadar kitaran perlahan.”

Salah satu senjata sedemikian adalah Oden, senapang serangan bullpup sepenuhnya automatik yang boleh secara teorinya turun musuh dengan hanya dua tembakan. Dan, jika itu tidak cukup mengesankan, melengkapkan beberapa lampiran bahkan dapat membawa jarak dua tembakan itu hingga lebih dari 100 meter.

Pertimbangkan senjata ini berfungsi sebagai jambatan antara senapang serangan yang betul dan senapang penembak; Mereka dapat menurunkan musuh dengan lebih baik pada jarak dengan tembakan yang lebih sedikit tetapi jauh lebih perlahan dari segi pengendalian dan kadar kebakaran berbanding senjata lain di kelas mereka. Sebagai rompakan dalam permainan, senjata ini boleh dilengkapi dengan skop pembesaran tinggi, membolehkan anda melihat musuh di jarak yang lebih jauh dan meletakkan api kuasa tinggi di atasnya.

Kad liar lain dalam kategori senapang serangan adalah senjata yang khususnya cemerlang dalam situasi stealth; Sebilangan besar senjata dengan tong penindas bersepadu yang dilampirkan-dengan berkesan menjadi lampiran dua-dalam-satu-adalah senapang serangan. Satu senapang serangan – M13 – bahkan mempunyai lampiran peluru – .300 pemadaman 30 pusingan mags-yang menghilangkan tengkorak musuh atas sasaran mati anda (jadi musuh anda tidak dapat menentukan lokasi di mana skuad mereka meninggal).

Lampiran stealth ini hebat di dalam Warzone Menetapkan, sebagai bergantung pada deria anda adalah kunci utama untuk bertahan hidup, dan apa sahaja yang dapat menghalang deria lawan anda boleh menjadi rahmat utama untuk berjaya.

Akhirnya, tetapi tidak semestinya, semua senapang satu serangan mempunyai pilihan terpilih yang terbina dalam, yang bermaksud bahawa mereka boleh api sepenuhnya secara automatik atau dengan api tunggal. Api tunggal hebat untuk meletakkan tembakan yang lebih tepat, kerana ia memaksa anda untuk menarik pencetus secara manual untuk melepaskan setiap peluru dalam majalah, memberi anda masa untuk menyesuaikan semula matlamat dan menyumbang pergerakan.

Pilihan lain-lain adalah api pecah, yang setiap senapang serangan automatik boleh menjadi mencerminkan senapang bullpup tunggal pecah dalam kategori ini.

Dengan melengkapkan senjata yang meletup pada senjata api yang tidak terkecil, senapang serangan yang anda pilih akan melepaskan tiga tembakan dengan cepat dengan setiap tarikan pencetus. Walaupun terdapat kelewatan yang singkat antara pecah, kaedah penembakan ini menawarkan medium gembira antara kestabilan api separuh auto dan senjata api mentah sepenuhnya auto. Ingatlah: Anda boleh mengetahui sama ada senapang serangan api pecah dan tidak sepenuhnya automatik dengan melihat ikonografi di sudut kanan bawah HUD anda di bawah senjata yang dilengkapi sekarang.

Berbanding dengan senapang serangan, kategori senjata utama kedua mengorbankan beberapa julat dan kerosakan yang berkesan sebagai pertukaran untuk menembak lebih cepat dan lebih berkesan dalam situasi jarak dekat, seperti di dalam bangunan atau di lorong yang ketat.

Ini beralih ke reka bentuk keseluruhan senjata ini dan ruang yang berkaliber. Sebagai standard, saiz majalah minimum senjata ini adalah 25 pusingan, tetapi biasanya, SMG di alam liar akan datang dengan saiz majalah sekitar 30 hingga 32 pusingan. Kadang -kadang, anda mungkin menemui SMG yang boleh membawa 50 atau 64 pusingan sebagai standard atau, dengan satu senjata, lampiran majalah 84 pusingan yang bahkan meletakkan beberapa LMG untuk memalukan!

Mengapa majalah ini mempunyai banyak peluru? Kerana smgs berurusan kurang kerosakan setiap pukulan, secara purata, daripada senapang serangan. Sesetengah SMG mempunyai lampiran majalah tambahan yang mengubah peluru yang berkaliber yang mereka api, membolehkan mereka bersatu dengan sepupu senapang serangan mereka.

Walau bagaimanapun, pada umumnya, mengharapkan SMG untuk menurunkan musuh tanpa perisai dalam 4-6 tembakan dekat dengan amunisi berkaliber standard mereka. Mengambil musuh yang lebih daripada beberapa dozen meter keluar akan menjadi lebih sukar, memandangkan kecenderungan mundur yang lebih tinggi dan kerosakan kerosakan yang ketara senjata ini mempunyai jarak yang lebih panjang.

Reloil yang tinggi itu datang dengan wilayah yang mempunyai peluru berkaliber kecil yang dipecat pada kadar kebakaran yang tinggi. Dalam erti kata lain, anda tidak perlu bimbang tentang meletakkan pencetus dalam jarak dekat, atau mensasarkan pemandangan, untuk perkara itu, ketika datang ke pertunangan yang sangat ketat.

Penyebaran hip-api di SMG adalah beberapa yang paling rendah dari semua senjata utama, dan bahkan dapat dekat dengan iklan (tujuan ke bawah) tepat dengan lampiran tertentu, seperti laser 5MW. Walau bagaimanapun, lampiran ini datang dengan kelemahan, terutamanya laser 5MW, yang boleh mendedahkan kedudukan anda kerana ia dapat dilihat oleh sesiapa sahaja yang berdekatan.

Di luar pertunangan rapat, pembelajaran dan pengendalian mundur-sama ada dengan lampiran atau dengan disiplin pencetus-adalah suatu keharusan walaupun pada sedozen meter keluar. Semua SMG mempunyai mod separa automatik, walaupun sering bercanggah dengan kekuatan kategori senjata ini. Walau bagaimanapun, jika anda kekurangan senjata lain untuk menangani kerosakan pada jarak, kaedah kebakaran ini boleh ditukar ke dalam secubit.

Dunia SMGS dikuasai oleh mereka yang mengamalkan playstyle run-and-gun; Senjata dalam kategori ini berkongsi mobiliti tinggi untuk pasangan kecenderungan mereka yang cepat. Rata -rata, SMG boleh dianggap sebagai kategori senjata utama terpantas kedua ketika datang ke kelajuan pergerakan, yang mensasarkan pemandangan, dan menembak keluar dari pecut, dan dapat menjadi lebih cepat dengan melengkapkan lampiran tertentu untuk drop loadout anda.

Lampiran ini datang dengan beberapa kelemahan; Mengeluarkan stok dan memendekkan laras SMG ini boleh menjadikan anda pengendali yang bermusuhan, mudah alih, dan tangkas, tetapi bersiaplah untuk menangani beberapa masalah mundur yang serius.

Akhirnya, ketika datang untuk memuatkan semula, SMGs terkenal kerana cepat. Kartrij kecil yang boleh ditukar ganti tidak hanya ringan, tetapi juga mudah bagi pengendali untuk slot sama ada mereka masih mempunyai beberapa peluru di dalam atau dibelanjakan sepenuhnya.

Sleight of Hand Senjata Perk akan membuat tambah nilai ini lebih cepat dengan cepat, tetapi sekali lagi, anda perlu menimbang pilihan itu dengan berpuluh -puluh lampiran hebat lain yang boleh dimiliki oleh senjata ini.

Senapang patah adalah pilihan senjata CQB muktamad, mampu merobek musuh – atau bahkan dua atau tiga yang dikemas bersama – untuk dicincang dengan hanya satu cangkang.

Secara lalai, semua senapang dalam Warzone api buckshot; Tidak seperti senapang, pistol, atau senapang mesin yang menyerang peluru, senapang patah keluar pelet yang lebih kecil dari cangkang. Apabila anda menembak senapang patah, pelet ini tersebar dari laras, dengan setiap kerosakan pelet individu.

Dengan kata lain, pelet boleh merebak ke pelbagai sasaran, terutamanya pada jarak yang lebih panjang. Ini berlaku tidak kira jika anda mensasarkan pemandangan atau hip-api, dan jika anda melakukan yang terakhir, crosshair anda akan menjadi bulatan yang mewakili kawasan penyebaran potensi pelet.

Walau bagaimanapun, semua senapang boleh dilengkapi dengan lampiran pusingan slug pilihan, khususnya slug hardcast 437 gr. Slug ini adalah peluru yang kuat yang menumpukan semua kerosakan yang akan anda hasilkan dengan shell senapang biasa ke dalam satu peluru berat tunggal.

Tidak seperti pelet, pusingan slug berurusan dengan peluru peluru. Semua pusingan slug sifar pada 30 meter, yang bermaksud bahawa mereka akan mengekalkan garis lurus ketika dipecat sehingga mereka melewati 30 meter atau memukul objek atau – mudah -mudahan – musuh.

Selepas 30 meter, slug akan turun kerana fizik. Anda boleh mengambil kira kejatuhan ini dengan mensasarkan sedikit ketika menembak sasaran. Selain itu, jika sasaran itu tidak bergerak, anda mungkin perlu memimpin pukulan anda – meramalkan pergerakan musuh dan mensasarkan sedikit ke kiri atau kanan untuk menangkap mereka bergerak.

Sama ada anda menggunakan slug atau pusingan pelet, kelajuan tambah nilai untuk semua senapang dianggap paling cepat dari kebanyakan senjata utama. Ciri ini membolehkan anda untuk menutupi, dengan cepat tambah semula, dan pop keluar bersedia untuk menangani lebih banyak kerosakan.

Bercakap tentang kelajuan, senapang patah adalah senjata paling mudah alih dari semua senjata utama, dan bahkan pistol saingan sebagai persenjataan dengan penalti paling sedikit untuk kelajuan pergerakan. Penalti ini boleh menjadi kurang penting dengan lampiran tertentu, seperti tong yang lebih pendek atau mengeluarkan stok, yang kesannya yang semakin meningkat tidak penting untuk diberikan bagaimana senjata api ini api.

Seperti semua kategori senjata, senapang tidak sempurna; Salah satu kelemahan terbesar mereka ialah kapasiti majalah mereka. Walaupun terdapat pilihan lampiran yang meningkatkan kapasiti mag individu senapang patah tertentu hingga 12 pusingan atau bahkan 25, anda biasanya akan mengambil senapang patah dengan kurang daripada dua angka pusingan dalam majalah. Kemudian ada kes 725 yang, walaupun kerosakan dan julatnya, hanya memegang dua pusingan peluru sebelum memerlukan tambah nilai.

Sama seperti kapasiti membawa, senapang kurang berkisar. Julat yang berkesan senapang patah adalah, paling baik, panjang bilik pangsapuri standard dan, paling teruk, kira -kira panjang meja standard. Walaupun pusingan slug dapat membetulkan isu ini secara langsung, mereka sangat tidak boleh dipercayai apabila dipecat, dan membuat senapang patah lebih sukar untuk digunakan kerana mereka dapat mengurangkan margin anda untuk kesilapan.

Walau bagaimanapun, julat tidak sepatutnya menjadi pengguna senapang patah veteran; Senjata ini dimaksudkan untuk penglibatan rapat, sama ada di dalam bilik individu, di lorong -lorong yang ketat, atau di wajah pengendali saingan.

Senjata automatik sepenuhnya ini melepaskan peluru berkaliber tinggi yang dapat menghukum lawan di julat. Kebanyakan LMG datang dengan majalah berkapasiti tinggi; Walaupun ada yang hanya membawa 30 pusingan, jangan terkejut melihat 100, 150, atau majalah 200 pusingan di LMG di alam liar.

LMGS, tentu saja, mempunyai kelemahan mereka, yang paling jelas adalah saiz dan berat mereka. Semua logam itu akan menimbang mana -mana pengendali di lapangan, menjadikan mobiliti sukar berbanding dengan SMG yang lebih langsing atau senapang serangan.

Melakukan apa -apa dengan LMG, sama ada yang beralih kepadanya, mensasarkan pandangannya, atau menembaknya selepas berlari, akan mengambil masa lebih lama daripada mengambil tindakan yang sama dengan hampir mana -mana senjata utama lain. Ini termasuk memuat semula senjata besar -besaran ini; Berharap untuk menunggu ke atas detik dua angka untuk menukar majalah, terutamanya ketika datang ke mags kosong atau mereka yang mempunyai kapasiti membawa yang luar biasa.

Secara umum, kelemahan ini membuat kesabaran dan memilih pertempuran anda dengan bijak dua kebaikan utama kod LMG. Semasa mod permainan pasukan, mungkin bijak mempunyai rakan sepasukan yang melindungi anda semasa anda memuatkan semula LMG, sambil bertindak dalam kapasiti solo, menggunakan alat recon dan pertahanan mungkin diperlukan untuk memastikan tambah nilai yang selamat.

Walau bagaimanapun, LMG tidak perlu menjadi senjata besar, bagaimanapun; Sesetengah LMG, seperti Holger-26 yang ditunjukkan di atas, mempunyai lampiran yang mengurangkan profil keseluruhan senjata, menjadikannya lebih mudah untuk bergerak dan mensasarkan pemandangan dengan. Mereka yang mungkin tidak merasa selesa dengan LMG standard mungkin ingin mencuba senjata ini dengan jenis lampiran ini, kerana ia dapat membantu meringankan jalan anda ke dalam kategori ini.

Walau bagaimanapun, tidak kira jika anda menggunakan Holger-26 atau MG34 atau apa-apa di antara, satu isu lain perlu diambilkira: mundur. Apabila dipecat sebagai senjata automatik sepenuhnya, LMGs mempunyai beberapa tendangan menegak dan mendatar terbesar dari semua senjata dalam permainan.

Terdapat beberapa perkara yang boleh anda lakukan untuk menguruskan mundur, dengan yang pertama adalah api separuh auto. Seperti senapang serangan dan SMG, LMGs boleh dipecat peluru-bullet, membolehkan anda untuk membelanjakan peluru.

Kebakaran selektif juga boleh dilakukan dengan sedikit disiplin pencetus; mundur pada senjata ini menjadi lebih buruk apabila anda melepaskan lebih banyak peluru. Menembak tembakan ke dalam lima hingga sepuluh pecahan manual pusingan dengan pencetus yang lebih pendek menarik daripada meletakkan api menindas – yang mempunyai kegunaan sendiri jika anda ingin membuat kenyataan dan menjatuhkan beberapa musuh dengan cara yang lebih huru -hara – dapat memudahkan senjata ini lebih mudah Mengurus julat bawah.

Selain itu, mungkin untuk kepentingan terbaik anda untuk melengkapkan beban berasaskan LMG anda dengan lampiran yang mengurangkan mundur. Ini termasuk bipod, yang mengurangkan mundur semasa berjongkok atau terdedah, dua pendirian yang kebanyakan penembak mengambil ketika menembak senjata ini.

Kemudian datang subjek pemasangan: LMGs dibina terutama untuk diletakkan dan dipasang ke penutup atau dinding (atau bahkan peningkatan medan perlindungan yang boleh digunakan [HD1]). Pemasangan dengan ketara mengurangkan mundur, menjadikannya lebih mudah untuk membakar berpuluh -puluh peluru turun dalam satu pencetus tarikan apabila perlu.

LMG yang dipasang mungkin LMG dalam keadaan yang paling berguna. Senjata ini mungkin sukar untuk bergerak dengan dan memuatkan semula, tetapi ketika membakar api, beberapa dapat memadankan kekuatan semata -mata senjata besar -besaran ini.

Senapang penembak

Kategori senapang penembak boleh digambarkan sebagai kategori senjata utama “misfit”. Di sini, anda akan dapati segala -galanya dari senapang pertempuran ke senapang tindakan bolt dan juga silang silang.

Walau bagaimanapun, senjata ini berkongsi satu sifat umum: di tangan seorang askar mahir yang memahami kekuatan dan kelemahan masing -masing, mereka boleh mematikan.

Pada mulanya, anda mungkin berfikir kategori ini adalah lanjutan dari kategori senapang sniper. Dan anda betul, ke satu titik. Ya, ini adalah senjata yang perlahan, senjata kerosakan yang tinggi, tetapi mereka lebih berkesan dalam pergaduhan jarak dekat daripada penembak tepat, berdagang beberapa julat yang berkesan untuk statistik pengendalian yang lebih baik.

Secara umum, seorang pengendali yang memegang senapang penembak boleh bergerak, mensasarkan pemandangan, dan api keluar dari pecut lebih cepat daripada satu menggunakan senapang sniper. Oleh itu, senapang penembak sangat bagus untuk mereka yang ingin menggunakan senjata yang kuat seperti senapang sniper, tetapi juga ingin menjadi lebih mudah alih di sekitar Warzone.

Anda masih boleh menggunakan senapang Marksman seperti yang anda akan sniper, terutamanya apabila menggunakan lampiran tertentu yang meningkatkan jarak dan memberikan gambaran penglihatan yang diperbesar, tetapi senapang penembak tepat mungkin benar -benar bersinar di tangan anda apabila ia digunakan secara agresif. Ini membawa gaya permainan yang dipanggil QuickScoping, yang pengguna senapang Marksman mungkin dapat menjadi berkesan melalui peranan pengakap tradisional dan sniping.

Quickscoping adalah apabila pengendali memperoleh sasaran tanpa menunjuk pemandangan kemudian, apabila crosshair mereka berada di atas sasaran, dengan cepat merangkul butang AIM, menembak ketika reticle atau pemandangan besi mereka berada pada sasaran, dan melepaskan butang AIM setelah pukulan diambil. Walaupun ia adalah kemahiran yang sukar untuk menguasai, ia boleh digunakan untuk memaksimumkan pergerakan lebih tangkas senapang dan profil kerosakan yang masih kuat.

Profil kerosakan yang diterjemahkan kepada peraturan ini: Mendapatkan kepala dengan mana -mana senapang Marksman di mana -mana julat boleh turunkan musuh dengan kesihatan penuh dan tiada perisai.

Walaupun dengan pelbagai masalahnya, yang masih harus dianggap tidak kira senapang penembak jitu, senjata ini dapat menurunkan trio yang tidak disengajakan dengan hanya tiga peluru … dengan syarat pengendali dapat mendarat tembakan tersebut. Ciri -ciri ini merentasi semua senapang penembak menjadikan mereka berisiko tinggi, senjata ganjaran yang tinggi, terutama ketika quickscoping.

Di luar tiga senapang Marksman utama, The Crossbow duduk di kelas sendiri. Senjata baru terakhir dari musim satu permainan penuh, Crossbow mempunyai profil kerosakan yang hampir sama dengan senapang sniper yang paling kuat dari segi kerosakan setiap peluru dalam Warzone.

Walau bagaimanapun, ini datang dengan tangkapan; Bolt Crossbow jatuh jauh lebih cepat daripada peluru, menjadikan longsor soal mengira sudut yang betul untuk memukul musuh yang jauh, belum lagi memimpin pukulan anda untuk memenuhi sasaran yang bergerak. Julat sebelum bolt turun dapat ditingkatkan dengan lampiran, tetapi ini mungkin datang dengan kos pengendalian atau ketepatan yang lebih buruk.

Salib Salib juga mempunyai beberapa lampiran peluru yang membolehkannya membakar bolt ledakan, gas, atau termite tipis. Bolt yang lebih mematikan ini semua mempunyai kesan gnarly pada pemain musuh dan/atau peralatan … tetapi anda tidak dapat memulihkan bolt ini kerana anda akan bolt silang standard.

Memandangkan lantai kemahiran tinggi senjata ini, pemain yang kurang berpengalaman mungkin ingin mendapatkan beberapa wakil dalam multiplayer sebelum membuat keputusan untuk membuat senapang penembak mesti-menarik barang atau standard dalam beban mereka. Walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda menguasai satu – atau semua – senjata ini, musuh -musuh anda mungkin menyesal meninggalkan alat -alat yang kuat ini untuk mengambil.

Sekiranya anda belum menggunakan Crossbow, dapatkannya secara rawak semasa perlawanan atau beli varian cetak biru ais sebagai sebahagian daripada bundle Arctic Beast di kedai.

Senapang sniper

Senapang sniper hidup dan mati dengan satu pepatah: satu pukulan, satu membunuh.

Bilik senjata ini adalah peluru paling kuat di Warzone, dapat mengetuk musuh ke tanah walaupun mereka beratus -ratus meter jauhnya. Walau bagaimanapun, dengan kuasa besar datang mundur besar; Menembak salah satu senjata ini akan meninggalkan pengendali anda yang terasa bahang kecuali senjata dipasang atau dilengkapi dengan pelbagai pengurangan lampiran.

Selain itu, dengan dua daripada tiga senjata senapang sniper yang ada menjadi tindakan bolt, dan ketiga menjadi separuh auto yang dikendalikan gas, jangan mengharapkan untuk membuat susulan tembakan pada kadar yang sama seperti yang anda lakukan dengan senapang serangan. Ini membuat mundur kurang masalah, tetapi sepakan penembak tepat masih boleh membuang sasaran anda apabila anda sudah bersedia dan dapat mengambil pukulan kedua … jika perlu.

Apabila menggunakan senapang sniper, tembakan yang lebih sedikit diperlukan untuk mengambil musuh ke bawah, lebih baik, sebagai kapasiti majalah terhad dengan masa tambah nilai yang lebih lama daripada biasa digabungkan dengan tendangan tinggi dan kadar kebakaran yang rendah. Jadi, sama ada anda boleh menghancurkan musuh dengan barel atau tiga padang bola sepak, ketepatan adalah kunci utama anda untuk berjaya dengan penembak tepat.

Untuk kemudahan anda, setiap senapang sniper dilengkapi dengan skop pembesaran 8x, dengan lampiran yang membolehkan anda mengurangkannya serendah 3.Pembesaran 0x sepanjang jalan ke 12.6x lebih kuat daripada mata kasar. Ini menjadikan senapang sniper senjata fenomenal untuk mengamati, kerana anda boleh menggunakan skop untuk melihat mercu tanda atau sasaran jauh dan merancang tindakan anda dengan sewajarnya.

Kebanyakan, jika tidak semua, skop, termasuk skop sniper standard, mempunyai reticle penargetan mereka lengkap dengan bar atau titik di bawah crosshair utama. Inilah cara anda menyumbang untuk penurunan peluru; Walaupun semua senapang sniper ini akan sifar selama kira-kira beberapa meter meter, atau cukup untuk pertengahan pertengahan, peluru ini akan jatuh ketika cuba memukul sasaran di julat yang sangat panjang.

Di sinilah tanda -tanda ini masuk: mereka bertindak sebagai panduan anda untuk memukul sasaran pada julat panjang tertentu, dengan setiap skop mempunyai skala yang berbeza dan cara menunjukkan julat ini.

Di luar Warzone, Anda boleh mencuba drop peluru dalam kempen pemain tunggal, yang merangkumi pengantar yang hebat untuk elemen permainan ini dalam salah satu misi, atau Peperangan moden Multiplayer Perang Ground. Jika tidak, belajar bagaimana menguasai senapang sniper tertentu dengan reticle tertentu untuk berlatih.

Salah satu cara yang baik untuk mempelajari ins-dan-keluar dari ruang lingkup adalah sasaran musuh dan melihat berapa meter ping memanggil mereka. Sebaik sahaja anda menyusun tembakan dengan tanda -tanda ini di bawah crosshair utama, ambil dan lihat jika ia mencecah. Laraskan matlamat anda dengan sewajarnya dan ambil nota tentang apa yang dimaksudkan dengan tanda ini untuk jarak.

Walaupun ini semua mungkin kelihatan remeh, penembak tepat terbaik di Warzone pintar dengan bila, di mana, dan bagaimana mereka api. Senapang sniper mungkin mempunyai lantai kemahiran yang rendah pada mulanya, tetapi tuan -tuan sniping dapat menghapuskan seluruh pasukan tanpa mereka mengetahui apa yang sebenarnya memukul mereka.

Dengan itu, terdapat satu kaunter besar untuk mana -mana pengguna senapang sniper, atau sesiapa yang menggunakan skop dengan pembesaran yang tinggi: Skop Glint. Skop mengeluarkan kilauan putih, yang memberikan kedudukan penembak tepat. Mengetahui di mana kilauan itu dan menggunakannya terhadap penembak tepat adalah kunci untuk melawan musuh, atau sekurang-kurangnya berguna untuk memikirkan kawasan apa yang selamat dan bila hendak mengambil penutup.

Huru -hara – perisai rusuhan

Membundarkan senjata utama adalah kategori huru -hara dengan hanya satu pilihan semasa: perisai rusuhan.

Senjata ini tidak seperti yang lain di Warzone, kerana ia berdasarkan premis lama: kesalahan terbaik adalah pertahanan yang kuat. Perisai Riot adalah tahan balistik dan tahan ledakan, atau dengan kata lain, menghalang peluru dan mengurangkan kerosakan dari semua peranti letupan.

Mana -mana peluru yang mencecah perisai ini akan menghilangkan, melindungi penggunanya dan apa -apa lagi di belakangnya. Ini dapat membantu ketika mempertahankan objektif atau rakan sepasukan yang diturunkan yang dihidupkan semula oleh anggota ketiga trio anda.

Kerana perisai rusuhan ini besar, ia menjadikan pengendali kurang mudah alih berbanding dengan beberapa senjata, seperti senapang atau smgs. Walaupun saiznya, bagaimanapun, ia tidak meliputi keseluruhan pengendali; Seorang pengendali yang berdiri tegak akan meninggalkan pergelangan kaki dan kaki mereka yang terdedah kepada kerosakan, dan berlari ketika menggunakan perisai rusuhan akan meninggalkan lebih banyak daging di tempat terbuka … dan, tentu saja, mana -mana pengguna perisai rusuhan akan mempunyai sasaran teoritis yang dicat mereka benar -benar terdedah kembali.

Oleh itu, pengguna Riot Shield akan sering berjongkok untuk menyimpan hampir semua bahagian depan mereka yang dilindungi oleh perisai. Semasa Crouch berjalan dengan perisai ini perlahan, ia adalah taktik yang paling bertahan yang boleh diambil semasa menggunakannya.

Satu lagi cara yang berkesan untuk menggunakan perisai ini adalah meninggalkannya di belakang anda. Oleh kerana ia diikat di belakang anda, ia akan memesongkan sebarang peluru yang bersentuhan dengannya, meninggalkan kawasan permukaan yang kurang terbuka untuk musuh untuk menembak anda di belakang.

Di luar peluru, perisai rusuhan akan bertindak sebagai papan belakang untuk kepingan peralatan yang dilemparkan kecuali apa -apa yang boleh melekat padanya atau menangkapnya dengan api. Ini boleh membawa kepada beberapa misdirection drama; Bom tangan frages musuh boleh melantun terus dan kembali ke pengirim, atau rakan sepasukan yang perlu mengambil perlindungan boleh menggunakannya untuk merapikan bom tangan snapshot ke pintu.

Ciri -ciri yang mendefinisikan terakhir perisai rusuhan adalah bahawa ia menangani kerosakan huru -hara dengan cara yang selamat, dan berkesan,. Musuh tanpa perisai dapat ditebang dengan perisai rusuhan hanya dalam dua hits, dan pengguna perisai dapat tetap kebanyakannya dilindungi oleh perisai semasa menyerang.

Walau bagaimanapun, menyerang dengan perisai ini hanya boleh menjadi usaha terakhir; taktik pertahanan dan tidak konvensional disyorkan apabila menggunakan perisai rusuhan, dan semasa anda memilikinya, berhati -hati dengan sesuatu yang melekit atau mudah terbakar.

6. Senjata sekunder

Hanya kerana senjata ini dilabelkan sebagai “menengah” tidak bermakna mereka harus menjadi jalan terakhir. Malah, dalam situasi tertentu, senjata ini tidak ada Warzone, dapat menurunkan kenderaan, menangani kerosakan yang maut dengan segera, dan juga menjadi sumber utama anda untuk menghidupkan semula diri anda.

Apabila membuat beban, anda harus mencuba dan menutup kekurangan senjata utama dengan senjata menengah yang sesuai atau menggunakan slot ini untuk menambah lagi beban ke dalam peranan khusus. Senjata menengah dibahagikan kepada tiga kategori: pistol, pelancar, dan huru -hara.

Gaz yang bijak pernah berkata, “Ingatlah, beralih ke pistol anda selalu lebih cepat daripada memuat semula.”

Panduan anda adalah pilihan sandaran yang dipercayai untuk apabila senjata utama kering. Atau, pada permulaan standard Warzone Padanan, anda akan jatuh dengan hanya pistol untuk nama anda.

Setiap serat pengendali anda boleh mengarahkan anda untuk menukar pistol ini dengan dua senjata utama (menggunakan perkampungan berlebihan), kerana anda mungkin menganggap semuanya dapat dikalahkan oleh senjata lain dalam Warzone. Inilah beberapa sebab mengapa anda mungkin salah:

Pertama, pistol mempunyai beberapa statistik pengendalian dan mobiliti terpantas dalam permainan. Apabila anda perlu berjalan di sekitar peta Warzone dengan cepat, mengeluarkan sidearm anda akan sering mempercepatkan anda (walaupun anda membawa senjata utama yang perlahan). Dan, sekali lagi, ia adalah pilihan yang boleh dipercayai apabila senjata utama anda keluar dari peluru di tengah pertarungan.

Kedua, setiap pistol boleh mengisi masih mengisi lubang niche dalam beban, memuji jenis senjata utama dengan baik. Memerlukan sandaran yang cepat menembusi ke binatang jarak jauh senapang sniper? Lihatlah lebih jauh daripada M19, senjata kadar kebakaran yang tinggi dengan kapasiti majalah yang kuat yang dapat dilanjutkan sehingga 32 pusingan. Bagaimana dengan pilihan yang kuat dan panjang untuk pergi dengan senapang anda? The .357 mempunyai julat terbaik dalam kelas senjata ini dan dapat menurunkan musuh tanpa perisai dalam satu headshot.

Bercakap tentang .357, satu lampiran, tembakan ular, menukarnya .357 peluru untuk kerang yang penuh dengan buckshot, menjadikan pistol ini menjadi senapang poket tanpa perlu menggunakan perkakas berlebihan dalam beban anda.

Kelas Senjata Pelancar memenuhi peranan yang paling khusus di mana -mana loadout: Kerosakan kenderaan dan percikan.

Dalam Warzone, Sebilangan besar senjata akan lebih tepat dan menangani kerosakan yang lebih dipercayai kepada tentera saingan. Walau bagaimanapun, ketika menghadapi peralatan dan kenderaan musuh, beberapa perkara lebih menghancurkan daripada tembakan yang baik dari peluncur roket.

Keempat peluncur yang tersedia untuk beban semua mempunyai taktik dan tip penggunaan yang berbeza, dengan peluncur kelima yang tersedia, peluncur bom tangan yang dianggap sebagai legenda, alat lain yang berkesan untuk kemusnahan. Untuk tujuan panduan ini, bagaimanapun, kami akan memecahkan empat pelancar utama.

Pelancar pertama yang akan anda buka kunci untuk Loadouts adalah Pila, atau dikenali sebagai Lock-On Standard, Pelancar Kebakaran-dan-Forget anda. Pelancar ini boleh mengetuk UAV dengan pantas hanya dalam satu peluru berpandu, atau melakukan kerosakan yang besar pada helikopter, ATV, atau rover taktikal.

Mengunci kenderaan atau drone dengan Pila adalah semudah menyasarkan pemandangan ke arah kenderaan dan menyimpannya dalam gambar penglihatan selama beberapa saat. Sebaik sahaja penargetan reticle berkedip merah, anda boleh membakar dan pergi ke perniagaan anda, kerana roket akan mengikuti kenderaan sehingga ia meletup atau salah arah oleh suar.

Pila juga mempunyai fungsi api bebas yang boleh digunakan untuk memukul musuh dengan berjalan kaki, walaupun kerosakan percikannya tidak begitu kuat seperti peluncur lain dalam kategori ini. Dalam secubit apabila tidak ada masa yang cukup untuk mengunci, menembak bebas Pila di kenderaan tanah yang bergerak pantas boleh dilakukan, tetapi biasanya, ini adalah pelancar yang anda akan gunakan untuk mengunci ke kenderaan sebelum mengubahnya menjadi sekerap logam.

Mereka yang mahukan pelancar roket yang menembusi bebas harus melihat ke Strela-P. Pelancar ini tidak mempunyai fungsi kunci tetapi mempunyai roket meniup perisai yang menangani lebih banyak kerosakan kepada kenderaan berbanding dengan Pila.

Walaupun sifat-sifat perisai itu tidak akan bermakna kepada tentera UAV yang tipis atau kaki, kerana hasil letupan sebenar secara teknikalnya lebih kecil-ia akan melakukan kerosakan besar-besaran kepada pelbagai kenderaan yang didorong oleh pemain dari Warzone.

Fikirkan ini sebagai Pila dengan lantai kemahiran yang lebih tinggi: mereka yang boleh memimpin roket ini dengan baik dan membuat tembakan yang tepat dapat melakukan lebih banyak kerosakan pada kenderaan daripada Pila, tetapi kekurangan kunci membuat Strela-P tidak menghormati ketika anda terlepas Tembakan itu.

Kemudian ada Jokr, pelancar api dan pelari lain yang sedikit lebih kompleks daripada sepupu Pila. Pelancar ini mempunyai hasil letupan besar dan menyerang kenderaan atau lokasi tertentu dari atas ke bawah, walaupun menggunakannya mungkin mengambil beberapa amalan.

Semasa menggunakan jokr, anda mesti terlebih dahulu mensasarkan pemandangan dan, jika anda mahu, menghidupkan atau mematikan pemandangan terma pilihannya. Seterusnya, lihat ke arah kenderaan atau lokasi yang ingin anda sasarkan dan kunci ke atasnya menggunakan butang api.

Sekiranya terdapat pelbagai sasaran yang berpotensi di kawasan itu dan ia mengunci yang salah, jangan risau; Lepaskan butang api, sesuaikan matlamat, dan cuba lagi. Sekiranya anda terlalu dekat dengan sasaran, merah besar dan amaran akan muncul di skrin untuk memberitahu anda bahawa ia tidak akan membakar.

Setelah memegang butang api selama kira-kira tiga saat, pop timbul akan berubah menjadi saat sebelum peluru berpandu meninggalkan jokr anda. Sebaik sahaja, ia akan bergerak lurus ke atas dan ke bawah ke arah lokasi terkunci atau, jika anda mengunci kenderaan, bergerak dengannya sehingga ia meletup atau dibelokkan oleh suar.

Peluru berpandu Jokr akan mengambil masa beberapa saat untuk mencapai sasaran yang dimaksudkan, tetapi apabila mereka melakukannya, mereka akan menangani kerosakan yang ketara terhadap kenderaan dan/atau tentera musuh. Walaupun mekanik penargetannya kelihatan sukar untuk menguasai pada mulanya, jokry tidak begitu sukar untuk digunakan dan boleh menjadi bahagian bawah tanah dari mana-mana beban atau beban dalam permainan.

Pelancar terakhir yang boleh dilengkapi dalam beban adalah RPG-7, pelancar yang dilancarkan sendiri yang membakar bom tangan roket (oleh itu RPG).

Hasil letupan RPG-7 dapat mengetuk musuh atau dua rata di tanah di kawasan kecil, atau menangani kerosakan padat ke setiap kenderaan di Warzone.

Kerana peluru ini meninggalkan pelancarnya lebih perlahan daripada pelancar lain, mungkin mengambil sedikit masa untuk memukul sasaran jauh dengan dipercayai dengan RPG-7, kerana laluan penerbangannya dapat sedikit tidak dapat diramalkan setelah beberapa dozen meter.

Namun, RPG-7 boleh menjadi tambahan yang mematikan kepada mana-mana loadout di alam liar, menambah pukulan letupan yang kuat terhadap musuh yang ketat atau kenderaan yang lebih kecil untuk pergi dengan senjata utama. Dan, ketika datang ke kebolehgunaan, tidak ada pelancar lain yang padat seperti ini, menjadikannya pilihan paling mudah alih dalam kategori di mana kelajuan bukan raja.

Tidak kira apa pelancar yang anda gunakan, terdapat beberapa pemalar: semuanya pek sedikit peluru permulaan, melambatkan pengendali dengan sangat, dan luangkan masa untuk dimuat semula. AMPED, A PERK IN SLOT 3, secara langsung membantu beberapa kebimbangan ini, kerana ia mempercepatkan masa yang diperlukan untuk mengambil peluncur ini – dan senjata lain – keluar dan mempercepatkan peluncur roket.

Semasa membuat beban dengan pelancar, mungkin bijak untuk mengambil amped bersama dengannya. Walau bagaimanapun, terdapat kes untuk mengambil serpihan, perkakas yang membuat regenerasi kesihatan musuh yang melambatkan kelewatan selama beberapa saat, juga.

Walau bagaimanapun, apabila mencari senjata ini di alam liar tanpa faedah untuk nama anda, ia mungkin bernilai mengambil sekurang -kurangnya satu untuk skuad anda, atau jika anda menceburkan diri Warzone Sendiri, dengan musuh yang gembira kenderaan.

Sekiranya anda berhasrat untuk masuk ke dalam perebutan rapat, maka senjata dalam kategori ini adalah alat utama untuk pekerjaan itu.

Pada masa ini, The Combat Knife adalah satu-satunya senjata yang memanggil kategori Senjata Senjata Sekunder sendiri, walaupun terdapat banyak pelan pisau pisau yang dipercayai supaya anda benar-benar dapat memperibadikan mesin kalah mati satu-hit anda.

Ya, pisau tempur dapat menghancurkan musuh dengan satu pukulan dan dengan amaran sifar, menjadikannya senjata muktamad untuk pertemuan dekat yang tersembunyi. Semasa berayun dengan pisau tempur, tidak ada ping titik merah yang dapat memberi amaran.

Tidak perlu dikatakan, berayun dengan penumbuk atau senjata anda juga boleh mendapatkan pekerjaan yang dilakukan, walaupun kuasa mereka jauh lebih lemah berbanding dengan bilah yang tajam.

Kerana julat terhad pisau pertempuran – ia secara harfiah adalah pisau, selepas semua – ia mungkin mengambil beberapa amalan untuk menggunakannya dengan berkesan. Ia tidak akan aktif melainkan jika anda secara fizikal mengeluarkannya, yang bermaksud bahawa jika anda sedang menggunakan senjata lain dalam beban dan perlu pisau seseorang, anda perlu beralih kepadanya untuk menjamin takedown satu hit.

Nasib baik, bertukar ke pisau tempur adalah salah satu suis senjata terpantas dalam permainan, yang membuat akal logik memandangkan ia hanya berat satu paun atau lebih. Berat badannya, atau kekurangannya, juga menjadikannya senjata yang paling ringan untuk dibawa, yang diterjemahkan kepada penalti gerakan yang akan datang untuk pengendali anda.

Dengan kata lain, di luar kenderaan beroda, berlari -lari dengan pisau tempur adalah cara terpantas untuk bergerak di sekitar Verdansk di tanah.

7. Lethal dan taktikal

Di luar senjata, peralatan maut dan taktikal adalah dua alat yang paling banyak digunakan dalam Warzone. Penemuan biasa di kalangan rampasan dan dalam penurunan loadout, kepingan peralatan ini sama ada menawarkan cara lain untuk menangani kerosakan kepada musuh atau kenderaan, mengalihkan perhatian atau musuh yang tidak disengajakan, atau memberikan manfaat aktif kepada anda dan skuad anda.

Walaupun setiap peralatan mempunyai taktik unik mereka sendiri, mereka dapat diringkaskan ke dalam kategori seperti senjata. Khususnya, inilah caranya untuk memecahkan semua peralatan maut dalam permainan:

Bom dan pembakaran

Sama ada koktel yang menyala, bom melekit, atau masalah standard, separuh daripada peralatan maut yang anda akan dapati Warzone Semua berfungsi sama: membuangnya, lebih baik dari diri anda dan rakan sepasukan, dan menontonnya meletup.

Senjata ini biasanya menangani kerosakan yang paling banyak apabila mereka diarahkan ke arah tentera musuh dan bukannya kenderaan; Lebih jauh dari radius letupan, musuh -musuh yang kurang kerosakan akan diambil dari mana -mana empat bahan peledak ini. Sebahagian daripada bahan peledak ini, seperti koktel Thermite dan Molotov, juga boleh terjebak ke musuh, yang hampir menjamin kematian mereka dan berpotensi menangani lebih banyak kerosakan kepada pemain lain berhampiran mereka.

Koktel Thermite dan Molotov juga boleh melakukan kerosakan yang ketara kepada kenderaan, kerana api mereka boleh terlalu panas enjin dan sebaliknya menghancurkan logam. Thermite secara khusus dikenali kerana jahat terhadap kenderaan, kerana ia dapat mengunci permukaan dan percikan, yang akhirnya dapat membuat mereka meletup. Cubalah mereka pada musuh menggunakan perisai rusuhan.

Tidak kira mana dari bom tangan yang anda dapati di alam liar, mereka adalah yang paling mudah digunakan dan memerlukan sedikit panduan. Anda mungkin perlu membuangnya ke dalam arka untuk memukul sasaran pada jarak jauh, tetapi jika tidak, ini adalah penambahan yang kukuh kepada mana -mana beban, terutamanya untuk pemain baru, dan pilihan anda tidak perlu berfikir dua kali apabila mencari mereka di antara rampasan lain.

Bahan peledak yang dicetuskan

Tambang Claymore, C4, dan jarak dekat semuanya mempunyai satu perkara yang sama: mereka semua bahan peledak yang diaktifkan dengan pencetus tertentu.

Untuk Claymore, ia meletup apabila musuh menyeberangi tripwire lasernya, sementara untuk lombong berdekatan, ia muncul apabila ia melangkah atau berhampiran kerana tekanan. Dalam kes kedua -dua senjata, ini adalah alat pertahanan pepejal yang boleh digunakan untuk penafian kawasan, kerana mereka boleh diletakkan di pintu masuk untuk menghalang atau menghentikan kemajuan musuh.

Mereka juga mempunyai kegunaan semasa anda diturunkan; Sekiranya anda menetapkan lombong tanah liat atau jarak dekat sebelum anda turun dan ia memerlukan musuh, anda akan mendapat angin kedua dan kembali dalam pertarungan. Sekiranya anda sangat rendah pada kesihatan dan pilihan, mungkin bukan idea yang tidak baik untuk membuangnya dan berharap yang terbaik.

Bagi C4, pencetusnya adalah pencetus fizikal yang dipegang pengendali anda; Setelah diletakkan, menekan perintah bom tangan mematikan sekali lagi akan membuat pengendali anda mengeluarkan pencetus dan meletupkannya secara manual. Walau bagaimanapun, seperti kebanyakan Panggilan tugas Veteran akan memberitahu anda, ada cara yang lebih cepat untuk meletupkan C4: Menekan arahan tambah nilai anda dua kali juga akan menyebabkan C4 meletup, yang membuatnya meletup di udara sebagai tugas yang lebih mudah.

C4 boleh digunakan sebagai alat pertahanan seperti lombong tanah liat atau jarak dekat, atau menangani kerosakan yang menyinggung dengan menggunakan tipu muslihat semula t-tap, tetapi yang terakhir, dan berpotensi mematikan, penggunaannya adalah kuasa terhadap kenderaan. Peranti C4 boleh diperbaiki ke permukaan mana -mana, termasuk kenderaan, dan apabila ia meletupkan, hasil letupannya boleh mengambil banyak kesihatan, atau meletup, mana -mana kenderaan dalam permainan.

Mereka yang mempunyai minda kreatif dapat memikirkan cara terbaik untuk menggunakan C4 dalam ketiga -tiga kes, terutamanya ketika membetulkannya ke kenderaan, menjadikannya ancaman serba boleh dan unik di kalangan peralatan maut.

Membuang pisau

Membundarkan kategori peralatan maut adalah item yang berdiri sendiri: pisau membuang. Ia tidak mempunyai hasil letupan, tetapi boleh menurunkan musuh, tanpa mengira kesihatan atau perisai, dalam satu hit.

Mereka yang tepat dengan bom tangan yang melekit mungkin ingin mempertimbangkan menjadi pakar pisau membuang, kerana terdapat beberapa kemahiran pasti yang terlibat ketika cuba mendarat pisau menjadi musuh. Pisau melemparkan akan menjadi arka di udara dan meluangkan masa untuk pergi ke destinasinya, menjadikan pisau anda dan mengira mustahil mutlak sudut kanan jika anda ingin memukul musuh di kejauhan.

Satu penggunaan pisau lemparan yang kurang dikenali ialah, apabila anda mempunyai pisau yang tidak digunakan di slot bom tangan yang mematikan, ia akan dibawa keluar setiap kali anda melakukan serangan huru -hara. Apabila pisau membuang digunakan dengan cara ini, ia juga akan menurunkan musuh dalam satu hit, tanpa mengira kesihatan dan perisai mereka.

Walaupun ia mungkin tidak meletup atau menangani banyak kerosakan pada kenderaan, pisau lemparan adalah tambahan yang unik untuk sebarang beban, sama ada penurunan beban atau beban yang dibuang dengan rampasan. Mereka yang tidak terlatih dalam cara pisau lemparan mungkin tidak melihat penggunaannya pada mulanya, tetapi mereka yang mengetahui kuasa mautnya dan boleh menggunakannya dengan berkesan akan menjadikan alat ini dianggap sebagai salah satu keadilan yang cepat mematikan.

Bagi bom tangan taktikal, mereka juga boleh dipecahkan kepada tiga kategori:

Peranti disorientasi

Bom Flash, bom tangan, dan bom gas semuanya berfungsi dengan tujuan yang sama dengan kesan yang berbeza. Walaupun mereka mungkin tidak menangani kemudaratan langsung kepada musuh – melainkan jika anda secara langsung merampas musuh dengan satu untuk kecil, tetapi masih berpotensi mematikan, kerosakan – kesan jahat mereka boleh merosakkan keupayaan musuh untuk melawan anda.

Ketiga bom tangan ini mengaktifkan kesannya beberapa saat selepas mereka dilemparkan, dan hanya mempengaruhi musuh dalam radius beberapa meter.

Bom tangan kilat, ketika dimatikan, mematikan skrin sesiapa yang ditangkap dalam jejanya putih cerah, dan perlahan -lahan mengembalikannya ke normal setelah beberapa saat. Ia juga memancarkan bunyi yang sangat kuat yang juga boleh membingungkan pemain. Bom tangan ini hebat terhadap musuh -musuh yang bergantung pada penglihatan dan bunyi untuk mengambil tembakan mereka, walaupun mungkin untuk melepaskan kesan -kesan ini dan melawannya dengan beberapa amalan, atau dengan pertempuran keras yang dilengkapi.

Stun bom tangan melambatkan pergerakan mangsa dan mensasarkan, mengurangkan kepekaan mereka dan merosakkan peluang mereka melarikan diri atau memukul anda. Sama seperti bom tangan kilat, kesan bom tangan stun haus selepas beberapa saat tetapi boleh dipertikaikan dengan membiasakan diri dengan kelembapan dalam tujuan dan pergerakan.

Bom tangan yang dibuka terakhir dalam trio ini adalah bom tangan gas, peranti yang meletup ke tanah dan memancarkan awan gas yang berlarutan dan bukannya muatan satu kali disorientasi. Sesiapa yang ditangkap dalam gas ini akan bergerak lebih perlahan, mempunyai penglihatan mereka kabur, dan mula batuk, yang sementara melumpuhkan semua tindakan untuk satu saat, maka hanya melumpuhkan penggunaan peralatan dan tambah nilai sehingga kesannya habis.

Tidak kira mana yang anda dapati dan gunakan, strategi mereka kebanyakannya sama: membuangnya ke musuh atau pasukan musuh, kemudian mengambil kesempatan untuk mengetuk mereka sebelum mereka sampai ke deria mereka.

Peranti gangguan

Bom bom tangan dan bom tangan asap sama sekali tidak merosakkan pemain musuh – melainkan, tentu saja, mereka membuat hit langsung – tetapi ketika datang untuk mengganggu musuh, kepingan peralatan ini berada di bahagian atas kelas ini.

Bom tangan asap melakukan apa yang anda harapkan: ia mewujudkan skrin asap tebal yang menghalang penglihatan musuh. Laser dan skop haba dapat memotong asap ini, tetapi apa-apa peranti penargetan, seperti ciri kunci pelancar Pila, tidak dapat menargetkan apa-apa atau melewati asap ini. Ini juga menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk menggunakan defensif: untuk menyelam kawasan di mana skuadmat yang diturunkan terletak supaya anda dapat menyembuhkannya, atau untuk menampung kawasan di mana anda akan bergerak, terutama jika ia keluar.

Bagi bom tangan umpan, ia juga berfungsi seperti yang dinamakan, bertindak sebagai umpan terhadap pemain musuh. Bom tangan kaunter ini menyerupai tembakan tembakan palsu dan radar yang boleh mengelirukan rakan sepasukan musuh. Dalam Warzone, pemain musuh akan melihat ping dot merah dan mendengar tembakan sementara bom tangan umpan ini berkuatkuasa.

Pengendali terlatih akhirnya dapat mengetahui bahawa ping radar dan tembakan itu palsu, tetapi juga terhadap tuan Warzone Pemain, bom tangan umpan pasti mempunyai peluang untuk mengelirukan musuh anda.

Digabungkan, kedua -dua bom tangan ini adalah alat yang sangat baik untuk gangguan umum pemain musuh dan untuk melarikan diri bahaya, kerana skrin asap atau api palsu dapat membelinya dan pasukan anda beberapa waktu ketika merancang melarikan diri. Menggunakan kedua bom tangan ini yang paling berkesan mungkin mengambil beberapa amalan, tetapi hasil yang berpotensi dapat menyelamatkan seluruh skuad anda dari kemusnahan lengkap.

RECON AKTIF DAN TECH KESIHATAN

Bulat Kolam Peralatan Taktikal Beragam adalah bom tangan snapshot, sensor degupan jantung, dan stim, tiga item yang menyediakan utiliti yang tidak dapat ditandingi dalam Warzone.

Di persekitaran besar Verdansk, Intel di lokasi musuh boleh menjadi kuat seperti peluru yang diletakkan dengan baik, dan bom tangan snapshot dan sensor degupan jantung seperti dua .50 tembakan peninjauan berkaliber.

Bom tangan snapshot, selepas dilemparkan dan ia meletup, menunjukkan profil musuh dalam jejari letupannya. Tandatangan inframerah ini memotong dinding dan bahan lain, yang membolehkan anda melihat musuh di belakang penutup. Sekilas ini profil musuh hanya berlangsung selama satu atau dua, jadi lebih baik untuk diperhatikan kedudukan ini dan bertindak dengan sewajarnya.

Monitor Heartbeat juga menyediakan rekon di lokasi musuh, walaupun dilakukan melalui ping radar kecil pada tablet. Setiap beberapa saat, monitor akan menunjukkan lokasi musuh melalui titik hijau, dan akan membaca jarak tepat dari ping musuh terdekat di bawah radar monitor. Tidak seperti bom tangan snapshot, monitor jantung boleh digunakan selama -lamanya, menjadikannya peralatan taktikal yang paling tahan lama dalam kategori ini.

Bagi stim, ia memberikan pukulan kesihatan dan tenaga setiap kali anda memerlukannya. Warzone Pengendali secara automatik boleh sembuh kembali ke kesihatan penuh selepas menjauhkan diri dari pertempuran selama beberapa saat, tetapi pada saat-saat di mana kesihatan diperlukan, seperti setelah dihidupkan semula di wilayah berbahaya atau di antara pertarungan tembakan semasa pertempuran pistol yang berlarutan, pukulan stim akan membawa pengendali kembali ke kesihatan penuh dengan cepat.

Stims juga akan menyegarkan semula taktikal pecut, pilihan pergerakan terpantas dengan berjalan kaki, membolehkan pengendali melarikan diri jika perlu, atau mendapatkan pergerakan utama yang meningkat di tengah -tengah a Warzone perlawanan.

Faedah adalah faedah pasif yang diberikan kepada pengendali di Warzone, meningkatkan keupayaan fizikal mereka atau menambah mekanik dalam permainan yang unik untuk beban mereka. Tidak seperti senjata dan peralatan, faedah tidak dapat dijumpai sebagai rampasan, dan hanya dapat diperoleh melalui beban.

Perks dimasukkan ke dalam tiga slot, membolehkan pengendali memilih satu perkhemahan dalam setiap kategori untuk beban mereka. Berikut adalah pandangan yang cepat pada setiap perkampungan beban, dan bagaimana ia boleh berguna – atau dalam beberapa kes, mempunyai kesan yang berbeza – dalam Warzone:

Slot 1 faedah

Masa Berganda – Pengendali yang memilih untuk mendapatkan tempoh pecut taktikal mereka dua kali ganda dan kelajuan pergerakan mereka meningkat. Mereka yang memerlukan kelajuan, seperti pengendali yang cenderung tertarik ke arah senjata rapat, mungkin ingin memasukkan perkasa ini dalam beban mereka.

E.O.D. – e.O.D. – a.K.A. Pelupusan Ordnance Letupan-Membolehkan anda mengambil sedikit kerosakan daripada bahan peledak dan api bukan Killstreak, serta menetapkan semula fius pada bom tangan musuh setiap kali anda mengambilnya. Ia juga memberi anda keupayaan untuk menggodam tanah liat musuh, lombong jarak, C4, dan trofi, yang menjadikan mereka peranti anda sendiri selepas hack. Jumlah fleksibiliti ini bagus untuk mereka yang mahukan perlindungan tambahan terhadap bahan peledak, atau yang suka memberi pemain musuh rasa ubat mereka sendiri.

Pemulung – Ini memberikan pengendali anda keupayaan untuk membekalkan semula peluru dari pemain mati tanpa perlu merampas jenis peluru individu. Bagi mereka yang ingin menghabiskan lebih sedikit masa mengambil barang rampasan dari tanah, pemulung adalah perkhemahan yang patut dipertimbangkan.

Berdarah sejuk -Pengendali berdarah sejuk mempunyai tandatangan haba sifar, menjadikannya tidak dapat dikesan untuk sistem penargetan AI dan optik terma. Pengguna Perkaduan Tinggi (tersedia dalam slot perkhemahan kedua anda) juga tidak akan diberi amaran apabila pengendali berdarah sejuk mensasarkan mereka. Perkongsian ini dibina untuk mereka yang mengambil pendekatan yang senyap untuk memerangi tetapi juga utiliti yang hebat bagi mereka yang ingin mengelakkan diri daripada mudah dilihat melalui skop terma.

Bunuh rantai – Dalam Warzone, Kill Chain meningkatkan peluang anda mencari Killstreaks dalam kotak bekalan. Kerana Killstreaks adalah barang -barang yang sangat jarang berlaku di dalam cache ini, mempunyai perkembangan yang meningkatkan kadar penurunan mereka boleh mengayunkan pertandingan dalam nikmat skuad anda.

Pembaikan segera – Geran pilihan akhir Perk 1 meningkatkan kadar pertumbuhan semula kesihatan selepas membunuh pemain, serta menangkap dan memegang objektif, seperti cache kotak bekalan pemulung atau bendera SpotRep (berunding dengan bahagian kontrak [HD1] untuk maklumat lanjut). Mereka yang melengkapkan banyak Warzone Misi atau mempunyai playstyle yang agresif dapat memanfaatkan sepenuhnya perkasa ini dan harus menganggapnya dengan serius dalam beban mereka.

Slot 2 faedah

Restock – Apabila digunakan sebagai sebahagian daripada loadout, restock membolehkan anda mengisi semula peralatan lebih dari 30 saat selepas satu digunakan. Sekiranya anda cenderung untuk melekat pada satu peralatan yang boleh digunakan atau suka menyimpannya dalam penurunan beban anda sepanjang sisa Warzone perlawanan, perkhemahan ini mungkin sesuai untuk anda.

Garis keras – Pengendali yang dilengkapi dengan Hardline mendapat diskaun pada harga stesen beli untuk pembunuh, peningkatan lapangan, plat perisai, dan kenderaan. Diskaun yang besar ini boleh ditambah jika anda merancang untuk menyelesaikan banyak kontrak atau membawa sekitar satu tan wang tunai, kerana anda akan dapat mendapatkan lebih banyak dari stesen beli daripada pemain yang tidak sukar. Sekiranya anda meletakkan perkhemahan ini dalam beban anda, mungkin bijak untuk menargetkan permainan anda di sekitar stesen membeli.

Berlebihan – Ini membolehkan anda meletakkan dua senjata utama dalam beban, bukannya senjata utama dan sekunder. Overkill sangat bagus untuk pengendali yang ingin membawa senapang tersuai mereka sendiri dan senapang sniper ke dalam Warzone, sama ada untuk diri mereka sendiri atau untuk rakan sepasukan yang baru ditempatkan untuk mengambil. Ia juga membolehkan anda membawa perisai rusuhan, dan kemudian melengkapkan diri dengan senjata utama dan bukannya perlu melakukan dengan sekunder. Pilih perkhemahan ini untuk pilihan pilihan loadout yang lebih besar.

Makluman tinggi -Melengkapkan perkhemahan ini akan menjadikan nadi HUD di skrin anda apabila musuh di luar pandangan anda melihat anda di skrin mereka. Dalam mod permainan di mana Intel bermaksud segala-galanya, mempunyai keupayaan untuk merasakan musuh-musuh anda di luar skrin dapat menyelamatkan nyawa anda, yang membuat peringatan yang tinggi adalah pemikiran yang patut difikirkan tentang meletakkan beban.

Hantu – Apabila dimasukkan ke dalam beban, perkhemahan ini akan membuat anda tidak dapat dikesan dan kebal terhadap UAV, drone radar, sensor degupan jantung, dan bom tangan snapshot. Seperti yang disebutkan dengan amaran yang tinggi, Intel adalah alat yang berkuasa di Warzone, Oleh itu, mempunyai keberkesanan yang menghilangkan keberkesanan peranti peninjauan berganda adalah satu yang patut dipertimbangkan.

Pointman – Pointman adalah perkhemahan yang meningkatkan pembayaran kontrak bukan sahaja kepada anda, tetapi juga seluruh skuad anda. Khususnya, Pointman meningkatkan jumlah wang tunai yang diperolehi oleh skuad anda dari kontrak. Sekiranya skuad anda berminat untuk menyelesaikan misi sepanjang Warzone, mungkin pintar untuk selalu mempunyai seorang ahli skuad yang menjalankan perkampungan ini.

Slot 3 faedah

Tune Up – Tune Up adalah perkembangan utama Warzone medik, kerana ia mengurangkan masa yang diperlukan untuk menghidupkan semula rakan sepasukan. Ketika setiap detik dikira dalam zon perang, mempunyai perkhemahan yang membolehkan anda mendapatkan rakan sepasukan kembali ke perjuangan lebih cepat membantu. Ingat: Stims Jangan Kesan Pulih Masa, tetapi Tune Up, jadi mereka yang mahukan penyembuhan yang lebih cepat harus meletakkan perkembangan ini dalam beban mereka.

Amped -Pengendali yang amped boleh menukar senjata lebih cepat-kecuali pistol dan pisau, yang kekal sebagai kelajuan swap kilat yang normal-dan tambah semula pelancar mereka lebih cepat. Sebilangan besar peralatan juga digunakan lebih cepat sementara pengendali amped. Memotong masa ketika datang ke tindakan ini boleh menjadi perbezaan antara kehidupan dan kematian, jadi pastinya mempertimbangkan percikan ini dalam titisan beban anda, terutama yang termasuk pelancar.

Serpihan – Perkhemahan ini memberikan pengendali peralatan tambahan yang mematikan dari beban mereka, dan membuat sebarang kerosakan letupan yang ditangani oleh pengendali ini juga melambatkan regenerasi kesihatan musuh. Mereka yang suka menggunakan bahan peledak, terutama dalam beban dengan pelancar, harus memikirkan membina kit tersebut di sekitar perkampungan ini.

Pertempuran mengeras – Battle Hardened Operators mempunyai perlawanan terhadap kesan Flash, Stun, dan EMP musuh, menjadikan mereka beberapa askar yang paling sukar di Warzone. Mereka yang bimbang akan berlari ke flash atau bom tangan stun dapat mencari tempat untuk perkembangan ini dalam beberapa beban.

Spotter – Ini membolehkan anda melihat peralatan musuh, peningkatan lapangan, dan Killstreaks melalui dinding, serta menandakan mereka untuk rakan sepasukan anda dengan mensasarkan pemandangan dan melihat ke arah mereka. Bagi mereka yang suka melakukan pengakap ke hadapan untuk rakan sepasukan mereka – atau diri mereka sendiri – ini adalah satu yang patut dipertimbangkan.

Pelacak – Apabila pengendali mempunyai pelacak, mereka dapat melihat jejak jejak yang ditinggalkan oleh musuh. Selain itu, ketika aktif, ia menunjukkan penanda di lokasi kematian musuh dan menyembunyikan penanda kematian musuh yang anda bunuh. Dalam erti kata lain, ini membantu anda mengesan musuh dan menyembunyikan bukti, menjadikan utiliti ini menjadi pilihan yang baik di antara kolam perkampungan yang mendalam.

Senjata Caldera Warzone Terbaik: Senarai Tahap Terbaik dengan Meta Loadouts

Warzone Senjata Terbaik

Activision

Senarai senjata Call of Duty Warzone yang besar semakin lama, tetapi ketika anda mempunyai banyak kebebasan bermain, memilih beban terbaik dapat menjadi rumit dengan banyak pilihan yang ada. Kami Senarai senjata meta terbaik dan beban terkuat di Warzone Caldera akan memudahkan anda.

Warzone 2 kini menjadi Musim 5 tetapi tidak semua orang suka perubahan, bersyukur Warzone Caldera masih ada untuk anda, jadi anda boleh mengusahakan semula Warzone asal dalam semua kemuliaannya.

Artikel berterusan selepas iklan

Sudah tentu, ini bermakna sukar untuk mengetahui pistol mana yang harus anda gunakan dalam perlawanan anda sekarang kerana terdapat sedikit pencipta kandungan yang masih meliputi WZ1. Nasib baik, kami telah mengumpulkan lima senjata api perang terbaik berdasarkan populariti mereka di meta, jadi anda akan sentiasa tahu senjata mana yang akan dibawa ke kaldera, pulau rebirth, atau nasib.

Artikel berterusan selepas iklan

Kami juga termasuk beban meta bersama mereka supaya anda dapat memaksimumkan kerosakan dan potensi setiap senjata dalam senarai. Tanpa berlengah lagi, mari kita lihat lima senjata terbaik dalam Call of Duty: Warzone.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda sedang mencari Warzone 2 walaupun, dan ingin mengetahui senjata atas mana yang digunakan di Al Mazrah, pastikan anda menyemak senarai senjata meta terbaik dan beban untuk digunakan dalam Warzone 2.

Kandungan

 • Top 5 Meta Warzone Senjata dan Loadouts, disenaraikan
 • Apakah pistol terbaik di Warzone?
 • Senarai semua senjata di Warzone
 • Rifles Assault
 • SMGS
 • Senapang sniper
 • Senapang penembak
 • Senapang
 • LMGS
 • Senapang taktikal

Senjata Meta Warzone Terbaik, Ranking

5. MP40

MP40 Vanguard

MP40 adalah salah satu senjata paling popular di semua Warzone.

Lampiran

 • Muncung: Booster Recoil
 • Barrel: Krausnick 317mm 04b
 • Optik: Reflektor slate
 • Stok: Krausnick 33m lipatan
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 7.62 gorenko 45 pusingan
 • Jenis Ammo: Titik kosong
 • Cengkaman belakang: Cengkaman yang ditegakkan
 • Perk 1: Pendakap
 • Perk 2: Cepat

Sentiasa salah satu SMG terkuat, MP40 mencuri tempat kelima dan menggantikan PPSH-41 pada senarai teratas kami.

SMG yang mematikan ini mempunyai TTK yang mematikan sementara juga menyediakan penggunanya dengan banyak mobiliti, menjadikannya sesuai untuk pemain yang lebih suka bermain secara agresif dan mengambil kepala senjata api.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Ingatlah untuk menjalankan Overkill dengan MP40 kerana ia penting anda mempunyai senjata jarak jauh di pelupusan anda. Sniper Meta atau AR akan sempurna bersama senjata ini, memberikan anda persediaan serba boleh secara keseluruhan.

Jika anda sedang mencari beban alternatif, pertimbangkan untuk menyemak panduan lengkap kami kepada MP40.

4. Rifle 3-line

Warzone Rifle 3 Line

Senapang 3-line adalah sniper yang paling popular di Warzone.

Lampiran

 • Muncung: Mercury Silencer
 • Barrel: Kovalevskaya 820mm R1mn
 • Optik: 1913 Variabel 4-8x
 • Stok: Zac Custom MZ
 • Underbarrel: Foregrip berat
 • Majalah: .30-06 20 pusingan
 • Peluru: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman kulit
 • Perk: Fokus senyap
 • Perk 2: Dalam tangan

Sniper akhirnya memecah masuk lima senjata paling popular di Warzone, dan tentu saja, ia adalah senapang 3-line.

Artikel berterusan selepas iklan

Pilihan jarak jauh ini mampu menurunkan musuh dengan serta-merta dan teratas di Pulau Rebirth dan Caldera.

Dengan hari -hari Kar98k dan Swiss K31 pada masa lalu, penembak jitu Vanguard ini telah mengambil tempat di atas dan pasti bernilai menggunakan jika anda menikmati memilih lawan dari jauh.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda sedang mencari beban senapang 3 baris alternatif, pertimbangkan untuk menyemak panduan khusus kami untuk senjata.

3. Xm4

XM4 Warzone Perang Dingin

XM4 mempunyai 4.Kadar Pilihan 8% di Warzone.

Lampiran

 • Muncung: Penindas
 • Barrel: 13.5 ″ Pasukan Petugas
 • Optik: Microflex LED
 • Peluru: 45 Rnd
 • Cengkaman belakang: Balut elastik udara

XM4 telah memecah lima senjata paling popular di Warzone, menggantikan Grau 5.56 dalam senarai. Sebagai AR, XM4 sangat serba boleh dan boleh digunakan dengan pelbagai cara, bergantung kepada lampiran yang digunakan pada senjata.

Artikel berterusan selepas iklan

Loadout ini memberi tumpuan kepada menjadikan XM4 mematikan pada jarak sederhana, dengan 13.5 ″ Pasukan Petugas tong dan Penindas Meningkatkan halaju peluru dan julat kerosakan pistol.

Jalankan persediaan ini bersama Gorenko atau MP40 dan anda akan ditetapkan untuk menguasai lawan anda di kaldera.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda sedang mencari beban alternatif xm4, pertimbangkan untuk menyemak panduan khusus kami untuk senjata .

2. Cooper Carbine

Cooper Carbine di Cod Warzone

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi

Lampiran

 • Muncung: MX Silencer
 • Barrel: 22 ”Cooper Custom
 • Optik: SVT-40 PU Skop 3-6x
 • Stok: Cooper Custom Odded
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 9mm 60 gendang bulat
 • Peluru: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman polimer
 • Perk 1: Cengkaman yang ketat
 • Perk 2: Dimuat sepenuhnya

Sejak ia masuk ke dalam permainan, Cooper Carbine sama ada menjadi binatang mutlak atau kadang -kadang mempunyai mulut yang besar yang dimusnahkan oleh nerf, sebelum disandarkan ke meta lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Dalam Musim 5 Reloaded, kini AR paling popular dalam permainan dengan A 9.2% Pilih kadar dan cincang lawan pada jarak sederhana hingga panjang.

Ia mempunyai kerosakan AR dan boleh mengeluarkan pada kadar SMG, menjadikan senjata itu sebagai senjata mudah untuk dipertimbangkan semasa Warzone Season 5 RELOADED.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda sedang mencari alternatif Cooper Carbine Loadout, pertimbangkan untuk memeriksa panduan khusus kami untuk senjata.

1. Armaguerra 43

armaguerra ar di cod warzone

Lampiran

 • Muncung: Booster Recoil
 • Barrel: Imerito 550mm 03p
 • Optik: Reflektor slate
 • Stok: Imerito Ta Skeletal
 • Underbarrel: SG98 COMPACT
 • Majalah: 9mm 60 pusingan
 • Jenis Ammo: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman dirakam
 • Perk 1: Hardscope
 • Perk 2: Cepat

Rejig di bahagian atas telah melihat Armaguerra datang ke hadapan lebih banyak dan menjadi diiktiraf sebagai pembunuh elit Cod Warzone semasa permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Dengan senjata lain yang menerima nerfs, keupayaan SMG yang ganas Armaguerra telah jelas untuk semua untuk melihat terima kasih kepada kadar kebakaran yang besar dan tembakan menindik.

Sekiranya anda perlu mengetahui berapa banyak komuniti Warzone yang memihak kepada senjata itu maka tidak dapat dilihat lebih jauh daripada kadar meta-picknya, kerana Armaguerra kini menjadi nombor satu SMG dalam Warzone dengan pembukaan mata 11.7%.

Artikel berterusan selepas iklan

Sekiranya anda sedang mencari alternatif LOADOUT ARMAGUERRA 43, pergi ke panduan beban khusus kami untuk senjata.

Artikel berterusan selepas iklan

Apakah pistol terbaik di Warzone?

Mengenal pasti pistol terbaik di Warzone adalah tugas yang sukar kerana setiap orang mempunyai keutamaan mereka ketika memilih dan menyesuaikan beban yang sempurna.

Walau bagaimanapun, seperti yang dipamerkan di atas, Armaguerra 43 kini senjata paling popular dalam permainan dan dianggap oleh banyak pemain sebagai pistol terkuat dalam meta semasa.

Dengan TTK yang mematikan dan kerosakan yang dahsyat pada jarak dekat, itu adalah pilihan yang mematikan jika anda mahukan senjata serba boleh yang dapat mengeluarkan musuh dalam sekejap.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Semua senjata di Call of Duty: Warzone

Sekarang kami telah mengira lima senjata perang terbaik dalam meta semasa, mari kita periksa pilihan lain yang tersedia untuk pemain dalam permainan.

Warzone Assault Rifles

Warzone Assault Rifles

Terdapat pelbagai senapang serangan untuk dipilih di Warzone.

“>

Senjata Penerangan Panduan
Fal Senapang serangan separa automatik yang mampu mengeluarkan musuh dengan berkesan pada julat sederhana. LOADOUT/KELAS
Kilo 141 Senapang serangan automatik sepenuhnya dengan kadar api yang mantap dan corak mundur yang boleh diurus. LOADOUT/KELAS
KG M40 Senapang serangan kerja keras sepenuhnya. LOADOUT/KELAS
Vargo-s AR AR penuh yang berdagang senjata api untuk peningkatan ketepatan dan kadar kebakaran yang lebih baik. LOADOUT/KELAS
M4A1 Senapang pertempuran automatik sepenuhnya, paling berkesan pada jarak sederhana hingga panjang dengan lampiran yang betul. LOADOUT/KELAS
FR 5.56 Senapang serangan tiga pusingan yang paling berkesan dalam pertarungan jarak sederhana. LOADOUT/KELAS
Oden Senapang pertempuran keras automatik dengan kadar api yang perlahan. LOADOUT/KELAS
M13 Senapang serangan automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang tinggi dan corak mundur yang rendah. LOADOUT/KELAS
FN Scar 17 Senapang serangan automatik berkaliber besar yang berkesan dalam pertarungan jarak jauh. LOADOUT/KELAS
AK-47 (Modern Warfare) Rifle serangan automatik kerosakan tinggi dengan corak mundur berat. LOADOUT/KELAS
RAM-7 Rifle Assault Bullpup Automatic yang berkesan dalam pertarungan jarak dekat. LOADOUT/KELAS
Grau 5.56 Senapang serangan ringan sepenuhnya automatik yang membolehkan pemain terus terus bergerak. LOADOUT/KELAS
CR-56 AMAX Kompak senapang serangan automatik sepenuhnya dibina untuk pertengahan pertengahan. LOADOUT/KELAS
Fara 83 Senapang serangan automatik dengan kadar kebakaran yang tinggi yang berkesan pada jarak sederhana hingga panjang. LOADOUT/KELAS
FFAR 1 Senapang serangan kadar kebakaran yang tinggi dengan kelajuan tambah nilai cepat dan kerosakan maut pada julat sederhana. LOADOUT/KELAS
AK-47 (Perang Dingin) Rifle Assault Kerosakan Tinggi Automatik Sepenuhnya dengan kadar api yang lebih perlahan yang berkesan dalam pertarungan jarak pendek hingga sederhana. LOADOUT/KELAS
Groza Senapang serangan automatik dengan kadar kebakaran yang cepat yang menangani kerosakan yang konsisten di julat. LOADOUT/KELAS
Krig 6 Senapang serangan automatik sepenuhnya dengan ketepatan yang luar biasa dan kelajuan tambah nilai yang cepat. LOADOUT/KELAS
Xm4 Senapang automatik dengan kerosakan yang boleh dipercayai dan kawalan mundur yang boleh diurus semasa menembak. LOADOUT/KELAS
AN-94 Senapang serangan kerosakan yang tinggi dengan ciri hyperburst yang unik yang memberi pengguna tangan atas senjata api. LOADOUT/KELAS
Sebagai val Secara terperinci menindas senapang serangan automatik sepenuhnya dibina untuk pertempuran stealth dan quarter-quarter. LOADOUT/KELAS
QBZ-83 Senapang serangan automatik sepenuhnya dengan kelajuan pengendalian cepat dan peningkatan mobiliti. LOADOUT/KELAS
C58 Senapang serangan auto penuh dengan kerosakan yang tinggi pada jarak dekat dengan kadar kebakaran yang lebih perlahan. LOADOUT/KELAS
EM2 Rifle British yang bulat dengan kawalan menembak yang baik. LOADOUT/KELAS
STG44 Senapang serangan serba boleh disesuaikan dengan keadaan apa pun. LOADOUT/KELAS
Automaton Senapang automatik dengan kadar kebakaran yang mantap dan mematikan pada pertengahan hingga jarak jauh. LOADOUT/KELAS
Bar Auto penuh berkaliber tinggi dengan ketepatan untuk penglibatan jarak jauh. LOADOUT/KELAS
Cooper Carbine AR jarak pendek ini mudah dikawal dengan kadar kebakaran yang pantas. LOADOUT/KELAS
AS44 Rifle Assault Full-Auto Full yang sesuai untuk dekat dengan pertengahan jarak pertengahan. LOADOUT/KELAS
Vargo 52 Senapang serangan auto penuh dengan kerosakan yang baik pada jarak pertengahan dengan kadar kebakaran yang cepat, halaju muncung yang lebih baik, dan pengendalian yang boleh dipercayai untuk kawalan menembak yang mantap. LOADOUT/KELAS
Nikita Avt Rifle Assault Full-Auto dengan kadar kebakaran terbaik dalam kelas di Vanguard. LOADOUT/KELAS

Warzone SMGS

Warzone SMGS

Terdapat 24 jumlah SMG dalam Warzone.

“>

Senjata Penerangan Panduan
AK-74U SMG automatik sepenuhnya yang menawarkan kerosakan yang konsisten dan kawalan senjata yang boleh dipercayai. LOADOUT/KELAS
KSP 45 SMG pecah 3 pusingan yang memberikan kerosakan yang tinggi pada julat sederhana dan dikeluarkan dengan Perang Dingin Ops Hitam. LOADOUT/KELAS
H4 Blixen Disukai oleh pasukan operasi khas, SMG yang keras ini menawarkan pergerakan dan ketepatan dalam penglibatan jarak sederhana. LOADOUT/KELAS
Marco 5 Pistol submachine mobiliti yang tinggi, tepat dari pinggul dengan kuasa berhenti jarak dekat yang sangat baik. LOADOUT/KELAS
Ugr Pistol Submachine Bawah Auto penuh diubahsuai untuk prestasi tanah yang lebih baik. Kebakaran 5.Dart keluli 66mm dengan halaju peluru sederhana. LOADOUT/KELAS
Lapa Prototaip senjata api ringan penuh ringan dengan kerosakan yang boleh dipercayai dan kawalan menembak yang baik LOADOUT/KELAS
Penyerang 45 SMG yang memukul keras yang mampu mencincang musuh pada jarak jauh dengan matlamat yang hebat. LOADOUT/KELAS
MP5 (Perang Dingin) SMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang cepat dan mundur rendah. LOADOUT/KELAS
Milano 821 SMG automatik sepenuhnya dengan kadar api yang perlahan yang menawarkan corak mundur yang boleh diurus. LOADOUT/KELAS
P90 SMG automatik dengan kadar api yang sangat tinggi yang berkembang maju di tempat yang rapat. LOADOUT/KELAS
Uzi SMG bolt terbuka sepenuhnya automatik yang ringan dan mudah alih. LOADOUT/KELAS
MP7 SMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang tinggi dan minimum minimum. LOADOUT/KELAS
LC10 SMG automatik sepenuhnya dengan ketepatan yang hebat dan halaju muncung yang mengagumkan. LOADOUT/KELAS
Bizon SMG automatik sepenuhnya dengan kerosakan yang boleh dipercayai dan kolam peluru yang besar. LOADOUT/KELAS
Aug (peperangan moden) SMG automatik sepenuhnya modular yang direka untuk mobiliti dan kawalan. LOADOUT/KELAS
Mp5 (peperangan moden) SMG automatik sepenuhnya seimbang dengan kerosakan yang konsisten dan mundur yang boleh diurus. LOADOUT/KELAS
Bullfrog SMG automatik sepenuhnya dengan julat yang lebih baik dan penyebaran hip-api yang kurang tepat. LOADOUT/KELAS
Fennec SMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang sangat tinggi dan corak mundur yang lancar. LOADOUT/KELAS
MAC-10 Kerosakan tinggi SMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang cepat dan mundur menegak berat. LOADOUT/KELAS
ISO SMG yang tepat dengan kadar api yang cepat yang berkembang maju. LOADOUT/KELAS
PPSH-41 SMG Auto Penuh dengan kadar api yang cepat dan penyebaran peluru besar. LOADOUT/KELAS
CX-9 SMG Kadar Kebakaran Tinggi dengan kebolehmampuan yang sangat baik. LOADOUT/KELAS
TEC-9 SMG separa automatik dengan ketepatan yang tinggi dan minimum minimum. LOADOUT/KELAS
MP40 Workhorse SMG sesuai untuk semua penglibatan jarak pendek dan sederhana. LOADOUT/KELAS
Owen Gun SMG Auto penuh berkaliber tinggi dengan ketepatan untuk julat sederhana. LOADOUT/KELAS
Sten SMG AUTO penuh mobiliti tinggi untuk mengapit kedudukan musuh. LOADOUT/KELAS
Welgun SMG AUTO penuh berat dengan keluasan dan julat untuk penglibatan jangka pendek hingga sederhana. LOADOUT/KELAS
Armaguerra 43 SMG kadar api yang sangat tinggi. Berkesan dalam penglibatan jarak jauh hingga sederhana. LOADOUT/KELAS

Warzone Sniper Rifles

Warzone Sniper

Menjalankan senapang sniper dalam beban adalah cara yang sempurna untuk memilih musuh dari jauh.

“>

Senjata Penerangan Panduan
ZRG 20mm Senapang sniper tindakan bolt yang baru dikeluarkan dengan kerosakan maut pada jarak jauh. LOADOUT/KELAS
Rytec Amr Rifle Sniper Semi-Automatic Rizab Tinggi yang Dominan pada Long Range. LOADOUT/KELAS
Dragunov Senapang sniper separa automatik yang berkembang maju dalam jarak jauh dan panjang dan telah dipaparkan dalam gelaran Call of Duty yang tak terhitung jumlahnya.
Hdr Senapang sniper tindakan bolt anti-material yang menghancurkan dalam jarak jauh. LOADOUT/KELAS
AX-50 Senapang sniper tindakan bolt keras yang memerlukan matlamat yang tepat pada jarak yang jauh. LOADOUT/KELAS
Pelington 703 Bolt Action Sniper Rifle yang menawarkan mobiliti dan kelajuan ruang semula yang cepat. LOADOUT/KELAS
LW3 Tundra Bolt Action Sniper Rifle dengan output kerosakan yang tinggi dan pengaruh sederhana. LOADOUT/KELAS
M82 Harding memukul senapang sniper dengan mundur berat dan pengendalian perlahan. LOADOUT/KELAS
Swiss K31 Lurus Tarik Bolt Action Sniper Rifle yang melakukan kerosakan yang tinggi pada jarak jauh. LOADOUT/KELAS

Warzone Marksman Rifles

Marksmen Rifle Warzone

Senapang penembak boleh dipasang dengan skop dan digunakan dari jauh.

“>

Senjata Penerangan Panduan
EBR-14 Senapang pertempuran jarak jauh separuh automatik yang mematikan jika pengguna boleh mendarat pelbagai tembakan pada lawan mereka.
R1 Shadowhunter Black Ops War Crossbow yang melancarkan projektil bolt maut yang memberi ganjaran kepada pemain dengan matlamat yang hebat.
Kar98k Senapang tindakan bolt kerosakan tinggi yang kekal sebagai salah satu senjata paling popular di Warzone. LOADOUT/KELAS
MK2 Carbine Senapang tindakan tuil yang tepat yang mampu mengeluarkan musuh dengan pukulan yang baik.
Crossbow Salib Silent dan Maut yang mampu satu-satunya musuh yang menembak jika pemain mempunyai matlamat yang cukup baik.
SKS Senapang karbohidrat semi-automatik ringan yang memberi tumpuan kepada utiliti atas ketepatan.
SP-R 208 Senapang aksi bolt keras yang tepat dan mematikan pada jarak jauh dengan skop. LOADOUT/KELAS

Warzone Shotguns

Senarai Senapang Warzone

Untuk pertarungan dekat suku, tidak ada pilihan yang lebih baik daripada senapang.

“>

Senjata Penerangan Panduan
JAK-12 Senapang bolt terbuka sepenuhnya automatik yang sangat berkesan dalam pertunangan rapat. LOADOUT/KELAS
Gallo SA12 Senapang separa automatik dengan kerosakan dan pelet yang boleh dipercayai. LOADOUT/KELAS
Streetsweeper Burst Fire Rifle Taktikal Kerosakan Tinggi dengan optik terbina dalam yang menyediakan 1.Pembesaran 5x. LOADOUT/KELAS
Asal 12 Senapang separa automatik dengan kapasiti peluru besar untuk api tanpa henti. LOADOUT/KELAS
R9-0 Senapang patah dua barel yang membakar dua tembakan pesat sebelum setiap ruang LOADOUT/KELAS
VLK Rogue SHOTGUN 12-GAUGE AGILE dengan mobiliti dan keupayaan pelbagai. LOADOUT/KELAS
725 Pecahan senapang patah dengan kapasiti dua pusingan yang mematikan di julat lanjutan.
Model 680 Senapang senapang Pump-Tindakan yang boleh dipercayai dan berkesan dalam pertarungan jarak dekat.
Hauer 77 Senapang patah pompa kerosakan yang tinggi yang mampu musuh satu-shotting di jarak dekat.

Warzone LMGS

Warzone LMG

LMG Warzone mungkin datang dengan kos beberapa mobiliti, tetapi mereka pasti membungkus pukulan.

“>

Senjata Penerangan Panduan
Pkm LMG kuasa tinggi sepenuhnya automatik yang berkesan pada jarak sederhana hingga panjang. LOADOUT/KELAS
SA87 Pistol mesin cahaya bullpup sepenuhnya automatik dengan kadar api yang lebih rendah yang membuat mundur rendah. LOADOUT/KELAS
UGM-8 Kadar Kebakaran Tinggi, LMG Mudah Alih yang cemerlang dalam mencipta api dan menolak kedudukan musuh. LOADOUT/KELAS
M91 LMG berat yang stabil dan berkesan dalam penglibatan jarak jauh tetapi tidak mempunyai pergerakan. LOADOUT/KELAS
MG34 LMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang tinggi dan corak mundur berat.
Holger-26 LMG serba boleh yang direka untuk pelbagai pertunangan dan berkesan di semua julat.
Bruen Bolt bolt sepenuhnya LMG automatik yang memberikan kadar api yang cepat dan kestabilan yang hebat. LOADOUT/KELAS
Finn LMG automatik ultra-cahaya dengan kadar kebakaran yang rendah dan kawalan mundur maju. LOADOUT/KELAS
Stoner 63 LMG automatik sepenuhnya dengan kadar kebakaran yang kukuh dan kapasiti peluru yang besar. LOADOUT/KELAS
Rpd LMG kerosakan tinggi dengan kelajuan pengendalian yang hebat dan corak mundur berat yang dipaparkan dalam tajuk Call of Duty. LOADOUT/KELAS
M60 LMG automatik sepenuhnya dengan kapasiti peluru pepejal dan kadar api yang lebih perlahan untuk kestabilan yang sangat baik.
MG 82 LMG automatik sepenuhnya dengan corak mundur yang boleh diurus dan kerosakan yang tinggi pada julat sederhana. LOADOUT/KELAS
Raal Mg Pistol Mesin Ringan Peninjauan Peninjauan Peninjauan Rendah menggunakan kadar kebakaran yang rendah dan laras timbal balik. LOADOUT/KELAS
Bren LMG Auto penuh dengan api awal yang tepat, mundur menjadi sukar untuk dikawal dengan api yang berterusan. LOADOUT/KELAS
Jenis 11 LMG yang lebih ringan menawarkan kebolehgunaan tambahan untuk meletakkan semula semasa pertempuran. LOADOUT/KELAS
Whitley Senjata mesin jarak jauh yang berat, rumit tetapi konsisten. LOADOUT/KELAS

Warzone Tactical Rifles

WZ Tactical Rifle

Senapang Taktikal Warzone sangat sesuai untuk mengeluarkan musuh dari jarak jauh.

“>

Senjata Penerangan Panduan
M16 Senapang taktikal api pecah dan tepat mematikan sementara pemain mensasarkan penglihatan. LOADOUT/KELAS
DMR-14 Senapang taktikal separa automatik dengan kadar kebakaran yang tinggi dan mundur rendah. LOADOUT/KELAS
Aug (Perang Dingin) Burst Fire Rifle Taktikal Kerosakan Tinggi dengan optik terbina dalam yang menyediakan 1.Pembesaran 5x. LOADOUT/KELAS
Jenis 63 Senapang taktikal separa automatik dengan kadar api yang rendah dan kestabilan yang lebih baik pada jarak jauh LOADOUT/KELAS
M1916 Senapang pelopor separa automatik yang mematikan tepat dan menangani kerosakan yang boleh dipercayai. LOADOUT/KELAS

Senarai ini akan membantu anda mencari pistol terbaik di Warzone yang sesuai dengan playstyle anda dan membolehkan anda menguasai lawan anda.

Walaupun memilih senjata meta adalah kunci jika anda mencari kelebihan yang mungkin, tumpuan utama anda harus mencari pistol yang anda nikmati menggunakan.

Artikel berterusan selepas iklan

Jangan lupa untuk mencuba sekumpulan beban di atas dan lihat mana yang membantu anda mengambil yang paling membunuh. Sekiranya anda ingin tinggal di atas semua berita dan kebocoran Warzone dan Warzone 2 terkini, lihat halaman Laman Utama Call of Duty kami.

Senjata dan senjata perang terbaik untuk Musim 5

Sekiranya anda mencari senjata api perang terbaik dalam Musim 5, senarai ini telah ditutup dengan semua beamers jarak jauh, pencincang jarak dekat, dan penembak tepat yang mematikan.

Guns Terbaik Warzone: Seorang Askar dapat dilihat

Diterbitkan: 7 Ogos 2023

The Senjata Warzone Terbaik diperlukan tidak kira apa peta anda dan mod apa yang anda mainkan. Sama ada peta Vondel baru, Pulau Ashika, atau Al Mazrah, persediaan hebat adalah kunci untuk memenangi perlawanan. Artikel ini merangkumi 15 senjata teratas di Warzone yang harus anda jalankan di beban anda.

Warzone yang dirombak mempunyai pelancaran yang kasar tetapi dengan kemas kini musim 5 yang besar, perkara -perkara yang kelihatan. Serta kandungan baru, peningkatan kepada kesihatan asas pemain bermakna banyak lagi senjata kini berdaya maju (dan ada yang tidak begitu berdaya maju) di meta baru. Permainan ini kini terasa seperti Warzone Asal – begitu banyak, ia juga menjatuhkan ‘2’ dari namanya sekarang. Di sini anda boleh mencari senjata teratas untuk digunakan supaya anda dapat membuat beban Warzone terbaik di PS5, PS4, Xbox, atau PC.

Warzone Guns Terbaik

Senjata api dan senjata perang terbaik:

Warzone Best Guns: Taq-V dalam peti senjata

Taq-V

Taq V Battle Rifle telah melonjak dengan pesat populariti dengan pembebasan Musim 5 memandangkan Cronen Squally menerima nerf, sebagai senjata yang paling banyak digunakan sekarang. Taq-V memerintah sebagai senjata yang hebat untuk hampir semua senario.

Dengan loadout Taq V yang betul, senjata ini mempunyai kerosakan dan ketepatan yang sempurna, terutama pada jarak. Walau bagaimanapun, anda mahu senjata jarak dekat dipasangkan dengannya, seperti ISO 45.

Warzone Best Guns: ISO 45 dalam peti senjata

ISO 45

ISO 45 dengan cepat mengambil tempat teratas sebagai pistol Warzone Terbaik sejak debutnya pada musim 4, dengan salah satu kadar pick tertinggi dari semua senjata, dan ia masih memerintah kuat. Terima kasih kepada kerosakan dan pergerakannya yang luar biasa, SMG ini adalah kekuatan yang harus diperhitungkan.

Sekarang, kami sangat mengesyorkan anda membawa senjata ini dengan anda ketika anda berani medan perang Warzone, terutama jika anda seorang peminat SMGS. Walau bagaimanapun, pastikan anda mendapat loadout Warzone ISO 45 kami semua persediaan sebelum anda berbuat demikian, jika tidak, anda menembak diri anda di kaki.

Warzone Senjata Guns Terbaik: The Cronen Squall boleh dilihat

Cronen Squall

Cronen squall telah menunggang liar. Pada mulanya tidak menjadi yang hebat, ia melonjak ke bahagian atas meta berikut penggemar, sehingga ia menjadi nerfed pada musim 5. Walaupun begitu, ia masih merupakan salah satu senjata yang paling popular dan kuat. Pilihan jarak jauh yang tepat ini bersinar kerana ia dapat memilih orang dari jauh semasa digunakan bersama dengan sekunder, peralatan, dan faedah yang baik untuk membantu anda.

Loadout Squall Cronen Warzone terbaik menunjukkan pistol ini dan mengapa, selepas nerf, ia masih merupakan senjata yang hebat untuk membawa anda ke Warzone.

Warzone Senjata Guns Terbaik: Sub Lachmann dapat dilihat

Lachmann Sub

Sub Lachmann mendapat tempat ketiga kami ke tempat teratas terima kasih kepada output dan kebolehpercayaan yang tinggi. Sub Loadout Warzone Lachmann Terbaik memberi tumpuan kepada ketepatan dan senjata api, dan senjata ini telah melampaui musim, secara konsisten menjadi salah satu yang terbaik. Sama ada anda bermain dalam royale pertempuran tradisional, di pulau ashika dalam kebangkitan semula, atau di dmz itu adalah pilihan yang sangat baik hampir sepanjang masa.

Oleh itu, jika anda mahukan senjata yang boleh anda percayai dalam pertarungan di jarak dekat maka sub Lachmann adalah yang satu untuk anda. Anda mungkin hanya mahu memasangkannya dengan senapang sniper jarak jauh atau senapang penembak jitu untuk melengkapkan binaan anda.

Warzone Best Guns: Isyarat 50 adalah peti senjata

Isyarat 50

Selepas isyarat 50 sempit mengelakkan nerfs pada musim 5, sudah tiba masanya di pusat perhatian terus. Seperti yang boleh dikatakan penembak tepat terbaik di Warzone, anda memerlukan matlamat yang hebat untuk memanfaatkan kekuasaannya.

Persediaan untuk halaju peluru dan julat dalam loadout isyarat Warzone 50, sniper ini benar -benar mematikan jika anda boleh mendarat tembakan anda. Lagipun, ada sebabnya salah satu senjata yang paling popular dalam permainan pada masa ini.

Guns Terbaik Warzone: senapang sniper kelabu berbaring dalam kes senjata kelabu

MCPR-300

Sekiranya anda ingin Snipe di Warzone Musim 5, MCPR-300 adalah satu lagi pilihan yang hebat. Sedikit lagi dalam kategori sniper hampir sama dengan maut sebagai beban mcpr mcpr yang sempurna, dan itulah sebabnya ia ditempatkan begitu tinggi dalam senarai senjata api terbaik kami.

Dengan perubahan kesihatan yang baru. Sepasang ini dengan senjata mobilitas yang dekat, seperti SMG untuk mengeluarkan anda dari situasi yang rumit, dan anda akan mempunyai kelas yang hebat di tangan anda.

Warzone Best Guns: Tempus Razorback duduk di peti senjata

Tempus Razorback

The Tempus Razorback Assault Rifle baru -baru ini digemari dan bangkit berkuasa untuk menjadi salah satu senjata terbaik di Warzone. Sebagai AR, Tempus Razorback sangat serba boleh dan boleh disesuaikan.

Dengan beban perang Warzone Tempus Razorback terbaik, senjata ini sangat tepat sehingga anda dapat menghilangkan kerosakan berat pada julat yang sangat panjang. Secara keseluruhannya, ia adalah senjata yang boleh dipercayai yang sukar untuk diturunkan setelah persediaan dengan betul.

Warzone Best Guns: HCR 56 dalam skrin Penyesuaian Senjata

HCR 56

HCR 56 adalah salah satu senjata yang paling kompetitif sekarang dengan kadar pilihan yang tinggi. Mempunyai senjata api berat di julat yang sangat panjang, tidak hairanlah HCR 56 berada di kalangan senjata api terbaik.

Jika anda sedang mencari senjata yang boleh dipercayai yang boleh meliputi hampir semua julat, yang penting dalam Warzone, maka anda tidak boleh melakukan lebih baik daripada LOADOUT WARZONE HCR 56. Kami pasti akan mengesyorkan memberikan senjata ini jika anda belum.

Warzone 2 Best Guns Senjata: Lachmann 556 dapat dilihat

Lachmann-556

Lachman-556 masih kuat setelah setengah tahun penuh sejak Warzone dibebaskan. AR ini telah berjaya memegang stabil di tengah -tengah senarai peringkat ini, dengan penggemar pepejal dan tidak banyak nerfs dan dalam bentuk semasa ia bernilai menggunakan, terutamanya jika salah satu daripada AR yang lain bukan untuk anda.

Walaupun bukan senapang serangan terbaik di sekitar, ia adalah pilihan pepejal yang baik jika anda tidak dapat mencari sesuatu yang lebih baik dalam perlawanan, atau jika anda ingin membina beban terbaik Lachmann-556 di sekelilingnya.

Warzone Senjata Guns Terbaik: Hemlock ISO dapat dilihat

ISO Hemlock

Seperti kebanyakan senapang serangan baru, ISO Hemlock telah memberi impak besar sejak beberapa musim terakhir selepas diperkenalkan ke dalam permainan. Ia telah jatuh sedikit dari segi kekuatan dari mana ia berada, tetapi ia masih cukup baik pada musim 5. Oleh itu mengapa ia begitu tinggi dalam senarai ini.

Sekiranya anda ingin mencari binaan yang baik untuknya, loadout hemlock ISO Warzone terbaik kami adalah tempat yang baik untuk membuat persediaan yang akan membantu anda memenangi perlawanan sama ada ketika bermain dengan pasukan atau sendiri. Anda benar -benar tidak boleh salah dengan hemlock ISO.

Warzone Senjata Guns Terbaik: M4 dapat dilihat

M4

M4 yang amanah masih ada dalam senarai senjata dan senjata terbaik untuk Warzone selepas semua ini. Walaupun tidak menjadi pilihan lalai untuk semua orang seperti itu pada bulan pertama pelancaran, ia masih boleh dipercayai dalam pendaratan yang anda bunuh seperti biasa, duduk di tengah -tengah pek.

Loadout Warzone M4 terbaik kami adalah cara terbaik untuk memanfaatkan senjata dan membina kelas yang baik yang boleh digunakan oleh pemain baru dan lama.

Warzone Senjata Guns Terbaik: Vaznev 9K dapat dilihat

Vaznev-9k

Seterusnya kami mempunyai Vaznev-9k yang perlahan-lahan menemui tempat di meta dari musim 2 dan kini ke musim 5, menjadi salah satu senjata teratas untuk digunakan. Ia akan mengejutkan anda dengan seberapa dipercayai dalam pertempuran dan jika anda menggunakan beban Warzone Vaznev-9K terbaik maka anda akan berada di landasan yang betul. Satu set faedah dan sekunder yang hebat juga membantu.

Lampiran ini harus menunjukkan anda ke arah yang betul ketika membuat pembentukan dan ia benar-benar boleh menjadi penukar permainan ketika dipasangkan dengan pistol lain.

Warzone Senjata Guns Terbaik: Taq 56 dapat dilihat

TAQ-56

Pilihan seterusnya kami ialah TAQ-56. Apa yang pada asalnya adalah salah satu senjata terkuat dalam permainan telah jatuh sedikit dalam beberapa bulan kebelakangan ini. Walau bagaimanapun, ia masih menjadi pilihan yang kukuh. Dengan pelbagai yang hebat, satu set lampiran yang hebat yang boleh membezakannya, dan beberapa statistik yang hebat secara keseluruhannya dapat memegang sendiri dalam senario yang betul, tetapi kemungkinan senapang serangan yang lebih baik.

The Best Warzone Taq-56 Loadout pergi jauh untuk menjaga Taq-56 di antara senjata terbaik di Warzone, jadi periksa jika anda sedang memburu AR baru untuk mengacaukan dengan.

Warzone Senjata Guns Terbaik: Vel 46 dapat dilihat

Vel 46

The Vel 46 mempunyai masa yang menarik sejak pelancaran permainan asal. Selalunya duduk di tengah -tengah senarai panjang senapang, penggunaannya telah mengambil anak lelaki dalam musim 3 dan pada permulaan musim 4, dengan buff yang cukup padat dan set statistik dalam bentuk semasa dalam Musim 5.

Sekiranya anda akan menggunakan senjata, maka beban Warzone Vel 46 kami sepatutnya membolehkan anda mendapatkan beberapa kemenangan yang bagus dengan persediaan lampiran yang hebat. Anda mungkin mahu memasangkannya dengan senapang serangan hebat atau senapang sniper dalam senarai ini juga untuk memberi anda liputan jarak jauh.

Warzone Senjata Guns Terbaik: KV Broadside dapat dilihat

KV Broadside

KV Broadside pernah menguasai Warzone. Senapang ini gila ketika pertama kali diperkenalkan, tetapi sejak itu tidak berjaya memegang tempatnya tinggi dalam senarai. Ia masih merupakan salah satu senapang yang lebih baik dalam permainan, tetapi anda tidak akan memenangi perlawanan dengannya atau mana -mana senapang untuk perkara itu, sekurang -kurangnya tidak sendiri. Walaupun ia benar -benar menghancurkan dekat, anda perlu memasangkannya dengan senjata yang lebih serba boleh untuk berjaya.

Loadout Warzone KV Broadside Terbaik boleh meminjamkan tangan anda walaupun dengan menawarkan persediaan lampiran yang hebat jika anda benar -benar mahu menggunakannya.

Thumbnail YouTube

Perlu diingat bahawa, terima kasih kepada perkakas yang berlebihan, banyak senjata api perang terbaik sebenarnya boleh dipasangkan bersama, jadi anda tidak perlu memilih satu. Lagipun, apa yang lebih baik daripada salah satu senjata terbaik di Warzone? Dua senjata terbaik!

Mewah menggunakan ISO 45 untuk hampir dengan jarak pertengahan? Sepasangnya dengan MCPR-300 atau HCR 56 untuk meliputi semua pangkalan. Begitu juga, jika anda menggunakan sniper dan anda bimbang akan ditandingi di jarak dekat, maka Broadside KV ada untuk menyelamatkan hari. Sebagai salah satu faedah yang paling kuat dalam permainan, kami akan mengesyorkan sentiasa menggunakan Overkill dalam beban anda untuk memastikan anda dilindungi untuk semua julat.

Yang merangkumi senjata dan senjata perang terbaik. Seperti yang anda lihat senarai telah banyak berubah dalam beberapa minggu kebelakangan ini berbanding pelancaran salah satu permainan Battle Royale terbaik. Tetapi, dengan memanfaatkan meta Warzone semasa dengan senjata ini, anda akan mempunyai masa yang lancar dalam pertempuran Royale membawa pulang lebih banyak kemenangan daripada jika anda menggunakan apa -apa lagi.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.