GTA IV Patch untuk Windows – Muat turunnya dari Uptodown secara percuma, GTA 4 mendapat patch pertamanya dalam enam tahun, menjadikannya bagus dengan Windows 8 dan 10 | Pcgamesn

GTA 4 mendapat patch pertamanya dalam enam tahun, menjadikannya bermain bagus dengan Windows 8 dan 10

Lihat senarai permainan lama terbaik kami untuk lebih banyak letupan video dari masa lalu.

GTA IV Patch

Pemain GTA IV akan mengalu -alukan patch GTA IV yang dikeluarkan oleh Rockstar. Patch ini menyelesaikan kesilapan permainan yang paling biasa dan menambah beberapa fungsi baru.

Selesaikan Ralat RESV10 yang terpaksa memulakan semula permainan, meningkatkan bilangan pad yang disokong dan joysticks, serta pelbagai kad video yang disokong termasuk siri NVIDIA 7000.

Selain itu, ia menambah ciri dan pilihan baru untuk permainan. Pilihan kualiti imej dan tetapan prestasi ditambah. Tindakan papan kekunci dan tetikus baru dan banyak lagi. Sekiranya anda mempunyai GTA IV, anda memerlukan patch ini.

Sekiranya anda memiliki GTA IV untuk PC dan anda ingin memanfaatkan sepenuhnya permainan yang menakjubkan ini, muat turun Patch Rasmi dan Gou keluar ke jalan -jalan dengan Niko Bellic.

Disemak oleh Álvaro Toledo diterjemahkan oleh pasukan penyetempatan Uptodown

Maklumat lanjut

Lesen Percuma
Op. Sistem Tingkap
Kategori Utiliti
Bahasa Bahasa Inggeris

GTA 4 mendapat patch pertamanya dalam enam tahun, menjadikannya bermain bagus dengan Windows 8 dan 10

GTA 4

GTA IV dikeluarkan lapan tahun yang lalu, tetapi ia hanya mendapat patch baru di Steam, menjadikannya bagus dengan sistem operasi moden, serta menetapkan beberapa pepijat dan mengeluarkan beberapa kerja pengoptimuman selanjutnya.

Lihat senarai permainan lama terbaik kami untuk lebih banyak letupan video dari masa lalu.

Jenayah Terbuka Dunia-‘Em-Up kini harus bekerja dengan Windows 8, 8.1 dan Windows 10, dan ia harus berjalan sedikit lebih lancar terima kasih kepada beberapa perbaikan kemalangan dan peningkatan prestasi.

  • Menambah kod ralat “WTV270” untuk menunjukkan masalah dengan menyambung ke Windows Live Sign dalam Pembantu / Permainan untuk Windows Live Servers.
  • Ditambah Windows 8, 8.1, dan 10 ke cek OS yang serasi.
  • Menambah imej pengawal paparan dalam konfigurasi pengawal.
  • Memperbaiki pepijat yang dibuat melengkapkan misi “keluar komisen” mustahil apabila kadar bingkai melebihi 60fps.
  • Tetapkan bug dengan penunjuk “penggunaan sumber” pada kad grafik dengan lebih daripada 2GB VRAM.
  • Memperbaiki pepijat yang tetapan terhad berubah apabila menggunakan kad video moden.
  • Memperbaiki pepijat dengan peta crosshair pada resolusi tertentu.
  • Memperbaiki pepijat dengan menatal teks dalam menu “ringkas”.
  • Memperbaiki kemalangan “lukisan lukisan”.
  • Pengoptimuman prestasi kecil.

Bolehkah anda menjalankannya? Uji PC anda terhadap keperluan sistem GTA 4 2021.

Kirk McKeand Kirk McKeand adalah pengarah kandungan untuk permainan video di Sports Illustrated, dan menikmati permainan stealth seperti Dishonored dan Deathloop sedikit terlalu banyak.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

GTA Wiki

Hari ini menandakan satu dekad sejak pelancaran awal Grand Theft Auto V. Ansuran kelima belas ini di GTA Siri adalah permainan video jualan kedua terbaik dalam sejarah, dengan mengadakan 180 juta salinan yang mengagumkan yang dijual di seluruh dunia. Lebih-lebih lagi, ia telah menjana pendapatan global yang mengejutkan hampir $ 8 bilion, dengan rahang-menjatuhkan $ 1 bilion yang dirakam dalam tiga hari pertama pembebasannya!

Untuk memperingati peristiwa ini, GTA Wiki telah melancarkan temanya untuk kedua -dua mod tema gelap dan ringan di seluruh platform mudah alih dan desktop sepanjang bulan. Sementara itu, GTA Online berada di swing perayaan penuh minggu ini dengan acara Minggu Ulang Tahun ke -10 GTA, yang menampilkan pelancaran Gauntlet Hellfire, bersama -sama dengan diskaun dan bonus yang besar sepanjang minggu.

Kami mengucapkan terima kasih kepada setiap individu yang pernah terlibat GTA v, Sama ada melalui bermain permainan atau menyumbang, tidak kira betapa sederhana atau tidak penting, ke GTA Wiki. Dedikasi dan minat anda telah memainkan peranan dalam menjadikannya ansuran yang paling banyak dimainkan di Grand Theft Auto siri setakat ini.