GTA 6 – Semua yang kita tahu setakat ini | TechRadar, Grand Theft Auto V (PS4 ™ & PS5 ™)

Grand Theft Auto V (PS4 ™ & PS5 ™)

Begitu juga, tidak ada maklumat mengenai platform apa GTA 6 akan dilancarkan. Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa ia akan tiba di PS5 dan Xbox Series X pada pelancaran, bagaimanapun, konsol yang lebih lama kurang berkemungkinan, bergantung pada bila GTA 6 keluar. GTA 6. Kita mesti menunggu maklumat lanjut mengenai GTA 6Tarikh dan platform pelepasan.

GTA 6 – Semua yang kita tahu setakat ini

Seorang biker duduk dan melihat kamera

GTA 6 masih belum diturunkan sepenuhnya. Walaupun begitu, ia adalah salah satu permainan yang paling dinanti -nantikan sepanjang masa, dengan pemain di seluruh dunia tidak sabar -sabar untuk mendengar apa -apa mengenainya.

Sejumlah besar maklumat mengenai GTA 6 dibocorkan tahun lepas, memaksa Rockstar untuk menghapuskan jumlah rakaman awal pembangunan dari seluruh Internet. Permainan yang terkandung dalam kebocoran jelas menunjukkan GTA 6 Dalam keadaan pra-alpha, jadi selain dari beberapa pukulan yang luas, masih sukar untuk memberitahu bagaimana permainan itu mungkin seperti dilancarkan.

Semasa kami menunggu maklumat lanjut mengenai GTA 6, Inilah semua yang kita tahu mengenai permainan setakat ini. Ini termasuk melihat pengumuman awal, serta beberapa ramalan di mana permainan boleh ditetapkan, dan siapa yang anda mungkin bermain sebagai.

GTA 6: Potong untuk mengejar

  • Apa itu? Entri seterusnya dalam siri auto kecurian besar
  • Bilakah ia keluar? TBC
  • Apa yang boleh saya mainkan? TBC

Ramalan dan spekulasi tarikh pelepasan GTA 6

GTA 6 Pada masa ini tidak mempunyai tarikh pelepasan. Walaupun permainan rockstar akhirnya mengumumkan ia sedang berjalan GTA 6, Ia tidak mengatakan apa -apa ketika permainan akan dibebaskan, apalagi mengesahkan tarikh pelepasan. Menurut laporan oleh Bloomberg, yang diterbitkan pada bulan Jun, 2022, kakitangan Rockstar semasa dan bekas yang diperhitungkan GTA 6 masih sekurang -kurangnya dua tahun dari pembebasan, mencadangkan pelancaran 2024/2025. Dalam panggilan pendapatan baru -baru ini, ambil -dua sekali lagi menunjuk pada tahun fiskal seterusnya (April 2024 – Mac 2025) sebagai tahun yang besar bagi syarikat itu. Ini mungkin merujuk kepada GTA 6.

Begitu juga, tidak ada maklumat mengenai platform apa GTA 6 akan dilancarkan. Adalah selamat untuk mengandaikan bahawa ia akan tiba di PS5 dan Xbox Series X pada pelancaran, bagaimanapun, konsol yang lebih lama kurang berkemungkinan, bergantung pada bila GTA 6 keluar. Pada masa lalu, port PC untuk permainan rockstar telah mengikuti beberapa tahun selepas siaran konsol mereka, jadi ini juga boleh berlaku dengan GTA 6. Kita mesti menunggu maklumat lanjut mengenai GTA 6Tarikh dan platform pelepasan.

Bilakah GTA 6 diumumkan?

Ramai di antara anda telah bertanya mengenai entri baru dalam siri Grand Theft Auto.Dengan setiap projek baru, matlamat kami sentiasa bergerak melampaui apa yang telah kami sampaikan sebelum ini. Kami dengan sukacitanya mengesahkan bahawa pembangunan aktif untuk entri seterusnya dalam siri sedang dijalankan.4 Februari 2022

GTA 6 telah diumumkan pada 4 Februari 2022 melalui tweet yang tertanam di atas. Umumnya, ini hanya pengesahan bahawa Rockstar memang sedang berjalan GTA 6, dan tidak ada butiran lain yang diberikan selain dari fakta bahawa permainan itu dalam pembangunan aktif. Ini adalah kemas kini terakhir yang diberikan oleh Rockstar GTA 6.

Adakah terdapat treler GTA 6?

Malangnya, permainan rockstar tidak berkongsi treler untuk GTA 6 di samping pengumumannya, menunjukkan bahawa pemaju menghampiri mendedahkannya Grand Theft Auto 6 berbeza daripada tajuk sebelumnya. Dengan kedua -duanya GTA 5 dan Penebusan Mati Merah 2, Rockstar Games menggoda pengumuman beberapa hari sebelum menjatuhkan treler pertama untuk sama ada permainan.

Tetapi kali ini Rockstar tidak menggoda pengumuman sama sekali, dan juga tidak mengumumkan permainan dengan treler, sebaliknya ia hanya termasuk pengumuman sebagai sebahagian daripada jawatan komuniti, menjadikannya sukar untuk meramalkan sama ada akan ada treler dalam masa terdekat.

?

Permainan Rockstar belum mengesahkan di mana GTA 6 akan membawa kita, tetapi ada banyak khabar angin yang terapung mencadangkan pelbagai tetapan untuk permainan. Walaupun setiap titbit dan gosip berair dalam talian kelihatan menggembirakan, beberapa memegang lebih banyak air daripada yang lain.

Ia kelihatan paling mungkin GTA 6 akan ditetapkan di Naib Bandar, versi fiksyen Rockstar dari Miami, atau sekurang -kurangnya versi fiksyen Miami. Laporan Bloomberg yang disebutkan di atas mendakwa sumber “dekat dengan perkara itu” mencadangkan Naib Bandar akan muncul GTA 6, Walaupun rancangan asal Rockstar nampaknya lebih bercita -cita tinggi. Itu disokong oleh rakaman permainan yang bocor, salah satunya menunjukkan kereta api “Naib City Metro”.

Laporan Bloomberg mendakwa bahawa, pada permulaan pembangunan, GTA 6 merangkumi kawasan besar yang dimodelkan selepas Amerika Utara dan Selatan. Skop itu nampaknya dipotong, bagaimanapun, untuk memberi tumpuan kepada Naib Bandar dan kawasan sekitarnya, walaupun “dunia permainan tetap besar, dengan lebih banyak lokasi dalaman daripada permainan auto Grand Theft sebelumnya”.

Tetapi peta tidak akan tetap statik, menurut laporan itu. Rockstar merancang untuk mengemas kini GTA 6 Dengan lebih banyak bandar dan lokasi dalaman selepas dibebaskan, dengan kemas kini ini ditetapkan untuk menjadi lebih besar daripada itu GTA 5 telah menerima. Idea ini adalah untuk memberi pemaju lebih banyak ruang pernafasan untuk membuat peta luas permainan dan mengurangkan masa lapang tekanan semasa pembangunan. Ia juga bermaksud anda akan mempunyai kawasan baru untuk diterokai selepas permainan mencecah rak. Menurut Bloomberg, Rockstar merancang untuk menambah misi dan bandar baru ke dalam permainan “secara teratur”, memberi kita kawasan baru untuk diterokai sementara diharapkan memotong krisis di studio.

GTA 6 cerita dan khabar angin watak yang boleh dimainkan

Permainan Rockstar belum disahkan GTA 6Kisah atau watak tetapi laporan dan khabar angin mungkin menunjuk kepada apa yang boleh kita harapkan dari Grand Theft Auto 6Cerita bercerita.

Menurut laporan Bloomberg oleh Jason Schreier, GTA 6 akan menampilkan protagonis wanita pertama siri dan pusat di sekitar sepasang watak yang digayakan selepas kedua -dua jenayah Amerika Bonnie dan Clyde. Ini disokong oleh rakaman permainan yang bocor, yang menunjukkan dua protagonis yang berbeza, lelaki, dan perempuan.

Laporan Bloomberg memperincikan usaha Rockstar untuk mengubah budaya tempat kerja, dan bagaimana pemaju “telah menghabiskan empat tahun terakhir membaikpulih budayanya dan bekerja untuk menjadi syarikat yang lebih baik dan lebih progresif.”Sebagai sebahagian daripada perubahan,”Grand Theft Auto VI akan mempunyai protagonis Latina wanita – wanita yang boleh dimainkan pertama dalam sejarah rockstar moden.”Siapa watak utama kedua dan apakah sifat hubungan mereka tidak jelas.

Dalam laporan Schreier, beliau menulis bahawa “wanita, yang merupakan Latina, akan menjadi salah satu daripada sepasang watak utama dalam cerita yang dipengaruhi oleh perompak bank Bonnie dan Clyde”. Pemaju di Rockstar adalah “berhati -hati untuk tidak ‘menumbuk’ dengan membuat jenaka mengenai kumpulan terpinggir,” berbeza dengan penyertaan sebelumnya dalam siri ini.

Rockstar alamat GTA 6 kebocoran
Permainan Rockstar secara rasmi mengesahkan bahawa GTA 6 kebocoran yang berlaku pada bulan September 2022 memang nyata. Melepaskan kenyataan melalui Twitter, pasukan itu menasihatkan ini termasuk “rakaman pembangunan awal untuk Grand Theft Auto seterusnya.”Walaupun mereka tidak mengulas mengenai butir -butir tertentu yang kelihatan dalam kebocoran, pasukan itu berkata ia” sangat kecewa kerana mempunyai butiran permainan seterusnya kami berkongsi dengan cara ini.”

Kenyataan Rockstar menasihatkan bahawa kebocoran itu tidak boleh menyebabkan kelewatan, menyatakan “Kami tidak menjangkakan sebarang gangguan kepada perkhidmatan permainan langsung kami atau sebarang kesan jangka panjang terhadap pembangunan projek kami yang sedang berjalan.”Menjanjikan kemas kini rasmi ke permainan seterusnya ini” apabila sudah siap.”

GTA 6 mengalami kebocoran permainan yang besar
September lalu, Grand Theft Auto 6 melihat apa yang mudah menjadi salah satu kebocoran terbesar dalam sejarah permainan. Kira -kira 90 video telah diposkan ke forum GTA rasmi oleh poster bernama Teapotuberhacker, yang mengandungi rakaman permainan yang awal dalam pembangunan. Sejak berjalan secara langsung, Rockstar dan Take-Two telah menghapuskannya melalui serangan hak cipta. Mengemas kini jawatan asal mereka (kini dipadam), Teapottuberhacker mendakwa dia sedang berusaha untuk membuat perjanjian dengan Rockstar dan Take-Two Interactive, mengeluarkan kenyataan ini:

“Baiklah, jadi ini tidak disangka -sangka virus, bangun sehingga 3000 Telegram DM. .”

Jadi di sana anda memilikinya, itulah yang kita tahu mengenai GTA 6 setakat ini. Untuk lebih lanjut mengenai permainan yang paling dinanti -nantikan di kaki langit, lihat kami jadual pelepasan permainan yang akan datang.

Buletin Techradar

Daftar untuk menerima berita, ulasan, pendapat, analisis, tawaran dan banyak lagi dari dunia teknologi.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Grand Theft Auto V (PS4 ™ & PS5 ™)

ESRB matang 17+

Grand Theft Auto V (PS4 ™ & PS5 ™)

Produk ini melayakkan anda untuk memuat turun kedua -dua versi digital PS4 ™ dan versi digital PS5 ™ Grand Theft Auto V (termasuk Grand Theft Auto Online).

Ketika seorang hustler jalan muda, seorang perompak bank bersara, dan psikopat yang menakutkan mendapati diri mereka terjerat dengan beberapa unsur -unsur yang paling menakutkan dan gila di bawah tanah jenayah, U.S. Kerajaan, dan industri hiburan, mereka mesti menarik satu siri heists berbahaya untuk bertahan di sebuah bandar yang kejam di mana mereka boleh mempercayai tiada siapa – paling tidak satu sama lain.

Mengalami GTA Online, alam semesta dalam talian yang dinamik dan sentiasa berubah sehingga 30 pemain, di mana anda boleh bangkit dari Hustler peringkat jalan untuk menjadi raja dari empayar jenayah anda sendiri.

Platform: PS4, PS5 Pelepasan: 6/16/2022 Penerbit: Rockstar Games Genre: Tindakan, Pengembaraan Suara: Bahasa Inggeris Bahasa Skrin: Cina (Ringkas), Cina (Tradisional), Bahasa Inggeris, Perancis (Perancis), Jerman, Itali, Korea, Poland, Portugis (Brazil), Rusia, Sepanyol, Sepanyol (Mexico)

Untuk memainkan permainan ini di PS5, sistem anda mungkin perlu dikemas kini ke perisian sistem terkini. Walaupun permainan ini boleh dimainkan di PS5, beberapa ciri yang terdapat di PS4 mungkin tidak hadir. Lihat PlayStation.com/bc untuk maklumat lanjut.

Ciri -ciri dalam talian memerlukan akaun dan tertakluk kepada terma perkhidmatan dan dasar privasi yang berkenaan (PlayStationNetwork.com/terma-of-service & PlayStationNetwork.com/privasi-dasar).

Tertakluk kepada perisian kepada lesen (AS.PlayStation.com/softwarelicense).

Anda boleh memuat turun dan memainkan kandungan ini pada konsol PS5 utama yang berkaitan dengan akaun anda (melalui tetapan “Perkongsian Konsol dan Luar Talian”) dan pada mana -mana konsol PS5 lain apabila anda log masuk dengan akaun yang sama anda.

Rockstar Games, Inc. 622 Broadway, New York, NY, 10012. © 2001-2022. Rockstar Games, Rockstar North, Grand Theft Auto, GTA Five, Grand Theft Auto Online, dan [R*] adalah Marks/Logos/Hak Cipta Take-Two Interactive. Simbol Dolby dan Double-D adalah tanda dagangan Dolby Laboratories. © 1999-2004 Dolby Laboratories. Kabel berasingan mungkin diperlukan untuk HDTV dan Dolby Digital; dijual berasingan. . © 1997-2022 oleh Epic Game Tools, Inc. Permainan ini termasuk perisian Autodesk ® ScaleForm®, © 2013 Autodesk, Inc. Ikon Penilaian adalah tanda dagangan Persatuan Perisian Hiburan. Semua tanda dan tanda dagangan lain adalah sifat pemilik masing -masing. Hak cipta terpelihara.