GTA 6 Anggaran Tarikh Siaran, Tetapan Peta Miami dan Kebocoran Permainan | Radio Times, GTA 6: Tarikh Siaran, Kebocoran, Rumor, Permainan, Peta, Watak, dan Lagi

GTA 6: Tarikh pelepasan, kebocoran, khabar angin, permainan, peta, aksara, dan banyak lagi

Contents

Rumor tarikh pelepasan terus datang dan mereka semua menunjuk ke arah pelancaran 2024. Yang terbaru datang dari Insider Gaming dan panggilan pendapatan yang paling terkini, di mana CEO dan Pengerusi Strauss Zelnick menjelaskan bahawa tahun depan “akan termasuk tahap rekod baru prestasi”.

GTA 6 Tarikh Keluaran Anggaran: Kebocoran permainan dan perincian cerita yang dilaporkan

Rockstar akhirnya mengumumkan bahawa ia sedang mengusahakan Grand Theft Auto 6.

Diterbitkan: Khamis, 7 September 2023 jam 4:02 petang

Tarikh pelepasan GTA 6 masih belum diketahui, tetapi boleh berada di sini pada tahun 2024!

Sejumlah kebocoran kini menunjuk ke arah pengesahan yang akan datang tidak lama lagi. Kami melalui kaca yang kelihatan di sini, orang.

Rockstar Games secara rasmi mengesahkan bahawa GTA 6 sedang dibangunkan pada bulan Februari 2022, tetapi kemas kini rasmi mengenai permainan yang dijangka hangat telah praktikal.

Terima kasih kepada salah satu kebocoran terburuk dalam sejarah permainan, walaupun – di mana lebih daripada 90 video dan tangkapan skrin dari awal pra -alpha membina permainan dalam talian – kita tahu lebih banyak tentang permainan terbuka dunia berbanding sebelum ini.

Sejak itu, jangkaan dan khabar angin yang mengelilingi permainan telah berkembang setiap hari. Ini telah membawa kepada satu momen hodoh di mana seorang lelaki bergegas ke panggung semasa malam pembukaan Gamescom Live yang mendakwa Bill Clinton menuntut tarikh pelepasannya.

Di samping kebocoran itu, petunjuk terkini dari Take-Two Interactive memberi kita penampilan terbaik kami pada tarikh pelepasan Auto 6 Grand Theft yang berpotensi.

Rumor baru -baru ini mencadangkan bahawa kita mungkin melihat permainan penuh permainan berlaku pada bulan Oktober 2023, dengan tarikh pelepasannya jatuh pada bulan Oktober 2024.

Malah mengambil semuanya dengan mangkuk garam yang besar, tidak menafikan bahawa perkara -perkara mula memanaskan. Jari melintasi kita melihat logo, sekurang -kurangnya, tidak lama lagi.

Inilah semua yang perlu anda ketahui mengenai tarikh pelepasan GTA 6, khabar angin mengenai permainan, tetapan, watak yang boleh dimainkan dan banyak lagi.

Dan, kerana kita berpotensi masih mempunyai sedikit masa untuk menunggu, mungkin periksa beberapa cheat GTA 5 dan mod GTA 5 untuk menghiburkan anda sehingga sekuel yang sangat dinanti-nantikan, atau periksa cara bermain GTA RP.

Bilakah tarikh pelepasan GTA 6? Anggaran kami

Tarikh pelepasan GTA 6 kelihatan seperti ia akan mendarat di sana 2024, walaupun belum disahkan secara rasmi.

Salah satu khabar angin yang paling terkini menunjukkan bahawa ia akan dibebaskan Oktober 2024, Walaupun ini sejak itu telah dibebaskan sebagai rakaman suara AI yang berpotensi.

Malah pekerja Rockstar yang Bloomberg’s Jason Schreier ditemubual untuk laporannya yang banyak dibaca mengenai permainan itu tidak dapat bercakap dengannya.

Nota artikel Bloomberg: “Penganalisis industri menjangkakan bahawa Grand Theft Auto akan datang pada tahun fiskal 2024, yang berlangsung dari April 2023 hingga Mac 2024, tetapi pemaju skeptikal.”

Microsoft juga menyatakan bahawa GTA 6 harus tiba pada masa ini, dengan tindak balas kepada pertandingan UK dan penyiasatan Pihak Berkuasa Pasaran ke atas pengambilalihan Activision Blizzard Reading: “yang sangat dinanti-nantikan Grand Theft Auto VI dijangka akan dikeluarkan pada tahun 2024.

Satu lagi khabar angin, yang dikesan oleh GamesRadar, mencadangkan bahawa pembangunan GTA 6 dapat menjadi fasa penggilap terakhirnya.

Memandangkan penggiliran permainan masih boleh mengambil masa setahun atau lebih (terutamanya yang sebesar GTA 6), khabar angin terbaru ini menunjuk ke arah tarikh pelepasan 2024, menyokong tuntutan Microsoft di atas.

Rumor tarikh pelepasan terus datang dan mereka semua menunjuk ke arah pelancaran 2024. Yang terbaru datang dari Insider Gaming dan panggilan pendapatan yang paling terkini, di mana CEO dan Pengerusi Strauss Zelnick menjelaskan bahawa tahun depan “akan termasuk tahap rekod baru prestasi”.

Tahap rekod operasi baru ini harus datang dari sesuatu – perkara itu kemungkinan besar GTA 6. Jari melintasi kami mendapat pegawai penuh mendedahkan menjelang akhir tahun yang mengesahkan semuanya.

Tanpa perkataan rasmi dari pemaju, bagaimanapun, kita tidak boleh mengatakan ini dengan pasti. Sentiasa mengambil khabar angin dengan secubit garam atau dua (atau penuh mangkuk penuh).

GTA 6 kebocoran

Seni utama GTA, dengan seorang wanita meniup ciuman ke kamera

Terima kasih kepada siri kebocoran besar, orang di seluruh dunia kini telah melihat banyak rakaman pembangunan awal GTA 6. Sebelum diturunkan, rakaman itu seolah-olah mengesahkan protagonis wanita baru dan mempamerkan beberapa permainan terbuka dunia.

Dalam satu kenyataan, Rockstar mengesahkan kesahihan kebocoran dan menambah bahawa ia “sangat kecewa kerana mempunyai butiran permainan seterusnya kami yang dikongsi dengan anda dengan cara ini”. Walaupun kebocoran itu, Rockstar mendakwa bahawa “kerja pada permainan auto Grand Theft seterusnya akan diteruskan seperti yang dirancang”.

Nasib baik, kebocoran dan akses maklumat rockstar sulit tidak menangguhkan GTA 6. Permainan ini masih harus dilancarkan seperti yang dirancang dan Rockstar akan “memperkenalkan” kami dengan betul “apabila sudah siap”.

Lebih seperti ini

Bolehkah anda pra-pesanan GTA 6?

Tidak. Anda tidak boleh membuat pra-pesanan GTA 6 pada masa ini.

Memandangkan kita masih tidak tahu tarikh pelepasannya, dan mungkin tidak akan seketika, ia tidak akan mengejutkan bahawa anda tidak boleh pra-pesanan Grand Theft Auto VI. Apabila perubahan itu, kami pasti akan memberitahu anda.

Peta gta 6 boleh ditetapkan di Miami

Di mana peta GTA 6 akan ditetapkan? Menurut laporan Bloomberg yang disebutkan di atas, GTA 6 kini ditetapkan di dalam dan sekitar versi fiksyen Miami (sama seperti Naib Bandar Permainan sebelumnya).

Sebelum fokus ini pada Miami, laporan itu mendakwa: “Reka bentuk awal meminta kemasukan wilayah yang dimodelkan selepas swaths besar Amerika Utara dan Selatan [. ] Tetapi syarikat itu bergelut dalam cita -cita tersebut.”

Walau bagaimanapun, kedengarannya seperti permainan dapat berkembang melampaui Miami selepas pelancaran. Tuntutan Bloomberg: “Rancangan Rockstar kini terus mengemas kini permainan dari masa ke masa, menambah misi dan bandar baru secara teratur.”

Pelakon suara Bryan Zampella dikhabarkan akan bermain protagonis yang berpotensi.

Punters telah lama mencadangkan bahawa peta masih akan lebih besar daripada kedua -dua GTA 5 dan Red Dead Redemption 2, dan pengulas permainan TEZ2 telah menyatakan bahawa tinjauan GTA+ baru -baru ini telah meminta pemain pilih jika mereka menggunakan ciri cepat perjalanan – yang mana ia adalah mungkin dipertimbangkan untuk GTA 6.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Kisah GTA 6 termasuk protagonis wanita pertama

Mengenai cerita dan watak dalam GTA 6, laporan Bloomberg juga merangkumi perkara itu. Artikel itu mendakwa bahawa GTA 6 “akan termasuk protagonis wanita yang boleh dimainkan untuk kali pertama, menurut orang yang biasa dengan permainan”. Ini kini telah disahkan oleh rakaman pembangunan awal permainan yang bocor.

Laporan itu terus diperhatikan: “Wanita, yang Latina, akan menjadi salah satu sepasang watak utama dalam cerita yang dipengaruhi oleh perompak bank Bonnie dan Clyde.”

Menyentuh bagaimana nada GTA dapat dimodenkan oleh ansuran baru ini, laporan itu menambah: “Pemaju juga berhati -hati untuk tidak ‘menumbuk’ dengan membuat lelucon mengenai kumpulan terpinggir.”

Platform apa yang akan dihidupkan oleh GTA 6?

Kami dapat meramalkan dengan yakin bahawa anda akan dapat memainkan GTA 6 di PS5 dan Xbox Series X/s, tetapi masih dapat dilihat jika GTA 6 juga akan mencapai PS4 dan Xbox One. Konsol gen sebelumnya mungkin cukup ketinggalan zaman pada masa GTA 6 sudah siap, selepas semua.

Kami membayangkan pelepasan PC GTA 6 juga akan dalam perjalanan, tetapi apa yang misteri adalah sama ada GTA 6 akan membuat lompatan ke Nintendo Switch – GTA 5 belum lagi, walaupun bundle trilogi edisi muktamad, begitu juga Ini bukan jaminan. Kami akan memaklumkan anda semasa kami mempelajari lebih lanjut.

Baca lebih lanjut mengenai Grand Theft Auto:

  • GTA San Andreas menipu
  • GTA Vice City Cheats
  • GTA 3 menipu
  • Trilogi GTA: Maklumat Edisi Definitif
  • Pelakon Suara GTA 5 – pelakon penuh

GTA 6 mengumumkan – apa yang dikatakan Rockstar?

“Kami dengan sukacitanya mengesahkan bahawa perkembangan aktif entri seterusnya dalam siri Grand Theft Auto berjalan dengan baik,” pemaju GTA dari Rockstar baru -baru ini mendedahkan dalam satu kenyataan.

“Dengan panjang umur yang belum pernah terjadi sebelumnya GTA V, kami tahu ramai di antara kamu yang telah meminta kami mengenai entri baru dalam siri Grand Theft Auto,” tambah Rockstar dalam kenyataan mereka.

“Dengan setiap projek baru yang kami jalankan, matlamat kami sentiasa bergerak dengan ketara melampaui apa yang telah kami sampaikan.”

Adakah terdapat treler untuk GTA 6?

Malangnya, belum ada treler rasmi untuk GTA 6. Pada masa ini, kita hanya perlu membayangkan bagaimana ia kelihatan di kepala kita.

Mudah -mudahan, ia akan diumumkan tidak lama lagi dan kami boleh menambah satu di sini untuk anda – tetapi buat masa ini, anda hanya perlu membayangkan treler GTA 6 di kepala anda. Nikmati!

Melanggan buletin permainan percuma kami untuk pandangan mingguan, dan Ikuti kami di Twitter untuk semua kemas kini terkini.

Mencari sesuatu untuk ditonton? Lihat panduan TV atau Panduan Streaming kami.

Cuba majalah Radio Times hari ini dan dapatkan 10 isu untuk hanya £ 10, ditambah dengan £ 10 John Lewis dan Voucher rakan kongsi yang dihantar ke rumah anda – langgan sekarang. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times.

GTA 6: Tarikh pelepasan, kebocoran, khabar angin, permainan, peta, aksara, dan banyak lagi

Tarikh, treler, peta, kebocoran, dan banyak lagi pelepasan GTA 6

Sudah sepuluh tahun sejak GTA 5 melanda pasaran dan mengubah permainan video seperti yang kita tahu. Walau bagaimanapun, walaupun selepas satu dekad, tidak ada sekuel yang kelihatan. Ini adalah jurang terbesar yang pernah diambil oleh francais auto kecurian yang pernah diambil antara melancarkan dua tajuk penting. Tetapi jika kita percaya kebocoran dan petunjuk GTA 6, kelewatan dalam pelepasan permainan haruslah patut menunggu. Kemasukan terkini ke francais GTA akan menampilkan peta yang luas tetapi biasa, protagonis yang benar -benar unik, dan banyak lagi. Oleh itu, mari kita berhenti mengalahkan semak belukar dan membentangkan semua yang kita tahu mengenai Grand Theft Auto 6 (GTA 6) setakat ini.

GTA 6 Tarikh Siaran: Bilakah GTA 6 Keluar?

skrin profil LinkedIn

Rockstar Games, pemaju francais auto Grand Theft, pertama kali mengesahkan bahawa “Entri seterusnya dalam siri Grand Theft Auto berjalan dengan baik“Pada bulan Februari 2022 melalui catatan rasmi Newswire. Catatan ini dibuat untuk mengumumkan kemas kini komuniti di sekitar GTA V tetapi berakhir dengan nota halus mengenai masa depan francais.

Ini menunjukkan bahawa penciptaan GTA 6 mempunyai Sudah bermula dalam beberapa kapasiti pada tahun 2015, yang hanya 2 tahun selepas pelancaran GTA 5. Walau bagaimanapun, menurut satu kenyataan oleh orang dalam Tez2, pengeluarannya telah reboot sekitar masa Red Dead Redemption 2 dibebaskan. Walaupun ini akan diambil dengan sebiji garam, ia boleh menjadi sebahagian daripada sebab kita menghadapi kelewatan dalam mendapatkan GTA 6.

GTA 6: Watak (Dinamik Duo?)

Jika kita melihat sejarah Rockstar, kita mempunyai enam belas perlawanan dalam francais GTA. Hanya dua tajuk ini, dua permainan GTA yang pertama, mempunyai watak wanita yang boleh dimainkan. Lelaki telah menguasai sepenuhnya setiap lelaran permainan lain.

Watak dari Kisah GTA VC

Walau bagaimanapun, seperti yang ditunjukkan, GTA 6 dilaporkan akan mempunyai Protagonis wanita bernama Lucia. Dia akan disertai dengan berkait rapat Pemimpin Lelaki Dipanggil Jason. Ini menjadikan Lucia watak wanita yang boleh dimainkan pertama dalam sejarah GTAy. Ini juga bermaksud bahawa Grand Theft Auto akan mempunyai dua watak utama yang mungkin akan maju melalui cerita bersama.

Laporan oleh Bloomberg pada budaya syarikat yang berubah -ubah Rockstar lagi mendakwa bahawa watak wanita yang boleh dimainkan ini adalah Latina. Pasangan itu mungkin akan bergaya Bonnie dan Clyde’s gambar. Bagi mereka yang tidak menyedari, B & C adalah pasangan jenayah Amerika yang terkenal dengan rompakan bank mereka. Atas sebab ini, watak -watak kemungkinan besar akan berfungsi seiring dengan jalan cerita dan mungkin mempunyai inventori bersama.

Ini Tuntutan telah disandarkan oleh GTA 6 yang bocor rakaman permainan pada September 2022, di mana kita melihat watak wanita dan lelaki. Klip lain yang bocor menunjukkan permainan dari kedua -dua perspektif watak, mengisyaratkan ke arah sistem pensuisan yang mungkin lebih cepat daripada GTA 5.

Walaupun tidak ada gambar rasmi Lucia oleh Rockstar, yang tidak berhenti peminat dari datang dengan beberapa. Artis watak Hossein Diba disusun bocor gta 6 permainan dan menghasilkan 3D membuat apa yang dia fikir watak itu akan kelihatan seperti. Imej output seperti hidup dan boleh, sebenarnya, menunjukkan Lucia kerana dia akan muncul.

GTA 6: Tarikh pelepasan, kebocoran, khabar angin, permainan, peta, aksara, dan banyak lagi

Memandangkan bidang perubahan permainan rockstar membuat budaya kerja dengan memasukkan lebih banyak perwakilan wanita, anda boleh mempertimbangkan watak -watak di atas yang bocor hampir disahkan.

Khas Protagonis Ketiga mungkin membuat entri mereka

Walaupun kita telah menyebut kemungkinan dua watak utama yang memerintah tempat kejadian, satu petunjuk video yang agak baru ke arah a watak ketiga. Didalam Video yang dipadamkan sekarang Dikongsi oleh pengguna Twitter, kami melihat protagonis ketiga. Watak itu memakai baju putih dan seluar kelabu putih. Klip itu didakwa mempunyai urutan berjalan, dan watak itu memegang beberapa senjata dan berjalan tetapi disebabkan oleh sifat rakaman pra-alpha, semuanya adalah wonky.

Pemuat naik video juga menyebut bahawa watak itu akan dipanggil ‘Kai‘Dan menyebutkan bahawa rakaman telah disahkan. Walau bagaimanapun, sejak video kini telah dipadam dan tidak ada perkataan rasmi dari Rockstar, ini sekali lagi adalah spekulasi. Walau bagaimanapun, jika ada watak ketiga, yang akan menjejaki format protagonis titul GTA 5, yang berfungsi dengan baik untuk permainan.

GTA 6: Cerita/Plotline

Walaupun kita mempunyai banyak perkara yang perlu diteruskan dari segi watak GTA 6, cerita itu sendiri kebanyakannya kekal sebagai sejarah. Duo protagonis sepatutnya berkaitan dengan beberapa cara. Kita sudah tahu bahawa kedua -duanya kemungkinan besar akan digabungkan selepas Bonnie dan Clyde.

Walau bagaimanapun, ia telah diturunkan oleh Tom Henderson, pemecah permainan dengan rekod yang boleh dipercayai, bahawa GTA 6 akan berlangsung di Bandar Raya moden. Ini adalah sebahagiannya disahkan Seperti beberapa rakaman permainan yang bocor menunjukkan Jason memasuki kereta api Metro Vice City. Ia juga boleh menyokong beberapa khabar angin yang mendakwa bahawa Lucia dan Jason sepatutnya membina empayar dadah bersama -sama di Naib Bandar. Walau bagaimanapun, selain itu, kami tidak mempunyai banyak perkara yang perlu diteruskan pada masa ini.

Menurut sekeping berita baru -baru ini oleh Gamerant, GTA 6’s Kisah utama mungkin ditulis sepenuhnya pada ketika ini, memberi isyarat bahawa permainan sudah siap dipindahkan ke fasa seterusnya. Penerbitan ini mendasarkan teorinya mengenai penyenaraian pekerjaan baru oleh Rockstar untuk sepenuh masa Grand Theft Auto 6 Pengarah suara untuk menyuarakan dan menangkap. Walau bagaimanapun, kita perlu menunggu dan melihat maklumat lanjut mengenai jalan cerita GTA 6.

GTA 6: Permainan dan Grafik

Bercakap mengenai mekanik permainan GTA 6 sukar pada ketika ini kerana kekurangan pengumuman rasmi. Oleh itu, sementara Rockstar tidak menyediakan sebarang treler, kami mempunyai beberapa pandangan dari rakaman permainan yang bocor sebelumnya.

Pergerakan, memandu, dan barang baru

Sebagai permulaan, pergerakan dan mekanik memandu nampaknya telah diusahakan. Pelbagai watak, termasuk protagonis, kini bergerak dengan lebih banyak kelancaran dan mempunyai gaya semulajadi. Ini adalah peningkatan dari GTA 5, di mana pergerakan kadang -kadang terasa kikuk. Dalam urat yang sama, permainan yang bocor juga menunjukkan pertempuran tangan yang lebih baik ketika membuang pukulan dan mengelak. Gunplay juga nampaknya lebih baik dari klip yang kita lihat.

Rockstar juga telah berusaha memperkenalkan mekanik permainan baru, seperti keupayaan untuk membawa badan. Watak kini boleh merangkak dan pergi rawan dan bukannya berjongkok biasa. Kami juga melihat barangan baru seperti ubat penahan sakit, lockpicks, pemacu USB, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, beberapa perkara telah diterima pakai dari lelaran sebelumnya, termasuk Roda senjata gta v Itu melambatkan masa semasa pemilihan.

Polis yang dirombak

Rakaman bocor baru-baru ini oleh akaun leaker yang kini digantung juga menunjukkan tingkah laku AI yang diubah suai di Polis GTA 6. Video minit yang dipadamkan sekarang menunjukkan seorang pegawai bandar yang bersembunyi ketika cuba mendekati Lucia. Dia kemudian berdiri dan berjalan ketika dekat jarak yang selamat. Nampaknya musuh AI di GTA 6 akan lebih bijak dan nampaknya lebih bermusuhan dengan Lucia dan Jason.

Polis GTA 6 juga mungkin menggunakan mekanik bertelur baru di mana Ai menunggu undur yang ditetapkan Sebelum menghampiri adegan jenayah. Menggabungkan pergerakan dan perubahan pertempuran di atas, ia harus menjadi peningkatan yang ketara.

Peminat mahukan enam bintang yang dikehendaki kembali

Walaupun kita bercakap mengenai tingkah laku polis yang lebih baik di GTA 6, tidak ada keraguan bahawa polis dalam siri GTA, secara umum, sangat bermusuhan. Semakin teruk apabila anda memasuki kawasan tentera dan mendapat tahap enam bintang yang dikehendaki. Walau bagaimanapun, dengan pembebasan GTA V, Rockstar mengukur kembali tahap yang dikehendaki hingga lima bintang. Walaupun alasannya tidak pernah diturunkan, ramai peminat membuat spekulasi ia sepadan dengan jumlah nama yang disamakannya.

Walau bagaimanapun, ramai pemain di subreddit GTA 6 telah menyatakan minat mereka untuk mendapatkan kembali bintang itu. Banyak pemain juga meminta Lebih banyak penglibatan ketenteraan yang disertakan dengannya. Sekiranya nama permainan ada apa -apa untuk dilalui, mungkin ada pulangan enam bintang di GTA 6 yang mengemas lebih banyak kuasa daripada sebelumnya.

Senjata dan inventori

  • Penyimpanan senjata terhad dengan satu slot untuk setiap jenis senjata adalah ciri GTA 6 mungkin. Walaupun, beberapa misi, seperti yang berasaskan heist, boleh menampilkan storan tambahan untuk barang-barang yang dijarah.
  • Berikutan trend permainan terdahulu, kami mengharapkan kebanyakan senjata GTA 5 untuk kembali ke GTA 6. Tetapi, seperti pengguna yang mempunyai akses kepada video yang bocor, mungkin juga beberapa senjata baru Dalam permainan, termasuk obor, speargun, bola golf, jammer pelacak, isyarat kolam renang, dan tongkat golf khusus.
  • Beberapa pengguna media sosial juga mendakwa bahawa rakaman bocor memaparkan keupayaan untuk Tembak semasa berenang. Ini adalah ciri baru untuk francais. Walau bagaimanapun, seperti peperangan moden 2, ia mungkin mengehadkan dirinya dengan pistol sahaja.

Enjin Permainan Baru

Kisah Permainan Setiap Video sangat terjejas oleh keupayaan enjin yang digunakan untuk membangunkan permainan itu. Enjin permainan adalah platform asas di mana dunia permainan memuat, fungsi, dan berinteraksi dengan pemain. Mengingati itu, Chris Klippel, leaker yang memberi kami garis masa pelepasan GTA 6, telah mendakwa bahawa Grand Theft Auto sedang dibangunkan menggunakan enjin kemarahan baru.

RDR2 screenshot

Enjin baru ini lebih kuat daripada rakan sejawatannya, yang menguasai GTA 5 dan RDR2. Sekiranya tuntutan ini sah, maka kita boleh mengharapkan bukan sahaja grafik menjatuhkan rahang tetapi juga misi yang lebih rumit. Dengan platform yang kuat dan enjin permainan yang lebih bijak, GTA 6 dapat memberi kita lebih daripada misi “Go and Kill” yang kini menguasai francais.

GTA 6 akan dilengkapi dengan fizik air yang luar biasa

Sekiranya teori enjin kemarahan ada apa -apa untuk dilalui, mungkin terdapat peningkatan yang besar yang datang ke GTA 6. Kami bercakap lebih khusus mengenai fizik air yang mempunyai sedikit maklumat dalam bentuk kebocoran. Dalam tweet yang kini dipadamkan, leaker Alex Venturas yang terkemuka berkongsi maklumat mengenai apa yang boleh menjadi teknologi fizik air yang telah dirombak sepenuhnya di Grand Theft Auto VI.

Rockstar secara praktikal memimpin industri dengan kehebatan grafiknya ketika datang ke hits studio. Walau bagaimanapun, menurut Aleix, syarikat itu Menyewa pasukan yang berdedikasi 20 ahli untuk bekerja secara eksklusif untuk membawa realisme air yang luar biasa ke GTA 6. Sistem fizik baru ini akan bersaing secara langsung dengan Nvidia WaveWorks, yang merupakan sistem fizik air lain yang dianggap terlalu mahal untuk digunakan secara praktikal.

Walaupun tidak ada bukti ketara untuk menyokong tuntutan itu, jika benar, fizik air yang dirombak akan mengubah bagaimana air itu sendiri dirawat dalam permainan.

Adakah GTA 6 mempunyai mod dalam talian berbilang pemain?

Sekiranya kejayaan besar GTA dalam talian (berdasarkan GTA v) kejayaan besar -besaran permainan adalah petunjuk, maka GTA 6 Online pasti akan berlaku. Tetapi kita tidak hanya perlu bergantung pada spekulasi. Beberapa penyenaraian baru di laman web Terbuka Kerja Rockstar Games juga telah menyebut permainan “dalam talian” dalam deskripsi mereka. Perincian utama ini menunjukkan perkembangan kandungan multiplayer dalam talian GTA 6 yang berpotensi. Walau bagaimanapun, ia juga boleh bermakna kandungan baru untuk GTA 5 Online, yang sangat tidak mungkin menjaga pasukan semasa mereka dalam fikiran.

Peta GTA 6: Kembali ke Naib Bandar?

Peta Potensi GTA 6

Memeriksa semua permainan GTA setakat ini, kami mempunyai dua permainan berskala penuh yang berpangkalan di Los Santos, beberapa tajuk yang berbeza di Liberty City, dan hanya satu gelaran utama di Naib Bandar. Berdasarkan permainan yang bocor dan corak masa lalu, ia tidak akan mengejutkan untuk melihat Kisah GTA 6 bermain di bandar Naib Ikonik (peta yang digambarkan di atas). Rumor tersebut juga sesuai dengan laporan Bloomberg, yang menggambarkan lokasi GTA 6 yang akan didasarkan pada Miami dan kawasan jirannya.

Kemungkinan penampilan kekunci gator

Ramai pengguna berkongsi rakaman bocor yang menunjuk ke arah Lokasi seperti Malibu Club dan Ocean’s View Hotel Membuat pulangan nostalgia dengan GTA Naib Bandar. Sekiranya itu menjadi kenyataan, ia tidak akan mengejutkan untuk melihat lokasi seperti Starfish Island mungkin juga membuat kemunculan semula.

Walau bagaimanapun, kali ini, permainan rockstar mungkin menolak di luar bandar dan ke kawasan jiran. Salah satu lokasi seperti itu ialah “Gator Keys,” lokasi berhampiran Naib Bandar. Walaupun ia dijadualkan dimasukkan ke dalam GTA yang lebih tua, Gator Keys dipotong dalam pembangunan akhir. Walau bagaimanapun, kali ini, kami mungkin melihatnya buat kali pertama. Ini juga bermakna peta GTA 6 kemungkinan besar akan menjadi campuran persekitaran yang berbeza dan, jika kita bernasib baik, malah musim.

Selain itu, terdapat juga kebocoran pelbagai peta lain. Satu kes seperti ini ialah peta konsep GTA 6 ini yang menampilkan banyak butiran. Periksa.

Peta peta yang dihasilkan sebahagiannya ke arah lebih banyak lokasi

Walaupun titik kebocoran di atas ke arah VICE City, satu lagi kebocoran baru -baru ini menunjukkan ke arah kawasan yang sama sekali berbeza. Kebocoran peta yang dikatakan membuat jalan ke pelbagai tweet dan merupakan versi yang agak zum dari lokasi yang tidak diketahui.

Apple iPhone 15 pengesahan kotak

Bahagian kiri peta menunjukkan rumah jiran yang dihubungkan melalui lebuh raya utama bersama dengan tempat letak kereta. Terdapat juga tasik di sebelah kiri, yang, apabila dihubungkan dengan peta lain yang bocor, petunjuk ke arah tepi pantai. Pusat ini juga memegang kawasan terbuka yang subur yang agak tipikal di GTA 5. Walau bagaimanapun, perkara yang perlu diperhatikan ialah bahagian kanan peta Kemungkinan besar AI-dihasilkan.

Tiada lagi Penipuan iPhone: Kotak Apple iPhone 15 mempunyai label cahaya UV

Sesuaikan butang Tindakan pada iPhone 15 Pro dan 15 Pro Max

Cara menggunakan & menyesuaikan butang Tindakan pada iPhone 15 Pro

Whatsapp untuk aplikasi iPad yang dipaparkan gambar

WhatsApp untuk iPad ada di sini; Inilah yang saya fikir selepas menunggu lama

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Review

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Review: pemulihan yang kami perlukan

Intel Meteor Lake - Senibina Gen ke -14

Intel memperkenalkan CPU Tasik Meteor ke-14 dengan grafik arka, NPU, dan banyak lagi

Intel Malaysia Tour - Bagaimana pemproses intel dibuat - beebom

Intel Factory Tour 2023: Inilah cara pemproses Intel dibuat

13 komen

Oleh kerana peta permainan akan menjadi lebih besar daripada prequel segera, dan jika pemain perlu melakukan pemanduan atau penerbangan yang serius, ia akan dianggap membosankan/memenatkan.
Saya berharap Rock Star menambah mekanik yang dapat memesan teksi atau cara lain pengangkutan awam, dengan pemain harus menentukan destinasi mereka di peta dengan meletakkan sasaran, juga tiba di destinasi mungkin 5-10 saat, dan harus Bayar jumlah wang yang tertentu dengan realisme.
Perlu mengetahui bahawa setiap GTA pernah membuat teksi, namun pemain tidak dapat memesan apa -apa.Mekanisme tambahan juga boleh ditambah, di mana
Seorang pemain memilih untuk membayar tambang atau tidak, akibatnya, harus menarik tahap yang dikehendaki.

Selain dari kebolehan khas yang melambatkan masa, watak -watak boleh mempunyai keupayaan ini: menggunakan pistol yang sama dari kelas senjata yang berbeza pada masa yang sama, seperti senapang dan pistol, sambil memperoleh regenerasi. Kedua -dua kesihatan dan perisai menambah maksimum.

Sedikit yang terakhir mengenai Rockstar mungkin melepaskan GTA 6 pada konsol gen seterusnya daripada pemain gen dan GTA semasa akan gembira. Saya boleh memberitahu anda sebagai pemain GTA saya tidak akan sangat gembira kerana perlu membeli konsol baru

Saya dapat memberitahu anda untuk fakta jika Rockstar sebenarnya melaksanakan apa yang mereka rancangkan dengan permainan yang sedang bangun, syarikat akan melakukan bunuh diri kewangan. Sebab permainan rockstar popular adalah kerana syarikat secara tradisinya membuat permainan yang tidak memberikan f%$^, dan tegang, ini adalah keseluruhan titik jualan mereka dan mengapa orang membelinya. Untuk menyimpang dari strategi ini adalah keputusan perniagaan yang mengerikan, dan perkara terakhir yang akan diingati oleh orang dalam 5 hingga 10 tahun mengenai permainan rockstar adalah: mereka bangun, dan pecah. Seperti setiap studio lain yang telah bangun, dan kemudian kehilangan berjuta -juta, dan dalam beberapa kes, berbilion -bilion. Saya akan memberitahu anda untuk fakta jika GTA6 mempunyai sampah yang betul dari segi politik di dalamnya, saya tidak akan membelinya dan tidak akan berjuta -juta orang lain.

Chris Rood mengatakan:
Mencari penggodam yang luar biasa Google Demoninvader Hacker
Marius Ottesen Høllesli mengatakan:

saya mahu ia menjadi lebih banyak misi berdasarkan cerita dengan bandar baru dlc nre mungkin mengambil lapangan terbang ke bandar baru. dan. Mungkin bermain dalam talian dalam kempen berasaskan misi. saya tidak pernah memainkannya dalam talian kerana hanya perlumbaan menangkap bendera jadi saya suka perlumbaan dalam talian San Andreas

Sekiranya permainan berjalan penuh atau jika mereka cuba membersihkan imej mereka, saya hanya akan menunggu untuk membeli permainan yang digunakan dan elakkan dalam talian supaya tidak memberi mereka wang saya. Jenaka dan kegilaan yang menyerang adalah bahagian yang terbaik dan benar -benar adalah apa yang menjual permainan pada mulanya (3, Naib Bandar, San Andreas, 5) digabungkan dengan mazhab dan keganasan yang tidak wajar. Tolong beritahu saya Rockstar tidak akan kehilangan bola mereka dan mula merenung kami. Neutering permainan akan menjadi langkah buruk. Walau bagaimanapun Rockstar mungkin akan menarik Netflix pada permainan seterusnya ini tidak menyedari bahawa orang bangun adalah minoriti dan mungkin tidak akan membeli permainan mereka. Apa yang harus mereka lakukan untuk menjadikan permainan ini benar -benar menyinggung adalah menjadikan watak utama Kuba Konservatif yang mengikat Komunisme dan Castro. Mungkin menubuhkan cerita di mana datuk nenek mereka memiliki sebuah syarikat cerut dan ladang tembakau utama dan melarikan diri dari Cuba untuk mengelakkan diri dari Castro. Yang akan menjadi realistik sejauh Miami pergi. Tidak. Mereka tidak mempunyai bola untuk melakukannya. Mereka mungkin akan memainkannya dengan selamat dan menjadi pansies lengkap untuk pertama kalinya. Mungkin tidak akan ada bar titty dalam permainan ini. Sejauh mana dapat pergi ke bandar -bandar yang berbeza, ia akan menjadi sejuk jika lokasi tersebut sentiasa tersedia selepas dibuka dengan terbang kepada mereka melalui pesawat … dan anda boleh pergi ke sana pada bila -bila masa selepas membuka kunci … dan jika peta juga besar -besaran. Saya sangat menikmati rasa dunia terbuka sebanyak 5. Ia sangat baik. Memburu, menyelam skuba, dibebaskan, orcas, lumba -lumba, pesawat gunung, helikopter, dan sebagainya. Oh dan satu lagi perkara yang akan menjadi sejuk adalah membawa kembali angkat berat untuk meningkatkan statistik seperti di San Andreas, dan Dojos Seni Bela Diri, Gim Tinju, dan sebagainya untuk mengubah gaya pertempuran anda. Saya harap mereka dimasukkan ke dalam jiujitsu Brazil, karate tradisional, taekwondo, muay thai dan sebagainya dan biarkan anda belajar perkara itu dengan beberapa jenis sistem tali pinggang, dan dapat menggabungkan gerakan dari gaya dan barang yang berbeza. Siku, merangkul, melemparkan, kunci bersama, tendangan belakang berputar, kerja -kerja. Maksud saya ya ia tidak berguna terhadap senjata tetapi ia akan menjadi sangat keren untuk penuh dengan pergaduhan dan barangan MMA dengan NPC. Mungkin mereka boleh memasukkan beberapa pelucutan yang hanya boleh digunakan jika lelaki dengan pistol itu sangat dekat.