GTA 5 Keperluan Sistem 2023 | PCGamesn, Grand Theft Auto V Sistem Keperluan | Bolehkah saya menjalankan Grand Theft Auto V

Keperluan Sistem Auto V Grand Theft

GTA 5 untuk PC akan memerlukan komputer dengan spesifikasi perkakasan PC berikut. Kedua -dua spesifikasi sistem GTA 5 minimum dan disyorkan disenaraikan di bawah.

Mesyuarat GTA 5 Spesifikasi PC Minimum adalah angin, tetapi anda ingin menggunakan PC permainan yang lebih baru untuk membantu Grand Theft Auto V dan GTA Online Shine pada tahun 2023.

Keperluan Sistem GTA 5: Arwork untuk GTA Online Los Santos Dadah Perang

Diterbitkan: 28 Mac, 2023

Apakah keperluan sistem GTA 5? Anda tidak akan memerlukan pelantar yang tidak masuk akal untuk menjalankan Caper Jenayah Rockstar, tetapi Grand Theft Auto V masih mendapat manfaat daripada spesifikasi yang baik. Bar minimum cukup rendah sehingga anda sebenarnya boleh bermain tanpa GPU yang berdedikasi, tetapi jika anda mencari stopgap sehingga GTA 6 tiba, kami akan mencadangkan menggunakan kad grafik yang betul.

Berjumpa GTA 5 Keperluan minimum, Anda hanya memerlukan CPU quad-core seperti AMD Phenom 9850 atau Intel 2 Core Q6600-kedua-duanya tiba lebih 15 tahun yang lalu. Sepasang salah satu daripada mereka yang mempunyai GPU Nvidia 9800 GT atau AMD HD 4870 yang sama lama dan anda baik untuk pergi. Yang mengatakan, jika anda ingin membina PC permainan dari awal, anda akan mahu menggunakan bahagian peringkat kemasukan yang lebih baru, kerana mereka lebih mudah untuk memegang dan memberikan prestasi yang lebih baik.

Keperluan Sistem GTA 5: Skrin Beban untuk Permainan Dengan Kisar Femme Meniup Kiss Seterusnya Logo

Berikut adalah keperluan sistem GTA 5:

Disyorkan
OS Windows 10 64-bit Windows 10 64-bit
CPU Intel 2 Core Q6600
AMD Phenom 9850
AMD A8 6600K
Ram 4GB
GPU NVIDIA 9800 GT
AMD HD 4870 GPU
NVIDIA GTX 660
AMD Radeon HD 7870
Penyimpanan 65GB

Rockstar juga menyediakan , dan mereka termasuk pilihan komponen yang lebih baru. . Pasti, anda boleh menuju ke eBay untuk mencari salah satu daripada GPU itu, tetapi jika anda mencari sesuatu yang lebih sedikit masa depan, Nvidia GTX 1650 lebih baik dan masih agak murah.

Bagi penyimpanan, anda akan mahu membebaskan 65GB untuk dipadankan GTA 5 saiz Keperluan, tetapi Rockstar tidak terkejut sama ada anda menggunakan cakera keras lama. Ini bermakna jika anda merancang untuk menggunakan PC permainan lama yang disimpan di dalam almari anda, anda mungkin akan mendapat baik -baik saja. Walau bagaimanapun, dengan menggunakan SSD terbaik untuk permainan akan menghalang anda daripada menatap skrin beban, jadi ingatlah itu.

GTA 5 spesifikasi pc Mungkin tidak akan berubah pada bila -bila masa tidak lama lagi, tetapi Rockstar memberi amaran kepada pengguna yang mengemas kini seperti Los Santos Drug Wars DLC boleh berubah Keperluan Sistem Dalam Talian GTA. Jadi, bukannya bergantung pada halaman Steam permainan, pastikan anda menyemak semula di sini untuk memastikan rig anda dapat mengendalikan salah satu permainan kotak pasir terbaik di PC.

Thumbnail YouTube

Sudah tentu, jika anda tidak sabar menunggu tarikh pelepasan GTA 6, anda akan mahu membina PC permainan terbaik yang mungkin. Tidak perlu dikatakan bahawa keperluan sistem GTA 6 akan jauh lebih tinggi daripada yang di atas, dan anda mungkin perlu memadankan spesifikasi yang disyorkan untuk meningkatkan FPS dalam sekuel yang lama ditunggu-tunggu.

Mencari cara yang boleh dipercayai untuk memeriksa prestasi? Muat turun monitor pcgamebenchmark fps untuk menjejaki kadar bingkai anda semasa anda bermain dan menurun FPS.

Semasa anda berada di sana, ambil ujian keperluan sistem GTA 5 di PCGamebenchmark untuk menjawab soalan … Bolehkah saya menjalankan GTA 5?

Phil Hayton Phil adalah pakar perkakasan permainan PC. Siapa yang merindui bleeps dan hamparan PC permainan retro lama mereka, tetapi gembira untuk membuang gelas retro-berwarna untuk menampung NVIDIA dan AMD Graphics Card Shenanigans. Mereka juga mendapat tempat yang lembut untuk dek stim.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. .

Keperluan Sistem Auto V Grand Theft

Semak keperluan sistem Auto V Grand Theft. ? Uji spesifikasi anda dan nilaikan PC permainan anda. Makmal Keperluan Sistem menjalankan berjuta -juta ujian keperluan PC pada lebih dari 8,500 permainan sebulan.

Grand Theft Auto V

Dikemaskini 14 Mei 2020: Untuk pertama kalinya sejak pembebasannya, Grand Theft Auto V sementara percuma untuk memuat turun dan terus selama -lamanya di kedai Epic Games! Permainan yang paling diuji di laman web kami adalah percuma! ? Permainan kotak pasir terkini dan paling rumit Rockstar, adalah yang terbaik di PC. .

Inilah Grand Theft Auto V Keperluan sistem (minimum)

 • CPU: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2..
 • Kelajuan CPU: Maklumat
 • Ram: 4 GB
 • Kad video: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
 • RAM video khusus: 1 GB
 • Pixel Shader: 4.0
 • Vertex Shader: 4.0
 • OS: Windows 10 64 bit, Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2*
 • Ruang cakera percuma: 72 GB
 • KAD BUNYI: 100% DirectX 10 serasi

Grand Theft Auto V Keperluan yang disyorkan

 • .2GHz (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPU)
 • Kelajuan CPU: Maklumat
 • Ram: 8 GB
 • : NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD 7870 2GB
 • RAM video khusus: 2 GB
 • Pixel Shader: 5.0
 • Vertex Shader: 5.
 • OS: Windows 10 64 bit, Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Pek Perkhidmatan Windows 7 64 Bit 1
 • Ruang cakera percuma: 72 GB
 • KAD BUNYI: 100% DirectX 10 serasi

Keperluan Sistem GTA 5 - Bolehkah saya menjalankan keperluan sistem GTA 5 Grafik GTA 5 Keperluan - Adakah PC saya akan menjalankan Call of Duty Grand Theft Auot 5

Sejauh mana PC anda akan menjalankan GTA V?

Tambahan terbaru kepada siri video yang terkenal yang direka oleh Permainan Rockstar, GTA v adalah keseronokan, keseronokan mencari taman permainan jenayah. Dikeluarkan untuk PC pada 14 April 2015, Grand Theft Auto 5 telah mengukuhkan dirinya sebagai salah satu permainan yang paling tinggi dan terbesar hingga kini. Los Santos Menembak anggota geng dan mencuri tangki di padang pasir tidak datang dengan harga. PC yang sangat baik.

Dunia mendalam yang besar dilengkapi dengan pasaran saham berfungsi penuh, sistem cuaca yang dinamik dan beribu -ribu perkara yang perlu dilakukan di sekitar peta 81km 2, masuk akal bahawa anda akan memerlukan PC yang sangat baik untuk bermain dengan lancar ini. Edisi PC juga mempunyai keserasian mod yang telah meletup dalam populariti, yang membolehkan reka bentuk komuniti yang berdedikasi dan berkongsi idea cemerlang. Permainan asas dengan sendirinya sangat teknikal menuntut purata pc gamer, tetapi pek pengembangan percuma lima tahun dan pilihan untuk menambah mod ke dalam campuran, adakah ia akan menjadi terlalu banyak?

Jadi apa kerosakan itu? Teknologi Alien jenis apa yang saya perlukan untuk menjalankan ini? Pertama, anda memerlukan Pek Perkhidmatan Windows 7 64 Bit 1 atau lebih baik untuk menjalankan permainan di. . Di samping itu, saiz fail permainan adalah 72 GB dengan 4 GB sistem RAM diperlukan juga. Akhirnya, kad grafik mesti sekurang -kurangnya sama ada 1 GB Nvidia Geforce 9800 GT atau AMD Radeon HD 4870 untuk menangani permainan ini.

GTA v, Situasi penting seperti memandu tangki dari pencakar langit. Pemprosesan Intel Core 2 Quad CPU Q6600 pada 2..

Untuk bermain GTA v . Di samping itu, kad grafik yang lebih maju akan diperlukan untuk benar -benar memamerkan keindahan GTA v. Anda memerlukan sama ada Nvidia Geforce GTX 660 2GB atau AMD Radeon HD 7870 2GB atau lebih tinggi untuk ini mungkin. AMD X8 FX-8350 dengan 8 CPU yang berjalan pada 4GHz akan menjadi kuasa pemprosesan yang mencukupi untuk mendatangkan malapetaka Los Santos. Ini disokong dengan AMD HD 7870 atau lebih tinggi akan melakukan keadilan pasukan reka bentuk dan menjadikan dunia hidup di monitor anda. Anda akan dapat menikmati tekstur yang indah dan mekanik pencahayaan dengan spesifikasi ini.

Keperluan sistem permainan yang serupa

Keperluan Sistem Permainan Battlefield 1

Battlefield 1

Keperluan Sistem Permainan Auto 6 yang serupa

Grand Theft Auto 6

Playerunknown's Battlegrounds Keperluan Sistem Permainan Sama

Battlegrounds PlayerUnknown

GTA 5 spesifikasi pc

Los Santos dan Blaine County

GTA 5 untuk PC akan memerlukan komputer dengan spesifikasi perkakasan PC berikut. Kedua -dua spesifikasi sistem GTA 5 minimum dan disyorkan disenaraikan di bawah.

Spesifikasi Sistem GTA 5 minimum

 • OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2

(Kad video NVIDIA disyorkan jika menjalankan Vista OS)

 • Pemproses: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPU) / PHENOM AMD 9850 Pemproses Quad-Core (4 CPU) @ 2.5GHz
 • .1, *11)
 • DVD Drive

Spesifikasi Sistem GTA 5 yang disyorkan

 • OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Pek Perkhidmatan Windows 7 64 Bit 1
 • .2GHz (4 CPU) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPU)
 • Memori: 8GB
 • Kad Video: Nvidia GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
 • Kad Bunyi: 100% DirectX 10 Serasi
 • Ruang HDD: 65GB
 • DVD Drive

Seterusnya: Panduan Pemula GTA 5: Asas dan Ciri

Perbezaan Xbox One, PS4 dan PC