Grim Grimoire | Wiki Survivor Vampire | Fandom, Vampire Survivors: Di mana untuk Mencari Grimoire Grim dan Cara Menggunakannya | Pocket Gamer

Vampire Survivors: Di mana untuk mencari grimoire suram dan cara menggunakannya

Grimoire menunjukkan evolusi yang telah diperoleh sebelum ini, dan menyembunyikan sebarang evolusi yang belum ditemui. Walau bagaimanapun, ia menunjukkan sama ada satu set senjata dan pasif mengakibatkan evolusi, walaupun senjata atau pasif masih belum ditemui. Pengecualian dibuat untuk evolusi yang memerlukan tanda kuning, yang tersembunyi sehingga relik tersebut diperolehi.

Grim Grimoire

Grim Grimoire adalah peninggalan yang terletak di perpustakaan bertatahkan. Setelah dikumpulkan, ia secara kekal membuka kunci grimoire dalam menu jeda, di mana pemain dapat melihat semua evolusi dan kesatuan yang telah ditemui pada fail simpan mereka, serta apa senjata dan barang pasif diperlukan untuk mendapatkannya.

Grimoire menunjukkan evolusi yang telah diperoleh sebelum ini, dan menyembunyikan sebarang evolusi yang belum ditemui. Walau bagaimanapun, ia menunjukkan sama ada satu set senjata dan pasif mengakibatkan evolusi, walaupun senjata atau pasif masih belum ditemui. Pengecualian dibuat untuk evolusi yang memerlukan tanda kuning, yang tersembunyi sehingga relik tersebut diperolehi.

Memperoleh []

Grim Grimoire terletak di sebelah barat kawasan permulaan di perpustakaan bertatahkan. Lokasinya dikesan oleh anak panah hijau di skrin pemain. Ia dilindungi oleh 12 penyihir rondaan yang melambatkan anda menggunakan serangan rasuk dan menembak peluru pada anda. Setelah Grim Grimoire telah dikumpulkan, ia tidak akan lagi muncul di peta.

Sebagai alternatif, grimoir suram boleh dibuka dalam skrol morbane yang dilarang dengan menghantar mantra “ini.

Trivia []

 • Ini mungkin merujuk kepada Grimgrimoire, permainan oleh Vanillaware.
Peninggalan
Grim Grimoire Ars Gouda Peta Milky Way Banger sihir Air mata Sorceress Vizard kaca Mindbender
Tanda kuning Gulungan Morbane Terlarang Injil yang hebat Cermin Gracia Sangkakala Ketujuh Chaos Malachite Chaos Rosalia
Apoplexy Trisection Peta tangga Astral Mt.Peta Moonspell Peta Lake Foscari Randomazzo

Vampire Survivors: Di mana untuk mencari grimoire suram dan cara menggunakannya

Vampire Survivors: Di mana untuk mencari grimoire suram dan cara menggunakannya

Panduan untuk Mencari dan Menggunakan Grimoire Grim di Survivor Vampire, Ensiklopedia Essyal Evolutions Senjata.

Saya telah bermain mangsa vampire untuk sementara waktu sekarang dan saya masih tidak tahu segala -galanya. Dari masa ke masa, perkara -perkara tertentu telah jatuh ke tempatnya kerana watak -watak dan kawasan baru menjadi tersedia, tetapi masih banyak yang dapat ditemui. . Ini adalah permainan di mana tidak ada rasa malu dalam memeriksa jawatan komuniti dan forum untuk melihat apa yang orang temui dan apa yang berlaku akibatnya. Antaranya adalah peninggalan yang boleh dikatakan barang yang paling penting. Peninggalan adalah objek satu-of-a-kind yang tersembunyi di tempat yang ditetapkan di sekitar peta yang berbeza. Sebilangan daripada mereka keluar dari terbuka sementara yang lain terselip di sudut dan sebagainya. Terdapat juga yang dilindungi oleh raksasa berbahaya dan akan membuat anda mendapat hak untuk mengumpulkannya. Penting untuk mengumpul sebanyak mungkin kerana mereka boleh mempunyai kesan dalam permainan serta membuka kunci mekanik tertentu. Memandangkan ini, salah satu yang paling berguna yang anda dapati ialah Grimoire yang suram.

Apakah grimoir suram?

Lokasi Grim Grimoire di Survivor Vampire

Sebenarnya terdapat tiga item dalam permainan yang mungkin sesuai dengan label “Grimoire”: The King Bible (ke dalam Vespers Unholy), The kosong, dan Grimoire Grim. Yang pertama dan kedua adalah barang yang dibuka pada permulaan permainan dan yang terakhir adalah peninggalan. Nampaknya sebagai buku tebal yang besar dengan warna ungu yang bersemangat, lapisan perak, dan apa yang kelihatan seperti kunci. Apa yang menjadikannya berharga dan berguna ialah ia memegang maklumat dalam permainan. Khususnya, mengumpulkannya akan membuka kunci pilihan “Open Grimoire” dalam menu jeda. Ini akan membolehkan anda melihat senarai semua evolusi senjata dan kesatuan yang telah anda buka kunci dan apa yang anda perlukan untuk membuka kunci yang baru, berfungsi sama dengan senarai semak.

Bagaimana mendapatkan grimoir suram

Perpustakaan bertatahkan

Sebaik sahaja anda berada di perpustakaan bertatahkan, anda akan menemui watak anda di tengah -tengah apa yang kelihatan seperti koridor panjang dengan susunan buku yang melapisi bahagian atas dan bawah skrin. Sekiranya anda menarik peta, anda akan melihat anak panah hijau misteri yang menunjuk anda ke barat. Sebelum mengikutinya, menghabiskan masa kira -kira lima minit membina senjata watak anda sebelum berangkat.

Semasa anda menuju ke barat, tinggal dekat dengan bahagian atas atau bahagian bawah untuk mengelakkan dikelilingi. Anda juga akan mempunyai akses mudah ke obor yang akan menjatuhkan emas dan makanan jika diperlukan. Apabila anda sampai ke Grimoire, anda mesti berurusan 12 penyihir yang akan menggunakan projektil untuk melambatkan anda dan mengalirkan kesihatan anda. Mengalahkan mereka adalah pilihan kerana semua yang anda perlu lakukan adalah menyentuh grimoire suram untuk berkuatkuasa.

Will Quick adalah seorang penulis perjalanan yang kini mendedikasikan waktunya untuk menulis tentang permainan yang dia luangkan masa lapang. Dia selalu mencari yang lebih kecil dan orang asing dari sekumpulan sehingga dia dapat menyinari cahaya pada mereka.

Vampire Survivors mendapat ciri-ciri kualiti hidup yang hebat (dan watak baru rahsia)

Patch Survivor Vampire 0.7.3

Dengan peninggalan baru, kini anda dapat melihat pasangan evolusi senjata betul -betul di menu jeda

Patch 0.7.3 untuk Survivor Vampire keluar hari ini, dan anda tahu maksudnya: lebih banyak watak, senjata, peninggalan, arcanas, dan pencapaian untuk membuka kunci. . Saya mengisar dan mengisar, dan pemaju mengisar kembali.

Treler ini adalah perhatian yang bagus, dan saya mempunyai spesifik di bawah.

Inilah rundown yang penuh dengan spoiler tentang apa yang ada dalam patch 0..3, termasuk watak rahsia baru

Watak

 • Sir Ambrojoe, yang bermula dengan Perabot La Robba Senjata Perabot.
  • Bagaimana untuk membuka kunci: Membunuh 6,000 Peringkat Pembunuh Tahap di Cappella Magna.
  • Bagaimana untuk membuka kunci: Menyembuhkan tumbuhan untuk 100,000 kesihatan pada molise sakit menggunakan O’Sole.

  Peninggalan

  • Grim Grimoire – Menunjukkan semua evolusi/kesatuan yang kini diketahui dalam menu jeda.
   • Bagaimana untuk membuka kunci: Ambil di perpustakaan bertatahkan berhampiran titik bertelur anda.
   • Bagaimana untuk membuka kunci: Lengkapkan 100 penyertaan dalam koleksi.

   Arcanas

   • Puteri Tragis (III) – Mengurangkan senjata api semasa bergerak, termasuk bawang putih, pemakan jiwa, air Santa, la borra, cincin kilat, gelung guntur, dan carréllo.
    • Bagaimana untuk membuka kunci: Mencapai tahap 99 dengan porta.
    • Bagaimana untuk membuka kunci: Mencapai minit 31 di kilang tenusu.

    Tweak dan pembetulan

    • Statistik awal Vento Sacro yang lebih baik.
    • Menambah liputan kawasan tambahan ke Fuwalafuwaloo.
    • Moved Magic Banger Relic ke Green Acres.
    • Mod tergesa -gesa juga memberikan bonus XP 25%.
    • Menambah sokongan untuk Jerman dan Brazil-Portugis.
    • Betulkan tentatif untuk menjimatkan standard tidak berfungsi pada dek stim untuk sesetengah pengguna.

    Setelah menyerlahkan carta evolusi buatan kipas, senang melihat bahawa dalam permainan yang betul. Saya kira -kira 50 jam ke Survivor Vampire dan saya masih perlu menyemak semula sebahagian daripada mereka.

    Grimoire suram di mangsa vampire

    The Survivor Vampire Pasukan semakin berkembang

    Dalam jawatan stim, pencipta Survivor Vampire, Poncle, bercakap mengenai pasukan yang semakin meningkat.

    “Kami mempunyai satu pasukan untuk beberapa waktu sekarang, tetapi saya mengambil kesempatan untuk membincangkannya sekarang bahawa satu lagi pemaju, David, akhirnya menyertai saya dalam bekerja sepenuh masa pada versi semasa permainan. Ini tidak bermakna kita akan mencapai versi 1.0 dari permainan lebih cepat dari yang diharapkan, tetapi ini bermakna kita akan meletakkan permainan lebih banyak ciri dan lebih cepat dalam menggilap tepi kasar. Salah satu peninggalan baru dari patch ini, grimoir suram, adalah contoh yang baik dari apa jenis tambahan yang diharapkan!”

    Terdapat juga beberapa pemaju yang bekerja di Porting Survivor Vampire kepada “enjin standard industri” tanpa kehilangan rupa dan rasa yang sangat khusus permainan.

    Mereka berhasrat untuk mempunyai “versi Survivor Vampire Itu memainkan seperti yang sekarang, tetapi itu bebas daripada masalah perkakasan dan pengawal pengawal dan yang berfungsi dengan baik walaupun terdapat jumlah projektil dan musuh yang tidak munasabah di skrin.”

    Sekiranya semuanya berjalan lancar, itu akan dilakukan pada musim panas ini, tetapi akhirnya “siap apabila sudah siap.”

    Peppino di Vampire Survivors

    “Kami mungkin semakin dekat dengan kesimpulan Survivor Vampire, Tetapi untuk Poncle itu hanya permulaan.”Pada nota itu, saya berakar begitu keras untuk port Nintendo Switch.

    Saya tidak bergurau ketika saya mengatakannya Survivor Vampire adalah salah satu permainan kegemaran saya pada tahun 2022. Tidak, betul -betul! Ia sangat memuaskan untuk mengepung melalui gerombolan penjahat pixelated, dan saya suka rasa perkembangan mikro dan makro. Permainan individu berjalan sememangnya menyeronokkan, seperti pencapaian/unlockables yang mendorong anda untuk terus bermain berulang kali.

    Ia mungkin tidak kelihatan seperti banyak, tetapi itu sebahagian daripada pesona.

    Jordan adalah ahli pengasas Destructoid dan poster gambar yang kelihatan rawak. Mereka adalah apa -apa tetapi rawak.