Gred – Rasmi Dead by Daylight Wiki, Dead by Daylight Killer Tier Senarai Pembunuh Terkuat dan Paling Paling Peringkat | Pemain membuat keputusan

Pemain membuat keputusan

Menyertai permainan pada tahun 2022 yang dipalsukan dalam bab kabus bersama Vittorio Toscano, Knight mengambil tempat ini di atas pembunuh yang sama seperti nemesis berkat kemampuannya untuk mengawal anak -anaknya – anda meletakkan jalan untuk mereka mengikuti, dan mereka akan setia menjaga penjana, survivor terpikat, atau kawasan umum. Ini memberi anda ketenangan fikiran yang mangsa tidak akan melakukan apa -apa di belakang anda.

Sehingga 8 September 2021, menggunakan sistem pembuatan jodoh berasaskan kemahiran (SBMM) dan tidak lagi pemain Gred Untuk menentukan pembuatan jodoh.
Pembuatan jodoh ditentukan oleh skor tersembunyi, yang dikongsi bersama di kalangan semua yang terselamat dan individu untuk setiap pembunuh.

Mati oleh siang hari Musim penggredan, Untuk memberi mereka ganjaran darah berdasarkan mereka yang diperoleh Gred Musim penggredan berakhir pada 13hb setiap bulan.

.
.

Gred Mati oleh siang hari .2.0, menggantikan pangkat usang sekarang.

Kandungan

 • 1 gambaran keseluruhan
 • 2 kualiti
 • 3 pipping
  • 3.
  • 3.
  • 4.1 ganjaran penggredan
  • 5.
  • .2 pangkat
  • .3 penilaian pembunuh
  • 6.
  • 6.
  • 7.1 gred pembunuh
  • 7.

  Ulasan Pakar Gamespot

  Gambaran Keseluruhan

  Gred, Tidak seperti pangkat lama yang mereka ganti, tidak digunakan untuk proses pembuatan jodoh dan hanya mewakili sistem gaji pangkat untuk setiap musim ranking di .

  Kedua -dua pembunuh dan mangsa yang terselamat mempunyai berasingan masing -masing dikongsi di antara semua pembunuh dan mangsa yang terselamat.

  Penting untuk diperhatikan bahawa Gred hanya satu ciri untuk menunjukkan perkembangan seseorang dalam musim penggredan yang diberikan, dan tidak mempunyai kaitan sama sekali kepada penarafan pencocokan tersembunyi (MMR).
  Gred benar -benar bebas daripada itu dan tidak menjadi faktor pembuatan jodoh, itulah sebabnya pemain tidak dapat melihat Gred daripada pemain lain.

  masuklah 5 kualiti .

  Setiap kualiti dibahagikan kepada .
  Gred 20 gred

  Ash IV – i
  Gangsa IV – i
  Perak iv – i
  Emas IV – i
  Iridescent IV – i

  Iconhud pips

  Pemain Gred diubah berdasarkan prestasi mereka dalam a Percubaan peringkat, yang terikat ke dalam Sistem lambang.

  Masing -masing mempunyai jumlah yang ditetapkan Pips seseorang mesti diperoleh untuk memperbaiki seseorang Gred.
  Bergantung pada prestasi seseorang dalam a , +1 atau +2 pip , kekal pada jumlah semasa mereka Pips, atau kalah .

  Slot pip, yang dipaparkan di bawah a .
  Pips Dalam semasa seseorang Gred dengan menafikan berulang kali, kehilangan semua Pips akan tidak menurunkan Gred kepada yang sebelumnya, seperti Pangkat dulu lakukan.
  Gred .

  Jadual Pips Diperlukan untuk Kedudukan setiap Gred

  Ash IV-III Ash II-I, Gangsa IV-I Perak IV-I, Emas IV-I, Iridescent IV-II Iridescent i
  3 pips 5 pip 0 pips

  selepas a Percubaan peringkat Mata lambang pemain telah diperoleh, yang berdasarkan kualiti Lambang

  Kualiti
  Tiada 0
  +1
  Perak +2
  Emas +3
  Iridescent +4

  The Bar penggredan dibahagikan kepada 16 subdivisi , mencerminkan bahawa dalam senario kes terbaik 4 Lambang Iridescent , seseorang akan menerima 16 mata lambang .
  Berapa banyak perlu lulus ambang untuk a PIP Keselamatan, Pip tunggal, atau a Double Pip, ditentukan oleh Keadaan PIP:

  Gred Mata lambang pembunuh Mata Lambang Survivor
  Ash IV-I 0-8 0 PIP Keselamatan
  9-13 +1 Pip
  14-16 +2 Double Pip
  0-9 0 PIP Keselamatan
  +1 Pip
  14-16 +
  Gangsa III-I -1 Depip
  6-9 0 PIP Keselamatan
  +1
  14-16 +2 Double Pip
  0-6 -1
  7-9
  11-14 10-13 +
  15-16 +2
  Emas IV-I 0-7 -1 Depip
  8-11 PIP Keselamatan
  12-14 11-13 + Pip
  14-16 +2 Double Pip
  Iridescent IV-II -1 Depip
  9-12 9-11 0
  13-15 +
  16 15-16 +2 Double Pip
  Iridescent i -1 Depip
  9-16 0 PIP Keselamatan

  Musim penggredan

  Gred hanya sah untuk satu Musim, yang berlangsung untuk , selepas itu seseorang Gred ditetapkan semula ke Abu iv untuk kedua -dua belah pihak.

  Ganjaran penggredan

  Sekali seseorang Tahap gred seseorang telah diperoleh.
  Gred Survivor :

  Gred SeasonRewards

  Sejarah

  Ganjaran penggredan lama

  10,000
  Gangsa
  Perak
  Emas 150,000
  Iridescent IV 200,000
  Iridescent III 210,000
  Iridescent II
  Iridescent i 250,000

  Pangkat

  .

  Sebelum pelaksanaan Gred, permainan yang digunakan Pangkat, yang berfungsi sama seperti Gred,

  .5.0, bilangan Pips dan Kualiti lambang Diperolehi oleh pembunuh akan menentukan penarafan mereka di skrin tally:

  PIP (s)
  Diketepikan
  .

  • Mengolah semula Ganjaran penggredan berbeza untuk masing -masing Gred, bukan hanya masing -masing Kualiti gred dan secara amnya meningkatkan jumlah titik darah yang dihargai .

  20 April 2022

  • Dengan kesimpulan ujian pencocokan Mac/April 2022, telah dikeluarkan dari skrin tally dan digantikan dengan ikon yang mewakili pembunuh atau yang terselamat.
   • Ujian pembuatan jodoh telah menunjukkan kesan psikologi positif ke arah keadilan percubaan ketika Gred tersembunyi, mendorong pemaju membuat perubahan kekal ini.

   Galeri

   Gred Killer

   Gred Survivor

   Tahap & prestij Tahap pemain Pangkat Status hud

   Dead by Daylight Killers Tahas Senarai

   ! Sama ada anda membaiki penjana atau memotong jalan anda ke kemenangan, tidak ada yang menafikan bahawa mati oleh kejayaan siang hari terikat dengan banyak pembunuh kejamnya. Dari Michael Myers ke Leatherface dan semua orang di antara, setiap pembunuh mempunyai kekuatan dan kelemahan mereka sendiri.

   Dalam senarai peringkat ini, saya akan menduduki 32 pembunuh yang kini berada dalam permainan dari perspektif pemain konsol; Anda mungkin tidak bersetuju dengan beberapa pilihan saya, tetapi yang lain harus menjadi tidak ada yang lebih baik bagi sesiapa yang tidak suka bermain sebagai jururawat dengan pengawal. Pembunuh seperti Sadako sedang dikerjakan oleh pemaju permainan, jadi mereka mungkin layak mendapat tempat yang lebih tinggi (atau lebih rendah) pada masa akan datang!

   S peringkat

   . Semasa bermain kerana mereka tidak menjamin empat pengorbanan setiap permainan, mereka pasti menawarkan pemain masa yang menyeronokkan tidak kira apa pun.

   Mastermind – Albert Wesker (90/100)

   Bercakap dari francais Resident Evil, Albert Wesker bergabung dengan Dead By Daylight bersama Ada Wong dan Rebecca Chambers pada tahun 2022’s . Dengan beberapa garis suara yang menarik dan kuasa untuk bergerak dengan cepat dengan kuasa Uroboros, saya tidak pernah mempunyai permainan yang membosankan dengan Wesker dan ragu -ragu itu mungkin.

   Itu kebanyakannya kerana keupayaannya mempunyai begitu banyak perkara yang berlaku untuknya. Akhbar mudah L2 dan R2 (atau LT dan RT jika anda berada di Xbox) akan menyaksikan anda melontarkan super cepat ke hadapan. Tetapi itu bukan semua! Survivor di jalan anda ditangkap, dilemparkan, dijangkiti, dan terluka (jika mereka memukul dinding) – semuanya dalam ruang kira -kira lima saat.

   Oleh itu, jika anda seorang peminat yang melambatkan mangsa yang terselamat, membuangnya di antara satu sama lain, dan memakai cermin mata hitam di dalam rumah, jelas mengapa Wesker adalah #1. Anda tidak akan hidup untuk melihat subuh!

   • Dia boleh melompat ke atas palet dan tingkap – tempat selamat!
   • Addon yang kuat menjadikan kuasa yang dahsyatnya lebih mematikan
   • Anda akan terlalu sibuk mengamuk di garisan suaranya untuk mengelak dengan berkesan!

   Penilaian Kuasa: 90 Uroboros tentakel dari 100

   Lihat dia beraksi dengan video di bawah.

   Oni – (88/100)

   Menyertai kami dari Jepun Kuno, Oni yang dimasukkan mati oleh siang hari bersama Yui Kimura pada tahun 2019 Legacy terkutuk. Dengan kuasa yang direka di sekitar menyerap darah sebelum memasuki kemarahan darah yang dahsyat, bermain sebagai oni pada dasarnya satu langkah dikeluarkan dari bermain sebagai kratos, dan saya menyukainya.

   ONI sering dibandingkan dengan bukit, kerana kedua -duanya dikenali untuk mengezum di seluruh peta dan mangsa yang terselamat dalam satu hit. Namun, pada pendapat saya, Oni mendapat kedudukan tinggi ini kerana keupayaannya tidak memerlukan anda untuk mempercepatkan ke hadapan untuk menundukkan seorang yang terselamat dalam satu hit – hanya mengenakan serangan tidak kira di mana anda berada, dan seseorang akan terluka.

   Seperti Wesker, faktor keseronokan sebenar Oni datang dari rasa seperti kuasa besar – jika anda pernah memasuki kemarahan darah dan mengejar seorang yang selamat ke sudut untuk slam Kanabo terakhir, anda tahu apa yang saya maksudkan.

   Mengapa oni dikuasai:

   • Muzik mengejarnya sangat menakutkan
   • !
   • Echo darahnya membuat mangsa yang terselamat lebih berdarah – sesuai untuk kemarahan darah!
   • Tambahan membuat kemarahan darah lebih kerap dan mematikan. Aduh!

   Penilaian Kuasa: 88 jeritan penuh kemarahan dari 100

   Lihat dia beraksi dengan video di bawah.

   The Huntress – 86/100

   Diakui, pemburu itu hanya sebaik pemain mengawalnya. Jika anda tidak hebat tanpa auto-ime dalam permainan konsol lain, pembuangan kapaknya dengan cepat akan membuat anda ingin membuang pengawal anda dengan ketepatan yang sama buruk.

   Namun, dia seorang binatang dari timur – datang kepada kami dari tahun 1900 -an Rusia, pemburu itu bergabung dengan siang hari dengan David King di Lullaby untuk Bab Gelap yang dikeluarkan pada tahun 2017. Tidak seperti kebanyakan yang lain dalam senarai ini, DLC Huntress adalah percuma, jadi sesiapa sahaja boleh bermain seperti dia dan mula membuang kapak!

   Sebagai pembunuh jarak jauh, anda mungkin mengharapkan pemburu itu tidak adil – dan di tangan kanan, ia pasti dapat merasakan anda menentang Aimbot – tetapi dia menghairankan seimbang. Dengan mengandaikan bahawa anda tidak menggunakan add-on, harus berlari ke loker untuk dimuat semula selepas 5 melemparkan dengan cepat menjadi sifat kedua, dan saya telah kehilangan jejak bilangan kali saya telah menemui seorang yang selamat (biasanya Dwight) bersembunyi di loker sepenuhnya secara tidak sengaja.

   Aspek kegemaran peribadi saya dari Huntress Gameplay adalah keupayaannya untuk menjadikan setiap palet perangkap kematian – jika seorang yang selamat melemparkannya tanpa cepat mengelak, anda boleh dengan mudah tenggelam kapak ke belakang ketika mereka lari. Dia mungkin berusaha untuk belajar, tetapi usaha itu dihargai dengan baik, dan lullabynya mungkin akan menghantar bayi anda tidur! Jangan biarkan bayi melihat anda meletakkan seseorang di cangkuk daging.

   Mengapa pemburu itu dikuasai:

   • Paksi dia dapat memukul anda dari jarak jauh
   • Tambahan kepala iridescentnya menjadikan kapak satu-hit ke bawah
   • Dia boleh memukul mangsa yang bersembunyi di belakang palet dan tingkap

   Penilaian Kuasa: 86 Hatchets Dijempil di Badan Saya Daripada 100

   Jumpa dia beraksi dengan video di bawah.

   Peringkat

   Pembunuh di peringkat ini tidak selalunya konsisten, tetapi dengan sedikit amalan, pemain boleh mengharapkan sekeping mel kebencian dari pengorbanan mereka. Lagipun, jika anda tidak mengganggu mangsa anda, adakah anda seorang penjahat yang sebenar?

   Wajah hantu – 84/100

   The Ghost Face adalah salah satu yang mati oleh pembunuh stealth yang paling ikonik di siang hari. Pemain yang tidak menganggap diri mereka terlalu serius boleh memanfaatkan sepenuhnya mekaniknya dengan mangsa yang terselamat, dan itu sebahagian besar penempatannya yang tinggi dalam senarai ini.

   Tidak seperti kebanyakan yang mati oleh bab -bab lain di siang hari, bab 2019 Hantu Face – tepat bernama Hantu Face – tidak menampilkan mana -mana mangsa yang terselamat. . Siapa yang memerlukan rakan apabila anda boleh menyekat penjana, melihat mangsa melalui dinding, dan mengurangkan jejari keganasan anda?

   . Namun, bersandar di belakang pokok dan mengejar mangsa yang terselamat sementara mereka tidak tahu anda berada di sana sebelum menutup untuk satu-hit ke bawah menjadikannya A+ pembunuh dalam buku saya. . Jangan Beritahu Polis.

   • Dia boleh mangsa yang selamat, memberi mereka rasa ubat mereka sendiri
   • Dia dapat memberikan serangan jantung yang selamat dengan keupayaan senyap menjadikannya hampir sama
   • Downs satu-hit selalu menjadi alat yang bagus di gudang anda!
   • ‘I’l All Ears’ Perk – cemerlang dalam mengejar!

   Penilaian Kuasa: 84 luka tusukan daripada 100

   Lihat dia dalam tindakan dan menakutkan streamer dengan video di bawah.

   Ia menjadi jenaka yang berlari di masyarakat yang mati oleh siang hari bahawa, jika anda bermain sebagai doktor, anda mungkin cuba merosakkan hari seseorang. Walaupun anda tidak akan keluar dari jalan anda untuk menjadi jahat, bermain menentang doktor membawa anda ke dunia kesakitan, pemeriksaan kemahiran yang tidak dijawab, dan jeritan. Ramai, banyak jeritan.

   Seperti kebanyakan pembunuh di Dead by Daylight, Doktor telah banyak berubah sejak dibebaskan pada Spark of Madness 2017. Gone adalah hari -hari di mana dia terpaksa beralih antara kejutan dan smack – doktor baru dapat melakukan semuanya, dan perkhemahannya yang berlebihan membuat penjana membaiki sakit kepala.

   Untuk sesalur pembunuh konsol, ini semestinya bunyi cemerlang! Anda boleh menemui lokasi yang terselamat, memperlahankan permainan ke bawah, dan menimbulkan tahap kegilaan yang berhenti mangsa dari menjatuhkan palet. Sepasang ini dengan satu lagi faedah doktor, kehadiran yang luar biasa, dan anda akan membunuh dan mesej jahat dalam masa yang singkat.

   Mengapa doktor hebat:

   • Dia boleh melambatkan kemajuan penjana dan merosakkan hari pemain baru
   • Dia benar -benar membuat anda berasa seperti orang gila

   Penilaian Kuasa: 82 zip-zaps daripada 100

   Lihat dia beraksi dengan video di bawah.

   Penjelajah – Kepala Piramid – 80/100

   Saya tidak pernah menganggap diri saya sebagai peminat Silent Hill – saya perlu benar -benar bermain permainan terlebih dahulu – tetapi sejauh ikon permainan seram pergi, anda tidak boleh menjadi lebih baik daripada Pyramid Head. Pisau gergasi, kepala gergasi, dan beberapa muzik mengejar yang serius menjadikannya salah satu pembunuh kegemaran saya ketika dia bergabung dengan siang hari pada tahun 2020 bersama Cheryl Mason.

   Toolkitnya adalah salah satu yang memerlukan sedikit masa untuk digunakan, tetapi masih sangat berguna untuk pemain konsol. . Pasangan ini sangat baik dengan Nicholas Cage baru -baru ini ditambah ke permainan – anda boleh meletakkan sangkar Nicolas di dalam sangkar!

   Mekanik kegemaran saya, bagaimanapun, adalah keupayaan untuk terus membunuh seorang yang terselamat yang telah disambungkan atau dikumpulkan terlalu banyak. Kebanyakan pembunuh memerlukan penambahan atau khas untuk melakukannya, tetapi bukan kepala piramid-dia tidak peduli, dan dia akan memastikan anda tahu. .

   Mengapa kepala piramid hebat:

   • Dia boleh menghantar mangsa ke sangkar dengan serta -merta dan bukannya menyeretnya ke cangkuk
   • Dia boleh membunuh mangsa tanpa memerlukan memento mori!

   Lihat dia beraksi dengan video di bawah.

   Wabak – 78/100

   Wabah selalu membuat saya merasa sakit ketika saya bermain sebagai atau menentangnya, tetapi dia pasti salah satu pembunuh yang paling banyak memaafkan untuk pemain konsol – lebih sukar untuk dilewatkan dengan semburan muntah daripada kapak.

   Playstyle beliau adalah apa yang anda harapkan dengan nama seperti ‘The Wabah’; Anda akan berlari muntah pada apa sahaja dan segala -galanya, dan jika orang yang terselamat menyentuh sesuatu yang telah muntah, mereka akan sakit dan tidak dapat menyembuhkan diri sebaik sahaja. Lebih baik lagi, jika mereka cuba membantu satu sama lain, mereka akan dengan cepat menyebarkan jangkitan dan menjadi terdedah kepada satu hit downs.

   Gangguan penyembuhan ini menghasilkan tempat yang tinggi dalam senarai ini; Membuat faedah penyembuhan tidak berguna terasa seperti membalas dendam yang sesuai untuk bulan -bulan di mana lingkaran penyembuhan sangat kuat. Ketika dia tidak menyekat faedah mangsa yang selamat, dia mendapat beberapa faedah yang kuat dari intervensi yang korup itu terus mangsa bergerak pada permulaan permainan, ketakutan berjangkit dapat menakutkan mana -Pembunuh yang sihat.

   Mengapa wabak itu hebat:

   • Dia boleh menghidupkan setiap penjana, cangkuk, dan almari menjadi sumber jangkitan
   • Dia mempunyai senjata projektil yang mudah digunakan untuk pemain konsol

   Penilaian Kuasa: 78 pil anti-penyakit dari 100

   Jumpa dia beraksi dengan video di bawah, tetapi diberi amaran – ia tidak kemas.

   The Knight – 76/100

   Ia adalah malu yang nyata bahawa, walaupun baru-baru ini melewati ulang tahunnya yang 7 tahun, Dead by Daylight tidak pernah membenarkan pembunuh sesalur untuk bermain bersama dalam 2 pembunuh berbanding 8 mod survivor. The Knight membetulkan masalah itu sedikit dengan menyamakan medan bermain – 4 pembunuh berbanding 4 orang yang selamat. Sekiranya anda seperti saya, anda boleh berpura-pura bahawa minions dalam permainan adalah rakan-rakan kehidupan sebenar anda dan mengucapkan tahniah kepada mereka apabila mereka melakukan sesuatu yang berguna-atau merungut mereka apabila mereka terlepas orang yang terselamat.

   Menyertai permainan pada tahun 2022 yang dipalsukan dalam bab kabus bersama Vittorio Toscano, Knight mengambil tempat ini di atas pembunuh yang sama seperti nemesis berkat kemampuannya untuk mengawal anak -anaknya – anda meletakkan jalan untuk mereka mengikuti, dan mereka akan setia menjaga penjana, survivor terpikat, atau kawasan umum. Ini memberi anda ketenangan fikiran yang mangsa tidak akan melakukan apa -apa di belakang anda.

   . Perkubut ‘hubris’ juga hebat jika anda sering terkejut dengan palet, kerana ia membolehkan anda menurunkan mangsa yang tersinggung dalam satu hit untuk membalas dendam.

   Mengapa ksatria hebat:

   • Dia boleh menggunakan penggunaan anak -anaknya yang berkesan, tidak seperti musuh
   • Anda boleh mengejar mangsa yang terselamat dari pelbagai sudut dan arahan
   • Setiap langkah terasa kuat – anda berada dalam baju besi!

   Penarafan Kuasa: 78 pedang sejuk daripada 100

   Lihat dia dan anak -anak lelaki beraksi dengan video di bawah.

   Roh – 76/100

   Keturunan keluarga Oni, Roh tidak begitu kuat kerana dia pernah terima kasih kepada pelbagai nerfs dan perubahan. Dia masih pembunuh yang dahsyat tanpa banyak amalan yang diperlukan, dan jika anda tidak memakai fon kepala dalam permainan melawan semangat, anda akan mempunyai masa yang sangat buruk.

   Ciri terbaik Roh adalah ketidakpastiannya; Dia boleh menjadi tidak kelihatan, bergerak sangat cepat, dan keluar dari mana -mana tempat untuk menakutkan dan memotong pada mangsa yang selamat. Ini sahaja yang kuat, tetapi pemain semangat pandai tahu bahawa beralih tidak kelihatan meninggalkan badan mereka di belakang – dengan berdiri diam, mereka boleh menipu mangsa memikirkan mereka di tempat lain sebelum menikam mangsa yang terselamat ketika mereka semakin dekat.

   Sejak dia menyertai Dead by Daylight pada tahun 2018 dengan Adam Francis, banyak tweak dan perubahan telah dibuat kepada kuasa asasnya dan tambahan; Dalam bentuknya sekarang, tambahan seperti ‘Kintsugi Teacup’ dan ‘Furin’ meningkatkan keupayaannya untuk tergelincir dan bermain dengan minda orang yang malang.

   Akhirnya, sebutan mengenai faedahnya – kita semua mempunyai rakan sepasukan yang mengacaukan kita dengan Hex: Haunted Grounds, dan berada di sisi pemotongan ketika pemberitahuan itu muncul adalah perasaan jahat yang menyenangkan. .

   Mengapa Roh Bagus:

   • Dia boleh melompat-layang-layang yang masih hidup seperti yang lain
   • Tambahannya terdiri dari cukup baik hingga menakjubkan-tidak ada pilihan yang salah
   • Kelajuannya sementara tidak kelihatan dapat membantu dia mencapai palet dan tingkap sebelum mangsa
   • Hex: Tanah berhantu dapat menubuhkan beberapa strategi yang menjijikkan

   Penilaian Kuasa: 76 Menggoda Hantu Moans daripada 100

   Jumpa dia beraksi dengan video di bawah.

   B Tier

   Mereka tidak luar biasa, dan mereka tidak mengerikan. Anda boleh melakukan banyak dan bersenang -senang dengan pembunuh ini, dan tidak ada yang dapat mengambilnya dari anda. Satu cawan teh gamer adalah pukulan gamer lain wiski, selepas semua!

   Artis – 75/100

   Artis mempunyai banyak manfaat yang sama seperti pemburu, tetapi untuk pemain konsol, dia agak janggal untuk bekerja dengan. .

   Penilaian Kuasa: 75 Burung Mangsa dari 100

   Cenobite – 73/100

   Melangkah keluar dari francais Hellraiser, ciri terbaik Pinhead adalah keupayaannya untuk melambatkan permainan dan, seperti doktor, mengganggu mangsa. Permainannya cenderung agak membosankan, dan mensasarkan rantai anda adalah kesakitan yang nyata pada konsol, tetapi anda tidak dapat membantu tetapi merasa bergaya di kulit neraka imam.

   Penilaian Kuasa: 73 pemandangan untuk menunjukkan kepada anda dari 100

   Wraith – 71/100

   Salah satu pembunuh pertama permainan, Wraith mempunyai keupayaan yang mudah, tetapi penambahannya menjadikannya ancaman mutlak. Putar kebanyakannya tidak kelihatan, bergerak lebih cepat, dan cepat menjadi kenyataan di belakang seorang yang selamat dan anda hampir menjamin dua atau tiga pengorbanan setiap permainan.

   Penilaian Kuasa: 71 Bells Resonating dari 100

   Legion – 69/100

   The Legion adalah pembunuh kegemaran saya yang paling tidak disukai dalam permainan, tetapi saya akan mengakui bahawa dia boleh menjadi pembunuh yang sangat berkesan. Berlari dan melompat ke atas palet sentiasa menyeronokkan, dan mangsa yang selamat biasanya akan menghabiskan sebahagian besar penyembuhan permainan dan bukannya melakukan penjana. Sekiranya anda suka melambatkan perkara atau hanya pelbagai jenis kulit mereka, Legion mungkin untuk anda.

   Penilaian Kuasa: 69 remaja yang menjengkelkan dari 100

   Nemesis – 67/100

   Dead oleh Wakil Pertama Daylight dari Francais Resident Evil adalah yang baik, tetapi kejayaan Nemesis bergantung pada keupayaannya untuk menggerakkan tentakinnya. Minions zombie beliau juga jauh kurang dipercayai daripada skuad ksatria, dan yang tidak dapat dipercayai itu menghasilkan tempat yang lebih rendah ini dalam senarai ini.

   Penilaian Kuasa: 67 Staaars daripada 100

   The Dredge – 65/100

   Pembunuh ini penuh dengan lengan, kaki, dan mimpi buruk. Menggoda dengan penglihatan yang selamat dengan menjunam peta ke dalam kegelapan adalah cara yang baik untuk membingungkan mereka, dan melompat keluar dari almari tidak pernah menjadi tua – ia hanya kuasa yang sangat janggal untuk bekerja dengan ketika menggunakan pengawal, memperoleh tempat ini.

   Penilaian Kuasa: 65 anggota badan yang tidak disembah dari 100

   The Hag – 63/100

   The Hag adalah pembunuh pertama yang pernah saya lawan, dan dia memberi saya mimpi buruk – saya tidak tahu bagaimana untuk berlari, dan ketika saya memikirkannya, dia muncul dari tanah, menjerit, dan meletakkan saya pada daging cangkuk. Apabila anda menentang Hag yang baik, tindakan yang disyorkan adalah berbaring, cuba jangan menangis, dan menangis banyak.

   Penilaian Kuasa: 63 Segitiga Lucu daripada 100

   Babi – Amanda Young – 60/100

   Saya mempunyai tempat yang lembut untuk babi-dia dari francais saw gila-masih-masih, mempunyai bilangan nerfs yang gila selama bertahun-tahun, dan masyarakat telah memutuskan dia lebih banyak jenaka daripada pembunuh yang menakutkan. Namun, saya menghormati kebolehannya yang sederhana-namun efektif dan fikir dia seorang pembunuh yang hebat untuk belajar permainan dengan.

   Penilaian Kuasa: 60 membunuh di pintu keluar dari 100

   Singularity – 55/100

   Dead oleh pembunuh terbaru Daylight pada masa penulisan, Singularity adalah robot yang aneh dari masa depan yang jauh. Saya pasti dia akan tweak dan menerima banyak perubahan dalam masa terdekat, tetapi sekarang dia seorang pembunuh yang janggal untuk bermain seperti di konsol dan memerlukan sedikit micromanaging untuk menjadi benar -benar menyeronokkan.

   Penilaian Kuasa: 55 baris kod daripada 100

   C Tier

   Mari kita jelaskan – pembunuh di peringkat c tidak buruk. Mereka mempunyai kegunaan mereka, walaupun mereka agak terhad, dan boleh menjadi baik jika anda meluangkan masa untuk mempelajari mereka. Ada yang ditahan oleh tarikh pelepasan mereka yang lama dahulu, ada yang ditahan kembali dengan menjadi mimpi ngeri untuk bermain di konsol, dan yang lain tidak begitu menarik. Namun, pemaju sentiasa bekerja di Reworks, jadi mari kita berharap mereka semua dapat bertambah baik!

   Bentuk – Michael Myers – 50/100

   Ia melukai saya untuk meletakkan kegemaran lama ini jauh ke senarai peringkat, tetapi sebenarnya adalah bahawa Michael Myers memerlukan kerja semula. Dia agak perlahan dalam permainan awal dan sedikit terlalu tidak berkesan dalam permainan akhir untuk bersaing dengan pembunuh yang lebih baru, dan sementara tambahnya-seperti cermin tercalar-sangat menyeronokkan, kelajuan pergerakannya membuat saya sedih.

   Penilaian Kuasa: 50 Sekuel Halloween Lebih Dari 100

   The Cannibal – Leatherface – 48/100

   Dia adalah keseronokan yang bersalah untuk sebahagian besar pembunuh utama yang saya tahu, dan telah memaksa pemaju untuk meninjau semula masalah permainan dengan pendakian muka. Leatherface adalah yang terbaik dengan mangsa yang selamat di ruangan bawah tanah untuk menjaga, dan hanya yang terbaru yang terselamat jatuh untuk itu-masih, mendapatkan yang mengasyikkan empat orang-orang yang dilucutkan di bawah tanah menjadikan semua-mel kebencian itu berbaloi.

   Penarafan Kuasa: 48 Rakan Bawah Bawah dari 100

   Badut – 46/100

   Dari backstory hingga faedah dan hanya permainan, badut adalah lelaki yang jahat. Ketawa yang hangat selepas setiap kejayaan yang berjaya dan kuasa untuk melambatkan mangsa yang terselamat sambil meningkatkan kelajuan anda sendiri menjadikannya pembunuh yang sangat menyeronokkan, tetapi konsol yang menyasarkan isu -isu mogok lagi. Namun, faedahnya cukup bagus, menjadikannya tempat yang tinggi di peringkat C.

   Penilaian Kuasa: 46 haiwan belon dari 100

   The Deathslinger – 44/100

   Saya tidak pernah menjadi peminat nama koboi ini yang tidak masuk akal, dan setelah membuka kunci trofi pada tahun 2020, saya merasa sangat sedikit perlu tertakluk kepada permainannya lagi. Pembunuh yang lain yang tidak bagus untuk bermain seperti pada konsol, dia mungkin berdaya maju dengan beberapa add-on, tetapi dia tidak begitu menarik.

   Penilaian Kuasa: 44 Duels pada waktu subuh dari 100

   Demogorgon – 40/100

   Maskot perkara yang tidak dikenali telah dibuang dari kedai permainan pada tahun 2021, dan banyak kebolehan uniknya pada masa kini telah diperbaiki oleh pembunuh lain seperti dalang dan pengerukan. Maaf, Demo-Dog!

   Penilaian Kuasa: 40 portal terbalik dari 100

   Kembar – 38/100

   Saya mahu menyukai kembar. Reka bentuk mereka adalah asal, permainan mereka menarik, dan mereka mempunyai banyak potensi. Saya tidak dapat menilai mereka lebih tinggi untuk potensi, walaupun, dan faedah mereka tidak begitu hebat. Lebih buruk lagi, idea mengawal pelbagai pembunuh dilakukan dengan lebih baik dengan ksatria. Maaf, Victor!

   Penilaian Kuasa: 38 lelaki kecil dari 100

   The Hillbilly – 36/100

   Satu lagi pembunuh pertama permainan, gergaji Hillbilly tidak begitu kuat seperti dulu. Gergaji gergajinya membolehkan perjalanan cepat melalui peta, tetapi pembunuh lain telah menjadikan keupayaan ini kurang unik, dan dia kini sakit nyata untuk bermain tanpa tambahan pada konsol. Downs satu-hit selalu bagus, tetapi saya tidak dapat berdiri terbang melewati mangsa yang tidak disengajakan secara tidak sengaja dan menunggu umur untuk pulih!

   Penilaian Kuasa: 36 lagu negara daripada 100

   The Onryo – Sadako – 34/100

   Saya berasa sangat teruk untuk penjahat utama cincin. Dia perlahan, pendek, dan hampir segera ditenggelami oleh pengorekan yang mempunyai versi yang lebih baik dari kekuasaannya. Namun, estetika Sadako tidak dapat ditandingi, dan faedahnya sangat kuat. Kerja semula akan datang tidak lama lagi, jadi saya harap wanita TV kegemaran kami mencapai potensinya.

   Penilaian Kuasa: 34 televisyen yang rosak daripada 100

   The Nightmare – Freddy Krueger – 32/100

   Freddy adalah kegembiraan untuk ditonton, tetapi bukan kegembiraan untuk bermain sebagai. Kebanyakan kebolehannya sama dengan atau lebih rendah daripada pembunuh lain, dan legenda pisau pisau tidak sama ketika dia tidak dimainkan oleh Robert Englund. Mata bonus untuk membuat permainan Freddy Krueger membuat saya ingin tertidur, walaupun. Itu cukup lucu.

   Penilaian Kuasa: 32 cawan kopi dari 100

   The Trapper – 30/100

   Lunatic bertopeng yang dikasihi kami dengan perangkap beruang telah wujud sejak permainan pertama kali keluar, dan sementara perangkap beruangnya sejuk, mereka tidak cukup untuk menjamin 4 pengorbanan sepanjang masa. .

   Penilaian Kuasa: 30 Tanda yang memberitahu anda untuk menjauhkan rumput dari 100

   Penipu – 28/100

   Reka bentuk penipu adalah titik kontroversi sebelum pembebasannya, tetapi masalah sebenar datang ketika cuba mendapatkan apa -apa pembunuhan seperti dia semasa menggunakan pengawal. Wabah, pemburu dan artis itu adalah alternatif yang jauh lebih berdaya maju, meninggalkan pembunuh ini yang paling tidak dibiarkan tanpa dibeli.

   Penilaian Kuasa: 28 pisau hilang dari dapur dari 100

   Jururawat – 25/100

   Sejak tahun 2017, ia telah menjadi lelucon bahawa jururawat adalah mimpi ngeri untuk bermain seperti pada konsol, dan mangsa yang selamat akan memanfaatkannya dengan menjalankan bulatan di sekeliling anda. Untuk mengelakkan sakit kepala dan mood masam, tinggalkan permainan jururawat kepada pemain PC.

   Penilaian Kuasa: 25 permainan yang berjaya daripada 100

   Pedagang Skull – 23/100

   Sudah jarang melihat pembunuh baru di bahagian bawah senarai peringkat ini, tetapi saya tidak boleh untuk hidup saya menekankan betapa membosankan permainan pedagang tengkorak itu. Survivors tidak menikmati diri mereka sendiri, anda tidak akan menikmati diri sendiri, dan sehingga kerja semula, dia hanya seorang ksatria yang kurang menarik.

   Penilaian Kuasa: 23 perlawanan yang sangat membosankan daripada 100

   Blight – 21/100

   Bermain sebagai Blight on Consoles adalah seperti rela memberikan diri anda gegaran dan sakit gerakan pada masa yang sama. Dia mendapat banyak cinta dari pemain PC, tetapi pada pendapat saya, segala yang dilakukannya lebih mudah pada deria ketika bermain sebagai dalang – dan anda tidak akan memecahkan pengawal anda untuk mendapatkan mangsa yang selamat dengan Wesker.

   Penilaian Kuasa: 21 gegaran daripada 100

   Di sana kami memilikinya – setiap pembunuh dalam permainan, disenaraikan. Anda mungkin berfikir saya tidak adil kepada beberapa orang dan terlalu baik kepada orang lain, tetapi sebagai orang mati oleh pembunuh siang hari sejak 2018, saya suka berfikir saya tahu bagaimana pemain konsol purata berfikir dan apa yang mereka hargai. Selain itu, saya mempunyai trofi platinum permainan di PlayStation, jadi melainkan jika anda boleh mengatakan yang sama, anda tidak dibenarkan berhujah. Terima kasih untuk membaca!

   Anda juga mungkin berminat.

   • Mati oleh Combo Perkdic Best Daylight
   • Mati oleh siang hari pembunuh terbaik untuk dimiliki
   • Mati dengan siang hari bagaimana membuka kunci pembunuh