Graveworts grave | Elden Ring Wiki, di mana untuk mendapatkan glovewort dan glovewort hantu – Panduan Ring Elden – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Sebaik sahaja anda telah menyelidiki Istana Stormveil, dan bertemu Roderika di luar istana di Stormhill Shack, dia akan pergi ke Meja Bulat. Akhirnya, dia akan tertanya -tanya tentang tujuannya selepas anda mengalahkan Godrick yang dicantumkan, dan dengan bercakap dengan dia dan tuan pandai besi Hewg, Hewg akan mengajarnya seni penalaan semangat.

Graveworts grave | Elden Ring Wiki

Glovewort kubur adalah bahan menaik Dalam Elden Ring. Gloveworts kubur adalah bahan asas untuk menaik taraf abu semangat standard (untuk abu roh elit sila lawati glovewort hantu) menjadikan mereka lebih kuat dan lebih berkesan, meningkatkan statistik teras mereka, seperti serangan, pertahanan atau jumlah kesihatan, tetapi dalam beberapa kes ia juga meningkatkan bilangan ahli yang dipanggil Roh Ash yang dinaik taraf. Halaman ini merangkumi senarai penuh semua Gloveworts kubur di Elden Ring yang merangkumi maklumat mengenai keterangan, lokasi, dan penggunaan.

Sila lawati halaman Roh Ashes kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara memanggilnya dan panduan peningkatan terperinci.

Cara menggunakan glovewort kubur?

Untuk membuka kunci peningkatan Roh Ashes, anda perlu mencari Roderika dan menyelesaikan usahanya. Kemudian, pergi ke meja bulat, dan bercakap dengannya dan ke pandai besi beberapa kali sehingga anda membuang pilihan dialog mereka. Roderika akan menubuhkan kedai di hadapannya di mana anda boleh menaik taraf anda Roh abu.

Di mana saya boleh mencari glovewort kubur?

Gloveworts kubur Boleh diperoleh melalui penerokaan, anda boleh melawat peta interaktif kami dan penapis dengan “menaik taraf bahan” untuk senarai lengkap. Anda juga boleh melawat individu tersebut Gloveworts kubur halaman yang disenaraikan dalam jadual di bawah untuk senarai lengkap lokasi.

Gloveworts kubur di Elden Ring

Meja glovewort kubur untuk cincin elden

Pencarian cepat semua glovewort kubur

Glovewort kubur [1]

Kuburan Glovewort [2]

Glovewort kubur [3]

Glovewort kubur [4]

Glovewort kubur [5]

Menguatkan abu ke +5.

Glovewort kubur [6]

Menguatkan abu ke +6.

Glovewort kubur [7]

Menguatkan abu ke +7.

Glovewort kubur [8]

Menguatkan abu ke +8.

Glovewort kubur [9]

.

Great Gravewort

Menguatkan abu hingga +10.

Di mana untuk mendapatkan glovewort dan glovewort hantu

Halaman ini merangkumi arahan di mana anda boleh mencari Glovewort (kedua -dua Ghost Glovewort dan Glovewort Grave) untuk memperbaiki Saman Ash Roh anda. Bersama dengan memperbaiki senjata anda melalui batu -batu smiting, meningkatkan keupayaan kesihatan dan kerosakan saman semangat anda boleh menjadi penting untuk maju melalui cincin Elden dan mengalahkan cabaran yang lebih sukar.

Untuk maklumat lanjut, pastikan anda menyemak panduan kami tentang cara memanggil semangat, senarai penuh Roh Ash yang Summonable kami, dan Panduan kami tentang bagaimana untuk meningkatkan Saman Roh.

Apa itu Glovewort?

Awalnya semasa anda meneroka tanah di antara, anda mungkin dapat menjumpai jenis bunga putih tertentu yang disebut glovewort kubur atau glovewort hantu. Bahan -bahan ini terutamanya ditemui di bawah tanah, dan tidak seperti bahan kerajinan biasa, mereka tidak digunakan untuk membuat barang. Sebaliknya, mereka digunakan untuk meningkatkan kebolehan saman roh abu – jika anda tahu bagaimana.

Eldenr Meetranni.jpg

Keupayaan untuk memanggil roh hanya berlaku dengan loceng roh-roh, yang diberikan oleh Ranni the Witch ketika anda cepat melakukan perjalanan ke Gereja Elleh setelah mendapat torrent (atau membeli mereka dari sekam kembar Twin di Hold Meja Bulat). Namun, seperti anda, anda tidak akan dapat menaik taraf Roh Ashes.

Sebaik sahaja anda telah menyelidiki Istana Stormveil, dan bertemu Roderika di luar istana di Stormhill Shack, dia akan pergi ke Meja Bulat. Akhirnya, dia akan tertanya -tanya tentang tujuannya selepas anda mengalahkan Godrick yang dicantumkan, dan dengan bercakap dengan dia dan tuan pandai besi Hewg, Hewg akan mengajarnya seni penalaan semangat.

Eldenring spirittuning.mp4.00 04 53 02.still001.jpg

Pada ketika ini, anda boleh meningkatkan kebolehan semua abu roh yang anda dapat.

Di peringkat asas mereka, Ash Roh hanya dapat menangani banyak kerosakan dan mengambil banyak hukuman, tetapi dengan memperkuat mereka, mereka akan lebih berkesan di kawasan permainan kemudian.

Tempat mencari glovewort hantu dan glovewort kubur

Tidak seperti batu -batu smithing, glovewort nampaknya tidak jatuh secara semula jadi dari musuh tertentu atau terletak di badan di bahagian rawak di dunia. Sebaliknya, glovewort hantu dan kubur ditemui terutamanya di kawasan bawah tanah – penjara bawah tanah mini, untuk sebahagian besar.

Eldening EternalCity2.mp4.00 05 07 25.Still001.jpg

Mereka mekar sebagai bunga putih kecil yang menonjol di antara kubur mata air, tetapi hanya boleh dipilih sekali. Mereka juga boleh muncul dalam jumlah yang lebih besar di bandar -bandar abadi bawah tanah yang terletak di Sungai Siofra Well dan Sungai Ainsel dengan baik.

Untuk mencari sebanyak mungkin, anda akan ingin meneroka tanah di antara untuk semua pintu masuk penjara – dan lihat panduan penjara kami untuk mencari mana -mana yang anda mungkin terlepas.

Oleh kerana mereka tidak respawn seperti bahan tumbuhan lain, anda perlu berfikir dengan teliti tentang abu roh mana yang anda ingin gunakan dalam perjalanan anda – walaupun anda akan cenderung untuk mencari lebih banyak glovewort peringkat rendah daripada anda akan lebih tinggi Tahap.

Terdapat juga barangan khas – glovewort hantu yang hebat – yang akan meningkatkan semangat sepanjang jalan ke +10, dan boleh didapati di setiap bandar yang kekal.

Cara membeli glovewort

Sama seperti batu -batu smithing, ada cara untuk membeli tahap glovewort tertentu untuk membantu meningkatkan semangat anda dengan beberapa mata. Mereka datang dari galas loceng tertentu yang telah hilang di dunia, dan ketika kembali ke sekam kembar, dia akan menambah pembelian tanpa had ke kedainya.

20220306165720 1.jpg

Untuk mendapatkan Bell Bearing 1, menuju ke dataran tinggi Altus dengan cara mengangkat Dectus atau jurang yang runtuh di dekatnya, dan mencari kubur Wyndham yang terdapat di pinggir MT Gelmir, di belakang Wyndham, di belakang Wyndham Runtuhan di dataran tinggi barat ke dinding tebing. Kalahkan Bos Pemantau Erdtree Pengebum.

  • Galas ini akan menambah Kuburan Glovewort 1 (800 runes), Gravewort 2 (1,200 runes), dan Gravewort 3 (1,600 runes) ke kedai sekam kembar dalam kuantiti tanpa had.

20220305002349 1.jpg

Untuk mendapatkan Bell Bell 1 Ghost-Glovewort Picker 1, menuju ke lubang gergasi di tanah di Limgrave Timur berikutan kekalahan Starscourge Radahn untuk memasuki Nokron Bandar Eternal. Tepat melewati tapak kubur pertama adalah halaman besar dengan gazebo pusat yang mempunyai badan yang memegang galas loceng.

  • Galas ini akan menambah Ghost Glovewort 1 (1,200 runes), Ghost Glovewort 2 (1,800 runes), dan Ghost Glovewort 3 (2,400 runes) ke kedai Twin Maiden Shop dalam kuantiti tanpa had.