Grand Theft Auto Trilogy Buka Kunci Masa – Masa Pelepasan Di Rantau Anda, GTA: Masa Pelepasan Trilogi Disahkan | Pcgamesn

GTA: Masa pelepasan trilogi disahkan

Jika anda ingin tahu apa masa GTA: Trilogy Buka kunci di rantau anda, penulis Rockstar Intel Ben telah mengumpulkan peta zon waktu yang bagus ini di Twitter:

Times Buka Kunci ‘Grand Theft Auto’ – Apabila anda boleh bermain di rantau anda

The PlayStation 2 Trilogi auto kecurian besar kembali lama. Rockstar akhirnya memberi kami remaster penuh dari tiga PS2 Classic GTA Permainan, termasuk Grand Theft Auto III, GTA VICE CITY dan GTA San Andreas. Permainan ini diadakan dengan harga yang sangat tinggi di kalangan komuniti permainan dan menentukan permainan dunia terbuka yang akan maju, jadi ia adalah letupan yang indah dari masa lalu yang akan kami nikmati trilogi dalam kesetiaan yang lebih tinggi daripada sebelumnya. Sekiranya anda mahu memainkannya Trilogi auto kecurian besar secepat mungkin, anda berada di tempat yang betul. Di bawah ini kami akan rosak tepat apabila anda boleh memainkannya Trilogi GTA di rantau anda.

GTA Trilogy membuka masa di setiap rantau

Di bawah ini kita akan rosak ketika Trilogi auto kecurian besar harus tersedia di rantau anda. Mungkin terdapat beberapa perbezaan antara platform, tetapi ini adalah masa pelancaran rasmi untuk Trilogi GTA. Kali di bawah adalah untuk 11 November kecuali dinyatakan sebaliknya.

  • PST: 7 pagi
  • EST: 10 pagi
  • GMT: 3 petang
  • CET: 4 petang
  • MSK: 6 petang
  • IST: 8:30 malam
  • CST: 11 malam
  • JST: 12 pagi Nov. 12
  • AEDT: 2 pagi Nov. 12
  • NZDT: 4 pagi Nov. 12

Ada kemungkinan salinan fizikal akan tersedia sebelum versi digital di Jepun, Australia, dan New Zealand, jadi patut dipertimbangkan. Jika tidak, dari maklumat kami terima kasih kepada Rockstar, nampaknya ia akan dilancarkan secara global pada 11 November pukul 3 petang GMT.

Ditulis oleh Dave Aubrey bagi pihak GLHF.

Senarai

5 permainan video berbilang pemain baru untuk bermain musim panas ini

Lihat 5 item

GTA: Masa pelepasan trilogi disahkan

Siluet seorang wanita ditunjukkan semasa treler trilogi GTA

Rockstar Games telah mengesahkan bila betul -betul anda dapat bermain Grand Theft Auto: The Trilogy – Edisi Definitif. Pemaju telah mengemas kini bahagian sokongan laman webnya untuk menjelaskan apabila versi remastered Grand Theft Auto III, Naib Bandar, dan San Andreas akan hidup di zon waktu anda.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, rakaman trilogi GTA muncul di YouTube dan Reddit sebelum masa membuka kunci yang tepat. Sekiranya anda telah membuatnya sejauh ini tanpa melihat sebarang spoiler, anda tidak lama lagi pergi.

Sementara GTA: Preload Trilogy sudah hidup bagi mereka yang telah membeli melalui kedai Xbox, Nintendo Eshop, atau PlayStation Store, pemain PC perlu menunggu lebih lama lagi. Rockstar telah mengesahkan bahawa anda tidak akan dapat memuat turun GTA: Trilogy Remasters sehingga hari pelancaran. Sekiranya anda membuat pra-memerintahkan permainan melalui pelancar Rockstar, walaupun, anda akan mendapat $ 10 dari mana-mana produk yang berharga $ 15 atau lebih. Perlu diingat diskaun tamat pada 16 Januari 2022.

GTA: Masa pelepasan trilogi

The GTA: Masa pelepasan trilogi adalah 7am PST / 10am EST / 3pm GMT pada 11 November 2021. Rockstar mengesahkan bahawa ini akan sama di semua platform, walaupun seperti yang kita katakan, beberapa pengguna PlayStation telah melaporkan bahawa mereka boleh memainkannya lebih awal.

Jika anda ingin tahu apa masa GTA: Trilogy Buka kunci di rantau anda, penulis Rockstar Intel Ben telah mengumpulkan peta zon waktu yang bagus ini di Twitter:

Jika anda ingin mengambil trilogi baru, anda perlu menuju ke pelancar Rockstar. Rockstar telah menghapuskan Grand Theft Auto III, Naib Bandar, dan San Andreas di Steam, jadi itu satu -satunya tempat yang anda dapat memainkan permainan di PC pada masa penulisan.

Thumbnail YouTube

Kami juga baru -baru ini mendapati bahawa trilogi GTA mempunyai spesifikasi yang lebih tinggi daripada Red Dead Redemption 2, cukup aneh. Rockstar telah membaikpulih ketiga -tiga permainan dengan tekstur resolusi yang lebih tinggi, jarak yang lebih besar, kesan yang lebih baik, dan “sistem pencahayaan yang benar -benar dibina semula”. Anda juga akan mendapati bahawa studio telah mengemas kini permainan PC baru dengan kawalan gaya GTA 5 dan kualiti hidup, jadi sekarang anda akan dapat memulakan semula misi gagal dengan segera.

Sekiranya anda mencari lebih banyak permainan dunia terbuka, anda boleh mengikuti pautan itu.

Iain Harris Bekas Timbalan Berita kami kini menulis untuk GamesRadar. Peminat besar JRPGs dan permainan sci-fi, Iain di rumah berpakaian di Final Fantasy XIV, walaupun dia bukan orang asing untuk Genshin Impact atau GTA Online.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Lebih banyak dari PCGamesn Ikut Kami untuk Berita, Panduan dan Ulasan PC Harian PC di Twitter, Facebook, Overwolf, Steam dan Google News. Atau mendaftar ke buletin percuma kami.