Gotham Knights Time Release: Bilakah permainan akan dimainkan? | Den of Geek, Gotham Knights Tarikh dan Masa Pelepasan, Keperluan Sistem PC, Semakan Embargo, GamePlay, dan More | Alat 360

Gotham Knights Tarikh dan Masa, Keperluan Sistem PC, Semak semula Embargo, Gameplay, dan banyak lagi

Di Amazon India, versi cakera fizikal untuk kedua-dua konsol gen semasa disenaraikan di Rs. 4,299 – 100 dolar lebih murah. Pada masa ini, tidak ada perkataan mengenai sebarang rancangan untuk melepaskan Gotham Knights di Xbox Game Pass.

Gotham Knights Time Release: Bilakah permainan akan dimainkan?

WB Games Montréal’s Next entri di dunia permainan DC Comics yang semakin meningkat, Gotham Knights, hampir tersedia. Adakah anda bersedia untuk menggantikan Batman apabila tiba masanya?

Oleh Aaron Greenbaum | 20 Oktober 2022 |

 • Kongsi di Facebook (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di Twitter (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di LinkedIn (dibuka dalam tab baru)
 • Kongsi di e -mel (dibuka dalam tab baru)

| Komen Kira: 0

Gotham Knights

Semasa acara maya 2020 DC Fandome, Warner Bros. Mengumumkan dua permainan yang akan datang: Gotham Knights dan Skuad Suicide: Bunuh Liga Keadilan. Tajuk -tajuk tersebut pada mulanya menarik perhatian pemain kerana beberapa elemen bersama. Kedua-dua tajuk ini mempunyai senarai watak DC Comics yang popular, kedua-duanya adalah tajuk co-op multiplayer, dan mereka dibangunkan oleh studio yang mempunyai tangan dalam legenda Batman: Arkham francais. Manakala Skuad Suicide masih ada beberapa bulan lagi (dan datang ke kami dari pasukan Rocksteady), Gotham Knights Dan pasukan di WB Games Montréal akhirnya bersedia untuk terbang.

Menurut halaman kedai seperti Steam dan Gotham Knights Akaun Twitter Pasukan, Gotham Knights akan dilancarkan pada 21 Oktober. Walaupun itu akan memberi pemain tetingkap 24 jam yang baik, halaman Twitter permainan menyediakan ETA yang lebih ketat. Akaun menyatakan Gotham Knights akan menampilkan tetingkap pelepasan yang berperingkat dan dilancarkan di setiap rantau pada tengah malam masing -masing. Gotham Knights jam 9 malam pada 20 Oktober. Sebilangan pemain mendapat semua nasib.

Masa Pelancaran Gotham Knights

Menunggu Gotham Knights telah lama, sukar, dan penuh kelewatan (dan, untuk sesetengah pemain, pembatalan). Pemaju, WB Games Montréal, pada asalnya merancang untuk melepaskan permainan pada tahun 2021, tetapi kemudiannya diumumkan melalui Twitter bahawa Arkham Knights memerlukan lebih banyak masa dan ditolak ke 2022. Selain itu, permainan WB Montréal ingin membuang gawang yang luas untuk pemain dan membiarkan sesiapa sahaja dengan generasi konsol sebelumnya (i.e., Xbox One dan PlayStation 4) Main permainan. Walau bagaimanapun, pada awal tahun ini, studio itu meninggalkan rancangan itu untuk “menyediakan pemain dengan pengalaman permainan terbaik” (melalui IGN)

Gotham Knights‘Jadual pelepasan peralihan bukan semua kelewatan. Akhirnya, WB Games Montréal menetap pada tarikh pelepasan 25 Oktober, tetapi semasa malam pembukaan Games Awards ‘, studio itu melancarkan treler berorientasikan penjahat dengan tarikh pelepasan baru: 21 Oktober. Tidak ada alasan yang diberikan, tetapi sejak terlalu banyak kemas kini pembangunan permainan hari ini terdiri daripada pengumuman kelewatan, kami tidak mengadu.

Gotham Knights Tarikh dan Masa, Keperluan Sistem PC, Semak semula Embargo, Gameplay, dan banyak lagi

Gotham Knights keluar minggu ini di seluruh PC, PS5, dan Xbox Series S/X.

Ditulis oleh Rahul Chettiyar, disunting oleh Akhil Arora, David Delima | Dikemas kini: 20 Oktober 2022 11:14 IST

Gotham Knights Tarikh dan Masa, Keperluan Sistem PC, Semak semula Embargo, Gameplay, dan banyak lagi

Foto Kredit: WB Games Montréal

Pemain boleh beralih antara Batgirl, Robin, Nightwing, dan The Red Hood sepanjang cerita

 • Gotham Knights terpisah dari Batman: Arkham Universe
 • Pra-pesanan di mana-mana platform memberikan kulit batcycle 233 Kustom
 • Gotham Knights akan dikunci hingga 30fps pada PS5, Xbox Series S/X

Gotham Knights – Keluar minggu ini di PC, PS5, dan Xbox Series S/ X – melihat bandar yang korup dalam tempoh penurunan, selepas kematian Bruce Wayne/ Batman. Dipercayai dengan pelbagai teknologi yang sudah lapuk di Belfry, kini sampai ke sidekicknya yang terlatih, keluarga kelawar, untuk memulihkan pesanan di sekitar bandar. Walaupun permainan WB Montréal bertanggungjawab untuk Batman: Arkham Origins, permainan baru ini ditetapkan dalam garis masa yang sama sekali berbeza. Menggambar inspirasi dari jalan cerita “The New 52” DC Comics, RPG Terbuka Dunia yang akan datang akan menjadi kali pertama versi Illuminati Gotham, Court of Owls, dipaparkan dalam permainan video.

WB Games Montréal Nampaknya mempunyai rancangan besar dengan Gotham Knights, malah memperluaskan mod permainannya dengan serangan heroik baru, yang dilancarkan secara percuma pada 29 November. Walaupun kempennya hanya menyokong koperasi dua pemain, mod mandiri baru ini membolehkan empat pemain ke dalam arena, macam-macam, kerana mereka bekerjasama untuk menyelesaikan objektif tertentu dan mengalahkan musuh di setiap tingkat bangunan-30 tingkat. Halaman Soalan Lazim Rendah pada Butiran, tetapi mengesahkan bahawa studio tidak mempunyai rancangan untuk membawa co-op empat pemain ke cerita utama.

DC Comics juga bertujuan untuk meneroka tradisi, dengan melepaskan komik prequel enam isu, pada 25 Oktober. Bertajuk “Batman: Gotham Knights-Gilded City,” siri terhad di sekitar kes akhir Dark Knight sebelum mati mati, ketika ia menyiasat sumber virus misteri, mengubah rakyat menjadi maniak yang terobsesi. Setiap isu larian akan menampilkan penutup khas, yang digambarkan oleh Greg Capullo – yang paling terkenal dengan karyanya di mahkamah cerita burung hantu dan “kematian keluarga yang mengerikan.”Tetapi itu bukan semua. Sesiapa yang membeli komik akan dapat menebus kod yang ditemui di dalam untuk membuka kunci kulit dalam permainan. Isu #1 dilengkapi dengan kulit batcycle Boso22, sambil mengumpul semua enam buku memberikan item rahsia tambahan.

Adakah anda melihat seni burung hantu baru untuk gotham knights, atau adakah mereka melihat anda? ���� pic.Twitter.com/gwb9ufi881

– PlayStation (@PlayStation) 14 September 2022

Tarikh dan Masa Keluaran Gotham Knights

Gotham Knights melancarkan Jumaat ini, 21 Oktober pada 12 pagi tengah malam, waktu tempatan, di seluruh PS5 dan Xbox Series S/X. Versi PC jatuh pada pukul 10:30 malam di India/ 10 pagi PT di AS.

Asalnya dirancang untuk pelepasan Mac 2021, permainan ini ditangguhkan atas dasar pembangunan yang belum selesai, kerana pasukan itu ingin menyampaikan “pengalaman terbaik untuk pemain.”Sebagai sebahagian daripada pushback, studio juga membatalkan pembangunan pada versi PS4 dan Xbox One.

“Apabila mempertimbangkan skala dan skop Gotham Knights, kami terpaksa mengutamakan dan memfokuskan usaha kami untuk menyampaikan permainan pada tahap yang memuaskan untuk gen semasa,” kata Fleur Marty, pengeluar eksekutif dalam sesi AMA Perbalahan AMA. “Kami benar-benar faham bahawa ini mengganggu pemain yang tidak memiliki konsol gen semasa, dan percayalah, kami benar-benar tidak membuat keputusan ini ringan, tetapi, pada akhirnya, kami ingin memberi tumpuan kepada menyampaikan permainan kami benar -benar bangga.”

Keperluan Sistem PC Gotham Knights

Hari -hari sebelum pelancaran, permainan WB Montréal akhirnya mendedahkan keperluan sistem yang disyorkan untuk menjalankan Gotham Knights, dan mereka menghairankan menuntut. Menjalankan permainan di Full-HD 1080p pada 60fps memerlukan sekurang-kurangnya kad grafik Nvidia RTX 2070, dengan CPU berkuasa tinggi untuk pergi bersama. Ini datang kira -kira seminggu selepas studio mengesahkan bahawa rakan sejawatnya akan dikunci hingga 30fps.

Berikut adalah keperluan sistem untuk Gotham Knights, dengan keperluan umum ialah Windows 10 64-bit, DirectX 12, dan sekurang-kurangnya 45GB ruang penyimpanan percuma.

Keperluan PC Minimum Gotham Knights

 • Pemproses (CPU): Intel Core i5-9600K atau AMD Ryzen 5 3600
 • Grafik (GPU): NVIDIA GEFORCE GTX 1660 TI atau AMD RADEON RX 590
 • Ram: 8GB
 • Resolusi: 1,920×1,080 pada 60fps, pada tetapan terendah

Keperluan PC yang disyorkan oleh Gotham Knights

 • Pemproses (CPU): Intel Core i7-10700K atau AMD Ryzen 5 5600x
 • Grafik (GPU): GeForce RTX 2070 atau AMD Radeon RX 5700 XT
 • Ram: 16GB
 • Resolusi: 1,920×1,080 pada 60fps, pada tetapan yang tinggi

Harga Knights Gotham, edisi

WB Games Montréal telah menyenaraikan dua edisi utama untuk Gotham Knights: Standard dan Deluxe. .

Pra-pesanan di mana-mana platform memberikan kulit batcycle 233 Kustom.

Sesuai dan masuk ke ksatria. Pra-memerintahkan edisi #gothamknights deluxe sekarang. https: // t.co/1hjvygs1lo pic.Twitter.com/gagwsptok3

– Gotham Knights (@gothamknights) 10 Mei 2022

Harga PC Gotham Knights di India

Pra-pesanan kini hidup di semua platform, dengan edisi standard di kedai Steam dan Epic Games yang berharga Rs. 2,999. Edisi Deluxe disenaraikan di RS. 3,999, dan menampilkan bonus yang disebutkan di atas.

Harga Gotham Knights pada PS5, Xbox Series S/X

Gotham Knights Standard Edition pada PS5 dan Xbox Series S/X berharga RS. 4,399/ $ 69.99, sementara edisi mewah naik untuk Rs. 5,999/ $ 89.99.

Di Amazon India, versi cakera fizikal untuk kedua-dua konsol gen semasa disenaraikan di Rs. 4,299 – 100 dolar lebih murah. Pada masa ini, tidak ada perkataan mengenai sebarang rancangan untuk melepaskan Gotham Knights di Xbox Game Pass.

Kedai depan berasaskan AS juga mempunyai edisi pengumpul untuk dijual, dengan harga $ 299.99 (kira -kira Rs. 24,900). Pakej ini merangkumi patung pengawal baru, Sijil Keaslian Jim Lee yang ditandatangani, Realiti Talon Key, dan Peta Bandar Raya Jambatan.

Edisi Pemungut Gotham Knights
Foto Kredit: WB Games Montréal

Gotham Knights Gameplay

Rakaman permainan untuk Gotham Knights bocor dalam talian selepas peminat memperoleh salinan PS5, hari sebelum melepaskan. Pengguna Reddit u/Almarhuby meneruskan pengungkapan, menyiarkan tanpa henti tentang pengalamannya memainkan gelaran yang dinanti-nantikan, di samping rakaman mentah, dan menonjolkan topi 30fps, banyak kekecewaan pemilik konsol semasa.

Minggu lalu, pengeluar eksekutif Fleur “Flaoua” Marty mengesahkan pada saluran Discord Game bahawa Gotham Knights tidak akan mempunyai Mod Prestasi Togol. “Oleh kerana jenis ciri yang kami ada dalam permainan kami, seperti menyediakan pengalaman co-op sepenuhnya di dunia terbuka yang sangat terperinci, ia tidak semudah itu untuk menurunkan resolusi dan mendapatkan FPS yang lebih tinggi.”Perkembangan ini datang hanya seminggu sebelum dilancarkan, membesarkan beberapa peminat yang membuat tempahan permainan.

Tidak seperti The Batman: Arkham Games, Gotham Knights memperkenalkan sistem meratakan seperti RPG, yang bergantung pada perkembangan XP berat. . .

Gotham Knights adalah permainan yang berpusat di sekitar membina watak anda – sama ada melalui gear, kulit, atau kemahiran unsur yang dilepaskan ke musuh. Berdasarkan pratonton, pertempuran nampaknya lebih perlahan, dengan penekanan yang mungkin pada pengisaran, jauh dari Batman: Arkham Games.

Kemampuan memainkan peranan penting dalam pertempuran, dan mudah dibezakan dari setiap watak. Sebagai contoh, Batgirl adalah yang paling dekat dengan mentornya, memaparkan pendekatan berasaskan stealth terhadap konflik, sementara yang diketuk dengan Batarangs, Bat-claws, dan serangan meluncur. Nightwing membawa kemahiran gimnasnya untuk bermain, menjatuhkan musuh dari jarak jauh.

Robin mempunyai gangguan holografik bahawa dia boleh membuangnya untuk mengambil beberapa panas dari dia, sementara Hood Red Ruthless mengenakan rasa uniknya “keadilan” oleh musuh menembak lurus. Pemaju tidak pernah mengesahkan sama ada mereka adalah peluru getah, atau jika Jason Todd disiksa dengan peraturan “membunuh semua penjenayah”. Sama ada cara, barang menarik. Di jalan balas dendam, pemain akan menaik taraf watak mereka, kemahiran membeli, dan menemui cara yang lebih baik untuk berfungsi sebagai satu pasukan-bahan utama untuk sesi co-op.

Dalam erti kata, dunia Gotham Knights sama seperti Batman: Arkham Origins, di mana kedua -dua polis dan penjenayah berfungsi sebagai entiti bermusuhan. Bercakap kepada IGN, Pengarah Permainan Geoff Ellenor menyentuh aspek dunia: “Polis tidak menyukai anda, rakyat tidak menyukai anda, dan ada kekacauan di bandar. Dan sebagai wira atau wira yang anda mainkan cedera, mereka kehilangan Batman, mereka tidak saling bergaul dengan satu sama lain. Dan dari masa ke masa, nada berkembang kerana anda mengenal pasti ancaman utama ke bandar. Anda mengetahui sejauh mana apa yang berlaku di bawah permukaan di Gotham, dan anda secara beransur -ansur membina keyakinan rakyat.”

Red Hood Nampaknya mempunyai gaya playstyle hibrid, memberi tumpuan kepada serangan jarak jauh dan pertempuran tangan
Foto Kredit: WB Games Montréal

Tidak seperti 90 peratus permainan dunia terbuka yang menampilkan kitaran siang dan malam, Gotham Knights hanya ditetapkan pada malam “berturut-turut”. Pada siang hari, penjaga kami bersembunyi di dalam menara operasi Belfry, mencatatkan kes seterusnya, menghubungkan petunjuk, mengungkap cerita watak kecil, dan menyesuaikan penampilan mereka. Ini pada dasarnya berfungsi sebagai hab pusat dan akan menjadi satu -satunya masa yang anda lihat siang hari. Yang kedua anda meninggalkan menara, matahari terbenam, dan anda kembali melayari bandar dan memburu penjenayah. Dunia adalah tiram anda.

Gotham Knights Review Embargo

Pada masa penerbitan, tiada ulasan yang ada. Menurut Papan Mesej Forum Permainan yang tidak disahkan, ulasan pertama untuk Gotham Knights akan tersedia pada hari Khamis.

Adakah PS ditambah lebih baik daripada pas permainan Xbox sekarang? Kami membincangkan ini di Orbital, The Gadgets 360 Podcast. Orbital boleh didapati di Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music dan di mana sahaja anda mendapatkan podcast anda.