Gotham Knights Tarikh Siaran | UK Pelancaran Masa & Status Pas Permainan | Radio Times, Gotham Knights | Techradar

Gotham Knights

Rocksteady, pemaju utama The Arkham Games, sedang mengusahakan satu lagi permainan baru yang dipanggil Suicide Squad Membunuh Liga Keadilan – permainan itu, tidak seperti Gotham Knights, dianggap sebagai sebahagian daripada Canon Arkham. Sama sekali tidak mengelirukan, adakah ia?

Tarikh Siaran Gotham Knights: Status Pelancaran Masa & Permainan UK Status

Dengan Batman dan Pesuruhjaya Gordon Mati, Gotham Knights mesti bangkit.

Diterbitkan: Khamis, 20 Oktober 2022 jam 4:30 petang

Tarikh pelepasan Gotham Knights akhirnya tiba minggu ini, dan semua orang dapat bermain melalui penempatan terbaru ke Gotham City.

Tanpa Batman atau Pesuruhjaya Gordon untuk melindungi bandar berikutan kematian mereka, tugas itu sebaliknya ditinggalkan kepada keluarga Bat Nightwing, Batgirl, Robin, dan The Red Hood. Dalam perjalanan anda berdiri masyarakat rahsia misteri Mahkamah Burung Hantu.

Ini juga permainan yang baik. Dalam ulasan Gotham Knights tiga bintang kami, kami menyebutnya “beg campuran” tetapi menyatakan bahawa, “sebaik sahaja anda berhenti membandingkannya dengan Arkham di kepala anda”, anda harus mencari banyak untuk menikmati.

Cukup dari babbling kami, inilah yang perlu anda ketahui mengenai Gotham Knights dari tarikh pelepasan dan trelernya kepada cara untuk memerintahkannya untuk diri sendiri. Plus, adakah di pas permainan?

Tarikh Siaran Gotham Knights

21 Oktober 2022, pemaju telah mengesahkan. Anda boleh membeli salinan anda dari orang -orang seperti Amazon.

Permainan ini telah melihat sebilangan tarikh pelepasan yang berbeza datang dan pergi, tetapi kelihatan seperti kelewatan sudah berakhir dan yang satu ini akan melekat!

Tawaran terkini

Pukul berapa Gotham Knights dilancarkan di UK?

Untuk pemain konsol, masa pelancaran Gotham Knights di UK adalah Midnight BST, Sama seperti jam menjatuhkan hingga 21 Oktober.

Sementara itu, pemain PC harus menunggu sehingga 5 petang pada 21 Oktober untuk memainkan permainan co-op sama ada Steam atau kedai permainan epik.

Baca lebih lanjut mengenai Gotham Knights:

 • Kajian Gotham Knights – Keputusan terakhir kami
 • Gotham Knights Multiplayer – adakah ia crossplay?
 • Gotham Knights Cast – Semua pelakon mendedahkan
 • Gotham Knights Villains – yang disahkan?
 • Mengapa Gotham Knights di PS4 dan Xbox One?Kami menerangkan
 • Keperluan PC Gotham Knights – spesifikasi yang anda perlukan
 • Versi Gotham Knights – Apakah edisi yang berbeza?
 • Bolehkah anda menukar watak dalam Knights Gotham? Cara menukar
 • Pencapaian & Trofi Gotham Knights – senarai penuh
 • Panjang gotham kesatria – Berapa jam yang diperlukan?
 • Panduan Knights Gotham – Cara mengatasi teka -teki yang paling sukar

Bolehkah saya pra-memerintahkan Gotham Knights?

Pra-pesanan Gotham Knights telah bermula. Pada permainan, harga hidup sekarang untuk versi fizikal. Edisi standard berharga £ 59.99 di Xbox atau PlayStation, tetapi ada juga edisi khas (£ 64.99) dan edisi pengumpul (£ 279.99) yang ditawarkan.

Sekiranya anda tidak terkecuali untuk mendapatkan edisi berkotak, ia patut diperiksa di CD Keys, di mana anda boleh membeli kod digital sebaliknya. Versi PC hanya £ 36.99 di kekunci CD pada masa penulisan.

Konsol mana yang boleh bermain Gotham Knights?

Warner Bros telah mengesahkan bahawa Gotham Knights akan hanya boleh didapati di PS5, Xbox Series X/S dan PC.

Siaran akhbar rasmi memberitahu kami bahawa keputusan dibuat “untuk menyediakan pemain dengan pengalaman permainan terbaik”.

Pemaju mengesahkan dengan tidak pasti istilah Gotham Knights “tidak akan tersedia untuk konsol PlayStation 4 atau Xbox One.”

Adakah Gotham Knights di Xbox Game Pass?

Ini berita sedih untuk pelanggan untuk perkhidmatan Microsoft: Gotham Knights adalah bukan pada lulus permainan xbox pada pelancaran.

Ini tidak bermakna ia tidak akan muncul di perkhidmatan langganan pada masa akan datang, walaupun. Ramai permainan akhirnya dilancarkan di Pass Game sehingga tidak menghairankan untuk melihat Gotham Knights membuat perjalanan ke perkhidmatan pada masa akan datang pada masa akan datang.

Dengan memasukkan butiran anda, anda bersetuju dengan terma dan syarat dan dasar privasi kami. Anda boleh berhenti berlangganan pada bila -bila masa.

Adakah Gotham Knights adalah sekuel Arkham Knight?

Walaupun WB Montreal bekerja di Batman: Arkham Origins dan beberapa hubungan lain ke francais Arkham Rocksteady, ia telah disahkan bahawa Gotham Knights bukan sekuel rasmi kepada Arkham Knight. Dan Batman tidak akan muncul di Gotham Knights sebagai watak yang boleh dimainkan, sejauh yang kita tahu.

Kisah Gotham Knights wujud di alam semesta sendiri, sepenuhnya terpisah dari siri permainan Arkham. Walaupun terdapat persamaan antara berakhir.

Rocksteady, pemaju utama The Arkham Games, sedang mengusahakan satu lagi permainan baru yang dipanggil Suicide Squad Membunuh Liga Keadilan – permainan itu, tidak seperti Gotham Knights, dianggap sebagai sebahagian daripada Canon Arkham. Sama sekali tidak mengelirukan, adakah ia?

Adakah permainan Gotham Knights disambungkan ke rancangan TV Gotham Knights?

Sekiranya anda tertanya -tanya, permainan Gotham Knights juga sama sekali tidak berkaitan dengan rancangan TV Gotham Knights, yang akan dilancarkan pada CW tahun depan.

Walaupun berkongsi nama, projek -projek ini mempunyai kumpulan watak yang sama sekali berbeza. Mereka tidak berkongsi kesinambungan dengan apa -apa cara sejauh yang dapat kita katakan, walaupun mereka mungkin meliputi tanah bercerita yang sama dari segi pahlawan yang lebih rendah untuk melindungi bandar dalam ketiadaan Bruce Wayne. Kekurangan Sinergi Korporat, Batman!

Lebih seperti ini

Pasukan wira kami termasuk Red Hood, Robin, Batgirl dan Nightwing

Ciri -ciri watak mana dalam kisah Gotham Knights?

Apa yang lebih baik untuk memberitahu anda bahawa daripada Sinopsis Permainan Rasmi: “Permainan ini ditetapkan di Gotham City, selepas kematian Bruce Wayne/Batman dan Pesuruhjaya Polis James Gordon, yang mengakibatkan kebangkitan jenayah dan keburukan.

“Pemain menganggap peranan bekas protek Batman – Dick Grayson (Nightwing), Barbara Gordon (Batgirl), Tim Drake (Robin), dan Jason Todd (Red Hood) – ketika mereka cuba meneruskan warisannya dengan melindungi Gotham setelah menerima pra -Menghitung mesej dari Batman.

“Semasa permainan, wira menghadapi beberapa penyelia, termasuk Mahkamah Burung Hantu dan Encik Freeze. Watak yang menyokong termasuk bekas Butler Alfred Pennyworth dan Kapten Polis Renee Montoya, salah satu daripada beberapa polis jujur ​​yang tersisa di bandar.”

Penjahat utama permainan ini ditetapkan untuk menjadi Mahkamah Burung Hantu, sebuah masyarakat rahsia yang bertenaga di dalam kota dengan legion pembunuh otak yang dipanggil Talons. Ini akan menjadi penampilan utama pertama masyarakat di luar komik, selain dari beberapa episod Gotham, dan mereka kelihatan sesuai menyeramkan.

Adakah Joker akan berada di Gotham Knights?

Kami tahu bahawa Batman dan Pesuruhjaya Gordon kedua -duanya mati pada permulaan Gotham Knights, tetapi kami tidak tahu sama ada Joker akan muncul. Putera jenayah badut adalah ruji permainan Arkham (walaupun muncul sebagai halusinasi yang berterusan selepas kematian ini), tetapi kami sedang menunggu untuk mengetahui sama ada dia masih hidup dalam kesinambungan berasingan Gotham Knights.

Walau bagaimanapun, teman wanita Joker, Harley Quinn disahkan untuk Gotham Knights, dengan pengarah kreatif Patrick Redding memberitahu IGN bahawa pemain akan bertemu dengan versi yang lebih tua dan bijak watak yang “mempunyai pengertian yang sangat jelas tentang identitinya, dan dia akan Hadir dirinya dalam cara penyelia yang lebih kuat dan maju ini “.

Siapa yang ada di Gotham Knights Cast?

Senarai pelakon utama untuk Gotham Knights termasuk Gildart Jackson sebagai Alfred Pennyworth, Christopher Sean sebagai Dick Grayson/Nightwing, Sloane Morgan Siegel sebagai Tim Drake/Robin, Stephen Oyoung sebagai Jason Todd/Red Hood, Amerika Young sebagai Barbara Gordon/Batgirl, dan Michael Antonakos sebagai Bruce Wayne/Batman.

Rakaman permainan gotham knights

Video di atas dikongsi oleh pemaju beberapa bulan yang lalu, memberikan peminat terbaik mereka di Gotham Knights Gameplay dalam tindakan.

Anda boleh mengharapkan permainan ini agak serupa dengan apa yang telah berlaku sebelum ini, tetapi dengan beberapa penambahan baru, satu yang Robin kini boleh teleport berkat beberapa teknologi Liga Keadilan mewah.

Batcycle akan menjadi kenderaan pilihan ketika anda melangkah melalui Gotham, dan mencari gaya musuh baru ke permainan Batman – samseng dan goon ini.

Walaupun masih mempunyai pengalaman pemain tunggal sebagai tumpuan utama, anda akan dapat bermain dengan rakan dalam mod co-op juga. Dan lebih baik lagi, mereka hanya boleh jatuh dan keluar dari cerita anda tanpa memberi kesan kepada perkembangan anda. Tidak ada perkataan mengenai sama ada Gotham Knights akan mempunyai silang, walaupun.

Treler Gotham Knights

Lihatlah, melihat dan melihat-kata yang boleh kita harapkan dari permainan ini! Semasa anda menunggu tarikh pelepasan Gotham Knights pada 21 Oktober, makan mata anda di Gotham Knights mendedahkan treler di sini.

Ikuti Radio Times Gaming di Twitter untuk semua pandangan terkini. Atau jika anda mencari sesuatu untuk ditonton, lihat panduan TV kami.

Lawati jadual pelepasan permainan video kami untuk semua permainan yang akan datang di konsol. Swing oleh hab kami untuk lebih banyak berita permainan dan teknologi.

Isu terbaru majalah Radio Times dijual sekarang – langgan sekarang dan dapatkan 12 isu seterusnya untuk hanya £ 1. Untuk lebih banyak lagi dari bintang terbesar di TV, dengar podcast Radio Times dengan Jane Garvey.

Gotham Knights

Robin membuang bom tangan

Permainan pertempuran jenayah yang hebat yang akan mengingatkan anda apa yang anda sayangi tentang Gotham dan keluarga kelawar.

Kelebihan

 • + Pandangan Gothic yang menakjubkan
 • + Pertempuran yang lancar dan boleh disesuaikan
 • + Grafik berjalan dengan baik
 • + Kawalan mudah

Keburukan

 • – Watak latar belakang NPC
 • – Sukar dan melompat mekanik

Mengapa anda boleh mempercayai Techradar

Kami menghabiskan berjam -jam menguji setiap produk atau perkhidmatan yang kami semak, jadi anda pasti anda membeli yang terbaik. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami menguji.

Masa dimainkan: 5 jam
Platform: PC

Sebuah universiti yang terbakar, orang awam menjadi tebusan, dan lelaki yang buruk di sekitar setiap sudut. Dengan Batman mati di tangan Ra’s Al Ghul, akhirnya saya masa saya untuk memakai topi keledar merah dan mencuba tangan saya di perniagaan vigilante.

Di Gotham Knights, anda bermain sebagai salah satu daripada empat ahli keluarga kelawar – Nightwing, Red Hood, Batgirl, atau Robin. Masing -masing mempunyai hubungan rumit dan rapat dengan Batman, dan sekarang dia tidak lagi, mereka perlu mengatasi kekurangan mereka untuk memenuhi kehendak terakhir Caped Crusader: Saving Gotham. Masing-masing mempunyai kebolehan mereka sendiri, yang longgar berkaitan dengan menutup senjata pertempuran dan jarak jauh.

Daripada penggantian kelawar yang mungkin, saya memilih Red Hood – bekas Robin yang Joker dibunuh, dan kembali dari orang mati yang mati dengan senang hati membunuh penjenayah di Vigilante Alter Ego yang baru. Saya bersedia untuk misi pertama saya: memukul pyromaniacs gangster, dan saya tidak akan mempunyai cara lain.

Gangster telah menjadi tebusan di bilik masuk gothic dan grand universiti di bandar ini. Saya jatuh ke dalam bangunan terbakar melalui cangkuk bergelut saya dan membuat kerja pendek pemula api. Bagi seseorang yang besar seperti Red Hood, dia menghairankan tangkas, menelan dan menyelam untuk mengelakkan serangan masuk; Dia juga membungkus pukulan ketika dia menghidupkan goon yang menyinggung, retak dengan kekuatan kasar. Paling penting, dia kelihatan baik semasa melakukannya, terima kasih kepada urutan penamat yang mewah yang membuat anak dalaman saya pecah dengan kegembiraan.

Harga dan tarikh pelepasan Gotham Knights

 • Apa itu? Permainan superhero terbaru yang mengelilingi Tentara Salib Caped
 • Tarikh Siaran: 21 Oktober 2022
 • Harga: $ 69.99 / £ 49.99 / AU $ 89.95
 • Apa yang boleh saya mainkan? PC, PlayStation, Xbox

Seperti mentega

Pertempuran Gotham Knights dengan cepat merasakan sifat kedua, perkembangan mudah dari pertempuran kombo yang diketuai oleh Rocksteady’s Arkham Games. Saya tidak bertemu dengan detik -detik yang mengecewakan watak -watak pembekuan atau secara tidak sengaja membuat langkah bertentangan yang saya maksudkan; Rasanya sangat lancar. Contoh yang hebat adalah keupayaan untuk membatalkan serangan untuk mengelak kemajuan musuh yang lain, jadi anda tidak pernah terperangkap ketika berjuang.

Kelancaran itu juga meluas ke tali pinggang utiliti anda, dengan cangkuk bergelut menjadi sahabat malas Crimefighter ini. Ini permainan kanak -kanak untuk skyscraper skala, hanya melihat lekuk atau platform yang tinggi dan mengetuk ‘f’ apabila ikon bergelut muncul. Alat mudah seperti itu, tetapi ia membuatkan saya berasa seperti Gotham Tanah menghentam ketika saya melompat dari atas bumbung ke atas bumbung, mengejar penjenayah di bawah.

Cangkuk bergelut adalah seperti gabungan fantasi heroik di Marvel’s Spider-Man, di mana anda mengayunkan bandar anda sebagai pelindung dan pertahanan yang sentiasa berusaha untuk menghilangkan jenayah, dan permainan survival zombie yang mati cahaya yang menggunakan cangkuk bergelut sebagai tambahan alat dalam senjata pergerakan anda.

Sekiranya anda mahukan cara yang lebih cepat untuk melalui bandar, anda boleh menghubungi basikal kelawar anda. Pada tekan butang, fasa motosikal mekanikal yang diilhamkan oleh Dark Knight menjadi kewujudan, menghadap ke arah yang anda jalankan, dan bahkan mula bergerak jika anda mula berlari. Mendaki ke motosikal adalah sejuk, tetapi melompat ke gerakan motosikal, seperti Zorro memasang kuda yang dicap, lebih sejuk dan mengekalkan kadar kejatuhan.

. Anda tidak boleh melompat di Gotham Knights, anda boleh mengelak, mendaki, atau bertengger, tetapi melompat tidak berada di rumah anda. Kekurangan yang dapat diketahui pada saat -saat terburuk.

Pada satu ketika, saya berada di balai polis Gotham; Telinga saya berdering dengan bunyi penggera, ada badan yang dibakar di hadapan saya, dan polis bersenjata mencari bangunan untuk saya. Saya perlu mengalahkan jalan keluar yang tergesa -gesa dan tidak dapat dilihat oleh Gotham yang terbaik dalam proses.

Ia berjalan lancar pada mulanya, saya bersembunyi dalam bayang -bayang mencelup dan menyelam untuk mengelakkan silau mekanikal kamera keselamatan dan mencari polis, dan tidak ada yang mengesyaki sesuatu. Sehingga saya menemui musuh terbesar saya: pagar pendek. Red Hood tidak tahu apa yang perlu dilakukan, bukannya hanya melompat ke atas penghalang yang rendah, dia memerangi gulungan di lantai, sprint ke halangan, dia melakukan semuanya kecuali melompat ke atas pagar. Sementara itu, saya secara senyap -senyap menjerit di komputer saya, memohon dia untuk menenangkan dan hanya mengatasinya.

Akhirnya, saya membawanya ke pagar, bersedia untuk melompat dan melarikan diri dari bangunan. Sehingga saya secara tidak sengaja menekan butang untuk penyingkiran udara dan mendarat tepat di tengah -tengah pek pengawal.

Tidak perlu dikatakan, tidak banyak stealth selepas itu.

Bukan risiko kebakaran

Saya sudah bersedia sepenuhnya untuk RTX 3070 saya untuk berjuang dengan Gotham Knights, terutamanya selepas pemaju mengumumkan perjuangan teknikal untuk crimefighting co-op yang tidak disengajakan telah memaksa ia mengunci permainan ke 30fps pada konsol. Saya tidak pasti apa sihir di belakangnya, tetapi saya dapat memaksimumkan semua tetapan grafik pada monitor ultrawide tanpa mengalami pembekuan atau jittering.

Namun, sementara Gotham Knights kelihatan hebat dalam menyapu luas dengan jalan -jalan yang gelap dan sodden yang mencerminkan lampu neon yang menerangi langit ketika anda melihat dengan teliti, butirannya mungkin kurang. Banyak NPC mempunyai mata yang tidak bermaya dan pergerakan mekanikal yang janggal. Tetapi orang -orang ini foibles memudar ke latar belakang bandar yang menakjubkan.

Keseronokan kanak -kanak

Saya ragu -ragu untuk menuju ke Gotham Knights. Sebagai peminat besar permainan Arkham Rocksteady, saya bimbang bahawa Gotham Knights akan berpindah dari identiti Arkham Knight disatuk dengan baik. Mengapa saya berdagang Batman memihak kepada bermain empat sidekiknya? Gotham Knights kelihatan seperti menetapkan panggung untuk cerita yang kurang berkesan.

. Setiap watak mempunyai cukup cerita mereka yang kelihatan seperti perspektif yang berbeza jika anda memilih untuk berubah di antara mereka. Red Hood mesti memenuhi syarat dengan kebangkitannya dan hakikat bahawa dia telah menolak sistem kehormatan Batman yang tidak membunuh penjenayah. Walaupun Robin sentiasa merujuk bagaimana dia seolah -olah tahu Batman sekurang -kurangnya, dia menganggap Batman tidak pernah melihatnya sebagai maklumat dan kemahiran yang diberikannya kepada watak -watak lain.

Ketika saya masih kecil, saya akan menghabiskan berjam -jam membayangkan bagaimana ia akan menjadi seorang superhero, saya akan berpura -pura dengan kawan -kawan saya, dan kita akan bercakap tentang bagaimana kita akan melawan orang jahat, apakah langkah penamat kita, dan Jadi pada. Oleh itu, saya sangat gembira kerana Gotham Knights memenuhi harapan tertua saya.