Glass-Cannon Elden Ring Player Bonks Setiap Bos Utama Dengan Satu Hit, Elden Ring Intelligence Build Guide: Cara Membina Watak Perisikan Terbaik

Elden Ring Glass Cannon Membina

Siapa tahu? Jika anda ingin tahu, inilah binaan akhir Bushygames:

Glass-Cannon Elden Ring Player Bonks Setiap Bos Utama Dengan Satu Hit

Glass-Cannon Elden Ring Player Bonks Setiap Bos Utama Dengan Satu Hit

Elden Ring penuh dengan bos keras, yang kebanyakannya tidak mempunyai masalah dengan cepat menunjukkan kepada anda kubur terdekat jika anda hilang, dan mengalahkan mereka sering menjadi masalah perlahan -lahan yang menghilangkan diri di bar kesihatan mereka yang panjang sehingga anda menghela nafas lega Perkataan “musuh ditebang” akhirnya muncul. Seorang pemain, bagaimanapun, ingin menyandarkannya kepada bos setiap bit dan juga mereka, dan kemudian beberapa. Oleh itu, dia mengalahkannya dengan satu-tembakan dari banyak musuh yang paling sukar, dari Morgott ke Radahn, antara lain.

Elden Ring . Video itu menunjukkan Bushy cuba-dan berjaya-ketika mengalahkan aksi darisoftware-rpg dengan membunuh setiap bos utama dengan satu hit. . .”Jika tidak, dia membebaskan diri untuk menggunakan apa -apa item atau teknik yang tersedia untuk membantunya dalam usahanya. Yang termasuk barang -barang seperti penggemar dan gangguan, di mana Bushy menggunakan banyak untuk bertahan hidup neraka.

Setelah menciptakannya yang bernama seorang lelaki punch, Bushy menjelajahi tanah di antara untuk gear. Dia mengumpul barang -barang seperti jimat kapak dan air mata yang retak untuk peningkatan kerosakan serangan yang dikenakan. Dia mengumpulkan pelbagai batu dan kemahiran senjata, seperti Ash of War: Penentuan, yang menguasai kekuatan serangan anda yang seterusnya. Dia juga membuang bos Calvary malam menunggang kuda dengan memaksanya untuk melompat dari jambatan, semuanya sebelum menangkap senjata idolizednya: Hammer Giant-Crusher-Crusher. Bushy meratakan di sana sini juga, tetapi dia tidak menghabiskan banyak masa di skrin itu kerana dia hanya meneroka tanah antara sumber dan membunuh musuh untuk runes.

Perkara yang dijemput apabila Bushy mendapat Giant-Crusher. Dia menyamakan tukul beberapa kali dan melakukan beberapa gangguan melengkung yang salah untuk cepat mendapatkan sekitar peta untuk mencari sumber yang berkualiti tinggi-seperti batu-batu smiting yang maju untuk menguatkan senjata lagi-sebelum menguji keupayaan serangannya yang dilanda satu pertamanya terhadap bosnya yang pertama Berjuang: The Deathbird di Liurnia Tasik. . Percubaan kedua yang gagal jauh lebih baik, dengan Deathbird entah bagaimana bergantung kepada sekerat kesihatan yang paling kecil selepas serangan Bushy, tetapi kali ketiga adalah pesona.

Selepas tiga jam pertanian dan meratakan tukulnya sekali lagi, Bushy mengasahnya dengan barang -barang yang sama, berjalan ke Deathbird, dan membunuh perkara yang rosak dalam satu pukulan. “Bang! Whoo, “Bushy berseru dalam kegembiraan. Tidak akan berbohong, saya juga merasakannya. .

. . Dan gergasi api membuli dia untuk, seperti, sejam. Tetapi selepas sedikit percubaan dan kesilapan, Bushy One-Shotted semua Bos utama, atau dalam hal mereka yang mempunyai pelbagai fasa, dia menyapu setiap fasa dengan satu hit. Apa yang membuat ini lebih mengesankan adalah, kerana Bushy menggunakan mantra buffing yang juga berlaku untuk menimbulkan kerosakan diri, seperti serangan yang semakin meningkat. Bercakap mengenai meriam kaca.

Bushy memberitahu Kotaku Bahawa sementara dia hanya membunuh bos “perlu untuk mengalahkan permainan,” dia yakin bahawa setiap fasa bos dapat dilakukan dalam satu hit. Elden Ring jerks yang memberinya masa yang sukar.

“Radagon bos terakhir dan Elden Beast adalah yang paling sukar untuk satu tembakan dan saya juga terpaksa memecahkan peraturan saya sendiri yang tidak dikenali sebagai komet Azur dengan betul satu tembakan Elden Beast,” kata Bushy. “Sesetengah orang mengulas bahawa Comet Azur tidak boleh dianggap sebagai satu tembakan kerana ia adalah satu siri hits dan bukannya satu contoh kerosakan, tetapi saya tidak bersetuju. .”

. Dia mengatakan dia banyak belajar tentang Elden Ring .

“Ia adalah satu keseronokan dengan banyak penyelesaian masalah, dan saya sangat terkejut walaupun mungkin di tempat pertama,” kata Bushy. . Saya tidak menggunakan mana -mana item ini dalam jangka masa, tetapi mereka semua adalah pilihan yang boleh dilakukan dengan lebih baik dalam beberapa keadaan berbanding dengan apa yang saya gunakan.

Saya rasa jika ada pengambilalihan dari Bushy, mungkin ini: Elden Ring, Cara terbaik untuk menang ialah “mengeluarkan satu tan kerosakan” dalam satu hit.

Siapa tahu? Jika anda ingin tahu, inilah binaan akhir Bushygames:

  • Senjata: penghancur gergasi, kakitangan Lusat dengan komet Azur (kedua -duanya akhirnya dinaik taraf ke tahap maksimum)
  • Penggemar badan: Daging yang tinggi, Aromatik Bloodboil, Flame memberi saya kekuatan
  • Aura Buffs: Golden Vow Ash of War, Golden Vow Encantation, Standard Rallying (Standard Komander)
  • Buffs Unik: Air mata kristal Knot Faith, Kekuatan Knot Kristal, air mata retak yang retak, air mata yang retak retak, air mata yang retak, Terra Magica
  • .
  • Perisai dengan kesan khas: Dumpling hitam, topeng putih, mahkota cendawan

Elden Ring Glass Cannon Membina

Grand Theft Auto V Top Up (100% selamat)

Maplestory M Top Up Crystals

NBA 2K19 VC TOP UP (50% OFF)

Fortnite Top Up V Bucks

Spotify Premium Top Up

NHL 23 mata teratas

NHL 24 mata teratas

Kira -kira 5mmo

  • Tentang kita
  • Terma dan syarat
  • F.A.
  • Jual kepada kami

Nota: Kemungkinan penamatan akaun semasa menggunakan meratakan haram atau emas yang diperoleh secara haram.

Elden Ring Runes News & Guides

Panduan Membina Perisikan Elden Ring: Cara Membina Watak Perisikan Terbaik

Beli Elden Ring Runes Elden Ring 1.07 Versi Elden Ring Intelligence Senjata Elden Ring Intelligence Build 2022-11-04 09:14:02

Pemain mungkin datang untuk bermain Elden Ring lagi apabila dikemas kini, ia akan membetulkan beberapa pepijat atau menukar beberapa statistik senjata atau watak. Beberapa pemain mungkin cuba membina watak baru berdasarkan senjata atau statistik yang lebih baik. Baru -baru ini, watak -watak yang dibina berdasarkan atribut kecerdasan menjadi popular sebagai kemas kini Elden Ring 1.07. Adakah anda berminat dengan watak kecerdasan? Anda boleh membaca artikel ini untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara membina watak kecerdasan terbaik di Elden Ring. untuk membina watak yang dikehendaki dan mengalahkan lebih banyak musuh dalam proses pengembaraan.

Perisikan adalah salah satu statistik di Elden Ring. . Atribut perisikan meningkatkan kerosakan ahli sihir dan senjata kecerdasan kecerdasan anda. Statistik ini diperlukan untuk melakukan ahli sihir Glintstone yang lebih tinggi dan meningkatkan ketahanan anda terhadap serangan sihir.

Cara Membina Watak Perisikan Terbaik di Elden Ring
Membina Mage Cannon Kaca

Statistik utama: Perisikan 80, Ketangkasan 18, Kekuatan 12
Item Penting: Moonveil Katana, Kakitangan Glintstone Lusat, Cerulean Tersembunyi Tear
Jampi Terbaik: Comet Azur, Terra Magicus

The Cannon Mage Glass menangani lebih banyak kerosakan daripada secara harfiah mana -mana kelas lain dalam permainan, tetapi anda akan sangat rapuh sebagai hasilnya. Jika musuh rawak berjaya menyerang anda semasa anda berjuang melawan bos, ada peluang yang baik anda akan mati. Tidak setiap pertarungan akan berjalan lancar di taman, tetapi yang akan berakhir dalam beberapa saat.

Binaan ini menjadi sempadan patah apabila anda mendapat akses ke komet azur dan air mata tersembunyi cerulean, memberikan anda akses kepada rasuk tenaga yang merosakkan selama sepuluh saat.

Senjata terbaik: Moonveil katana

Secara meluas dianggap sebagai salah satu senjata terbaik dalam permainan untuk PvE dan Pvp, Moonveil adalah senjata yang hebat untuk mengambil awal dan tahap untuk membina kecerdasan. Ini terutamanya ketangkasan/kecerdasan skala katana. Moonveil adalah salah satu senjata ketangkasan terbaik di Elden Ring, dan hanya menjadi salah satu senjata kecerdasan terbaik juga.

Moonveil juga mempunyai salah satu kemahiran senjata unik Elden Ring dalam cahaya bulan sementara. Rasuk tenaga ajaib yang tinggi ini pasti dapat dikelilingi dengan mudah melalui musuh-musuh yang paling hangat, dan ia adalah pilihan yang hebat untuk bos yang mengejutkan.

Cerulean tersembunyi air mata

air mata kristal yang menghilangkan kos FP sementara untuk setiap ejaan. Seperti yang disebutkan di atas, ini membolehkan anda menggunakan mantra mahal seperti Comet Azur dan Ranni’s Dark Moon percuma. Ini menjadikan komet azur sangat kuat, kerana anda boleh menggunakan air mata tersembunyi cerulean dan kemudian membuangnya dalam perjuangan bos untuk dicincang bos dalam beberapa saat. Anda akan menemui air mata tersembunyi cerulean dengan membunuh semangat pokok ulser di MT. Gelmir Minor Erdtree.

Cara terbaik untuk menggunakan binaan ini adalah untuk menyelamatkan serangan FP dan sihir untuk musuh peringkat tinggi dan hanya menggunakan serangan huru-hara Moonveil Katana untuk membersihkan musuh peringkat rendah. Walaupun anda kehabisan bunga dan titik fokus, anda masih boleh menangani kerosakan dengan Katana Moonveil dengan menggunakan dex scaling.

Sekiranya pemain ingin membina watak kecerdasan di Elden Ring, anda boleh mencuba panduan ini dalam permainan. Dan jika anda kekurangan senjata atau perisai yang diperlukan untuk watak, anda boleh Beli Elden Ring Runes Untuk memilih gear yang sesuai untuk membina watak kecerdasan terbaik dalam permainan.

Elden Ring Glass Cannon Membina

SMOOS в в н н т «« Elden Ring Glass Cannon Build »в Tiktok (тpire)).

4189

Bangun Kaca-Kannon yang benar kelihatan seperti dalam permainan Elden yang lewat! #eldenring #xbox #pcgaming #ps5 #gaming #gamingontiktok #gamingtips #rpg #xbox #UFC #videogames

14k

Mungkin binaan yang paling menyeronokkan saya mempunyai lol #eldenring #eldenringhype #fyp #fyp シ #eldenringedit #eldenbling #glasscannon #frunkthebeat

1725

Cannon kaca literal �� #eldenring #gamer #gaming #game #twitch #live #stream #streamer #fyp #viral #explore #fy #darksouls #bloodborne #youtube #clips #highlight # Mod susah

В в tiktok (тика) о поововате peratus Bentaranaga (@benTaranaga): «Mencuba binaan baru, samurai mage. Nampaknya meriam kaca yang menyeronokkan untuk sekarang lol �� #eldenringhype #eldenringhype ».leya, samurai magedream on - aerosmith

612

Mencuba binaan baru, Samurai Mage. Nampaknya meriam kaca yang menyeronokkan buat masa ini lol �� #eldenringhype #eldenringhype

437

. Kaca Cannon Sorcery vs Starscourge Radahn. #Starscourgeradahn #ronnie #gametok #fyp #theturdmachine #twitch #eldenring #sorcery #intbuild #capcut

Ths: 9k.кооо н н н н в в «❤ #. e #eldenringdlc #eldenringMeme #eldenringmemes #eldenringweapon #eldenringbuild #eldenringtiktok ».original sound - yo! seph

84.2k

Jar Cannon ❤️ Bayi saya.#Capcut #fyp #fyp シ #gamingontiktok #fromsoftware #eldenring #eldenringhype #eldenringdlc #eldenringmeme #eldenringmemes #eldenringweapon #eldenringbuild #eldenringtiktok

Лйи: 4.9k.коом н на): 66.V Tiktok (тion) OO пOOзOзO Permainan Dionell Games (@DionellGames2):

66.1k

Bow Builds dan Thousand Miles – Elden Ring #shorts

O: 12.7K.ко menumpafkan: 95.V Tiktok (тикток) о foto ползозоватеidik ashenonetok (@ashenonetok): Elden Ring #eldenring #build #FromSoftware #Short ».original Sound - Ashenonetok

174.6k

Membina sihir terbaik yang tidak siuman! Elden Ring #eldenring #build #FromSoftware #Short

Ths: 1.1k.коом н н н н в в в «« Elden Ring Sinclar - Studio Bunyi Rasmi

16.8 RIBU

#BlitsSou #eldenring #build

Ths: 10k.коооммм:: 70.V TIKTOK (тpire) O оOOзOзOе ash Ashenonetok (@Ashenonetok): #eldenring #build #shorts #short #fromsoftware ».original sound - ashenonetok

110.8 RIBU

Pembentukan cincin elden mana yang terbaik? #eldenring #build #shorts #short #fromSoftware

199.9k

Balas ke @scarlet.CRXSS seperti yang diminta, cuba menjadikannya mudah tanpa merosakkan terlalu banyak! #eldenring #eldenringbuild #buildguide #bloodyfinghunter #yura #turtlepope #turtle

32.2k

Ng+11. Membina AF sejuk tetapi ia secara literal “meleleh” bos.

650.2k

Membalas @fors1n_3 cuma panggil saya tuhan guntur ⚡ #eldenring #eldenringhype #eldenringgameplay #eldenringbuild #eldenringbuilds #eldenringbestbuild #opeldenringbuild #eldenringmagicbuild #gametok #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #fromsoft #gameTok

Ths: 2k.ко as: 26.V Tiktok (тion) Oph полозоватеanan ELDEN RING �� (@elden_ring_players): Elden Ring �� Credit @ashenonegaming #strength #faith #healing #build #fyp シ #eldenring �� ».original sound - Elden Ring ��

29.6k

Membalas @nacho kekuatan terbaik & penyembuhan iman. Elden Ring �� Credit @ashenonegaming #strength #faith #healing #build #fyp シ #eldenring ��