Genshin Impact Yelan Banner Tarikh dan Kemampuan | PCGamesn, Banner Yelan | Genshinlab

Tarikh pelepasan banner Yelan telah disahkan untuk separuh pertama Genshin Impact 2.7. Banner Yelan akan dipanggil ‘Discerner of Enigmas’, dan Genshin Impact 2.7 Tarikh Siaran adalah 31 Mei, 2022.

Genshin Impact Yelan Banner Tarikh dan Kemampuan

Genshin Impak Yelan Banner Tarikh Tarikh: Yelan Melintasi Lengannya Di hadapannya Semasa Dia Menarik Serangan Khas

Ingin tahu mengenai tarikh pelepasan Banner Yelan di Genshin Impact? Yelan telah berada di fail permainan RPG sejak 2.0 kemas kini, dan kami mendapat lebih banyak maklumat mengenai watak impak Genshin baru ini seiring dengan berlalunya masa. Profil Datamed yang asalnya telah disenaraikan di bawah model ‘Tall Woman’, dan khabar angin lain menunjuk dia menjadi pengguna Hydro Bow.

The Genshin Impak Tarikh Siaran Banner Yelan kini telah diumumkan, dan beberapa khabar angin lain juga telah dibersihkan. Jawatan pada akaun Genshin Impact Twitter rasmi secara rasmi mendedahkan watak menjelang akhir bulan Mac 2022 bersama dengan Kuki Shinobu, sebelum Genshin Impact 2.6 tarikh pelepasan.

Walaupun sudah lama dikabarkan dia akan muncul dalam Patch 2.7, kami tidak mendapat pengesahan rasmi sehingga versi 2.7 livestream pada 20 Mei, mengesahkan bahawa dia memang pengguna hydro busur. Inilah segala yang kita tahu mengenai Yelan di Genshin Impact setakat ini, termasuk kebolehannya dan tarikh pelepasan sepanduknya.

Genshin Impak Tarikh Siaran Banner Yelan

Tarikh pelepasan banner Yelan telah disahkan untuk separuh pertama Genshin Impact 2.7. Banner Yelan akan dipanggil ‘Discerner of Enigmas’, dan Genshin Impact 2.7 Tarikh Siaran adalah 31 Mei, 2022.

Genshin Impact Yelan Banner: Seni Watak Yelan Penuh dengan dia meregangkan ke langit

Genshin Impak Yelan Abilites

Serangan Biasa – Bantang Stealthy

 • Serangan biasa: Lakukan sehingga empat tembakan berturut -turut dengan busur
 • Serangan yang dikenakan: Melakukan pukulan yang lebih tepat dengan peningkatan kerosakan. Semasa mensasarkan, air akan berkumpul di sekitar anak panah, dan pukulan yang dicas sepenuhnya akan menangani kerosakan hidro. Yelan akan memasuki negeri ‘terobosan’ selepas menghabiskan lima saat di luar lapangan, yang akan mengurangkan masa caj yang ditembak ditembak sebanyak 80% yang akan datang sebanyak 80%. Sebaik sahaja dituduh semasa dalam kejayaan, Yelan dapat membakar ‘terobosan barb’ yang akan menangani kerosakan hidro aoe berdasarkan kesihatan maksimum Yelan
 • Serangan menjunam: Menembak mandi anak panah di udara sebelum jatuh dan menyerang tanah, menangani kerosakan AOE terhadap kesan

Kemahiran Elemental – Lifeline yang berlarutan

Kemahiran Elemental Yelan melepaskan ‘lifeline’ yang boleh traktor dengan cepat, sementara juga menarik dan menandakan lawan di sepanjang jalannya. Pada akhir pergerakan, garis hayat akan meletup dan menangani kerosakan hidro kepada semua lawan yang ditandakan berdasarkan kesihatan maksimum Yelan.

 • Ketik – cepat bergerak jarak tertentu ke hadapan
 • Tahan – terus maju dengan kelajuan. Pada masa ini Yelan dapat mengawal arah musim bunga dan menamatkan pergerakannya dengan menggunakan kemahiran sekali lagi, setiap lawan ditandai oleh garis hayat apabila ia meletupkan mencetuskan peluang 34% yang Yelan akan mendapat kejayaan.

Base cooldown pada kemahiran elemen Yelan adalah sepuluh saat.

Elemental Burst-Dadu Depth-Clarion

Burung Elemental Burst Yelan menangani kerosakan hidro, dan mencipta sesuatu yang disebut ‘Lontaran indah‘, Yang – yang dilakukan oleh cinta perjudian Yelan – boleh menjadi dadu spektrum terapung.

Razer Iskur X - Edisi Impak Genshin

Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer Iskur X – Edisi Impak Genshin Razer $ 499.00 Beli Sekarang Rangkaian N memperoleh komisen gabungan dari jualan yang layak.

Rakan ini akan mengikuti watak aktif di sekitar dan mencetuskan serangan yang diselaraskan yang menangani kerosakan hidro berdasarkan kesihatan maksimum Yelan. Serangan itu mencetuskan dalam salah satu daripada dua cara:

 • Boleh berlaku sekali setiap saat apabila watak aktif menggunakan serangan biasa
 • Akan berlaku setiap kali hidup Yelan meletup dan mencecah lawan biasa

Bakat pasif Yelan

Yelan boleh mendapatkan 25% lebih banyak ganjaran apabila dihantar pada ekspedisi liyue selama 20 jam. Di samping itu, dia mempunyai bakat pasif berikut:

 • Putar kawalan – Apabila parti mempunyai satu, dua, tiga, atau empat jenis unsur, kesihatan Yelan meningkat sebanyak 6%, 12%, 18%, dan 30%
 • Menyesuaikan diri dengan mudah – Walaupun lontaran indah berada di lapangan, watak aktif akan menangani kerosakan tambahan 1%. Ini meningkat sebanyak 3.5% setiap saat, hingga maksimum 50%

Konstelasi Yelan

 • Mengambil semua pendatang – Setiap lawan yang ditandai oleh kemahiran elemen Yelan akan memulihkan tujuh tenaga untuk Yelan, sehingga maksimum 21 tenaga.
 • Masukkan plotters – Kemahiran Elemental Yelan memperoleh satu caj tambahan
 • Peniaga sedikit – Meningkatkan tahap kemahiran elemen Yelan dengan tiga, hingga maksimum 15
 • Bait-and-Switch – Kerosakan serangan yang diselaraskan dengan indah meningkat sebanyak 30%
 • Berhati -hati dengan dadu penipu – Meningkatkan tahap pecah unsur Yelan sebanyak tiga, sehingga maksimum 15
 • Pemenang mengambil semua – Selepas Yelan menggunakan pecahnya unsur, dia akan memasuki keadaan ‘dalang’, yang akan berlangsung selama 20 saat, atau sehingga Yelan memadamkan enam anak panah. Walaupun di negeri ini, semua serangan normal Yelan akan menjadi varian Barb yang lebih kuat, menangani semua kerosakan yang berkenaan dengan kenaikan 130% di atas

Itu semua maklumat yang tersedia mengenai Yelan di Genshin Impact setakat ini. Terus up-to-date pada Banner Impak Genshin semasa dan seterusnya, dan periksa Panduan Bahan Yelan kami jika anda ingin mula mengumpul bahan Ascensionnya dengan segera.

Razer Deathadder V2 Pro - Genshin Impact Edition

Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer Deathadder V2 Pro – Edisi Impak Genshin Razer $ 139.99 Beli Sekarang Rangkaian dan Mendapat Suruhanjaya Gabungan dari Jualan Kelayakan.

Sumbangan Asal oleh Christian Vaz.

Joe Robinson Strategy Games Aficionado Joe sebelum ini editor Wargamer dan telah menulis untuk RPS. Menikmati semua permainan paradoks, terutama hati besi 4, perang total: warhammer, halo, dan berjalan kaki di pantai.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Yelan

Halaman ini memberikan maklumat sepanduk Yelan terbaik. Yelan dipromosikan atau dipaparkan dengan rangsangan kadar drop dalam 1 acara acara:

Disner of Enigmas 2022-05-31
Disner of Enigmas 2023-02-07

Sila rujuk carta span Time Banner jika anda ingin mengetahui maklumat spanduk watak lain

Tempoh Banner Time Genshin

 1. Hanya termasuk watak yang sebelum ini dinaikkan pangkat
 2. Mulakan mengira hari dari Banner Promosi Pertama watak itu

Tolong beritahu kami jika ada perkara lain yang boleh kami lakukan untuk anda. Genshinlab mencipta semua carta.

Anda sentiasa boleh berkongsi carta dengan komuniti untuk menunjukkan sokongan anda terhadap watak anda sendiri.