Genshin Impact Ya Miko Build | Taktik Pocket, Yae Miko | Genshin Impact Wiki | Fandom

Yae Miko

Anda hanya perlu menggunakan pecah elemen YAE sebaik sahaja anda telah menubuhkan semua totem sesshou sakura, kerana mereka menentukan berapa banyak kerosakan kesepakatan kilat.

Genshin Impact Ya Miko Build

Genshin Impact kami YAE Miko Build Guide berjalan mendalam pada wielder pemangkin elektro lima bintang, yang menampilkan kemahiran, senjata, artifak, pasukan, dan banyak lagi.

Genshin Ya Miko membaca buku dan membuat tanda rubah dengan tangannya

Diterbitkan: 8 Sep 2023

Sebagai Guuji dari Kuil Grand Narukami dan pemilik YAE Publishing House, Genshin Impact’s Yae MikoPenampilan yang elegan dan cantik memungkiri personaliti yang cerdas dan licik dari warisan kitsune. Dia telah meletakkan dirinya secara mendalam ke dalam tradisi Teyvat dan Inazuma, dan, dengan ini Genshin Ya Impact Miko membina Panduan, dia sudah bersedia untuk bersarang di dalam senarai anda juga.

Sekiranya anda ingin bersaing dengan semua watak terbaik, perhatikan senarai peringkat Genshin Impact kami, Banner Impak Genshin, panduan kemas kini kesan Genshin. Kami juga mendapat senarai kod impak Genshin yang berguna untuk memastikan dompet anda dipenuhi dengan Freemos, dan Panduan Acara Impak Genshin supaya anda dapat menjejaki apa yang berlaku di Teyvat.

Inilah segala -galanya dalam kesan Genshin kami YAE Miko membina:

Thumbnail YouTube

Apa kesan Genshin Terbaik Yae Miko Membina?

Yae Miko adalah pengguna pemangkin elektro lima bintang yang cemerlang dalam pelbagai pasukan yang didorong oleh reaksi unsur. Kemahirannya membolehkannya memanggil menara yang menawarkan banyak aplikasi elektro dari kedua-dua dan di luar lapangan, dan keseluruhannya mampu menghancurkan beberapa kerosakan yang cukup besar.

Belajar di mana untuk meletakkan menara beliau boleh mengambil beberapa amalan, dan pada pembebasan ramai pemain tidak berpuas hati dengan kekurangan bingkai saya dan rintangan gangguan semasa animasi. Walau bagaimanapun, dengan beberapa TLC dan beberapa pelaburan dalam binaannya, dia membuat sub-dps dan pemandu reaksi yang hebat, baik dalam peranan di lapangan dan pasukan QuickSwap.

Sejak kebangkitan elemen dendro, Yae Miko juga telah menemui tempat yang kukuh dalam pasukan yang memburuk. Dia boleh sangat selesa untuk bermain dalam situasi ini, dan mempunyai siling kerosakan yang cukup tinggi – selagi anda membiasakan diri dengan corak serangannya.

Apakah Impak Genshin Terbaik Ya Miko Miko?

Senjata tandatangan Yae Miko adalah Kagura’s Verity, Dan dengan mudahnya pilihan terbaiknya dalam slot jika anda berjaya mendapatkan kaki anda di atasnya. Pasifnya disesuaikan dengan kemahiran elemennya, yang berlangsung sepanjang tempoh Thunderbolts Tenko, dan ia sesuai dengan mana -mana PlayStyle atau Team Comp.

Sebagai alternatif, Skyward Atlas adalah pilihan yang hebat kerana ia meningkatkan serangannya, membuat ketidakupayaannya untuk menggunakan penggemar serangan luaran.

Dari segi pilihan empat bintang, mata Oathsworn di R5, adalah pilihan terbaik anda. Ia secara besar-besaran mengurangkan kekurangan isi semula tenaga YAE, dan hampir tidak mempunyai kaveat tidak seperti pilihan empat bintang lain.

Malangnya, mata Oathsworn terikat dengan acara penawaran tiga Realms Gateway, jadi tidak lagi tersedia. Sekiranya anda terlepas, maka Widsith adalah pilihan terbaik anda yang akan datang, menawarkan banyak utiliti terutama di R5.

Senjata Kesan Cara mendapatkan
Kagum Kagura Stat asas: Kerosakan kritikan
Kemahiran: Apabila Wielder menggunakan kemahiran unsur, mereka mendapat kesan tarian Kagura, meningkatkan kerosakan kemahiran mereka sebanyak 12% selama 16 saat. Max tiga susunan. Wielder memperoleh bonus kerosakan elemen 12% tambahan apabila dia mempunyai tiga susunan
Gacha
Atlas Skyward Stat asas: serang
Kemahiran: Meningkatkan Bonus Kerosakan Elemental sebanyak 12%. Serangan Normal Hits mempunyai peluang 50% untuk mendapat sokongan awan, yang secara aktif mencari lawan untuk menyerang selama 15 saat, menangani kerosakan serangan 160%. Ini hanya boleh berlaku sekali setiap 30 saat
Gacha
Mata Oathsworn Stat asas: serang
Kemahiran: Meningkatkan Recharge Tenaga sebanyak 24% selama sepuluh saat setelah menggunakan kemahiran
Ganjaran Acara Tiga Realms yang Menawarkan Acara
Widsith Stat asas: Kerosakan kritikan
Kemahiran: Apabila watak mengambil ke lapangan, mereka mendapat lagu tema rawak selama sepuluh saat. Recititif Meningkatkan serangan sebanyak 60%, ARIA meningkatkan semua kerosakan unsur sebanyak 48%, dan interlude meningkatkan penguasaan elemen sebanyak 240. Ini hanya boleh berlaku sekali setiap 30 saat
Gacha

Apakah kesan genshin terbaik yae miko artifak?

Malangnya, Yae Miko tidak mempunyai set tandatangan yang sesuai dengan kitnya. Ini bermaksud bahawa artifak terbaiknya kebanyakannya kombinasi dua keping yang menawarkan peningkatan statistik rata.

Umumnya, lambang empat keping set nasib terputus adalah jeritan yang baik untuk memastikan anda dapat pecah semasa setiap putaran. Jika itu bukan matlamat anda, maka anda boleh menggabungkan dua keping kemarahan gembala dengan sebarang serangan dua keping untuk meningkatkan kerosakan peribadinya. Kami telah meletakkan final Gladiator dalam jadual di bawah kerana ia sangat mudah diakses, dan lebih mungkin anda akan mendapat dua keping dengan statistik yang baik dan sub-stats.

Set artifak Kesan Cara mendapatkan
Lambang nasib terputus Dua dilengkapi: Pengisian Tenaga +20%
Empat dilengkapi: Meningkatkan kerosakan payudara unsur sebanyak 25% daripada isi semula tenaga. Anda boleh mendapatkan kerosakan bonus maksimum 75% dengan cara ini
Domain Mahkamah Momiji, Pulau Yashiori, Inazuma
Kemarahan guntur Dua dilengkapi: Meningkatkan kerosakan elektro sebanyak 15%
Empat dilengkapi: Meningkatkan kerosakan yang disebabkan oleh beban, elektro-dikenakan, dan superconduct sebanyak 40%. Mencetuskan kesan ini juga mengurangkan cooldown kemahiran unsur dengan satu saat. Ini hanya boleh berlaku sekali setiap 0.8 saat
Midsummer Courtyard Domain, Starfell Valley, Starsnatch Cliff
Akhir Gladiator Dua dilengkapi: Meningkatkan serangan sebanyak 18%
Empat dilengkapi: Jika wielder set artifak ini menggunakan pedang, tanah liat, atau polearm, kerosakan serangan normal mereka meningkat sebanyak 35%
Bos dunia dan mingguan, kotak kuat artifak, dll

Statistik artifak dan sub-stat

Ketika datang ke statistik dan sub-stat, anda ingin mengimbangi semula tenaga dan kerosakan peribadi Yae. Jika anda mempunyai bateri elektro seperti Fischl Genshin Impact pada pasukannya, anda harus mensasarkan 140-160% tenaga semula untuk meletupkan setiap putaran, dan 140% tenaga semula untuk meletupkan setiap putaran lain.

Bagi pasukan yang tidak mempunyai bateri elektro, anda memerlukan lebih daripada 200% tenaga semula tenaga jika anda berharap untuk meletupkan setiap putaran, atau 140-170% cas semula tenaga untuk meletupkan setiap putaran lain.

Dengan itu, berikut adalah beberapa statistik terbaik untuk memberi tumpuan kepada artifak Yae Miko.

Statistik utama

 • Piala – Bonus Kerosakan Elektro
 • Circlet – Kadar atau kerosakan kritikan (cuba mengekalkan nisbah kadar 1: 2 kepada kerosakan)
 • Pasir – serangan% atau isi semula tenaga

Sub-stats

 • Recharge Tenaga
 • Kadar kritikan/kerosakan kritikan
 • Serang%
 • Serang

Genshin Impact Ya Miko

Waht Impak Genshin Keupayaan Yae Miko?

Berikut adalah semua kemahiran aktif dan pasif Yae Miko.

Ketika datang ke serangan biasa, mereka bukan sumber utama kerosakannya, tetapi mereka mempunyai tempat mereka dalam beberapa putaran. Tidak seperti banyak watak, kombo standardnya bukan tiga serangan biasa dan serangan yang dikenakan – sebaliknya anda harus menggunakan dua serangan biasa, kemudian serangan yang dikenakan, maka lompat atau dash untuk membatalkan animasi serangan yang lama.

Sebaliknya, kemahiran elemennya adalah sebahagian besar kitnya, dan perkara utama yang anda ingin dapatkan untuk mengatasi. Faktor yang paling penting ialah anda memastikan semua totem Sesshou sakura diletakkan cukup dekat untuk mereka dihubungkan bersama untuk menangani kerosakan maksimum. Ketika Yae meletakkan totem, dia melakukan dash belakang tanpa bingkai kebal. Ini boleh menjadi sukar untuk menyesuaikan diri dengan tetapi, dengan masa, ia harus menjadi sifat kedua – dan anda juga boleh menggunakannya untuk mengeluarkannya dari jalan bahaya.

Anda hanya perlu menggunakan pecah elemen YAE sebaik sahaja anda telah menubuhkan semua totem sesshou sakura, kerana mereka menentukan berapa banyak kerosakan kesepakatan kilat.

Untuk penerangan yang mendalam tentang mekanik untuk setiap kemahiran YAE, pastikan anda menyemak Panduan KeqingMains Yae Miko.

Kemahiran aktif:

Kemahiran Kesan
Serangan biasa: Spiritfox Sin-Eater Normal: Memanggil Spirits Kitsune, memulakan maksimum tiga serangan yang menangani kerosakan elektro
Dicas: memakan stamina untuk menangani kerosakan elektro AOE selepas masa pemutus pendek
Terjun: terjun ke arah tanah dari udara, merosakkan semua lawan di sepanjang jalan dan menangani kerosakan elektro AOE terhadap kesan
Kemahiran Elemental: Yakan Evocation: Sesshou Sakura Bergerak pantas, meninggalkan sesshou sakura totem di belakang. Sesshou Sakura secara berkala menyerang satu lawan berdekatan dengan pencahayaan, menangani kerosakan elektro. Apabila ada sesshou sakura lain yang berdekatan, tahap mereka meningkat, meningkatkan kerosakan mereka. Maksimum tiga sesshou sakura boleh wujud secara serentak. Pada mulanya, tahap tertinggi masing -masing dapat dicapai adalah tiga
Pecah unsur: Seni Rahsia Besar: Tenko Kenshin Yae Miko membongkar Sesshou Sakura, memusnahkan bentuk luar mereka dan mengubahnya menjadi petir yang turun dari langit, menangani kerosakan elektro aoe pada hit. Setiap sesshou sakura yang dia hancurkan dengan cara ini mencipta satu petir

Kemahiran pasif:

Kemahiran Kesan
Meditasi Yako Apabila Yae Miko Crafts Bahan Bakat Karakter, dia mempunyai peluang 25% untuk membuat bahan bakat tambahan dari rantau yang sama dengan jenis rawak. Jarang bahan ini sama dengan bahan yang digunakan semasa membuat kerajinan
Shade suci kuil Apabila anda membuang seni rahsia yang hebat: Tenko Kenshin, masing -masing memusnahkan Sesshou Sakura Reset Cooldown untuk satu pertuduhan Yakan Evocation: Sesshou Sakura
Berkat yang tercerahkan Setiap Titik Penguasaan Elemental Yae Miko telah meningkatkan kerosakan yang ditangani oleh Sesshou Sakura sebanyak 0.15%

Apakah buruj Genshin Ya Miko?

Anda boleh menilai buruj Yae setelah menerima dia sebagai pendua ketika membuat hasrat. Inilah setiap bonus yang anda terima semasa mengaktifkannya.

Buruj Kesan
Tawaran Yakan Setiap Masa Seni Rahsia Besar: Tenko Kenshin Mengaktifkan Tenko Thunderbolt, Yae Miko mengembalikan Tujuh Tenaga Elemental untuk dirinya sendiri
Fox’s Mooncall Permulaan Sesshou Sakura pada tahap dua, tahap max meningkat kepada empat, dan julat serangan mereka meningkat sebanyak 60%
Tujuh Glamours Meningkatkan Tahap Yakan Evocation: Sesshou Sakura dengan tiga. Tahap peningkatan maksimum 15
Penyaluran Sakura Ketika Sesshou Sakura Thunderbolts melanda lawan, bonus kerosakan elektro untuk semua anggota parti berdekatan meningkat sebanyak 20% selama lima saat
Menggoda nakal Meningkatkan Tahap Seni Rahsia Besar: Tenko Kenshin dengan tiga. Tahap peningkatan maksimum ialah 15
Seni Terlarang: Daisesshou Serangan Sesshou Sakura mengabaikan 60% pertahanan lawan anda

Apakah kesan Genshin Yae Miko’s Ascension?

Anda boleh menanam sirip palsu Dragonheir dari acuan mandi di Enkanomiya, dan laut ganoderma tumbuh di sekitar pantai Inzauma. Anda boleh mendapatkan pengawal tangan dengan mengalahkan musuh -musuh Nobushi dan Kairagi di sekitar Inazuma.

Tahap yang diperlukan Mora Bahan
20 20,000 Satu Vajrada Amethyst Sliver, Tiga Ganoderma Laut, tiga pengawal lama
40 40,000 Tiga Vajrada Amethyst Fragment, Sepuluh Laut Ganoderma, Dua Sirip Palsu Dragonheir, 15 Panduan Lama
50 60,000 Six Vajrada Amethyst Fragment, 20 Sea Ganoderma, Empat Sirip Salinan Dragonheir, 12 Pengawal Kageuchi
60 80,000 Tiga Vajrada Amethyst Chunk, 30 Sea Ganoderma, Lapan Sirip Salin Dragonheir, 18 Pengawal Kageuchi
70 100,000 Six Vajrada Amethyst Chunk, 45 Sea Ganoderma, 12 Firanya Falil Dragonheir, 12 Panduan Terkenal
80 120,000 Six Vajrada Amethyst Gemstone, 60 Sea Ganoderma, 20 Firanya Sirip Fragonheir, 24 Pandang Terkenal

Genshin Impak Yae Miko Elemental Burst, menunjukkan dia dengan mata bercahaya dan rubah di belakangnya

Apakah impak Genshin YAE MIKO Bahan bakat?

Anda boleh naik serangan normal Yae, kemahiran unsur, dan unsur pecah ke tahap sepuluh setiap satu. Berikut adalah semua bahan yang anda perlukan untuk mendapatkan salah satu bakatnya untuk tahap maksimum.

Anda boleh mendapatkan pengawal tangan dengan mengalahkan musuh Nobushi dan Kairagi di sekitar Inazuma. Buku Bakat Cahaya adalah ganjaran dari domain Mahkamah Violet pada hari Rabu, Sabtu, dan Ahad, dan makna Aeons berasal dari Bos Mingguan Raiden Shogun.

Tahap Mora Bahan
Dua 12.5k Enam pengawal lama, tiga ajaran cahaya
Tiga 17.5k Tiga Pengawal Kageuchi, Dua Panduan untuk Cahaya
Empat 25k Empat Kageuchi Handguard, Empat Panduan untuk Cahaya
Lima 30k Enam Kageuchi Handguard, Enam Panduan untuk Cahaya
Enam 37.5k Sembilan Kageuchi Handguard, Sembilan Panduan untuk Cahaya
Tujuh 120k Empat pengawal tangan terkenal, empat falsafah cahaya, satu makna aeons
Lapan 260k Enam pengawal tangan terkenal, enam falsafah cahaya, satu makna aeons
Sembilan 450K Sembilan Pengawal Terkenal, 12 Falsafah Cahaya, Dua Makna Aeons
Sepuluh 700k 12 pengawal tangan terkenal, 16 falsafah cahaya, dua makna aeons, satu mahkota wawasan

Apakah impak Genshin Terbaik Yae Miko Team Comps?

Yae berfungsi dengan baik dalam pasukan yang dapat memanfaatkan sepenuhnya aplikasi elemennya. Memburukkan, hiperbloom, beban, dan elektro-charged adalah semua pilihan yang hebat, tetapi dia boleh slot ke banyak tempat terima kasih kepada aplikasi elektro yang hebat, di luar lapangan dan potensi untuk bertindak sebagai DPS di lapangan juga.

Berikut adalah beberapa pasukan YAE kegemaran kami. Perlu diingat bahawa anda bebas untuk bereksperimen dan mencuba watak yang berbeza yang sesuai dengan playstyle dan jadual anda – hanya bersenang -senang! Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai watak -watak yang disenaraikan di bawah, klik pada ikon mereka untuk membuka panduan binaan mereka dalam tab baru.

Slot watak pertama Slot watak kedua Slot watak ketiga Slot watak keempat
Yae Miko Kokomi Yelan Nahida
Yae Miko Zhongli Fischl Nahida
Yae Miko Raiden Sara Bennett
Yae Miko Beidou Xingqiu Sukrosa

Dan itu sahaja yang kami ada di Guuji yang indah, Genshin Impact’s Yae Miko. Jika anda suka pengembaraan yang lebih intergalaktik, lihat senarai Honkai Star Rail kami, Kod Kereta Api Honkai Star, Banner Rail Star Honkai, dan Honkai Star Rail Acara Panduan.

Lebih banyak dari taktik poket

Tilly Lawton Tilly mempunyai ijazah dalam kesusasteraan dan pengalaman Inggeris yang bekerja di sebuah rumah penerbitan dan sebagai penulis lepas. Dia menyertai taktik poket sebagai penulis kakitangan pada tahun 2021, dan mendapat lencana editor panduan berkilatnya pada tahun 2023. Dia menghabiskan masa lapangnya meneroka Genshin Impact dan Honkai Star Rail, mengalahkan permainan indie, atau teori tentang permainan seram seperti FNAF, Resident Evil, dan Poppy Playtime. Dia seorang ibu yang bangga dengan kucing yang dinamakan sempena Xiao Genshin Impact, menganggap Axel Kingdom Hearts adalah watak fiksyen terbaik sepanjang masa, dan mengetahui lebih lanjut mengenai Roblox daripada dia suka mengakui.

Yae Miko

Artikel ini mengenai watak yang boleh dimainkan. Untuk Kad Karakter TCG Invokation Genius, lihat Yae Miko (Kad Karakter).

Yae Miko

Hiburan yang bijak

Kad

Berharap

Dalam permainan

Kualiti Senjata Penglihatan
Pemangkin Elektro

Jenis Model

Hari lahir

Buruj

Wilayah

Gabungan

 • Kuil Grand Narukami (pada profil)
 • YAE Publishing House

Hidangan khas

Kad nama

Cara mendapatkan

Pilihan

Tarikh Siaran

16 Februari 2022
1 tahun, 7 bulan yang lalu

Genius Invokation TCG

Keturunan

Bahasa Inggeris

Cina

Jepun

Korea

 • Guuji dari Kuil Grand Narukami

Yae Miko [Nota 1] ( Jepun: 八 や 重 え 神 み 子 こ Yae Miko ), juga dikenali sebagai Guuji Yae ( Jepun: 宮 ぐう 司 じ Guuji ) atau Guuji, adalah dimainkan Elektro watak dalam Impak Genshin.

A Kitsune dari banyak aspek, Yae Miko mengawasi Grand Narukami Shrine, memiliki Yae Publishing House, dan adalah hamba dan sahabat keabadian.

Kandungan

 • 1 maklumat permainan
  • 1.1 Ascensions dan statistik
  • 1.2 bakat
   • 1.2.1 peningkatan bakat
   • 2.1 hasrat acara

   Maklumat permainan

   Ascensions dan statistik

   Togol bahan Ascension

   20,000

   40,000

   60,000

   80,000

   100,000

   120,000

   1. ↑ tidak termasuk nilai ATK senjata.
   2. ↑ aksara mendapat statistik khas bermula dengan 2 ✦.

   Jumlah kos (0✦ → 6 ✦)

   420,000 Mora

   Ulasan Pakar Gamespot

   13 Oktober 2020

   Bakat

   Ikon Nama Jenis
   Spiritfox Sin-Eater Serangan biasa
   Serangan biasa
   Saman Kitsune Spirits, memulakan maksimum 3 serangan yang berurusan Electro DMG .

   Serangan yang dikenakan
   Menggunakan sejumlah stamina untuk berurusan Electro DMG Selepas masa pemutus yang singkat.

   • Secara berkala menyerang satu lawan berdekatan dengan kilat, berurusan Electro DMG
   • Apabila ada sesshou sakura lain yang berdekatan, tahap mereka akan meningkat, meningkatkan dmg yang ditangani oleh serangan kilat ini.
   • Apabila kemahiran ini mencecah sekurang -kurangnya satu musuh, ia menjana 1Zarah unsur.
    • Generasi zarah ini mempunyai cooldown dari 2.5s.
   • Sesshou Sakura boleh menyerang 5 kali selama 14 saat mereka.
   • Had Sesshou Sakura maksimum 3 dikongsi antara semua pemain dalam mod Co-op.
   • Sesshou sakura mempunyai dua kumpulan penargetan: makhluk hidup (musuh, hidupan liar) dan pelbagai objek (obor, api campfires, pokok cuihua, anemograna, pengubah parametrik, beri, jueyun cili, dll, dll, dll, dll, dll, dll, dll.). Apabila kedua -dua kumpulan sasaran hadir dalam julat Sesshou Sakura, ia akan sentiasa mengutamakan makhluk hidup atas pelbagai objek. Penargetan sasaran yang berbeza dalam kumpulan yang sama akan mengutamakan sasaran terdekat.
   • Sesshou Sakura DMG tidak tidakgambar dan akan terjejas oleh perubahan dalam statistik yae miko setelah keupayaannya dilemparkan.

   Kesan pasif

   • Bakat Pasif 1, Shade Suci Kuil: “Ketika Memutuskan Seni Rahsia Besar: Tenko Kenshin, masing -masing Sesshou Sakura memusnahkan Retets Cooldown untuk 1 pertuduhan Yakan Evocation: Sesshou Sakura.”
   • Bakat Pasif 2, Berkat Tercerahkan: “Setiap Titik Penguasaan Elemental Yae Miko Mempunyai Akan Meningkatkan Sesshou Sakura Dmg oleh 0.15%.”

   Kesan konstelasi

   • Tahap Konstelasi 2, Fox’s Mooncall: “Sesshou Sakura bermula pada tahap 2 apabila dicipta, tahap max mereka meningkat kepada 4, dan julat serangan mereka meningkat sebanyak 60%.”
   • Tahap Konstelasi 3, Tujuh Glamours: Meningkatkan Tahap Bakat ini dengan 3, sehingga maksimum 15.
   • Tahap Konstelasi 4, Sakura Menyalurkan: “Apabila Sesshou Sakura Lightning mencecah lawan, Bonus DMG Electro Dari semua ahli parti berdekatan meningkat sebanyak 20% untuk 5s.”
   • Tahap Konstelasi 6, Seni Terlarang: Daisesshou: “Serangan Sesshou Sakura akan mengabaikan 60% daripada def lawan.”
   Tolok
   Unit
   Cooldown dalaman Ketenangan
   Kerosakan
   Dorongan
   Jenis
   Tumpul
   Tag Jenis
   Sesshou Sakura Dmg 1U Kemahiran Elemental 2.5s/3 hits 100 3

   Tahap bakat masa lalu 10 memerlukan kaedah peningkatan tahap kemahiran unsur, seperti buruj dan bonus acara.

   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
   Sesshou Sakura DMG: Tahap 1 (%) 60.67 65.22 69.77 75.84 80.39 84.94 91.01 97.08 103.14 109.21 115.28 121.34 128.93
   Sesshou Sakura DMG: Tahap 2 (%) 75.84 81.53 87.22 94.8 100.49 106.18 113.76 121.34 128.93 136.51 144.1 151.68 161.16
   Sesshou Sakura DMG: Tahap 3 (%) 94.8 101.91 109.02 118.5 125.61 132.72 142.2 151.68 161.16 170.64 180.12 189.6 201.45
   Sesshou Sakura DMG: Tahap 4 (%) 118.5 127.39 136.27 148.13 157.01 165.9 177.75 189.6 201.45 213.3 225.15 237 251.81
   Tempoh 14s
   CD 4s