Genshin Impact Venti Membina., Genshin Impact Venti Build, Senjata, dan Venti F2P Terbaik | VG247

Pilihan Build, Senjata, dan Venti F2P Impak Terbaik Genshin

Kemahiran Kazuha mempunyai pemasa cooldown yang lebih pendek, walaupun untuk versi pegangan, sementara sukrosa menangani lebih banyak kerosakan anemo dan menimbulkan penguasaan unsur parti. Ciri terakhir ini amat penting untuk parti dendro, di mana penguasaan elemental memainkan peranan yang lebih besar daripada sebelumnya.

Genshin Impact Venti Membina

Venti

Tunduk

Tunduk

Bahan menaik taraf Venti

Vayuda Turquoise Sliver

Senjata terbaik Venti

Elegy untuk akhir

Tanpa tali

Windblume Ode

Alley Hunter

Favonius Warbow

Venti Artifak Terbaik

Venerer Viridescent

Noblesse mewajibkan

Lambang nasib terputus

Lambang nasib terputus

Impian berlapis

Impian berlapis

Statistik terbaik Venti

Pasir: Penguasaan Elemental
Piala: Penguasaan Elemental
CIRSLET: Penguasaan Elemental
Substats: Penguasaan Elemental> Recharge Tenaga> ATK%

Pasukan Venti terbaik

GanyuCryoMonaHidroDionaCryoVentiAnemo

XiaoAnemoVentiAnemoBennettPyroZhongliGeo

Kokomi Electro-Charged

KokomiHidroElektroVentiAnemo

VENTI TALENTS

Penangkapan Ilahi

Serangan biasa

Penangkapan Ilahi

Serangan biasa

Melakukan sehingga 6 tembakan berturut -turut dengan busur.

Serangan yang dikenakan

Lakukan pukulan yang lebih tepat dengan peningkatan dmg.
Semasa mensasarkan, angin yang menggalakkan akan berkumpul di anak panah. .

Serangan menjunam

Kebakaran dari mandi anak panah di udara sebelum jatuh dan menyerang tanah, berurusan dengan dmg atas kesannya.

Skyward Sonnet

Skyward Sonnet

O angin di mana semua pujian dan lagu terbang, menanggung langit-langit ke langit!

Tekan

Saman domain angin di lokasi musuh, berurusan dengan AOE Anemo DMG dan melancarkan musuh ke udara.

Tahan

Saman domain angin yang lebih besar dengan Venti sebagai pusat gempa, berurusan dengan AOE Anemo DMG dan melancarkan musuh yang terjejas ke udara.
Setelah melepaskan versi pegangan keupayaan ini, Venti menunggang angin ke udara.

.

Angin

Elemental Burst

Ode Besar Angin

Kebakaran dari anak panah yang diperbuat daripada angin bersatu yang banyak, mewujudkan ribut besar yang menghisap objek dan musuh di sepanjang jalannya, berurusan dengan anemo dmg yang berterusan.

Penyerapan Elemental

Sekiranya StormEye bersentuhan dengan unsur -unsur hidro/pyro/cryo/elektro, ia akan menangani dmg elemen tambahan jenis itu.
Penyerapan Elemental hanya boleh berlaku sekali setiap penggunaan.

Pilihan Build, Senjata, dan Venti F2P Impak Terbaik Genshin

Venti adalah tuan reaksi unsur, dan anda akan mahu membinanya dengan sewajarnya. Pilihan F2P sedikit lebih terhad di jabatan tenaga, tetapi statistik Baki Venti dan menjadikannya berguna walaupun tanpa kemahiran unsur dan pecahnya.

Dengan orang -orang seperti Kazuha dan juga Heizou dan Sayu di meta, walaupun, anda mungkin ingin berfikir sedikit lebih berhati -hati sama ada pasukan anda memerlukan tempat untuk Venti.

Sekiranya saya menarik Venti?

Kegunaan Venti bergantung pada siapa lagi yang anda ada di pesta anda. Venti tidak mempunyai pilihan sokongan yang membantu seluruh parti dan tiada bakat yang meningkatkan keupayaan kerosakannya sendiri, jadi ketika dia berkuasa, watak -watak lain mungkin memainkan peranan yang lebih penting.

. Sekiranya anda mempunyai kazuha atau sukrosa, walaupun, primogem anda mungkin lebih baik dibelanjakan untuk Cyno atau hanya disimpan untuk watak lain.

Kemahiran Kazuha mempunyai pemasa cooldown yang lebih pendek, walaupun untuk versi pegangan, sementara sukrosa menangani lebih banyak kerosakan anemo dan menimbulkan penguasaan unsur parti. Ciri terakhir ini amat penting untuk parti dendro, di mana penguasaan elemental memainkan peranan yang lebih besar daripada sebelumnya.

Apakah yang dibina oleh Venti terbaik dalam kesan Genshin?

Venti mempunyai beberapa pilihan membina, walaupun mereka semua berputar di sekitar memaksimumkan kerosakan elemennya dalam beberapa bentuk.

Genshin Impact Venti Build – Senjata Terbaik untuk Venti

Elegy untuk akhir adalah senjata tandatangan Venti, dengan statistik sekunder yang meningkatkan cas semula unsur dan kemahiran pasif yang meningkatkan penguasaan unsur. Menangani kerosakan dengan kemahiran unsur atau pecah memperoleh sigils wielder. Dengan empat sigils, penguasaan elemen pengguna meningkat sebanyak 100 lagi, sementara serangan mereka meningkat sebanyak 20 peratus.

Busur berguna, tetapi tidak penting. Venti mempunyai beberapa busur bintang 4 yang sesuai dengan Venti, jika tidak lebih baik.

Tanpa tali adalah salah satu daripada mereka. Statistik sekundernya meningkatkan penguasaan elemen pengguna, sementara kemahiran pasif meningkatkan kemahiran unsur dan kekuatan pecah. Tunduk sering muncul dalam spanduk senjata, jadi anda mempunyai peluang yang baik untuk mendapatkan sekurang -kurangnya satu atau dua.

The Busur pengorbanan juga mempunyai banyak tawaran. Recharge Energy adalah statistik sekundernya, walaupun pada separuh nilai elegy untuk akhir, dan kemahiran pasif mempunyai peluang yang tinggi untuk menetapkan semula pemasa kemahiran pengguna.

Genshin Impact Venti Build – Artefak Terbaik untuk Venti

The Venerer viridescent empat keping Tetapkan adalah pilihan terbaik untuk Venti. Kesan dua keping meningkatkan kerosakan anemo sebanyak 15 peratus, yang berguna untuk pertemuan kumpulan biasa. Kesan empat keping adalah bintang sebenar, walaupun. Ia meningkatkan kerosakan pusaran dengan 60 peratus yang mengagumkan dan mengurangkan ketahanan musuh terhadap elemen bukan anemo sebanyak 40%, menjadikan Venti sangat diperlukan untuk pertemuan bos dan pertempuran yang sukar.

Fokus pada penguasaan unsur dan kerosakan anemo untuk statistik artifak anda, walaupun jangan mengabaikan kadar kritikal dan statistik kerosakan kritikal sama ada. Penguasaan Elemental lebih penting dan lebih mudah diperoleh, tetapi Venti dengan kadar kritikan yang tinggi juga merosakkan kerosakan.

Apakah yang dibina oleh Venti F2P terbaik?

Senjata F2P Terbaik untuk Venti – King’s Squire

Baru Bow Squire King telah menyerang sebagai statistik sekunder dan menimbulkan penguasaan elemen pengguna sehingga 140, dan sementara rangsangan itu kelihatan kecil, ia masih melengkapkan kekuatan artifak dengan baik.

Akhir garis, busur percuma yang diperolehi dengan memancing, meningkatkan cas semula tenaga dan meningkatkan serangan pengguna setelah mereka melepaskan kemahiran unsur.

Artifak Terbaik untuk Venti F2P

Venerer Viridescent masih merupakan pilihan yang kukuh untuk membina venti ini, tetapi jika anda ingin memberi tumpuan kepada isi semula tenaga, cuba Lambang nasib terputus. Kesan dua keping meningkatkan cas semula tenaga sebanyak 20%, dan kesan empat keping memancarkan elemen pengguna pecah sebanyak 25% daripada jumlah isi semula tenaga mereka.

Apakah comp parti terbaik untuk venti?

Venti mendapat manfaat daripada parti elemen yang bervariasi bersama-sama dengan watak-watak yang mempunyai kebolehan elemen yang tahan lama. Xingqiu dan Barbara adalah pilihan hidro yang baik, kerana mereka boleh menyebabkan basah tanpa berada di lapangan. Xiandling’s Pyronado menjadikannya pyro yang baik, dan walaupun mereka mungkin bukan watak yang paling mengagumkan di sekitar, Lisa dan Kaeya membuat pilihan elektro dan cryo pepejal.

Sekiranya anda menjimatkan sepanduk impak Genshin masa depan, pastikan untuk menyemak senarai kod impak Genshin kami untuk beberapa primogem percuma.

Anda tidak mendaftar masuk!

Buat ID Reedpop & Buka Ciri Komuniti dan banyak lagi!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

  • Pengembaraan Tindakan Ikut
  • Impak Genshin Ikut
  • Mihoyo Limited mengikuti
  • Nintendo Switch Ikut
  • PC Ikut
  • PS4 Ikuti
  • PS5 Ikuti
  • RPG Ikut

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian VG247

Berita terbesar hari ini disiarkan ke peti masuk anda.